Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Spectrul ratării crizei mele de 40 de ani

Spectrul ratării crizei mele de 40 de ani

Sunt născut în 1970. Deci anul ăsta, dacă nu m-o călca între timp accidentul, o să fac 40 de ani. O legendă urbană spune că ar trebui să mă apuce prima criză majoră de adult în viața, faimoasa criză a bărbatului de 40 de ani. O să fie chiar cool, două crize într-un singură, a mea și cea economică. În sfârșit, mă voi contopi și eu, o dată-n viață, cu țara! Dat fiind că pentru rezolvarea celei economice îi plătim pe Băsescu, Boc și Isărescu, revenim la a mea.

Mai mult, la Șuțu


P.S. Vă rog, lăsați-mă pe mine să mă îngrijorez pentru propria stare de sănătate

Comentarii

comentarii

Similar Posts

116 thoughts on “Spectrul ratării crizei mele de 40 de ani

  1. Dragi compatrioti, incepem un nou an de trai pe datorie, de subzistenta “pe caiet” si de spectacol ieftin si grotesc din partea infractorilor pe care i-am reales sa ne pastoreasca inca 5 ani. Macar de-ar tacea din gura si de i-am vedea mai rar…

  2. Osho zice într-una dintre cărțile lui, al cărei nume îmi scapă în acest moment (promit să revin cu titlul imediat ce regăsesc cartea), că în jurul vârstei de 40 de ani, mai aproape de 41, ne gândim pentru prima dată la moarte. Zice că facem pentru prima dată lucrul ăsta la modul serios și că, vezi Doamne, rătăcirile alea privind alergătura după femei, ar avea sens, însemnând că intrăm într-un soi de panică și încercăm să facem ceva…
    Mai bine citești cartea. Nu sunt o povestitoare prea strălucită!

  3. @Cris: iarta-ma, dar nu vad legatura intre criza mea si pastorii amintiti

  4. Găsit cartea despre care scriam mai sus. “Maturitatea – Responsabilitatea de a fi tu însuți”, se cheamă cartea. Și de la 42 de ani, zice Osho ăsta, că se produce un salt și că omul începe să se gândească la religie, la lumea cealaltă. Având în vedere că tu treci oricum primul prin “criza” asta, te rog mult, să mă ții la curent 😉 !

  5. S-ar putea sa se manifeste in alte moduri si poate mai tarziu , nu neaparat la 40 de ani . Eu am descoperit de curand ca inafara prefixului pe care-l schimb anul asta , am mai schimbat ceva : masa mea corporala are 3 cifre . Asta dupa ce am fost ani de zile un model pentru tot cercul meu de cunostinte : 1.85 si 83 de kg . Nimic in plus , nimic in minus – ani de zile . Schimbarea nu-i de la mancare – mananc doar carne alba , multe fructe si legume , nu beau decat ceai si apa minerala (exceptand cele “n”-spe cafele) .Asa ca-i bai , metabolismul m-a tras de maneca . Deci , da , recunosc spasit – am hotarat sa ma apuc de sport (sa las masina deoparte cat pot si sa folosesc bicicleta , in plus alergari) . Am hotarat sa ma las de fumat (de la 2 pachete pe zi , ceea ce va fi o provocare) . Cu alcoolul n-am probleme . Ce ma supara iar e ca , desi proiectele mele evolueaza in directia dorita , viteza e necorespunzatoare (inainte nu aveam probleme sa aman o chestie sau alta , acum simt ca nu-mi mai ajunge timpul) . Cam asa se manifesta criza mea de 40 de ani .
    Sincer , nu cred ca esti chiar senin in legatura cu schimbarea prefixului . Macar pentru faptul ca intri in alta categorie statistica . Intr-un fel sau altul banuiesc ca se manifesta si la tine criza asta , dar te suspectez de putina bravada .

