Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

“Victor, iti multumesc pentru sustinere. Le multumesc si celor care in acest spatiu al comentariilor sprijina libertatea de opinie.Traim vremuri in care aceasta devine din ce in ce mai pretioasa si, desi am 20 de ani in presa, nu imi amintesc sa fi traversat o perioada atat de bizara, macar ca atmosfera. Acum, cu privire la Realitatea, va asigur ca voi sta aici cat timp simt ca imi pot face meseria. Asa am procedat cu locurile de munca in cei 20 de ani. Cred ca am la activ vreo 10 demisii.

Surse bine informate mi-au zugravit un mecanism prin care ziaristilor li se asculta legal telefoanele: cineva face o plangere pentru instigare la dezordine sociala (motiv – o emisiune, o declaratie a unui invitat sau un comentariu al realizatorului) si se da mandat pe siguranta nationala. In astfel de cazuri se asculta nu numai telefonul respectivului, intra in baza de date si toate persoanele cu care impricinatul a vorbit! Acum, referitor la atmosfera din presa, din trusturi, remarc cu o placuta surprindere ca au sarit in ajutorul meu cei de la concurenta. Apropos, Victor, ai vazut vreun rand din partea colegilor mei de …”banca”? Acum sau dupa amenintarea presedintelui-unica in spatiul European? Nici eu. Dar poate ca nu m-am documentat bine:)”

P.S. Mihai Gâdea este noul director general al Antenei 3 (asta n-a scris-o Râzvan)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

177 thoughts on “Răzvan Dumitrescu: “Stau la Realitatea cât îmi pot face meseria” (guestpost)

  1. Bravo baieti!Ciutacule nu te urmaresc pe A2 deloc (scuze),doar cat te vad pe A3 si te citesc aici.Esti de treaba.
    Am toata stima pentru Razvan Dumitrescu la care chiar ma uit cand am ocazia.Foarte echilibrat si echidistant.Daca citeste si el pe aici sa stie ca ii tinem pumnii si speram sa treaca si peste perioada asta.Promit sa ies la vot data viitoare sa nu mai ajungem sub un regim de opresiune.

  2. Problema e urmatoarea:
    Eventuala plecare a lui Razvan Dumitrescu de la Realitatea si intrarea in Antena (presupun ca nu se duce sa lucreze la prima sau canalD), va crea valuri in sensul ca pe langa minunatele emisiuni ale lui Valentin Stan , Moise Guran si Mihai Gadea, va mai apare o noua emisiune axata pe acelasi target ca al lui Mircea Badea,ceea ce-l va face pe acesta din urma sa inceapa iar sa ne ameninte cum are el tendinta sa faca emisiuni gen Dan Capatos:).
    Asa ca Razvane!, daca vrei sa mai adaugi niste procente la sansa de a-l vedea pe Badea lasandu-se de “In gura presei”, si facand ceva gen “Noaptea tarziu cu Mircea si Oreste” de pe vremea Pro.tv-ului, vino la Antena sa fiti cat mai multi realizatori de emisiuni de succes pe centimetru patrat:).

  3. Nu stiu multe despre d-nul Razvan,dar ce se vede este faptul ca indiferent de profesionalismul jurnalistului,atunci cand acesta nu respecta directivele sefului,se face tot posibilul ca acel jurnalist sa plece din acea institutie.Atunci cat de libera este totusi presa la ora actuala?Admir profesionalismul multor jurnalisti deoarece daca stii citi printre randuri, cam stii ce doreste sa iti transmita.Si Basescu a incercat la un moment dat sa ingradeasca libertatea presei dar aici chiar nu i-a prea mers. Dintre jurnalistii pe care eu i-am apreciat foarte mult au fost Mile Carpenisan (decedat) si Adelin Petrisor.La ei puteam citi foarte multe printre raduri

  4. Razvan Dumitrescu este preferatul meu de la Realitatea si asta dupa ce s-a luat in gura cu presedintele Basescu si a zis ca ii arata dovada ca nu minte in legatura paca cu lovirea acelui copil in 2004 de Basescu si a tinut o foaie in mana si a apatat preedintelui ca nu-i tremura mana, Respect Ravna !!!! Te astept la Antena 3 !!!!!

