Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Stăpânul absolut şi argaţii săi jalnici

Stăpânul absolut şi argaţii săi jalnici

Umil executant al ordinelor stăpânului, Emil Boc a plecat la Cotroceni cu propunerea conducerii teoretice a partidului şi s-a întors cu (evident) alt nume. Dat de conducerea practică. E Traian Igaş, fost lucrător la firma de largă rezonanţă internaţională Costello, văr cu fostul primar din Pecica, pe care ştiu doar vecinii de scară, producătorii de televiziune care caută câte un obraznic cu gura mare să dea toată lumea-n el, Gheorghe Falcă şi Elena Udrea. Ceea ce-i suficient…

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Stăpânul absolut şi argaţii săi jalnici

  1. Nici nu cred ca se astepta cineva ca Blaga sa fie inlocuit cu vreun om de mare valoare, cred ca ne-am lamurit cu totii ca marinaru` a facut guvernul acesta dupa spranceana lui, adica a dracului de stramb.Si la urma urmei, ce atata planset pe inlocuirea lui Blaga? In orice alta tara ar fi cercetat si judecat pentru frauda masiva de la alegerile prezidentiale, frauda pe care in mod direct a patronat-o.La noi, vad ca si opozitia a inceput sa-l regrete…

  2. Traseistul Dudu prinsese tupeu aseara,la emisiune,dar i-ai taiat craca la timp…mai are sa treaca pe la PSD si e politicianul complet.Anonimul Igas nu e decat un om de casa,,,tiriplic” dupa definitia lui Badea si la momentul potrivit va fi bagat in fatza asemeni lui Hoara la miting…adica e doar un trepadus sacrificabil.Jos cu gasca portocalie!!

  3. Yraian Basescu nu mai este demult stapanul absolut. De aproape un an incoace se observa ca adevarata putere este la Elena Udrea. Basescu este un argat al doamnei Udrea.

  4. @Tudor – ai dreptate in privinta “regretelor” fata de plecarea buldogului. Parca vineri, in timpul protestelor sindicale, “onorabilul” Blaga ii asemana pe sindicalisti cu slugile care au mers la….stapan!! Adica la “stapanul paharelor”, seful suprem al pedelistilor si pupinbasestilor… Si intreb atunci: el, buldogul, nu era/este tot o sluga a stapanului?! Cred ca “sluga Blaga” este scoasa din teren si bagata in cantonament pentru ca “stapanul” sa-l scoata la bataie ca propunere de prim-ministru “curat si uscat” cand va fi cu motiunea de cenzura…..

  5. Eu cred că este o încercare de a revitaliza (dacă se mai poate) onoarea şi cariera politică a lui Blaga, prin aşa zisa demisie din pricina potestului de pe data de 24, în încercarea morbidă de a ajuta partidul portocaliu. Atât Blaga cât şi Berceanu şi Videanu se vor ocupa de alegerile care vin şi nu de soarta ţării noastre.

  6. Copii fara viitor , adulti care regreta pe Ceausescu , pensionari cu frica de saracie si moarte …
    Aceasta este NOUA ROMANIE a lui basescu !!!…
    ” Ba , tace-ti dracului din gura ” … Asta ne asteapta … Usor , usor …
    Basescu a luat coasa si ii face drum lui Udrea , noua stapana care arunca cu ciocolata din Q7 !!!…
    Cine ne-a ajutat in ‘ 89 , nu ar putea sa o mai faca o data ???… Pentru ca singuri , nu avem nici o sansa sa scapam de ei !!!…

  7. hai cu egalarea, ca suntem deja in prelungiri!…

    ps. dupa meci vom da vina pe arbitru… asta e romania!

  8. @Victor Ciutacu: “Ceea ce-i suficient…”

    …si necesar.

    Asta batranu’ se joaca cu curu’ gol pe langa mataranga sculata. Vrea sa arate ca joaca tare , dar nu face decat sa se pricopseasca cu cateva voturi pro-suspendare ,chiar din randurile pedeleilor. Voturi care ar putea atarna foarte greu , cand se va vota suspendarea in parlament. Am inceput sa fiu optimist in privinta asta: ungurii deja incep sa se disocieze usor de PDL si , mai ales ,de Basescu. Isi dau seama ca mizeaza pe un cal pierzator… Pe ici , pe colo , se vede asta si in presa portocalie. Am vazut si un blog portocaliu care , peste noapte , a devenit roz ca o acadea :).

  9. Mare lucru, un politruc inlocuit de un alt politruc…Din pacate pe Bese nu-l intereseaza decat sa satisfaca hachitele lui Madam…iar poporul tace si inghite

  10. Laude pentru dl.Blaga?Atunci ce valoare mai are întelepciunea populară care zice:„spune-mi cu cine te aduni,ca să-ti spun cine esti”?Cât despre înlocuitorul său,nu stiu cum se face,dar îmi vine în minte o scenă,aceea a unui supus aplecat,cu căciula în mână,pe buzele căruia se pot citi,încă înainte de a fi rostite,cuvintele:„săru”mâna coane!”Poate gresesc,dar dacă nu?

