Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > The bitch is back! Povestea continuă…

The bitch is back! Povestea continuă…

Ne-am cunoscut, acum nişte mulţi ani (ce ne-am hodorogit amândoi!), certându-ne în direct absolut oribil. La Realitatea, din cauza lui Patriciu, dacă vă puteţi închipui, arză-i-ar focu pe maţe să-i arză de eolian şi de petrolist. Ne-am împrietenit şi mi-a devenit parteneră de emisiune, la Vorbe grele; ulterior şi de echipă, la Sinteza zilei.

Timp în care, cu extrem de scurte pauze, am hrănit împreună imaginaţia bolnavă a tuturor masturbatorilor de vocaţie cu acces la Internet. Într-o ordine (oarecum riguros) cronologică, am dansat-o la nuntă, am tăcut amândoi despre acelaşi lucru la divorţ, mi-a fost amantă, m-a părăsit pentru Gâdea, m-a înşelat cu Bendeac în Cancan şi, în esenţă, cam tot ce se putea mai rău în ochii oamenilor de bine cu peşte de sticlă pe mileul de pe televizor. Niciodată, până la preluarea Oficiosului de către grupu’ labeunu, nu ne-am pus vreodată problema că ar putea ajunge la Jurnalul Naţional. Ne gândeam că ar fi păcat să stricăm bunătate de prietenie pentru o relaţie de serviciu şi, vrând-nevrând, de subordonare. A fost alegerea ei să părăsească Evenimentul zilei şi, sincer să fiu, nu mi se pare că foştii ei angajatori şi-ar fi rupt hainele de pe ei de durerea despărţirii. Noi doar am recuperat o valoare nefolosită suficient dintr-o piaţă liberă şi ne bucurăm că ne-a devenit colegă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “The bitch is back! Povestea continuă…

  1. Sunt afon cu politica dar tipa este f frumoasa. Pun pariu ca este si o super gospodina…e single?:)

  2. Felicitari pentru miscare! La fel ca multi mai sus ma intrebam si eu pana acum de ce Oana Dobrea era la oficios, poate totusi nu conteaza unde iti faci jobul conteaza cum il faci. Cred ca se incadreaza mai bine in peisajul de la JN. Acum chiar face parte din gasca complet:)

  3. Victor,
    Lasa te rog stirea cu taxa pe poluare.
    Trebuie mediatizata, este de interes.

    Taxa pe poluare ANULATA !!!
    Doi frati au batut sistemul !
    Taxa pe poluare declarata ilegala si legea aferenta este discriminatorie si incalca dreptul comunitar. Sentinta apartine curtii de apel Timisoara si este definitiva – irevocabila si executorie.
    Mai multe pe: http://blog.imperiaonline.me/2010/03/03/doi-frati-au-batut-sistemul/

  4. Detinem toate documentele in original, care fac obiectul acestei sentinte legate de taxa pe poluare.
    S-a creat precedentul, instanta a acordat dreptul sa se inmatriculeze un autoturism fara plata taxei pe poluare.

  5. Oana Dobre mi se pare o jurnalistă curajoasă, incomodă pentru mulţi, foarte bine pregătită şi cu minte brici!
    Şi ca in videoclip:” you can heal, as a team, or U can die, like individuals”…aveţi mai multă putere în echipa, multă baftă!

  6. Sincer nu ma omor dupa nici unul din voi, dar nu pot sa nu recunosc ca dati bine amindoi pe sticla un fel de Bonnie si Clyde ai presei anilor 2000

  7. @ciutacu victor: apai ce dracu, oana dobre va mai trebuia voua acolo, in redactie. ca in studio se aciuase demultisor. avantajul este ca poate acum o vom vedeam mai rar la teveu. sau ma nsel ?

  8. Nu cred ca ii va fi greu sa se adapteze la JN, asa cum nici lui A.Dutulescu nu i-a fost greu. Echipa deci se mai intregeste acum si lupta cu putere conjugata impotriva puterii .Succes.

  9. Nu prea avea ce sa caute acolo…:)
    In echipa voastra era integrata demult…asadar si prin urmare…Bine ai venit!

  10. Am vazut-o la o editie speciala “Sinteza Zilei”, alaturi de Mircea Badea, Bendeac si inca o domnisoara/doamna – sper sa nu incurc. Chiar mi-a placut atitudinea ei si curajul pe care il are. Foarte bine! Macar stie ce-si doreste de la viata si cariera!