  5. Din pacate postul Realitatea incet incet este ingenunchiat de catre Puterea Basesciana.
    Ramane Antena, ultimul Bastion
    Felicitari D-lui Gadea.

  6. Este foarte bine ca va aliati! Trebuie sa-i dam jos de la putere pe nemernicii astia!
    Nu mai poate asa! Cum de a putut guvernul Nastase sa suceasca soarta Romaniei si astia nu pot sa tina tara cit se poate de departe de necazuri? Ca guvernul Tariceanu nu a avut decit de cules roadele si s-a achitat destul de bine de sarcini. Iar astia nici macar epigoni nu ii pot sa ii denumesc. Niste profitori ai sistemului si atit. Intreb cit poate sa mai dureze pina se leaga Capitala de principalul port al tarii cu o autostrada? Ca ultimii 65 de km de drum intre cele doua orase sunt un chin in timpul verii. De ce nu a fost in stare guvernul sa garanteze ca in timp de nu stiu citi ani celor de la VINCI ca tronsoanele Bucuresti – Comarnic si Brasov – Bors vor fi gata? Asta asa ca chestie….
    Niste mincinosi. Asta sunt. De ce sa taie din pensii (indiferent de marimea lor) si din salariile bugetarilor si acum mai nou si a celor de la societatile de stat?
    Pentru ca nu stiu cu ce se maninca o perioada de criza. Niste diletanti. Trebuie sa se ceara afara singuri! Cum poti sa separi sistemul de stat de cel privat? Sunt strins legate macar din punct de vedere legal – ca asa e normal.
    Sa plece si sa ne lase in pace!

  7. nu pot sa-mi fac o opinie clara despre personaj….dar doar dupa tupeul pe care l-a avut in seara aia….. are tot respectul meu…. e greu sa faci asa ceva fata in fata cu Razbunatorul. acum …sa nu ne asteptam ca o sa o duca foarte bine urmatorii 4 ani…

  8. Nu mi-am notat cine anume a spus urmatoarea intelepciune: “O tara cu cat este mai civilizata are cu atat mai multe elite: artisti, ingineri, doctori, jurnalisti, etc.
    Chiar daca Basescu are nevoie de tinichigii in primul rand, eu ma gandesc cu deosebit respect, chiar veneratie fata de jurnalistii ca Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Mircea Badea, Valeriu Stan, Razvan Dumitrescu. Gabriela Vranceanu, etc.care fac parte cu cinste din ELITA TARII. Ii felicit pentru talentul, abnegatia, curajul lor.
    Felicitari speciale ii adresez d-lui Mihai Gadea cu ocazia numirii sale ca Director general si tuturora le doresc succes in implementarea idealurilor in slujba carora s-au pus.
    ‘Congratulations and celebrations’ ii doresc realizatorului emisiunii Vorbe Grele,precum si bloggerului Victor Ciutacu pentru initiativa de sprijinire a “concurentei” in momente cheie.

  9. Felicitari pentru mana intinsa intre trusturi, insa maini mai mult decat umane!!!!

    Sper sa se si confirme utilitatea gestului.

  10. Il admir mult re Razvan D. pentru lovitura corecta aplicata marinelului. Felicitari pentru Gadea.
    Iesirea in strada ar fi ultima solutie. Dar foarte posibila.

  11. Stiu ca la Dumitrescu ma uitam de muuulti ani. Voi, Victor, Gadea, Badea ati aparut ca emisiune, si format mai tarziu. Dumitrescu tinea sufletul in mine dinaintea voastra. Inainte sa fiti voi(la tv). E un tip care merita tot respectul. Din partea mea il are garantat.
    Razvan sunt eu, juristul de la ‘sapa del sol’.

