Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unde mi-era acest Larry Flynt al nostru

Unde mi-era acest Larry Flynt al nostru

Gata, s-a făcut dreptate! Emisia Antenei 1 va fi întreruptă, prin decizia CNA, timp de 10 minute. În semn de recunoaştere a minunatei performanţe pe care a realizat-o Capatos în încercarea de a da lovitura. Ţara e-n sărbătoare, s-au topit zăpezile, s-a suspendat ACTA şi a crescut nivelul de trai. Privind la rece, sunt două paliere pe care trebuie purtată discuţia pe această temă de importanţă naţională.

a) Fapta în sine. Capatos şi-a luat-o pe bune şi mă mir (de fapt, mă prefac foarte bine) că s-a întâmplat atât de târziu. Cât de bulevardieră şi de tabloidă ţi-ai declara emisiunea, Un show păcătos a depăşit de multă vreme nişte limite ale normalităţii umane şi profesionale. Prezentarea oricărui detaliu de viaţă intimă a unei persoane pe post e o mizerie sancţionabilă şi punct. Ceea ce i-am spus şi în direct. Nu mi se pare firesc să sufere toată Antena 1 din cauza lui, dar, atât timp cât şi l-a asumat şi l-a promovat ca vedetă, bănuiesc că postul îşi asumă şi urmările faptelor sale de arme. Corectă e şi amendarea OTV pentru preluarea imaginilor, revoltătoare e ignorarea de către CNA a faptului că RTV, sub masca dezbaterii despre deontologie, a difuzat în buclă aceleaşi imagini, cu acelaşi Boc în curul gol. Sancţiunea nu e fără precedent. A păţit-o şi OTV, chiar mult mai rău de atât, când viitorul domnu’ Dan se luase cu Năstase, doar că unii stau rău de tot cu memoria. Ar fi culmea ca Dan Capatos să ajungă, pe baza libertăţii de exprimare, acest Larry Flint al Românei.

b) Reacţiile disproporţionate. Cei mai ciudoşi, vehemenţi şi absurzi au fost cei care se pretind concurenţii Intact şi cei cărora le fuge pământul de sub picioare. Să te foloseşti de imaginea noastră publică (promo cu mine şi cu Badea la concurenţă, e noaptea minţii!) şi să ajungi să organizezi înfierări proletare pe bază de deontologie la RTV – post consacrat de nunţi, botezuri, partaje, înmormântări şi Gigi Becali – mi se pare dincolo de o minimă moralitate. Iar să ceri public eliminarea din presă a lui Capatos, aşa cum face acest Robespierre în trening şi cu Dacie 1310, e deja semn de dileală sau de nostalgie după vremurile când toate instituţiile statului se simţeau obligate să se aboneze la fosta Scânteia. În caricatura asta de sfârşit de capitalism, piaţa decide dacă numitul Capatos mai are loc în media. Aşa cum tot piaţa media a decis falimentul celor două cotidiane conduse de supermanagerul CTP şi l-a exilat în online pe fostul preşedinte al Clubului Român de Presă, cel care a introdus cuvântul muie în practica editorială. De reacţiile penibile ale unui ONG-ist portocaliu care a apărut în toată presa fotografiat în ciucuraşul gol alături de copil, ale inventatorului găinii cu pui vii sau ale emulilor săi care au întins uniform jegul în media nici nu mai scriu.

UPDATE: Cu excepţia lui Tapalagă, nimeni n-a remarcat că singurul necuvântător în toată afacerea asta e împricinatul Boc. Dacă aş fi ipocrit, aş întreba oare de ce…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Unde mi-era acest Larry Flynt al nostru

  1. a ajuns si ****** asta de boc o victima dupa ce a facut praf toata tara actionind cu exces de zel la comanda lui mengele basescu…

    mai bine se filma capatos in curul gol si se dadea pe post 2-3 ore cit sta agatat pe ecran… era toata lumea fericita si-l lasa pe dan diaconescu fara votanti

  2. Ce sa va fac… daca voi, in loc sa va luptati cu lupul… o trimiteti pe Scufita Rosie la inaintare in fusta scurta ?

  3. Boc are mai multe drepturi decat Andreea marin sau alte vedete care au aparut la bustul gol?? Intrebarea cea mai buna e a vrut cineva sa il vada in toata goliciunea lui pe Boc?
    Cand am vazut stirea nici nu am deschis-o desi eram putin curios unde ii sa intamplat si cine i-a facut asta, dar gandul ca il vad pe boc in poponetul gol mi-a dat fiori.

