Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ţara abacului la purtător. Românii se numără şi nu ştiu dacă le iese cvorum

Similar Posts

96 thoughts on “Ţara abacului la purtător. Românii se numără şi nu ştiu dacă le iese cvorum

  1. LOL, ne numaram 2 cite 2.
    deci rezulta ca neavind conexiune intre perechi,
    rezultatul final va fi mereu 2.
    in fine, sa stii ca “tara abacului la purtator”
    (soroban), n-a fost, nu e, si nu va fi Ro, ci JP.
    cine a fost vreodata intr-o statie JR (si nu numai),
    si si-a aruncat ochii in “cusca” amploaiatilor
    (acces/vindut abonamente), stie despre ce vorbesc.

  2. Avand in vedere starea penibila in care se afla acum
    C.C.R. , decredibilizata complet …. , cine ar mai
    pune baza pe o decizie a Curtii divizata , corupta , penala ?…..
    Asta inseamna ca sant 90 % sanse ca C.C.R. sa pasese
    decizia Legislativului (Parlamentului) si ulterior Guvernului ….

    Dar orice decizie ar lua Parlamentul ar fi contestata masiv de
    cealalta tabara ( fie PDL , fie USL ) ! ….. Si atunci ???
    Este greu sa credem ca circul si prabusirea tarii va inceta pe
    31 August ! …. nu cred , ci din contra , in Septembrie va fi
    sange pe pereti , posibil chiar stare de alerta a serviciilor si
    a armatei …. si finalizarea unei Lovituri de Stat … dar NU
    impotriva lui basescu , ci invers !!!…. lovitura ce este in curs !…

    Analizand la rece faptele juridico-politic din ultimele saptamani ,
    sant mari sanse ca nu numai Ioan Rus sa fi tradat , ci chiar si
    premierul Ponta sa tradeze pana la urma ! … Nu este o parere , ci
    o realitate cauzata de fapte ! … numai cine nu vrea nu le vede ! …
    basescu ii va garanta postul de premier lui Ponta , daca il sprijina
    pe M.R.Ungureanu la presedintie in toamna ! … Iar basescu va lua
    sefia Senatului , PSD ul sefia Camerei si toti sant happy , mai
    putin PNL ul si Crin Antonescu care vor lua o mare teapa !!! …
    Amenintarea lui Antonescu ca numai mort renunta la daramarea lui basescu l-a determinat pe acesta sa refaca jocurile si sa-l termine
    politic ( si apoi juridic ) pe Antonescu ….
    Ceea ce USL ul si Antonescu in speta au uitat , este ca basescu nu
    a pierdut in acesta perioada nici o secunda parghiile serviciilor !….
    Este un joc / o lupta , total inegala , este exact jocul unui tigru
    cu un pisoi , cu laba sa gheroasa rascolindu-l pe Crin de colo colo …

    Domnule Crin Antonescu tineti va rugam cont de niste pareri sincere ?

    – Reevaluati urgent pozitia d-vs de presedinte interimar !!! preluati
    parghiile puterii atat cat mai aveti timp , secundele ticaie !….
    – Reevaluati urgent relatia cu Victor Ponta , analizati fiecare decizie
    luata impreuna cu el in ultimele saptamani si comparati-le pe un
    ecran in oglinda …cu faptele/ urmarile/ materializarile acestora !!
    – Construiti tactici de actiune dupa seara zilei de 31 August cand
    C.C.R. ori va lua o decizie negativa ori va pasa decizia
    Parlamentului ! … si vor urma contestari masive fie ale PDL ului ,
    fie ale celor aproape opt milioane de romani ce v-au stat in spate !
    NU-I DEZAMAGITI PE ACESTIA , CACI ASTA V-AR CONDAMNA TOTAL POLITIC !!

    In concluzie , retineti un lucru … SECUNDELE TICAIE ! …..
    Romania este o bomba cu ceas !!!!!!!!

