Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Urmează sacrificiul ritual pentru Zeus?

Urmează sacrificiul ritual pentru Zeus?

“Am formulat, în temeiul Legii 544 (privind liberul acces la informaţiile de interes public, n.r.) o solicitare către Parchetul General, să mi se spună dacă există vreo plângere penală sau vreo sesizare la activitatea mea ca ministru sau a instituţiei pe care o conduc. Răspunsul lor a fost că nu există nicio plângere, iar instituţia nu s-a autosesizat” (Elena Udrea, declaraţie de presă, 3 septembrie 2009).

DNA nu furnizează date cu privire la modalităţile de sesizare prevăzute în art. 221 Cod procedură penală (plângere, denunţ, sesizare din oficiu) ori cu privire la conţinutul unor eventuale plângeri, denunţuri sau sesizări din oficiu, deoarece aceste informaţii nu sunt publice, în conformitate cu Legea 544/2001 (Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru Antena 3, 3 septembrie 2009)


Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Urmează sacrificiul ritual pentru Zeus?

  1. Din arhiva DNA, o gasiti pe http://www.pna.ro: “04 octombrie 2004 : Urmare articolului publicat în cotidianul Adevărul cu privire la frauda constatată de inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la unele firme din judeţul Arad, procurorii Secţiei a II-a din cadrul Parchetului Naţional Anticorupţie s-au autosesizat în legătură cu aspectele semnalate”; “29 septembrie 2004 Urmare articolului publicat în cotidianul Curentul de astăzi, 29.09.2004, cu privire la tranzacţionarea acţiunilor “Confecţii Vaslui” pe piaţa bursieră, procurorii Secţiei a II-a din cadrul Parchetului Naţional Anticorupţie s-au autosesizat cu privire la aspectele semnalate, urmând să facă verificări, în conformitate cu competenţele ce revin acestei instituţii”; “04 martie 2004 Având în vedere datele şi informaţiile prezentate de cotidianul ZIUA cu privire la eventuale ilegalităţi comise de prefectul judeţului Bihor, Florian Serac, procurorii Parchetului Naţional Anticorupţie s-au sesizat din oficiu. Urmare a informaţiilor apărute în cotidianul România Liberă privind pe Nicolae Mischie, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, procurorii Parchetului Naţional Anticorupţie s-au autosesizat, urmând a dispune verificări cu privire la realitatea şi temeinicia acestor date”.
    Asta ca sa vedeti cine este DNA si, mai ales cine este Udrea in raport cu DNA!

  2. Daca e sa vedem cine si mai ales ce e DNA in raport cu Elena Udrea cred ca nu mai e nevoie de explicatii savante. Documente oficiale n-au cum sa existe in acest sens. Se pot face doar deductii. DNA e pe faza. De exemplu iata ce zice pe web:

    2 septembrie 2009
    Nr. 209/VIII/3
    PROTEST

    Personalul Direcţiei Naţionale Anticorupţie se alătură protestului iniţiat de magistraţi, respectiv procurori şi judecători, precum şi de personalul auxiliar de specialitate, legat de subfinanţarea prezentă şi de perspectivă a sistemului judiciar şi conţinutul proiectului legii unice de salarizare, fără a afecta activităţile curente desfăşurate în cadrul instituţiei.
    BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

    Adica ? Ce va sa zica treaba asta ? Pai iute ca DNA-ul protesteaza. Ha, ha. Dar cum ? Ce forma imbraca protestul DNA-ului ? Pai eu am impresia ca au inceput prin a ignora-o pe Elena Udrea. Altfel nu se explica. Iata ca acum exista si acoperire. Oamenii protesteaza de zor. Adica mimeaza ca protesteaza impotriva lui Basescu ? Sau cum ? Impotriva cui e indreptat protestul acesta subtil ? De fapt n-are importanta, oricum e abureala. Daca nu, atunci e mai comic. Ceva de genul: “fratilor saptamana asta e liber la coruptie, nu de alta, dar baietii veseli sunt in protest”. Si asa mai departe.

