Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Valul doi al crizei. Are Opoziţia soluţii?

Similar Posts

85 thoughts on “Valul doi al crizei. Are Opoziţia soluţii?

  1. Care criza ???… Hăc … Despre ce vorbeste planeta asta ???… Hăc …
    Aoleo , trebuie sa ma trezesc sa ma duc la Cotroceni !…

  2. Într-o tară normală,cât poate fi de normală dacă suportă bătaia de joc la care este supusă de ceva vreme,într-o tară normală,deci,opozitia prin însăsi existenta ei ar trebui să fie solutia aleasă la urne,pentrucă,opozitie fiind,ea nu poate întreprinde prea multe întru convingerea maselor.De asta are grijă puterea,compromitându-se cu…gratie.

  3. Deocamdata nu are nimeni in lumea asta solutii, ca sa fim foarte sinceri, deci nici opozitia nu cred ca are. Intrebarea e daca opozitia va gestiona mai bine situatia decat actuala putere. Iar raspunsul meu e ca mai prost sau la fel de prost n-are cum.

  4. Sgur ca opozitia are soluti mai bune decai actuala guvernare.Mi-ar placea ca U.S.L-ul sa fie mai activ in teritoriu.In aceste momente oricine e mai capabil decat Base(mai putin U.D.M.R-ul si minoritatile care sustin actuala guvernare)O intrebare pt. domnul Crin Antonescu-PRINTRE SOLUTIILE PE CARE LE AVETI SE AFLA SI CONTINUAREA REFORMELOR IMPUSE DE F.M.I?

  5. Soluţiile pe care vrea să le încerce Opoziţia au fost “bruiate” de Băsescu prin lansarea temei regionalizării. Câţi ştiu de viziunea pentru învăţământ, de exemplu, a Opoziţiei? Zilele de sâmbătă în care USL îşi prezenta ansamblul de măsuri propuse au fost, în mare parte, acoperite de temele portocalii de manipulare a proştilor.

    Eu nu prea mă pronunţ astfel, dar abia aştept emisiunea asta! V-am urmărit pe amândoi şi acum câteva zile. 🙂

  6. Opozitia o sa rupa gatul puterii si va aplica noi masuri de austeritate.Unii trebuie sa o duca foarte rau,altii foarte bine.
    @Ce sunt vorbele grele?

  7. Poate ca au, poate ca nu au. Ce este sigur este ca au posibilitatea sa ne scape de astia de acum. Va trebui sa platim datoriile facute in epoca de aur, solutie miracol nu exista. Eventual sa nationalizam subsolul tarii ca sa ajunga integral banu’ din gaze/petrol/aur la buget. Sa reziliem contractele paguboase (electricitate/gaz) semnate pe spagi grase. Sa se lase doar 5% din bugetul ministerelor viitoarei ex-Udrea, cu economiile astfel obtinute avem bani de pensii, spitale, etc, etc.
    Si nu in ultimul rand opozitia sa nu ne bage in «epoca de aur bis» atunci cand vor ajunge acolo sus.

  8. Din pacate, dupa parere mea, opozitia nu are inca solutii viabile ca sa castige alegerile… desi la ce putere avem acu, le-as putea castiga si eu…

  9. Intrebare pt.domnul Crin Antonescu–Avand in vedere complicitatea U.D.M.R-ului si a minoritatilor la genocidul(ca nu pot sa-l numesc altfel)Basist,ati fi dispusi la o colaborare cu acestia daca v-ar propune?Ar fi de rau daca ar spune DA mai ales ca U.D.M.R-ul nu e un partid ci o banda de afaceristi si santajisti(parere personala).Cunm a spus si Mircea Badea ca averile lor se numara in copacii si padurile tarii.

  10. Hai , ba , terminati cu prostile …
    Guta tocmai a primit o masina de 200.000 de euro …
    Despre ce vorbim aici ??? Se traieste prost ???
    NU CRED !!!

