Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Nu poţi să-ţi iei BMW pe bani de Matiz

Nu poţi să-ţi iei BMW pe bani de Matiz

Intrucat inteleg ca-n media e o preocupare fata de iminenta “prabusire” a Trustului Intact, incepand cu scaderile apocaliptice de rating dupa plecarea partiala de pe sticla a lui Ion Cristoiu, dar si pentru ca primesc intrebari ba pe blog, ba pe mess, ba telefonice pe tema masurilor de criza, raspund scurt si aplicat.

1. Nu comentez niciodata in public deciziile managementului. Cat imi convine locul de munca, stau acolo, cand nu-mi mai convine, plec imediat. Vestea proasta pentru aia care-mi canta prohodul e ca deocamdata-mi convine. Asa ca raman si la Jurnalul National, si la Antena 2: la Antena 3, data fiind realitatea cruda si mercantila ca pe vreme de criza totu-i pe bani, “Sinteza zilei” si cam atat…

2. Desi pana acum n-ati vazut pe blog ratinguri de emisiuni la care nu particip, azi, ca tot e ziua sinceritatii debordante, fac o exceptie. Luati ceva de calitate de aseara, nici macar vreun record, ci o obisnuinta, sa vedeti cat de abrupt s-au naruit Gadea si Badea dupa retragerea partiala in biblioteca a Maestrului.

Cat despre mine, multumesc anticipat pentru viitoarele insinuari, aflati ca sunt bine, sanatos si, spre disperarea unora, nu-mi depind veniturile, prin contract, de rating. Fiindca superkalite costa. Adica nu poti sa-ti iei BMW pe bani de Matiz:)

3. Nu-l suspectez pe Ion Cristoiu ca si-ar regiza iesirea din scena si bocetele fals ingrijorate de prin ziare. E barbat si, daca ar fi vrut sa dispara din Intact, banuiesc ca ar fi facut-o brusc si nu-si pastra editorialul zilnic din JN si emisiunea Zig-zag de la A 3. Da’ nu pot sa nu remarc nevinovata coincidenta ca ziarele care mor de grija Intact sunt conduse de oameni care i-au fost subordonati marelui Jack in vremea de glorie a “Bulinei rosii”. Sfatul meu catre ei, ca tot suntem aceeasi generatie si ne stim bine, e ca, inainte sa incerce sa-l treaca strada pe Ion Cristoiu sa-l intrebe si pe el daca-i de acord. Si sa nu vorbeasca de funie in casa spanzuratului…

P.S. Cine simte nevoia sa-i injure pe Cristoiu, Gadea sau Badea e liber s-o faca, dar pe mailurile acestora. Aici, asta-i viata, nu ma puteti injura decat pe mine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Nu poţi să-ţi iei BMW pe bani de Matiz

  1. “Când îmbătrâneşte LEUL, râd MĂGARII de el.” Aşa spune un proverb…
    Nici nu zic nimic despre faptul că e foarte posibil ca parte dintre frustrările celor cărora Cristoiu le-a pus pixul sau reportofonul în mână să aibă impresia că s-au făcut mari. Zic doar că, spre deosebire de Intact (unde nu se dă cu pumnul în masă), e foarte posibil ca unii dintre ei să fi devenit uneltele şefilor. Noooo, nu ai celor mari! Ai celor care simt nevoia să se remarce şi să-şi facă reclamă.
    Din nefericire, ca şi în alte multe medii de activitate, se petrec şi în rândurile mediei astfel de atacuri.
    “Ce e val, ca valul trece”, spune Eminescu în “Glosă”. Am speranţa că astfel de atacuri la adresa domnului Cristoiu, se vor sfârşi la un moment dat…

  2. Excelenta, va urmaresc cu real interes de fiecare data , si nici macar o singura data mi mi-a parut rau
    Felicitari, pentru emisunea de acum doua zile si vorba romanului “la mai mare”
    Cat despre celelealte neplaceri, tot romanu are o vorba:”cainii (portocalii) latra, caravana (antenista) trece”
    Asa ca… snatate si la multe emisiujni bune
    Cu stima