    Titus Voinopol (pitesti)

  3. vi se pare ceva mai umilitor decit atitudinea membrilor C.C!?adica tara fierbe,si un grup de bosorogi basinosi(pardon,basescosi)isi trateaza varicele si hemoroizii la mare…ca natiunea asteapta!!ei au trei coaie si sunt supermeni(in capul lor bintuit de neamtul ala,Altz..)nu mai suport .C.C trebuie populata cu judecatori tineri, in forta,competenti(supercompetenti,cei mai buni!!!)cu prestigiu si prestanta!sa ne uitam la ei ca la inteleptii tarii!sa nu avem nici un dubiu ca asa e cind spun ceva!!nu-i vedeti ce fac!?mi-e jena…ma gindesc ca asta de-a semnat in locul tuturor si pentru cere s-au batut ca leii p.d.l.-istiitrebuie sa-i fie foerte dator lui basescu cu ceva(nu doar ca l-a pus!ca” de-aia “l-a pus!!!)de-a fost in stare sa faca porcaria asta gainareasca!si mai vreau sa va atrag atentia asupra unui gest mizrabil al “agentului666”:am documentul de la Antena3..ca si acolo sunt oameni bine intentionati.ia uite ca sopirla ce mijloc de diversiune..oare cine sa fie?sa ne suspectam ca avem un tradator printre noi,ar vrea ticalosul sa induca ca suspiciune!!!si el crede,ca toata Antena cauta acum “cirtita” si unii dintre noi putem gindi asa:bai, pai si Antena a inceput sa tina cu base..Legati portile!!!

  4. cred ca cei care-l acuza acum pe Ponta fac un mare deserviciu USL si lui Antonescu daca nu sint chiar diversionisti.Cred ca Ponta procedeaza bine ca se tine departe(mediatic) de aceste probleme avind in vedere ca el este perceput ca oponentul direct al lui Basescu,in viziunea comisarilor europeni.In aceasta privinta Antonescu este mai liber si poate puncta decisiv asa cum a facut si acum citeva zile cind a demonstrat ca legea referendumului este cea aplicabila.Nu cred ,chiar daca s-a gresit cu Rus ca Ponta are un interes sa nu-l sustina pe Antonescu si sa faca blat cu un basescu tepar prin definitie.Ponta isi doreste sa fie prim-ministru si in toamna si numai Antonescu il va nominaliza .

  5. Cand 7,4 milioane de oamenii vad ca este NEGRU si propaganda basista este mai tare si dovedeste ca nu vedem bine ,ca este ALB exista o singura explicatie.USL ara o cartita care sapa temeinic la temelia sa.Cartita poate fi Ponta(personal nu cred ,ca este anormal sa lasi pasarea din mana, pentru cioara de pe gard),socrul lui Ponta(a mai tradat odata PNL ca asa sunt fesenistii;se spune ca nu trebue niciodata,dar niciodata ,sa primesti cadou mere de la fesenisti si clujeni, ca sunt otravite) sau alta persoana.Pentru ca PNL sa identifice usor/rapid cartita trebue aflat la initiativa cui a fost nominalizat Rus la Interne.Daca a facut-o Ponta ,la initiativa lui ,este f grav, fiindca inseamna ca USL este pe duca, mai devreme sau mai tarziu.Daca a fost la initiativa socrului este nasol, dar poate mai fi salvat ceva,ceva.Daca a fost pus Rus ,la initiativa altei persoane, trebue identificata urgent si eliminata din USL, fiindca persoana face jocurile lui basescu de bunavoie sau santajat.

  6. Base e unic! A reusit sa distruga credibilitatea unor institutii sau sa le manipuleze: Parchet, ICCJ, CSM, Politie, servicii, etc. A reusit sa starneasca categorii sociale impotriva altora. Cu un anumit sprijin, a reusit sa distruga si imaginea Romaniei in relatii cu parteneri externi din UE sau prin ambasada USA.Mai ramasese o institutie! CCR! In sfarsit, a decredibilizat-o si pe asta.
    Opinia mea este ca nu se va opri aici. Dupa ce si-a incendiat propria mava si propria tara, nu se va lasa pana nu va distruge relatii intre state membre UE sau de ce nu, intre partenerii NATO, prin manipulare, corupere, informatii false, asa cum a facut si in cazul Romaniei.

  7. D-nule Ciutacu, ghici, ghicitoarea mea cum va pleca Basescu de la Cotroceni?
    a. prin referendum
    b. prin demisie
    c. cu duba
    d. cu elicopterul
    e. in slip

  8. Pentru Titus țin să-ai reamintesc că PN-L fără Antonescu la vârf a fost și poate fi mai profitabil pentru băsălău și PD-L decât un PSD care este și un ” dușman” ideologic definit de lepra în bleu.
    Mult mai ușor te ” aliezi ” cu unii de dreapta și îi distrugi ca pe țărăniși în celebra și jalnica convenție democratică, rămânând apoi să-i distrugi și pe “dușmanii de clasă” din PSD folosind parchetul și serviciile.
    Supreviețuirea și creșterea PN-L după încercarea de destructurare prin înglobarea în alianța DA, a fost sprijinul din partea PSD în parlament.

