Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Viaţa ca o continuă întâmplare fericită

Viaţa ca o continuă întâmplare fericită

Întâi s-a întâlnit, întâmplător, cu un olandez, care căuta competenţe prin România şi care l-a angajat manager la fabrica lui de împachetat piepţi de pui pentru NATO. După aia, l-a întâlnit, întâmplător, într-un birt la moda şi la o cântare cu Joe Cocker sau Cesaria Evora, pe Bogdan Buzăianu, mogulul energiei, primul dintre băieţii deştepţi ai patriei. Din cele două întâmplări, au rezultat un olandez fără fabrică şi un contract de energie ieftină pentru orezăria fostului comandant de vas. Tot întâmplător, cel mai celebru frate de preşedinte din România s-a întâlnit cu o livadă de piersici şi a rezultat o ameninţare cu moartea, live, la adresa lui Mugur Ciuvică.

La fel de întâmplător, s-a văzut în benzinărie cu Bercea Mondialu şi i-a botezat frumuşică de nepoţică (pe alde înjunghiatul Mercedes sau pe alt limuzin disponibil al neamului îi năşise în avans neamul lui DragăStolo). Din cauza aceleiaşi pârdalnice de întâmplări, a ajuns omul şi să petreacă revelionul în Grand Canyon cu cel mai bogat vameş din Constanţa, pe care acum îl caută la icre DNA. Mi-e şi groază să mă gândesc ce viitor o să aibă, în paralel cu lupta anticorupţie, averea în cauză.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Viaţa ca o continuă întâmplare fericită

  1. Cred ca ai dreptate, a fost “o intamplare fericita”…Totul o fi inceput ca in cantecul acela:
    “S-au vazut
    Prima oara intr-o seara de Mai
    S-au placut…..
    Parca se cunosteau….
    Ochi in ochi se priveau….
    La aceeeasi benzinarie mergeau…”
    Se poate? Cum ne permitem noi sa murdarim clipele lor fericite,inocenta lor, cu insinuarile noastre?

  2. viata ca o prada, si de ce sa nu praduim tot, cine stie cand vom mai avea ocazia? facem inscrieri in asociatia viitorilor detinuti politici

  3. Sa cante muzica:
    Multe griji multe nevoi, fratiorul meu,
    Le vom trece amanadoi, fratiorul meu…

    Sanatate domn Ciutacu.

  4. Eu cred că de data asta li se înfundă, din două motive: 1. Au început să se precipite şi să facă greşeli; 2. Şobolanii o să fugă, iar asta inseamnă că pierd majoritatea parlamentară: urmează guvern suspendat şi, apoi, preşedinte suspendat. Anul e lung. 2012 e prea departe.

  5. Intamplator sau nu o sa ajunge toti sa ne dorim sa fim interlopi,capi mafioti si alte progenituri scarboase ale unei societati si asa prea proasta incat sa mai poata chiar respira.In ziua de azi esti interlop…esti la moda,altfel iti sta cravata la gat,altfel se asaza costumul pe tine,soarele…straluceste exclusiv pentru tine,esti un mic Dumnezeu printre milioanele de pacatosi care isi duc traiul cinstit de pe o zi pe alta.Ciudat este ca aboslut toata lumea se uita uimita la ei neintelegand cum le merge lor bine,cum de numai ei pot,cum FURA ei si nu sunt prinsi.
    Simplu…IN TARA ORBILOR,”Chiorul” ESTE REGE.

  6. Totul pare desprins dintr-un film despre si cu mafioti! Cineva imi spunea ca acel Buzaianu, care se cam fereste sa apara la TV, ar fi proprietarul uzinei constructoare de masini din Resita, o parte a fostului UDR (Uzinele Domeniilor Resita) care detinea inainte de 1948 cam 160.000 de hectare (Auschnitt era pe atunci patronul, Malaxa detinand si el vreo 20% din actiuni), care se tragea din fostul STEG austriac infiintat pe la 1721, la Bocsa si mutat prin 1777 la Resita. Cica acest Chebutiu ar fi aparut, nu din spuma Marii Mediterane, ci de prin Elvetia ?! Asa o fi ?!