  11. Victore, cand se termina cu astia sa vezi atunci distractie; ce PSD, ce Nastase, ce senator Voicu, ce Vantu, etc. Asculta-ma pe mine, distractia va fi maxima, nu conteaza cand, merita fiecare secunda de asteptare.

  12. Draga Victor, observ ca omu’ stie, cica, italiana si germana. Miram-as. Tu, jurnalist uns cu toate alifiile, poti afla cumva daca la minunatele scoli/cursuri absolvite de Igas a facut vre-un curs de engleza? Daca da, de ce nu stie aceasta limba de mare circulatie in mediile internationale in care se presupune ca ar trebui sa se invarta in viitor. Am o curiozitate, sper interesanta si pentru tine.

  13. Nu va mai face nemeni ce s-a facut in 89 pt ca am vazut deja ca este zadarnic sacrificiul. De astia nu scapam!!! Daca nu vor fi ei la putere, vor fi copiii lor, educati de ei in spiritul binecunoscut. Nu prea mai vad iesire din rahatul asta. Ganditi-va cum va fi cand vom incepe sa restituim imprumutul. Daca acum este foarte rau, atunci va fi moartea. Nu stiu la ce ne-am mai putea astepta in bine de la tara asta…

  14. Igas, o nulitate ascultatoare, dornic de functii si putere, ar face orice s-o obtina. Crestinului asta care vroia zi nationala de rugaciune nu-i e jena de ceea ce face?

  15. Victore… ma intreb usor naiva daca, cumva, cei care au initiat rima cu javra ordinara nu au fost chiar la comanda marinarului. Caci rezultatul, demisia lui Blaga, nu este exact ce a dorit preaminunatul?
    In privinta comparatiei cu Anastate… esti tu naiv. Anastase nu a comis nicio ilegalitate de sanctionat, ca a fost comanda de la marinar. Cum sa sanctioneze el asa ceva, ca nu e fraier, sa aplice obligatoriu legea in fiecare caz. Aplica fix atunci cand vrea muschiu’ lui, ca d-aia a fost reales.

  16. “Sociabil, deschis, volubil”:))))) pai competentele astea le am si eu!!! De ce n-as aspira la post!!! Si-s si modesta…sau nu se pune??!!

  17. Buan ziua,

    Aveti dreptate:”Stăpânul a ordonat, slugile au pus imediat în aplicare porunca…Ceea ce-i suficient.”
    Cat mai suportam?!

    Cu mult respect,
    ioanaP

  18. PENTRU BUCURESTENI
    Indiferenta dauneaza grav sanatatii natiunii !
    Sunteti lasi, sau va e frica de Basescu Traienica?!

  19. Blaga n-a vrut sa-mparta turta taxelor de protectie cu Udrea iar Basecu nu mai avea certitudinea ca raportarile contabile asupra birurilor portocalii sunt corecte. A reechilibrat sistemul. Blaga seful mafiei, Udrea sefa protectiei, Basescu seful impunerii omertei si judecatii intre frati.

    Este o restructurare a mafiei și atat. Numai naivii pot crede ca ar fi razboi civil in PDL-vizibil. Este doar un mic reglaj in PDL-invizibil.

  20. Lasa Victor, nu-ti fie frica de Traian Igaş.

    Pentru orice eventualitate poti invata “karate” de la Domnul Dudu Ionescu ca doar a declarat ieri la SZ ca le-a studiat.

    Sau o fi doar una din multele aberatii spuse de domnia sa aseara ?

    Oaia care nu declara la tv ca stie karate.

  21. stau si ma mir.atata cerneala si minti luminate se risipesc pe subiectul basescu.
    ce trebuie sa faci sa nu mai auzi de aceasta entitate abjecta?iti vine sa o iei pe campie,nu numai sa-ti arunci cascheta.si toti astia care sunt dupa chipul si asemenarea sa….igas asta se rade la luna.deci,nici o legatura cu planeta pamant.de romania a auzit doar prin prisma simbolului national traian basescu.

  22. Inca o marioneta in guvern. Manuitorii sefi, base si udrea sunt fericiti ca isi maresc colectia de marionete. Iar eu ma hotarasc sa emigrez. Voi?

  23. chiar se va alege praful de tarisoara asta!
    chiar ne va lua dracu’

    ca sa-l citez pe dl Bolcas “ori ne sinucidem, ori vom fi asasinati”

    ma tot intreb de unde au portocalii astia atita tupeu si nesimtire…

  24. Asaaaa, deci acest “naş’ Costică a lu’ finu’ Agapie” , o sa rezolve problema mitingurilor de protest ale politistilor, si o sa-i descopere pe cei care-au dat cu sapca-n caine. Singura lor scapare e sa nu numere Roberta sepcile, ca ies mai multe decat protestatarii.

