Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Trageţi duba la porţile Cutiei Pandorei

Trageţi duba la porţile Cutiei Pandorei

Doi ani cu executare şi interzicerea unor drepturi civile. Atât a luat, prin graţia divină a Înaltei Curţi, Adrian Năstase. N-am nici o apăsare s-o scriu: e o condamnare politică, la capătul unui proces penal desfăşurat ca un maraton judiciar sinistru. Coruptul Suprem din 2004, care îngropase miliardu-n Marea Chinei, va fi priponit cu titlu de exemplu. Cei care cred că premierul vremii, aflat la apogeul său politic în fruntea partidului-stat care strivise şi acaparase România, s-ar fi implicat personal în finanţarea pe bază de postere şi afişe a propriei campanii electorale sunt nişte imbecili. Arogantul de atunci putea, în cel mai bun caz, să dispună. Iar legătura de cauzalitate între făptaşul de azi şi executanţii de atunci, pur şi simplu, nu există-n motivarea primei sentinţe a Înaltei Curţi. Adrian Năstase a fost condamnat cu titlu de exemplu. E execuţia ritualică pregătită opt ani de Traian Băsescu şi aşteptată de electoratul său dur. Cu ocazia proximei încarcerări a primului şef de Executiv din istoria postrevoluţionară a României, întâmplător cel mai performant dintre ei, se deschide larg Cutia Pandorei. Miniştrii foşti şi actuali trebuie să ia aminte că vor face pârnaie ca Berilă cu ocazia fiecărei schimbări de regim politic.

P.S. Dacă-l întâlneşte cineva pe CTP, sfatul meu e să sune rapid la 112. Deşi nici Raed Arafat nu e Dumnezeu. Mai mult de un calmant nu prea mai are ce-i face.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

144 thoughts on “Trageţi duba la porţile Cutiei Pandorei

  1. Gestul de asta -seara sper sa nu se mai repete!!!
    Ma doare deznadejdea,disperarea!Eu vreau sa fim oameni normali!!!

  2. Atata timp cat locatarul de la cotroceni respira,- politic desigur!- tara asta este sub blestem! Cine si-a imaginat ca schimbarea guvernului a potolit diavolul zbanghiu, habar n-a avut cu cine se pune! De acum lucrurile vor merge pe aceasta cale, fiindca lucrurile s-au petrecut ca si cum marinaru’ ar fi tinut pistolul in tremurandele lui manute nesigure! O seara oribila, intr-o tara oribila!

  3. sa inteleg ca adrian nastase e doar o victima a sistemului?
    🙂 hai sa o lasam jos, ca nu tine.

  4. D-le Ciutacu,
    Apreciez foarte mult aprecierile Dvs.!Sunt perfect de acord cu Dvs.
    Va felicit cu toata inima,cu acelasi respect si cu multa apreciere.
    Ma doare mult de ceea ce ni se intampla…
    IoanaP

  5. Cineva are mainile patate de sange. Cineva a profitat de faptul ca societatea noastra nu are valori bine cernute si definite, si a transformat oamenii naivi si de rand in animale de prada capabile de o ura canibalica. Zi de zi, in campanii electorale care au tinut ani de zile, creiere au fost spalate cu cateva cuvinte goale despre comunism, oameni au fost manipulati si transformati in animale care urasc alti oameni pana la moarte. Asta pe langa faptul ca economic, Romania a fost ingenuncheata. “Cineva” va trebui sa plateasca ce s-a intamplat in seara asta, si in anii care au trecut. Dar intrebarea care ma macina este, pot fi aceste animale create de Basescu, convertite inapoi in oameni ?

  6. Apogeul absurdului.Adrian Nastase isi trage un glont,Traian Basescu,Elena Udrea,Adriean Videanu sunt liberi.Incredibil.
    SPER CA IN SFARSIT SA INCEAPA ADEVARATELE AUDIT-URI.
    SPER CA PSD S-A TREZIT IN NOAPTEA ASTA.

  7. Astept cu interes momentul cand “rozaliu” isi va folosi munitia din dotare ! Desi, nu sunt sigur ca o fi in viata asta ! Despre “kior”, ce sa mai vorbim – omu’ e “comandant”, paraseste ultimu’ corabia !

  8. Si, ca sa arat ca incerc inteleg : i-au confiscat cca. 9.000 EURO (“un logan si 3 agenti”, vorba cuiva in versuri) si gata… s-a rezolvat cu coruptia !!!!
    Da-o dreacu’ de treaba, tara asta e proasta in esenta (si, sper sa nu gresesc, in tara se include poporu’, deci vorbim si despre oameni !)- nu ne mai rezolvam; perosnal, voi incerca macar generatiile de-mi succed sa ajunga in medii mai bune – ca aici Dorel si Pacala sunt omniprezenti !
    Vor urma, desigur, aia de nu-l plac pe chior – tocmai d-aia, desi ma linistesc singur ca nu sunt semnificativ, am oaresce semne de intrebare : intre taica-miu, de asculta Europa Libera la calofier, acoperit cu patura, sa nu il auda vecinii, si noi, astia de vorbim la telefon pe scurt, sa nu consumam bitii celui de-al treilea pe fir, care o fi diferenta ?!