  7. Ce basm minunat,vrei tu neaparat sa il faci legenda…Si folosesti la hiperbole si comparatii ca sa impresionezi.Zau ca mai au putin si incep analize pe text,ocolind subiectul,scaldand-o cu ideea de persoana publica,de parca nimeni nu stie ca familia presedintelui,chiar si rudele,se obliga sa respecte un protocol,pornind de la ce scot pe gurita[asta e fotbalist,nu manelist,mea culpa],la ce afaceri fac.Dar din pacate pt. ei,esti un fin cunoscator al dezlegarii codurilor,ca sa nu mai vorbim de cat de tupeisti sunt,iesind la rampa deschisa,cu gura pana la urechi,dansand in hora.
    Si pt ca nu ma pot abtine,tin eu sa o comppletez pe reportera trimisa la tov. presedinte,care s-a blocat la hahaitul domniei sale.Da,d-le presedinte,fratele dvs este o figura publica,fiind frate de presedinte care ameninta cu moartea in direct la tv,care boteaza copii de interlopi cautati de politie,la fel si d-na,sotia presedintelui,care primeste cocosei la gat de la acelasi in terlop,la fel si draga stolo,care a botezat o nepoata a aceluiasi interlop.Sau poate ne convingeti dvs cu pixelul de la tv mogulilor.Sa-ti fie rusine…restul e stiut.

  8. @victor ciutacu

    off topic, victore, indraznesc sa’ti sugerez sa’l inviti la vorbe grele pe Bogdan Teodorescu.
    ar fi interesant, apreciez io, sa discutati despre strategia de comunicare a lui baselu, modul in care este structurata, despre perdelele de fum lansate cu scopul de a se camufla activitatea legislativa a guvernului, cu scopul de a se maximaliza sansa pdl’ului de a fi la guvernare si dupa urmatorul ciclu electoral.
    poate cu aceasta ocazie bogdan teodorescu va prezenta lista de acte normative deja promulgate si cele ce sint in pregatire, in vederea atingerii acestui scop.

  9. Va rog sa semnalati aceasta problema. In Romania profesorii titulati cu note mari sunt umiliti DIN NOU de ministrul EDUCATIEI. Conform Instructiunii din data de 17.02.2011 la legea 1/2011,profesorii netitulari care suplinesc in unele locuri pot sa se titularizeze pe acele posturi.

    Va dau un exemplu concret:

    La mine la scoala, un profesor titular intr-un sat de pe langa oras cu nota 9,40 obtinuta la examenul de titularizare, este detasat pt 1 an sa predea in oras.

    La aceasi scoala, un alt coleg netitular care a avut nota 8,10 la examenul

    de titularizare, a fost si el detasat sa predea pt 1 an.

    In urma “Instructiunii” publicate de domnul ministru Funeriu in data de 17.02.2011, profesorul cu nota mai mica poate sa se titularizeze in oras si cel cu nota mai mare NU, deoarece el a invatat si a luat nota mare, a fost obligat sa se multumeasca cu un post titularizabil la o distanta mare de resedinta sa. (ca multe solutii de ales nu sunt). In loc sa astepte domnul ministru sa se faca pretransferarile si toate celelalte etape de repartizare,le permite suplinitorilor prin aceasta “instructiune” sa-i devanseze pe cei care au fost mai buni la examinare ca ei.

    Este uluitor!!

  10. E interesant cum aceasta familie Basescu nu are alte imagini sau poze decat in carciumi !!!
    Familia asta nu a aflat ca se poate vorbi si in alte locatii ??? … Nu neaparat biblioteci sau academii , dar totusi , ar tebui sa se mai dezlipeasca de aceasta imagine de mahala , cu paharul in fata , ori de cate ori e vorba de treburile tarii sau de botezat plozi …

  11. Victore,cei care au terminat un liceu adevarat,au invatat in clasa a XIIa,la filozofie(spre disperarea lui Basescu),despre dialectica dintre necesitate si intamplare.Ei cam asta se petrece si aici:la ei totul este intamplator,dar al dracului de necesar.Nimic nu “se intampla la intamplare”,fara o consecinta benefica pentru ei.Si uite cum s-a imprietenit Baselu’ si cu filozofia…..nu stiam eu de ce-l apreciaza Liiceanul.