  9. Pornind de la afirmatia ta de ieri seara de la Sinteza zilei, aceea ca aia de la CCR ar trebui direct arestati pentru chestia cu erata, vreau sa-ti spun ce cred eu ca ar trebui sa faca A3 in urmatoarele zile. Ar trebui sa declanseze doua campanii de presa. Una in care sa ceara insistent demisia lui Zegrean si a aluia care a semnat erata (probabil Minea, desi inca nu suntem siguri de asta, desi au trecut atatea zile-ceea ce mi se pare alt lucru strigator la cer). A doua la adresa USL, in care sa le ceara sa depuna plangeri penale impotriva celor doi. Cu siguranta ai observat ca cei din USL se comporta ca niste fatalai in chestiunea asta, se plang ca vai vai vai, uite ce chestie urata au facut aia doi si Parchetul nu se autosesizeaza. Oare cei din USL isi inchipuie in mod sincer ca se va autosesiza parchetul? Sau poate sunt atat de fraieri incat sa isi inchipuie ca Parchetul a fost deja sesizat de anonimul ala si ca se va rezolva ceva in felul asta? Nu se va rezolva, sesizarea aia se refera la documentele celelalte trimise guvernului si nu la erata. Cei de la USL nu se vor trezi daca nu sunt presati de noi. Deci, astept in particular de la tine ca diseara sa-l presezi pe Misu Voicu sa iti spuna daca USL are naibii de gand sa depuna plangerile alea penale.

  10. Cea mai mare diversiune basista zilele acestea este decredibilizarea celor 9 judecatori CCR la garamada ! E o mare diferenta intre gasca lui Basescu din CCR si ceilalti.

  11. La ce sa ne mai asteptam? legile au inceut sa nu mai fie discutate in parlament ci la petreceri (Motoc si Udrea). Sa-i fie rusine lui Basescu pentru ca isi bate joc de 7 milioane de oameni. Eu am 20 de ani si ma gandesc ce viitor as putea avea intr-o tara unde presedintele fura, minte si incalca legile precum un boschetar si in care Curtea Constitutionala, care ar trebui sa fie Dumnezeul nostru e mana in mana cu Basescu. Multi dintre cei 9 judecatori sunt in vacanta si stau sub umbrelute in timp ce tara arde. E inacceptabil! Cine e peste CCR? Cine ii trage la raspundere pentru ca nu isi fac treaba? Predescu spune ca erata CCR este o decizie politica. Cum se poate asa ceva?

  12. Ptr. ca CCR a vrut sa mearga in concediu si ptr. ca scorul a fost de 5-4 au bagat-o p-aia cu listele !CCR-ul s-a umput de KKT ! ( scuze, n-am gasit alt cuvint ! ) intr-o tara normala zegrean , acum , era deja un judecator ( ? ? ? ) demisionat

  13. Cel mai iubit dintre mafioti, capitanul Basescu are un suflet mare, iesi-i-ar sa-l vedem si noi!
    Sunt persone la INS care trebuie arestate, in spatele lor e un pol de serparie care conduce Romania, ei folosesc institutiile lui Basescu si acum sunt intaratati ca nu mai au capac adica pe Basescu.
    De la INS la Presedentie.
    Acolo ve-ti gasi nodul gordian care se afla in spatele lui Basescu, atentie, sa nu ramanem fara tara ca totul duce afara.