  6. Ba eu pe nenea Ciutacu il suspectez de o suprinzatoare nepasare vis-à-vis de schimbarea prefixului: ma “tem” ca va trece “permanently on hold” eventuala criza personala, pentru ca are alte mori de atacat, in vajnicul razboi purtat impotriva dragonilor crizei globale…si/sau autohtone. Ii tinem pumnii, ii facem galerie, ii masam umerii cand se retrage pe scaunelul din colt si nu-l lasam nici anul asta sa arunce prosopul!

  7. *”suRprinzatoare” [si eu care incercam sa construiesc un mini-discurs epatant:(]

  8. La multi ani!
    Tot in 1970 primavara-vara am ajuns si eu pe lume.
    Comun cu dvs.: Bere, șpriț, fumat(past tense)
    N-a fost nevoie de o Rădulească sa ma convinga cum ca e nociv tabacul. Acum fix 10 ani am lasat țigara (si nu-s mai sanatos pe tema asta. poate mai frustrat)
    Greu de crezut ca mai este loc de amante schimbate semestrial in anii 2010. Si mai ales greu de crezut ca acestea ar rezolva o criza a unui barbat la 40 de ani, de conditie medie (cazul meu), in romania.
    Este subiect de meditație: Leac contra crizei ce-i atinge in romania pe barbatii de 40 de anișori cu nevasta și copii.
    De criza economica ….sa se ocupe cine-o vrea.
    Cum am inceput …..La mulți anișori!

  9. Subiectul este extrem de ofertant. 🙂
    Mă voi limita la a-mi exprima părerea că Victor Ciutacu e prea deştept pentru a nu rata criza bărbatului de 40 de ani, în cele mai dăunătoare aspecte ale sale.
    🙂

  10. Domnule Ciutacu,

    Va doresc sa nu va afecteze criza varstei. Sunt cu adevarat persoane care nu au avut puterea de a o infrunta.Datorita * crizei* am acum statut de…divortata. Asta e. Succes in *lupta * !

  11. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am citit tot ce ati scris si vreau sa va spun un lucru:nu veti trai nicio criza la schimbarea prefixului.Nu manifestati niciun simptom care sa va indemne sa traiti asta.
    N-o sa va apuce nici gagicareala(va apuca pana acum sau dupa 60-70 de ani,poate)si nici altceva;sunteti perfect pentru aceasta varsta. Echilibrul,maturitatea,inteligenta,etica ,probitatea profesionala pe care le aveti,chiar si unele defecte care sunt ca la orice om normal,va vor face sa nu simtiti ca intrati intr-o varsta de criza,cum ziceti Dvs.Sunteti tanar si asa va veti simti mereu la cat am reusit eu sa va cunosc.O sa mai vorbim si la inceputul anului 2011 si veti fi la fel ca acum,dar cu mult mai multe acumulari pozitive.
    Eu am 53 de ani,am invins multe probleme de sanatate,ma lupt si acum ,dar nu m-am”impiedicat”de niciun prag de varsta;eu,ca spirit, ma simt inca tanara,desi am parul aproape complet alb (si nu-l mai vopsesc!).Ma agreeaza foarte mult tinerii care sunt in preajma mea,chiar ma iubesc.M-am bucurat nespus ca, la doi ani de cand am plecat la pensie(nevoita fiind),fostii colegi,majoritatea tineri,din Directia in care am lucrat,m-au invitat la o petrecere de sfarsit de an in preajma Craciunului si m-am simtit si mai tanara pe langa ei-parca nici nu plecasem de langa ei.A fost o surpriza extraordinara,mai ales in lumea asta in care traim.
    Unii, cu varsta apropiata de a mea ,chiar ma invidiaza ,ca ma ridic mereu ca pasarea Phoenix din ceea ce mi se intampla rau,pentru ca ei percep altfel lucrurile,se simt deja batrani,chiar daca sunt sanatosi.