  3. Victore te contrazic. Poti sa iti ei BMW cu banii de Matiz.. Depinde unde lucreaza Taticu. Elena Basescu a avut Matiz, l-a vandut si si-a luat o un Peugeot 307 Coupe Convertible (cam 33 de mii de euroi). Apoi a vandut Peugeot-ul si si-a cumparat Range Rover Sport care costa vreo 83000 de euroi…Vezi, daca te straduiesti, se poate…:)

  4. eh, cainele moare de drum lung si prostu’ de grija altuia… asa si cu desteptii lu’ peste… oricum, sunt sigur ca va e tare greu, asa, fara concurenta..:))

  5. Este firesc ca oamenii sa comenteze si sa faca tot felul de presupuneri. Unii din asta traiesc, altii cu asta se delecteaza si altii pur si simplu iubesc “agitatia” care se creeaza.
    Iar interesul personal sau de grup este mereu pe primul loc 🙂

  6. Nici macar un monet, o secunda, o clipire nu mi-am facut griji ca va scadea rating-ul dupa plecarea Maestrului Cristoiu. Sunteti profesionisti si asta se vede “cu ochiul liber”. Adevarat, nu pot spune ca mi-a convenit plecarea Maestrului dar este decizia domniei sale si o respect siiii…il respect. cat despre aceia ce va tot numara “oualele” audientei sa-si vada de treaba si sa nu va mai poaret de grija caci nu-i cazul! Weekend placut!!

  7. Nici nu merita discutia! Sunteti unici si buni, deci …tot inainte! Noi, si suntem multi!- va urmarim si va admiram! Poate asteptam mai mult de la mogul, politic vorbind, da’ n-am nici o indoiala ca le va veni minte la cap, marinarul deja isi da in petec, deja trage tot jarul pe turta lui! Chiar, sfanta constitutie permite ca locatarul cotrocenlor sa se erijeze in prim ministru?! Ca micutu’ cica isi asuma toate hotararile guvernului, ca sa fie sigur ca acesta nu se lasa pe tanjala!

  8. totusi in conditiile grele prin care trece tara nu trebuie sa abandonam cumpararea unui avion nou pentru presedinte

  9. cred ca se negociaza contractele de publicitate de se face atata tam-tam pe publicarea tabelelor cu rating … feicare isi trage partea de tabel care ii convine si rata partea plina a paharului , evident din dreptul lui … in functie de banii care vin din publicitatea unei emisiuni aceasta rezista si aduce la randul ei salarii si contracte prezentatorului, realizatorului ,etc . …. deci mai stam cateva zile si va trece ca se vor incheia bugetele , contractele si politele …

  10. Oricum, pe mine unu’ nu mă îngrijorează de loc viitorul Dvs. profesional, şi nici războiul cu trusturile “de bine”. Dacă din toată treaba iese ceva de calitate, în interesul meu de cetăţean, e OK. Dar dacă “deontologii” perseverează în a-şi ascuţi limbile în lauda lui Zeus cel atotputernic, io la cine să mă uit? Da, ce-i drept, există şi alte programe: divertisment, filme, muzică, etc. dar răbdarea mea în a vedea nişte ţoape şi nişte cocalari pe sticlă, nu mai poa’ să existe, căci e prea multă prostie adunată grămadă… Aşa că mă uit la nişte emisiuni de unde să aflu, ce şi cum, că nu vreau să mor prost! Cât despre Dl. Cristoiu: decizia a fost a Domniei Sale, şi nu cred că a fost determinat să ia această decizie de nu ştiu cine. Dar rating-ul nu reprezintă mereu şi caliatea unei emisiuni sau post TV. Ca de exemplu, românii nu au răbdarea de a urmări un documentar, dar se uită la fufele care dau cu ciocu’ la TV.
    Spor la treabă stimaţi domni, oriunde vă veţi afla!!!

  11. Domnule Ciutacu am si eu o intrebare(informatie).
    Ataca cineva la Curtea Constitutionala ordonanta guvernului Boc privind exproprierile?
    Nu mor eu de grija umflatilor de pe centura dar in constitutie scrie ca nu se poate reglementa domeniul exproprierilor prin ordonante de urgenta.
    Scuze ca sint off topic dar poate iese si o dezbatere si atunci e ok.

