Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > The bitch is back! Povestea continuă…

The bitch is back! Povestea continuă…

Ne-am cunoscut, acum nişte mulţi ani (ce ne-am hodorogit amândoi!), certându-ne în direct absolut oribil. La Realitatea, din cauza lui Patriciu, dacă vă puteţi închipui, arză-i-ar focu pe maţe să-i arză de eolian şi de petrolist. Ne-am împrietenit şi mi-a devenit parteneră de emisiune, la Vorbe grele; ulterior şi de echipă, la Sinteza zilei.

Timp în care, cu extrem de scurte pauze, am hrănit împreună imaginaţia bolnavă a tuturor masturbatorilor de vocaţie cu acces la Internet. Într-o ordine (oarecum riguros) cronologică, am dansat-o la nuntă, am tăcut amândoi despre acelaşi lucru la divorţ, mi-a fost amantă, m-a părăsit pentru Gâdea, m-a înşelat cu Bendeac în Cancan şi, în esenţă, cam tot ce se putea mai rău în ochii oamenilor de bine cu peşte de sticlă pe mileul de pe televizor. Niciodată, până la preluarea Oficiosului de către grupu’ labeunu, nu ne-am pus vreodată problema că ar putea ajunge la Jurnalul Naţional. Ne gândeam că ar fi păcat să stricăm bunătate de prietenie pentru o relaţie de serviciu şi, vrând-nevrând, de subordonare. A fost alegerea ei să părăsească Evenimentul zilei şi, sincer să fiu, nu mi se pare că foştii ei angajatori şi-ar fi rupt hainele de pe ei de durerea despărţirii. Noi doar am recuperat o valoare nefolosită suficient dintr-o piaţă liberă şi ne bucurăm că ne-a devenit colegă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “The bitch is back! Povestea continuă…

  1. cam prea artagoasa fata, dar poate asa trebuie! pacat ca pana si media s-a impartit in doua

  2. Eu cred ca daca ti-a fost amanta si te-a inselat cu niste “nimicuri” ca Gadea si Bendeac ar trebui sa te razbuni acu’ ca ai ocazia, ca sef ma rog, pe “Lucky Bitch”. Oana , mult succes in continuare!

  3. Foarte bine . Oana face parte din gasca voastra si prezenta ei la Ev.Z. parea ciudata . Ar fi ca si cum s-ar muta Badea labeunu . Brrr!

  4. asa da frate las` ca ne place blonda la JN si mai bine ca ION CARSTOIU S-A TIRAT am si eu ce citi fara articole comuniste (scuze daca am ofensat pe cineva )

  5. F bine, oricum nu avea ce cauta acolo, dar era bine sa fie si unii contra nu numai pro! acum cine va mai citi EvZ?`ul!?

  6. sper sa luptati in continuare impotriva acestui guvern care nea disperat psihologic

  7. Evenimentele curg într-o singură direcţie şi nu suntem noi aceia cei care determinăm sensul! Cine-a mâncat pâine de ziarist ştie chiar mai bine treaba asta! Să fie cu noroc cu spor venirea Oanei Dobre la Jurnalul Naţional!

  8. Ma bucur ca a venit la JN. De fapt, chiar ma gandeam ce va face odata cu preluarea EVZ de catre Bobby pentru ca, asa cum spunea unul dintre antevorbitori, era ca nuca-n perete acolo, mai ales ca avea si aparitii publice de cealalta parte a baricadei. Asteptam articolele.

  9. Recunosti sau nu,e clar ca ti s-au aprins calcaiele dupa tipesa asta! Pacat,erati foarte haiosi,voi tipii de la antena 3 ,impreuna,tu,Mircea,Gadea.Presimt ca in curand si ei vor fi din ce in ce mai stanjeniti de situatie.

  10. @ina: dupa cum spuneam, unele lucruri nu se schimba niciodata 🙂

  11. Eu o vad pe Oana ca pe un fel de apucata platonica. Si tu esti un fel de apucat.
    Daca apucaturile se compenseaza veti face un cuplu ziaristic interesant. Esential este sa continuati cum v-ati cunoscut – CONTROVERSANDU-VA!

