Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Stam si ne acceptam resemnati soarta?

Stam si ne acceptam resemnati soarta?

UPDATE: Inregistrarea emisiunii

In decembrie 2009, populatia conlocuitoare mi-a produs ultima dezamagire in aceasta existenta pamanteana. De atunci nu mai am vreo asteptare de la aborigenii din spatiul carpato-danubiano-pontic. D-aia n-am de ce sa ma simt deceptionat de lasitatea si neparticiparea poporului suveran la diverse proteste. Ca sa fii deziluzionat, trebuie, logic, sa-ti fi facut in prealabil iluzii. Or, eu am incetat demult sa-mi mai fac iluzii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Stam si ne acceptam resemnati soarta?

  1. Sunt prima care sa spuna ca ne meritam soarta pentru ca ii *lasam* pe oamenii astia sa ne fraiereasca, batjocoreasca etc. fara sa ne exercitam nici macar dreptul (dreptul, nu obligatia) de a vota si preferand sa ne bagam capul in nisip sub deviza plina de elan si optimism « oricum toti politicienii sunt la fel si votul meu nu va schimba nimic », dar deja ma zgarie pe urechi toate reprosurile ca n-am iesit in strada sa protestam. Avem locuri de munca, avem responsabilitati, cum ar fi ca de fiecare data cand se trezeste poporul roman sa mai protesteze in legatura cu ceva (ca slava Domnului, motive de protest sunt destule) sa ne luam zi libera sau ore libere de la munca pentru aceste proteste?
    Asta nu inseamna ca suntem cu totii lasi, neinteresati, mamaligi sau alte epitete acordate cu generozitate de presa romana. Inseamna ca tinem cu dintii de ceea ce ne tine in viata in mod imediat si ca pentru unii dintre noi e mult mai important sa avem de unde sa ne luam salariu decat sa *speram* ca vom reusi sa ii facem pe oamenii astia care au dus nesimtirea la rang de arta sa se uite la noi si sa ne ia in seama. Imi pare rau ca v-am dezamagit, unii dintre noi au in vedere sa manance si luna viitoare, nu sa aduca trezirea natiei asteia obosite. Si asta nu ii face niste aborigeni inculti si ignoranti care nu ar recunoaste democratia si spiritul civic nici daca i-ar lovi in cap, ii face niste oameni tristi care nu isi permit sa mai aiba iluziile alea de adolescent proaspat iesit in viata care crede ca poate schimba lumea si care trebuie aiba grija in primul rand de ei, si apoi de binele statului. Pentru ca statul cu siguranta nu are grija de ei si, de fapt, nu are nimeni altcineva grija de ei.

  2. Simplu: jos Basescu, jos guvernu etc .. da .. dar intrebarea ramane aceeasi de 20 de ani : pe cine punem in loc? (bineinteles, care sa nu ne vanda la fel cum au facut’o si precedesorii?)

  3. eu zic ca nu mai este nici macar resemnare …. am vazut s interviul de azi de pe Realitatea si dezastru …

    fara consistenta.
    dar ce sa facem ASTA E

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.