  11. Invectiva.ro ii solicita presedintelui PNL sa prezinte un punct de vedere bine conturat in legatura cu proiectul Rosia Montana – atit parerea personala, cit si pozitia oficiala a PNL

  12. Are opozitia solutii pentru viitoarea frauda si manipulare electorala ?

  13. Sa mai cer o parere!
    Dobitocii care ne conduc,habar n-au ce au facut,ce fac si ce urmeaza sa faca.Si ca sa ne tampeasca si pe noi,au ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa transmita mesaje contradictorii,in asa fel incat indiferent ce s-o intampla ,ei sa fie acoperiti cu una din variante.
    Asa deci iese Basescu si zice ca nu mai e criza,dar sa nu ne relaxam,ci sa fim atenti;iese Boc si zice ca vor da inapoi banii bugetarilor,ca tara e asezata pe un sistem sanatos, si economia merge bine, si a “nascut” 300.000 de locuri de munca in o singura luna;apoi iese Udrea si ne zice ca ea spera sa fie bine si sa se tina de cuvant cu ce-au promis.Eu cred ca asta e strategia care-i acopera cu orice varianta,dar le lasa si varianta in care sa poata sa pompeze bine in 2012,in asa fel incat sa ramana tot calare.
    In alta ordine de idei,vad ca apare un sondaj pe ziare.com pentru presedintie,in care Cristian Diaconescu(cel care nu ne-a mai zis nimic despre aia cu deghizarea si santajul de la alegerile din PSD)l-a intrecut in preferinte pe Crin Antonescu.Voi ce credeti….?

  14. Subscriu la ce spune Adi mai sus. Sper sincer ca Dl. Antonescu sa nu ne explice ca are solutii pentru ca ar fi demagogie pura. Sigur, masuri de limitare a dezastrului pot fi luate.
    P.S. nu vreau sa fiu rautacios, dar Crin Antonescu e suficient de des pe la Antena 3 incat sa nu fie chiar invitat “special: 🙂

  15. Basescu e de vina 😉

    Ce solutii sa aiba opozitia cand toti au absolvit aceleasi scoli, au aceleasi rude, mananca din aceiasi oala cu puterea? Din pacate anumite lucruri sunt batute in cuie… Pensii tot trebuie platite, cheltuielile interne ale statului tot trebuie facute, si tot asa. In consecinta oricine vine are o libertate mica de miscare in a decide si schimba ceva major… Chiar nu mai conteaza cine conduce, oricum noua ne e la fel…

  16. imi dau si eu cu parerea…opozitia ar trebui sa coaguleze societatea civila,atata cata mai e, sa faca ceva.e vara, e vacanta, Ponta se da cu masinuta…nu stiu, parca toata lumea sta si asteapta doar, poate -poate o mai fi vreun Sobaru…vreo minune…opozitia trebuie sa-si ia si soarta in maini…chiar nu vad ce naiba face si opozitia in afara de talk-showuri.eu , de exemplu, sa fiu in locul lor as fi mult mai dur in limbaj,aproape de limita as spune , fata de reprezentantii guvernantilor!ce poate sa-mi spuna mie Tinel(?!), Visan(un fost pedagog acuzat de viol), un obscur ‘om de afaceri gen Popoviciu, un agramat gen Igash.Pai, cu astia, in parlamentul anilor 2011?Cum dracu mai poti avea ceva de discutat cu un cameleon gen Oajdea, cu un Ialomilitian care inainte sa rosteasca doua vorbe expira un indelung “îăăăăăăă”…?oare chiar am innebunit cu totii?
    observ,ca de la o vreme, Realitatea(aici apare mierosul si serposul Hurezeanu, cel care de la inaltimea pretentiilor sale edulcoreaza lookul si faptele invitatilor) invita minstri gen Anastase, Udrea, o incercare disperata doar de a cautiona aceste facaturi de ministri…astefel, ii dau raspunsul si lui Badea, la emisiunile lui de aseara si ieri seara…
    m-am saturat ca opozitia sa umble cu manusi, mai da-le dracului de bune maniere…
    m-am saturat si de balivernele unor intelectuali gen Preda, o fi el subtire, dar si viata multor romani e deja pe muchie de cutit.

    am observat, azi, la interviul presedintelui de pe la 12.45, cum ca bugetarii sunt adevaratii vinovati, ei “inghit” banii datorati FMI, ei si pensionarii, pe care ca de cate ori inainte , beshescu incearca sa+i divida si pe ei , in cei pensionati dinainte de 2001, parca si cei de dupa, cica, cei de dinainte de 2001 vor beneficia de mariri sau indexari.
    nu mai vorbesc despre “asistatii” social.
    deci, in conceptia,in gestica, mimica si in credinta betivanulu, bugetarii sunt niste “jidani” care sug sangele poporului.

    stie cineva de existenta vreunei garyi pretoriene sau de vreo armata privata a presedintelui?