    In rest, labagii sa tremure cu scenariile lor in cap.

  12. Mi se pare corect ca Oana să fie printre jurnaliştii de la Intact. Aş zice că, în sfârşit, a ajuns “acasă”.

    Unii se chinuie să vă distrugă, să vă împrăştie. Adunându-vă, nu numai că nu le faceţi jocul, dar deveniţi mai puternici şi mai de temut. IAR NOI AVEM NEVOIE DE VOI.

  13. Foarte tare! Oana Dobre este o doamna cu niste uber-coae si ii doresc decat mult success la noua slujba. 🙂

  14. Mesaj de la barbata-miu dupa ce i-am citit postu’ : puiu, cred ca daca e chinuim ne permitem sa le dam astora niste bani pe luna,s-o tina acasa..:D..ca ne strica programul de seara..:D
    Bafta anyway!

  15. @Claudia: eu zic sa investiti banii aia mai intelept; intr-o telecomanda sau intr-un elefant cu trompa-ntoarsa 🙂

  16. Oana e incrancenata rau dar… fiecare e liber sa fie cum doreste. Va veni o vreme cand va afla ca sunt momente(oricat de corect esti) cand trebuie sa mai lasi de la tine.
    Ai mai avut acest video postat. Sa inteleg ca este ca un motto al modului tau de a gandi?
    Daca e asa poti sa-mi spui si mie cine crezi ca e in stare sa ,,moara” pentru tine sau pentru cine ai fi tu in stare sa te sacrifici? Aceeasi intrebare mi-o pun si mie insami de altfel si sunt convinsa ca in echipa se castiga cu conditia de mai sus…

  17. Victore, chiar e o achiziţie. Tipa e ok. Nu pentru că e faină ( şi e!), ci pentru că are vervă, are şi replică, şi peste toate, are condei.Părere de gazetar bătrîn.

  18. Un elogiu adus unei prietenii frumoase. “Prietenia este un lucru pe care il ai sau nu-l ai (Octavian Paler)”.
    Sunt convins ca cei care au facut-o pe Oana sa zambeasca “macar odata pe zi” vor fi beneficiarii unei promisiuni facute de aceasta:”Sper sa le pot da inapoi macar un pic din ceea ce le datorez”.
    Cateva maxime de N. Iorga intaresc necesitatea unei asemenea legaturi:
    “Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani”.
    Prietenii il invata ce trebuie sa faca,iar dusmanii il obliga sa faca ce trebuie”.

  19. Am mai spus, este una dintre cele trei blonde (Gabi F-V, Oana şi Corina C!) pe care le iubesc (bine, nu aşa! 😉 ) indiferent câţi soarele de nervi îmi fac (uneori!) 😛
    Să fie într-un ceas bun! 😀

  20. @anna scotiana: intelege ca ma regasesc 100% in spusele din acel discurs. nu sunt naiv sa sper ca va “muri” cineva pentru mine. nu-mi mai fac demult iluzii ca sa n-am deziluzii. una dintre putinele naivitati pe care inca mi le permit e ca putinii prieteni pe care-i am sa beneficieze neconditionat de sentimentele mele sincere.

  21. Felicitari! Sa-i dati bisturiul si sa o lasati pe Oana Dobre sa taie in carne vie ca nu-i tremura mana.Mi-ar placea s-o vad langa voi si pe Andreea Cretulescu. Spor la treaba.

  22. Habar n-aveam de”lucruri”care nu se schimba niciodata.Nu m-a interesat subiectul,nici nu stiam ca exista!Sa fie cum zici tu si sper sa nu fii dezamagit sa afli ca n-am mileu pe tv,cat despre peste..doar in congelator!:-)

  23. Un judecator se scoala dis de dimineata si se duce la tribunal sa-si puna ordine in dosarele ce le avea de judecat in ziua respectiva. “Un, divort, 2 pensii alimentare, inca un divort, inca o pensie alimentara”. Si scarpinindu-se in barba isi zice: Hm, fute lumea dom’le, ce sa mai… “

  24. Imi plac emisiunile cu ea,poate fi o scorpie cand vrea,dar tocmai de aceea o urmaresc cu atentie.Sper sa ramana in continuare “bitch”.Succes alaturi de noua echipa!