    In convingerea mea,sunteti “omul frumos”(asa cum scria Dan Puric in cartea sa), si asa va doresc sa ramaneti.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  12. Este un stil nou al Dvs. D-le Ciutacu, un pamflet la persoana I?
    Chiar ma gandeam sa va cer sfatul, ca intre barbati (eu am 45 ani), ce as putea face ca sa impiedic cresterea “gerascofobiei”, stiti Dvs. teama asta constanta si exacerbata de imbatranire.Ca la mai toti barbatii prioritatile mele sunt : profesia si familia. Momentan pe plan profesional sunt realizat, dar am senzatia ca nu sunt suficient de respectat in calitate de cap de familie, nu sunt total acceptat de partenera mea pe plan sexual. As vrea sa fie doar o “presupunere stupida” de a mea. Cu cei cu care am stat de
    vorba m-au sfatuit, sa am “O COMUNICARE DESCHISA” cu partenera mea, sa uit de ideea ca
    as putea fi acuzat de ego-ul meu de a fi subjugat de partenera, prin rugamintea, prin insistenta de a ne rezolva conflictele prin “punerea cartilor pe masa”.
    Unii mi-au spus ca partenera mea ar trebui sa faca tot ce-i sta in putere pentru a implementa aceasta comunicare deschisa, pentru a nu merge la culcare suparati.
    Pentru ca tot mai cred ca este doar un pamflet iesit din comun, ca adresez intrebarea pe care personajul Dvs. real pune? Cum sa rezolv problemele de baza a faimoasei crize?

  13. “Dorinta nestavilita” de a arata ca inca se mai bucura de tinrete survine la barbati abia pe la 50…poate chiar mai mult. La femei apare in jur de 38-40(vezi Mihaela Radulescu)! Deci… mai ai(daca mi se permite sa vorbesc fara pronumele de politete cu un coleg de generatie si facultate) atat din punct de vedere al varstei biologice, cat si al tonusului pe care il dovedesti. Ca atare, dezideratul tau de a te contopi cu tara mai trebuie sa astepte! Sper totusi ca atunci cand TU vei intra in criza de care vorbesti, Romania sa nu se mai confrunte cu asa ceva!

  14. Victor Ciutacu, la cat de mult l-ai futut pe tiran nimic nu mai conteaza. Si nu e verde si nici d-alea noi n-are. Nutzi e neschimbata. Ii curge tarana din buletin.
    La multi ani, voua, dementilor.

  15. BUNA DIMINEATA VICTOR,
    criza ta la 40 de ani te-a apucat acum de sarbatori,ai avut prea multa VACANTA ,dar
    CAT SUNTEM INCA PE PACE,
    EU ITI ZIC BINE-AI VENIT
    Ne-ai lasat cam mult sa fierbem in SUCUL PROPRIU,ma bucur ca ai revenit,mai rar ,dar nu de condamnat,dreptul la o mica VACANTA era necesar.
    Esti prea DEȘTEPT sa stai cu gandul la criza ,si o sa ai prea puțin timp sa te gandești la ia.Nu te va lasa cealalta ECONOMICA,unde suntem ANGRENATI TOTI,și aici sper sa fie afectati cel mai mult, cei ce au votat SA TRAITI BINE.
    CRIZA, ca despre ia este vorba,ce sa zic eu care am 71 de ani ma confrunt cu mai multe ,in mod special cu cea de NERVI vazand la tot ce se intampla.
    Noi cei care scriem pe acest blog iti iertam gandul la CRIZA DE 40 DE ANI,asta se POARTA in mare parte la cei de o varsta cu tine,dar tu nu ai voie,esti prea OCUPAT ,și de ce anticipezi,stai intai de toate sa implinești 40 de ani,apoi vezi tu ce se va intapla.
    Dupa cum am zis,te iertam pantru gandul tau,dar stii de ce?
    Pentru simplele motive ca
    ești AROGANT,GENIAL,și pe deasupra CEL MAI BUN.
    SA FII SANATOS CU TOTI AI TAI PE CARE-I IUBEȘTI.

