Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

“Victor, iti multumesc pentru sustinere. Le multumesc si celor care in acest spatiu al comentariilor sprijina libertatea de opinie.Traim vremuri in care aceasta devine din ce in ce mai pretioasa si, desi am 20 de ani in presa, nu imi amintesc sa fi traversat o perioada atat de bizara, macar ca atmosfera. Acum, cu privire la Realitatea, va asigur ca voi sta aici cat timp simt ca imi pot face meseria. Asa am procedat cu locurile de munca in cei 20 de ani. Cred ca am la activ vreo 10 demisii.

Surse bine informate mi-au zugravit un mecanism prin care ziaristilor li se asculta legal telefoanele: cineva face o plangere pentru instigare la dezordine sociala (motiv – o emisiune, o declaratie a unui invitat sau un comentariu al realizatorului) si se da mandat pe siguranta nationala. In astfel de cazuri se asculta nu numai telefonul respectivului, intra in baza de date si toate persoanele cu care impricinatul a vorbit! Acum, referitor la atmosfera din presa, din trusturi, remarc cu o placuta surprindere ca au sarit in ajutorul meu cei de la concurenta. Apropos, Victor, ai vazut vreun rand din partea colegilor mei de …”banca”? Acum sau dupa amenintarea presedintelui-unica in spatiul European? Nici eu. Dar poate ca nu m-am documentat bine:)”

P.S. Mihai Gâdea este noul director general al Antenei 3 (asta n-a scris-o Râzvan)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

177 thoughts on “Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

  1. Se ascultau telefoanele fara mandat, fara forme, fara nimic, de cand ne-am procopsit cu matrozu’ asta dobitoc. Poate chiar si inainte, dar nu era nebunia comunicationala de acum.

    Ce alta treaba credeti ca are acest aparat monstruos si complet scapat de sub orice control?! Sa vedeti sediul (si activitatea) SRI Prahova 😉 ! Blocheaza un cartier cu masinile lor, cand se strang toti ai impresia ca 50% din populatie are carte de munca la ei! Va dati seama daca adaugam si politistii, procurorii, politistii comunitari, jandarmi, celelalte 6 servicii mai mult sau mai putin secrete, etc, ce aparat opresor monstruos are acest imbecil de Basescu la dispozitie?! Plus clientii lor, aia ‘sub acoperire’, informatori, rude, firme de paza, etc, si toti cei care depind intr-un fel sau altul de asa-zisul stat! Practic, nu ai unde fugi de ei! D-asta e saracia care este: probabil 60% din populatie e angajata intr-un fel sau altul sa-i oprime restul!

    Plus biserica ortodoxa romana, care in loc sa se implice social si pentru redarea demnitatii umane in societatea romaneasca, isi da adevarata masura a preocuparilor insistand sa se continue constructia de biserici! Evul Mediu n-a fost niciodata depasit ca etapa istorica de romani!

  2. Imi place stilul sobru si ” ascutit” a lui Razvan Dumitrescu.
    Cat il priveste pe Mihai Gadea, felicitari!!!

  3. Foaie verde de sacaz,
    Tot bea ZEUS la carmaz
    Peste noapte da decrete
    Sa n-avem bani nici de ghete,
    Sa mancam la o luna doua,
    Daca nu, numai cand ploua,
    De salarii nu vorbim,
    FMI-ul vrea ca sa murim
    Sa murim in globalizarea dulce,
    Pe batrani in groapa ii vom duce,
    La someri ZEUS slujbe le-a promis,
    Oficiate de preoti ce ne vor duce-n paradis,
    Iar pentru bugetari prea fericitul BOC,
    Salarii nu va mai da deloc,
    La batrani pensia nu va fi nici de lumanari,
    Chiar daca vom gasi prin gradina cateva flori.
    De ne doare sufletul, vom vorbi prin soapte,
    Ca ne-a asculta cineva peste zi si peste noapte
    Si-o sa vina autoduba si-o sa-ti faca o suita,
    Iar la interpelari penale iti mai face si-o batuta.
    Sa marturisesti si de laptele ce l-ai supt,
    Ce l-ai supt si nu l-ai supt.