  12. :)) iar i-ati batut pe aia…i-ar ii vad pe gusterii astia cu bloguri cum fac ei in exel niste audiente pentru badea si le pun pe bloguri sa vada lumea cum badea ia bataie in fiecare seara:))

  13. @Valentin Neagu,
    oi fi avind tu dreptate,dar daca tot esti atit de informat spune-mi,te rog,cum a luat posesorul acestui blog un beemveu dintr-un matiz.Daca-mi spui,jur ca ma duc repede sa-mi cumpar un matizache.Am mai avut vreo cinci,acum citiva ani dar n-am avut habar de asta conversie.

  14. n-am nicio legatura cu Cristoiu dar ii simt lipsa analizelor…Sinteza lui gadea incepe sa se manelizeze si asta aduce audienta dar ma pun in locul lui si il inteleg,daca nu pastra audienta bine nu-i cadea,probabil ca isi schimba treptat profilul telespectatorului…eu am sa ma uit in continuare desi subiectele de scandal nu ma pasioneaza in plus de asta printre filmulete si lautarii lui Stan mai razbesc si analizele lui Ciutacu,Radu Tudor,Ciuvica si nu in ultimul rand Bogdan teodorescu,analize care nu pot sa-mi permit a le pierde….Oricum Cristoiu ne lipseste spune lumea ce o spune…

  15. Nenea Victor,
    ai uitat ceva,toate bune si frumoase dar nu apare si Antena 2.
    Te superi,daca te rog sa faci corijarea de cuviinta ?
    Un micutz hatir !

  16. Victore, poti sa te superi, sa-mi interzici accesul pe blog, eu oricum te voi urmari si la tv si in presa, dar vreau sa te intreb ceva, pe tine si pe colegii din trust.
    Bai fratilor ce dracu ne terorizati zilnic , cu analistul ec. Serbanescu? Cine este asta domnilor, ca ne-a albit in cur cu vrajeala lui de doi bani. Daca se mai preda economie politica in clasa a 9a sau a 10a, veti vedea , ca tot ce spune vedeta tv poate spune si un copil, care lupta sa nu ramana corijent pe vara.
    E plina tara de cititori din manuale de liceu. Sa ne zica domnule ceva de care nu am auzit, ceva spectaculos. A avut sansa sau surpriza sa fie numit ministru la un moment dat…cateva zile, sapatamani, parca, si….???….??? ZERO!
    Aceleasi teorii si definitii din manuale.
    Domnilor ganditiva si la noi, cei care privim la tv…;cei care nu pricep…asta e….nici nu-l baga in seama;, dar mai sint cativa , care chiar cunosc economie si asteapta cu nerabdare calupul publicitar , ca sa vomite.
    Nu-l mai vreau pe marele revolutionar de la tv si analist ec tot de la tv Serbanescu!!!!!!!!!

  17. E minunat Domnul Sorin Oprescu, pe el l-as suporta zilnic…:) Sa traiasca si sa fie sanatos.

  18. Nu mor caii cand vor cainii.
    Din pacate pe cine NU lasi sa moara Nu te lasa sa traiesti…asta a patit si ION CRISTOIU.
    Ce Nu inteleg PROSTII este ca valoarea ANTENEI 2 SI 3- Nu sta numai intr-un singur om,indiferent de caloarea lui.
    Cu MULT CURAJ SI SUCCES INAINTE…

  19. La Realitatea, dezastrul vine in mijlocul balului. Baietii si fatucile de acolo (proaspat pusi la colt de Basescu in direct) vor ramane perplecsi cu fericirea salariilor ramasa rictus pe fata consternata cum au ramas azi fotogenicii Prelipceanu si Laura Chiriac.

    Oricati bani ar avea Vantu, rateurile de anul trecut si anul asta sunt prea mari si tarlaua lul media va intra in colaps.
    Tocmai e turbat de teapa pe care a luat-o cu un canal de filme.

  20. MA INGRIJOREAZA ASCENSIUNEA FOARTE DUBIOASA A LUI VANGHELIE!CINEVA ARE O CASETA CU EL DE ACUM VREO 7-8 ANI!ERA UN PITIFELNIC!OARE PSD.-UL NU SE COMPROMITE PREA MULT CU ACEST ,,LIDER” !?

