Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Singura cenzură bună e aia din moţiune

Singura cenzură bună e aia din moţiune

LATE UPDATE: Imaturul care bea banii pensionarilor la Dubai, copilotul care sfidează săracii de la Monte Carlo, iresponsabilul care şi-a luat bonă filipineză este noul premier desemnat. Vizionarul presedinte al Romaniei n-a mai tinut cont de jignirile anterioare, de umorile Elenei Udrea la adresa “procurorului ceausist” sau de spaimele Robertei Anastase c-o asasineaza ucigasii tocmiti de liderul PSD. Tara avea nevoie de prim-ministru, i l-a dat pe Victor Ponta. Pentru binele poporului suveran, evident…

UPDATE: MRU a picat la vot, cu tot cu penibilii ăia care i-au fost livraţi de partidele coaliţiei, după o ţigănie cu ameninţări, lacrimi şi dureri de burtă în direct. Acum aştept următoarea mutare a lui Băsescu. Nu-l suspectez că va sta fără să joace. Dacă se încordează şi nu vrea să-l rupă acum pe Ponta, va urma un dans asemănător celui de la ultimele parlamentare, cu nominalizări formale de premieri-fantomă şi Guvernul demis ţinut interimar până la alegeri. După cum am spus-o-n emisiunea Sandrei, cu tot scepticismul meu, era greu de crezut că nea Viorică va veni să-şi plângă înfrângerea. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Singura cenzură bună e aia din moţiune

  1. Ponta da, dar RUS????!!!! Schimbam haita de hoti PDL cu cea din PSD? Mai lipseste Hrebe, Michi Spaga, Sirbu (sa-si mai traga un glont in oua si sa se mire ca se ara cu caii)si se reface gasca de hoti de la PSD.Oricine dar Rus niciodata, cu asemenea oameni m-au pierdut ca votant.
    un om de stanga.

  2. Cu riscul de a ma trimite la peluza,tot ce pot sa le spun celor din PDL si UNPR e:Adeu,hijos de puta!Si sa nu va mai intoarceti in veac!

  3. Daca USL isi joaca bine cartile PDL poate ajunge sa se bata pentru pragul electoral. Se spune ca se vor eroda in 6 luni. Eu cred ca pot face cateva miscari ca sa nu se intample asta. Situatia e complicata, Iliescu a intuit bine, oamenii se asteapta acum la cresterea salariilor, a pensiilor, etc. Iar Basescu nu va ezita sa loveasca in guvern.
    1. In primul rand va exista un recul al celor care din principiu merg cu cine e la putere. USL va capitaliza niste voturi pe baza asta.
    2. Sunt atat de multe lucruri de lamurit din perioada guvernarii PDL (ma refer la sutele de hotii de care stim sau banuim toti) incat USL poate sa-i tina, acum avand si parghiile puterii, intr-o permanenta defensiva publica pe PDL-isti.
    3. O alta chestiune conjuncturala este aceea ca PDL va trece prin niste framantari serioase. Ganditi-va ce e in mintea primarilor PDL sau UNPR acum. Erau convinsi ca vor beneficia de sprijinul de la centru, ca vor face o campanie cum a facut Pinalti anul trecut si acum…?
    4. Desi ar trebui sa fie punctul 1. Au chiar sansa sa arate ca sunt mai buni. N-ar trebui sa fie foarte greu la ce-a fost in acesti 3 ani si 4 luni.
    Una peste alta, Basescu si ai lui au pierdut. Odata cu predarea guvernului va fi cel putin cum va fi cu Tariceanu. Chiar mai rau, pentru ca Tariceanu era mai rezervat, Ponta n-are scrupule.

  4. Minunata imagine cu PDL-isti zvarcoliti! Doresc romanilor speranta. Si astept sa-i vad pe primii PDL-isti dand socoteala in fata “viermilor, betivilor, pulimii”.

  5. @Claudiu: politicienii ardelenii-s cinstiti si deasupra oricaror banuieli 😉
    Apropo, ce-o mai face distinsul domn Vasile Dancu ?

