Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Ţară mică, admiratori mulţi. Pup U, pisi

Similar Posts

75 thoughts on “Ţară mică, admiratori mulţi. Pup U, pisi

  1. E genial si noul promo de la Sinteza, cu realizatorii care admira mult emisiunea…

    Un gand si despre sondajele de opinie din ultima vreme, care ne dau rezultate in zona 30% Basescu, 30% Geoana, 16% Antonescu, 10% Oprescu.
    Un rezultat de tipul asta poate lasa impresia ca meciul se va juca clar intre Basescu si Geoana. Mai mult, se tot argumenteaza ca cifrele respective nu se pot schimba fiindca astea sunt scorurile partidelor.

    Impresia asta e falsa, si iata de ce:
    Toate sondajele dau o rata de participare in jur de 50%.
    Pe de alta parte, procentele din rezultatele sondajelor nu se raporteaza la totalul electoratului, ci doar la cei ce manifesta intentie de vot (ceea ce evident nu include nehotaratii). Daca raportam la total, pe o estimare de 50% prezenta la vot, un sondaj de genul 30% Basescu, 30% Geoana, 16% Antonescu, 10% Oprescu inseamna de fapt rezultatul urmator:
    15% Basescu, 15% Geoana, 8% Antonescu 5% Oprescu si 50% nu voteaza.
    Acestea sunt procentele care reprezinta aproximativ si voturile partidelor, conform calculelor de la ultimele alegeri.
    Ce se intampla insa cu nehotaratii, care evident nu au votat la parlamentare si nu se numara deci la votul partidelor?
    Din acesti nehotarati, daca sa zicem Antonescu convinge 7%, sau daca Oprescu convinge 10%, oricare din cei doi candidati poate fi pe primul loc in turul 1.
    Si la un procent de 50% nehotarati, e clar ca e de unde.

    In realitate deci meciul se joaca, in ciuda aparentei ca doar Basescu si Geoana au sanse! Sondajele ofera aceeasi iluzie a majoritatii ca la ultimul referendum, unde a fost o majoritate zdrobitoare de 75% … din 25% = 18,75%!!!

  2. va rog sa mariti salariul (10%, numai pentru luna asta) echipei tehnice care a facut promo-ul.
    BRAVO!

  3. nu stiu ce se intampla in tara asta da jegosii astia portocalii intrec orice masura,ieri un jegos sef la tineret pe judet,pus de potocalii conducea prin oras masina “militiei” cu un militian langa el,cum ii posibil asta? (il cheama GAL florin SM)

  4. oare basescu la sunat pe varu`Sandel in direct sa-i spuna cit de mult se admira dinduse drept presedintele NORVEGIEI?Ca pe mine ma plictisit cu mizeriile lui televizate.Sa se duca la dracu cu vint din pupa.

  5. Mass media internationala opineaza ca E.Udrea ii scade popularitatea lui T.Basescu. Nu stiu care este rezultatul acestor pareri, dar vreau sa spun ca pana si media internationala condamna ca E.U. sfideaza anchete, etc. Ea este considerata cel mai puternic politician dupa Basescu.

  6. Azi,14 noiembrie 2009…azi am avut prima criza de nervi,dintr-un lung sir de crize care vor urma…Am 24 de ani o facultate termina si una in curs.Incerc cu disperare sa imi gasesc un loc de munca,in zadar insa, ca nu am “experienta in domeniu” si doar e criza.De ce azi am facut criza asta de nervi?Tarziu stiu, dar azi mi-am dat seama ca eu ma chinui aici sa imi gasesc o sursa legala de venit,luand la rand toate site-urile esuate cu anunturi in angazari,in timp ce Basescu face vizite electorale la Cluj,inconjurat de gloata lui de imbecili si uralele acestora.Ca doar nu s-ar gandi el la crearea de locuri de munca pentru tineri.Logic,nu?Eu doar cu sperante,in timp ce fiica acestuia,o agramata, ma reprezinta pe mine in Parlamentul European.Si o vad la Teve des, mai des decat o vede ,probabil, taticul ei pe acasa si mi se face greata.Mi se face greata cand ii vad fata cu buzele injectate,tonele de fard si parul tuns “in trend”.Cu toate acestea greata mea nu ar fi atat de mare daca ar tacea.Ar fi minunat daca ar fi muta,insa ea vorbeste.Incearca sa isi expuna discursul facut de pupinbasescul lui tata.Diferenta majora intre noi doua…usor ea parlamentara eu nici macar somer…aaaaa…era alta defapt taticul ei presedinte,tata un biet padurar.Asta era!!!!! Si uite cum imi ridic ochii din laptop si-l vad pe domnul presedinte in “confruntarea”cu Crin Antonescu la Teve.In dreapta lui Base cine oare,cine oare?E acest inger pazitor Elena,nu cea din Troia,e insasi Elena Udrea cu o grimasa la fiecare vorba a domnului Antonescu.E ganditoare acum,cu manuta sub barbie ei, cu un degetel in gurita,seducatoare.Se intreba probabil cand se termina toata acesta plictiseala.E obosita si parca discutia asta despre recalcularea grilei de salariu o enerveaza. O vizita la spa ar relaxa-o.Nu, mai bine un shopping la Luis Vuitton. Da…ma pot trece cu usorinta in categoria celor frustrati.Eu dau un search google cand vreau sa scriu Luis Vuitton si nu-mi deschid dulapul sa ma uit la eticheta de e geanta.Ajunge!!!! Ma mut in Congo sa scap de imaginea asta de la Teve cu domnul,cu Elena,Boc cu bluza lui mov si prima doamna cu infatisarea ei, de femeie blajina.
    Cu toata stima si respectul,
    Maria!