  21. In oricare breasla sunt incompetenti cu IQ-ul cat numarul meu de la pantofi care cauta afirmare, dar nu stiu sa-i respecte pe cei care decenii la rand s-au daruit meseriei lor si ne-au invatat sa fim oameni, prin caracterul si faptele lor.Ce i se intampla acum lui Ion Cristoiu si lui Florin Piersic se datoreza ”noii generatii” de ziaristi cu cont pe Hi5 si care se decumenteaza din CanCan pt articole.

  22. (Off topic)

    SA NE FACEM CA NU OBSERVAM (!?):
    ATACUL FOSTEI SECURITATI IMPOTRIVA ARMATEI SI VIZATA DESTRUCTURARE A SCENEI POLITICE

    1. Boc “da” o Ordonanta care provoaca scandal la nivel de tara (cea legata de cumulul venituri- pensii). Se “scapa”, insa, informatia ca erau vizati doar generalii care cumulau pensiile cu salariul, in ideea de a le forta mana sa paraseasca zonele administratiei.

    2. In urma unor (dez)informatii (voi fi iertata pentru licenta!) lansate pe sensibilul teren al numirii cuiva intr-un post-cheie din MAI fara a consulta conducerea PSD (aceasta fiind greseala formala), (ex)ministrului (generalului) Gabriel Oprea i se retrage sprijinul politic.

    3. Generalul (Armata) Gabriel Oprea demisioneaza, initial doar de la conducerea ministerului, apoi de la conducerea PSD Ilfov, apoi se retrage din PSD;

    3. Generalul Anghel Iordanescu (Armata) se retrage din PSD.

    4. Primarul de Voluntari (militar de cariera) Florentin Pandele s-a retras din PSD.

    5. Virgil Ardelean (general, provenit din zona Armatei!) demisioneaza de la conducerea DGIPI (vineri 16 ianuarie 2009, dupa amiza, Boc ii accepta demisia).

    Doru Giugula (ofiter de Securitate) anunta pe posturile TV ceva CARE REPRODUCE TEHNICILE SECURITATII (inclusiv de intimidare).
    Citez din memorie socanta, incredibila exprimare: ” Vor continua verificarile in randul membrilor de partid sa se vada daca a fost instigat in denigrarea CONDUCERII SUPERIOARE DE PARTID (s.A.) sau daca a actionat singur”.
    Se referea la filiala PSD Ilfov si, aparent, la Gigi Netoiu.
    Este de la sine inteles ca urmeaza ca, pe masura “depistarii” respectivilor, sa se ia masuri de sanctionare.
    Orice comentariu este de prisos!

    PARALEL:

    – Grupul Stolojan et Cie planuieste retragerea din PD-L si refacerea PLD (motivatia pentru urechile tuturor fiind ca gruparea PLD nu a primit posturi interesante, desi au obtinut 6% la europarlamentare);
    -Valeriu Stoica este activ in aceasta directie.

    UN AMANUNT:

    Unii dintre cei VIZIBILI in aceste evenimente (la nivel de PSD dar si de “factiune” PLD, din PD-L) sunt parlamentari.

    LA NIVELUL PARLAMENTULUI, PREVIZIBIL:

    Prin refacerea PLD, unii parlamentari PD-L se vor retrage din acest grup parlamentar (retragandu-se din partid) si vor forma o “grupare” disctincta in Parlament.
    POSIBIL (nu vreau sa apreciez, inca, gradul de probabilitate): parlamentarii PSD care s-au retras din partid se vor “alipi” acelei grupari.

    La nivel de Parlament se REFACE o strategie care a mai fost incercata, initial in 1998 (sub numele de cod “Grupul 100″!!!) in ideea destructurarii parlamentare cu reflex la nivel de intreaga clasa politica!
    (In 1998 miscarea a fost descoperita si anihilata de Adrian Nastase).

    Incercarea a fost reluata in 2005, la inceputul anului (prin miscarile initiate de Cosmin Gusa inca din ianuarie- februarie 2005).