    Ma mir ca nimeni n-a zis insa nimic de musiu Croitoru, mare fost
    lider al FEN… Pentru cine are nevoie de reimprospatarea memoriei,
    un search cu cuvintele cheie Catalin si Croitoru se impune

  6. Eu o singura speranta imi exprim: oricat de rau ar conduce USL-ul in perioada ramasa pana la alegeri, lumea sa aiba suficienta tinere de minte astfel incat PDL-ul sa nu mai intre in parlament. Cu putin noroc si pe baza de PMR, nici UDMR-ul. Desi, de prea multe ori, populatia a dovedit ca are memorie cat pestii de acvariu, care uita tot de la un geam la celalat.

  7. cand s-a anuntat rezultatul motiunii am deschis geamul si am strigat cat am putut JOS BASESCU! iar primele reactii de la geam au fost: bravoooo!!! si stau hat in mijlocul orasului meu, deci e clar ca nu se mai putea cu vinzarea Romaniei la “negrii” 😀

  8. Buna seara d-le Ciutacu,

    Mult succes in emisiunea din aceasta seara.

    Sper sa fie prima seara fericita si asa vrem sa fie toate zilele care urmeaza ,dupa caderea guvernului boc.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  9. au venit negrii acum la putere, sa fure ce a mai ramas, din pacate am avut, avem si vom avea numai incompetenti in acest parlament indiferent de culoarea politica, se pare ca toti sunt doar dupa ciolan si nicidecum in interesul tarii

  10. OPREA E GATA SA SUSTINA GUVERNUL, IAR ONTANU CRITICA VARFUL PDL?
    DAR “FEMEIA IN ALB” PE CAND ISI FACE CALEA INTOARSA, CA DOAR DE SUB ARIPA LUI NASTASE A TRECUT SPRE PDL, VIA PNL-STOLOJAN?

  11. Victore, Placinta aia era la ciclu de spunea ca o doare burta? A naibii burta daca plangea in halul ala. Chemati si voi un expert sa citeasca buzele celor doua jumere sa aflam si noi de ce nu mai putea madam Placinta. Astept rezultatul. Mersi

  12. Felicitari pentru emisiune! In legatura cu pozitia d-lui Hrebenciuc in legatura cu faptele din trecut, el zice ca pe ei ii intereseaza viitorul! Waw! De multa vreme ne spun cum vor plati portocalii cand vin ei la guvernae, acum au de cateva ore un premier desemnat si deja ii intereseaza doar viitorul… Mda, aceeasi atitudine din ultimii 20 de ani, odata ajunsi la putere ii intereseaza doar ciolanul… nimeni nu raspunde pentru furaciuni. Inteleg ca il preocupa sa nu mai fim pe ultimul loc in UE, dar in cazul in care nu stie, de anchetarea furaciunilor nu se ocupa nici ministrul de finante, nici cel al economiei, nici primul ministru…sunt niste baieti in niste institutii, pe care ii platim noi ca sa faca aceasta treaba !!! Concluzia e simpla: daca nimeni nu va fi cercetat pentru ce au facut la guvernare, eu unu nu voi merge la vot!!!

  13. Ăsta-i genul de sforar care crede în “o mână spală pe alta şi amândouă faţa”. Nu mă convinge prin aparenta prudenţă, responsabilitate, diplomaţie, pe care le afişează de vreo 10 minute de când îl descoşi, împreună cu Bogdan Teodorescu.

  14. Pe mine, ca cetatean, nu ma intereseaza ca Romnia e pe locul N ci ma intereseaza sa PLATEASCA cei care ne-au adus in aceasta situatie (printre ei este si acest alunecos personaj sinistrul hrebenciuc) si doresc, inainte de a vota USL-ul, sa vad cum PLATESC: basescu, udrea, “hrebenciuci”, berceanu, boc, duta, blejnar, si toti ceilalti care ne-au injosit si ne-au chinuit mai ales in acesti 8 ani! Si dorinta mea sincera este sa nu-l mai vad NICIODATA pe acest om, hrebenciuc. Imi este scarba de el, mi se pare un lingau si un mare excroc. Asa cum imi doresc sa nu-i mai vad pe cei de la pdl, udmr, unpr!