  17. @balbeck: ai devenit spammer cu mesajul asta stupid. l-ai scris de nu stiu cate ore, am luat act de parerea ta ca n-are rost sa mai facem alegeri daca sunt deja pe functii unii care ne fura cu aplicatie, opreste-te!
    @ion: parca plecai 🙂
    @Victor: nu va puneti sperante politice in noi. nu ne dorim si nu suntem doriti

  18. Care opoziţie fraţilor???

    Cu Ponta Victor care primeşte în PSD ce scuipă portocalii sau liberalii? (ex. Timiş Nicolae primarul din Haţeg este nou cică în PSD face ce vrea muşchii lui, pedeleii nu l au vrut, de la liberali o plecat după ce o fost şi “conservator” DAR l o luat Ponta) – a chemat cineva antena 1 local să vadă cum blochează drumul din oraş după bunul plac şi credeţi că or mers? nici o şansă, doar este din USL nu i aşa???

    Crin Antonescu cel care nu este în stare să îl articuleze pe Patriciu? SAU cel care toată ziua ne latră la tv şi nu i în stare să muşte din putere… joaca asta sper să l coste şi să I coste pt toţi cândva când s o sătura România să fie subjugată de lichele, care de 21 de ani îşi bat joc de ţară.

    Care opoziţie? cea băbăcită de bunicuţa mineriadistă cu lentile de contact albastre?

    Să nu creadă “clasa” “politică” “românească” despre toţi că suntem chiar atât de mulţi tâmpiţi în ţara asta încât să nu ne dăm seama că raportul putere-opoziţie este unul de rocadă iar certurile se sfârşesc la cantina legislativului unde îngrengăturile şi joncţiunile merg de minune.

    Am un prieten care o ajuns pe la cantină în interes de afaceri şi ştiţi ce mi o spus? Mă, Ştefan habar nu ai tu că toate afacerile se pun la cale înaintea unei mese bune…

    Ca urmare, ce opoziţie fraţilor?

    udemereii sunt sigurii care fac opoziţie, de pe vremea lui tokes, DAR ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI cu clara complicitate a cetăţenilor din “clasa” “politică” “românească”

    filiaţia sectară unui stigmat, iliescian a fost atât de evidentă pentru “clasa” “politică” “românească” pe atunci când marinelu o afirmat clar către adi 33 de grade năstase, că “ce blestem o fi pe poporul ăsta să aleagă între doi comunişti”???

    Opoziţia este precum cristoiu, se balansează rocadian în funcţie de dictarea intereselor… iar puterea are totul din răutatea hulitoare a lui patapievici la adresa Domnului Eminescu

  19. Io cre’că ar avea. Să vedem, cum o zîs oărbu’ , ce zice fix opoziţia.
    Banzai!
    No, amu să cetim şi coantariile.

  20. @Fanu: as prefera sa intelegi odata, de vorba buna, ca problema ta cu primarul din Hateg nu e de interes national.

  21. Da, în adevăr nu este, dar era doar un exemplu despre cât de penibil este Ponta, ca “opozant” prin alegerile pe care le face şi pe cine girează

    ŞI

    Da, recunosc am dat exemplul extrem de anodin la nivel naţional poate văd şi papagalii de la dna or alţii de pe la sri judeţean care ar cam fi cazul să curăţe ţara de ticăloşi, care citesc blogul dumneavoastră.

    Nu îl voi mai da exemplu fiindcă recunosc sunt sătul şi eu să tot scriu despre o lichea şi cei abilitaţi să steie ca găina între lemne…

    Vă rog să mă iertaţi pentru şiretenia mea sper cuminte, totuşi.

  22. iar trebe sa trecem prin criza, auzi valu’ 2?!?! dar de primul val noi am trecut?!
    ca basexu’ nici nu a intrat asta stim … dar noi ca tarisoara am trecut de primu` val sau inca nu?