  9. Ma tem ca a fost si un gest suprem prin care omul si-a strigat nevinovatia. Pentru el cuvintele erau de prisos, orice ar fi spus nu l-ar fi crezut nimeni. Cred ca a vrut, poate mai presus de orice, poate mai presus decat sentimentul de umilinta, sa ne transmita tuturor ca astazi i s-a facut o nedreptate 🙁

    Sunt momente atat de grele incat ma simt dezarmat.

    Cel mai greu sentiment e sa vrei sa lupti dar sa nu ai cu ce.

    Observ ca se pun intrebari, observ ca multe dintre temele pe care le-am ridicat pe unele bloguri in ultimii ani sunt dezbatute in aceste zile pe Antena 3. Astazi Gadea a intrebat, in esenta, daca serviciile secrete mai apara interesele Romaniei. S-a mai ridicat problema rolului pe care il joaca Uniunea Europeana in degradarea societatii romanesti, incepand cu sistemul de justitie. S-a mai ridicat problema vanzarii resurselor tarii.

    Din pacate, clasa politica (aia care mai e romaneasca si nu e vanduta strainilor) a ezitat sa reactioneze… si a ezitat in detrimentul tuturor romanilor.

    Nu inteleg frica, nu inteleg tacerea, nu inteleg evitarea subiectelor importante, sacrificarea interesului national in favoarea unor interese obscure, divizarea clasei politice… toate aceste lucruri ne-au adus aici.

    Pentru cat timp va mai ezita clasa politica romaneasca sa atace frontal entitatile care sugruma Romania? Cati oameni mai trebuie sa moara, cati oameni mai trebuie sa sufere nedrepatea dictata de altii care n-au nicio legatura cu tara noastra?

  10. Eu nu pot decat sa ma bucur ca Traian Basescu nu o sa se duca singur la puscarie si o sa fie insotit de o intreaga suita .
    Dupa ce o sa intre la puscarie primii 100 de politicieni mai cunoscuti, o sa se fure mai cu prudenta si poate ca banii publici o sa fie cheltuiti mai cu atentie .

  11. Victore,
    nu exista similaritati intre Trofeul Calitatii si procesul lui Ritzi?
    Daca sunt procese asemanatoare, de ce Nastase infunda puscaria si eba face “nunta secolului la romani”, pe banii romanilor?

  12. Ce urmeaza? Medicii vor spune ca nu pot sa il trateze in tara, nu au tehnologia necesara si il vor transfera la tratament in strainatate. LOL 😉

  13. Postez aici cu credinta ca asa e corect:

    Domnule Presedinte,
    In numele onoarei,al idealurile pe care presupun ca le aveti pentru Romania,va rog sa aveti decenta in a va da DEMISIA!Nu va mai irijati in “salvatorul” neamului impotriva coruptiei!Indiferent de ce bune intentii poate ca ati avut,rezultatele strategiei dvs. duc evident spre o scindare a societatii romanesti!Gestul disperat al Dlui Nastase trebuie sa-l intelegeti ca pe un ultim avertisment impotriva practicilor si a sistemului pe care incercati sa-l mentineti!
    Nu a mai existat atata URA impotriva presedintelui Romaniei de pe vremea lui Ceausescu!NU aveti nici o legatura cu “dreapta” in politica!nici cu “stanga”,si nici cu orice alta forma de exprimare politica!
    Si,daca intamplator practicati tehnicile japoneze(atentie insa,implica multa demnitate) incercati un SEPPUKU : http://youtu.be/hcO4MMzdYE8 ,sau cum v-am mai sugerat:DEMISIA!,
    care pentru dvs probabil ca ar insemna acelasi lucru.

  14. Nici nu stiu ce sa spun Victore. Nastase nu era arogant cum credeau multi. Era un rac hipersensibil care isi punea o maasca pentru a se apara. Gestul de acum dovedeste ca am dreptate.
    Oare CTP este sigur om si nu un MUTAND? Eu ma uit la el cu o senzetie ca ceva imi strapunge inima. O scurgere continua de otrava.
    Aseara am baleat toate posturile de siri. Doua erau cam pe acelasi ton – B1tv si OTV. Exultau de fericire.
    Pana aseara mai credeam ca nu se poate sa fim atat de ticalosi sa ne bucuram de raul unui om.
    Victore, omul este cea mai sinistra fiara de pe pamant.
    S-a ajuns pana aici din cauza lui Basescu, dar de ce s-a intmplat aseara sunt vinovati si Ioan Rus si Corlateanu. Puteau “organiza” altfel lucrurile. Sa-l lase pe Nastase peste noapte acasa si dimineata sa se predea singur.
    Numai Monica Macovei il mai egaleaza pe CTP. Doi pigmei cu suflet de fiara/
    Asa sa-i ajute dumnezeu….
    Sper ca atat ei, cat si Basescu sa plateasca.