  12. parca a vazut arestu pe interior cateva ore si popoviciu, dar domnu’ presedinte a sarit ca ars ca omu’ a dat de munca la multi si a facut un ora la margine orasului 🙂 , o industrie si noi de luam de el …nasol , acum de bercea mondialu’ se leapada sau o sa spuna ca tine infractionalitatea in loc in zona arondata ??? sa il lasam ha ha domle in pace ca e paznicul nostru in olt …

  13. A vrut fraudă-vodă să bage spaima în eventualii puci-işti şi uite ce daraveră a ieşit. Unde dai şi unde crapă! 😉
    Ori a uitat zicala, ori şi-a zis că, la cât îi el de blindat de servicii, nu se aplică.
    (Ce n-aş da să văd cum, puzderia de procurori şi judecători corupţi ori aplicători la comandă, se vor ridica cei mai puţin atinşi de “era băsenilor” şi vor duce la bun sfârşit măcar un dosar de rechin. Că, ce ne arată ei acum, pescuirea cu năvodul a plevuştii de gârlă, este o sinistră glumă la care nici nu se poate râde! )

  14. rusine DINU PATRICIU, asta o sa zica base si e de vina mogulii cei rai si NU frasu de dansa cu nevasta sa de salta camasa de pe el, la botez la interlopi nu e persoana publica, da sa se inteleaga bine si de ce ma rog behaia basescu ca o oaie si radea cu un ochi la slanina si unu la faina? cand noi am vazut clar cu ce fel de intrerlopi statu la masa alde base fratele mai mic si chiare si mai marele base in cort cu clanu tiganesc, aseara am auzit ca al mai mic mircea a facut o vizita si prin state chiar s-a plimbat cu elicopterul pe deasupra lui grand canyon, si atunci stau si ma intreb sigur ii da drumul scarbei aleia peste 28 zile din lipsa de schimbare de declaratii si lipsa de probe.poate am scris tampenii, dar MI-E SCARBA UNDE AM AJUNS CA NATIE, multumim din inima guvernantilor si partidului de la putere.dana

  15. Si tot intamplator, Mondialu’ asta nu va pati nimic. Eventual, poate cei “abilitati” vor da un SUP cu niste laude, dupa modelul stiut. Sugestia mea ar fi sa scrie acolo ca omul incerca sa desfunde injectoarele lui Mercedes cu cutitul. Ca doar si Gigi deschidea usile la Maybach cu ranga.
    Asa, cu titlu de aberatie intr-o tara aberanta … merge din intamplare sa-l puna pe Bercea de premier? Ca doar e si independent, si se incadreaza si ca mutra in galeria portocalie …

  16. Nu ma pot abtine sa nu laud emisiunea de aseara a lui Gadea(dupa care nu ma dau in vint).
    Emisiunea a fost peste medie datorita invitatilor,in special prof. Teodorescu,si datorita faptului ca nu a invitat politicieni.
    Apropo,nu stiu cum ai rezistat o ora cu Turcan in emisiune.A spus aceleasi lucruri pe care le aud la oricare pdlist.De fapt nu stiu cum am rezistat eu,tu macar erai la mogularie de serviciu!Nu va mai incapatinati sa asteptati ceva de la politicieni,invitati ziaristi de investigatie,profesori,doctori,etc.Politicienii,cu citeva exceptii(ii numeri pe degetele de la o mina) enerveaza,plictisesc,exaspereaza prin obtuzitate si slaba pregatire.Ma mir ca sunteti atit de ingaduitori cu ei si nu le puneti intrebari capcana,ii pui amabil sa faca niste afirmatii la inceput,apoi le dai cu prostiile pe care le-au spus la inceput in cap.Stiu ca exista riscul sa nu mai vina si sa ii sperie si pe ceilalti,insa cei ce nu au curajul sa isi sustina ideile,inseamna ca nu cred in ele.Hai ca v-am dat si lectii,insa cred ca se vede altfel din cealalta parte.
    Jos politia de frontiera!