  12. Foarte cinstita atitudine din partea dvs., domnule Ciutacu.
    Razvan Dumitrescu este un model in profesie.

  13. l-am urmarit pe basescu la conferinta de presa de azi. n-are mama, n-are tata. are doar clientela si camarila. sa ne fereasca dumnezeu de ce i-o mai trece prin cap.

    in alta ordine de idei, draga victor – citeste asta. te vei amuza copios

  14. Am admirat jurnalistul Razvan Dumitrescu a carui personalitate da esenta brandului “Realitatea”, deasemenea si curajul de atunci al acestuia in fata presedintelui. Sper sa-si gaseasca colegi adevarati cat mai curand, acolo unde-i este locul. Bafta!
    (Domnule Gadea sincere felicitari!)

  15. apropo, zilele astea la Antene cred ar trebui sa difuzati mai multe materiale din arhiva de aur cu mult indragitii:

    – Adriean Videanu
    – Radu Berceanu
    – Elena Udrea
    – Mircea Basescu
    – Ioana Basescu
    – cumetriile lui Base cu Mondialul

    oare cu ce se mai ocupa? ne e dor de ei !!

    ; )

  16. Inspirat, ca sa zic asa, din tristele experiente ale lui Razvan, am scris si eu ceva. E un text impulsiv, dar asta simt. Daca crezi ca poate fi publicat aici, te rog sa-i dai drumul…
    Topul aberaţiilor zilelor din urmă

    Nu a mai fost timp de un articol serios, ci doar de recoltarea laborioasă de material pentru viitoare editoriale-foileton. In orice caz, experienţa noastră de viaţă, îmbogăţită de aceste ultime zile, a produs un top pe care sunteţi bineveniţi să îl modificaţi şi să îl îmbogăţiţi (ce fain sună, pe vremurile astea, acest cuvînt de tristă amintire, ha-ha-ha):
    1.Locul I absolut – reducerea salariilor şi a pensiilor, a alocaţiilor pentru creşterea copiilor, a celor de şomaj … şi celelalte măsuri de exterminare a românilor; podiumul este împărţit frăţeşte cu dictatura şi cameleonismul politic al preşedintelui ţării, care acum cîteva luni trişa ordinar, culegînd voturi, iar acum aruncă lăturile în toate părţile, după modelul pe care el însuşi l-a brevetat; tot aici, nesimţirea cu care sunt aruncaţi oamenii pe străzi, la modul propriu, fără să existe o minimă preocupare pentru soarta lor.
    2.Locul al II-lea – potopul cretinilor care a erupt cam peste tot – format îndeosebi din pretinşi formatori de opinie – prin anumite ziare, pe la anumite televiziuni, cu diferite argumente: de la resemnarea mioritică (a se citi „prostia”, nu „resemnarea”) la înfierarea mînioasă a pensionarilor, care ba au votat, ba n-au votat cu cine trebuia, ba sunt manipulaţi şi nu-s conştienţi de binele care li se face, de fapt, ba-s agresivi cu forţele de ordine, obligîndu-le la ripostă (!); la paritate, strategia mîrşavă de asmuţire a categoriilor sociale una împotriva celeilalte, înfierarea bugetarilor care devin, în curînd, vinovaţi şi de propria naştere, nu numai de angajarea într-un sistem falimentar;
    3.Locul al III-lea: încăpăţînarea suspectă, dar oricum idioată, a Guvernului şi a preşedintelui, în a accepta şi a aplica alte măsuri, care să nu afecteze veniturile, şi aşa la limita subzistenţei; această încăpăţînare dezvăluie clar anumite înţelegeri încheiate cu cei care au hotărît, de fapt, rezultatul alegerilor prezidenţiale: tovarăşii care răspîndesc democraţia pe planetă, autorii mascaradei de criză economică, fraţii noştri, americani, hotărîţi să vîndă amatorilor de putere din România funcţia de preşedinte contra unor tinichele supraevaluate la miliarde de euro, cu termenul de plată rapid, după modelul „autostrada Bechtel”, combinat cu dictaturile CIA-isto-sud-americane ale anilor `70-`80;
    4.Locul IV: Ionel Constantin, mare Preşedinte (!… altul…) al Camerei de Comerţ Vaslui care, în apariţii televizate, nu mai pridideşte să dea limbi puterii pe toate părţile, lăudînd măreaţa strategie aşa cum făcea şi pe vremuri, cînd alerga de acolo-acolo implementînd alte chestii, mai comuniste, cu servieta de activist în mînuţă, înainte de 1989… din perspectiva patronilor vasluieni (în paranteză, un fel de negustori şi exploatatori patentaţi de sclavi), da, se face dreptate cu reducerea de salarii, însă nu şi cu reducerea de pensii… de parcă creşterea de TVA şi celelalte taxe ar încuraja mediul privat, iar scăderea puterii de cumpărare, pe care o produce reducerea salariilor, le va creşte lor afacerile pînă în tavan… jenant!
    5.Locul V – laşitatea, devenită proverbială de-acum,a românilor: parţial justificată de prostie şi de coterie, înfierată însă de atitudinea bravă a pensionarilor, care dau lecţii de civism unor români înceţi la minte, din ce în ce mai mulţi, care se mulţumesc să se furişeze în bîrloguri şi să se uite la canalul porno preferat, îndobitocindu-se în mod calculat – finalmente, iată o strategie care a mers, cea de cretinizare a unei naţii. Si, tot aici: uitarea a tot ceea ce a însemnat dictaturã – nu-i nimic, ne vom reaminti rapid, cu toţii.
    6.Toate locurile: drumurile cele mai proaste din ţară şi populaţia agrară cea mai îndobitocită: judeţul Vaslui. Surfînd cu maşina printre gropile cît craterele vulcanilor din Islanda, produse ale reparaţiilor multianuale de sute de milioane de euro (şi ale asfaltangiilor din familia Mihalache-Buzatu-Bichineţ), observi încrîncenat o populaţie în zdrenţe care merge în stilul zombilor din filmele de groază clasate B ale cinematografiei americane, o lume nespălată şi îmbibată de alcool. Femei îmbrăcate în pantaloni care par smulşi de pe sperietorile de ciori fac semn cu mîna, pierdute, maşinilor, ca şi cum ar vrea să evadeze din coşmarul existenţei lor. Bărbaţi (sa cam aşa ceva) cu feţele cioplite, la propriu, de cuţit, merg împlecitindu-se sau stau de-a dreptul în şosea, în calea maşinilor, înjurînd, alături de cai nărăvaşi, vaci care aleargă nebune, pişcate de streche, gîşte care se bagă pe sub roţi, sîsîind ameninţător. Apoi căruţe, căruţe, căruţe, din care curg paie, noroaie, balegi. După ce te rogi să nu te lase maşina în mijlocul acestui infern medieval, adresezi un gînd „călduros” diriguitorilor judeţului, maeştrii fentelor cu miliarde, care s-au obişnuit să se răstească la toţi, să-i ia pe toţi la rost, cu tupeu infinit, de oameni care au fost lăsaţi să fure liniştiţi ani la rînd, ba chiar au început să se creadă şi mari bărbaţi de stat, de neînlocuit, conducători fără de care judeţul s-ar duce de rîpă (!).
    7. De aici, vă rugăm să completaţi dvs…