  14. Parchetul vrea sa bage frica-n oase judecatorilor CCR neaserviti marinarului, doar-doar o sa voteze ca basescu sa se intoarca la Cotroceni si sa se perpetueze un regim care capata nuante teroriste. Privind retrospectiv, in ultimii 8 ani Romania a fost condusa de un grup si nu de un partid. PDL-ul este cel mult un partid luat ostatic de un grup de oameni care seamana mai mult cu o gasca de interlopi, cu ghiuluri si lanturi cat degetul, inconjurati de pitzipoance blonde si protejati de politia politica. O tara condusa de persoane ca Maharu si Simona Senzual…

  15. Doamne Victor, aceasta noua mizerie a procuraturii basiste,era de asteptat sa apara. Ce ma supara este ca desi USL este la putere, cu adevarat puterea nu le apartine.Am urmarit Sinteza zilei aseara si comentariile facute de tine catre cei de la USL au fost foarte corecte. Problema acestora estenu doar ca nu au o strategie prea buna de comunicare dar nici oameni puternici nu au.Ponta este prim ministru si nu reuseste sa impuna imaginea de conducator, de lider, de forta, nu este impozant iar de restul nu are rost sa vorbim. Crin este doar un om, nu poate sa faca cat o armata, desi aproape ca face. Ce se intampla cu USL-ul de se lasa calcat in picioare si terfelit de Basescu, prin mijloacele pe care le detine, procuratura, serviciile,presa basista acest fapt ste inadmisibil. Oricum din stenogramele acestea, daca sunt adevarate nu rezulta decat faptul ca ace Dobre este de o prostie rar intalnita, cum l-au pus pe ala ministru? In schimb, Rus e smecher, stia ca va fi ascultat, zice doar ce trebuie, chiar dupa un scenariu bine recitat.

  16. USListii chiar se vor lasa sa le faca Basescu dosare penale la toti, sau se apuca de treaba si rezolva problema cu Luluta? In ritmul in care ii ia la parchet unul cate unul, nu mai apuca sa termine numaratoarea ca vor fi toti la parnaie pe 29 de zile.

    Nici nu stiu ce ma enerveaza mai tare, obraznicia lui basescu sau impotenta USListilor. N-au si ei sfatuitori? Poate ar trebui sa il angajeze pe Aliodor sa-i intareasca psihic.

  17. Salut Victor. 1. Daca vrei sa conduci o tara, ia un imprumut de cateva zeci mld euro de la o institutie financiara occidentala si tu vei fi pus administrator pe tot ce misca-n tara respectiva si nu se va mai misca nimic acolo, pana nu le dai alora toti banii inapoi!; 2. In Romania, nimeni nu poate sa transeze problema validarii sau invalidarii, nici CCR, nici Basescu, Antonescu, nici procuratura, BEC, M.A.I., INS, nici nimeni altcineva, pentru ca puterea de a decide asa ceva o are numai UE si cu FMI-ul. Nu e o problema politica, ci economica. Noi, ca tara, nu mai existam. Suntem o colonie; 3. Imprumutul FMI s-a facut la negociere directa cu Basescu (Sefu’ Statului la ora aceea!) si nu s-a stabilit daca il angajam, prin referendum, dezbatere sau votare in parlament. 4. Cand UE si FMI va da OK-ul, se va intampla ceva aici. Pana atunci ramanem in faza in care suntem, caci oricum n-are nicio relevanta si nicio importanta; 5. si inchei, intrebati-l pe Ponta de ce a acceptat pragul de validare cand a fost la Bruxelles si i-a propus Barroso. Sa ne spuna si noua, ca sa nu murit prosti! Daca tot ne-a scos cu japca la vot, desi el stia ca daca accepta prag, e f probabil sa piarda referendumul, ca aia si era logica prostiei cu pragul. Bagati si voi din astea. Bafta Victor.

  18. Validarea sau invalidarea nu e o problema politica, ci una economica. Noi ca tara suntem o colonie, nu noi decidem, noi nu mai existam. Daca se da OK-ul de la UE si FMI, se rezolva totul imediat. Basescu a negociat direct imprumutul cu FMI. E greu de schimbat, pentru ca cei de la FMI prefera sa colaboreze cu el, pentru ca cu el au facut intelegerea, au negociat.

  19. D-le Ciutacu,sint indignat si am marea rugaminte ca prin condeiul dvs.usturator uneori sa aparati cei 7,5 mil. de votanti cinstiti care, azi ,sint jigniti de niste neica nimeni,nimeni in drum cum va place sa spuneti.Despre ce este vorba.Lazaroiu,neamtu dar si dincu acrediteaza ideea ca noi cei care am venit la vot sintem saracii tarii ,prostimea fara scoala ,asistatii sociali intr-un cuvint cei care ar trebui sa taca ptr. ca numai elita trebuie sa aiba pareri .Este inadmisibil sa jignesti inhalul asta si sa vezi ca actiunea e concertata ,postacii pdlisti imprastiind aceasta idee.Mai mult ,se lauda ca medicii ,profesorii carora l-i s-a taiar salariul nu au iesit la vot .Este culmea ticalosiei sa imparti astfel societatea.Cred ca ptr. aceste afirmatii astia merita sa iesim in strada sa vada ce poate face “prostimea”(oricum am mai multa scoala decit oricare din cei trei).Succes.

