Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Viaţa-n gubernie. Tataee, la Vorbe grele

Viaţa-n gubernie. Tataee, la Vorbe grele

O ţară în care pensionarii stau cu orele în stradă şi iau bătaie de la jandarmii obligaţi prin ordin de zi pe unitate să-i căsăpească (fiindcă marele şi curajosul bărbat de stat călit în băile de mulţime aranjate de SPP se teme să dea ochii cu ei şi stă închis în palat), iar salariaţii şi şomerii se uită la ei la televizor, e descompusă moral şi statal. Se cheamă gubernie. A americanilor, a FMI, a camarilei lui Băsescu, a nesimţirii şi a lăsatului pe tânjeală. Habar nu am a cui mai e şi nici n-am chef să mă gândesc, tot gubernie rămâne(…)O ţară care nu e-n stare să se ridice din genunchi e condamnată de istorie la tiranie. (textul integral, aici)

Azi, de la 21:00,  în exclusivitate pe Antena 2,  Tataee (BUG Mafia) e invitatul meu special. Nu-i singur, dar mai ţin olecuţă de mister, să nu sperii vânatul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Viaţa-n gubernie. Tataee, la Vorbe grele

  1. AS VREA SA EXPRIM SENZATIA PE CARE AM AVUT-O CAND BASESCU A APARUT LA TV SI NE-A SPUS ,DUPA 20 DE ANI DE RAMAT PRIN COLTUL ASTA DE BALCANI: EL APARE CA O FATA VIRGINA CARE INTRA PE USA ,IN MIJLOCUL UNEI ORGII SI SPUNE : BA NENOROCITILOR CE FACETI VOI AICI ? ADICA EL ,BOC SI TOATA CAMARILA NU AU ADMINISTRAT TARA PANA ACUM CI ASTAZI AU PICAT IN ROMANIA ODATA CU FMI-UL SI NE-AU PRINS PE NOI CUM NE BATEM JOC DE BUGETUL TARII PE CARE NOI SPRE RUSINEA NOASTRA L-AM ADMINISTRAT PROST.DECI CAM ASTA-I CULMEA TUPEULUI JEGOS AL DOMNULUI BASESCU SIMILARA CU FAZA CAND COPILUL A SARIT CU FATA IN PUMNUL SAU BINEINTELES EL A FOST IMPINS CU FATA IN PUMNULPRESEDINTELUI DE MOGULUL RAU PE NUME RUSINEDINUPATRICIU

  2. Cum dracu se face ca atunci cand zice tiranul: “…nu suntem in situatia Greciei”, realitatea (curva de altfel), contrazice tot.

  3. ar merge si un Cedry2k sau un Raku la tine in emisiune.ar avea baietii ce sa spuna

  4. talharul e in conferintza.daca incepe sa planga si sa se milogeasca ,adica sa ne umble iar la coracon, sa-l credem???????????
    cum sa nu ai pic de rusine?sa te arati ca esti lup in piele de oaie?
    iar ne minte.la nesfarsit.si iar il vor crede fraierii.

  5. acum o face si pe comisia de expertiza medicala.cu ce sunt oamenii de vina ca sunt bolnavi.ne numara ca pe bovine,la cap de locuitor.nazistul dracului.mai ramane sa ne si numeroteze

  6. Update: Base are ceva cu pensia si pensionarii.Le ia 15 % si inainte de alegeri, le da 2,5 % ?
    E ca in bancul in care un biet om ii cere sfatul preotului , cum ar putea rezolva inghesuiala din camera, pentru ca are 11 copii si nu mai poate trai in vacarm. Preotul ii da sfatul sa-si bage si caprele in camera. Omul e uimit, dar face ce i s-a spus.
    La urmatoarea intalnire, omul se vaita si mai mult, spunand ca e groaznic. Atunci, preotul ii da sfatul sa-si introduca in camera si vacile.la o noua intalnire cu preotul, omul e disperat, plange. Atunci preotul ii da sfatul sa-si scoata caprele. Omul e fericit. In sfarsit, ii este mai bine !