  4. Ma bucur pentru Mihai Gadea, felicitari! Un jurnalist de exceptie, care stie sa intrebe, stie sa asculte, un tip calm, dar cu reflexe excelente! Mi-a creat dependenta de Sinteza Zilei…
    Baieti, ati fost extraordinari in campanie, imi pare rau ca nu am inregistrat unele emisiuni!
    Ar trebui sa intrati cu totii in politica… de astfel de oameni avem nevoie sa ne reprezinte interesele!

  5. Domnule Gidea felicitari.Un sfat daca-mi permiteti! Faceti ca Victor si nu mai fiti chiar atit de politicos cu “mizerabilii” astia care ne conduc.Nu merita.

  6. Traim intr-o tara, care a devenit “un ghetto de la un capat la celalalt” spune Tataee.”Omorati poporul/Traiasca Dictatorul”

  7. Felicitari Victor! Bravo Razvan! Si unul si celalalt dau dovada ca sunt jurnalisti adevarati. Sunt persoane care fac onoare profesiei pe care o reprezinta(alaturi de Mihai Gadea, Gabriela Vranceanu,Dana Grecu).Cand te uiti la un Marean de la Evz si multi altii, iti dai seama, cu atat mai mult, ce apreciere merita cei enumerati mai sus.

  8. Aoleoooooo……. ! cum ar zice MIRCEA BADEA .
    Sa se oftice pupinbasesi.FELICITARIiiiiii…… si la mai mare MIHAI GIDEA,acolo sus cineva se mindreste de ceea ce facii,ai ghicit ma refer la MARELE OCTAVIAN PALER .
    P.S.- Se bucura si dl.CRISTOIU ?

  9. Tot respectul pentru domnul Dumitrescu, Chiar profesionist, e drept ca prea nu lasa sa vorbeasca invitatii=)) da’ ce sa mai, e beton omu’.Cat despre faptul ca Gadea e noul…..lalala, ce sa-i fac eu, are salar mai mare si responsabilitati mai multe, personal il cam antipatizez pe nea Gadea, da’ nu exclud posibilitatea ca face2face omul sa fie altul decat cel de pe sticla.

  10. felicitari dl-ui Director Mihai Gadea!acum e si domnia sa un mic mogul.
    Cat priveste subiectul principal este de admirat curajul si verticalitatea unor jurnalisti (gen razvan dumitrescu, victor ciutacu, mihai gadea, radu tudor, dana grecu, etc.,etc.) de a isi exercita liber meseria in ciuda amenintarilor, presiunilor, zanganitului zilnic de catuse, interceptarilor ilegale sau legale (ma rog cu aspect de legalitate dat pe cai si prin metode oculte).insa Romania este in genunchi asa ca nu stiu cat va rezista mica comuniune de rezistenta (daca eram sarbi muntenegreni greci eram de mult in strada cu toate riscurile asumate si amenintarile voalate si gretoase ale Chiorului de la Golden Sprit)

  11. Cu privire la comentariul de mai sus “De stm pe 14 May 2010 la 09:00”, este incredibil cata naivitate au unii.Vrei sa-ti spun eu ce o sa se intample daca Badea/Ciutacu…vor fi chemati pe la DNA sau vor fi agasati in orice fel de institutii manuite de Base? Nimic, nimic din partea oamenilor, ZERO, o sa fie reactii de genul “Ce ma, eu l-am pus sa fie tare-n gura cu smecherii?”Nu mai fiti naivi, daca n-ati trecut prin abuzuri, bucurati-va si evitati conflictele cu oamenii prosti, deoarece acestia sunt dispusi sa-si manifeste anumite capabilitati cu orice chip.Aceasta falsa instigare la fraternitate este de fapt un imbold psihologic de moment.

  12. Luati-l la Antena , Victore !!!
    E pacat sa-si iroseasca talentul pe la altii … Daca o sa aveti numai oameni , asa cum sunteti toti la Antene , veti ramane NUMARUL 1 !!!

  13. Devine din ce in ce mai clar ca mai avem o singura optiune: emigrarea, asta pentru ca nu vreau sa traiesc sub un nou regim totalitar, din pacate nu toti pot sa emigreze( motive personale, pacat ca s-a ajuns aici.

