Esti aici:
Prima pagină > Blog > Hai să mă laud > Umilinţă totală: de 7 X rating. Mai vreţi?

Umilinţă totală: de 7 X rating. Mai vreţi?

Ma stiti om de cuvant. V-am promis aseara, live, ca vom umili din nou CNN-ul romanesc; care a abdicat de la inaltele criterii si exigente (pe care ne acuza pe noi ca nu le respectam) si a dat-o pe bagabonteala. Cu niste rezultate pe care nu cred ca are cineva tupeul sa le conteste.

M-am tinut de cuvant: impreuna cu Gadea si cu Badea, fara Stan si fara Cristoiu, ca sa nu mai avem vorbe la proces. In orice componenta (chiar si daca vom ajunge sa tacem continuu o ora), nu mai au cum sa ne bata. Caderea lor e ireversibila. Cand imiti ca maimuta ce injuri si faci rating de minim 3 (trei) ori mai mic si maxim de 7 (sapte) ori mai mic decat strugurii la care nu ajungi pentru ca sunt acri, e nasol de tot, Sorine. Si stii de ce? Fiindca nu mai impui tu agenda publica…

P.S. Am postat si cifrele mele, sa nu mai moara toti prostii de grija mea.

UPDATE: Cand il vad pe Prelipceanu, cu ochii scosi din orbite, urland ca apucatu’ la Ghise ca nu stie unde-i plecat Tariceanu in concediu, imi dau seama ca Realitatea inca sta bine in piata. E loc si de mult mai rau. Il astept deseara pe Tolea-n Fabrica de stiri, sa faca el dreptate si adevar intre bugetari.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Umilinţă totală: de 7 X rating. Mai vreţi?

  1. ei o sa zica simplu : ati prelucrat datele in photoshop :))) ; totusi, ce-ati facut in acele 15 minute de climax ?

  2. Inca si mai dureros ar fi daca s-ar putea afisa pur si simplu spre comparatie totalul cheltuielilor de la A3 (3- 4 oameni, niste laptop-uri personale si ceva tehnicieni, cat sa-l oftice pe nea Gadea cand nu percuteaza in timp real) versus punerile in … ring de tipul “cand utecistu comanda sange, voi va dati la oase” in timp ce moderatorii multiplii se calca pe picioare sa dea pe gura cat mai mult si des. Pana la urma, de ce ar fi performanti cand plateste FNI-stu’ indiferent de numarul celor care schimba canalul ?
    Oare cat mai costa la Realitatea ziua de intins cablurile, negussule ? 🙂

  3. Nope… Exista un public care e foarte putin interesat de politica, public din care fac si eu parte… Asa ca emisiunea lui Badea trebuie sa ramana unde e, cum e. 😀

  4. Doamne ..ce ma distrez :)))
    Iar acum pe cei de la Irealitatea si tot trustul lor de doi bani ii freaca si grija GSP tv -urilor. Ori e multa frustrare ori e multa prostie la ei ( eu cred ca sunt amandoua )
    Sunt PENIBILI in frunte cu patronul lor fnist !!!

  5. E mai mult decat OK! E fabulos! Bravo baieti! Rusinica deontologilor! Nu-i mai urmareste nici dracu pe penibilii astia! Si eu care credeam ca incep sa devin o persoana foarte subiectiva ca nu-i mai urmaresc pa astia….

  6. @Victor Ciutacu

    din cate observ eu, ati inceput sa va bateti cu marile televiziuni PRO TV si Antena 1. Mai poate fi vorba de concurenta cu Realitatea? Nu prea cred

  7. @Victor Ciutacu

    Inca una si gata: am mai observat ceva: pe intervalul 22.30-23.00 si Antena 2 a batut realitatea tv : ha ha ha. Vezi daca nu tine cont SOV de sfaturile tale?

  8. Daca esti destept 2 ore si prost 22 din 24 asta nu inseamna ca ai fost istet in ziua aceea.

  9. @ pulp fiction
    🙂
    Nu e corect ce spuneti … degeaba esti destept o zi intreaga si atunci cand e mai multa lume cu ochii beliti la tv devii … imbecil ! E o vorba la romani : “… sa te fereasca Dzeu de prostu’ harnic …”.

