Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Valeriule, vrei să fii tu cavalerul nostru?

Valeriule, vrei să fii tu cavalerul nostru?

Inainte sa salveze economia impreuna cu George Paunescu si cu Radu Moraru, presedintele Romaniei si-a decorat pajul; cica pentru implicare decisiva-n organizarea Summit-ului NATO. Lucru pe care am simtit nevoia sa-l comentez impreuna cu blonda, ultimul mohican al presei .ro ramas in transeele din Israel.

Care blonda (pe care o astept sa revina ca analist de serviciu al micii si insignifiantei mele emisiuni), intrebata fiind cum caracterizeaza inteleapta decizie, spune – lezmajestate la micuţ, fata draga, nu fi trista – ca activitatea domniei sale, chiar dacă a fost purtător de cuvânt, nu a fost decât foarte puţin publică.(…)Dar nu ştie nimeni ce activităţi prodigioase ar fi putut să aibă domnul Turcan dincolo de spaţiul public, aşa cum probabil că a avut şi ca purtător de cuvânt. Deşi e o absurditate şi o contradicţie în termeni, pentru că munca domniei sale ar fi trebuit să fie publică. Asta înseamnă purtător de cuvânt.”

Bre, nea Valeriule, noi, muritorii te salutam pe talica smeriti si cu mana la chipiu. Si vrem sa te intrebam daca, in noua calitate, nu vrei sa fii tu cavalerul nostru…

P.S. Draga mea Alina, dat fiind ca si eu sunt dependent de cofeina si te simpatizez, ma bucura invitatia ta la cafea, dar, pe de o parte, nu beau nimic in grup, respectiv, pe de alta parte, onorez selectiv propunerile telefonice; nu cele de pe blog si nici prin intermediul tabloidelor, chiar daca numele meu vinde bine. Cand voi simti nevoia sa apar in Cancan, ori il sun pe Radu Budeanu si-l rog frumos sa ma faca faimos, ori incep sa ies pe la mondenitati. Momentan – chiar daca ipotetic ar trebui sa am cu 20% mai mult timp liber decat acum – nu simt nevoia.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Valeriule, vrei să fii tu cavalerul nostru?

  1. Ok, si calul ce spunea? Sau morala care e? Ca eu nu am inteles unde bate articolul asta! 🙁
    Daca voiai sa ne dezvalui ca Turcanu nu merita medalia aia, inseamna ca stii tu ceva si tre sa ne spui si noua, sa nu murim prosti!

  2. Dom’ne sotul sotiei sale merita decoratia :
    – e servitor la palat? E
    – e credincios la stapan ? E
    In plus probabil ca Zeus il admira sincer fiindca ii e credincios si sotiei .
    Merita frate, merita…

  3. @iulian n: nu servesc salata. sa pasca impreuna cu Udrea, nu cu mine.
    @Buddy: nu intra-n fisa postului meu sa-ti explic ce nu poti pricepe

  4. Victore n-ai umor,dar zi tu,nu-i mai ieftin sa-i dea o decoratie decit sa-l premieze in bani ?Multi.Altfel trebuia sa-i ofere un minister,un post de secretar de stat,pe putin.
    Frumoasa emiounea de aseara.Eu zic c-a fost mult mai interesanta decit “perla coroanei”.Dupa ca ce a inceput cu o juma de ora mai devreme,a ars gazul degeaba.Actorul este bun-bun,dar nu pot,deloc,uita cum recita domnia sa poesiile,alea,dedicate ciuruitului cirmaci.Nu pot.Apoi prea multi invitati,asa ca nu au posibilitatea sa se exprime.
    La domnia ta au fost doi si buni.
    Bravo ei ca se lupta-n Israel cu autoritatile,dar ce,Pepsi n-a gasit ???

  5. Cei 2 miliarde de ieuro sunt datorati de catre institutiile centrale si locale catre termitele bugetare PDL.
    Asta e solutia anti-criza marca basescu!
    suntem niste oi proaste…..

  6. Iete-te! Chiar am banuit ca are betivanul un interes cu datoriile alea… Dar nu inaintez cerere de a iesi dintre oile proaste.

    Pt Buddy, care are dificultati in a-si dezmorti neuronii, explic io: adica nea “purtatoru” nu poarta numai cuvinte (desi nu prea l-am vazut sa faca asta), ci poarta niste grade din alea care nu trebuie cunoscute.

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Basescu mananca multe salate-spanacul nu mai e la moda la marinari.Ni-l da noua ,cu forta pe gat,medaliind,de exemplu ,pe sistake,pe slugoii lui.Noi nu trebuia,legal, sa fim informati?!
    Cu tot respectul,
    IoanaP

    P.S. Eu nu cred ca sunteti dependent de cofeina-la stilul intens de munca, aveti nevoie;dar tipele dependente sunt ori frustrate,ori se supraestimeaza ca valori si dau chiks consumand cafea,ca altceva nu stiu sa faca…

  8. ” Toţi cavalerii Ordinului “Serviciul Credincios” sunt asimilaţi gradelor din armată şi primesc onorurile militare cuvenite, astfel: gradul de cavaler al Ordinului este asimilat gradului de locotenent.”
    Uite-aşa, la cei 28 de ani ai săi, madam Turcan a devenit soţie de locotenent. Kinky!