  15. Am stat cu voi aseara pana a-ti plecat din platou, la 6 cand m-am trezit eram groghi, ti-am vazut expresia fetei aseara, in primele momente dupa tragedie ramasesei fara cuvinte, e normal si eu credeam ca vad un film la tv.Fimea care ma cearta ca de luni de zile, eu ma uit numai la A3, aseara nu pot sa iti spun ce cuvinte ii adresa lui basescu,Nu il cunosc pe NASTASE, dar ca om politic, consider ca este unu de mare valoare, destept, citit si pe care in decursul anilor l-au terfelit, si acum i-au dat lovitura finala.Sper ca azi totul sa decurga bine, in fata spitalului era plin de masini si reporteri SI SA SE FACA DREPTATE.Felicitari celor 2 baieti care au venit cu hartia aceea mare in fata spitalului cu JOS BASESCU, de apreciat gestul lui Ponta, Crin, si a celor ce au vorbit aseara din fata spitalului, sau la telefon.stima

  16. PDLeste paridul Alba ca Zapada in campaniile electorale ,iar Ridzi si Eba ,nepedepsite pt deturnare de fonduri bsunt libere .Basescu a ranjit ,toata aceasta perioada .Malefic ,le-a spus pedeleilor lui sa fie linistiti ,doar tatucu lucreaza pt ei,Si vedem cu totii ,cum rand pe rand ministii lui Ponta cad ,Ponta este acuzat de plagiat [si este inceputul],iar Nastase este condamnat ,nu pt niste fapte dintr-un dosar fabricat ,ci pt ca este un simbol .Unii spun ca este condamnat pt aroganta si coruptia sisitemului fostului prim-ministru .Eu spun ,ca daca este asa ,este o greseala grava a sistemului juridic .Eu spun ca puterea lui Basescu este nelimitata ,are DNA si justitia si serviciile de partea lui .Are obraznicia pedelistilor si tupeul acestora pe care pesedistii nu vor putea sa-l invinga niciodata .USListii se joaca cu Basescu cu zambetul pe buza .Sunt slabi si vor cadea intr-un scenariu monstruos ,indiferent de vointa alegatorilor .BASESCU A ALES SA-I DISTRUGA ADUCANDU-I LA PUTERE .

  17. Cate destine o sa mai curme lepra asta? Cu justitia asta stramba si abjecta, nu vom scapa de el. Ar trebui sa fim zeci de mii in strada impotriva lui si a judecatorilor psihopati.

  18. Fac parte dintre cei care cred ca Adrian Nastase a avut soarta lui Capone: n-au putut sa ii dovedeasca vinovatiile majore si l-au insfacat pentru un – tot reala! – secundara. Juridic, si-a mertitat soarta. Ba chiar a primit mai putin decat ar fi meritat…

    Insa omeneste nu pot sa nu simt normala compasiune pentru un om aflat intr- situatie limita. Cu atat mai mult cu cat pentru el caderea este de sus. De atat de sus…

    Sunt siderat de impresia de haite de hiene care misuna in media, dar mai ales in mediul online, in asteptarea caderii leului insangerat. Tot soiul de bicisnici anonimi sunt acum mari razbunatori, justitiari… Cum poti sa te bucuri de asta?

    Toata admiratia pentru cei care s-au batut cu Nastase cand era mare, in varful puterii sale. Inclusiv pentru Base, cel din 2004. Dar cei care azi ii vaneaza darele de sange sunt jegosi, de-a dreptul niste jegosi.

    Pentru terminarea cu succes a acestei terapii sociale, este de dorit ca Adrian Nastase sa isi revina si sa faca macar cateva luni – 1,2,3, nu mai multe – de puscarie. Ar fi un mod de purificare ntionala si lansarea unei corabii a sperantei in societatea romaneasca. Avem nevoie sa stim ca se poate ca si la noi coruptia sa fie pedepsita… De oriunde ar veni si despre oricine ar fi vorba. Sper.

  19. dosarele lui Nastase put din cauza prostiei procurorilor si judecatorilor basisti.eu nu spun ca Nastase n-ar trebui sa fie la mititica.deplang faptul ca dosarele-facatura si ridicarea cretinoida de aseara erau sa duca la o tragedie.ziarele internationale deja urla subiectul Nastase.ce vor spune europenii cand vor afla ca Nastase-7case zace la Racova fara sa fie probe beton in spatele condamnarii?iar se va face Romanica de cacao.