  17. Oare chiar asa mare pacat este sa te asociezi cu “un foat” ziarist (Chirieac), analistul renumit,si sa-ti faci o firma, incat sa te haituiasca in halul in care este haituit si Dumitrescu? Parca-i vad ochii plini de ura a Tiranului.
    Numai la emisiunile dumnealui ma uitam la Realitatea TV si sper sa ramana acolo si sper sa faca in continuare front comun cu Vorbe Grele, cu Sinteza zilei, etc.

  18. Securitatea n-a murit odata cu Ceausescu, ci a prosperat, a facut pui si acum conduce fara rusine tara cu mana celui care este unul dintre ei, jigodia de la Cotroceni. Un singur lucru ma mira: lipsa de reactie a tuturor celor atinsi de laba grea a securistilor. Sunt sigur ca noi toti cei care spunem ceva impotriva dictatorului (chiar si cei care ne exprimam opiniile anti pe blogurile celor care sunt impotriva puterii)suntem, daca nu ascultati, cel putin monitorizati cumva. Dar noi suntem nesemnificativi, cel putin deocamdata. Insa cei ca Razvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Mircea Badea si altii care au notorietate si care sunt cu siguranta ascultati si uneori sicanati de catre slugile statului politienesc in care vietuim, de ce nu fac mai mult pentru a pastra bruma de democratie de care mai avem parte. De ce nu se fac petitii catre forurile europene (Curtea Europeana a Drepturilor Omului nu mai exista?) pentru a denunta abuzurile evidente pe care securistii lui Basecsu le fac (incepand cu desele incalcari ale libertatii presei pe care le face CNA-ul si continuind cu cele de genul celor care se fac impotriva lui Razvan Dumitrescu}