  14. 1. La multi ani pentru maine , toate gandurile bune aprecierea si sustinerea mea !
    2. Aseara incercam sa-mi inchipui cum ar fi aratat intrebarile si raspunsurile daca erau adresate de V.Ciutacu ,M. Badea, R.Tudor, D. Grecu. M. Ciuvica….
    Cum ar putea deveni realitate asa ceva…?

  15. Problema e că Intact a adunat oameni din ce în ce mai buni, mai îndrăgiţi, mai urmăriţi, iar seara are un număr limitat de ore. Ce bine ar fi dacă de la 6 la 11-12 noaptea ar fi mai mult de 5-6 ore! 😀

    P.S. Dacă Tolontan i-a ridicat mingea la fileu beţivului, avându-l ca ţintă pe Blaga, atunci şi alte “informaţii” date de Vadim ar putea fi adevărate.

  16. bravo gadea!!! cat despre partea cealalta…chiar asa de surprinzator ti se pare? traim in dictatura,e firesc sa se intample asa.

  17. FELICITARILE MELE,domnule Ciutacu!!!! Va rog sa nu va lasati ingenunchiati de aceasta clica de nesimtiti,care au ajuns sa jefuiasca tarisoara noastra.SUNTEM ALATURI DE VOI!!!!
    Felicitari domnului Gadea!

  18. Daca gestul asta de solidaritate nu numai de breasla dar si umana ar fi liftata si in spatiul politic si concretizata printr-o alianta Voiculescu-Antonescu, va marturisesc prieteni ca as renunta la absenteismul si repulsia de a vota ce o am de 20 de ani si as pune stampila pe PNL-PC fara ezitare.

  19. Trebuie sa credem/speram ca este doar un derapaj a celor care reprezinta astazi:Presedentia si Guvernul Romaniei!!!,vreau sa cred ca pot exista puncte de vedere diferite liber exprimate si nu doar aparate propagandiste cum sunt ( ex. B1-TV Radu Morar)…jenant opinie personala.
    Va doresc putere si energie pentru a realiza ceea ce simtiti ca este benefic pentru societate.

  20. Ba poate da D-zeu sa ramana la Realitatea, domnul Dumitrescu. Nu de alta, da’ pe ce post ma mut eu cand e invitat Gioana la antene????!!!

  21. Victor, e OK ce faci; dar nu vad de ce ti-ar trebui curaj pentru a gazdui opinia lui Razvan…
    El ,erita sustinere din partea opiniei publice, a societatii civile, a colegilor de breasla…

    Sa judecam un pic; am fost incantat de interviul pe care Razvan i l-a luat unui bataus, cu o saptamana inainte de alegeri…Dar, sa presupunem ca, in situatii similare, interviul ar fi fost luat lui Geoana si ca acesta ar fi facut ceva similar, reprobabil…Evident, nu sex oral, chestie care poate fi deosebit de placuta….
    Deci, Geoana ajunge presedinte si incearca sa se razbune pe ziaristul in cauza…Stii ceva!? Cei care i-ar fi sarit in aparare ziaristului ar fi fost aceiasi care il apara azi pe Razvan; ceilalti ae fi cautat un mijloc de a ajunge la fundu’ lui Geoana….

    Ti-i imagenezi pe Horia Alexandrescu, Ioan T Morar, Nasul etc, etc riscandu-si un fir de par de dragul unui coleg?

    Sau, alt scenariu; Basescu, ajuns presedinte, ar fi demonstrat ca nu l-a lovit pe pusti; si, in consecinta, va fi pornit o campanie de razbunare…Oare, Razvan Dumitrescu nu ar mai fi trebuit aparat!? Ba, bine ca nu!

    Asta e!

    “Deontologia ingroapa Romania!”

  22. Dle Dumitrescu,
    Incercarea de a va pune “pumnul in gura” vine le la acea “palma de la Ploiesti”. Pentru ca dl Basescu nu iarta si nu uita!

  23. Sunteti adevarati domni. Remarcabila atitudine din partea amandurora.
    Bravo Razvan Dumitrescu!
    Bravo Victor Ciutacu!
    … chiar daca istoria va consemna strict un:
    “Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!” pecetluit cu’n muc si-o lacrima prezidentiala.

    Felicitari Mihai Gadea!!!
    Fii mai gade decat ai fost pana acum!