  3. Nici nu e de mirare ce a latrat in conferinta de presa, acelasi comportament de chivuta jalnica prinsa cu mana la caraiman. Mai lipsea sa strige la final: Nu ne vindem tara, dupa ce, patetic si strangand buzele, a acuzat ca se scurg milioane de dolari in SUA, la cei care ii asmut impotriva ei. Oare i-a soptit marineru` informatia?Intre doua manele dansate la terasa unde au fost impreuna sau i-a trimis biletel prin ospatar?

  4. Care lege ? Care articol ? Pentru blonda lui Zeus nu există aşa ceva . Sper ca după 22 noiembrie să facă mai bine cunoştinţă cu Codul Penal…

  5. Sunt foaaarte supărată! Cum să vină poliţia?! Elena e nevinovată! Cum vă permiteţi să jigniţi o doamnă cu aşa o melodie? Domniei sale îi place maneaua şi zărzărica. Şi cum nu ştie legile?! A citit 544. Doarme cu legea pe genunchi. Desigur, pe genunchii preşedintelui.
    Tanti Lenuţa, lasă-ne bre să trăim! Nu vezi că ne-am săturat de mătăluţă?! Ia de colea oglida şi te uită! N-ai sesizat c-ai îmbătrânit şi nu te mai înghite PD-L-ul nici cu un feu de lămâi?!

  6. Joaca tare tipa.Inventeaza, minte de ingheata apele. Este in stare sa o convinga pe maica sa cu nu ea a nascut-o.Dar poate totusi se misca Romania!

  7. m-am saturat de udrea asta. daca o mai vad sparg televizorul 😀 . alte subiecte nu mai sunt? alte amante nu mai sunt de tocat? vreau sa vad doar atat: concuziile dna pna sau cine mama masii o fi. in rest mi-e lehamite spalatul asta de varza pe toate televiziunile,blogurile, ziarele la orice ora din zi si noapte.s-o prinda naiba careva s-o puna la punct. daca are … cu ce ( era sa zic ce sa aiba)

  8. In prima postare de mai sus am aratat exemple ale DNA prin care s-a tot autosesizat de-a lungul timpului, oferind informatia ca atare chiar pe propriul site…

  9. Ajunge! Nu e nevoie de autosustinere (ciutacu citreaza din jurnalu’). Mi s-a cam luat de subiecte de genul asta, poate (ca inginer) gasesti o solutie de revigorare.

  10. De unde i-au rasarit si mercenarii? :)) Nu i-a spus nimeni ca a depasit deja recordul in penibil si nu e mai necesar sa se chinuie?

  11. Daca revedem firul evolutiei dnei Paturica-Plescoi gasim nume grele din toate partidele (si s-ar mai gasi unii si din “Servicii”, probabil), ca si pe cele ale prietenilor lor. E o caracatita imensa si suntem convinsi ca dna are DOSARE despre totate afacerile care i-ar duce la parnaie/i-ar discredita definitiv.E foarte vocala in acuzatii,in ultima vreme, asta nu spune nimic?DNA e corupt, nu va face nimic, iar justitia e obedienta. Nici un rechin nu a ajuns “la bulau” si nici nu va ajunge vreodata.

  12. Inca putin si scapam de dictator. Dl Ciutacu, sunt un mare fan al dvs si al a3 (stiu ca aveti emisiune pe a2), dati in bou cu tot ce aveti. Salutari!

  13. “Urmeaza sacrificiul ritual pentru Zeus?”( Victor Ciutacu)
    “N-aveti nevoie de mine”( Dragos Moldovan)

    Cand pe stanga, cand pe dreapta, uite-asa se joaca fata?!

  14. off topic

    Am constatat si din experienta, si din istorie si din literatura, ca poporului roman de fapt ii plac curvele .
    Ma intreb insa, daca ii place sa il reguleze ele pe el.