  15. valeu ce slinos si incult e hrebenciuc, de ce mama dracu’ l-ai adus in emisiune victore?

  16. Zi mare / miturile se spulbera / emisiune excelenta cu Hrebe; in principal, insa, din pricina interventiilor telefonice, si nu a invitatului .. Mai exact, dupa hahaiala penibila, fugarita si jenata a lui Basescu (ex-invincibil, ex-mit, ex-sex-symbol, ex-superman al politicii romanesti), inca un MIT s-a spulberat: Hrebenciuc – magicianul, misteriosul om din umbra. In realitate, e un batranel expirat, duplicitar si, mai ales, periculos – chiar daca mi-a placut cum Dvs. si Dl. Theodorescu ati sesizat imediat panseul cu “uitarea trecutului” – ceea ce s-a retinut e ca, NOTA BENE ! a tinut mortish sa transmita un mesaj precis si repetat in sensul asta. Omul e material periculos , stati cu ochii pe el !

  17. Domnule V.Ciutacu, ce rost are sa va murdariti emisiunea si numele cu un individ atit de josnic ca C.Preda ?!

  18. Felicitari USL !

    Ascultind discursul lui C Antonescu, mi-o tihnit ase dye binye drajii mnyei ca am intinerit cu 20 de ani !!!
    Ma asteptam sa fie un discurs foarte bun dar am fost de-a dreptul uluit de puterea “pumnilor” dati si incasati !
    MRUngureanu a fost tinut permanent in corzi si cu mucii “rosii”(de UTC-ist in travesti liberal) facuti cravata !
    Atitea adevaruri spuse, aruncate in obrazul acestui Impostor, Fatarnic, Fariseu, ale acestei cozi de topor, intr-un asa timp scurt si in vazul intregii tari nu am mai vazut !
    Sint convins ca acest discurs va face Istorie si va fi un reper pentru cei animati de sentimentul patriotic curat si luminat, dar nu numai, care trebuie sa anime pe orice cetatean onest al unei tari in care s-a nascut si in care traieste !

    USL va avea sansa sa desfasoare o Guvernare prin care Romania si cetatenii ei sa isi recapete locul pe care il merita in Europa !
    Aceasta sansa nu trebuie ratata domnule Ponta asa cum au ratat-o Basescu si PDL-istii sai mafioti !
    Sintem in ceasul al 12-lea, Romania inca mai poate fi salvata !
    Faceti-o si impreuna cu colegii din Alianta veti intra in Istorie ca niste Invingatori !
    Impreuna cu C.Antonescu si D.Constantin pareti a fi o echipa Providentiala !
    Romania are nevoie, o merita pentru cat a suferit, sa fie salvata !
    Va doresc sa reusiti si veti castiga nu numai respectul si recunoastrea cetatenilor Romaniei ci si pe cel al Europei intregi, care eu cred ca asteapta altceva de la noi decit sa fim “Cartita” Marelui Licurici de peste Balta, ghidonati de un Gitenstein, Soros, sau MRUngureanu !
    Romania trebuie mai intai de toate sa se integreze in Familia Europeana iar cu aceasta impreuna in Clubul largit al Democratiilor Occidentale !

    Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta schimbare pe care atit de multi cetateni ai Romaniei ne-am dorit-o si pentru care ne-am rugat zi de zi ca Dumnezeu sa ne ajute !

  19. Tare ma tem sa nu fie ca in versurile lui Eminescu;”cum venirã,se facurã toti o apa si-un pamant”.Adica sa o ducem tot asa greu si cu USL-ul!