  24. mă întreb, dacă toată media care critică “puterea”, brusc ar trece la modelul laudă şi ode, 24/24, slăvind înţeleptele măsuri propuse pentru bunăstarea noastră nu am scăpa mai repede?

  25. Curios cum mulţi dintre români nu au putut vedea încă din 2002 la alegerile de la capitală sau măcar din 2004 la cele generale ce se ascunde în spatele imaginii acestui marinar… în general românii au fler şi ghicesc cam ce hram porţi…chiar atât de specialişti să fie în manipulare !?… ori oamenii se săturaseră de sărăcie şi au ales altceva… chiar şi în viaţă nu este recomandabil să alegi un alt drum care te poate duce oriunde dar nu acolo unde te aştepţi ( un fel de aruncare în necunoscut cu multă adrenalină dar şi mult risc, după care culegi consecinţele ).

  26. Ce se intampla acum in romania se intampla si in turcia de 1 an de zile.

    Politica dusa de SUA cu lupta impotriva terorismului, este aplicata si aici doar ca este invelita in alta camasa, iti poate intra in casa oricand mascatii si sa iti sperie familia si copii, doar sa nu mai vorbesti despre ei.

    Ceausescu mia omorat mama si a redus la tacere pe singurul parinte aflat in vaiata, tatal meu. Dupa ce acesta a ocupat un apartament cu forta ca na ,,., nu ii se oferea deoarece nu era membru de partid..

    Acum sunt aceleasi conditii doar un pic cizelate la forma actuala de tehnologie. SIGURANTA NATIONALA acum nu are nici-o legatura cu ceea ce inseamna ea, imbraca camasa de bagat pumnul in gura celor ce spun lucrurilor pe nume. Este democratie ca de altfel si un SUA este democratie,, nuu ?.. Vai de ea de democratie si de liniste..

    Elementul de SIGURANTA NATIONALA se foloseste tocmai pentru extirparea competitorilor si a celor care deranjeaza.

    Oare toti suntem nebuni si suntem platiti de moguli ?, eu nu sunt platit de nimeni, eu doar am incasat-o de la ei, aceasta gasca oribila caruia i sa pus in mana toate instrumentele posibile doar sa faca ce au promis in campaniile electorale.

    Aveti majoritatea peste tot si culmea tot COMUNISMUL de acum 20 de ani este de vina pentru ce se intampla, sunt de vina si tantarii care nu platesc impozit pentru spatiul aerian si zboara fraudulos…

    Eu ?, am gasit o casa de inchiriat pe o insula din GRECIA, 100 euro / luna, trebuie doar sa fac 200 euro / luna pentru mancare si consumabile pentru linistea mea si a copilului. Voi picta si voi castiga painea familiei dar in GRECIA care credeti-ma este mult mai sus decat romania, cu toate problemele lor..

    Sa spunem ca iti vinzi garsoniera si cu 39000 euro in buzunar pleci in lume, crezi ca nu te descurci ? – Gresit, vei descoperii o lume care te apreciaza pentru ceea ce esti si ceea ce poti face. Daca in schimb faci nasoale esti pedepsit indiferent de cine esti tu si ce nume porti si ce imunitati ai avea. Descoperi o lume sigura pentru copilul tau si o lume in care copii tai pot invata ce inseamna sa fi rasplatit pentru merite si pedepsit pentru nasoale..

    Putem vorbii foarte mult, nimic nu schimba faptul ca se cheltuiec banii multi pe spionaj atunci cand nu este necesar, nu mai avem ce sa fure altii de la noi, nu mai avem industrie fiind de mult vanduta, ce spion ar venii in romania sa spioneze ce ?…

    Siguranta Statului ar trebui sa intervina acolo unde se cere, vezi contractele ADAMA vezi cum se fura cu acte legale,, vezi tepele imobiliare, veziii dar nu te uiti ca tocmai acolo tu bei cafele si petreci…

  27. Toate guverarile din 1989 incoace au fost clientelare dixit scaraotchi. Bine. Apoi a zis cu cifre ca in 2004 aparatul administrativ costa statul 17 miliarde de lei iar in 2010 costa 43,7 miliarde de lei. Iauzi bre? A uitat sa zica ca cel mai clientelar regim este de departe cel pastorit de intunecimea sa. Cum te prosteste pe fata. Voi dumitrestilor si ciutacilor nici n-ati observat asta. Jalnic Tolontanul vostru.