  7. Dumnezeule, ma uit la aceasta dezbatere dintre Basescu si Antonescu si nu imi mai vine sa deschid ochii in tara aceasta maine!!!!!

    Cum e posibil sa se ajunga aici, dupa 20 de ani?
    Aceatsa etse dezbatere electorala?

    VA ROG, VA ROG FOARTE MULT, UITATI-VA LA INREGISTRARI DACA NU ATI OBSERVAT ACUM , IN DIRECT! UITATI-VA CUM SE UITE D-NA UDREA LA DOMUNUL PRESEDINTE DIN SPATELE LUI, IN TIMP CE ACESTA VORBESTE!!!

    TREBUIE SA FII ORB, IGNORANT SAU TAMP SA NU VEZI CE E IN SPATELE ACESTEI MIZERII DE CONDUCERI!

    Macar Mircea Badea sau d-ul Gadea sa difuzeze la emisiunile lor inregistrari cu aceste scene, de mare “dor” si ‘dragoste” tinuta tainica, in politica romaneasca…

    Unde e Cocos in toata perioada asta?
    Asta nu are demnitate cand vede ce face muierea lui ?
    sau daca aduce bani acasa si afaceri incheiate i se spala creierii?

  8. ” Coiul ” este organul care de obicei participa da’nu se baga
    Nu pot decat sa ma bucur ca” prostanacu” e prea ocupat astazi cu campania.Numai asa putea ajunge Crin pe aceasi linie de start cu marinelu.Lasand la o parte lipsa de tact a betivului ,ma refer la momentul de nedescris in cuvinte unde il ataca si acuza, cum ca ar fi vinovat de necazul de mai de mult,lucru care se poate traduce cu “A intra cu bocancii in viata privata a cuiva” ,se poate cii disperarea pe fata lui.
    Daca e sa ma intrebati pe mine,o confruntare Geoana Basescu nu cred ca va avea loc din motive care nu merita comentate.
    Asa ca hai cu “Romania bunului simt” si la p.d-l-ici cacat la nas si muci la cur!!!!!!!!

  9. Ce sa-ti povestesc “Nu credeam ca veti avea atitudinea securistilor de dupa revolutie……….”.De orice il pot banui pe popeye ,dar de prostie nu; adica ce… el nu a avut grija ca in 5 ani sa-si stearga urmele?!Inca de pe atunci se pregatea de un nou mandat,de care sper din tot sufletul sa nu aiba parte.
    Again “Romania bunului simt”
    Crin esti magistral;)

  10. @Irina Si mie mi s-a parut la fel.Blonduta sorbea vorbele marinarului. Penibil….

  11. OK, DE FIECARE DATA CAND VAD SPOTUL MOR DE RAS… si scuzati caps-urile, acum le-am vazut. 🙂
    mai sunt multe spoturi faine cu Sinteza Zilei (ala cu linistea din platou, cel cu meciul de fotbal)… de ce nu le puneti pe site intr-o arhiva?

  12. De obicei frumusetea atrage!… Cat de ticaloasa poate fi sa devina atat de respingatoare?

  13. Superba prestatia doamnei Udrea,geniala pacat ca nu se pricepe la actorie si incearca neincetat sa apara in fata oamenilor su diferite ipostaze exemplu “o simpla telespecatoare care o admira pe doamna Udrea” Elena esti penibila pisi mai bine fa-ti un prgram anume si du-te si tu vinerea pe la Bamboo ia-ti o masa de mii de euro si danseaza pe mese pentru ca stim ca te pricepi la asta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.