  11. Din punctul meu de vedere poti sa incepi fiecare articol pe blog sau in Jurnal,chiar la emisiune,cu De Niro.Este genial,cuvintele,patosul,acel ceva dupa care tanjim toti sa ne sacrificam,ca e vorba de echipa pe care o faci in familie,la munca,la meci,la partid,la gasca de sprit,important este ca toti sa traga in aceeasi directie.
    Despre Oana…e destul de ok, dar sa speram ca nu i se va urca la cap.Are putina aroganta,simt critic,ii merge mintea destul de bine,dar din punctul meu de vedere nu este la nivelul tau sau al lui Gadea d.p.d.v.intelectual/istorie,literatura,economie.Dar asta este…nu toti sunt geniali.

  12. Pingback: Promoveaza-l
  13. Putea sa ramână la EVZ și sa scrie cu pseudonim la JN. Așa, ambițioasă cum e, va încerca tot timpul să fie mai „nebună” decât „nebunii” existenți deja in trust și va arăta destul de rău. Ea nu are mintea odihnită!

  14. Rar am vazut jurnaliste bune (scuze, muierilor :D). De fapt nici nu am vazut.. Cred doar ca exista barbati carora li se aprind calcaiele si atunci apar ..”marile jurnaliste”. Ba mai joaca si in mai multe ”episoade”… The bitch is back!
    Dovada. Bafta Victore! Sper sa nu ramai incins. Nu imi placi asa.

  15. Bre nea omu’ parca ai presimtit tu ceva cand ai scris postul ala de ieri …vai de mama noastra cu nationala asta !

  16. @Codru: n-ai citit tu suficiente texte scrise de femei, da’ ai o imaginatie bogata. te-nseli, n-o s-o vezi mai rar la tv…

  17. Imi place de Oana Dobre si ii apreciam parerile si pe vremea cand scria pentru Oficios. Sa fie intr-un ceas bun!

  18. Sa fie intr-un ceas bun. Desi nu vad nici un motiv pentru care nu ar fi.

  19. Imi place cum scrie Oana Dobre, la televizor nu-mi place de fiecare data. E, cum sa zic, prea deontoloaga… 🙂 Tu pari mai uman, chiar daca, teoretic, se poate considera ca exista niste asemanari. Dar, cred ca e jurnalista buna, aduce mai mult cu CTP nu cu tine, si mie nu-mi place CTP tot timpul.

    O sa fii numai tu diseara la emisiune?

  20. Heil Oana Dobre! URAAAA!

    PS: Mi-a fost simpatica blonda: e isteata, uneori se cam fereste sa fie prea transanta dar cu putin antrenament cred ca o apuca pe drumul cel bun! I-as da-o lu’ Mircea Badea in grija putin, sa faca pe Mister Miyagi al comentariilor cu ea! Hahaha, ce Karate Kid ar iesi din Blonda!

  21. Astept surpriza pe care o pregatesti pentru emisiunea din seara asta.Ma gandesc ca poate o vei avea invitata pe Oana…Ca veni vorba de surprize,eu ma gandesc serios ca opozitia va primi o a doua lovitura,caci am aflat ca mare parte din delegatii la congres va vota cu Orban,ceea ce va aduce PNL-ul la scorul PNTCD-ului.Deja multi de la noi au anuntat ca daca delegatii nu vor vota cum vrea majoritatea din partid,adica cu Crin,se vor retrage din PNL.Ce nu le convine delegatilor ar fi votul pe liste.Ceea ce nu inteleg penelistii este ca echipa cu care vine Crin trebuie sa reprezinte nu numai interesele penelistilor ,ci si ale liberalilor care au votat la prezidentiale ,intrati recent in partid sau care sunt numai simpatizanti si care au anuntat deja ca se vor retrage din partid daca iese Orban.Daca Orban vrea sa ingroape PNL-ul ,este pe cale sa o faca .Asta este.

  22. Prea buna blonda,sigur va face o echipa buna cu cei de la jurnalu si ne va arata in continuare ca-i cea mai buna “bitch”!!!

  23. @ciutacu victor: nu ca ar conta prea mult, insa e Codru, si mai e si Codru. alege si tu unu, si pe celalalt pune l sa si schimbe porecla

  24. Buna ziua d-le Ciutacu,

    O felicit pe Oana Dobre ,prin intermediul Dvs. , pentru alegerea dumneaei,si va urez o colaborarea foarte buna si mult succes la JN ,ziar pe care il apreciez foarte mult.L-am citit de cand a aparut si sunt constanta in aprecieri,daca exista o adevarata valoare.
    Ma bucur pentru prietenia Dvs.cu Oana(nu v-ati hodorogit deloc niciunul!)si sinceritatea ,adevarul,loiailitatea,o sa o pastreze.

