Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

“Victor, iti multumesc pentru sustinere. Le multumesc si celor care in acest spatiu al comentariilor sprijina libertatea de opinie.Traim vremuri in care aceasta devine din ce in ce mai pretioasa si, desi am 20 de ani in presa, nu imi amintesc sa fi traversat o perioada atat de bizara, macar ca atmosfera. Acum, cu privire la Realitatea, va asigur ca voi sta aici cat timp simt ca imi pot face meseria. Asa am procedat cu locurile de munca in cei 20 de ani. Cred ca am la activ vreo 10 demisii.

Surse bine informate mi-au zugravit un mecanism prin care ziaristilor li se asculta legal telefoanele: cineva face o plangere pentru instigare la dezordine sociala (motiv – o emisiune, o declaratie a unui invitat sau un comentariu al realizatorului) si se da mandat pe siguranta nationala. In astfel de cazuri se asculta nu numai telefonul respectivului, intra in baza de date si toate persoanele cu care impricinatul a vorbit! Acum, referitor la atmosfera din presa, din trusturi, remarc cu o placuta surprindere ca au sarit in ajutorul meu cei de la concurenta. Apropos, Victor, ai vazut vreun rand din partea colegilor mei de …”banca”? Acum sau dupa amenintarea presedintelui-unica in spatiul European? Nici eu. Dar poate ca nu m-am documentat bine:)”

P.S. Mihai Gâdea este noul director general al Antenei 3 (asta n-a scris-o Râzvan)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

177 thoughts on “Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

  1. Cele 2 articole al tau si al lui Dumitrescu – sunt asa cum sa zic …above all – ca intre profesionistii care se respecta …imi place cand cineva recunoaste valoarea competitiei/competitorului – e un semn de respect BRAVO!

  2. Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi Asociaţia familiilor catolice „Vladimir Ghika” dezaprobă cu fermitate lipsa de consideraţie pe care Preşedintele Traian Băsescu a manifestat-o faţă de nou-născuţi în general şi faţă de familiile lor în recenta sa întâlnire cu reprezentanţi ai partidelor aflate la putere. De asemenea, ne exprimăm îngrijorarea pentru posibila adoptare, din partea guvernului, a unei decizii care să ducă la reducerea la 600 de lei a indemnizaţiei pentru creşterea copilului nou-născut, începând cu data de 1 iunie a.c. Această măsură nedreptăţeşte tinerele familii care aşteaptă un copil şi le descurajează pe cele care şi-ar dori copii.
    http://www.arcb.ro

  3. Am impresia ca incepe sa dispara separarea puterii in stat (acum e pe bune,nu mai este mascata). Presa se pare ca devine ultimul bastion.

    Daca tot ne ducem dracului la fund ca Titanicu’, nu poti, te rog frumos, sa postezi si o muzica adecvata?? Ceva clasic daca se poate, sa ne ducem first class nu economy (sub punte)! Si poze cu caviar si sampanie daca gasesti.

    Frumos si colegial gestul tau din mesajul acestui post! Spune mult despre caracterul tau.

    (sper) Sa traim bine! (in continuare)

  4. Victore, iarta-mi limbajul, da’ ajunge: sa-i spui lu’ Maretzu’ ca daca el gaseste deplasata plata pentru pampersii copilului meu, io-mi bag pula-n ma-sa angajatorului de la Cotroceni, ala care considera ca desi io trebuie sa bag mana in cacatul copilului meu, el trebuie sa de 30000RON pe manusile de curatenie ale angajatilor lui.
    Daca e solidaritate, sa fie pentru toi, futu-l in gat!

  5. Azi, 14 mai 2010, pentru a doua oara, tramvaiele din Reşiţa NU au circulat, din nou * absolut intamplator *, exact între orele cînd pensionarii intenţionau să protesteze în Centrul Civic al oraşului, în faţa Prefecturii cărăşene!! Ruşine conducerii PRESCOM S.A. !!
    Am stat de vorbă cu cîţiva dintre bătrînii ce au reuşit să ajungă la locul stabilit… Au promis ca în data de 19 mai să fie prezenţi la ceea ce ei cu tristeţe numesc Mitingul Disperării! Nemulţumirile, indignarea, revolta acestora e justificată şi îndreptăţită * să scrieţi doamnă că iarăşi nu merg tramvaiele… * , * ne-au adus la sapă de lemn, noi ne ducem Dincolo da-i păcat de voi că sunteţi tineri…. *, * hoţu ăsta de Băsescu ne bagă mîna în pozonare să ne ia dreptul nostru pentru care am muncit din greu o viaţă *, * am pensia 350 de ron, din ce-o să-mi mai procur io bumbi de inimă … *, * să veniţi şi voi ai cinări în 19 mai la Miting cu noi, să veniţi că-i musai, ori noi ori ei ! *, * să-şi dea Demisia mafioţii ăştia că nu se mai poate *, etc
    Pe cîţiva din bătrîni i-a podidit plînsul… îşi priveau mîinile muncite, pline de bătături şi tremurînde şi-atunci am zărit că … totuşi , în ochii lor se-ntrezărea un licăr de speranţă…
    VINERI 19 MAI 2010 TREBUIE SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ! ÎMPREUNĂ ! MARINARUL NU NE POATE INTERZICE DREPTUL LA EXPRIMAREA LIBERĂ A OPINIEI ! CĂ NU-I ŢARA LUI ŞI-A MAFIEI ÎMPREUNĂ CU CARE AU JECMĂNIT LA DRUMUL MARE POPORUL, GAŞCA PORTOCALIE – PD-L !