    Politic, ACUM se aplica “schema ApR” (care, in 1997, a operat, in principal, la nivel de PDSR- inclusiv ca declansare a scenariului; ApR urma sa capteze personaje politice din toate partidele; APARENT, initiatorul a fost Melescanu). In 1997 s-a incercat aplicarea “schemei declansatoare”, initial, in PDSR.
    ACUM, se intentioneaza ca “schema” sa opereze, ca declansare, in PD-L, fiind vizate personaje din alte partide (si, bineinteles, parlamentari).
    APARENT, initiatorul este Stolojan.

    REMARCI CONEXE:
    Stolojan si Melescanu au in comun, “coincident”, cateva elemente:
    -amandoi provin din aceeasi zona politica (de stanga, generic, PDSR);
    -amandoi au ajuns, pe cai ocolite, in PNL;
    -amandoi sunt “asociabili” cu aceasi “zona” antedecebrista “instelata” din care face parte si Magureanu (”zona” adversa Armatei).

    PREVIZIBIL:
    Urmeaza ca miscarea de destructurare sa loveasca PNL, via “gruparea ApR” (care a ajuns la liberali impreuna cu Melescanu).
    Devine cat se poate de clar motivul presiunii (prin Ludovic Orban) pentru schimbarea lui Calin Tariceanu de la conducerea PNL.

    La nivelul partidelor (deocamdata, PSD, PD-L si PNL) exista personaje care au ca sarcina formarea tensiunilor interne si dezinformarea unor factori de decizie si de influenta pentru a lua, in urma falselor informatii primite, hotarari cu efect negativ in lant.

    “COINCIDENT”
    Melescanu a fost ministrul Apararii (provenit, ca si Stolojan din zona antedecembrista ostila Armatei; atat Melescanu cat si Stolojan sunt “declansatorii” aceluiasi tip de miscare destructuranta, la nivel de clasa politica; REGIZORII sunt aceiasi- cei doi fiind doar executanti!).

    SESIZABIL:
    In PSD, sarcina formarii tensiunilor ii revine lui Doru Giugula (parte a fostei Securitati- deci o anumita “zona” a serviciilor adverse Armatei!).
    (Ma opresc aici, desi as putea continua).

    Daca la nivelul decizional al “centrului”, PSD vor continua “executii rituale”, luand ca valabile dezinformarile (sursele sunt, indiscutabil, creditate ca fiind de buna credinta!) destructurarea nu va mai putea fi oprita.

    INIATIATORUL ACESTEI MISCARI GENERALE NU ESTE BASESCU!
    Din pacate, toti ochii sunt indreptati catre el, facandu-se greseala (de neingaduit, uneori) de a privi – de data asta, din reflex- in directia de unde vine zgomotul, in mod obisnuit (nu si acum).

    Exista elemente care duc la concluzia ca si Basescu a realizat sau a aflat de existenta acestei miscari (care ii este defavorabila SI lui!!!) devenind constient de faptul ca, din cauza felului lui “zgomotos” de a fi, pana acum, privirile se indreapta (gresit, acum!!) catre el, “regizorii” putand actiona linistiti, caci nimeni nu-i “priveste”.
    Este motivul pentru care (dupa cum bine au remarcat unii comentatori!) Basescu s-a comportat, cateva zile, CUM NU-I STA IN FIRE: tacand.
    (A fost cumva fortat de imprejurari sa “faca zgomot” cu schimbarea Constitutiei- dar, dupa cum se observa, s-a ostenit sa fie cat mai putin zgomotos cu putinta).

    FIE CA SUNT, FIE CA NU SUNT CREZUTA:
    – in aceasta miscare este implicat Emil Boc (care NU indeplineste ordinele lui Basescu, acum; repet, miscarea ii este defavorabila SI lui Basescu); NU este implicat Basescu (poate, doar folosit fara voia lui);
    – sfatuitorul lui Basescu in materie de “interpretare constitutionala” a fost mereu Boc (care, cu buna stiinta, l-a facut sa spuna aberatii pe care, apoi, asumand TOT CU BUNA STIINTA rolul mascariciului, le-a repetat, desi il discreditau profesional; acest lucru arata ca viza era mult mai importanta decat prestigiul sau public; indeplinea un ordin);
    -omul care s-a priceput sa-l “capteze” pe Basescu, deseori speculand slabiciuni ale acestuia, este Boc (astfel, devenit sfatuitorul lui tainic de incredere si “purtator de informatie”- care, de la un moment dat, s-a transformat in dezinformare!);
    -PRIN Boc (ajuns premier prin specularea increderii lui Basescu) s-a declansat operatiunea “atac impotriva Armatei” (prin actiuni sensibile, de natura a irita toti ofiterii)- atitudinea de aparenta sustinere a lui Basescu este atat urmare a dezinformarii cat si a faptului ca, in mod indiscutabil, Boc va fi speculat din nou slabiciuni omenesti ale lui Basescu, printre cei vizati de Ordonanta fiind si indivizi caruia lui Basescu ii repugna);

