Esti aici:
Prima pagină > Blog > Hai să mă laud > Umilinţă totală: de 7 X rating. Mai vreţi?

Umilinţă totală: de 7 X rating. Mai vreţi?

Ma stiti om de cuvant. V-am promis aseara, live, ca vom umili din nou CNN-ul romanesc; care a abdicat de la inaltele criterii si exigente (pe care ne acuza pe noi ca nu le respectam) si a dat-o pe bagabonteala. Cu niste rezultate pe care nu cred ca are cineva tupeul sa le conteste.

M-am tinut de cuvant: impreuna cu Gadea si cu Badea, fara Stan si fara Cristoiu, ca sa nu mai avem vorbe la proces. In orice componenta (chiar si daca vom ajunge sa tacem continuu o ora), nu mai au cum sa ne bata. Caderea lor e ireversibila. Cand imiti ca maimuta ce injuri si faci rating de minim 3 (trei) ori mai mic si maxim de 7 (sapte) ori mai mic decat strugurii la care nu ajungi pentru ca sunt acri, e nasol de tot, Sorine. Si stii de ce? Fiindca nu mai impui tu agenda publica…

P.S. Am postat si cifrele mele, sa nu mai moara toti prostii de grija mea.

UPDATE: Cand il vad pe Prelipceanu, cu ochii scosi din orbite, urland ca apucatu’ la Ghise ca nu stie unde-i plecat Tariceanu in concediu, imi dau seama ca Realitatea inca sta bine in piata. E loc si de mult mai rau. Il astept deseara pe Tolea-n Fabrica de stiri, sa faca el dreptate si adevar intre bugetari.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Umilinţă totală: de 7 X rating. Mai vreţi?

  1. Daca cifrele sunt reale (si nu am motive sa pun la indoiala veridicitatea lor, eu insumi sunt consumator A3) atunci ce sa va zic…? Bravo baieti!

    Apropo, cred ca ar trebui sa va gasiti alt concurent…RTV e pe tobogan la fel ca si forta politica pe care o sustine cu obstinatie demna de o cauza mai buna.

  2. Mai Ciutacule, ce-mi place ca te lupti din greu cu audientele astea. Oricum tie ti-a aratat postul mogulului care functioneaza pe baza de vant ca te bate de te usuca. Si stirile bat rating-ul tau. Urat! Sa-ti dea Realitatea tie, un supraalfabetizat, bataita! Stirile lor de la fix au facut audienta cat tine si Antena 3 la un loc, iar pe tine te-au batut rau, ei avand un rating mai mare de 2 ori si ceva. Bravo, mai puternicule! Vezi sa nu-ti cada ochelarii de la atata incordare!

  3. Ciutacule vorbesti mult si prost.
    Se vede ca esti platit bine.
    Sunt curios cand SEFUL tau isi va da seama ca ai vorbit degeaba si fara rost. Te lauzi cu “7X rating” – esti un fraier.
    Pacat de tine ca esti in slujba “SEFULUI”, sunt curios cum o sa fii si unde dupa alegeri

  4. Cred ca daca si TVR Cultural ar fi dat ceea ce ati prezentat voi, aveau aceleasi cifre. Oricum, sa te lauzi cu niste filmulete de pe youtube.com mi se pare putin deplasat.

  5. Bai MIHA…tu nu ai sef?…tu ai face macar 0.00000000000001 rating?…te-ai gasit si tu sa vorbesti:-j

  6. Bravo pentru audiente.Totusi,cred ca ar trebui intai cateva multumiri pentru telespectatorii care au facut le-au facut posibile.Razboiul pe care il ai cu RTV il porti cu armele oferite de noi…

  7. bun, dar :
    all day realitatea 1
    all day antena 3 0,9 ( cu tot cu de “7X” )

    prime time realitatea 1,9
    prime time antena 3 1,6

  8. Interesant este faptul ca all day realitatea sta un picutz mai bine decat A3. Cum vine treaba asta nea Ciutacule, parca erati “tata lor”, sau va roade….?

  9. @Sorin & rex: cand si daca ne vom ocupa noi si de stiri, mai discutam.