  20. Sunt consternata de ce am vazut si trait in aceasta noapte!!!! Desi e un gest de mare onoare ,nu merita sa se intample asa ceva.Nastase a fost un MARE OM ,am avut onoare sa particip la cursurile lui in calitate de profesor,cursuri care te fascinau …am trait perioada in care a fost prim-ministru cand mi se parea totusi ca e prea arogant,dar vorba d-lui Civica cine se gandea ca vin altii de o aroganta”insutita”. Ma simt profund dezamagita de justitia din Romania care te poate condamna”fara probe directe”… E fosrte greu sa mai ai sperante in tara asta.Daca lui Nastase i se intampla aceste lucruri…noi muritorii de rand cum ne aparam…poate spune oricine orice despre oricine!!!! Pacat ca un fost prim Ministru care asa cum arata statisticile a fost CEL MAI BUN trece prin aceste momente fosrte triste!!! Sper ,macar ca odata deschis acest drum ,sa vedem pe alti arestati si condamnati “in grup”…sper ca d-nul Ponta sa isi dea seama ca nu e de glumit si sa procedeze in consecinta si sa plateasca si altii ale caror fapte de coruptie sunt “pe fata”…Apropo d-na Ritzi care a sponsorizat campania electorala a d-rei basescu(nume propriu care nu merita scris cu litere mari) la ce pedeapsa a fost condamnata…d-na anastase pt.numaratoare…d-na udrea pt marile jafuri din visteria tarii si basescu pentru “disparitia” flotei si altii. O zi trista … sper ca d-nul Nastase sa-si revina si sa poata asista si el la ziua cand aceste “grupuri” de infractori vor fi “ridicati” de la domiciliu in catuse pentru a fi dusi la penitenciar!!!

  21. Înaintaşii noştri au fost adevărate izvoare de înţelepciune. Ei ziceau, printre multe altele, că “pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti”. Câtă dreptate aveau!

    USL pare să lucreze bine, de o lună şi jumătate de când au preluat guvernul ( nu Puterea!! ). Ritmul lor de lucru însă, e unul pe care l-aş vedea mai mult într-o societate normală, nu una în care au furat şi distrus lăcustele portocalii. Într-o societate normală, Udrea, Anastase şi Boc ar fi fost primele arestări pentru furt deosebit de grav şi subminarea economiei naţionale. Dar nu, nu la noi. Pentru că USL face balet. Un balet pe care era cât pe ce să se ducă într-o lume mai bună, unul dintre cei mai valoroşi oameni politici români. Un om politic spre care n-are dreptul să-şi îndrepte privirea nici una dintre lepădăturile hoaţe, proaste, curve de arabi, “absolvente” de facultăţi particulare. Darămite să mai şi deschidă gura!

    Oare cât naiba va mai dura baletul? Cât mai stăm să vedem cum îşi fac de cap coloneii fără nicio zi de stagiu militar, pe banii noştri? Câţi “colonei” sunt şi pe acest blog?

  22. 2 observatii ale unui oarecare:
    – Nastase, cat a fost premier, putea sa-l priponeasca pe Basescu fff usor. De ce nu a facut-o? Base nu l-a iertat.
    – hotararea de ieri a fost una pur judecatoreasca(ca una inginereasca, economica sau medicala). Daca se dadea condamnare pe o suta de ani cu suspendare, toata floarea cea vestita de intelectuali si de probasisti era calare pe justitie si o calcau in picioare. Asa ca domnii judecatori au dat o sentinta in favoarea si apararea lor. Sper sa fiu inteles in ccea ce am spus.
    Cu respect.

  23. Deja am obosit stigand:”hai cu suspendarea!”.Nu-s deloc fan Nastase,da simt nevoia sa strig:Ponta,trezeste-te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. nu stiu ce face parlamentul in privinta controlului activitatii sri.buimacilor astora le scapa afacerile de miliarde in care statul pierde bogatiile sale, iar ei se ocupa de plagiate , politie politica.

    as posta aici o chestie de-a lu’ m.mihaiesh, de pe vremea cand nu-l pupa pe basecu in ..r:

    “Sper, de asemenea, ca ofiterilor implicati le-a mai ramas atata onoare incat sa-l dea pe fosta sluga a lui Iliescu in judecata!”
    Extrase din “Masca de fiere”, aparuta in 2000, si “Incet, spre Europa. Interviu cu Vladimir Tismaneanu”, aparuta in acelasi an.