  20. Ar trebui sa inteleaga oamenii politici sa nu-si mai bata joc de poporul român!Sa respecte poporul ca sa fie respectati indiferent de partid

  21. Sigur, eu pe bune astept scaderea tVA la 19 % si scaderea TVA la alimentele de baza. 🙂

  22. Aprecieri la superlativ despre emisiune ,a fost o vinere cu evenimente de exceptie ,am stat cu A3 aproape toata ziua ,a meritat
    Ma gindesc la relatia basescu -Ponta ,cred ca nu vor fi mari conflicte ,vor face trocuri :
    Ponta sa-i lase in pace pe anumiti basisti ,sa nu-i duca dupa gratii si-i va asigura liniste ,alte favoruri ,etc Stie ca nu-i merge cu rinocerul ,nu-i Taricianu si parca mai are un nas pe undeva daca -mi aduc aminte . Imi este mie frica d-le Ciutacu sa nu incepeti voi de la A3 sa-i faceti subiect de emisiune ,stinsa-i steaua lor Mai bine cind vedeti o neregula sau au luat-o gresit luati personal legatura ,oricum ii cunoasteti ,rezolvati amiabil ,mai avem 2 rinduri de alegeri ,mai avem si un presedinte de ales ,pierdem tot ,vin iar basistii la putere Sint convinsa ca vor gresii ,sint f. orgoliosi ,tineri ,o alianta contra firii ,greu de gestionat. Traiesc cu speranta unui viitor bun ,unei reusite pentru Romania si romani Am incredere in voi .

    P.S.@ Craiovean ,nu fi ironic ,mai greseste omul ,nu excelez in ale scrisului dar nici ca olguta ta nu sint ,esti un mic ,vezi sa nu te faci si mai mic.

  23. Putea sa-l puna pe MRU, Boc, credeti ca l-a ales pe Victor din dragoste. O sa-si franga gatul daca nu mareste salariile bugetarilor. Iar Domnul Ciutacu poate sa afle repede de la Gherghina daca mai sunt bani. Si nu mai sunt.

  24. Antonescu a fost senzational azi! Nu-mi amintesc ca in Romania in acest 20 de ani sa fi avut un orator atat de bun si sunt sigur ca ar fi si un bun presedinte.

  25. Victor…noi poporul dedicam urmatoarele versuri pe ritmurile Mitica la Brutarie: Basescu la Puscarie, puscarie….basescu la puscarie, puscarie 😀

  26. Draga Ciutacu te rog sa-i propui noului ministru al culturii Diaconu , ca tot e anul Caragiale sa-i acorde Marele Premiu lui Boc pentru interpretarea sa de azi de-a dreptul fabuloasa = TRADARE SA FIE DAR S-O STIM SI NOI ! Cat despre mine dupa ani de zile in care m-am simtit umilit sunt in sfarsit mandru ca sunt roman. Si la fel de mandru sunt de strabunicul meu turc Alec, de strabunica grecoaica Polixenia si de strabunicul rus Ignatie. Va multumesc din suflet domnilor tradatori Husein,Ignat si Zisopol !

  27. incep sa-l cred doar pe dl.V.Stan….
    se activeaza prea tare: hrebenciucii,nastasii,socrul micutului Titulescu….ramine sa apara miki spaga ,rovana plumb

  28. trebe sa recunosc ca marinaru` a reusit sa ma surprinda – sa-l numeasca din prima pe “copilot” in fruntea guvernului – si doar in urma unei singure runde de “negocieri” … asa a fost ca o surpriza pentru mine, chiar nu ma asteptam.
    ramane de vazut ce se va intampla si care`a fost motivul pentru care a facut acest “gest” – firesc de-altfel – daca te uiti la cum stau lucrurile in parlament.

  29. Viorica se da deja pe fata, cand incearca sa ne imbete cu: sa uitam trecutul, sa ne uitam in viitor? Corb la corb nu-si scoate ochii. Nu din naivitate am iesit in strada, dar daca astia nu pricep la ce ar folosi PDL-istii prin puscarii, deja imi pare rau inca odata pentru natia romana.

  30. Pe mine ma ingrijoreaza ca Basescu nu s-a zbatut deloc sa o mai lungeasca. Inseamna ca avea deja planul facut. Si cand are el planuri e cazul sa nu fim relaxati.