    PRINCIPALUL ACTOR (subliniez, actor!!!) al vizatei miscari destructurante, pe principiul dominoului, este EMIL BOC.
    Este implicat in aceasta miscare cu buna stiinta (Basescu este folosit ocazional, fara a sti- el ramanad mereu cu “cartoful fierbinte” in mana).

    Este cu atat mai bine ales cu cat, prin modul penibil si servil (tot un rol!) in care s-a comportat pana acum si prin felul in ca arata, creaza impresia de “caraghios” caruia nimeni nu-i da atentie si pe care nimeni nu l-ar crede in stare de ceva important.
    Mai mult, prin crearea FLASEI IMAGINI de individ care nu face nimic fara ordinul lui Basescu, orice actiune mizera a lui Boc (de fapt, facuta PRIN Boc) ii va fi pusa pe seama lui Basescu.

    “Coincident”:
    -Magureanu este un foarte apropiat la Republicii de la Cluj (si prin origini) al carui reprezentant indiscutabil este Boc;
    -Magureanu este regizorului incercarii de destructurare politica prin “Grupul 100″ (1998)- care, pastrand schema, seamana cu ceea ce este previzibil ca va urma, acum; este si regizorul incercarii din 2005;
    -Magureanu este “parte a serviciilor” (care ii inglobeaza pe Stolojan si Melescanu) adverse (dintotdeauna) Armatei;
    -Cei raspunzatori cu formarea tensiunilor sunt de la fosta Securitate (de exemplu, Doru Giugula in PSD)- deci “zona” adversa Armatei;
    -Miscarea de acum (pornita in ideea reactiei in lant) este, initial, indreptata impotriva Armatei (si, aparent, doar impotriva ei).

    Repet ce am mai scris:

    Daca la nivelul decizional al “centrului”, PSD vor continua “executii rituale”, luand ca valabile dezinformarile (sursele sunt, indiscutabil, creditate ca fiind de buna credinta!) destructurarea nu va mai putea fi oprita.
    A bon entendeur, salut!

  23. duhovnic Iustin Pârvu
    ” „Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17).

    Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeţii. Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoartele, permisele auto şi orice alt act personal cipul biometric ce conţine amprenta digitală, imaginea facială, şi toate datele personale. Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane. ”

    rogu-vă , rumegaţi !

  24. Mda jupane, ar vrea ei sa fie BMW-ul cat Matizul si Intactul cat garsoniera lui Diaconescu dar uite ca nu-i asa… Si ca era vorba si de domnul Cristoiu tin sa iti reamintesc ca de mult spuneam ca ma plictiseste deci cel putin pe mine m-ati facut fericiti… Faptul ca nu-mi place persoana in cauza nu ma face insa sa uit ca este un titan al presei din Romania si poate ca ceea ce a generat el cu bulina lui rosie ar trebui predat in scolile de jurnalism… Asta e, viata merge inainte si noi cu ea…;)

  25. @mihail: cu banii jos, din munca de 5 ani a doi oameni bine platiti. multumit?

  26. După cum se vede, ratingul “Sintezei… ” a crescut de când nu mai este o sinteză a politicii zilei, ci una a filmuleţelor groteşti de pe net. Probabil i s-au schimbat şi telespectatorii.
    De unul sunt sigur.
    Felicitări domnului Gâdea, tot aşa să o ţină.

  27. Salutare!
    Nu mi se pare corect ca nu este pe acea captura de ecran ori scanare si ratingurile OTV-ului.
    Din ce am inteles, Antena 3 este un post de talk show-uri in special.
    Sunt si stiri, dar nu stiu in ce proportie.
    Imi veti spune ca Antena 3 are ca target intelectualii si OTV-ul mediocrii de nu este inclus?!
    Weekend placut!