    http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/14/19-mai-2010-cerem-demisia-primului-ministru-basescu-si-a-guvernului-sau-de-cacat-valea-destul/

    Organizaţia municipală a PSD Reşiţa, ca de obicei : DOARME !! NU au fost prezenţi, nu se implică, aşteptă funcţiile din… 2012… trist, dar, adevărat ! Nici Narcis Chisăliţă, nici Tudoriţa Nicula NU sunt sensibili la tot ce se-ntîmplă în aceste vremuri, curios…. Poate reuşesc, cei de la Centru să-i trezească …!!!
    Pensionarii sunt băgaţi în seamă de acest tandem N Chisăliţă – Tudoriţa Nicula numai cînd e nevoie de voturi???!!! Actiuni, discursuri, … NIMIC, dar… NIMIC !!
    Sibilla

    P.S Cei doi impricinati posesori de functii si atat, NU se pot plange ca n-ar fi primit comunicate de la centru… si totusi, le ignora, c-asa vor ei, sa NU doreasca sa faca ceva pt electoratul ce i-a votat ! RUSINE !!!

  6. Încă nu-mi este clar ce fac băieţii cu adevărat inteligenţi din servicii….
    Dar şi când mi-o fi clar şi s-o vedea că se vând ieftin “tătucului zilei”…
    Nu mai am aşa multe de pierdut, sunt tare “idiot” (am multe idei) şi cele mai simple sunt cele mai bune — de ex. un referendum.
    Cum ziceam, nu mi-e clar încă. N-am timp să caut în Constituţie.
    Cu stimă, (încă) tuturor

  7. @Răzvan Dumitrescu
    il citez pe Victor : dusmanul dusmanului meu este prietenul meu

    @Mdeah
    de acord cu tine ! azi a mai trebuit sa cumpar un pachet de pampersi pt copil ! pe cei folositi am de gand sa-i trimit la Cotroceni prin curierat rapid !

  8. @Mdeah
    Aaaaoleu! Domu’, domnu’, se poate?!?! Asa limbaj?!? Dezavuez! Huoooo! Asa ceva?!?!? 🙂
    Banzai!
    Io alteva i-as face cu gitu’! Ca de aia mi-am ascutit sabia!

  9. Oamenii care nu cad in genunchi ar trebui sa fie solidari.Ceea ce i se intampla domnului Razvan Dumitrescu avea loc in Romania inca din 2005,dar la o scara mai mica.Iar chestia cu “siguranta nationala”-nimic nou sub soare.Ma enerveaza un pic “cearta ideologica” dintre pnl si psd.Impozitul forfetar a fost incurajat si de psd si a distrus mii de firme.E bine ca cele doua partide se diferentiaza ideologic,dar acum e bine sa fim atenti la CCR.Nu imi place ce informatii imi parvin de acolo.Exista un precedent creat cu o decizie legata de “criza economica”.Daca ai nevoie de bani la buget,ar fi indicata o relaxare a fiscalitatii,pentru a scoate la suprafata pe cei care lucreaza la negru.

  10. felicitari, asta este adevarata solidaritate, nu cea clamata de marinelu’ sef! sper ca la un moment dat sa ajungem sa traim si noi in normalitate, imi doresc asta in special pentru copii nostrii, care nu au nici o vina ca nu am emigrat si ca ei s-au nascut in Romanica, tara tuturor hotilor!

  11. Razvan dumitrescu merita felicitari pentru tot ce a realziat la Realitatea. E un om de presa cu experienta care a reusit sa isi faca un nume datorita calitatilor sale. Felicitari Ravan Dumitrescu!

  12. @ Victor
    @ Răzvan

    Răzvan, ne ştim de când suntem în presă, de 20 de ani. Sună ca dracu’ cifra asta, dar e. E şi nimeni nu o poate da înapoi.

    Cu Victor cam tot de pe atunci ne ştim. Am deschis pârtii pe Bruxelles la NATO când el nici nu putea să pronunţe denumirea.