  25. Despre cazul Nastase.
    Oare aceasta mediatizare a cazului Nastase nu este o forma de imixtiune in actul de justitie? Azi dimineata auzeam pe stiri ca cutare judecator din completul de judecata ce l-a condamnat pe Nastase este de nu stiu unde , este nu stiu cum, este al nu tiu cui?
    Ce inseamna asta de fapt? O mare imixtiune in actul de justitie !!!
    Eu ca si simplu cetatean, pot sa inteleg ca a fost condamnat legal, a avut parte de caile de atac, pai atunci de ce atata caz ca trebuie sa execute pedeapsa? Oare legea nu este egala pentru toti?
    Toata lumea sare in apararea lui Nastase, dar oare de ce nu sar in apararea atator cetateni din tara asta care la fel ca si Nastase sustin ca sunt nevinovati si ca dosarele lor sunt complet politice?
    Stau si ma intreb ce s-ar fi intimplat daca pe vremea conducerii lui Nastase, Romaniei i s-ar fi declarat razboi de catre un oarecare stat din lume, domnul prim-ministru Adrian Nastase ar fi incercat sa se sinucida?
    Prin gestul sau de tentativa la sinucidere, Nastase nu a demonstrat decat faptul ca este un om cu un psihic slab in momente dificile, eu stau si ma gandesc ca, acceptand faptul ca este nevinovat si i s-a facut o mare nedreptate, nu era mai corect sa accepte realitatea si sa lupte impacat pana la capat pentru a-si demonstra nevinovatia? nu s-a gandit la copii lui? fata de care rolul de tata nu inceteaza nici chiar atunci cand ai devenit un infractor?
    Este trist ca dupa atatia ani, Romania nu s-a maturizat si nu s-a debarasat de cancan-ul cazurilor de presa.
    Acest, incident nefericit , demonstreaza ca intreaga clasa politica din Romania, nu s-a maturizat pana acolo incat sa inteleaga faptul ca viata este scurta, ca averile imense si mirajul puterii sunt inutile, ca mult mai nobil este sa lasi pe acest pamant faptele tale bune.
    Stau si ma intreb a cui este meritul privatizarii companiei romanesti Petrom ? pentru care fiecare roman simte zi cu zi tradarea politicului.
    Sunt convins ca stiti raspunsul.
    Romania ar putea fi o tara foarte puternica daca nu ar fi macinata in mod sistematic de tradare si coruptie.
    Eu atunci voi fi convins ca avem o justitie independenta in Romania, cand voi vedea o condamnare definitiva pentru acte de tradare contra intereselor statului roman, ma refer la marile privatizari ce au fost si ce se doreste a mai fi, precum si la marile averi facute din bugetul consolidat al statului roman, gen autostrazi contracte cu baietii desptepti, etc.
    Nu sunt nici macar simpatizant pdl-ist si desi ar trebui poate sa-mi fie rusine sunt din Arad.

  26. a dovedit Nastase ca e mai barbat decit toti gaozarii aia de colonei basisti la un loc… basescu o sa ajunga sa foloseasca tot stocul de unguent rectal cumparat de colonelul gaozar securist ungureanu din stocul pt practica la SIE ca sa ramina in viata la puscarie cind o sa puna mina pe el cei ca sile camataru sa-l faca fetita de casa

    ctp-ul aseara a dovedit ca-i mai mare in grad decit coloneii de pe lista la cite spume avea la gura pt a para sistemul securist-mafiot denumit justitia rromana… paraca era turcescu, pora si macovei la un loc.
    Ziceai ca-i cel putin Dumnezeu pe pamint care sa dicteze ce sa faca un om cu viata lui pe pamint… securistii au simtul proprietatii sclavilor instinctiv odata cu incadrarea in bandele militarizate ale serviciilor secrete: oamenii nu sint altceva decit sclavii lor asupra carora au drept de viata si de moarte… tot asa si cu ctp-ul nostru aseara… spume la gura mai rau decit toti basistii la un loc pe toate posturile basiste de televiziune

    p.s. cu privire la lista coloneilor secreti ai javrei basescu… la turcescu sa ne spuna si noua la ce divizie secreta a serviciilor secrete a facut stagiul militar!!! pt asta nu se pune problema daca a facut sau nu stagiul militar ci unde l-a facut… la fel ca si dosarul de securist al lui basescu unde toata lumea se intreaba de ce nu apare dosarul: pentru ca la cadrele active ale securitatii dosarele sint tinute la secret

  27. Acum la un post TV se spune ca ceilalti condamnati in acest dosar inca nu au fost rifdicati.
    Este clar ca Basescu a organizqat un spectacol in direct cu saltarea lui Nastase.
    Daca Rusd si Corlateanu au u8n pic de onestitate in ei vor investiga cazul.
    La ora asta nimeni din acest dosar nu a fost inca dus la inchisoare.
    Singurul la care s-a mers la ora de maxima audienta la televiziuni a fost Nastase.
    Niste nemernici in frunte cu pausarul lor Basescu.

  28. Victor publicati si voi pe prima pagina lista coloneilor nenorociti, ca poate inteleg si papagalii care aveau dubii in ce stat pur securist traim…

  29. Domnule Ciutacu ati observat ca de cateva zile CTP parca a fost “activat” ca si ofiterii secreti gen Turcescu…in slujba Marelui Base! Rusine CTP ! Ai trecut in tagma celor “acoperiti”. Deh, ce nu face omul pentru bani…

  30. Nu este nimic de comentat Victore.Vorba ta acum este(si va veni)vremea cutitelor si pistoalelor pe masa.Basescu a vrut razboi sa-l primeasca frate. Ma tem insa ca multi din USL nu au singe-n instalatii pentru asa ceva.