  25. Eu am spus de foarte muult timp ca Oana sa vina la JN dar la vremea aceea Victor mi-a dat cu flit zicand ca nu va schimba nimic aceasta venire la JN si ca Oanei iii este bine acolo unde era in acel moment.

    “Nu ii puteti face o oferta doamnei Oana Dobre sa paraseasca oficina prezidentiala Evz si sa vina in trustul Intact , cred ca ati face o echipa buna la Jurnalul National .
    De ionelushxxl pe 17 January 2009 la 1:57 am (#)”

    @ionelushxxl: Oana se simte bine la Evz. de ce ar schimba ceva OK?
    De Victor Ciutacu pe 18 January 2009 la 1:26 am (#)

  26. No asta-i veste buna!!!
    Succesuri tanti Oana alaturi de noua (dar vechea) echipa! Chiar ma intrebam cind se va “oficializa” adeziunea.
    Chiar nu-i vedeam locul la oficios!
    Banzai!
    @purcelix :)))

  27. Era o mişcare previzibilă. Vor avea de câştigat atât angajatul cât şi angajatorul (ziarul). Cetitorii “Jurnalului” vor avea motive în plus să cumpere ziaru’.
    SUCCES!

  28. Chiar ma miram ce cauta la EVZ, probabil ca era singurul jurnalist de calitate de acolo… Mult succes Oanei in noua echipa…

  29. nu conteaza unde e… conteaza sa fie bine… pentru ea, pentru tine, pentru voi, pentru noi… asa cred k e cel mai bine pentru toti

    BAFTA Oana & Co !!!

  30. yeeeeeeee hooooooo!
    ma bucur. pertinenta cu care punea problema, in structur’le de la Gadea, mi-au facut-o simpatica, cu toata “artagosenia” clamata de multi mai sus-comentatori. Si “sangele” de a vi se alatura a fost de asemenea admirabil …
    Mult succes!
    … asta DA evenimentul zilei!

  31. Este ok din multe puncte de vedere….insa ii lipseste acel “ceva”…sper insa ca o sa se simta bine alaturi de voi….succese Oana!

  32. oana e un nu e un ziarist rau, daca vine la jurnalul s-ar putea sa ai probleme, chiar daca acum ai dat o lovitura pe piata transferurilor. ma gandesc ca nu exista redactori sefi de neinlocuit.

  33. Oana e prea arţăgoasă uneori şi încruntată ca Turcescu.
    Cu zâmbetul pe buze ar fi BRICI!

  34. vaaai, te-a inselat cu Bendeac? cu altul nu gasea s-o faca, putea sa dea un telefon, o sfatuiam noi 🙂

    oana, bine ai venit in trustul mogulului care e cu ochii pe sare 🙂

  35. Frumoasa-l cârpi pe “ăl” din spte de-i sparse nasul? Oaa! na Doo…bre !

  36. Felicitarile, masa si dansul fiind pe terminate, la munca to`arasi !

    Asta vrem de la presa. Informare, logica si atac direct la subiect. Fie, si la predicat.

  37. E super ok! Chiar imi place Oana . 🙂 Felikitari pt noua kolega atunki ! 🙂

  38. Brava ei si brava dumitale – ca lucri cu cap!!
    Fata e bataioasa rau, ba uneori “mai la baioneta” decat multi altii, cu pretentii. Grija mare!!! Blondul ala e de sanchi!:D

  39. Oana Dobre nu e o ‘fatuca’, chiar e un jurnalist. Nu stiu daca vi s-a mai spus, sau daca ati observat, insa de ceva vreme a ‘imprumutat’ un pic prea multe de la Dvs., pana si intonatia este suparator de asemenatoare uneori. E ok sa ai modele de urmat si n-a ales rau deloc, dar ii doresc sa-si defineasca un stil propriu. Mai ales cand ai ‘originalul’ alaturi, e greu sa apreciezi o copie, fie ea si bine executata. Bafta multa la JN!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.