Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Stăpânul absolut şi argaţii săi jalnici

Stăpânul absolut şi argaţii săi jalnici

Umil executant al ordinelor stăpânului, Emil Boc a plecat la Cotroceni cu propunerea conducerii teoretice a partidului şi s-a întors cu (evident) alt nume. Dat de conducerea practică. E Traian Igaş, fost lucrător la firma de largă rezonanţă internaţională Costello, văr cu fostul primar din Pecica, pe care ştiu doar vecinii de scară, producătorii de televiziune care caută câte un obraznic cu gura mare să dea toată lumea-n el, Gheorghe Falcă şi Elena Udrea. Ceea ce-i suficient…

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Stăpânul absolut şi argaţii săi jalnici

  1. Oamenii nu-si pun problema ca daca astfel s-au comportat “curcanii” cu presedintele, cum s-ar comporta cu un simplu cetatean. Oamenii stiu (sau ar trebui) ca acesti porci grasi la fel ca parlamentarii au initiativa doar atunci cand le este periclitata fericirea personala.
    Orice Tilica-4 clase isi umfla burta in fata oricarui cetatean de parca i se citeau pe fata cele 15 milioane salariu.
    Apoi daca tot suntem la capitolul “destituiri” de ce sa ne oprim aici? Avem un presedinte pe care-l asteptam nerabdatori sa faca parte din aceeasi categorie, acei “nesimtiti” curcani care l-au deranjat si ,fiindca tot se apropie Craciunul, restul porcilor in costum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.