  20. Exista cu certitudine o incrancenare apoteotica intre cei care sunt intr-un fel sau altul beneficiarii fostului regim si beneficiarii regimului care se doreste a prelua puterea.
    O lupta acerba, fara muma, fara tata, ceva ce romanilor nu le-a mai fost dat sa vada in ultimii 64 ani.
    Din pacate, atat cei 7,4 milioane, dar si diferenta pana la 15,16, 18 milioane sau cati or fi in mod real cei care au votat impotriva demiterii sau au stat acasa, cu totii sunt niste mase de manevra ale fortelor care se lupta in acest timp, a caror vointa a fost practic confiscata de fiecare forta conform interesului si folosita acum ca arma in lupta.
    Cred ca si unii si altii, oricare dintre cetatenii cu drept de vot ai acestei tari, suntem victimele fara vina, colaterale, ale acestei lupte pentru putere.
    Una peste alta, pe soseaua Virtutii din sectorul 6 Bucuresti zilele acestea tocmai se incheie actiunea de schimbare a bordurilor, desi nu era necesara si nici banii nu dadeau pe afara bugetului primariei.
    Deci, in timp ce USL se injura cu PDL, Base cu Crin si Ponta, iata ca Rares Manescu (primar sector 6 si protejatul lui Crin) face afaceri profitabile cu Videanu (omul lui Basescu), inlocuind borduri…
    Si mai credem ca le pasa de noi!!!Prosti ne mai cred…sau suntem?!

  21. traim in tara “ascultatilor”, asa ca azi au iesit iar pe taraba “interceptari telefonice”… stati linistiti ca nu sunt interceptarile judecatorilor CCR care sa se lumineze despre cum a aparut “erata”…. baietii din gasca lui Basescu nu sunt ascultati, sau daca sunt atunci inregistrarile sunt tinute de sefu…pentru “fidelizare”…. Oricum nimeni nu se mai straduieste sa intrebe in baza carui mandat au fost ascultati, Big Brother-ul in Romania face parte din viata de zi cu zi…

  22. La ce ora incepe serialul cu omuletul in tricou bleu ca bunica se perpeleste de ras cand vede actorul principal din serial?I-am pus film cu Louis de Funes dar nu-i place,nu vrea decat serialul cu scalambaitul…Mersi.

  23. Pina reusim sa ne numaram va propun un indreptar al micului ilegalist.
    Pentru ca in presa (hotnews) sa nu apara astfel de fraze:
    <>
    propun urmatoarele:
    – sa se foloseasca in convorbiri numele si prenumele corect si cu majuscule pentru identificarea rapida a personajelor – de ex:
    <> sau <>
    – sa se prezinte si articolele din lege care sunt incalcate poentru a fi mai usor de infierat in presa basista – de ex:
    <>
    – sa se indice cit mai clar din ce grup infractional organizat se face parte pentru ca e destul de vag sa se spuna doar “Sa fugim din acest grup infractional organizat!”

  24. Mai, nene, USL-ul asta incepe sa dezamageasca din ce in ce mai mult. Ce-au astia sau se asteapta ca Antena 3 sa le faca treaba? Domnilor Ponta si Antonescu, trezirea. Domnule Mihai Voicu, mai mult sange in instalatie ca altfel degeaba am venit vreo 8 milioane la vot.

  25. Eu nu inteleg de ce se ocupa primarii de aceste liste (unii dintre ei sunt chiar analfabeti si probabil nici nu au cu cine lucra) si nu se ocupa evidenta populatiei, impreuna cu INS. Evidenta populatiei poate opera in baza de date nationala pentru a elimina dublurile, mortii – asa cum face casa de asigurari, romanii cu domiciliul in strainatate etc. Una e sa ceara guvernul in Spania, Italia numarul romanilor care locuiesc acolo si alta e sa ceara asta 1000 de primari care sa-i bage in ceata pe spanioli, italieni etc.
    A propos, sunt romani cu domiciliul inregistrat in Spania, Italia, dar care au pasaport, buletin cu domiciliul din Romania, asa cum sunt si altii care au pasaport romanesc pe care este mentionat domiciliul in strainatate. Si unii si altii locuiesc legal in strainatate, asa ca numai autoritatile de acolo pot furniza liste corecte, primarii de aici nu au cum documenta asta.