  4. Porcaila de la kanal D – Carmen Serban si o nimeni (nu ca Serban ar fi o valoare)care tine de zile/seri intregi nu revolta pe nimeni. Tot viata privata e si acolo.
    Nu sunt de acord cu ce a facut Capatos, dar sa fim corecti.
    Pe de alta parte, ma intreb ce capacitate intelectuala e Boc, prim-ministrul unei tari, care nu a fost in stare sa observe ca e filmat, chiar daca era intr-un spatiu privat. Chiar sa nu observi ce se intampla in jurul tau? Pai atunci cat de atent a putut fi la realitatile oamenilor pe care i-a guvernat (vorba vine)daca n-a fost capabil sa se apere pe el?

  5. Victor,probabil ,financiar ,sunteti afectati.Nu cunosc detalii.Dar,daca se incearca o lovitura de imagine la adresa antenelor,nu prea le iese.S-ar putea ,in primavara,cand se incalzeste ,reactia sa fie pe dos.Lumea abia a invatat sa iasa in strada.

  6. Ca presa s-a tabloidizat de foarte mult timp, nu mai este o noutate. Fiecare om de televiziune isi murdareste numele cum vrea si cum crede. eu nu ii pot numi jurnalisti pe astfel de oameni (Capatos, Maruta, Madalin Ionescu, Simona Gherghe si alti prezentatori). Interesul este mare pentru astfel de imagini, cine le-a dat scos, a luat multi bani pe ele, asta e clar, sa nu ne ascundem dupa deget si sa spunem ca astfel de imagini se platesc gras.
    In legatura cu prezentarea unor imagini din viata privata a cuiva, nu sunt deacord. E o mare mizerie. Fieacare are derptul la o minima intimitate, dar cand ii invadezi acest spatiu te numesti (sa nu fie cu suparare) un golan nesimtit, iar asta vad din ce in ce mai mult la televiziunile tabloide.
    cat despre cei care fac emisiuni in care discuta despre prezentatorii din A3, nu cred ca trebuie sa ii amintesti. Sunt destul de anonimi.

  7. Felicitari pentru impartialitate. Cam rar in ziua de azi, mai ales ca-i cineva de-al casei.
    Dar, si Angela Merkel a fost pozata cu fundul gol si poza a fost data publicitatii. Cu ce-o fi mai cu mot fundul lui Boc de a facut atatea valuri? Si, da, Capatos cam sare calul in ultima vreme. Nu ca m-as fi uitat prea mult pe-acolo ca se suprapune cu Badea asa ca … dupa “traim in Romania..” caut vreun film si in trecere mai vad cateva secvente.

  8. Va rugam sa investigati si sa ne explicati dumneavoastra si noua, suveranilor ciumpalaci, ce anume presupune acel tratat european care “trebuie semnat de urgenta”, in afara de renuntarea la o parte din suveranitatea statului roman. Va multumesc.

  9. sa traiesti, boierule! ai mare dreptate cu asa-zisii colegi de trust care mananca o paine murdara rau. bine ca ati scapat de madalin ionescu, dar sunt si altii care ar trebui sa-si ia viteza…

    cat despre c.t.p. sper ca si-a cumparat lumanari cu banii pe abonamentele neonorate la raposatul “gandul”.

  10. Acum, penibilii aia de la cele doua Realitati TV o tin langa cu “ia te uite, bai nene, cum se face presa in Romania”…

    Curvustina aia de Raluca Tzurcanu explica de zor, dimineata, cum s-a incalcat Constitutia in RO in acest caz, de parca in celelalte cazuri Constitutia a ramas virgina.

  11. Si-a facut harachiri Dan Senzationescu,a scapat el chifteaua si a trebuit sa dea preluari el care a inventat televiziunea latrina. Ce mare show trantea el la OTraVa Tv cu Funebru analizand pixelul albastru de pe dosul lui Boc cu intrebare,tema pentru acasa…ce credeti este fundul lui Boc sau este un trucaj ordinar. Ciocoii dracului…toti sunt niste ciocoi in afara de mine!