  23. ce solutii? ca sa fim primiti in ue austriecii au primit bcr,banca agricola,petrom, francezii brd,dacia, cimentul plus mediu prietenos pentru orange si carrefour, englezii sidex galati si tot asa. la ce deficite avem oricine este la putere este ca dulaul in lant, latra dar are aria de miscare limitata se invarte in jurul parului si lantul se tot scurteaza. mi se rupe de boc basescu antonescu ponta borbeli si isarescu. toti au fost si vor mai fi la putere. lucrurile importante se hotarasc la bruxelles si nu de catre vadim, becali, bodu sau adina valean.

  24. Unul din numeroasele efecte groaznice produse de existenta unui regim totalitar, este nevoia unei “maini de fier”.
    Spre exemplu, in 2000 am votat Iliescu, sa nu cumva sa iasa Vadim. Pentru ca atunci parea (si chiar era) groaznic sa vina unul ca Vadim la putere. Regimul Iliescu nu se poate compara cu actualul regim autocratic, asa ca nu era nevoie de inlocuirea unui prezumtiv tiran, cu cineva care sa vina sa “taie si sa spanzure” in incercarea de a remedia erorile produse eventual de regimul de dinaintea sa.
    Din pacate, lucrurile nu stau la fel in momentul de fata. Este vizibil pentru oricine ca actualul regim este unul autoritar in care se pastreaza o singura caracteristica specifica democratiei, si anume libertatea de exprimare. Restul, adica totul, e strict in mainile unui singur om.
    O asemenea situatie creeaza inevitabil in constiinta colectiva nevoia de “mana forte”. Este din ce in ce mai mult nevoie de cineva care macar aparent sa dea impresia ca este mai puternic decat tiranu’ si sa lase oamenilor convingerea ca e in stare sa-l infranga si sa repare ce ar mai fi de reparat. Intr-un fel e ca la poker…adica intr-o sitiatie in care cineva pluseaza atat de mult si sustinut, trebuie sa vii cu un raise, pentru ca fold sau call ar insemna recunoasterea infrangerii. Ori dai peste, ori te lasi de joc. Nu mai conteaza cum, chiar si cacealmaua e de folos, numai sa nu pari slab, ca si competitor.
    Asa ajung la situatia de fata. Actualii lideri ai opozitiei, incep sa para oarecum ca fiind dintr-un alt scenariu. Eu nu cred ca ei constientizeaza pe deplin rolul pe care trebuie sa-l joace in momentul de fata. Dupa cum ii vad eu actualmente, Ponta joaca rolul procurorului inchizitor, intransigent si bun organizator, ca sa creeze in mentalul colectiv impresia unui bun viitor Prim Ministru, iar Antonescu joaca rolul unui bun orator, diplomat si cu un fin simt al umorului, numa’ bun de Presedinte. Toate bune si frumoase, numai ca nu suntem in Olanda…sau poate Germania…sau orice alta tara civilizata. Ne aflam in estul Europei, intr-o tara gen “pisica alba, pisica neagra” (dupa cum si tu ai spus acu’ vreo 2 saptamani), iar rolul lor ar trebui sa fie adaptat scenariului in care involuntar joaca si ei.
    Eu reprezint un vot. Si vreau ca votul meu sa fie castigat de cineva care-mi dovedeste ca-i “rupe capu'” lu’ marinaru’ asta arogant si tupeist, impreuna cu tot echipaju’ lui de analfabeti, semidocti si escroci. N-am nevoie sa vad ca alternativa este formata din politicieni cu adevarat Europeni, stilati, civilizati si diplomati. Daca Basescu e Dracu’ pa pamant, vreau ca opozitia cu care doresc sa votez, sa fie reprezentata de mama lu’ Dracu’, nu de ingerasi. Stiu, suna barbar si infantil, dar nu mai pot. Cand o pica Basescu, vreau satisfactie, nu sa vina cineva si doar sa-l “dojeneasca” civilizat, cu un aer superior. Asta imi doream prin 2008, insa cam de pe la jumatatea lui 2009, senzatia de “razbunare politica” pe care-mi doresc s-o vad pusa in aplicare in cazul Basescu/PDL este in crestere. Nu vreau sa vad PDL continuand sa existe, vreau sa-l vad precum PNTCD-ul. Nu vreau sa-l vad pe Basescu eventual in Parlament sau Ministru…sau chiar primar. Vreau sa-l vad la fel de des cum l-am vazut pe Decebal Traian Remes in ultimii 2 ani. De Udrea vreau sa aud odata pe an, cand eventual mai face Bendeac misto de ea, iar pe Boc sa-l vad cand ma mai uit pe youtube cum cade la Gheorghe in emisiune.
    Cei doi lideri ai opozitie nu mi-au creat impresia ca dupa ce timp de 8-10 ani m-am simtit precum un caine in lant, intaratat cu un bat si luat la pietre, in sfarsit pot naibii sa rup lantu’ si sa le sar la gat astora (metaforic vorbind). Refularea mea nu e intreprinderea a ceva concret in sensul asta, ci votul. Si cum votul in sine nu-mi aduce climax-ul de mult dorit, am nevoie ca cei pe care-i votez sa faca (mai mult ca niciodata), ce ma astept de la ei si in acelasi timp ce mi-au promis ca vor face atunci cand au vrut votul meu.
    Din pacate nu cred ca asa vor sta lucrurile la cum “joaca’n scena” cei doi in ultimul an si mi-as dori nespus de mult sa-l intrebi pe Dl.Antonescu daca impreuna cu Dl.Ponta, sunt in stare sa joace si alt rol, un rol diferit de cel al politicienilor din Europa civilizata.