  16. Sunt sigur ca nu vei intra in nici un fel de criza chiar daca faci 40 de ani,Si nici nu patesti nimic.Ba din contra pe multi ai sa-i iriti si anul acesta.Ai vazut vreodata “drac” mort? Continua fiindca esti sustinut si ai multi fani.Toate cele bune iti doresc.

  17. Stati linistit, nu se intampla nimic special la 40 de ani. Mult mai importanta sunt criza economica si mai ales cea morala de care nu mai scapam. Eu va doresc la multi ani si va urez a va pastrati fortele pentru a va lupta cu cealalta criza, din societate, care ne afecteaza pe toti.
    Sa aveti un an 2010 mai bun deca cel pe care l-am incheiat. Petre Craciun

  18. Sănătate şi fericire îţi doresc !

    D-ale Revelionului
    Gigica ce abia mai pridideşte cu fripul mititeilor la grătar, se retrage la masa nesătuilor unde, cu stupoare, mai află doar unul mic şi pricăjit, soţul-Sucă administrându-i o „glumiţă de spirit”:
    – Ia-l cu mânuţa ta aia fermecată, care sporeşte !

  19. Is trecuta bine de varsta cu pricina;am trait sub diverse forme manifestarile crizelor(de dupa 40 de ani);nu gandul motii este cel care ma nelinisteste cat,gandul ca nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda cu multi dintre tinerii de azi! La inceput am zis ca e timpul sa studiez mai mult,cand colo,constat ca ei mai au mault de studiat pentru a fi la nivelul meu…nu e o infatuare,e strigatul meu de disperare la reactiile -tot mai multe ascultate in cercurile neamurilor revenite in tara pentru a ne intalni pe noi: hodorogii, comunistii, neumblatii prin lume, etc-si care au o incredere nebuna in noii alesi ai tarii,gasind doar o vina enorma presei care s-a aliat “aproape in totalitate”impotriva unui singur om.Ma nelinisteste si ma ingrijoareaza modul lor de gandire…or fi avand dreptate?
    Vom trai si vom vedea!
    Scuze,d-le Ciutacu,am scris la disperare!
    Pentru D-voastra,”La multi si buni ani”!

  20. Domule Ciutacu,
    “Prietenii” dumneavoastra vor spune: “asta nici macar criza de 40 de ani nu o face cum trebuie” 🙂
    In sfarsit va depasesc si eu ceva…. la varsta. 🙁
    Va urez un an nou mai bun, cu realizari profesionale si personale de exceptie, cu sanatate si la cat mai multe postari pe blog.
    Cu deosebit respect

  21. Hai să fim serioşi criza asta celebră a barbaţilor este un mit urban. De ce ? Pentru că operează doar în cercul celor care aşteaptă un motiv ca să se poată victimiza.
    La tine nu poate să deputeze criza asta .
    Motivul : Felul tău de a fi şi familia extraordinară de care ai parte înlătură orice criza.

  22. Stai linistit nea Ciutacule ca de-o pierzi p’asta de la 40 ( zic criza) vine aia de la 50 de ani.Totul este sa stai in ring asa cum te stim noi ,sa nu arunci prosopul.

  23. D-le Ciutacu,
    Cred ca v-ati dat seama ca citesc tot ce scrieti cu mare interes si incerc sa patrund in semnificatia reala a mesajului Dvs.Fraza :”O legenda urbana spune ca ar trebui sa ma apuce prima criza majora de adult in viata, faimoasa criza a barbatului de 40 ani” m-a facut sa deschid DEX-ul si sa identific in definitia data cuvantului de “legenda”ceva care sa sublinieze ca “povestirea” de fata este doar “brodata”fie de Dvs., fie de cei care spun asemenea “legende urbane”.Sintagma in sine de “legenda urbana” poate fi interpretata ca “o prelucrare aparuta initial ca o poveste “senzational” de adevarata, spre deosebire de mit, care este prelucrarea romantata a unui IPOTETIC fapt real. Legenda urbana doreste sa fie cat se poate de autentic care s-a intamplat in data de, in cutare loc, existand si martori”.
    Ori din ceea ce am citit din articolul Dvs. NU S-A INTAMPLAT NIMIC; totul este doar “brodat” fie de Dvs. fie de categoria barbatilor de varsta Dvs.Si nu vad de ce ” ar trebui sa va apuce” vreo criza de vreun fel cand pe plan profesional sunteti atat de apreciat, iar in planul vietii conjugale la fel constituiti un model de urmat de toti barbatii nu numai urbei Dvs. ci din toata tara.