  12. Este cat se poate de penibil sa folosesti filmuletul repsectiv ca fiind “senzational”… Deja subiectul a produs multi bani pentru multe trusturi fara a fi interesant si in acelasi timp distrage atentia de la probleme reale. Norocul piratului! Oricum cred ca e mana lui aici…

  13. Mda.Putin exagerat in cazul asta CTP-ul.De acord cu dumneavoastra…sa fie sanctionat de public…desi ma indoiesc ca publicul care se uita la aceste mizerii de emisiuni ii va arata catusi de putin lu’ Capatos ca a cam luat-o pe aratura…la o adica tocmai publicului dornic de “laturi” i se adreseaza si emisiunea.
    Oricum Capatos nu are nici o legatura cu jurnalismul in momentul de fata(parerea mea)…e doar un realizator sau prezentator(nush cum sa-i spun) care face o emisiune tabloida si care se vrea a fi divertisment,iar daca prostimea se uita si doreste asa ceva,atunci e OK…astia suntem.

  14. Serviciile secrete sunt suparate ca n-au pazit cum trebuie bucile lui boc?!.Care e problema?!Vorbeam despre libertati,cum poti interzice unui jurnalist sa-si faca meseria,fie ea si proasta,piata il sanctioneaza?!Nu inteleg,vorbim despre Libertate,Libertati,sau saci cu tarate?!Ma mira CTP,nu ma mira Cristoiu care de cand s-a presupus a fi informator al securitatii,a luat teleguta!Apoi tacere si smoleala antibasisti!”Deontologii” fac de mult streaptease in peisajul mioritic,ceva nou aici?!Educatia,cultura,etica si profesionalismul,separa privitorii si cititorii,precum si jurnalistii.Sub pretextul violarii intimitatii am auzit,bla bla!Esti persoana publica,iti asumi si galetile cu balegar!Reglarile de conturi se fac in justitie.Nga,nga,fac si eu ca Mircea,daca bucile lui boc sunt pretioase,trebuiau sa sanctioneze garda personala ca nu le-au pazit cum trebuie,daca stateau si ei si le admirau,sa nu se mire ca au fost desconspirate!!.Crezi Victore,ca daca mi-ar pica bucile lui basica,nu le-as da pe post?!Haida de!Concluzie,e un abuz al cna fata de A1,nu e prima data,au guitat si ei!Popesculeee,jos ochelarii de cal si tabloul lui base de pe perete!Capatos a pus cerculetul,cu varsta de vizionare?

  15. Misto ca ai adus aminte de Toma cu stromeleagul invartosat slobod langa un copil, chiar daca era al lui. N-am vazut atata scandal atunci, desi merita… Nu m-am uitat in viata mea la emisiunea lui Capatos, asa cum nu ma uit nici la alte posturi la mizeriile astea, nu ma intereseaza ce face sau ce spune scursura societatii. Sunt in stare sa pun pariu ca se va ajunge si mai jos de atat, pentru ca nu exista nicio limita in abjectie.

  16. inc-odata brava pentru verticalitate, Ciutacule!
    cat despre emisiunile gen capatos, dan negru, maruta… ne meritam soarta 🙁

  17. bulwaif
    Victore, hai sa-ti spun cite ceva. Eu propun ca emisiunile astea de 0 lei dar cu audiente mari (la imbecili) sa fie codate in sistem PPV si gata tati, fiecare face ce vrea. Cei ce vor sa fie indobitociti mai departe, sa plateasca. Un fel de taxa pe viciu cu accizele de rigoare din care sa fie sponsorizate emisiunile care aduc ceva publicului si anume un dram de cultura si spirit…. In rest sa stii ca intr-adevar lumea buna se uita la Discovery si daca nu ma crezi aduna rating-urile tuturor posturilor de documentare stiintifice, istorice, culturale, culinare, turistice, etc si ai sa vezi unde sint consumatorii adevarati. Se pare ca laturile TV sint in continua scadere a rating-ului si sper sa se duca pe pustie. Salutare!

  18. ”UPDATE: Cu excepţia lui Tapalagă, nimeni n-a remarcat că singurul necuvântător în toată afacerea asta e împricinatul Boc. Dacă aş fi ipocrit, aş întreba oare de ce…”

    Interesant..
    Pornind de la ideea pe care ați lansa-o în ultima frază, stau și mă întreb, dle Victor Ciutacu, dacă nu cumva faza cu ”derbedeul dracului” nu a fost cumva o punere în scenă cu intenție a pornirilor și apucăturilor acestui trist personaj care ne-a fost premier 3 ani și 47 de zile și deloc o scăpare de regie, așa cum s-a lăsat a se înțelege la vremea respectivă.