  25. Sincer nu inteleg, cum naiba pot stapani prostovanii astia, o tara intreaga? E clar ca nu-i duce mintea decat la hotii cat despre competenta lor…cum se spune? “Fix (beep)”. Ce dracu ,mai asteptam sa-i dam jos? Asta trebuie spusa pe tot locul: IESI AFARA – JAVRA ORDINARA

  26. @Traienica – ai perfecta dreptate, asta se si urmareste, separarea in ochii oamenilor a pdl-lui de guvern si Boc.Si stii ce e mai dureros? Ca tare mi-e frica ca cei 5 milioane care l-au votat pe marinar sa nu cada iarasi in capcana.

  27. Victor,
    De ce nu folositi voi trustul mogulului cel rau ca sa-l umpleti de spume pe marinar? Aveti acul si papusa voodoo. Pe prima pagina in ziar, schimbati “miscarea de rezistenta” cu “iesi afara … ordinara”, idem pe toate burtierele antelor. Cine stie poate ordona sa vi se taie curentul …

  28. I-am vazut cv-ul.Te crucesti ce oameni ”fac bani” in Romania.
    Blaga a ”pazit” alegerile. Chiar n-o mai fi prieten cu TB?

  29. Super tare articolul din JN,la fel si cel de pe blog.Se pare ca nu mai avem sprijinul nimanui sa il schimbam pe base,cu rusii ne-am certat,cu NATO ne-am pus bine ca am scos FMI din insolventa,cu UE ne-am cardasit la fonduri europene-nefolosindu-se de ele, si uite asa s-au scos altii care le doreau,deci suntem de capul nostru…deci…nu se va schimba nimic,decat ca ne va fi mai rau.
    Eu am o problema ci roberta,pardon,d-ra anastase.Nu pot sa cred ca va scapa,cu toata legea de ieri a lui base,pe care inca nu ati avut timp sa o comentati.CC va putea controla Parlamentul…nice.

  30. Blaga nu a fost un ministru bun pentru ca s-a aliat cu hotii si daca stau bine si ma gandesc e si el un mare bandit pentru ca a pus un umar zdravan la fraudarea alegerilor. Udrea nu va iesi in viata ei presedinte in tara asta, de asta sunt absolut sigura. Poate va fi o luna ” prim- ministra”, poate va fi mare primarita, dar functia suprema nu o va ocupa in veci. Asa ca daca se mai musca din cand in cand intre ei ma lasa rece.
    Ceea ce insa nu mai pot suporta este nesimtirea si tupeul maxim cu care isi numesc lingaii in functii publice. Mai au un pic si isi pun si cameristele secretari de stat….

  31. Astept din 89 sa fie mai bine. Atunci aveam 12 ani, acum am un copil de doi ani. Mi-e groaza sa ma gandesc ce viitor ii ofer eu in asemenea tara, ce sanse are el sa duca o viata frumoasa si cinstita in tara lui. Oare chiar trebuie sa fie tigan in tari straine, chiar nu putem avea un trai decent in tara noastra?

  32. acum sa te vad: “Atât timp cât în faţa camerelor incită românii la ură, incită românii la violenţă a trăit ceea ce a semănat”.

  33. Eu, personal, n-am uitat intalnirea mai marilor din PDL din dimineata de dupa realegerea lui Basescu…si nici sentimentul crunt de amaraciune pe care l-am avut la anuntarea rezultatului final al votului …despre ce vorbim? Blaga nu e cel mai imaculat personaj din PDL. De unde bocetele astea cu “cel mai bun ministru de la MAI”? Hai sa fim seriosi!

  34. avem nevoie de o mare nenorocire pentru ca presedintele sa vina si el, fara vaicareala, prin blocaje in trafic, cu masina proprie, la servici…

  35. Asa s-a iesprimat?! Nu mi se pare fascistoid ci pur si simplu un alt prost cu gura mare, bazat pe mafia portocalie! Oricum, pe langa privirea mai nehotarata ca oricand a marinarului si culoarea visinie a fetei lui blaga, bietul igas era atat de vizibil ravasit si nepotrivit cu ceremonia, incat grotescul iti facea, efectiv, greata! Nu ne miram de alegerea facuta, daca privim la noile nume, -ca si la cele vechi, de altfel!- din guvern, ne ia durerea de cap, necunoscuti, nauci, neaveniti, depasiti de imprejurari, incapabili sa faca fata noilor exigente! Si sa nu ne facem iluzii, nu s-a schimbat nimic, desi cainii latra de zor, caravana trece impasibila, intangibila, cu pasi hotarati, spre victoria finala, aceea impotriva poporului si a tarii. Poa’ sa iasa toate sindicatele si mamicile lu’ sindicatele, marinaru’ face munai ce vrea muschii lui. Va salut,

  36. Ce fascistoid!??? Prost de bubuie!!! Eleganta uneori dauneaza foarte grav sanatatii…mintale!

  37. Am fost in comunism. Am trecut in plutocratie, niciodata in democratie. Iar cand vom pasi in autocratie va fi prea tarziu.

    Dumnezeu sa ne ierte si pazeasca daca nu facem ceva, acum.

  38. Pai, Blaga nu face parte din famiglie?
    Cu varu’ si nasu’ se conduce statu’..
    Trebuia sa se rezolve “problema” MAI pentru urmatoarele alegeri ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.