  26. De ce nu-i citeste nimeni nenorocitului care
    traieste invelit in copertile constitutiei
    articolul din constitutie potrivit caruia este
    de mult demis? In fiecare zi care a trecut si
    trece de la referendum cetateanul asta iubit cu
    disperare de pepistii europeni calca si
    batjocoreste constitutia Romaniei
    Privitor la ceea face si desface pedeleul,
    calcand cu cea mai mare nerusinare si sfidare
    legile ,imi aduce aminte de un film vazut
    cu multi ani in urma in care un cetatean fusese
    martor la o crima.De teama criminalului acest
    martor se ascunde.Criminalul il gaseste si il
    denunta autoritatilor ca faptuitor al crimei.
    Parca auzisem ca exista legi impotriva celor
    care boicoteaza referendumul.Stiu ca la noi
    legile exista numai pentru cei care nu sunt
    portocalii.Dar nici macar nu se mai vorbeste
    despre vreo vinA. Singurul responsabil cu
    toate neregulile si pedepsele cunte ce-i
    asteapta pe cei pe care ii considera vinovati
    este cel care calca temeinic si acum in picioare constitutia.

  27. Datorita voua cei de la antena3 si noi cei care am protestat in strada a fost demise guvernele Boc si Ungureanu si l-am dat USE-leului puterea pe tava ei ce fac acuma cu ea o preda?Daca continua asa nu cred ca la parlamentare mai voteaza cineva cu ei.

  28. Haideti domnule ca asta este ceea mai mare golaneala posibila. Tara arde si astia se joaca cu noi de a dreptul. Pai nu este normal sa nu mai stie nici investitorii ce-i cu tara asta cand fiecare are un plan de afaceri bine gandit! Si dupa aia mi se mai spune domle cum poti sa spui ca politicienii sint oameni rai da mamaie sint oameni tare buni atat de buni ca te au adus in sapa de lemn.Mamaie ce ar fi tu sa te duci de unde te-a adus Ceausescu sa iti iei opincile lasate la bariera ,desga in spate si du-te matale prin Moldova de unde ai venit matale sa vedem ce cultivi matale fara apa . Auzi ca ma mai gandii la o chestiune simpatica nu ar fi bine pentru domnia matale sa iti iei feciorii sa-i pui la sapa ca oricum locuri de munca prin urbea nationala nu prea gasesti.

  29. Domnule Ciutacu,
    Îmi pare rău că sunt pe lista interzișilor, deși fac doar comentarii destul de decente și, din păcate, deși par poate paranoic, cu timpul se confirmă cam 90% din ceea ce spun, inclusiv cu frauda masivă orchestrată de colonelul Opriș de la STS în 2009, care a ajuns general ca recunoaștere a meritului de a fi în haita băsistă care a sfâșiat țara în toți cei 8 ani de șefie a lui băsescu, pentru că ei au furat continuu, chiar și într-o opoziție formală în guvernarea Tăriceanu și chiar acum.
    La orice plângere penală la adresa găștii lui băse parchetul rămâne impasibil, dar se “autosesizează” la orice regurgitează albăstruiul, care și-a ales culoarea cu schepsis, fiind un semnal pentru colegii lui, foștii CEIști.

  30. Parca suntem vrajiti, zilele astea in Romania se intampla cea mai mare ticalosie din ultimii 22 de ani si noi protestam pe facebook sau pe Antena 3. Ceea ce e ok, dar nu e ok daca ne oprim la asta.In timp ce noi ne indignam si ne alegem cu like-uri, astia actioneaza, si nu se vor opri aici. Foarte curand vor anunta si “frauda majora”. E stupefiant sa vezi ca cineva isi permite sa anunte ca nu va respecta legea ( Blaga de exemplu ) si sa nu pateasca nimic, doar pentru ca politicienii de la varful USL nu au portocale. E stupefiant sa vezi ca oamenii sunt abuzati de parchet si conducatorii nostri o tin langa cu independenta justitiei. E stupefiant sa vezi ca gruparea basista din CCR face ce vrea stapanul si Ponta ne spune in continuare cum va respecta el decizia curtii. Pentru cine guverneaza oamenii astia ? In fata cui raspund ? In fata ambasadorului american ? A comisiei europene ?
    Pacat. Sunt de acord cu cel care il acuza pe Ponta. A demonstrat in tot timpul asta ca are o mentalitate de sluga. Macar de ne-ar lasa sa murim frumos.