    Am trecut cu toţii prin multe, am fost cred,istorici de-o zi ai clipelor de la schimbarea de lume din România.

    Gata cu ce fu ! Ce îi, acu’ !

    Răzvan, nu ai cum să îţi aminteşti de ceva mai sinistru pentru că nu a fost. Culmea, şi pe mine tot concurenţa ticăloasă m-a susţinut. Eu, însă, am avut parte şi de susţineri din partea unor oameni minunaţi din ziar, Adi Ursu, Doru, Cristi Teodorescu, Costi Rogozanu. Şi RTV a fost de partea mea.

    Dar de dincolo, de le ei cum se spune, Victor m-a susţinut, deşi un pic tăios. Orş’cât a fost de partea mea, când nu prea le meritam din pricina prestaţiilor cu organul gustativ şi flotările ce l-au însoţit.
    Am fost susţinut de Victor şi de A 2. Dincolo …
    Mai mult.
    L-am criticat, ca să mă exprim absolut diplomatic, pe Ion Iliescu de i-au sărit fulgii. Nu mi-a fost uşor atunci, dar nici ca acum. Este incredibil.

    Pe tine, Razvan doar te-a ameninţat. Ăi a urmat un control. Pe mine NU !
    Ştiţi foarte bine despre ce e vorba.

    Pot să spun acum că nu a fost cum au zis deontologii lu’ peşte împuţit,feştiţi cu căcăniul portocaliu: înţelegere a Lui cu mogulache. Sau alte bazaconii.
    Adevărul e răzbunarea. L-a scos şi îl scoate din minţi că scot de acolo şi-o să scot. Deşi i s-a spus că nu are nici o şansă, a insistat. Era pe la 22.00 când s-a decis. Şi nu mai trebuie să spun starea de la ora aceea. O ştiţi, e cea anecdotică. Anecdota aia reala !!!

    Aşa că ştiu pe propria-mi piele de ce în stare.

    Am făcut acest preambul ca să ajung la un ceva comun.

    Prima dată şi pe mine m-au căutat din greu pe la firme, pe la dosare, pe la trecut. Nu au găsit nimic. Eram mult prea ştrumf avant la letrre. Iar dupe am fost bou. Bou cum sunt afaceri nu ştiu să fac şi nici firme nu am.

    Aşa că dacă nu au găsit nimic, Răzvan ai de grijă că nu e timpul pierdut. Deloc ! Dar deloc. Nu uită şi nu iartă. Nimic, bun sau rău nu rămâne nepedepsit. Nu uitaţi cum a plecat Elena-Pune-Bec după ce i-a scris programul cu care l-a învins pe Petre. Lumea uită dar e absolut edificator.

    Cu mitocănia de acum doi ani în ceea ce mă priveşte.

    A făcut ceea ce face unul ca el cu unul ca mine care a fost, iar mă exprim barbar de … diplomatic, îngrozitor de necritic cu el şi mai mult decât atât.

    Credeam că e altfel decât Iliescu. Şi a fost !

    Iliescu a fost un mare domn. Altă dată îmi cădea mâna şi mă trăznea Ăl de Sus dacă scăpam una de-astea. Orice aţi zice, îmi asum preţuirea pentru Emil Constantinescu. A avut multe, enorm de multe lipsuri şi a fost altfel decât ne aşteptam. Dar avem acum criterii de comparaţie.

    Eu ştiu că mă caută la vorbe zise pe molecular şi nu doar, că-s acreditat la Întâia insituţie. Nu chiar o carte dar o broşură pot să scriu cu ciudăţeniile deloc întâmplătoare. În fine, am dat şi peste ei în exerciţiul funcţiunii, dar asta-i alta. Mi-au întins şi nade, dar deh ” nu e meritul meu, mama m-a făcut c-un strop mai sus decât ei.

    În fine, Răzvan ai toată susţinerea şi preţuirea mea, suntem aici şi ştii unde ne găseşti dacă ai nevoie.

    Să vă povestesc o dată cum a fost cu vrăjitorul mov pe durata cât l-a avut Răzvan în platou. Şi cum a făcut dom’ vrăjitor ca tamba şi Vorbitorul de comunicate l-a trimis pe un maşinist din să zică să ma dau de-acolo. Eu pe Vrăjy îl ştiam că, surpriză, fu şi la referndum ! S-au albăstrit tustrei când m-au văzut în platou. Nu ştiau că aveam birourile acolo, adică sus. Da, în casa care era şi amea şi unde ei erua musafiri, să mă dau. Ceva de genul “Dă-te că-mi iei soarele !”.

    Ei nu ştiu nici ce e ruşinea, nici frica.

    Aşa că, păzea !