  24. Da! Este adevarat!
    Dar CRIZA trebuie si fentata cu maiestrie. Acum 15 ani am trecut si eu prin asa ceva. Si mi-am zis ca “mi se rupe” si din acel moment nu am mai avut nicio problema. Le-am luat cum au venit, n-am gandit si am facut totul din “burta”. Si, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, a mers totul snur. De ce? Habar n-am!
    Poate ca nu mi-am propus lucruri imposibile (milionar in euro, iubite in fiecare seara, castele in Spania sau sa lupti cu morile de vant).
    Ce regret acum? Ca in urma cu 35 de ani nu aveam mintea de acum. Si ca nu ascultam de oameni care au incercat sa-mi spuna ceea ce stiu eu astazi. Dar pe atunci tot ce zbura era comestibil…
    Am o familie unita, material si profesional stau bine; copiii imi dau motive de bucurie si mandrie…
    Dar fiind in tinerete un neconformist (oaie neagra) imi pare rau ca parintii mei nu mai traiesc sa vada ca totusi nu au avut dreptate si ca nu am ajuns un purligar sau boschetar. (Recunosc ca exista si pericolul asta; totusi am gasit-o pe nevasta-mea care sta bine cu picioarele pe pamant si ma conduce/coordoneaza bine).Asta este cel mai minunat in viata mea; ca am gasit-o pe ea…
    Lui @I.I. ii spun ca am avut si eu crize sentimentale; dar tot cu ajutorul doamnei mele le-am rezolvat pe toate…Si este adevarat; fara a COMUNICA unul cu celalalt nu se rezolva nimic. Din contra, pericolele sunt peste tot…
    PS
    Din cana in cand mai caut si eu un motiv de cearta. Altfel ar fi prea multa monotonie…

  25. Io zic sa stai linistit cu privire la criza varstei si sa nu te superi ca o vei rata pentru ca, sincer, n-ai “stofa” de om care sa treaca prin asa ceva! Crede-ma, aia nu trec o singura data prin asa ceva. Nu, ei asa sunt! Varsta e doar un pretext pentru a-si motiva actiunile, satuli fiind sa si le mai ascunda!

  26. Si tot la tema:
    Acum au anuntat la “Antenne Bayern” ca Lothar Matteus s-a despartitt de a patra (!!!) nevasta! Si daca ala nu avea tot ce-si dorea…

  27. daca nu ai program anticriza …naspa…or sa te ia la ochi FMI, Banca Mondiala si Asociatia femeilor trecute de 60 de ani…grija mare!

  28. criza despre care vorbesti este intre 40 si 45 de ani. sa vezi ce criza o sa ai la 45 de ani , cand intre timp basescu va modifica constitutia si va mai candida pentru inca un mandat . atunci sa vezi criza!

  29. eu stiam ca femeile au criza asta la 40 de ani. si pot chiar sa-ti confirm.
    la barbati vine pe la 50 😉 mai ai putintica rabdare 🙂

  30. nu degeaba ne`om numi Hommo Erectus, desi cu crizele astea nedepinzand tocmai de noi, mai curand ni se scoala paru`n cap de cate vezi (si vezi !) la TV-ul vietii.

    in fine,daca nu va ia Dumnezeu mintile (cum se vede treaba, se cam petrece cu multi dintre politiconii telegenici actuali), o sa treceti linistit si prin asta.

    eu sper sa va pastrati umorul, (auto-)ironia, o minte limpede si echilibrata, iar daca in campul vizual mai apar anatomice ispite, atunci fie ce-o fi…la tigara de dupa scuturati din cap a mahmureala, luati si`un paharel, zippati si apasati butonul la lift..doar doamna Dvs sa nu afle.