  28. sinteza zilei
    A fost o certitudine ,plecarea lui Cristoiu ,elementul de echilibru si intelepciune ramas in structura emisiunii, dupa pierderea irecuperabila a maestrului Paler, va avea drept consecinta scaderea audientei.Nu am competenta sa apreciez pregatirea si cunostintele domnului Valerian Stan ,dar modul in care se comporta ma duce cu gandul de multe ori la teribilismul unui copil alintat(sa nu zic retardat).Aerul doct si replica acida(a se citi inteligenta) a domnului Gadea nu suplineste lipsa din structura emisiunii a celor doi .Este drept sunt foarte multi care se regasesc in comportamentul D-lui Stan dar asta nu creste calitatea emisiunii,ci mai degraba invers.Despre Mircea Badea, nimic de spus,ofera ce vrea mai mult norodul<>.Ce trebuie recunoscut este necesar un coeficient ridicat de inteligenta pentru asta dar tot circ ramane,si tot de un nivel indoielnic.Si mai are si ideii fixe <>,<>.

  29. @ Aya – Ai amestecat probleme corecte (atacul impotriva armatei) cu altele incorecte. Mai scrie !

  30. @ Aya
    Cam prea alambicat, cam prea cu miza abstracta si cam prea tarziu razboiul descris de tine.
    Sub Basescu se vizeaza Cascavalu’ nu Generalu’!

  31. Pana la urma sa fim noi sanatosi ca asta conteaza,nu circul pe care il vedem in fiecare zi.Numai bine.

  32. OTV cred ca este lider de piata si pe intervalul orar 22:00-23:00.
    Au tinte diferite emisiunile, chiar daca ambele sunt talk-show-uri.
    Domnul Ciutacu cred ca atrage la emisiunea domniei sale mai multi intelectuali pe cand la OTV se uita si persoanele cu 2 clase ori zero clase.

  33. Stimate domnule Victor Ciutacu,
    Urmaresc consecvent si de mult timp emisiunile Antenei 3 si 2. Cred (parerea mea) ca in preajma Anului nou Antena 3 a gresit necuprinzand in program problemele ridicate de noul guvern. Telespectatorii fideli Antenei 3(unii vizati de masurile preconizate de catre guvern) urmareau Realitatea care, probabil, si-a marit audienta tocmai ca a adoptat o politica buna de informare si comenatare a evenimentelor.
    Sarbatoare, sarbatoare, dar atunci cand bocul nu are rabdare pana dupa 1 ian. sa anunte masurile naucitoare, trebuia ca postul sa fie prezent.
    Sinteza zilei a avut mult timp o tinuta exceptionala. Dar de cand Domnul Stan prezinta filmulete si melodii (chiar daca potrivite), increderea in seriozitatea diplomatului cunoscator in domeniu a scazut. Domnul Stan impresiona prin rigurozitate si maturitate.
    Iar Domnul Gadea, atunci cand are invitati, si intotdeauna de marca, sa nu-i sacrifice in favoarea filmuletelor care le putem gasi pe Internet.

  34. foarte tare ca ti-ai luat bmw.d’aia muncesti. sper sa-ti mai iei unul.
    cat despre mihail cred ca asta-i e nivelul.
    daca ar pune osu’ la munca n-ar mai avea timp sa se intrebe de ce altii au si el n-are( ca aici e problema!)

  35. Domnule Ciutacu!
    Incerc cu disperare sa iau legatura cu unul din oamenii de presa importanti din tara asta dar fara nici un rezultat.Nu stiu daca o sa cititi mesajul acesta!Am mai multe sa spun dar cel mai mult ma framinta 2 lucruri:
    1) a trecut 15 ianuarie si nimeni, pe absolut nici un post de televiziune nu a pomenit nimic despre Eminescu
    2) ceea ce se intimpla cu legea Big Brother este descris in amanuntime in site-urile patriotului american Alex Jones infowars.com si prisonplanet.com.Acest om, inca din 1990 descrie inaltarea statului politienesc fascisto-globalist a Noii Ordini Mondiale!