  7. Daca versurile acestui cantec nu sunt in stare sa miste ceva in noi astia de 25+ ani, atunci poate ca meritam sa iasa batranii in strada sa ne redobandeasca demnitatea cu bastonul si carja.

  8. Astazi e Ziua Eroilor
    Au mai ramas putini, pe zi ce trece tot mai putini. Ii vezi pe la ceremonii, imbracati in uniforme vechi, pastrate pentru ceremonialul de plecare pe ultimul drum, cate unul cu mantia alba a Cavalerilor ordinului Mihai Viteazul. Pasii le sunt anevoiosi, se mai sprijina unul pe altul, sau intr-un baston. Dar cata demnitate se poate citi pe fetele lor vlaguite de ani si de greutati!
    Cei mai tineri au acum cel putin 85 de ani. Si-au petrecut cei mai frumosi ani din viata in transeele stepei rusesti, degerand in gerul de la Stalingrad, din Caucaz sau din Muntii Tatra, au rabdat de foame si de sete, s-au umplut de paduchi, traind sub bombe si printre gloante. Au vazut murind o multime de camarazi; cateva sute de mii! Unii au fost raniti, au zacut prin spitale si, avand si noroc, au supravietuit, unii cu sechele, ramanand invalizi. Au luptat pentru tara lor, facandu-si, pana la suprema jertfa, datoria. Cu sangele lor a fost stropita, precum holdele la Inaltarea Domnului, tarana dintre Volga si Tisa, dintre Caucaz, Praga, Budapesta si Viena. Sunt veteranii de razboi.
    Sunt un gen de oameni care se bucura de cel mai inalt respect in intreaga lume, in toate statele si nu numai de ieri de azi, ce de cand e lumea lume. Sunt inconjurati de dragoste si onoare, ami presus chiar decat capetele incoronate, regi si regine inchinandu-se in fata lor. Sunt dati ca exemple copiilor. Si acestea toate pe buna dreptate pentru ca pe umerii lor, pe sacrificiul lor, sunt puse temeliile statelor, ale independentei lor si a libertatilor cetatenilor lor. Asta, bineinteles, in statele care sunt state!
    La noi? Respectul este formal. Formalismul absolut! Face bine sa te afisezi in prezenta lor la ceremonii si, mai ales, in campanii. Electorale! In rest sunt aproape uitati. Li s-a acordat, de rege apoi si de comunisti niste indemnizatii, care, cu trecerea timpului au ajuns la valori nesemnificative. In jur de 100 lei! Acum, din cauza nechibzuintei si nepriceperii unor guvernanti, tara a intrat intr-o asa zisa criza. Tara are nevoie de bani, de cat mai multi bani, pentru a fi risipiti pe te miri ce. Guvernantii au gasit, insa, solutia salvatoare; reducerea unor multe venituri ale celor multi, majoritatea la limita supravietuirii si a indemnizatiilor acestor patriahi si in multe, foarte multe cazuri a sotiilor lor care inca mai traiesc si a vaduvelor de razboi!!! Aceasta este singura solutie pentru salvarea statului roman dintr-un impas in care s-a ajuns in cea mai mare parte numai din vina celor ce-l conduc? Daca raspunsul este da, atunci este foarte grav! In aceasta forma, statul roman, o spun cu durere, nu mai merita sa existe! De fapt, el nu mai este de cativa ani stat, ceea ce lumea civilizata numeste stat.
    Disolutia autoritatii, asaltul continuu si denigrarea tuturor institutiilor, invrajbirea cetatenilor, asmutirea unora impotriva celorlati, incalcarea zilnica a prevederilor Constitutiei si atacarea drepturilor si libertatilor cetatenilor si asta facuta de cei ajunsi sa conduca si care vor sa se mentina la carma, au erodat si erodeaza din ce mai adanc temeliile statului. Si asta de catre cei care au depus un juramant, pe Biblie si pe Constitutie ca vor apara acest stat, pe cetatenii lor.
    Se achita cei ce conduc de obligatia de a asigura nivelul de trai decent al poporului? Nu! Isi indeplineste statul, sub forma sub care exista azi, de obligatiile fata de cetateni? Nu! Singura lor grija, a celor ce-l conduc, este de a colecta taxele si de a pune altele noi, pentru a avea cati mai multi bani care sa le poata astampara veracitatea. Nu sunt slujbasi ai cetatenilor, caci pentru asta au fost alesi, ci se considera stapani absoluti ai unei populatii de robi, obligati sa se supuna tuturor toanelor si suporte toata nepriceperea si lacomia lor.