  15. @alex.dumitrascu
    Cred ca aveti dreptate!
    Dar acestui popor ii mai place si sa le scuipe si sa le suduie, din cand in cand, ca ele sa nu-si uite locul!

  16. Chioru`va ramane imparat in tara orbilor. Poporul nu citeste si scrie pe bloguri sau forumuri. Voi, mass-media, ati ridicat toate nulitatile la rang de vedete sau i-ati facut din jeguri “oameni politici”. Agramati, tupeisti, habarnisti, drojdia societatii prin voi s-a ridicat. De aceea, pe undeva, soarta este meritata. De toti. Mai grav este ca nici nu se vede vreo iesire. Toata gasca portocalie dar si cea rosie nu asteapta decat greselile reciproce sa-si scoata ochii. Si cetateanul?
    Priveste siderat la Taranca din Plescoi, la Chior, la profesorul(?) Boc si la restul panaramelor si nu mai intelege nimic. Parchetul raspunde superurgent Tzatzei, DNA o ia pe aratura; fiecare isi da cu presupusul…
    SI?… SI????? NIMIC!!!

  17. sperante desarte,nu renunta base la nutzi nu ca ar fi marea iubire a vietii sale dar nu e de capul ei acolo si marinerul stie asta
    pana la alegeri nu se misca nimic ca e criza si base are nevoie de numerar pt campanie

  18. Problema cu Nuţi e, aşa cum a sesizat şi Badea, e faptul că există acolo unde există. La Sinteză aflai şi cam prin câte organe a trecut tipa, iar faptul că s-a pus ministreasă demonstrează că îl controlează suficient de tare pe Trăian, astfel încât marinelul cel şugubăţ să nu facă ce ştie el cel mai bine: adică să-i dea un şut în fund, aşa cum i-a dat lu’ ritzi-pitzi.

  19. Poate nu are legătură cu subiectul articolului, însă, pe aceeași idee ca cea de la Sinteza Zilei, în care un ziarist zicea că emisiunea e pentru proști, iar el nu își poate lua ochii de la ea (kudos to Mr. Valentin Stan 🙂 ), cam așa se întâmplă cu Băsescu și Udrea: Băsescu spune că “școala scoate tâmpiți”, iar Udrea că a “luat premiul întâi din clasa I şi până într-a VIII-a.” (Sursa)

  20. Deci, melodia este de-a dreptu superba, mult prea misto pt femeia asta nesimtita si cu fatza de cal; auzi la ea, cica e “indignata” si tot ii da cu “de cand conduc eu ministerul …”; femeia asta are mania conducerii; cred ca a avut o copilarie trista; o fi fost persecutata de mica si acum vrea sa arate ea ce poate si ce “conduce”.

    Ar fi bine sa “vina politia”, dar ma tem ca are spatele asigurat. La cat de nesimtita este, de figuranta si toapa, este evident ca nu vb fara sa se bazeze pe … Zeus.

    Miss E Ud Rea este penibila; ar putea conduce ministerul pitipoancelor! Uitati-va la ea cum se imbraca, zici ca a aterizat in parlament de pe centura.

    In particular, poa sa se plimbe si in pielea goala pe strada, dar atat timp cat reprezinti ministerul unei tari, putina decenta nu ar strica … :). Dar ce sa-i cerem? chiar n-ai cu cine? daca nu prea a fost inzestrata cu material neuronic …

    Sfidarea ei ma calca pe nervi; sfideaza nu numai o comisie, ci si o tara intreaga.

    Prin urmare, ma bucur sa-i spun cat pot eu de tare:

    ESTI O FIGURANTA ENERVANTA SI PROASTA PE DEASUPRA! LASA-NE, LASA-NE! Sunt oameni de miliarde de ori mai destepti decat tine, care chiar ar putea sa faca ceva cu turismul romanesc …

  21. Na, dracia dracului, ca i-a bagat si pe americani! Tovarasi, nationalismul din noi trebuie sa se scoale si sa luam atitudine impotriva americanilor si a mercenarilor. EEEEI!
    Scuzati franceza: muierea asta e de tot rahatul!