  19. Iata si Demisia de la Cotroceni…pacat ca nu a cui TREBUIE ! nu ca dl Turcanu ar fi..vreun Ingeras…dar….acum ca declara ca pleca in privat…poate la ceva Translectrica sau similar?
    sau desi declarat …la privat…poate ajunge la SIE ????
    ce sa credem ?
    ghici ghicitoarea ???

  20. Prea mult tam-tam ptr un dos de om(pardon,fiinta umana ca a fi om…).Daca era nudul unei persoane de sex feminin mai intelegeam.Dupa mintea mea corect era sa fie pedepsit doar Capatos.Ignorarea rtv-ului naste un semn de intrebare(daca nu mai multe).Cred ca se urmareste reducerea intensitatii,vehementei si obiectivitatii cu care comentati actiunile guvernului…Ai dreptate,numai piata media poate decide daca Capatos mai are loc sau nu…E posibil ca insusi Boc sa fie uimit cum de au aparut aceste imagini in media(si scarbit ca au iesit atatea discutii referitoare la fundul lui)si de aceea nu a aparut cu nici un comentariu…Ala filma “la tanc” fundul lui Boc,nu a filmat si partea din fata?(nu de alta dar acu’ se discuta de cum o are si ce performante sexuale o fi avand)…Hai sa lasam fundul lui Boc si sa abordam teme care sunt cu adevarat interesante,grave,etc ptr restul populatiei(inteleg sa existe subiecte de can-can,barfa de tip satesc sau de cartier,dar chiar asta e subiectul nr 1 sau tara ingropata in zapada cu toate repercursiunile conexe?!).

  21. Va rog sa nu va luati de cel mai deontolog antibasist, dl. ctP. Pentru ca a avut “ocazia” si el sa arate la poponetzu’ gol pe fostul primar-marinar, si nu a facut-o, ma rog, dupa ce a avut ceva parte de niscai comenzi de publicitate la ziarul la care lucra. Unii ar spune ca a fost deontolog, altii ca a dat dovada de apucaturi de bisnisnitzamann, cei mai carcotasi ca s-ar fi descurcat si el. Eu asa ca sa-l laud, zic ca a fost deontolog. Cu buzunarul lui, ca caracter…
    Cat despre Capatos… nu privesc astfel de emisiuni, sant de acord cu toti.

  22. Sa iasa Boc sa zica ce? Sa sara iar toti ca incearca sa bage pumnu-n gura presei? Sa-i fie rastalmacite declaratiile? Boc e obosit la cate a indurat in ultimii ani si nu cred ca-l mai intereseaza mizeriile aruncate spre el. Asta e libertatea presei, maine poimaine o sa vrem sa trecem pe orice culoare vrem la stop, sa parcam unde vrem, sa ne cacam pe Magheru pe banda continua 😀 Astia suntem. De-aia ne sare gazonu pe teren si nu facem bemveuri.

  23. Ce nu inteleg eu este cui a folosit toata chestia asta. Antenelor, nu cred, pe langa amenda a fost si blamul multor oameni care, altminteri, nu erau ostili postului. Plus ca v-a asociat indirect, pe tine si pe Badea, ca si colegi, cu mizeria asta (chiar daca reactia voastra a fost corecta, insusi faptul ca ea a venit arata lucrul asta). Lui Capatos, poate pe moment, dar asta nu va mentine audientele ridicate, din contra, si va ramane cu o tinichea dupa el mult timp. Politic, nici asa, Boc nu mai e prim ministru iar tendinta romanului nu e sa te laude ca dai in ala cazut jos. USL-ului, iarasi nu, s-a vazut reactia impotriva lui Antonescu si el insusi a recunoscut ca nu a fost o idee buna sa vorbeasca in acea emisiune (in paranteza fie spus, Antonescu vorbeste oriunde, oricand si despre orice,indiferent daca se pricepe sau nu,chestie tipic romaneasca). Si, sincer, Boc face foarte bine ca nu vorbeste desprea asta. In fond, omul nu a gresit cu nimic iar daca ar incepe sa se certe cu cei care au facut asta, nu ar face decat sa le dea legitimitate.

  24. Victore,

    Cam off topic, dar daca ‘Tacatorul de cuvint’ al lui base Tzurcan asta a plecat cine crezi ca v-a venii in locul sau? Eu zic ca daca tot l-a loat pe Funeraru consilier nu o ia si pe Vergu ca purtatoare de cuvint?