  10. norocul vostru ca a fost badea in emisiune ca altfel…..ramaneati doar voi cei NEINTERESANTI

  11. @ Bogdan mm
    Acum vreti sa-mi spuneti ca emisiunile A3 de la zece seara la miezul noptii mustesc de profesionalism si dorinta de a informa corect stimatii privitori.

  12. Sunt mult mai multe de spus despre familia Lulache, in presa au aparut doar lucruri de suprafata. Cristian Lulache este unul din baietii cu adevarat destepti care au stiut cum sa fereasca de presa afacerile murdare. Si cum au preluat de la stat fabrici si terenuri etc.etc.

  13. Aseara Realitatea n-a avut subiect. S-au “discutat discutii”, pe banii lui Vantu(a se citi SOV).Uite ca n-are parte de ei.

  14. Cred că eolipezii v-ar sponsoriza concedii prelungi şi dese. Abia aştept să le văd mişcările din grila de vacanţă.

  15. auzi, daca radu tudor are studii si ne mandrim cu asta tu ce studii in domeniu ai??

  16. Cu scuzele de rigoare nu voi discuta despre acest subiect.Va felicit pentru audiente, dar doresc sa aduc la cunostiinta un fapt ingriorator care s-a intamplat in municipiul campina unde locuiesc. Echipa locala de fotbal a fost dizolvata pentru ca primaria nu a vrut sa livreze 4 miliarde de lei necesari intretinerii jucatorilor si a stadionului. Se pare ca acesti bani vor ajunge la fostul patron Stefan Chitu care a plecat la o alta echipa CSM Ploiesti. Acest CHitu este si in comitetul executiv de la FRF si are un comportament agresiv. DE exemplu a batut un jucator al Campinii in urma unei infrangeri in fata Sportului Studentesc. Acest jucator a venit cu tatal sau si cu greu a fost scos dmnul chitu din mainile parintelui cu ajutorul bodyguarzilor.Acum putin timp om de afaceri a venit sa cumpere echipa si sa faca performanta aici. Oferea o suma mult mai mare decat valoarea clubului, iar dmnul Chitu a acceptat initial, ca mai apoi sa se razgandeasca, iar acum sa dizolve echipa. Probabil Mircea SAndu nu dorea sa piarda un om de incredere, iar noul investitor poate nu ar fi fost coruptibil. Cert este ca acest mafiot, Stefan Chitu, a preferat sa dizolve echipa in loc sa ia banii si sa se faca performanta in fotbalul campinean.Ma intreb ce se va alege de stadion si mai ales de gazon, care este printre cele mai bune din tara. Oricum campinenii sunt revoltati.Echipa fusese infiintata in 1936. Poate faceti mai “public” evenimentul in emisiunea dvs si echipa nu se va mai dizolva.

    PS:noul antrenor Petre Gigiu facuse o echipa competitiva sezonul asta care putea termina in primele 6 in divizia B.

  17. @andripetre: olecuta de scoala BBC, ceva bursa NATO, sprit de vara, o nimica toata. happy? oricum, e ultimul interogatoriu la care mai particip cu lampa-n ochi.

  18. Frumoasa tara mai avem… doua televiziuni de stiri care conteaza, dar care in loc sa isi faca treaba, furnizand lumii informatii, ele se bat public in concurenta. In tot acest timp in Romania se petrec mii de lucruri de interes mult mai mare decat ratingul pe care il face A3 sau RTV, PRO sau Antena, MTV sau U. Pacat… multi jurnalisti buni parasesc facultatile slabe, intra in televiziuni proaste si se prostesc la randul loc in loc sa schimbe ceva.

  19. mda…ce sa zic. daca asta e interogatoriu…
    da poate e ceva ce te indispune. oricum nu vad nimic de genul asta pe la nici o rubrica “despre mine”. nici la jn nici aici

  20. Dacă mai adaug şi faptul că mă uit şi la reluare, o pun şi pe mama (cel puţin doi/ 1 buc. tv) îmi dă 7×7 :)))
    Cam pe-acolo se află “blowin’in the wind tv”.
    Le recomand mira pe ecran 24/24.