  9. CONTINUARE: Deci, mai este Romania un stat, un ceea ce istoria moderna recunoaste ca stat? Nu! Azi, Romania este un stat care are toate caracteristicile unui stat de tip mafiot, avand ca scop numai satisfacerea nevoilor unor insi, a unui partid, prin mijloace demagogice, populiste si prin subordonarea tuturor institutiilor. Este un stat esuat!
    Domnule presedinte, domnule prim-ministru, domnilor ministri daca nu mai aveti alta cale de a salva tara din criza in care voi ati adus-o prin masuri care va dovedesc fie incapacitate fie reaua vointa, decat amputarea indemnizatiei veteranilor de razboi si a vaduvelor lor, lasati-i pe altii care, poate, se vor dovedi mai priceputi, sau macar cu mai multa buna credinta. Chiar nu mai e nimic de furat in tara aceasta? Nu au mai ramas decat ajutoarele pentru mame, pentru copii, sociale, pentru handicapati, orbi, ciungi, invalizi sau ale celor cu boli mintale, pensiile (chiar si cele mari sunt legale!) si indemnizatiile veteranilor de razboi? Pe acestea vreti dumneavoastra sa le reduceti? Nu ar fi mai usor sa scapati de beneficiarii lor prin concentrarea in lagare si gazare? Sau, nu ar fi mai bine sa scape tara de dumneavoastra?
    Veteranii de razboi merita toata stima si aprecierea cetatenilor acestei tari, lor trebuie sa va adresati cu „Excelenta”, lor trebuie sa va inchinati cu respect profund, nu sa-i batjocoriti, sa-i umiliti, sa le amarati putinele zile care le-au mai ramas de trait. Ale lor si ale parintilor si bunicilor nostri, azi pensionari.
    Demisia, domnilor, demisia! Lasati statul, chiar ajuns in aceasta stare, cetatenilor lui, pana se mai poate repara ceva, pana nu este chiar prea tarziu! Demisia!

  10. Nu mai pot să ascult cum bate Băsescu câmpii. Vrea să pară exact, dar nu mai pune nimeni botul, după ultimele zile. E penibil, în încercarea lui de a mai salva ceva. Se cunoaşte când urmează să spună o minciună gogonată.

    Parazitul ăsta nu este în stare să bată palma cu Angela Merkel, aşa cum a făcut-o astăzi, pentru ţara lui, Republica Moldova, VLAD FILAT! El nu e-n stare nici să treacă prin faţa ei, parazitul dracului, într-un protocol elementar!

    A început să ameninţe, nesimţitul!

  11. Conform bunului sau obicei, E.S. mare Timonier incearca iar sa abureasca tara la televizor, cu cifre si fraze “bine editate”, dand vina pe pensionarii anticipati, pe caz de boala si pe cei ce beneficiaza de ajutoare sociale! Se scuza pentru neparticiparea la discutii cu protestatarii pana ce va discuta cu guvernul, pana pe miercuri, sau joi la vara, pentru ca nu are toate datele etc., etc. Dar pe ce baze a luat masurile anuntate? Pana miercuri, puteti fi sigur ca va lansa un alt balon de sapun care sa abata atentia de la problemele reale. Combate si previne violenta care se poate datora partidelor, sindicatelor, mogulilor si televiziunilor. Ce circ!

  12. Nu-mi vine sa cred ca aud, ce vad…
    Ma uit, consternat, la paranoidul/schizoid
    care ne conduce. Chiar crede ca ne mai poate manipula? Treziti-va romani!
    In nebunia lui inca stie/realizeaza cum sa-si protejeze ciracii… Vai de noi!
    Ce invrajbire, ce ura, ce hainie ne asteapta!
    Unde mergem?!