  10. tati, aia de la realitatea si-o merita, la ce figuri se vantura pe-acolo. interesant insa ca, desi ati avut 3,9% intre 22:15-22:30, n-ati fost lideri de piata. sa fi fost otv-ul…

  11. Ma, nu stiu care sunt audientele, sicer ma doare la basca (banuiesc ca vreti sa va laudati ca sa atrageti reclama, alt motiv nu gasesc)… cert este ca emisiunea cu Ciutacu si Badea a fost GENIALA! De mult nu am mai vazut o Sinteza Zilei atat de faina… Stiti cam de cand? Cam de cand nu bagati filme de pe youtube.
    FRATE!!! Ce a ajuns emisiunea ma!? Selectie YouTube?? Nu, pe bune, macar spuneti daca e vara si nu aveti subiecte… sau lasati dracului netul, ca stim si noi sa dam click, click….
    MI-E DOR DE VREMURILE CAND LA EMISIUNI SE VORBEA, NU SE URMAREAU FILME DE PE YOUTUBE. :((

    Totusi Ciutacu + Badea + Gadea fac audienta… si eu sunt unul din aia care se uita. 🙂

  12. Intr-o tara in care OTV rupe la rating, nu as lua numarul telespectatorilor drept reper de profesionalism

  13. @everybody: daca aveti nemultumiri cu privire la continutul Sintezei zilei, scrieti-i realizatorului. pe care-l cheama Gadea. Ciutacu face vorbe grele si asteapta sugestii, critici, propuneri etc.

  14. “Sinteza zilei” a fost si ramane o emisiune de exceptie, indiferent care ar fi desfasuratorul stabilit de Mihai Gadea, intrucat, in general, INTOTDEAUNA CONTEAZA OAMENII care participa la o emisiune !

  15. EXACT! OAMENII conteaza. Eu locuiesc la Londra… cum se face 19:45 (21:45) incerc in draci sa ma conectez la serverul Antenei 3, ca eu vad emisiunea on-line…
    OAMENII care vin la Sinteza imi aduc in casa Romania pe care as vrea-o cand ma voi intoarce (la cum merge piata de munca aici, vin repede inapoi 🙁 ).
    Ma chinui ca dementul… ca sa vad filme de pe YouTube?? Asta e nemultumirea mea, si am scris si aici… lui Gadea i-am scris da’ nimeni nu a raspuns.
    In plus, Victore, TE ROG spune-le baietilor sa mareasca banda la server (stii cati vin sa vada on-line? NU VA MAI TINE SERVERUL, atat de multi vin).
    Ce te mai rog este sa le transmiti (tot tu, ca astia nu raspund nici macar pe forum)… ca inregistrarile de la Sinteza sunt proaste, emisiunea nu e de la inceput, nu e taiata reclama, se mai intrerupe sunetul… la Badea e o placere sa urmaresti inregistrarile: perfect timing, editare perfecta!
    Please, please, please! Le transmiti tu???

    Daca nu au baieti sa faca asta, vin eu la Antena cu juma’ de norma. 🙂 Ba chiar ma gandeam sa va piratez de pe un DigiTV si sa-mi fac site numai cu inregistrari… pentru ca cele oficiale sunt facute naspa (cel putin “Sinteza”).

    Nici nu va dati seama cata diaspora va urmareste. PACAT. Daca ati realiza, poate ati face ceva si pentru noi… mai un server, mai o inregistrare de calitate. 🙂

  16. Si zerOTv are rating mare…din pacate!
    Teveu’ a ajuns cea mai ieftina dixtractie la romanul sarac,needucat,frustrat si majoritar la vot.
    Cred ca avem mult prea multe televiziuni si ziare intr-o tara ca Romania si implicit prea multi “jurnalisti” facuti la apelul bocancilor si care aburesc poporul in functie de jupanu’ care-i plateste cornul si laptele.
    Oameni ca Vantu,Voiculescu,Sarbu,Patriciu precum si multi carnatzari de la nivel local care au “faurit” trusturi de presa din bani si invarteli murdare,trusturi cu care isi rezolva propriile probleme de afaceri,politice sau penale,au facut mult rau Romaniei.
    Poate ca o analiza mai atenta si mai ales SINCERA a presei,asupra presei,incepand din 1989 si pana in prezent nu strica.Cred ca pe langa politicieni si afaceristi dubiosi care au inecat in mocirla tara asta timp de 20 de ani si presa are partea ei vina si nu mica.
    Atunci cand o sa-i vad pe cei din trustul Realitatea-Catavencu facand investigatii serioase asupra afacerilor lui Vantu,sau atunci cand o sa-i vad pe cei din Intact cu o ancheta asupra trecutului si afacerilor lui Voiculescu,atunci o sa cred ca avem presa libera in tara asta.Pana atunci fiecare smecher isi pune dulaii sa-l muste pe celalat in functie de interese.
    Daca vrei sa faci ceva cu adevarat tare in presa romaneasca pune pe masa tot ce cunosti despre “formatorii de opinie” din mass-media noastra,inclusiv despre patronii lor.
    Pana atunci…continuam sa dam din picioare sperand ca mocirla sa nu acopere gura sloboda a romanului si eventual mana cu care sa puna drakului stampila din nou pe vreun imbecil,uninominal acum.