  31. Pot sa plagiez si eu putin ?
    Domnule Presedinte ! Nu stiu daca este bine ce faceti!…Cred ca eu v-am facut Presedinte! Domnule Presedinte cand ati mintit ;Cand ati spus ca ve-ti reforma statul roman,in 2004,sau acum cand spuneti ca statul roman este reformat?
    Nu stiu daca este bine,Domnule presedinte!

  32. Rade lumea de noi ,de cei care am fost la vot!Daca este asa atunci nu mai merg la vot niciodata!Vad ca asa sunt si aparat si respectat !

  33. Stimati concetateni, va rog sa tineti cont de imprumutul acordat de FMI, negociat cu Chelu’ in persoana si care trebuie ambursat integral cu dobanda cu tot. Va rog sa tineti cont ca daca UE si FMI nu dau acordul, aici nu se intampla nimic. Pentru ca, surpriza, noi nu existam. Suntem o colonie. Pana aia nu recupereaza banii cu dobanda pe care ni i-au dat la negociere directa cu Basescu, aici nu se misca nimic altceva in front!! Rog insistent sa intelegeti ca noi nu existam, de-aceea aici pe plan local nu are nimeni ce sa rezolve. Nu misca nimic. UE si FMI cand vor da OK-ul. Deocamdata iata, nu l-au dat…

  34. E plin de basisti la voi !!!
    Va saboteaza iar voi stati ca boii pana o sa va desfiinteze !!!
    Dati-i dracului afara odata , ca daca o sa dispareti , numai din cauza lor o sa o faceti !!!!!!!!!!!!!!!!

  35. Buna seara,
    Am o rugaminte pe care va rog sa i-o adresati domnului Voicu.
    Sunt unul din cei 7,4 milioane de ciumpalaci care au contribuit printr-un vot democratic la lovitura de stat . Uitandu-ma la TV zilele am o mare nedumerire.
    De ce USL-ul nu face plangeri penale: pentru instigarea la boicotarea referendumului, pentru instigarea alesilor locali la nerespectarea deciziei CCR care solicita Guvernului actualizarea listelor electorale permanente, pentru cercetarea falsului acelei fituici cu antetul CCR si care modifica pe fond decizia luata in plen …
    Stiu ca presiunea pusa pe USL din toate partile e mare, dar ar putea sa-si imparta responsabilitatile si de exemplu, una din organizatiile lor din Bucuresti sa fie “insarcinata” sa se ocupe de plangerile la parchet … sunt convinsa ca pentru domnii procurori e mai placuta actiunea de la Constanta cu fotomodelele … insa daca tot e pe banii nostri, macar sa aiba de

  36. gagiul asta a fost maoist…nu ma mai mira nimic…

    Barroso’s political activity began in his late teens, during the Estado Novo regime in Portugal, before the Carnation Revolution of 25 April 1974. In his college days, he was one of the leaders of the underground Maoist MRPP (Reorganising Movement of the Proletariat Party, later PCTP/MRPP, Communist Party of the Portuguese Workers/Revolutionary Movement of the Portuguese Proletariat).

  37. Ioan Rus a dorit sa ramana presedinte Basescu, in aceste conditii avea promisiunea de a fi propus prim ministru.

  38. Astept plangeri penale pt pedeleii care aubinstigat lumea sa nu voteze. Astept plangere penala pt inscrisul de pe tricou al notaritei base in Duminica votului. Astept plangerinpenale pt cei din CCR care au neglijat atributiunile de serviciu si au dus tara in haos prin mesaje contradictorii si anticonstitutionale. Astept si legea care sa oblige CCR sa lucreze 24/7, sa fie schimbati pe baza de examen cu minim cerinte, gen facultate drept, jurist, procuror, judecator, orice care sa intareasca cunoasterea legii si aplicarea ei. Bineinteles, as dori si vot obligatoriu si verificari de conturi ale fostilor directori din companiile de stat…prietenii stiu de ce.