  19. Mi-a venit sa zambesc cand am citit din biografia lui ca este “inginer” la baza, si ca ziarist specialitatea este de “investigatie”.
    Oare nu s-ar putea realiza o colaborare mai larga intre jurnalisti? Domnul Ciutacu mereu incearca sa invite jurnalisti ‘de toate culorile’.Profesionalism si fair-play mana-n mana.

  20. Ametesc.Am 36 de ani si…ametesc.Si nu de la hepatita C sau de la faptul ca nu pot face copii.Nici de la faptul ca soacramea e netrebuita.Ametesc de bucurie.Copilul meu,vitreg,va face facultatea in Berlin!!!Ma duc sa-mi pun niste sare pe paine,e mai gustoasa!

  21. opriti filmul cand spune ‘iar el stia’ demn de Freud.NU esti presedintele ROMANILOR.Esti un falsor.Un trist.Un NIMIC iar nemernicia ta da doamne sa iti fie intoarsa in sanul familiei si ceea ce ai facut si ii faci poporului ROMAN SFANT sa va urmareasca cu aceasi sinceritate cu care i te raportezi.JEG.BASHESCU ESTI UN JEG!!!

  22. Victor,
    eu pot sa vad emisiunile voastre cu o intarziere de cam 10 ore cred, niciodata in direct (sint in Canada). Le vad pe ale lui Mihai cam zilnic, pe ale lui Badea la sfarsit de saptamana (ca sa ma distrez),iar pe ale tale ….tie doar iti scriu. Apreciez ffff mult ce faceti toti trei, doar ca atunci cand vad cum se dau unii mai nepatati imi vine sa vomit pe ei. Iar cand am zis ca sa-i dai in bot lu’ geo, am zis sa vina cu singe. Daca mai misca nu e bine, da-i sa zaca. Asa si cu Mihai G. care-l invita pe Rozganian ala care mai acum 2 ani parca demonstra o teorema la tabla de nici el nu stia ce naiba zice; un penibil care se da mare finantist acum. Sa taca naibii.
    Mi-e ciuda cand vad prefacutii in fata iar oamenii de valoare sint marginalizati. Putin razbat sa iasa in fata si au puterea sa stea acolo. Voi trei sinteti cativa dintre ei, nu-i lastati sa va doboare, loviti-i voi primii. Succes.

  23. Dictatorul,nu are nici un gand de a ne lipsi de prezenta sa si a slugii sale umile.Chiar trebuie sa-i suportam minciunile pe care ni le insira zilnic?Vad ca nu putem scapa nicicum de el;este atat de orb,incat nu vede ca acei pensionari nu mai au resurse,iar el afirma ca partidele din opozitie ii manipuleaza?Oameni buni, chiar nu mai putem scapa de el?Nu stiu juridic,domnule Ponta, sau prin presiunea strazii sau altfel, deoarece vad ca daca mai sta mult la Cotroceni ne va distruge pe toti.Trebuie sa existe ceva care sa-l determine sa plece.In acest moment ma tot intreb daca omul asta este sanatos psihic!!Nu stiu gesturile,faptele, ranjetele in momente nepotrivite, parca ar semana cu un schizofrenic de la noi din zona.Sunteti oameni de presa si probabil ca prin natura meseriei aveti cunostinte de psihologie,chiar nu vi se pare nimic suspect la el?Uneori se manifesta ca Hitler,uitati-va bine.Nu vedeti ca oricine nu este de acord cu el,mai devreme sau mai tarziu va fi taxat?Doresc ,ca tinerii nostri sa se dezvolte in conditii normale,nu in conditii de ura ,sentiment pe care il propaga prin toti porii.D-le Gadea,daca cititi aici, dvs,chiar doriti sa va cresteti copiii in ura promovata de Basescu?D-le Ponta si dvs aveti copii ,la fel, vreti sa-i cresteti in atmosfera creeata artificial de Basescu?Chiar nu puteti face nimic ? Daca nu puteti face nimic,atunci inseamna ca intr-adevar nu ar exista decat solutiile propuse de el.D-le Ponta vrem fapte ,ne-am saturat de vorbe.Nu poporul este de vina pentru ca a ajuns el presedinte ,el a facut ce a stiut mai bine,a furat,intrebarea este de ce l-ati lasat sa faca asta?Daca ati stiut ce va urma si l-ati lasat de buna-voie, atunci, sunteti mai vinovati decat el.