  17. Ce Victore, nu ti se par niste intamplari absolut normale? Esti tu carcotas!!! Ce, nu ne intalnim toti zilnic cu niste unii care vor sa ne faca manager la firme de mangaiat pisica pe spate pentru NATO, sa ne propuna afaceri cu armament, contracte de sute de catraliarde de miliarde de ieuro cu statul, deduceri de taxe, impozite si alte chestii d-astea perfect normale???? Adica ce, nae caisa asta alimenta si el la benzinarie ca tot omul si l-a acostat homul cu par de paie la coada cand platea benzina cu monezi!!! Si daca tot s-au intalnit s-au si nasit! Si Universalul asta nici nu stia cine e Mircea Basescu, nici fratisu habar n-avea ca este decat presedintele tarii, presedinte care intrebat daca stie de afacerile lu’ frasu’ a raspuns sincer ca nu. Si noi sa nu-l credem??? Pai cum sa nu-l credem pe presedinte ca el intotdeauna ce a zis aia s-a si intamplat!!!! Totul este perfect normal, numai presa, mogulii, comunistii si agenturili straine distorsioneaza adevarul!!!!!!!! Si cum totul este intamplare fericita, cu happy-end si aducatoare vesnic de multi coco numai pentru ei, cei care te fura in fata, te mint cu o nonsalanta dezarmanta si te mai si pun la punct ca esti invidios pe ei si, vezi Doamne, asa suntem noi romanii carcotasi si vedem numai scamele de pe fustele negre si mult prea stramte ale laudatei si preamaritei ministrese!

  18. Buna ziua d-le Ciutacu,

    As vrea,asa cum spune”andrei” ,sa ii va alturi de prietenul lor,Mondialu,la parnaie,pe cei doi basesti,ca acolo merita!fac pe naivii,hahaind si aruncandu-ne in fata numai neadevaruri.
    Eu cand il vad pe mircea basescu,ma izbeste asemanarea fizica cu Hitler;cred ca minte are numai pentru smecherii si dupa ce le face,n-a mancat ,nu pute,ca de…

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    Ioanap

  19. Domnule Ciutacu,
    In definitiv, fiecare om este suma intalnirilor sale, iar aceasta este una dintre situatiile in care se dovedeste a fi axiomatica vorba care spune ca “norocul ii ajuta pe cei curajosi”.

    Circula o gluma despre motivul pentru care se platesc sume atat de mari pentru a lucra la vama: ai sanse in orice clipa sa iti vina elicopterul la scara.

  20. Pai bine Don Ciutacu, daca ceea ce zisei e adevarat, inseamna ca divulgi secrete de stat (parnaie), iar daca ceea ce zici nu e adevarat atunci se cheama subminarea intereselor statului (tot parnaie). A naibii cu ‘telectualii astia carora nu-si mai cunosc varful nasului. Pacat ca nu se reiau lucrarile la Canal, sa se umple randurile brigadierilor fericiti de antenisti…
    Nu mai bine iti revii si faci emisiuni in format “nasul” ? Si uite asa timpul trece, banul curge…
    De ce vrei sa ramai numai cu un colt de paine gazetaresc, in loc sa inveti un smen marca Mondialu’, ca sa ajungi sa te bati si tu pe burta cu Polifem ?

  21. Faptul ca fratele preşedintelui este prieten cu mai toţi “celebrii” României nu face altceva decât să caracterizeze politica de la noi. Nu ştiu de ce se miră toată lumea! De parcă nu ne gândeam că astfel de lucruri sunt la ordinea zilei. Mai trebuie să ne mirăm că politicienii noştri sunt bogaţi, după care naivitatea va râde de noi!