    Iar daca Tzurcan pleaca in mediu privat, sau la privata, acum ca se face mascarada de investigatie cu ‘Drumarii’ nu crezi ca se duce ca purtatorul lor de cuvint?

  25. nu sunt de acord cu sanctiunea data si in mare sunt de acord cu ce ati scris in articol exceptand-o pe asta ca pe CApatos il da afara publicul. Eu m-am saturat sa se scuze televiziunile pentru laturile pe care le dau cu fraza “asta cere publicul” si aici o sa-l citez pe despot: e ca si cum un dealer de droguri s-ar scuza ca el vinde heroina pentru ca asta vrea clientul, ca daca ar vrea flori el ar vinde flori, deci publicul vrea ce dati voi, iar oferta este extrem de slaba. Capaptos ar trebui dat afara pentru mojicia la care a dus meseria de jurnalism, de asta nu vrea Badea, si ca el si altii, sa fie numit jurnalist pt ca poate fi confundat cu unii ca CApatos (cacofonia a fost intentionata)

  26. Scuze pentru off topic, dar pupinbăseii de la EVZ se fac că fac presă! Auzi tu, propagandă politică… Bă, da’ dacă era pro-Băsescu era OK? C***-m-aș în deontologia lor portocalie! De unde dracu pot voma asemenea prostii?? Pe bune că-i de noaptea minții! 😳

  27. Din punctul meu de vedere, e lipsa de profesionalism din partea acestui moderator.Emisiunea acestui individ e o mare porcarie care nu face onoare televiziunii.Te aprob cu privire la faptul ca Antena1,nu ar fi trebuit sa aiba de suferit din cauza acestei emisiuni. Faptul ca e difuzata la Antena1 nu aduce onoare acestui post… Pacat!!!!

  28. @ ana maria
    Sunt de acord ca Dan Capatos a adus un afrond si a intrus privatiunea lui Boc. Dar cind esti persoana publica iti asumi riscul. L-au dat ei gol pe regele Spaniei asa ca se mai intimpla.

    Te-ai saturat, nu te mai uita. Eu nu am vazut decit o data 1/2 dintr-o emisiune.

    Cine dracu te pune sa te uiti?

    Dar cu atitudinea ta SEcurista, nu vrei cumva s-l si bagi la ocna? Arde-l pe rug ca Inchizitia? Vai ce-a facut Capatos, dar va holbati la emisiuni porno, cititi EVZ si Cancan sa vedeti toate fufele si boschetarii.

  29. E mai grava de atat treaba – ei au preluat o picatura de adevar si au transformat-o intr-un uragan infect – chestia grava nu e asta in since ci faptul ca n-a dat nici dracu declaratii pe la evz – au inregistrat baietii din servicii conversatii de tipul what if si idei benigne intre oameni si au distribuit mai departe.

  30. Achtung,
    In timp ce presa din Romania se invarte pe langa fundul dezgolit al lui Boc, Victor Ponta s-a dus in SUA sa primeasca ordine de la cei care ii vor asigura spatele sa devina viitorul ciocoi de tip Traian Basescu al Romaniei.

  31. Daca isi arata vreuna fundul la tv nu se mai facea atata valva. (sa fiu corect: daca era blonda suprema in locul lui Boc, alta era situatia – 3 zile era intrerupta emisia!)

  32. Diform si grotesc ca si intreaga guvernare pe a care a condus-o.Acum inteleg de ce vorbea sacadat si repeta ca un imbecil tot ce i se dicta de la Cotroceni,saracul sufera de o forma de nanism.Asta e motivul pentru care cerem evaluarea pshihologica incepand de la Presedinte pana la ultimul parlamentar.

  33. Off topic:

    Au! Ce-i aia cu “Restart România” în gura lui Lăzăroiu, acum câteva secunde la A3? 😕
    Dacă e publicitate, înţeleg.

  34. Partea cu muia face toti banii. :))
    Ombladon are un cintec in care-i
    implicat subtil un schimb intre o
    colectie de surprize “turbo” si
    respectiva activitate recreativa.

    Mizerie, da. “Zerotevism”, daca mi-e permis.
    Cu toate astea, niciodata n-am dat pe spate la ce-a
    glasuit (ori sa dau fala) treninguristul(ului).