  13. Prim-ministrul Traian Basescu continua sa se ocupe de treburi economice incalcand continuu constitutia. Dupa ce ii anunta pe romani ca romania este a romanilor el continua sa ne arate subtil ca tot el e jupanul si ca nu se va vindeca de ,,boala,, asta. Prim-ministrul presedinte se ocupa de pensionarii pe caz de boala,incepe trierea comuna detinutilor din lagarele de exterminare nu intru in detalii ca oricum controalele de la ministerul muncii pe care le anunta se vor dovedi ca dintotdeauna un mare fas. Imi dau seama ce va reusi un angajat al ministerului de finante fara pregatire medicala in fata unui medic. Insa prim-ministrul Basescu uita sa mentioneze ca printre pensionarii pe caz de boala sunt si cazuri reale.Dupa toata vorbaria prim-ministrul Basescu:,,-nu stiu cum se va face,, iarasi a uitat sa ii sacrifice pe adevaratii hoti (colegii lui). Apoi incheie amenintand ca nu care cumva sa ii strice cineva dictatura. Oricum remarc tonul bland amortit al prim-ministrului Basescu si trezia lui dupa 6 ani in conducerea tarii la realitatile romaniei. Prim-ministrul Basescu nu va demite niciodata guvernul Boc deoarece Boc,Blaga,Berceanu si Videanu au ,,numarat,,voturile si acum canta ei si joaca Basescu.

  14. Am asa o impresie ca vrei sa il superi pe stimabilul prezident.Daca mai dai si cantecul ,o sa zica ceva de chemare la lupta,mie asa mi se pare ca e un act de revolta si de indemn la lupta.Azi l-am vazut pe prezident repetand aceleasi cuvinte lipsite de relevanta,ma asteptam sa isi schimbe atitudinea.Deci:lucrurile sunt batute in cuie,nu este loc de alte solutii.Ce m-a enervat cel mai mult a fost urmatorul lucru: prezidentul pretinde ca nu a stiut nimic,el astazi descopera Romania reala.Primul lucru invatat de la francezi:”Presedintele stie tot ,controleaza tot,sa nu iti imaginezi altceva.”Asa ca pot sa spun :”Base,prosteste pe altii!Eu nu cred in cuvintele tale.Daca nu reusesti sa te impui in fata propriilor oameni,sa ii domolesti din furaciuni,atunci esti slab.”

  15. Hai, ca Tataee, nu-si tine capul pe umeri degeaba; isi foloseste atat in interesul propriu cat si in interes national si afirma calm, calculat ca Romania ar trebui sa fie dirijata, condusa de “niste oameni inteligenti, de niste oameni de afaceri” prin care de fapt exprima ideea ca cei care ne conduc acum nu fac parte din actegoria celora de mai sus. Bravo Tataee!

  16. Adic[
    Tolontan e pe bune? Şi m-am înşelat în privinţa lui? Nu cred că m-am înşelat, cred că s-a schimbat el…

    Una şi cu una fac două: Băsescu stă să i se pună întrebări, la care cu greu răspunde. Asta înseamnă că e disperat, că face acest sacrificiu, de care el fuge de ani de zile.

  17. Ar fi trebuit invitat Hoara alaturi de Tataee, iar camerele sa filmeze expresia de pe fata lui Tataee in timp ce Hoara explica el cum Base e drapelul Romaniei and shit… cred ca ar fi fost delicios :))
    PS Nu cred ca expresia de pe fata ta ar fi fost mai prejos :))

  18. Nu poti raspunde la o intrebare?
    Raspunde cu o alta intrebare !!

    exemplu:
    Q: ” bla bla.. patinoar..bla bla.. ministru?”
    A: ” ce ministru? ce patinoar?”

    : )

  19. Base catre ziaristi: “Stiti bancu ala cu iarna ba? Iar n-am bani! Ha, ha, …” ride singur pitecantropul. Base din nou:”Baa, dar pe ala cu vara il stiti? Vara iar n-am bani” Cam asta e ceea ce le spune la ora asta in conferinta de presa jurnalistilor. Tare don’le.