  31. bravo domnule, ieri ai fost f. bine…cat despre basescu, am o intrebare…de unde pot cumpara o bata de baseball? sau poate doua???
    serios vorbind, am 60 de ani si nu am crezut ca voi ajunge sa urasc pe cineva asa cum il urasc pe basescu.. sper sa traiesc destul ca sa-l vad umilit, infrant si tavalit in chinuri

  32. tov base vrea sa-l repuna pe tov ungureanu prim, ponta ar tebuisa declanseze alegeri parlamentare anticipate

  33. Concluzia este una simpla : Nastase a fost condamnat politic si pe nedrept la ordinul lui Basescu;
    Se tot mira cineva mai sus despre faptul ca Judecatorul X este al politicianului Y …dar in ce tara traieste individul de nu stie cum merg treburile inn RO?!
    Si alta concluzie tot foarte simpla , cetateanul de rand nu are nicio sansa in tara asta.

  34. Victore,
    Nu vreau sa ma pronunt asupra cazului Nastase: nu stiu speta, nu stiu procedurile judiciare, nu stiu legile aplicabile, nu am citit nici un documnent si, mai mult, s-a intamplat si un lucru care se putea termina tragic.
    Dar un lucru m-a oripilat aseara: presa care era prezenta la casa lui Nastase! Este ingrozitor si revoltator. Oamenii aia erau in stare sa se calce in picioare pentru o stire sau o imagine cu Nastase. Comportamentul jurnalistilor prezenti aseara la casa lui Nastase nu a facut decat sa sporeasca anxietatea unui om care primise deja o lovitura crancena.

  35. Va urmaresc acum pe A3.Nu pot intelege un lucru la toti basistii,la niciunul nu am vazut o urma de compasiune pt. familie,macar.Astia,banuiesc ca si atunci cind se sterg la fund urmeaza indicatiile Adei M.
    Sa asteptam hahaielile sau orice alta mirlanie,pe care sunt sigur ca o va produce marinarul.
    Ce s-a intimplat cu Gusa,cu CTP si cu altii?Au inebunit cu totii!

  36. Adrian,

    ba Năstase a dovedit BĂRBĂŢIE, ceva ce lui Băsescu îi este străin. Lui îi sunt apropiate mârlănia, mizeria sufletească, golănia, hoţia.

    Traian Băsescu a vrut cu tot dinadinsul ca Adrian Năstase să stea după gratii din seara zilei de 20 iunie 2012. ADRIAN NĂSTASE A FĂCUT SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL AVEA LA DISPOZIŢIE PENTRU A-I DEJUCA PLANUL LUI BĂSESCU! Iar asta denotă bărbăţie!

    Băsescule, Adrian Năstase te-a învins, ghiolban nenorocit şi semianalafabet ce eşti!

  37. De-abia astept sa-l vad si pe nenorocitul asta de Bsascu impreuna cu Udrea si Videanu lipiti de vreun gard in Targoviste !!!!…

  38. Mai oameni, ceva e ciudat la mijloc. Ca pasionat de vanatoare si de arme imi pare ciudat cum dupa o rana penetranta in zona gatului mai poti vorbi, respira si merge. De la un 9mm placa creata este mult mai mare…se duce spre 1 cm. Ori a fost pistol cu bile…ori altceva…
    Ceva e putred in Danemarca…

  39. Băsescu nu trebuie condamnat cu executare pentru ca să mănânce banii contribuabililor (2400 ron/lună) ceea ce reprezintă de aproape 4 ori pensia mea de inginer și fost intreprinzător privat cu o firma ce a funcționat 17 ani, nici să fie lapidat, ci eventual să fie lăsat liber doar cu mâinile amputate și limba spurcată tăiată.
    Mă încoiesc totuși că stăpânii lui de peste ocean îl vor lăsa la cheremul justiției, ba cred că individul care a distrus flota comercială a României și-a trecut în proprietate vile, a facut afaceri deosebit de profitabile cu terenuri își va petrece anii senini ai senectuții sub o identitate nouă alături de un alt mare “patriot”, Pacepa.

  40. Nu vreau sa cred, insa este o realitate care te face sa injuri cat poti de tare aceasta tara nenorocita de nemernicii care o conduc si de mare parte din cretinii care o populeaza.
    Javre care jubileaza la necazul unui semen, incapabile sa argumenteze decat cu pumnul si injurii, singurul limbaj dealtfel cunoscut de ei (uitati-va pe forumuri), justitia care judeca nu pe probe, ci pe baza de deductii si speculatii, justitie de rahat care condamna un nenorocit ce omoara doi copii pe trecerea de pietoni la 3 ani cu suspendare, in timp ce pe un fost prim-ministru il baga la racoare 2 ani pentru o vina nedovedita, ci doar presupusa, presedinte care in loc sa reprezinte demn, solemn, impartial cetatenii tarii care l-au ales, nu face altceva decat sa hahaie uitandu-se chioris si sa fie ironic si amenintator cu oricine nu-l pupa in dos.
    Imi pare rau, insa cel putin in acest momemnt, imi pare rau ca sunt cetateanul acestei tari.
    Din pacate, unii dintre noi nu avem de ales si vom ramane aici, insa pentru copii nostri vom face tot posibilul sa-i trimitem departe de haznaua asta infecta.