  28. Ai o bila alba de la mine Victore pentru faptul ca ai luat atitudine impotriva unui abuz chiar daca a fost savarsit impotriva concurentei.
    Cu privire la Gadea eu am citit stirea pe mediafax unde se zice ca Sorin Oancea a facut din A3 una din cele mai profitabile investitii ale trustului Intact iar acuma se va ocupa de relansarea A2 si Euforia TV. Cum inteleg eu, A3 a super profitabila cu Oancea director, A2 e o mica dezamagire cu Gadea director iar acuma se face schimb pentru a putea fi redresata A2. Nu inteleg logica :), asta daca este corecta informatia de pe mediafax. Eu personal nu cunosc ciferele nici la A3 nici la A2 dupa ce a fost numit director Gadea, eu doar m-mam folosit de informatiile furnizate pe media fax
    “Succesuri”

  29. ieri in conferinta de presa Traian Intaiul al Tarii Romanesti facea ref.la parchet in discutia cu deontologul Tolo.Pe cale de consecinta toti cetatenii tarii, ong-uri, sindicate ar trebui sa-i urmam sfatul si sa formulam plangere penala impotriva presedintelui privind urm.infractiuni:
    subminarea economiei nationale – art.165 c.p.
    propaganda in favoarea statului totalitar – art.166 c.p.
    actiuni impotriva ordinii constitutionale – art.166/1 c.p.
    comunicarea de informatii false – art.168/1 c.p.
    gestiunea frauduloasa – art.214 c.p.
    inselaciunea – art.215 c.p.
    delapidare – art.215/1 c.p.
    deturnarea de fonduri – art.302/1 c.p.
    genocid – art.357 alin.1, lit.c) si d)c.p.
    abuz in serviciu in forma calificata – art.248/1 c.p.
    purtare abuziva – art.250/1 c.p.

    ACUM INTELEGETI DE CE A VRUT MARINERUL PUTEREA CU ORICE PRET SI TOATE INSTITUTIILE DE FORTA SUBJUGATE? INTELEGETI DE CE NU VA LASA NICIODATA DE BUNA VOIE PUTEREA DIN MANA? INTELEGETI CA PRIN VOT LIBER AM REINSTAURAT DICTATURA?

  30. Doamne, ce paradox traim! In actorie cei mai buni actori sunt cei care au ajuns la o anumita varsta si sunt din ce in ce mai putini iar in presa cei mai buni ziaristi sunt cei tineri (Ciutacu, Gadea, R. Dumitrescu, Oana Dobre, Radu Tudor, chiar si Oana Stancu promite)si culmea, si ei sunt din ce in ce mai putini!

  31. Oameni buni in paranoia mea am observat ca indivizi pusi pe scandal s-au infiltrat printre pensionari. ,,Agenturili straine,, vor sa-mi strice dictatura,si ca un paranoic bolnav psihic am inceput sa strig:-aveti grija,aveti grija nu mai manifestati ca speriati lumea (dar mai tare ma speriati pe mine). Aoleu,aoleu aveti grija,eu sunt rege,eu sunt imparat,eu sunt zeu aoleu ma duc,e ora pentru tratament.

  32. Cool,
    Poate vine la Antena3, oricum era singul pe care-l puteam asculta la Realitatea, cand si cand, asta din cauza ca sufar de alergie de Realitatea. Vorba aia, orice picior in cur e un pas inainte.
    In legatura cu ascultatul telefoanelor, s-a mers pe o pista periculoasa. Am fost foarte revoltat si atunci cand s-a incercat eliminarea mandatului de ascultare, mai acum doi ani parca, am fost la fel de revoltat la salvarea datelor convorbirilor si traficului de web. Unul din motivele pentru care au cazut cele doua turnuri a fost tocmai acest fapt, promulgarea Legii “Patriot” in Statele Unite, deaorece pana atunci nici o convorbire nu putea fi interceptata, fara a exista un mandat, iar pentru obtinerea lui erau necesare dovezi solide pentru a putea convinge pe cineva sa-l elibere, iar acum totul s-a mascat sub cortina Terorismului. La fel de repede am preluat si noi aceasta idee, si inca o data am tacut cu totii. Cred ca nu mai are importanta dupa cele spuse de Razvan Dumitrescu. Exista o singura intrebare, “Si cine-i pazeste pe paznici?”