  20. da!vrem numere,cipuri si camere de gazare..da!asa ca ciocu mic si ochii la frontiere..da!!vrem sa nu vomitam cind te vedem el comandante.

  21. Marea magarie in manareala asta infecta cu FMI-ul este “garantarea anticipata” a unui raspuns favorabil din partea Curtii Constitutionale la legea asta a genocidului…Vasazica treaba asta sta cam asa: Vine camataru'(FMI) la Ciclop si-l someaza: “Decarteaza ba, ca ma grabesc! iar Base: N-am mancati-as ! Da sa moara mama daca nu fac rost de la fraieri…ii las sa crape de foame si ii marc banu’…” ; Iar camatarul(FMI)care-i haladit si cu alti fomisti-dictatori prin lumea asta larga ii zice..”Bun te crez, da mi-o dai pe mata o tura(Curtea Constitutionala)sa auz din gura ei ca-i de acord..O tratez bine sa stii…Hai ce zici ca n-am timp? Cam asta-i lume..Ne cere Matrozu sa ne sacrificam. Pe vasu crapat din toate incheieturile,bagat in aisberg de catre Capitan si ala micu’ de la Cluj care-i duce oala de noapte,nu sunt barci de salvare decat pentru lumea subtire end co :adica pentru o plescoaie,un Basesc si-un Videan(ca-i mai ortoman si-are conturi multe,deeeloooc marunte)

  22. Vrea să pară relaxat, deşi nu e.
    Cine naiba e ăla cu întrebarea despre meciul lui Oltchim? Măi idiotule, ce-am mai râs, ce glumeţ eşti tu cu beţivul, când alţii sunt anunţaţi că sunt lăsaţi să moară!

  23. Cred că în ziarul de mâine, Vadim ne va spune că beţivul a avut accese de vomă după această întâlnire, şi-a dat ochiul stâng(sau drept) de trei ori peste cap, a făcut o criză de inimă, după care a luat cu whisky nişte leacuri din Japonia şi s-a culcat.

  24. Bun!! Abia astept emisiunea. Sa-mi revin dupa conferinta presedintelui. Am senzatia ca e in lumea lui Sandy Belle!

  25. Victor, de ce nu-i dai si lu’ Geoana peste bot cand zice de base cum ca are puterea absoluta acum? Din vina cui e asta, nu si a lui? Daca era o lege, un articol care nu poate fi modificat dupa cum vine fiecare nebun la conducere, care sa-l excluda automat pe idiot ,fara sa mai votezi nimic, fara sa mai pierzi timpul. Dar legile in Romania sint facute doar pt. ei, in special pt. cei ce conduc. Se vaita geo ca un bou acum ca nu poate face nimic, prea tarziu. Au facut legile pt. ei crezand ca vor fi vesnic la conducere. Legi de kk, oameni de kk, o tara de kk.

  26. Uneori nu ii inteleg pe ziaristi. Nu au pus cea mai idiot de simpla intrebare: CUM VOR TRAI PENSIONARII DUPA DMINUAREA PENSIILOR SI TAIEREA SUBVENTIILOR???????? CE DUMNEZEU , NE-A LUAT MINTEA LA TOTI???

  27. @Liviu: daca te-ai fi uitat la emisiunea de aseara a lui Gadea si n-ai mai vorbi din perceptii, nu-mi mai puneai intrebari inutile

  28. Daca permiteti o instigare…
    Nu stiu cine i-a crezut pe romani prosti si blegi. Cu siguranta cineva care nu a studiat istorie. Una din cele mai formidabile acte de vitejie si sacrificiu a fost Marasesti, Marasti si Oituz. S-a ajuns acolo.
    Romani!!! A VENIT TIMPUL!!!

    PE AICI NU SE TRECE!!!

  29. I-a “mâncat” emisiunea Danei, în care ea chiar avea informaţii de transmis. Noroc că mai sunt ocazii până se termină ziua.

    P.S. Vita de la TVR chiar n-a fost în stare să reproducă vorbele lui Iliescu ? De asta o plătim cu toţii?