  25. poate o solutie economica e greu de argumentat (intr-o situatie atat de fragila si versatila), dar o solutie morala ?

    eu asta as vrea sa aud, macar ca speranta pentru o Romanie cat de cat stat

  26. Si cu cei care vor veni si fara ei ne cam va lua dracu,ii vom vota din instinct ca de obicei doar de a scapa de ceilalti.Singurul lucru credibil pe care poate sa il faca opozitia inca de la inceput va fi sa incarce puscariile cu portocalii ciorditori daca nu va face asta vin degeaba si ne mai ramane bataia si inghesuiala la moastele sfinte salvatoare.Asta in cazul in care apucam viitoarele alegeri… nazistii pdl aplica solutia finala lucrand de zor la ceva ce numesc ei reforma.

  27. Daca nu e voie sa cresca pensiile..ma intreb…de ce E-on sau Distrigaz pot mari pretul luminii si caldurii?
    Ne referim la o patura care orice ar face practic e blocata in proiect-un pensionar cu un part-time….mai rar:)
    Din moment ce omuletul are pensia blocata ce face cand vine mica marire? Ca nu are de ales….matematic ajunge in incapacitate de plata…deci la gunoi.
    Basecu treci la ghena nene.

  28. Pt. toţi cei care încearcă marea cu sarea:

    Dacă Ponta şi Crin ( am scris în ordinea asta pentru a evita afurisita de cacofonie ) vor face ceea ce nu s-a făcut până acum- măcar pentru că totul are o altă dimensiune, nemaiîntâlnită- sunt mai de suportat greutăţile inerente. Dacă Băsescu, Udrea şi alţii vor fi plimbaţi cu cătuşe la mâini şi azvârliţi în închisoare, aşa cum merită, vă asigur că toate încercările (voastre ) de manipulare vor rămâne vorbe în vânt. Sau de clacă, după cum doriţi.

  29. ce solutii sa aiba?nimic.asta exprimat intr-un singur cuvant.si nu ca as fi partizanul guvernului,a lui boc,basescu,etc,ci pentru ca pur si simplu in lumea asta,statele lumii(dealtfel puternice din punct de vedere economic)nu pot raspunde nevoi intocmirii unui plan de a impiedica criza sau,de a o atenua criza in mod concret cu cel putin 10 % sanse credibile.toate masurile acestea luate ,cu imprumuturi,taieri si restul nu isi gasesc explicatia in ceeea ce va urma ,adica dezastrul economic care,se va abate si peste tara noastra,care se afla intr-un sistem economic global.asadar opozia,puterea sau independentii nu pot mai nimic sa faca.vorba aia nu au putut alti mai capabili si pot ei

  30. Cu siguranta opozitia are solutii. Ramane sa vedem pentru cine, pentru ei sau pentru noi?
    Momentan sunt sceptic.
    O sa fiu mai optimist cand o sa vad reducerea cheltuielilor cu “bunuri si servicii” sau “investitii” cu acelasi procent ca cele pentru salarii si ajutoare sociale.