  21. @Dorin Spoaller – Omule bun, cum să-ţi dai demisia? De ce? Nu-ţi convine salariul, te hărţuieşte şefa, nu ai loc de parcare?
    Şi apoi, cu demisia în braţe, unde mergi?

    “Demisia” nici nu e cuvânt românesc!

  22. imediat te-ai simtit victor ciutacu. e bina asa. macar ai trecut de faza negatiei

  23. Ar putea fi si mai bine daca v-ati peria putin. Ce vreau sa spun: spre exemplu cand Baselu zice ca UE spune “alba” si Stan dovedeste cu documente ca de fapt UE spune “neagra”- asta da, ma unge; dar cand incepe cu tot soiul de filmulete de pe youtube de tot rahatul – asta e penibil. Sau alta: chestia de aseara cu expozitia de la NY ar fi trebuit adancita bine: cati bani a fost, cine s-a ocupat de ea si da-i si lupta – in schimb Gadea a continuat cu niste faze cu betivi care m-au facut sa schimb canalul.You get it?
    Spuneai undeva ca Sorinache e pe cale sa schimbe Vantul? Asta imi miroase a duma. Sau se simte ceva pe sticla lor? ( eu nu ma mai uit de mult pe Eoliana TV)

  24. @iulian

    Dar pe tine cu ce te-am gadilat? Te bate vantul singuratatii ? Un rating de 0,7, in comparatie cu 4,7-le facut de concurenta, scuza-ma ca te anunt, reprezinta incompetenta pura. Cand nu poti tine pasul cu ceilalti nu postul este de vina, ci tu, ca moderator. Fiindca Antena 3 cam ia bataie in restul zilei, insa atunci cand in scena vin cei 3 de aseara, Realitatea devine 0 barat. Mai bine ne-ai lasa si ai face loc pentru unu mai bun. Fie tu, Iuliane, fie prietenul pe care incerci sa-l aperi… Mult noroc.

  25. Bine bre pai ii bagati “in depresie” si n-aveti pic de simpatie pentru oamenii bolnavi cu nervu’ ? Eu in locul vostru le trimiteam azi coroane “RIP EOL TV”.
    @vali: faza de la NY e super-adancita de Andrei Badin , baga un search si te edifici rapid.

  26. Voi spune doar atat: cifrele prezentate imi dau motive sa sper din ce in ce mai mult. Ca lumea se desteapta. Ca acest popor nu mai “pune botul” la orice. Stiu ca alegerile sunt destul de aproape, dar, cu ajutorul Antenelor, nu renunt sa sper. ( Si mai sunt alegeri si la anul).
    Scuzati locutiunea verbala dintre ghilimele.

  27. si la scoala BBC & bursa NATO presupun ca ai intrat fara pile, cunostinte, etc, nu? nu am nevoie nici sa imi raspunzi, nici sa afisezi mesajul meu.
    As vrea sa stiu insa daca mailul tau e: [email protected]
    Sper ca da, ptr ca vreau neaparat sa iti scriu…mai pe indelete
    O seara frumoasa! Salutari sotiei si baietelului tau (am intrat si pe blog-urile lor:) )

  28. @Adriana: da, m-au recomandat calduros cei 322. le voi transmite alor mei salutarile. ala e mailu’ meu.

  29. Am niste zile infernale si, sincer, emisiunile lui Gadea si Badea din ultimele 2 zile au fost pentru mine unele din putinele momente super ale cotidianului infect. Sincer multumesc. Desi mai atent cu topurile pe scari, pot tabloidiza prea mult emisiunea, cu efecte destul de neclare pe termen mediu. dar pe timp de vara merge 🙂
    Cat despre audiente, dramatic!! Nu neaparat pentru ca teledonul “si-a luat-o”, ci pentru ca SOV e pe cale sa-si piarda moneda de schimb in fata lui Base. Pana acum ii “vindea” pentru libertate un canal de manipulare si exhibitionism prezidential (ceea ce in sine s-a dovedit si seara cu teledonul, dincolo de declaratiile si intentiile de a ajuta sinistratii). Acum insa iata ca acest canal de imagine prezidentiala nu mai confirma deloc si intrevad ceva suparari dinspre Cotroceni catre SOV 🙂
    Eu personal nu mi-as face “griji” pentru prosperitatea financiara a lui SOV, ci pentru siguranta penala…