    Precizez că mă voi mai exprima şi altă dată într-un mod neacademic. Pentru că nu se mai poate. De fapt, nu se mai poate de mult timp, dar răbdarea mea se apropie de final. Totuşi, mai am, încă, destulă răbdare să explic. Pentru că e nevoie şi e momentul să batem fierul cât e cald. Nu se ştie când vom vota din nou, deşi nu ştiu nici cum o vom face. Atât timp cât toţi oligofrenii au drept de vot, n-avem de ales. Iar noi putem fi mai aproape de ei decât Băsescu. Cel puţin fizic, iar asta contează.

  30. Oare voi trai sa vad si eu un ministru, un prim ministru, un presedinte care sa-si dea demisia din functie inainte de terminarea mandatului pt ca pur si simplu realizeza ca este incapabil?
    Pentru ca pur si simplu accepta faptul ca poporul nu-l mai doreste!
    Cat sa tragi cu dintii de un scaun in interes personal chiar cu riscul de a distruge o tara, de a distruge viata unor oameni, armonia unor familii, viitorul copiilor si viitorul acestei tari amarate si fara destin pana la urma.
    Este cam trist.
    Iar cu FMI-ul….tocmai ne-au amanetat si noi nu ne-am prins.
    Parazitii
    “Dac-as fi pentru-o zi presedinte
    Tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte
    Dac-as fi pentru-o zi presedinte
    V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde”

  31. @Bogdan Nu exista nici un conducator de frunte roman care sa fi demisionat. Ma gandesc totusi la Al.I.Cuza, nu sunt istoric, dar se pare ca nici macar el nu a facut-o chiar de dragul poporului.

  32. @gabby: taxa la scoala americana este de 19 000 de euro. Videanu are doar fata acolo. baiatul este in elvetia.

  33. deci sa ne intelegem:
    1. sa crape toti amarastenii de foame, dar nu ne atingem de caracatita portocalie
    2. presedintele ne impune solutia lui, fara comentarii ,iar daca iese naspa de tot ,de vina va fi guvernul si .. parlamentul .. basescu are imunitate absoluta, si la bun simt si la responsabilitate

    dupa cele doua asertiuni prezidentiale din seara asta, trageti singuri concluziile despre ce ramane de facut.

  34. perla anului – Basescu: ” Daca bugetarii vor scadea ca numar de personal, vor putea reveni la salariile anterioare. Si la pensionari…”

  35. Stand si privind toata demagogia asta sterila in timp ce hienele se-nfrupta linistite din ciozvarta , ma tot intreb :
    … Oare a existat vreodata vre-un roman ( UNU’ DE SAMANTA macar…) care , hotarat fiind sa-si puna capat zilelor din desperarea in care a fost adus de ticalosia unora , sa se fi hotarat ca , o data cu el , sa duca pe “lumea cealalta” CAT MAI MULTI DIN CEI CARE L-AU ADUS IN ACEASTA SITUATIE …?!
    Nu…, nu cred ca a existat vreodata asa ceva , romanii TOTDEAUNA mor in liniste , resemnati …

  36. Reporter:”In caz ca planul esueaza, cine isi asuma responsabilitatea?”
    Basescu:”Guvernul!”

    E absolut normal cind presedintele e iresponsabil

  37. despre efortul bugetului tarii pentru plata indemnizatiilor de ,,LUPTATOR”in asa zisa revolutie nu vorbeste nimeni???nu are nici un ziarist curiozitatea sa verifice cum o persoana care in 1989 avea virsta de 15 ani, acum are certificat de luptator in revolutie???.basescu le-a multumit dupa cistigarea alegerilor,in mod expres!!!!

  38. S-a dat liber la PDL-isti pe sticla! Din nou, aceleasi texte memorate, din nou “lasati-ma sa-mi inchei ideea”, ” induce-ti ascultatorii in eroare”, ” ati lasat tara patru luni fara guvern” (adica E.S. nu putea ceda si a da dreptul majoritatii constituite in octombrie, in parlament) etc., etc.. Vin vremuri grele, cu adevarat grele!

  39. O emisiune superba cu un invitat pe masura. Felicitarile mele pentru BUG-Mafia si Pentru emisiunea ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.