  17. sunt curios de audienta lui Badea din 07.08.2008
    La UPC s-a vazut intrerupt toata emisiunea, la Digi a mers bine 🙂

  18. salut. ma numesc mihai si sunt student in anul 4 la medicina. in timpul liber (vacante, week enduri, zilele cu 1-2 cursuri la spital) muncesc. ma uit la badea de cand eram in clasa a 5-a si facea emisiune cu teo la antena1, cand venea cu pistolul in platou si repara in direct o dacie veche. imi place mai mult de badea decat de tine. “hai sa ma laud” mi se pare pueril. te lauzi ca spui pe post “pisat” si o bati pe andreea cretzulescu la audienta… nu mi se pare o mare realizare…adica nu e ca si cum aia de la realitatea sunt ac milan in mercedesuri s600 si voi jucati la fc dalga desculti, vorba lu badea. te lauzi ca ai fost secretar de stat sau consilier sau ce ai fost, dar nu pot sa nu ma intreb de ce ai avut o functie atat de importanta totusi, demna de toata lauda pana la urma, doar in guvernul psd, si apoi in minister condus de conservatori…ca apoi sa ajungi la…surpriza…trustul lui “felix”. badea e, dupa parearea mea, mai destept de cel putin 2(doua) ori ca tine si totusi el nu se lauda… spune-i lu’ badea sa reinfiinteze forumul ala plin de giboni de la antena 3, sau macar sa isi faca blog. la “traficantii” nu pot sa intru pe telefon ca suna ocupat mereu, si oricum acolo suna uneori…de cele mai multe ori… toti penibilii si toti papagalii lipsiti de personalitate pe care mircea e obligat sa ii asculte si sa zica “da, conferentiare..” te rog frumos sa nu postezi comentariul asta si te rog sa accepti scuzele mele pentru ca stiu ca te-am “jicnit”…uite io nu vreau sa pun botu la vrajeala ta. va doresc si tie, si lu badea, un concediu minunat! abia astept sa vina toamna…alegerile…flegme, capete in gura…cristoiu…vali stan..badea..gadea…tu….minunat. cat ma bucur! 🙂

  19. Am o mare admiratie pentru competenta unora dintre oamenii ce apar pe sticla la Antena3, dar cand il vad pe Stan (care ne da o proba de dementa cu spume la gura ca la OTV) sau stirea aia cu primarul Piedone care a adus sectorul 4 in capitala plantand palmieri (in capitala cui?).
    Nu pot decat sa sper ca partidul lui Voiculescu va disparea de pe scena pentru ca Antenele sa fie televiziuni adevarate si nu oficinele partidului. Pacat de oameni.
    Cu respect, poate, un viitor admirator.

  20. Antena3 oricum e mult mai tare… decat freierii aia de la realitatea. Pacat ca aceste date de rating nu sunt puse undeva public, pe un site ceva ca sa vada toti cu adevarat cine e mai tare si cand. Multa bafta la Antene si tie Victor

  21. Cred ca v-ar bate la audienta daca ar prezenta stirile in timp ce se dezbraca, cum erau tipele alea de la naked news, numai stiu prin ce tara.

  22. =)).Ce oameni penibili,din nou putem vedea ca nu prea le au Vantu&co cu televiziunea:)).

  23. Dupa parerea mea, Realitatea are un asemenea rating scazut datorita falsitatii prezentatorilor distinselor emisiuni.

  24. Recunosc :nu am timp sa ma uit la televizor/ numai ca nu pierd emisiunile cu Ciutacu, Gadea si Badea, chiar daca am si dosarele mele in fata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.