    La multi ani !

  31. Un sincer “La multi ani” si profitati din plin de aceasta varsta: iti da forta , intelepciune, subtilitate si un altfel de “atac verbal” asupra interlocutorului. D-abia astept , veti avea multe subiecte fierbinti anul acesta: puterea si oligarhii care misuna ca rechinii in jurul lor. Sunt platiti din banii contribuabililor dar reprezinta “majoritatea” de peste hotare.Iar flacara violet a fost stinsa de sfantul Vasile, odata cu 2010.Scumpiri ? Un fleac ! O sa-i ciuruiasca !

  32. 🙂 Despre criza din punctul meu de vedere:
    Au aparut zvonuri despre o criza financiara, am tratat-o cu o criza de ras.
    Au aparut certitudini despre o criza a locurilor de munca, am facut o criza de sciatica.
    Au urmat pe rand: o criza monetara in buzunarele mele, o criza alimentara in frigider, o criza de nervi, o criza de disperare, o criza de panica.Am taiat de pe lista un concediu de criza.Este posibil sa urmeze o criza de identitate.
    Sper din tot sufletul sa nu urmeze o criza morala si din cauza crizei de locuri de munca sa accept un post de model videochat.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/10/09/avem-o-criza-ce-facem-cu-ea/
    Cu drag si respect

  33. Eu te văd pe val / Să fi tare în caval
    2010 cum zisei : de nota 10.

    Raţeta de puţâşoare

    Aglaia (mama) : 600gr.cartofi ferţi în coajâ, 2 lingureli fainâ, un
    ou vazut cucoş, scaiva brânză..
    Frecat pasta mână muiere, puţâşoare bagat la cald şi gata dat la
    lingăi.

    Aglaia (cochila însulară sositâ di Craşun):
    Brânzâ nu-i higenic.
    Barosaneli de 20 cm grorşoare 2 ţoli se lamineazâ în cald pân se
    fac puţâşoare (contra 100 euro lut avanti).

  34. La Mulţi Ani!!
    Problema e serioasă, mai ales ca gacicile sunt cam scumpe, şi asta cu cât înaintezi în vârstă!!
    Din fericire, fără crize, fără probleme, viaţa ar fi o lungă călătorie într-un borcan cu dulceaţă.
    G Bachelard spunea că ar fi bine să ne imaginăm paradisul ca o imensă bibliotecă!!
    Aşa că, singura noastră grijă ar fi să nu uităm să citim!!

  35. Domnule Ciutacu. Tocmai ce ma uitai pe Antena3 si vazui cam ce fac crizatii de prin alte tari sa treaca prin criza de care pomeniti dvs.Innot in rauri inghetate,fel de fel de trante prin noroi,concursuri de dans pentru cei trecuti binisor de varsta considerata critica,campionate de bautori de bere…samd.De asemena, la ora asta, discotecile si cluburile destinate socializarii celor “varstnici” sunt tot atat de animate cat si cele pentru tineri.Iar dupa atmosfera degajata si calitatea distractiei, a muzici si a dansurilor sunt mult mai de calitate decat clasicele cluburi pentru fite de la noi..Perechi,perechi, de “crizati” de varsta a doua si a treia imbracati fistichiu, vopsiti,mascati,tatuati isi traiesc cu dezinhibare totala varsta.Ceea ce aici in Occident e privit cu admirativa ingaduinta si intelegere ca un normal drept la viata, la noi e condamnat si anatemizat drept imoral in baza unei false si ipocrite moralitati.Asadar eu va doresc dvs ca, in cazul in care va apuca amocul si se trezeste fiara din subconstientul dvs, sa va traiti sincer si cu plenitudine criza de care pomeniti.Impreuna cu sotia dvs.Si “imitat” de tot mai multi dintre noi, macar din generatia asta a decreteilor trecuta pana azi prin tot felul de crize.Multa sanatate.