  33. Asta e o metoda veche a chiorului diabolic.Pai nu asa a fost “agatat” Catalin Voicu?Initial el a fost ascultat “pe siguranta nationala.Si iata unde s-a ajuns.

  34. felicitari victor si faceti ceva strangeti oamenii sa mergem peste ei sa le dam foc acolo in palat sa arda ca niste sobolani

  35. Legat de criza,
    nimeni nu zice nimic de recentele suplimentari de trupe romanesti in Afganistan (600 militari) , ca ne costa nu mai putin 80-90 euro/ zi de militar, dar si de contractele de avioane multirol car costa cateva miliarde de dolari, niste gioarse , bune de fiare vechi.
    Numai bine,

  36. Domnu’ Ciutacu, ma bucur ca treceti peste faptul ca Razvan Dumitrescu reprezinta un post de televiziune (sau un trust media) concurent si gazduiti opinia unuia dintre cei mai buni jurnalisti romani.

  37. nu-mi place gadea si continui sa cred ca i-a facut MAI MULT BINE DECAT RAU lui basescu. fara sa vrea, bineinteles…

  38. FELICITARI pentru MIHAI GADEA! Un exemplu de profesionalism!
    Cat despre ce i s-a intamplat lui Rasvan Dumitrescu, atat se poate spune, cred, TRAIM INTR-O DICTATURA NENOROCITA, NICI MACAR SIMULATA, al carei reprezentant “de marca”, iubit de poporul suveran, a fost creditat pentru a doua oara sa ocupe un loc de seama in istoria Romaniei, un loc cu prea cu multe semnificatii, de prea inalt nivel pentru cel pe care destinul (sau poate nu ) l-a ales sa-l ocupe, sa fie amintit in cartile de istorie ale generatiilor viitoare (daca vor mai exista)ca cel care a instaurat “Epoca Rusinii” (cred ca asa a denumit-o dl.prof. Dan Voiculescu), sa fie acel intregitor de neam si tara, acea mana darza in gestionarea treburilor importante ale tarii dar ignorat total de aceia care conteaza si au putere de decizie in spatiul european si nu numai.
    Intr-un fel, subscriu la ceea ce afirma Mircea Badea, destul de des: sa se aleaga praful de tot si sa o luam de la inceput, sa se elimine toate aceste jeguri umane a caror prezenta sufoca si distruge tot ceea ce-a mai ramas din tara.

  39. Frumos din partea d-lui Ciutacu, sa apere un coleg de breasla. Intr-o lume a tradarilor; colegii iti fura paina si te vand ca fratii lui Iosif negustorilor egipteni.

  40. Victor, de ce scaderile de salarii si reducerile de personal in sectorul bugetar sunt atat de mediatizate si criticate iar cele care s-au facut in sectorul privat au fost trecute cu vederea? Din cate am citit, s-au facut reduceri salariale inclusiv la Antena3. De ce aceste restructurari sunt mai putin durereoase decat cele din sectorul bugetar? Oamenii astia aveau si ei imprumuturi ipotecare, leasing-uri, credite de consum, etc. Ei sunt mai putin importanti decat bugetarii? In plus, unii dintre cei care au suferit sunt (sau au fost) colegi cu voi.
    In sfarsit, o sugestie: uita-te pe site-ul ministerului industriei si citeste declaratia de avere (pe anul 2009) a dnei. Ioana Apan. Ai sa vezi ca a castigat RON 550.000!

  41. Succes Razvan Dumitrescu.
    Base, daca nu ma gasesti la paine, cauta-ma la o0. (fara legatura)

  42. p.s. Victore (daca imi este permis per tuu, cu respect) stiu ca the big boss este dl Gadea :), dar te intreb pe tine, de ce nu il luati pe dl Dumitrescu la Antena ?! nu stiu unde si in ce interval orar ar incapea ca sunt foarte multi oameni destepti pe acolo, dar ar rupe Antena 3 tot. Poate ca proiect de relansare al antenei 2, desi parca nu aveti acelasi target ca 3-ul, iar dl Dumitrescu este prea bun pe ceea ce face.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.