  41. as vrea sa-l vad pe chior la zdup pt. flota disparuta si pt mineriada din90 cind le-a dat trenuri minerilor sa vina la bucuresti si l-a demis pe cel care ii oprise sa vina .pt. nestiutori base era ministru transporturilor atunci. nu am simpatie speciala pt nastase dar sa condamni fara probe doarpt. exemplu e o mare porcarie iar justitia e de kkt ca raspunde la comanda politica. pe cind si la noi ca in italia actiunea cu miinile curate si sa scapamde gasca celor ce au distrus romania si au aduso in ruina ca doar nu am trecut prin nici un razboi

  42. “Dl Năstase pur şi simplu nu a suportat ideea umilinţei de a fi el, Adrian Năstase, băgat în maşina poliţiei şi îmbrăcat în uniforma de deţinut”, a precizat CTP.

    Vedeal-as pe CTP in locul lui Nastase, cat sange ar mai fi avut in instalatie? Ce usor ii e lui dom’ c**at sa isi dea cu parerea despre drama unui om! CTP-istule, nu uita niciodata ca soarta nu te ameninta, ci te loveste direct, iar a fi om inclusiv pana in momentul nefericit e un merit care se castiga, nu cu care te nasti!

  43. Mănăstire-ntr-un picior, ghici, ciupercă, ce-i?

    „P-afară-i dată cu var / Înăuntru-i chin și-amar”

  44. Domnule Ciutacu traim intr-un balamuc.
    0.Adrian Nastase este un intelectual autentic de valoare si asta nu i-o poate lua Basescu.
    1.Nastase a fost cel mai bun prim-ministru al Romaniei si asta nu i-o poate lua Basescu.
    2.Nastase nu si-a inscris copiii in partid si nu le-a ordonat PSD-istilor sa-i aleaga copiii europarlamentari.
    3.Copiii lui Nastase nu sunt desemnati notari agreati de banca in programele guvernamentale gen “Prima casa” si nici n-au fost angajati de firme prietene care au luat contracte bune de prestari gen Luxten,primind 2000E/luna ca sa bage niste date in calculator.
    4.Nastase nu si-a adus amanta s-o puna ministru cu cel mai mare mare buget al Romaniei pe mana.
    5.Copiii lui Nastase chiar sunt niste copii bine pregatiti la nivel educational,mobilati intelectual cu rezultate reale si corecte.Stiu sa vorbeasca corect si coerent,nu-s de rasul lumii cu gramatica la nivelul Bercea Mondialul.
    6.Copiii lui Nastase n-au vanzari anterioare.
    Este ingrozitor ce se intampla,cum e tratat omul asta si la ce e supus el si mai ales familia lui.Delirul basist cu Cristoiu in frunte,care se gudura pe langa Nastase(cred ca mai aveti secventele din casa lui Nastase in care ii daruia o carte veche),face glume si triumfa afirmand ca s-a facut dreptate.Oare vom trai ziua in care dosarele adevarate ale guvernarii basiste vor fi judecate si condamnate.
    Intre timp,Ponta zice ca nu-l da afara pe Patapievici,la TVR e voiosie,MRU are in continuare SPP-ist,basistii se regrupeaza si ataca mai murdar ca oricand,semn ca disperarea e mare,ca taierea de la conducta de bani e moarte pentru ei si perspectiva puscariei ii face sa lupte mizerabil.Ce urmeaza….?