  13. Buaah era să uit: Victor, ai zis că-l împrumuţi să-mi dea banii ăia pe care a fost condamnat să mi-i dea.

    Iaca aici ştire în excluivitate: Celebrăm un an, curând, de când am semnat la Tribunal, învestirea cu formulă executorie a sentinţei definitive şi irevocabile.

  14. PACAT CA OM CA RAZVAN DUMITRESCU SI MULTI, MULTI ALTII, CUM SUNTETI SI DVS CAD IN PLASA STS-ULUI.
    TIRANIA SI TIRANUL SUNT LA EI ACASA.
    POTOLESTE-I DOAMNE CU INTELEPCIUNEA TA!

  15. FELICITARI VICTOR CIUTACU PT SOLIDARITATE !
    BAFTA SI NUMAI BINE RAZVAN DUMITRECU ! MI-AI PLACUT INTOTDEAUNA . STAI DREPT . BRAVO !

  16. S-a reincarnat U.N.P.R.?
    Ce bine c-a reaparut Unchiul Nicolae Pantofarul Romaniei !

  17. O solutie de atenuarea crizei este absorbtiea fondurilor europene astfel:
    -pentru acesarea a 30.000 euro din fonduri europene beneficiarul de proiect creaza un nou loc de munca:
    -prin absorbtia a 10 miliarde euro din fondurile europene se pot crea 330.000 noi locuri de munca;
    -cresterea procentului de accesare a fondurilor europene este posibila prin retributia personalului care lucreaza in administrarea fondurilor europene proportional cu procentul de absorbtie a fondurilor;
    Momentan poate singura si cea mai viabila.

  18. felicitari pentru transfer!!! ar trebui sa iti plateasca antena comision 🙂

  19. va rog frumos, nu mai difuzati la rubrica “tezaur folcloric” pe elena udrea , ci pe emil boc cu coasa. Elena Udrea nu trebuie sa aiba parte de campanie electorala gratuita.

  20. Am vazut in seara asta (13.04.2011) emisiunea “Obiectiv” si m-am intrebat daca nesimtitul de la pdl ar fi mai vorbit asa, daca ar fi trecut prin ce am trecut eu. Baietelul meu a avut convulsii febrile. Cand am ajuns la spital (locuiesc la 300 m de spital) doctorita mi-a spus ca ar fi lipsit 5 minute ca sa fie mort. Ii doresc din toata inima celui ce a facut “marea reforma a sanatatii” sa treaca ma-sa, nevas-sa, copiii lui prin asta si spitalul sa fie la 200 – 500 km distanta. Sa vad cum va fi salvat cel care trebuie sa circule, cu “ragaliile” de masini pe care le avem, pe marile drumuri facute de pdl si sa i se mai salveze si viata. Le doresc din tot sufletul “domnilor”, si stiu de ce am pus ghilimelele, sa le dea Dumenezeu ca ma-sa, nevasta sau plozii lor de scelerati sa aiba nevoie de spitale. Va multumesc mult!

  21. ptr. dl. dumitrescu (ref. articol jurnalul din 17.05.11):
    mi-e teama ca ai trait degeaba pana acum. e o mare magarie sa-ti pui palma-n cur si sa-ti declini competenta aruncand vina pe “reactia civica”. eu sigur am alta meserie, muncesc toata ziua ca sa pot sa-mi platesc impozitele, birurile, intretinerea la bloc, cauciucurile de iarna, spitalizarea maica-mi, parizerul pentru copii. si tocmai fiindca ma intorc seara obosit acasa imi desfac o bere si ma uit la tine cum aberezi pe ecranele tv fiindca de asta esti acolo, ca sa-mi aperi interesele de cetatean, sa faci anchete pertinente si sa gasesti solutii. asta e meseria ta. eu pot doar sa te sustin prin rating privind la emisiunila tale (sa ai de-o paine, casa, jeep, costumas), sa-ti cumpar ziarele si sa-ti citesc articolele. dar nu-mi cere mai mult ca atunci facem schimb de locuri si n-o sa mai fii “vedeta”. nu ne cere ajutorul ca nici eu nu te chem sa-mi rezolvi problemele mele de servici. nu stii, nu vrei, nu poti? esti liber sa pleci si sa incerci altceva. dar nu spera la ajutor!

  22. in data de 5-01-2012 emisiunea lui Razvan Dumitrescu a avut semnalul sonor buruiat timp de 36 de minute pe retaua RCS si am incercat sa trasmit aceasta neregula pe telefon prin SMS pe nr 1772 timp de 3 ore si nu am putut trransimte mesajul–TRANBSIMITEREA MESAJULUI A ESUAT-raspunsul de la Vodafone…va aduc la cunostinta faptul ca locatarii blocului respectiv sunt 13 Ap din 20 de Ap, foste cadre militare la diferite arme actualmente la pensie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.