  36. pentru orice criza eu as propune vizionarea (revizionarea) filmului ‘lista lui shindler’.
    in raport cu tragediile adevarate ,framantarile noastre par nimicuri.

  37. Domnule Ciutacu aveti dreptate. O sa aveti o criza ratata. Nu cred ca aveti motive sa va ingrijorati. Aveti 0% sanse sa va transformati intr-un Irinel Columbeanu. Dupa toate simptomele el reprezinta tipul ideal de om (cunoscut) aflat in criza. Tragic pentru el este ca nu a depasit momentul. Un an nou plin de pliniri si fara criza (de care-o fi ea) va doresc!

  38. Criza lu’ peste. Nu exista nici o criza la nici o varsta, poate daca esti ipocondru.
    A, daca vtri musai sa faci o criza din asta, nu deranjezi pe nimeni. E constitutional.

  39. – sa privim cu optimism spre 2010 … a spus Boc
    – Udrea nu a zis nimic … dar e optimista in general …
    – “optimismul” ne va anima … a spus si Basescu

    In consecinta, fii optimist! Priveste spre posibila criza personala cu optimism, gandeste ca se poate suprapune nu doar cu cea economica, din care Base spune ca vom iesi, ci si cu una (sau mai multe) politice.

  40. ”criza barbatului la 40 de ani” sau ”criza femeii la 30 de ani” sunt doar niste stereotipii. despre o ”criza” se poate vorbi la orice varsta. dupa parerea mea ea apare sa nu in functie de cat de impacati suntem cu noi insine, de cat de multumiti suntem de viata si de realizarile pe care le-am avut pana in momentul respectiv si cu ce sperante plecam in continuare.in scurt timp voi implini 22 de ani si deja simt cum ma paste o ”criza”. exact din motivele pe care le-am enumerat mai sus. deci nu varsta e problema ci viata pe care o traim. la multi ani si numai bine!!!!

  41. Ah! va sa zica va jucati cu “focul”; sarmanul om pe care l-ati ochit pentru a face misto de el ! Si ce convingator pareti in mistocaria Dvs.:”Cartile de specialitate sustin, la unison, ca o s-o dau pe gagicareala. Si ca o sa le schimb – pe domnisoare, normal – ca pe sosete”.Hai, ca-i tare de tot! Dar cu voia Dvs. intreb daca sunteti convins ca ”victima”Dvs. chiar s-a documentat asupra “fenomenului” de “gacicareala”, si de placerea de a le schimba “ca pe sosete”?Stiti cumva de cate ori isi schimba “insul”, ales de Dvs., soseata intr-un an, luna, saptamana, zi?
    Sa stiti ca nu pun intrebarea aceasta aparent stupida ca s-a intamplat la Tg. Mures la Medicina ca un student, care locuia in camin isi schimba camasa, si sosetele o data pe luna! Mergea la gagici si “isi peria (da, cititi bine) camasa si soseata” de praf. Am fost martor ocular la aceasta faza!!!!Ei, daca ajunge un barbat de 40 ani la asa o performanta slaba, poate sa-si puna cenusa in cap. Eu, sper ca la cei 45 ani ai mei sunt inca departe
    de asta…

  42. @andreea, NU sunt stereotipii!la 22 de ani as fi mai circumspect cu afirmatiile transante.nu de alta ,dar risti sa te ‘prigonesti’!

  43. Traiasca Imperiul Ciutacesc !!DLE Ciutacu pe cand revine Vorbe Grele ??(nu-s patruns de spiritul patriotic dar ce-mi place `tonomatu`:))editia cu Tudor Gheorghe a fost GENIALA !!!)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.