  24. Cata decenta, bun simt, apreciere sincera pentru D-l Ciutacu este exprimata in randurile d-lui Dumitrescu:”nu-mi amintesc sa fi traversat o perioada atat de bizara, macar ca atmosfera” in care sa fi simtit nevoia de un sprijin pentru libertatea de opinie. Prin efort conjugat ziaristi ca D-l Ciutacu si R. Dumitrescu asigura presei acel loc patru intre puterile statului binemeritat.

  25. Aoleu, intram in baza de date ? Si noi, comentacii ? Am pus-o, fratilor !
    PS: stiam dar, scuze de expresie, mi se rupe.

  26. Cred ca R. Dumitrescu a fost adanc mahnit ca nu a fost sustinut de colegii lui cu care lucreaza: “Apropos, Victor, ai vazut vreun rand din partea colegilor mei de…”banca”?Acum sau dupa amenintarea presedintelui-unica in spatiul European?”.Cata amaraciune se concentreaza in aceste intrebari.
    Ma intreb daca Dvs. ati semnat “procesul-verbal” pentru R. Dumitrescu”

  27. Cea mai tare chestie: Faceti-i o oferta lui Razvan Dumitrescu sa-si faca emisiunea la A3, daca se va impune cenzura la Realitatea. Asta da lovitura de imagine. In alta ordine de idei, dau mustele afara, nu le omor, dar pe Base l-as strange de gat cu mana mea, apoi as bea o bere, sunandu-l pe Badea sa schimbe subiectul ca nu mai este de actualitate. Bafta in continuare.

  28. Felicitari!
    Sunt alaturi de dl Dumitrescu, il urmaresc si il sustin.
    Felicitari d-lui Gadea!

  29. STIU NU MAI SUNT BANI DAR UNDE SUNT BANII :
    1 . luati bani bugetarilor,militari ,politisti ,cadre din servii sec.magistrati si bugetarilor din administratie care dup ce au cumparat apartamentele in care locuiau s-au mutat in alte orase si contrar legii au mai primit un apartament pe care lau vindut (uni au primit 3 si4 apartamente)Sunt mii de cazuri.
    2 .Anulati toate indemnizatile si pensile de boala ilegale anuntati pensionari de boala care se stiu cu musca pe caciula sa renunte benevol la pensie consider ca 60 % dintre ei daca sunt anuntaii ca trbuie sa returneze alfel bani vor renunta.
    3. Ajutoarele pentru diferite bolii sa fie atribuite prin cupoane valorice pentru medicamente s-au alimente nu bani
    4. Mgistrati sa plateasca cind cu buna stiinta dau solutii care obliga statul sa plateasca;
    5.Avem nevoie de un Gadafi cum vinzi tu datoriile fata de poporul roman cuiva care no sa ne mai de in vecii bani eu daca am datori la apartament pot sal vind cinel cumpara cine imi face actele daca nu miam platit impozitul 500mil de euro iataq bani lipsa de la pensionari
    6,Cine a facut deturnari de fonduri indifferent de functie solidari cu ei si cei care au dat avize sa plateasca banii inapoi.
    OF DOAMNE CITI BANI AU MAI FURAT NU VA FACETI GRIJ AU DE UNDE SA DE BANI
    7. Bancheri care au prostit oameni sa ia credite sa fie solitari cu cei care din cauza crizei nu ma au cum returna bani.
    De acord cu sacrificiu de 25% si 15% dar si ratele datoriilor la banci sa fii reduse cu aceleas proncente.
    8.Sporurile indifferent de natural or sa fiie prin bonuri valorice cu specificati speciala pentru ce vor fii folosite (oare pentu zimbet ce ce bonuri vor primi.)