    Daca-i vorba de moralitate (desi stiu ca faptele’s
    “prescrise” si ca mai exista si principiul neretroactivitatii),
    va aduc aminte de revelionul 1999, in care, la o anume televiziune,
    a fost prezentat un numar de striptis, in care, mai multe dudui
    si-au dezvaluit in fata audientei in delir, fofoloancele.
    Nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi ciriit indignat apropo de acea fapta.

    Oh, “bietul muc, batrinul muc”…

  35. sunt singura care are suspiciunea ca Bouletz stia de aparitia acestui film si nu a facut nimic sa il opreasca? daca se intreaba cineva ce motiv ar fi avut sa nu opreasca difuzarea filmului, ei bine un motiv ar putea fi atragerea compasiunii, ceva de genul: vai saracul boc, ceea ce s-a si intamplat de altfel

  36. Da. In esenta asta le-am scris si eu prietenilor mei pe blog

    Cu deosebirea ca in loc de emisiune de curnalims am folosit exprimarea inferioara poetica de … emisiune tzatze-craci.

    Altminteri da asa este da stii ce ? De aia eu cumpar DVD-uri pirat e drept da mi-e tarsa cu netul, ca sa am documentare la TV.
    Pentru ca prefar sa revad a 4-a a 5-a oara documentare ca Universe , Earth ori Live decat sa urmaresc ceea ce voi, tu ori capatos producetzi la TV.

    Tu pentru ca esti plicisitor si neinformativ nu la modul absolut ci in sensul ca la sfarsitul emiunii nu simt ca stiu ceva cap coada mai bine decat o stiam la inceputul ei decat cine e putzilfenderul care te oboseste cu prezentza lui si ce vrea el de la mine iar Capatos pentru ca e ….. fara finalizare adica barfele fufelor de la el din emisiune sunt …. ma rog … fara finalizare .

    Stii ce itzi doresc ?
    Sa fii atat de bun incat sa imi doresc sa revad un DVD contzinand o emisiune cu tine.
    Cu tine vorbind singur ca Stan ori Badea si nu cu tine facand figuratzie prin preajma vreunui invitat. Da inca nu e cazul. E bine, e bine da pana la 5 mai este vorba unui profesor de-al meu.

    Da nici pe tine si nici pe CTP nu va chema Attenborough ca sa avetzi staura profesionala de la care ca sa condamnatzi scadera standardelor profesionale in televiziune.

    Culmea singura care o avea, singura dupa stiintza mea, care culmea acuma e la voi in trust, singura care se putea simtzi incomodata de “curnalismul” colegului Capatos = Carmen Avram a tacut mai adanc decat Boc.

    Dovada a faptului ca ea nu se considera afectata in credibiltatea ei de specificul “discutabil “ al altor emisiuni de pe A1.

    Deci despre ce vorbim aici ?

    Cat despre eliminare din presa …. hmmmm …. sita cerne si in curand se it will come to pass a deorece “presa” se va fi eliminat din viatza noastra capatosii insa nu.

  37. Boc nu e victima nimanui, e doar penibil atat in viata privata cat si in cea politica. Sezutul,sau de ce nu fundul, ni l-a aratat de “n”ori in diverse feluri ,la figurat desigur, de ne-a socat si umilit pe toti.Acum, cineva ni l-a aratat si la propriu.Cand fundul lui Boc a facut mai mult rau?!..ca tot se dezbate atat fundul sau.

  38. Foarte bine punctat Victor!Sincer ma surprinde putin pozitia ta fata de aceasta situatie.Ma bucur ca accepti faptul ca CNA , o institutie de altfel denigrata de tine de multe ori, a luat astazi o decizie corecta chiar daca se intdreapta impotriva colegului tau de trust Dan Capatos.Asta arata faptul ca esti un tip echilibrat…O singura nelamurire am si eu insa:Nu stiu care este procedura , insa un realizator este singurul care ia deciziile cu privire la ceea ce ce se discuta in emisiune?Te intreb pentru ca ai spus ca Antena 1 trebuie sa si-l asume si ca nu trebuie sa sufere tot postul pentru el.El nu trebuia sa se consulte cu producatorii sau cu directorii programului respectiv?

  39. @Cristian: n-am denigrat niciodata CNA. am spus niste adevaruri si mi-am exprimat nemultumirile. nu stiu regulile in Antena 1, dar iti spun cum e in Antena 3. eu nu ma consult cu nimeni si nu raportez nimanui. producatorul executa ce-i spun eu si se ocupa de partea tehnica. difera de la realizator la realizator.