  22. Nesintirea in Romania nu mai are margini. Lumea se zbate in saracie iar alesii neamului cheltuie banii publici cum ii taie capul. Exemplu, la Tulcea, Consiliul judetean si-a achizitionat o salupa cu 8,3 miliarde de lei vechi fara TVA. Si cum era vorba? Tara arde si baba se piaptana!

  23. Percepţi
    D-l Băsescu – în optica poporului – este un anchilozat
    animat de doriţa interpretării la un clarinet fără ancie,
    în a doua audiţie, a rapsodiei neîncepute – compoziţia sa.

  24. @romania inedit
    Coane, Lenuta e fata de la tara, mai fara stil dar dintr-o bucata si cu frica de Dumnezeu care-si stupeste in san cand vede cate-o grozavenie, Leana a fost doar una, asta din zilele noastre e Nuti, Nutica de la mahala, Nutica care-ti vorbeste si scuipa seminte, Nutica care-i nelipsita din orice cearta, Nutica care se imbraca ca la tractir si-si da ochii peste cap cand vede cate-un gagiu potent … financiar.

  25. Ce legi,ce respect fata de legislativ?E tara lor,mostenire de la mamele lor,fac ce vor muschi domniilor sale,ce mai cautam noi in tara asta?Sa-i lasam in pastele mami lor de jeguri imputite!

  26. Raspuns: NU va exista niciun sacrificiu. In continuarea tonului pesimist…mi se contureaza din ce in ce mai mult certitudinea ca s-ar putea ca in urmatorii 5 ani sa-l avem tot pe “carmaci”.

    Imi doresc din tot sufletul sa n-am dreptate…

  27. ” Este posibil ca Udrea sa fi fost plantata langa T.B de forte oculte si presedintele sa nu mai aiba control asupra ei”! Mai nou serviciile secrete speciale,cu metodele lor tainice, inaccesibile cunoasterii obisnuite, se numesc ‘forte oculte’?.Pai, si personalitatile luminate din politica sunt ‘ciupite’la minte’ ca vin cu asemenea idei?

  28. Shifonierus sfidatus!

    Are ea niste asi in maneca legii, citez: “conform constitutiei nu pot raspunde penal” si niste posibile ponturi asupra unor membrii, citez: “Comisia Vanghelie”.

    Domnul Victor, Dvs. ati fost acolo (coincidenta cu refrenul BUG Mafia) erau membri in comisia de ancheta, care nu se puteau uita in ochii D-nei Ministru ? Daca nu ma insel chiar Ludovic, are un incident dubios cu o persoana lovita de limuzina dansului pe trotuar?

    Cred ca reciproc, se au la mana.

  29. to horya

    Eu zic ca e ok daca cineva joaca pe fata. Problema e cu cei care joaca pe la spate. Eu unul as vota cu Maresalul Antonescu, poate scapam de gunoaie. E preferabil sa te contrazici cu un om destept si cinstit decat sa fii aprobat de vreo jigodie parsiva care maine-ti da in cap. “Domnul cu barba” e ok, in momentele cand nu sunteti de acord cu el macar ascultati ce spune ca e interesant. Polemici mai apar si intre ceilalti invitati. Tocmai asta face o discutie interesanta, pentru ca oamenii astia nu-s vorbiti, nu fac aranjamente si nu le scrie nimeni discursurile. Tot ce avem nevoie este putina rabdare.

  30. tot in baza legii 544 (privind liberul acces la informatiile de interes public ) vreau sa ne spuna dl. Turcan ( fost sef…,fost consilier s.a.m.d. ) daca presedintele Basescu si madam Udrea au sau au avut o aventura…
    daca ni se raspunde ” DA ” raspicat ,de catre un om avizat ( ca fost sef…. trebue sa stie…..NU ?…) atunci ne linistim cu toata nebunia asta cu ce face Udrea. Stingem tot si ne ducem sa ne culcam . CA ORICUM NU MAI CONTEAZA . MULTELE VORBE – GRELE – NU MAI VALOREAZA NICI MACAR UN BAN…..