  30. Roxana, din postul tău reiese că la un semn Băse l-ar putea închide pe SOV. Hai să încercăm un exerciţiu de luciditate, câtă putere mai are Băsescu ţinând cont că are un parlament ostil, guvernul de asemenea nu îl suportă, iar partidul PD-L este minoritar.
    Dacă şi acum este puternic stau şi mă întreb ce s-ar întâmpla în cazul în care PD-L devine partid majoritar.

  31. @gableaja
    eu nu ma intreb ce s-ar intampla in momentul sugerat de tine, ma ingrozesc doar… si in Romania lucrurile nu se fac “la un semn” al nimanui la niciun nivel. Toate itele sunt trase din mai multe directii. nu doar din una. doar ca un semnal al lui Base a ajuns suficient pentru miscarea din loc a unui bolovan ce parea anterior de neatins. Asa s-au stins legende de netagaduit la vremea lor (un exemplu mai vechi ar fi Mona Musca, care si-a luat-o si pentru ca incepuse sa-l intreaca in popularitate pe base; la fel s-a dat semnalul si lui negoita, care s-a mai domolit in ultimul timp, tocmai pentru ca stie ca base mai are puterea lui).
    Cat despre parlamentul ostil, guvernul si tot ce ai insirat tu, si care fac parte din poezioara de “copil orfan si oropsit al lui Base” (balada celor 322), hai sa fim seriosi. Adevaratele obstacole care il pot invinge pe base (si inca nu au luat decizia, dar s-ar putea sa o faca pe teme de pierdere de profitabilitate, de primarie la Bucuresti, etc), sunt “ologarhii” pe invers, adica aia mai portocalii, regii imoobiliarelor si ai contractelor cu statul. Astia (multi in legaturi cu securistii din noua generatie) sunt cei care pot decide debarcarea lui, NU parlamentul si guvernul. Ultimele sunt marotele pe care le flutura base intru vesnica victimizare…care l-a urcat mereu.
    Dar vezi, se zice ca orice super-brand isi traieste perioada de glorie cam 7 ani, dupa care e necesara o repozitionare, ceva. Si base ar trebui sa faca asta, ca la un moment dat te plictisesti sa mananci ani de zile pe paine balada celor 322…

  32. Buna dupa amiaza
    Ma doare fix in cozorocul de la sapca de ratingurile televiziunilor; deoarece cele mai tapene audiente le fac labarelile de genul “dansez pentru tine” sau ” surprize, surpize”.Ma uit la Vorbe si la presfintitul Gadea pentru ca ma intereseaza ceea ce spun.Pe Jony Cristoiu il admir de vreo 15 ani.E drept ca dau cu ochiul si la concurenta, la Dumitrescu si la nebunu’ de Dinescu . Nu cred ca asta ma face o paria pe blogul asta sau pe alea ale deontologilor.
    Cat priveste cifrele din tabele, se vede de la o posta ca Pro tv e cu mult peste ailalti, iar despre tv-garsoniera OTV ce sa mai zic? Nici macar nu apare in postarea lui Victor – cred ca nu incapeau cifrele in caseta :).

  33. @ozzy osbourne

    Da, PROTV este peste ceilalti, dar nu foarte mult. Faptul ca sunt No 1 se datoreaza marketingului foarte agresiv, ceea ce inseamna succes si rating. Din pacate Antena 1 nu VREA ( sa nu zicem nu poate) sa adopte un marketing agresiv. Cei de la trustul INTACT ( aici ma refer la Antena 1) au o mare prroblema: editorii voce si imaginea.

  34. Astia de la SOV TV devin tot mai penibili. Partea interesanta e ca inca nu isi dau seama. Au uitat sa cheme la Teledon, alaturi de politicienii “remarcabili” alte vedete ale zilei: Magda si Tolea Ciumac.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.