  22. Mită, numiri pe criterii politice, demagogie, indiferență etică, populism ieftin. Lista este lungă și ușor de creat folosind fiecare literă a alfabetului. Lipsiți de orice scrupul, acest gen de indivizi au dexteritatea unei solidarități de gașcă. Ca în orice mediu ”tribal” solidaritatea cu „ai noștri” este prioritară și nu devotamentul față de reguli sau valori. Acest fapt este posibil și în condițiile lipsei unei puternice societăți civile, a unei clase de mijloc influente, a unui control public efectiv asupra celor care se autodenumesc ca demnitari ai statului, ceea ce permite și încurajează o activitate de „grup închis”, de „camarilă” specializată. Ei cu „strategiile” lor, noi cu sărăcia noastră! Pare echitabil!

  23. Sa traiti dl.Ciutacu! Va rog sa promovati daca se poate si considerati ca este logic, urmatorul rationament. Basescu l-a demis pe Blaga pentru ca vroia sa conduca el si ministerul administratiei si internelor deci ii trebuia o marioneta, ministerul vroia sa il conduca pentru ca sa faca ordine in vami, vami in care majoritatea sunt numiti de pe vremea PSD-ului (a zis si Blejnar) si deci mulgeau vamile pentru PSD, acum apropiindu-se alegerile locale, chelu’ vrea sa controleze si aceasta sursa financiara, campania de imagine e buna si pentru refacerea imaginii partidului in vederea alegerilor si pentru shengen si pentru fondurile necesare campaniei de la anul, alegerile locale vrea sa le castige ghiciti de ce, pai ca sa conduca tot cu PD-L-ul si mai mult adica bate mai departe, chelu’ isi da seama ce a facut (pentru ca e un “animal politic” deci stie care este regula la javre), stie ca dupa ce ii expira mandatul in 2014 va avea soarta lui Aldo Moro si atunci el ce zice, ca daca o sa fie el prim ministru dupa 2014 si va guverna cu PD-L, isi va asigura spatele si dupa ce nu va mai fi preshedinte. Parerea mea este cam asta. Lucrurile sunt simple, ca la mafioti. Va multumesc daca ati parcurs textul si va doresc o zi buna. Sa traiti!

  24. In acest moment justitia nu e dreapta,aresteaza guvizii.Guvizii sunt schimbati cu alti guvizi,aia vor continua “treaba”.Daca nu se ajunge sus,e degeaba tot.
    De fapt de sus ar fi trebuit sa se inceapa.Daca aia de sus erau inlaturati,guvizii nu mai produceau nimic.Ei produceau pentru altii.

  25. De unde stie un analfabet si un retard ca Bercea sa faca rambursari de TVA? Nu e clar ca altii sunt in spate si se folosesc de asemena pramatii?

  26. don base e genial.a aruncat pastila cu ‘regina’ si fraierii au inceput s-o dibuiasca in eter.e logic sa fie cineva tartorul in vama sau tatal lor.insa ,ca de obicei,base a aruncat o metafora integramistilor.de ceva zile e vanata regina…
    la sanchi…e suspans,mister si MISA…daca ar fi posibil si al treile mandat prezidential ‘soto ‘base ar iesi iar castigator.

  27. Eu nu cred in coincidente si n-am crezut niciodata. Oricum daca stam sa analizam fiecare oras din tara vom constata cu stupoare ca aceste coincidente sunt foarte frecvente. As da un simplu exemplu, eu locuind in Sibiu. Pe data de 14 februarie , 2009, 2010, 2011 – Raluca Turcan a facut un chef al pdleilor tineri intr-un club detinut de seful interlopilor din Sibiu. Acest lucru se poate verifica accesand blogul Ralucai unde a pus poze din toti acesti ani. Interlopul se poate verifica si el – are in jur de 35 de ani DIN car numai vre-o 8 in libertate.

  28. spunele alora de la guvern de legile lui Einstein si mai spunele sacaute pe goagal

  29. blejnar asta se crede usa de biserica si nu il cred bun nici de balama ia auzi la el (resping orice acuzatie )pai ce magnet si ce polaritate ai mancat ma de ai atata putere asta este in stare sa respinga si efectele bombei atomice ca are el treaba si trebui sa stearga probele sa mai schimbe ceva oameni si el crede ca rezolva treaba dar prostu nu stie ca pamantul aude si pereti vad si eu i-as intrba pe toti cei careau fost schimbati din functii de la venirea lui si chiar acu pe cine schimba

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.