  40. Personal, Capatos ma lasa rece, emisiunea lui la fel, si cred Antena capabila sa faca si emisiuni de divertisment, nu doar de astea despre nulitati.
    Cred ca un anumit sector de piata poate fi atras si de ceva cu o liniuta de nivel peste zero absolut. Daca nu, sa-i lase lui Diaconescu idiotii, ca in tara asta mai sunt destui altii dispusi nu doar sa afle cine cu cine, care cu care si mai ales cum.

  41. Scuze, m-am exprimat eu gresit.Am vrut sa spun ca ti-ai exprimat de mai multe ori indignarea fata de unele decizii luate de CNA, si ca nu ai avut o parere foarte buna despre integritatea acestei institutii.Nu stiam faptul ca realizatorul este cel care decide subiectele pe care le abordeaza in emisiune…e bine de stiut.In cazul asta trebuie sa-ti dau dreptate .Cred ca ar fi frumos ca Dan Capatos sa-si ceara scuze public , in special telespectatorilor si colegilor sai

  42. Daca ar fi aparut la oricare post tv m-ar fi lasat rece, dar emisiunea lui Capatos, la care nu m-am uitat nici o secunda, este la familia Antenelor, ceea ce ma idigneaza.
    Am investit, ca timp si incredere, prea mult ca sa va tabloidizati. Uneori cred ca sunteti prea liberi si unii o iau pe aratura. Pacat.

  43. @korbul:

    investitul de “timp si incredere” aproape
    te califica la statutul de actionar :))

  44. In opinia mea Capatos si emisiunea lui NU OFERA CEEA CE LE CERE audienta, si lucrurile stau pe dos. Audienta ACCEPTA OFERTA lui Capatos extrem de usor. Orice ar difuza , fie imagini de la nunta lui Salam, sau din vestiarul lui Boc, fie batai intre Tonciu si Nikita, fac pariu ca audienta ar fi egala. Publicul nu isi focalizeaza atentia pe sex si nuditate, ci doar reactoneaza la cancanerii.
    Problema nu este Capatos, nu el trebuie scos din presa asa cum cerea CTP-ul, ci genul promovat de el. Iar eliminarea cu forta nu este o solutie, mai degraba un agreement intre posturile de televiziune pentru reducerea cantitatii de rahat deversat la miezul noptii ar rezolva problema.

  45. Si eu ce-ar trebui sa fac, sa ma simt mai oripilat de reactia lui CTP decat de eveniment in sine?
    Nu mi se pare o abordare fireasca asta. Atata timp cat am un cacat in fata mea, iar eu trebuie sa-l ocolesc, sau daca-mi face placere sa calc in el, nu vad sensul aducerii aminte a tuturor cacatilor pe care i-am ocolit sau nu, de-a lungul timpului.
    Faptul ca CTP e bun jurnalist sau nu, e deontolog sau nu, e bun manager sau nu, conduce Dacie imbracat in trening sau nu, scrie editoriale pe un site incarcat cu destule stiri cu curve, nu e de natura sa minimalizeze damage-ul emisiunii respective si nici sa diminueze in vreun fel incrancenarea cu care, pe buna dreptate, oameni precum CTP sau alte voci cunoscute din media Romaneasca, ataca emisiunea “Un show pacatos” si pe Dan Capatos.
    Mie unul mi se pare logic sa ne confruntam cu fiecare problema atunci cand ea apare, luandu-le astfel pe rand, in ordine cronologica. Daca lui CTP sau oricarui alt jurnalist i se pot imputa derapaje de-a lungul carierei profesionale, cred ca ar fi fost corect sa fie luati in vizor si intepati atunci cand au comis derapajele respective. Nu atunci cand, pe buna dreptate, ataca la randul lor iesirile in decor ale altora (fara sa cuantificam gravitatea derapajelor, ci doar existenta lor).
    Conform pildei Biblice cu privire la aruncatul pietrei, nu cred ca exista imaculati in presa din Romania. Fie ea scrisa sau audio-vizuala. Restul sunt doar nuante. Asta-i motivul pentru care consider ca e mai bine cand ii aud trambitand energic pe unii atunci cand altii gresesc. Pentru ca daca ar fi sa taca cei patati, avand dreptul la exprimare doar cei fara de greseala, ar fi o liniste mormantala la care nici Bacovia nu s-ar fi gandit vreodata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.