  9. Pt. dl. Basescu iarna se numara decoratiile.
    Noua ne ramane sa numaram banii care ii avem de dat pe creditele de la banca, iar dl. Boc numara zilele pana vine FMI-ul la Bucuresti sa-i faca Bugetul ca eila Guvern nu sunt in stare.
    Intrebarea este “Dorele, probleme ma? Cu Bugetul ma, tu cu ce credeai???”

  10. Ha,ha,ha….chiar a fost gluma zilei declaratia lui Mahmur-Han de Basarabi: masuri inteligente, ha,ha,ha…..vorbeste de funie in casa spanzuratului, e in stare de asa ceva el sau credinciosul sau scutier Sancho Boc? In mod sigur datoriile guvernului sunt catre Euroconstruct, PACO si pleiada de firme de japca ale PDL si prezidentului…….Nu mai scrie biletele sau adrese catre Berceanu sa dea banii pentru lucrarile efectuate? Altfel Besciu si Vulpescu ii taie ratia zilnica de la Golden Blitz si nici nu ii mai imprumuta Hummerul…

  11. Daca pe Turcan l-a uns cavaler, pe Nutzi o va unge printesa, sau o va unge cu namol, la Techirghiol, la c.rul gol? Ma gandesc ca pana la vara, rezolva domnia sa problema cu namolul si Techirghiolul:)fiind una dintre prioritatile guvernarii .
    Salutare taica si noroc

  12. Normal ar fi fost ca românii să afle pentru ce fapte deosebite a primit Valeriu T această înaltă distincţie. Din câte ne-a informat chiar don President, decoraţiile sunt înaintate în numele Statului Român.
    La demnitatea de a refuza ceva ce nu i se cuvine (şi dat pe şest) nu mă aştept din partea decoratului. De fapt nu mă aştept la un dram de demnitate din partea nici unui ţinător (purtător, lingător) de trenă.

  13. Cineva afirma azi ca Boc ar fi Aghiotantul lui Basescu.
    Io nu-nteleg de ce l-au ridicat in grad. Chiar daca Basescu este un fel de Aghiuta, totusi Boc rămâne tot Ordonanta care face cizmele și e fericită când nu ia palme după ceafă.

  14. P.S. Că tot veni vorba. Câte o distincţie pentru curaj ar fi normal să primească toţi acei reporteri care-şi riscă viaţa în zonele de conflict, pentru ca noi să primim informaţii corecte şi la timp.
    Să se întoarcă (toţi!!!) acasă sănătoşi.

  15. Comparaţie neântâmplătoare

    O trecere pe cateva bloguri vizand cantitatea si calitatea postarilor
    imi confirma “relatia ” dintre subiectele propuse si postarile atrase.
    Pentru sustinere, apelez la urmatoarea comparatie :
    1. Subiectul : « Poarta dintre univers si lumea noastra », pozata color,
    in toata voiosia, la scara 1 :1 , atrage 1000 postari in 24 ore, din care
    spicuesc :
    – hâ! hâ! hâ! ha! ha! ha!;
    – …un „par”asteapta;
    – specie de molusca neclasificata;
    – ultima solutie pentru iesirea din criza;
    – ptu! ptu! ptu!;
    – interzis copiilor sub 12 ani;
    ………………………………………
    – mai da-o-n aia mea.
    2. Subiectul : „Reuniune la Londra”, cu 6 postari, tot in 24 ore, beneficiaza de comentarii incurajatoare si…atât, deocamdata.
    Din comparatia postarilor 1 si 2 de pe bloguri diferite,
    nu poate fi ocolita şi intrebarea : chiar suntem un neam de
    „mizdari”?

  16. CE CATA (!) RADU MORTARU LANGA T.BASE SI GCP ?

    PAI ,CRED CA FIRMA LUI A ORGANIZAT PARANGHELIA ,CA SA-SI PLATEASCA SI EL CREDITU” ALA DE 1.800. 000 EUROI !
    GARANTIA CREDITULUI ? LIMBI ,LIMBI LA JUCATOR !

  17. Bine ca la decorat cat este viu!!!!!!
    Pana acum Bese a decorat doar decedati.
    A facut progrese.
    Saracul cred ca are limba catifelata.

  18. N-am înnebunit. Încerc doar să vă distrez puţin, să vă calmez, cu poezia lui Ion Pribeagu de mai jos:

    CALMARE
    A venit la doctor Smilik
    Doamna Sprinţa Rosenstoc
    -Doctore, de două zile,
    Nu mă simt bine deloc.