    Astia ce “guverneaza” (ghilimele absolut necesare) tin mai mult la prieteni decat la tara. Cifrele executiei bugetare vorbesc de la sine

  31. din moment ce e opozitie, bineinteles ca are solutii. in alta ordine de idei, dl profesor Voiculescu a explicat foarte clar care sint solutiile la problemele Romaniei, insa Boc, care si-a pierdut uzul ratiunii, face exact pe dos. plus ca s-a incojurat de hoti, care fac orice ca sa-i impiedice sa ajunga la putere pe oamenii cinstiti care vor sa salveze tara. numai o revolutie ne mai scapa. asta nu intlege lumea, desi li se explica de atata timp. dar de, oamenii sint comozi si tot ce vor este sa voteze USL, in proportie de 60-65 la suta. apoi eventual sa voteze suspendarea lui Basescu, daca acolo se ajunge.

  32. Se pare că unii se fac că nu înţeleg că, indiferent de ce criză oricât de mondială şi de gravă ar fi ea, noi TREBUIE să scăpăm de golanul beţiv, de curvele şi retardaţii care ne conduc acum.

  33. Rspuns scurt. NU NU NU, nici optozitia nu are solutii…nimeni nu are solutii (constructive), nici conclavul de laureati ai premiului Nobel Intrebarea este cat o sa se mai poata amana apocalipsa financiara (rapuns…pana la sfarsitul mandatelor). Daca faci o socoteala cat este datoria cumulata mondiala fata de PIB-ul mondial o matematica simpla spune ca in ritmul actual de reducere a cheluielilor si a prognozatei cresteri economice, datoria NU se poate sterge…ba mai rau creste. Presupunand prin absurd cresteri economice de 15% (nici China nu are atat) si fiind Iosefini si pacalind inflatia ar fi nevoie de vreo 15-20 ani la nivel global sa se stearga deficitele.

  34. Este multa vorbarie!
    Cred ca Basescu face mishto de noi cu ajutorul ziaristilor, al blogerilor si al televiziunilor de stiri…

    Avem buget!?
    Mare sau mic, cert este ca avem!

    Ce facem cu el?
    Asiguram supravietuirea onorabila a tarii, plata pensiilor si a salariilor, etc, etc…

    Smecheria asta cu statul neoliberal care investeste in patinuare, sali de sport si piscine nu tine!

    Este nevoie ca statul roman, guvernul si majoritatea parlamentara, presedintele sa-si asume raspunderea guvernarii!

    Cum se poate face asta!?

    Prin realizarea unui plan national de investitii care sa produca bunastare! Aceste investitii trebuie facute prin credite de profil, la baza carora sa stea proiecte fezabile garantate de bancile care le acorda…Responsabil!

    Nu cred ca statul poate functiona altfel; ca banii bugetului pot fi lasati pe mana unei fufe, pe mana unui pitic si a unui chior care sa isi bata joc de ei!

    Dle Ciutacu, banuiesc ca ati functionat in calitate de consilier la un minister economic! In dezbaterile pe care le organizati sau la care participati, nu v-am auzit punand problema in acest mod! Si nu inteleg de ce!

    Are statul roman alte reguli de a functiona decat orice alt stat capitalist!?

    Inventam noi, acum, alte reguli de functionare a capitalismului!?

    Cum sa futi banii tarii pe piscine, patinuare si sali de sport, fara nici o responsabilitate si sa te imprumuti pentru pensii si salarii!?

    Daca dezbaterile vor continua intr-o forma fara fond ( vorba ta-refuz sa cred ca tara asta este una de imbecili ) nu vom realiza nici un beneficiu!

    Daca consideri ca este greu sa conduci o emisiune in aceasta directie, ma ofer sa iti tin locul, gratis, doua-trei saptamani, pana te prinzi care e shpilul!