  31. Scarba de Oprea a schimbat rapid macazu,iar Kelemen face pe fata mare!Curate curve virgine!

  32. Si continuarea de bun simt este suspendarea “papusarului” de la cotroceni. Nu de alta dar nu mai are pe cine “sforarii”.
    Sa fie intr-un ceas bun, savurez razbunarea!

  33. Victore,

    daca ioan rus ajunge ministru de interne, toata tevatura asta cu demiterea guvernului ungureanu/jos basescu e o farsa mizerabila. ioan rus la interne confirma ca grupul transpartinic de la Cluj pune mana pe guvern asa cum a fost intelegerea cu basescu la ultimele alegeri prezidentiale: basescu e ajutat de ei sa fure alegerile iar cand “nu mai poate” conduce imparatia iau ei, transpartinicii, puterea. Astia “pedaleaza” pe destinele romanilor alternand la guvernare/furaciune cand psd cand pdlul cameleonic. Romania va intra intr-o tornada a dictaturilor, fiecare dictator si suita sa avand garantata “imunitate pe viata” de catre celalat dictator.
    De ce nu se grabeste ponta sa il suspende pe basescu? (iliescu se declara multumit de “coabitare”)
    De ce nu l-a anchetat basescu pe ponta pentru moartea procurorului Panait? I-a trimis DNAul pe cap..mda! 😉
    USL=PDL= aceiasi mizerie!

  34. Tot cu Hrebenciuc vom merge mai departe? Mă îngrozeşte ideea. Mai ales afirmaţia lui de aseară să lăsăm ce-a fost, să privim spre viitor. Şi furăciunea de până acum? S-o uităm şi pe aia cu viloaiele, Monte Carlo-urile lor, banii de prin bănci Elveţiene cu care se scuteau pensionarii de suferinţa tăierii banilor de pâine sau medicamente. Să uităm jaful din spitale, că noi nu ne putem trata la Wiena.NU! NU ACCEPTĂM AŞA CEVA! JUDECAREA ŞI CONDAMNAREA HOŢILOR CARE AU JEFUIT BANUL PUBLIC, DECI ŞI AL NOSTRU! PUŞCĂRIA! Iar cu unul ca Hrebenciuc nu văd o Românie curată, de onoare şi de viitor pt copiii noştri. Poate doar pt ai lor! Şi nu condamnare doar pt termopane că nu suntem chiar toţi retardaţi.

  35. O zi de exceptie, cu evenimente de exceptie. Discursul lui crin, impecabil, caderea si decaderea pdl, balsamica, sutul in cur incasat de mru, pot spune impacat, salutar! Nici emisiunea dvs nu s-a lasat mai prejos, ati pus intrebarile pe care i le-as fi pus si eu, din pacate, raspunsurile erau previzibile, caci ce mama naibii sa mai zica si astia?! Totusi, un cititor pe buzele placintei m-ar fi satisfacut. Una peste alta, sper ca marinaru’ si haita de hiene sugatoare de ciorapi, au avut o noapte de rahat! PersonaL, am adormit zambind!

  36. Antonescu a fost incredibil, nu credeam ca ma pot bucura atat de mult,a meritat sa-i vad figura incremenita a lui MRU.

  37. e incredibil cum s-au vandut aia de la prost tv , pardon pro tv, pdl-ului.
    la ei pe site sunt numai comentarii impotriva usl-ului si a lui ponta, citindu-le ai zice ca pdl-ul se bucura de o popularite de 90% in acest moment lol

    de asemenea, cand pun poze cu ponta mereu sunt si nastase si iliescu in poza cu el sugerand cumva ca ar fi omul lor.

    oare de ce au ajuns asa rau protevistii?

    p.s. vad pe niste site-uri o informatie cum ca predoiu ar putea face parte din noul guvern, ar fi o lovitura pentru noi toti care am sperat sa scapam de gunoaiele astea de pana acum, s-ar compromite total usl-ul

  38. Domnule Ciutacu, ieri a picat guvernul ungureanu, azi deja apar pdl-istii la Antena3? :)) Observ ca e portocaliul de spanu pe ecran, ori asta injura, pana ieri, Antena3 pe unde apuca si zicea ca voi nu sunteti jurnalisti, ca sunteti sclavii lui Voiculescu etc. Acum e buna Antena3, nu?! Cat de jegosi sunt oamenii astia! :)) Sper sa nu uitati felul in care v-au tratat in ultimii ani si sper sa-i faceti praf. Fara mila!