  39. OFF offtopic:

    Victor, ai putea sa-l inviti pe Alin Moldoveanu la VG? Aurul lui ne-a mai ridicat un pic din lotul tarilor de lumea a treia la Olimpiada. Si performanta lui nu a fost elogiata la adevarata ei valoare. Ca sa nu mai spun ca nu am mai vazut de mult o asemenea traire la intonarea Imnului. Sincera, fara patriotism de carciuma.

  40. Nu are sens sa ne mai ingrijoram cu basescu, cu procuratura, cu CE. Domnul Ponta sigur are toata situatia sub control. Doar asa se poate explica faptul ca ne trimite salutari de la Londra. 😀

  41. D-le Ciutacu ,vreu sa stiu daca judecatorul cu “erata “va fi dat pe mana procuraturii ?Poate d-nul Voicu sa aduca in acest sens clarificari ? Eu il vreau la brutarie.
    Daca se poate va rog sa mai scrieti o scrisoare lui Baroso ,nu stie nimic ce se intampla in tara ,este pe langa ,ori face pe prostul ? sau ne crede prosti .
    Succes emisiunii ,aveti un invitat valoros ,inteligent,voce calma ,discurs logic ,va urmarim .

  42. Boierii sunt la Bruxelles, arendasul e Basescu, care a fost lasat sa mulga tara pentru boierii de la Bruxelles, iar noi suntem descultii de la 1907, care o sa iesim si-o sa li-l luam pe arendas in coasa. Dupa aceea, boierii de la Bruxelles probabil ca vor scoate jandarmeria sa ne-mpuste! Descult pe camp, in alergare… Se intampla din nou (Twin Peaks).

  43. p.S..si daca ma gindesc la “nu vreau sa -mi petrec batrinetea in puscarie,tot la basescu ma gindesc..nu mai stiu, am inebunit de tot!

  44. Scandalul coloneilor ”civili cu stele sub robă” din Parchetul General este departe de a fi trecut pe linie moartă. Ipotetic vorbind, „tandemul Kovesi-Iacob” ar putea face obiectul unei cercetări penale. Cum ar fi posibil, aflaţi în continuare… în ”ring”.
    “Numirea noului procuror general, pentru că doamnei Kovesi îi expiră mandatul la sfârşitul lunii septembrie, se va face în baza unei proceduri transparente de selecţie a celor care vor să candideze”, spunea, ieri, la prima conferinţă, premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al justiţiei. Şi dacă am putea avea mult mai devreme un nou procuror general? Ar fi posibilă suspendarea şi chiar cercetarea penală a Codruţei Kovesi? Generalul Voinea, fost şef al procurorilor militari pe ţară, ne-a sunat la redacţie pentru a ne pune la dispoziţie o… ipoteză-şoc. Cu subiect şi predicat, renumitul magistrat militar ne-a spus de ce ar trebui suspendat şi cercetat penal colonelul în rezervă Laura Codruţa Kovesi,

  45. Toti stim ca sunt ascultate telefoanele. Deci e o mare facatura. Pe ce cheltuie procurorii banii romanilor? Ce ancheteaza? Ca a indraznit cineva sa spuna ca listele trebuie corectate conform legii? Si CCR a spus asta si BEC, cititi hotararea de pe site BEC, cu legile cum trebuie calculat cvorumul: exact asa cum spune USL. Au aruncat manipularea ilegala in presa si toti au uitat de lege, toti au uitat ca listele trebuie corectate. Parchetul este obligat sa iasa public si sa spuna ce ancheteaza si pe ce cheltuie banii romanilor!!

  46. Nici nu o sa conteze numaratoare, desi este bine sa se faca si sa arate ca Basescu a fost, in fapt, demis de popor.
    Nu va conta pentru ca doamna Aspazia de la CCR la sedinta de marti va lipsi. Astfel 2/3 din 8 sunt 5 – cei 4 PDL+UDMR.
    Se va valida ilegalitatea facuta de dl. Minea anterior si se va pregati terenul deciziei din 31…
    Despre dna Aspazia ce mai este de spus? Am vazut tot ce se poate vedea si este veriga cea mai slaba …
    O sa ramanem umiliti de netrebnicii din servicii, procuratura si mai nou CCR – noile organe ale terorii …

  47. @ atreides
    Tu crezi, in mod sincer, ca daca USL depune plangere penala, parchetul ii va lua in seama?
    M-as mira sa o faca! 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.