    Cu mare drag!

    Puiu

  35. Ma refeream in comentariul meu mai degraba la faptul ca opozitia nu poate rezolva efectele crizei mondiale in Romania , nu ca ar fi la fel cu actualii. Daca opozitia creeaza asteptari prea mari in cei doi ani in care Basescu va mai fi presedinte s-ar putea ca, pe fondul nemultumirii electoratului, sa gaseasca solutii (inclusiv in PNL sau PSD) pentru readucerea la putere a unui guvern care sa-i convina, dupa pierderea(zic eu previzibila si logica) a puterii in 2012. Cred ca opozitia ar trebui sa explice sincer ce poate si ce nu pentru a-si pastra sprijinul electoral si dupa castigarea puterii.

  36. Buna Victor. Acum ceva timp l-ai avut invitat in emisiune pe maestrul Tudor Gheorghe iar asta m-a dus cu gandul la marile voci ale Romaniei. As dori sa te rog daca se poate sa il aduci pe Kempes(fostul solist al formatiei Cargo) in emisiune, sau cel putin sa faceti un reportaj cu el. Cred ca foarte multa lume, fani ai acestei formatie, vor sa mai stie ce se intampla cu el.Te rog sa imi raspunzi.Merci!

  37. Ce mai conteaza daca opozitia mai are sau nu vreo solutie!. A avut bascoi vreo solutie la guvernarea Nastase?…Eu m-am saturat de astia pina peste cap. Nu vreau sa-i mai vad…de-abia astept sa-i vad afara de la guvernare si pedepsiti pentru hotiile si furaciunile la care au participat.

  38. Berluchi, pardon, Berlusconi, vorbeste azi de marea criza mondiala, poate ce mai mare, in timp ce Ahenobarbus, marele incendiator (de corabii), urmasul lui Polifem, pune cuvantul criza la index, in clasa tabu si da vina pe presa pentru deprecierea situatiei. Doar presa conduce .ro, nu ?
    Pe bune, nu se gaseste un Oswald sa ii puna capat “carieirei” ?!
    Victore, e a nu stiu cata oara cand “poza” promo de la vorbe grele e cu marele “incrucisator” si ma intreb cati ar veni la poarta voastra dupa o asemenea emisiune imposibila, sa il priveasca prin luneta, in loc de micul mare ecran. 😀

  39. Cine STIE si e CAPABIL sa faca ceva util si concret in viata , ala stie din proprie experienta ca NU exista “oameni providentiali” sau “solutii miraculoase” …!!! 🙄
    Exista NUMAI “oameni MAI capabili decat altii , MAI pertinenti si MAI de bun-simt” , iar solutiile REALE , CONCRETE , SE ADAPTEAZA “din mers” , pornind , bineinteles , de la o “viziune” , de la un proiect INITIAL BINE-STRUCTURAT , dar nu rigid si inflexibil ! 😛

    Deci cine spune ca are “o solutie magica” de rezolvare a problemelor , e ori tampit ori mincinos … Problemele se pot rezolva DOAR pas-cu-pas , cu MULTA VOINTA si suficienta competenta , altfel NU ! 🙂

    Noi pana acum , ca romani , am demonstrat ca vorbim mult , facem planuri marete (nu ne incurcam cu maruntisuri … – sic!) , vrem “sa mutam muntii din loc” , dar in final nu reusim sa creem decat o brambureala totala , multa agitatie si stres , iar rezultate:

    … ZERO !!!!!!

    Asa ca pana nu vom stii sa deosebim COMPETENTA de DEMAGOGIE si MICILE REALIZARI concrete de “MARETELE” ILUZII , vom continua sa traim in propria mocirla visand ca odata vom devenii regi 😳 si mirandu-ne cum de nu a venit inca in acel moment …

  40. Sfat pentru Antonescu:populatia nu a dat importanta acelor programe atunci,de acum incolo va asculta cu atentie.Deci ar trebui sa fie readuse in atentia publicului pentru ca sa nu aiba efect acel mesaj indus :opozitia nu are solutii.Se urmareste o prezenta scazuta la vot.Criza poate fi rezolvata simplu pe plan intern,ideea e ca populatia sa fie cointeresata.Ori cu actuala guvernare s-a cam lamurit lumea.Noi avem resurse imense pentru a depasi aceasta criza,nu le folosim insa.Iar impactul extern poate fi diminuat daca se vrea si daca se fura mai putin.