    Simt în corp o-nfrigurare
    Ce mă trece tam-nesam
    De la cap până la picioare
    Ia vezi, doctore, ce am?

    Doctorul îşi ia o lupă
    Şi se uită în ochi drept
    O palpează pe spinare
    Apoi, delicat, pe piept.

    O ascultă cum respiră,
    O mai ciocăneşte-un pic
    Şi satisfăcut îi spune:
    -Doamna mea, nu ai nimic!

    Tensiunea e normală,
    Pulsu-i iarăşi regulat…
    -Da, dar nu dorm toată noaptea
    Şi mă zvârcolesc în pat!

    -Eh, la vârsta dumitale
    Şi zglobie şi frumoasă,
    Se strecoară câteodată
    O afecţie curioasă.

    De aceea, scumpă doamnă,
    Nu e caz de-ngrijorare,
    Dumitale-ţi trebuieşte
    Un remediu de calmare!

    -Asta este! De cal mare!
    Sare doamna radioasă,
    Un remediu de cal mare
    Că de cal mic am şi-acasă!

    Dacă nu mă înjură Victor, vă mai trimit din când în când din versurile poetului.

    Să fiţi iubiţi!

  19. Cica dobitocul de Boc s-a dus la Dictachior si i-a spus-o de la obraz: marite Zeus, m-am luat dupa tine si uite in ce kakat am intrat. Ciutacu bunaoara, ma pune sa-mi inghit cu apa neinceputa, diploma de jurist si teza de doctorat, aia in care vorbesc despre superioritatea sistemului parlamentar bicameral fata de sel unicameral. Sau sa-i dau foc! Nasol! M-am luat dupa gura ta proasta, marite Zeus si uite in ce hal am ajuns! Rad de mine pana si studentii pe care i-am lasat repetenti cand eram profesor de drept constitutional la Universitatea din Cluj! Cica prostia mi se trage de la episodul cu cazutul in cap de la emisiunea lui Gheorghe! La care cica Zeus i-ar fi raspuns: Hahahaha!!! (Ras basescian) Bai Bocule, da-i `reacu cu Constitutia lor! Nu vezi ca e proasta? Mai bine pregateste o noua ordonanta de urgenta care sa prevada imposibilitatea cumulului a doua salarii in domeniul public! Ai inteles? Si-acu` hai, roiu, ca daca nu te misti cum treba, il pun inapoi pe Draga Stolo! Hahahahaha!! (Tot ras basescian!)

  20. Nu ştiu de ce sunteţi cu toţii revoltaţi că primeşte şi omu’ o decoraţie! Păi cine are dreptul de a conferi decoraţii decât preşedintele! Moraru aşteaptă de mult, dar D-na Pora, dar… de când aşteaptă sărăcuţa! Da’ o fi cineva să-l schimbe pe Moraru? Mă obsedează aşa de rău treaba asta, că îmi vine să mă doară la vreo 3000 de miliarde de ani lumină în spate…

  21. sa-l fi doborat atat de tare bautura incat nu mai poate?..? sa fi ajuns bashescu partzar?..? sau voyeurist? sa o puna pe latura de pe centura buzaului sa faca nazbatii cu Tartan asta? Si eu imi recompensez cainii, daca merita.

  22. ce oameni domle-ce oameni.Eu am o nedumerire vis-a vis de enteresu national.Acum citiva ani Clinton a avut saracu o aventura orala cu una Monica.DA nu a pus-o domnule ministru.Saracu om a suferit-curva la dat in judecata,a cistigat bani,a scos curva o carte si sa rea lizat de pe urma lui-un nevinovat,care chiar a facut-o in interes national-adica se relaxa omu,si crestea randamentu muncii,in interes national.La noi e altfel-puliticienii,in frunte cu puliticianul de frunte al tarii nu reusesc sa-si tina sculain pantaloni-drept urmare apar tot felul de ministri de turism erotici.GRAV e ca labereala se propaga in provincie si apar tot felul de pasarici politice,manageri pe undeva dar care nu reusesc sa se marite??? si dau anunturi la matrimoniale.TRAIASCA CLINTON-CIND O SA AVEM SI NOI UNU?

  23. Nu ii puteti face o oferta doamnei Oana Dobre sa paraseasca oficina prezidentiala Evz si sa vina in trustul Intact , cred ca ati face o echipa buna la Jurnalul National .

  24. Victore, s-a intors lumea cu susul in jos! Nimic nou in Calea Lactee, ai putea sa imi spui insa mai sunt unii care refuza sa creada ca fenomenu’ a luat asa amploare … Agatzamente cu miros de cafea … Hmmm … Si tu sa refuzi? Chiar daca ai stopat asa de dur avantul, elanul si alte alea ale alesei (poprului, desigur)eu cred ca va recidiva caci insistenta salveaza sapienta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.