  39. S-a cam imbatat lumea cu apa rece! Majoritatea populatiei crede ca Romania este libera! Inca NU! Basescu a facut un pas in spate , dar fiind in defensiva isi pregateste atacul. Ramane de vazut cand si cum.

  40. Daca exista cenzura va exista mereu si oameni care s-a o incalce, nu e nevoie sa ii spui in fata unei persoane pentru a o speria.

  41. Chioru’ a spus despre Ponta ce l’a taiat capu, iar asta micu’ a spus ca nu va fi prim-ministru in mandatul lui Basescu.
    PS: imi plac oamenii consecventi.

  42. imi pare bine ca D-nul profesor TEODORESCU l-a pus la punct pe Hrebe,care s-a vazut ca a schimbat-o ca la ploesti dupa interventia d-lui profesor .Deci e in stare sa-o intoarca oricand ,in functie de situatie.Cred ca este mai mult lipsa de verticalitate.

  43. D-le Ciutacu, românii sunt mereu in dilemă: de ce nu face nimic opozitia să-i dea jos(ca și cum am fi avut alegeri și am fi avut altă majoritate), sau de ce i-au dat jos cu voturile trădătorilor(ca și când nu din cei aleși mai anțărț și-a făcut melanjul oranj majoritatea) Caragiale e cu noi:)))). Vorba unui cântec românesc, pe care dă mereu like UDMR-ul:KASHAI românul. Iertare de vorba-mi proastă, dar am chert toată zâua, cum ar zâce o pretenă din Nemția, că ar zâce Suetoniu pe ardelenește.

  44. v,dancu la educatie cred ca ar fi un dezastru, ce incredere stiintifica poti avea in unul care dadea la alegerile din r.moldova un chix de zeci de procente?si caracterul cameleonic aproape.o sa-si transfere ideile de sondor in educatie, ca si asa de citava vreme vad la nevasta-mea ca e transaformata in secretara…sta cu tona de dosare de completat mai nou…

    cu marga, invatamantul s-a luptat de-a dreptul sa i se mareasca salariile

    androneasca, raul cel mai mic , jelea cu lacrimi de crocodil in fata unor profesori, inainte ca psd sa faca alianta cu pdl, apoi, ajunsa la guvernare spunea ca nu sunt bani, tralala…

    oricum, ministrii pd ai educatiei au fost niste incompetenti total.

    sper sa dispara melninamandasvergo si nesuferita aia infectaroganta de oanabadea…

    daca nu se va investi masiv in educatie(inclusiv salarii decente) si sanatate pe o perioada de 10-15 ani nimic nu se va alege de tara asta!

  45. Ce zici de Rozaliu, musiu Ciutacu? “Nu ne mai interesează trecutul, doar viitorul”, mai pe înţelesul tuturor, nici gând de puşcărie plus confiscarea averilor furate pentru băsişti, cu Hăhăilă-n cap!

    “Anul 2013 (sau 2014 sau două mii coişpe, ce mai contează) va fi vârf de sarcină pentru returnarea împrumuturilor”, mai concret pofta-n cui dacă vă faceţi iluzii s-o duceţi mai bine, deşi v-am promis că avem soluţii! (mă refer la iluziile oamenilor simpli, bineînţeles că noii hoţi şi propagandiştii o veţi duce mult mai bine)

    Apropo, ce zice pretenu’ Mircea de Ioan Rus (din nou) la Interne?

    Aşa ceva?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.