  30. sunt curios daca gadea se va afla la revulutie in primele randuri sau o va modera de la pupitru? dar tu victore? tot de la pupitru?

  31. Un mic comentariu am de făcut în legătură cu această chestiune. Atât timp cât Mircea Badea, Victor Ciutacu, Valentin Stan, Mihai Gâdea se vor afla în topul preferinţelor unei mari părţi a cetăţenilor acestei ţări, nu li se va întâmpla nimic. Adică, nu chemări la Parchet, nu dosare penale, nu controale de la ANAF, etc. Băsescu e şmecher şi la faza asta, îi loveşte pe cei care nu au aşa mare audienţă la public, aşa cum e R. Dumitrescu. Băse e conştient de faptul că, dacă opinia publică sesizează că cei patru, menţionaţi mai sus, vor primi o şicană prezidenţială/portocalie, oricât de mică ar fi ea,lumea va ieşi în stradă. Din moment ce Badea a scos aproximativ 5000 de oameni pentru o simplă alergare în parc, ia să ne gândim ce s-ar întâmpla dacă, în contextul politic de acum, Ciutacu, Badea, Gâdea şi cu Stan ar avea probleme cu DNA-ul, Parchetul şi alte instituţii aflate sub comandă orange. Pe ei, Băsescu îi aranjează altfel, ori îi subminează dpdv economic şi financiar locurile de muncă, respectiv emisiunile, şi mai ştiu ce alte job-uri au aceşti 4 oameni, ori îi lichidează discret, astfel ca după nişte luni, cadavrele acestora să fie găsite prin nu ştiu ce lacuri sau păduri. În niciun caz cei 4 nu vor avea tratamentul lui R. Dumitrescu. De ce ? pt că se bucură de o simpatie enormă în rândurile cetăţenilor români. Dumitrescu nu prea, mai ales că a fost şi el unul dintre cei care au susţinut în 2004 varianta PNL + PD. Şi închei, arătându-vă cum văd eu chestia cu şicanele pe care le are R.D. în prezent. Mă lasă rece. Dar dacă în locul lui vor intra unul din lista celor 4, s-ar putea să fac nişte sute bune de km pt. a protesta în vreun fel sau pt a fi solidar cu persoana aflată la ananghie. Numai bine !

  32. Teribila marlania de aseara a lui Gadea fata de Vosganian.
    Si gratuita. Pur si simplu Gadea nu intelegea argumentatia si credea ca este injurat.
    Dupa mugetele agresive ale lui Serbanescu sa-l acuzi tot pe Vosganian de “agresivitate” e semn de mare slabiciune de minte.

  33. Felicitari pentru numirea lui Gadea! Sper sa ramana la “Sinteza…”.
    M-am uitat la emisiune.Erai cu totul alt om cand a intrat in direct Amalia Antoniu.
    Di pacate, pana si in actuala situatie, are sustinatori.”Sa dispara pensionarii,pana la unul,si asa traiesc pe spinarea celor tineri care si asa se descurca din ce in ce mai greu…”Asta spunea unul pe internet, cu parinti pensionari acasa!

  34. Ceea ce se intampla in tara nostra nu este democratie. Iar ceea ce i se-ntampla dlui Dumitrescu este revoltator. Si afirmatia lui (care sunt convinsa ca este adevarata) ca unor jurnalisti li se asculta telefonul intareste afirmatia ca nu e democratie ci e dictatura. Cred ca nici Ceausescu nu-si imagine ca poate exista cineva mai rau ca el dar iata-l:BASESCU!!! Deci urmati pe la DNA….Hai succesuri multi!

  35. Ma bucur ca cineva il sprijina. Multa bafta tie, lui si tuturor celor care apara libertatea presei. Bafta lui Gadea si felicitari!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.