  31. cand e sa fiti tendentios, sunteti pana la Dumnezeu! daca un organism spune ca nu poate da raspuns public, voi spuneti ca nu a infirmat ce a zis gusa? asta da interpretare…

  32. O fi vreo legatura intre achizitiile astea dubioase marca udrea si desfiintarea sistemului de achizitii electronic, hotarata prin “marea reformare a statului roman”?

  33. Ma bucur ca presa e pe “faza”. Macar ea, ca opozitia doarme iar DNA vegheaza somnul.Numai Parchetul IICJ un pic protocaliu (avand in vedere ca protesteaza prin munca, dau relatii publice )e vigilent si promt cu orice suspiciune de coruptie ,ca sa ne demonstreze ca nu e…coruptie, bineinteles.
    Ca un cetatean UE ce sunt, ma intreb ce fac institutiile europene care ar trebui sa vegheze macar bulinele rosii pe coruptia Romania…

  34. lasati-o in pace pe magda ciumac.Daca nu o mai bagati in seama si nu mai sta nimeni cu aparatul de filmat dupa fundul ei isi baga singura unghia in gat si moare.
    Si nu e din plescoi, provine din pietrosu, un sat mult mai colorat.

  35. stiti ce a patit naomi(na-omu’)cand a picat pe mana “hair-stylistilor”……tare mult as vrea sa ii faca si cuconitei udrea o programare ….sa ii sporesca sarmul…:)

  36. Vă daţi seama că este vorba de o persoană care ar fi trebuit să fie instantaneu demisă şi trimisă în faţa judecătorilor în baza unui rechizitoriu semnat de către procurorul general al României? Si logic ar trebui să fie cu bagajul făcut pentru o cameră cu gratii la un hotel din sistemul penitenciar! Case closed!
    În rest, blalabla…

  37. Teoria lui Saftoiu imi aduce aminte de romanele politiste ale lui Horia Arama de pe vremuri: “… Se ia o fatuca blonda de la tara, mirosind putin a grajd, o primenesti cu ie noua si o bagi in pat langa Obersturmbanfuhrer, sa-l supravegheze si sa-i smulga informatii…”
    Hehehe… categoric, istoria e periodic repetabila…

  38. Prostituata tot prostituata ramane,oricat ar incerca sa ascunda asta sub haine de lux.Nici macar nu o prinde victimizarea .PDL-ul e atat de idiot,cand vrea pe fata MAI.Oameni buni ,mai luati lectii de actorie,ca se prinde lumea repede!

  39. Am inteles, se intampla numai nemaiintamplate, baietii astia care ne guverneaza nu ne lasa sa ne plictisim, marinaru’ scoate iepuri din tot felul de jobene, doar-doar ne-o lua ochii si atentia de la potlogariile lui, ale familiei sau amicilor lui, insa astazi n-am putut sa nu ma gandesc ca, in timp ce-i admiram duduii cocos posteriorul si decolteul in timp ce si le fataie pe la comisie, calarie, golf, zarzarele, joaca pe plaja cu baietii de la salvamar si alte activitati recreative tipic ministeriale, ungurii isi impart tara! Ba mai au un picut si se si incaiera intre ei pt tinutul secuiesc, in timp ce noi, hipnotizati, tampi si indobitociti, urmarim disciplinati ce vor dragii nostri guvernanati! Nu aud pe nimeni sa analizeze situatia iar mie imi este clar ca faptul ca suntem in UE, nu inseamna nimic pt baietii cu secuimea! Nu inteleg, asteptam ceva? Avem interzis la comentarii? E prea neinsemnat subiectul? Ori poate ca eu exageraz si faptul ca bozgorii isi fac parlament, steag si imn inauntrul unor granite trasate in centrul Romaniei e nimica toata?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.