    Eu am inceput liceul in 1971 si am avut niste colegi extraordinari,multi prieteni in clasa;multi ma suna si acum-pe unii nu i-am vazut de atunci,dar tot comunicam.Daca barbatul meu ar mai fi gelos-la inceput a fost pana s-a convins ce e de fapt prietenia- mi-ar face zile fripte,dar acum s-a obisnuit ca mai mult sunt barbati care ma suna,toti niste oameni cu caracter,care au in spate o cariera,au familii deosebite.
    PRIETENIA si SINCERITATEA conteaza cel mai mult.

    Va doresc din toata inima,numai bine si mult succes!
    IoanaP

  25. Te-ai scos… ti-ai adus amanta langa tine :)…
    Glumeam… nu te pregati sa ma injuri…

  26. off topic: Da’ Badin nu mai are bani de hosting? Ca nu-i mai merge blogu (zice ca serverul e necunoscut)…

  27. Felicitari!
    In sfarsit d-na Dobre va putea fi citita asa cum merita talentul dansei, intr-un ziar CITIT!

  28. Oana Dobre e chiar o achizitie faina pe piata transferurilor, mai ales ca nu e enervanta “by default”, gen fatucile-jurnalist. Se potriveste cu lumea buna de la Sinteza.

    Scuze de offtopic, am vrut sa te injur dupa ce ai spus in postarea precedenta (cum ca romanii n-au vana) pana cand am vazut Romania-Israel. Oamenii aia au razboi, traiesc in pustietate, au probleme si abia daca s-au apucat serios de fotbal de vo luna-doua. Si ne(le)-au ars-o de n-am avut taine. Culmea tupeului e ca numitul Florescu a fost ofensat ca lumea i-a mai si fluierat. Ca el joaca intr-o tara tzivilizata… Auzi ma, un cocalar sa-ti faca educatie! I-as fi crapat capul direct, fara ezitari sau remuscari. Ai avut dreptate in ce ai zis, cel putin pt. Romanica zilelor noastre.

  29. daca oficiosu’ era “pa”, acum e “gone forever”
    o mutare fireasca…multa bafta !!!

  30. bun transfer!!!Daca-l transferati si pa Boc ptr.rubrica ,,Am intilnit cosasi fericiti cu mintea odihnita,,ar fi misto.
    Bravo pentru Oana ca a ajuns in sfirsit unde-i era locul.Bafta!!!!!!!!!!!!

  31. Era de asteptat mutarea.
    Vai, vai, gura lumii.”Ai vazut ca a chemat-o dupa el? Acum, mai are cineva ceva de comentat? E evident!”.

  32. zambet?
    are.
    e bine.lipsesc chiar mult in ultimul timp..
    (ma refer la alea sincere)

  33. Ce chestie! Daca Oana se delecteaza cu T.Turner si cantecul ei, si nu o deranjeaza, dimpotriva o distreaza aceasta titulatura, bineinteles, ca D-l Ciutacu preia acest registru; mai mult de atat adauga:’povestea continua’ imprumutandu-i o conotatie care lasa loc la intepretari, pentru acele persoane care nu cunosc darul celor doi de a face joc de cuvinte.

  34. Mai Ciutacule,eu cand le povestesc pe aici in Spania astora ce e la mine in tara,astia isi fac cruce ca la noi se discuta de “politie politica”,ciordeala pe fata,presedinte care vorbeste din pragul bodegii.

    Eu tot cred ca solutia este sa se adanceasca criza si sa-i apuce nervii aia mari pe vreo 10-15 mii de romanasi.
    Cred ca doar asa se mai scutura pomul si se mai inchid niste canale de ciordeala.
    Macar o vreme.

  35. Victore eu sunt un adolescent dar pe cuvantul meu ca mi-as fi dorit din tot sufletul sa apuc vremurile voastre macar pentru sentimentele astea de prietenie curata,adevarata si neconditionata pe care este aproape imposibil sa le mai gasesti in randul generatiei mele.
    Singurul sentiment pe care il mai gasesti acum este BANUL arda-l-ar focu sa-l arda.

  36. În continuare constat că orice femeie care a realizat ceva cu mintea ei şi care nu stă la cratiţă sau în umbra unui bărbat este suspectată de “relaţii nepotrivite”.Sper ca Oana să fie “bărbată” şi să nu se lase,uite-aşa de-a dracu’!Cinste şi ţie că nu renunţi la o prietenie oricâţi “binevoitori” te-ar muşca!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.