    Domnule Ciutacu!Fac un apel la dvs.Rapiti citeva minute din timpul dvs. si uitati-va pe inforwars sau pe prisonplanet.O sa vedeti situatia reala catastrofica in care se afla America, si sa vedeti cit de revoltati sunt americanii care comenteaza pe blog despre Noua Ordine Mondiala.
    Am trimis zeci de mail-uri si catre dl Cristoiu, si catre Mihai Gidea, Radu Tudor
    nu am vazut nici o reactie.

    Fratilor, daca nu facem nimic o sa ajungem sclavi!Elita mondiala ne asteapta la cotitura cu RFID-cipul suprem (care la ora actuala se implanteaza experimental in America).Va veni o epoca de cosmar in care vom fi robotizati si exploatati ca sclavi.
    Intrati pe site si cititi despre politica de depopulare a lumii, despre gogorita taxei de carbon, despre Amero, despre uniunea nord americana.
    Latul se stringe din ce in ce mai mult.
    Dac noi nu ne ridicam acum la lupta, mai tirziu nu vom mai putea.Deja mi-e teama ca este prea tirziu.Este o lupta grozava pentru controlul oamenilor.Inca mai avem un pic de libertate de exprimare.Face-ti ceva, spuneti oamenilor lucrurile aceastea.Daca nu reusim sa trezim oamenii la realitate, aceasta realitate ne va devora.
    Cititi despre legea martiala care se pregateste in USA, despre FEMA camps, FEMA trains.
    Cititi despre cele 15 milioane de sicrie de plastic care sunt localizate de ALEX JONES in diferite locuri din SUA.
    Oare traim intr-un film SF apocaliptic?

    Nu stiu daca veti citi acest mesaj, nu stiu daca veti fi de acord sa intrati pe aceste site-uri.
    In caz ca va sare in ochi acest mesaj va rog trimiteti-mi macar un singur cuvintel pe [email protected] dori din tot sufletul sa stiu ca macar ati citi acest mesaj.
    Va multumesc, si sper din tot sufletul ca demersul meu sa nu ramina inca o data in van.

  36. DEJA-VU
    De fiecare data cand primeam o noua cutie cu plastilina eram incantat in primul rand de puritatea culorilor. E drept ca albul nu era tocmai alb (era un soi de gri deschis), dar oricum batonasul alb nu era favoritul meu.
    Imi placeau cel mai mult galbenul si albastrul. Alaturarea acesta culori era pur si simplu minunata. Si, jucandu-ma cu galben si albastru, am creat multe figurine simpatice: mai mari, mai mici, mai reusite sau nu, toate erau “ceva”. In cele din urma, aceste doua culori s-au amestecat atat de bine incat mi-a rams un verde.
    Si imi mai placea si rosul. Era cald, jucaus, si parca se potrivea binisor cu verdele (s-ar fi potrivit poate mai bine cu albastrul, dar pe acesta il stricasem deja combinandu-l cu galben).
    Galben cu rosu n-am combinat niciodata pentru ca stiam ca “da” portocaliu,iar oranjul nu-mi placea: n-aveam ce face din el decat niste banale portocale (sau niste morcovi)…
    Rosul cu verdele insa mergeau de minue, si m-am jucat mult timp si cu ele.
    Ar mai fi maritat poate ceva efort si movul, dar din pacate risipisem deja albastrul. Movul ar fi fost poate interesant…
    In cele din urma rezultatul era mereu acealasi: maro.
    Din toate incercarile si sperantele mele rezulta inevitabil acest maro precum cacatul.
    Ce bine era daca pastram culorile curate, fara sa le mai amestec…as fi avut deva frumos, pastelat…
    Astazi, dupa mai multi ani, cand nu ma mai joc cu plastilina dar privesc la politica, imi dau seama ca pana si maro-ul ala cacaniu era simpatic: aveam “ceva”, puteam modela ceva, puteam crea…
    Astazi privesc la politica, vad cum se amesteca culorile si am un deja-vu: stiu ca totul va sfarsi maro precum cacatul.
    Si atunci, instinctiv, vrand sa modelez ceva, imi duc mana la nas si “creez” o bila cu mucu`…de dragul de crea.
    Succes mai departe dle. Ciutacu, nu renuntati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.