  45. Din pacate, inclusiv Adrian Nastase e vinovat pentru mascarada judiciara care i-a fost inscenata (ministrul sau de justitie, d-na Stanoiu, a facut orice mai putin reforma justitiei). Nici presa, nici politicienii nu s-au implicat prea mult in denuntarea hartuirii incredibile la care a fost supus, din calcule legate de imagine (pentru ca, nu-i asa, “toata lumea stie ca Nastase e vinovat”). Sincer, in forul meu interior, sunt si eu convins ca Nastase nu e nici pe departe un inocent si ca probabil sunt multe chestii care i-ar putea fi imputate, dar ce s-a intamplat in acesti ani de “ancheta” este inadmisibil. Magistratii nostri (in randul carora, ridicol, se afla si procurorii) sunt o casta aroganta, inchisa, cu un foarte condamnabil esprit de corps care-i determina sa se acopere unii pe altii. CSM-ul e o institutie care asigura nu independenta justitiei, ci impunitatea magistratilor. La adapostul careia acestia isi permit inclusiv abuzuri (cum a platit procurorul cazului Tundrea, care a refuzat atatea probe in favoarea acuzatului, si care nici macar nu era la prima greseala de felul acesta?).
    Astept motivarea completului de 5. Sper ca nu vor veni si ei cu faptul ca desi nu exista probe directe impotriva acuzatului Nastase acesta este totusi condamnat ca sa se dea un exemplu. Asta nu poate fi justitie decat in Romania lui Basescu.
    Aproape 1000 de martori!!! Aproape 1000 de martori pe care instanta i-a acceptat cu un stoicism demn de cauze mai bune. Dupa care, extenuati, judecatorii au refuzat aproape 20 de probe ale apararii. Incredibil!
    Inca o data o spun: poate gresesc, dar parerea mea este ca intr-o tara civilizata Nastase ar fi fost dovedit intr-un fel sau altul (mai degraba cu OMV, cu fregatele britanice, cu Sidex, chestii de-acestea importante, nu nimicurile cu care a fost hartuit). Poate gresesc, repet, dar nu-l cred inocent pe Nastase. Felul in care a fost executat public insa tine de justitia medievala, nu de cea europeana a secolului XXI.

  46. M-as mira sa apara pe site comentariul meu, dar cu toate astea o sa pierd 5 minute ca sa scriu aici.

    Victor, te stiam baiat destept, nu e Nastase ala care a vandut tot ce era de vandut in tara asta ? Sidex, Petrom, si altele. Acest om a prabusit industria tarii, a vandut pe nimic multe uzine, oare de ce nu erau asa vehementi Patriciu sau Vantu pe timpul ala ?

    Cum poti sa spui ca Guvernul Nastase a fost cel mai performant ? Ca a bagat tara in NATO ? Asta era programata, nu e meritul lui Nastase. A saracit mii, poate sute de mii de oameni prin deciziile pe care le-a luat, din cauza asta nici nu a iesit presedinte. Cenzura ca pe vremea lui Nastase, nu a mai fost de cand a cazut PCR, il tin minte pe Mircea Badea cu bannerul ala “Jos Cenzura”, se pare ca a uitat si el de asta, dar inteleg ca pozitia in care se afla nu ii permite sa fie vehement impotriva unui lider de marca al PSD-ului, majoritatea sunteti in situatia asta.

    Nu m-as mira ca toata tevatura de aseara sa fie o inscenare comunista, doar acolo si-a facut scoala domnul Nastase. Nu inteleg cum un om impuscat in gat iese pe targa fara monitor de puls, fara tub de oxigen, fara perfuzii, fara nimic ? Bine ca si-a pus fularul Burberry, cred ca de aia a si stat politia atat in casa, a trebuit sa il scoata de la hainele de iarna, ca sa il aplice strategic exact peste presupusele rani.

    Mai e operat si de Bradisteanu, omul PSD-ului, care e implicat si el in cateva dosare, a dat tunuri de milioane de euro, bat pariu ca o sa ii faca un raport medical beton, sa stea 1 luna prin spital.

    Gestul lui Nastase e unul de o lasitate rar intalnita, il credeam barbat adevarat.

    Inca ceva, nu sunt basist, sper sa urmeze si altii la puscarie indiferent de culoarea politica, in frunte cu Basescu, care a vandut flota pe nimic, Videanu, etc. Numai bine.

  47. Blaga zice că Ponta a vrut să câştige imagine prin venirea lui aseară la spital.

    Cine naiba l-a considerat primul pe Blaga ca fiind frecventabil? E tot un băsist nenorocit, care a furat cât a putut la vamă în Bihor. Trebuie să-i vină rândul şi lui!

  48. Domnule Ciutacu,
    Se pare ca aveti memoria scurta, ati uitat cate cazuri de coruptie semnala presa cu adresa directa catre Nastase in anii 200-2004. Ati uitat de matusa Tamara? De Petrom? Sidex? etc etc
    Ce s-a intamplat acum e un mizilic, o scapare a maestrului, care nu s-a obosit sa ascunda destul de bine smecheria pentru ca suma era mica.
    Si pana la urma cine sunteti dv sa dati verdictul de proces politic?

  49. Inca ceva: parerea mea e ca, strict politic vorbind, demersurile privind suspendarea lui Basescu, care nici inainte nu erau foarte oportune, devin periculoase pana la alegerile din noiembrie. Si in aprilie 2007 suspendarea i-a adus presedintelui o gura de aer neasteptata pe fondul unei caderi constante in sondaje. Sper ca USL sa inteleaga cat de periculos poate sa fie IN ACEST MOMENT o suspendare a presedintelui. In conditiile in care in cele 30 de zile pana la referendum in locul lui va fi Blaga (ce bun era acum Geoana) si in conditiile in care “portocaliii” vor urla din toti bojocii ca asta e razbunarea pentru “dreptatea” care s-a facut cu arestarea lui A.N.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.