  41. Are Opoziţia soluţii, sau cel puţin, are mai multe şi mai bune decât actualul Guvern. Se induce artificial ideea că Opoziţia nu are soluţii doar ca lumea să fie dezinteresată de vot, exact ceea ce-şi doresc ăştia. Dar cineva, într-un comentariu anterior, pe bună dreptate s-a întrebat, dacă are Opoziţia soluţii să combată frauda pedelacilor? Mie personal îmi este tare teamă de aceste fraude electorale pe care le pregătesc minuţios băsiştii, să le depăşească cu mult pe cele din 2009 de la alegerile prezidenţiale. Aseară Crin Antonescu a fost la înălţime, iar faptul că în cadrul emisiunii ai pomenit şi de noi (“postacii” de pe blogul dvs.), ţi-a adus un punct în plus în clasament. Sănătate multă !

  42. Solutiii nu au.Solutiile care ar fi salvatoare pt romania i-ar afecta si pe ei.Adica ar trebui sa se inchida intr-o celula si sa arunce cheia.Sant o apa si un pamant.Aceeasi Marie cu aceeasi palarie.

  43. Parerea mea este ca Opozitia are solutii dar cred deasemenea ca au probleme de comunicare a intentiilor.As dori,mai presus de orgolii sa existe constientizarea faprtlui ca cel mai important in tara asta este populatia,sanatatea si integritatea morala,educatia si dragostea de viata obisnuita,intoarcerea la adevaratele valori nationale,trezirea constiintei de neam al unei tari.Toate acestea se pot obtine cu devotament si onestitate,iar eu cred ca cel putin cei trei lideri ai Opozitiei sunt capabili de acestea.

  44. @Marinelul JB:
    OK , ti-ai facut propaganda … , acum poti sa mergi sa-ti incasezi simbria ! 😉

  45. Oricat de bune solutii ar avea Opozitia, nu le poate pune in practica, avand in coasta un presedinte sfidator, cinic, sadic, un ins care ranjeste cand aude de categoriile sarace ale populatiei si care manipuleaza partide, institutii, presa. Trebuie sa-l suspende! Nu trebuie asteptata nicio zi in plus dupa castigarea alegerilor, altfel vor iesi dosare la suprafata sau vor fi cumparati noii parlamentari si-i vom vedea cum incep sa vorbeasca ca niste spalati pe creier de “continuitate, stabilitate, reforma statului” – vorbe goale uneperiste, udemeriste si pedeliste.
    In alta ordine de idei, sunt dezamagit de CTP, s-a dus aseara labeunutv, e evidenta apropierea lui de tabara pedelista si din unele editoriale.

  46. @Victor
    Opozitia are exact solutiile din primul val. Rezultatul va fi acelasi.
    Victor Ponta are aerul ala arogant a la Nastase; el e doar pe mistouri insa mult mai rasuflate decat cele basesciene. Daca ar fi sa ii acceleram procesul de imbatranire (lui Ponta) acesta ar fi exact ca Basescu.
    Imi pare rau de Crin Antonescu ca s-a bagat cu ei. Banuiesc ca sustinatorii PSD si cei ai PNL sunt in egala masura mahniti de miscarea asta. Proasta mutare.
    Orice fata care candideaza la prezidentiale trebuie sa dea parandarat. Cu cat vreau sa fiu mai sigur ca o sa castig, cu atat trebuie sa fiu mai bazat si cu atat mana trebuie sa fie mai larga.
    Cat timp romanul pune botul la pelerine de ploaie de la PNL, tuica cu Basescu pe sticla sau pixuri de la PSD ma cam doare-n cot de solutiile opozitiei. Momentan e ca in bancul ala… Doua fetite, surori, se dadeau in balansoar, la care una zice: “Mama a facut prajituri” iar cealalta o intreaba: “Da’ tu unde stii ca a facut?” la care vine raspunsul: ” Da’ tu de unde stii ca n-a facut?”
    Stima

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.