Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Singura cenzură bună e aia din moţiune

Singura cenzură bună e aia din moţiune

LATE UPDATE: Imaturul care bea banii pensionarilor la Dubai, copilotul care sfidează săracii de la Monte Carlo, iresponsabilul care şi-a luat bonă filipineză este noul premier desemnat. Vizionarul presedinte al Romaniei n-a mai tinut cont de jignirile anterioare, de umorile Elenei Udrea la adresa “procurorului ceausist” sau de spaimele Robertei Anastase c-o asasineaza ucigasii tocmiti de liderul PSD. Tara avea nevoie de prim-ministru, i l-a dat pe Victor Ponta. Pentru binele poporului suveran, evident…

UPDATE: MRU a picat la vot, cu tot cu penibilii ăia care i-au fost livraţi de partidele coaliţiei, după o ţigănie cu ameninţări, lacrimi şi dureri de burtă în direct. Acum aştept următoarea mutare a lui Băsescu. Nu-l suspectez că va sta fără să joace. Dacă se încordează şi nu vrea să-l rupă acum pe Ponta, va urma un dans asemănător celui de la ultimele parlamentare, cu nominalizări formale de premieri-fantomă şi Guvernul demis ţinut interimar până la alegeri. După cum am spus-o-n emisiunea Sandrei, cu tot scepticismul meu, era greu de crezut că nea Viorică va veni să-şi plângă înfrângerea. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Singura cenzură bună e aia din moţiune

  1. Lunecos personajul.Atentie mare. Intreaba-l de ce a renuntat la numaratoare in paralel cu Videanu in “noaptea sfantului Bartolomeu”.A fost de partea “cuscrului”?

  2. apuca sa vina sau faceti emisiunea pe holurile parlamentului? ca astia sunt in stare sa lungeasca dezbaterea pana la 12 noaptea, doar-doar or mai pleca si nu vor vota o parte din cei care vor sa pice guvernul

  3. Transmite-i strangeri de mana calduroase,pentru ca l-a pus la punct pe Tristoiu intr-un interviu,facandu-l sa para mic..mic si plin de cacao.
    Cum crede ca va decurge relatia cu aliatii din momentul in care vor fi la guvernare?

  4. Fain titlul.
    Abia aştept să văd ce se va întâmpla şi ce veţi discuta deseara.
    Ungureanu ne plictiseşte grav. Sper să fie totuşi ultimele lui cuvinte din funcţia pe care o deţine.

  5. @tomanecredinciosul la ce numaratoare paralela a renuntat? si de unde pana unde cuscru? 🙂

  6. Normal că era cuscrul. Dacă mai are cineva incredere in ce apune Hrebe, in afară de lipitorile lui, atunci chiar că nu mai este nici o șansă.

  7. A cazut guvernul ungureanu. Unu. Oare urmeaza guvernul ungureanu doi? Sau, Doamne fereste, boc opt?!?!Sa nu ne facem iluzii, pe mana cui lasa marinaru’ organizarea alegerilor? Oricum, sper ca acum sa se zbata ca lipitoarea cand ii pui sare!

  8. Am avut orgasm multiplu că cărturarul se duce acasa.
    Salutar, alright ?
    Asta e primul regim care are 2 guverne picate in Parlament.

  9. SI ACUM, NEGOCIERI CU UDMR-ul SI UNPR-ul! CA SA TREACA SI PDL-istii IN COHORTE LA USL!
    FIX DUPA MODELUL MARNELULUI, CARE L-A IZOLAT PE NASTASE IN 2004, IMEDIAT DUPA CE PSD-ul CASTIGASE 42% LA PARLAMENTARE!

  10. “PARTIDUL A RAMAS INTARIT!” (ZICE BOC) ASA INTARIT CUM E, O SA SE SCURGA IN USL IN URMATOAREA PERIOADA, DE NU-I ADEVARAT!
    SI, VORBA CANTECULUI: “O MAI FI SI CUM VREM NOI!”

  11. O zi importanta si istorica,discursul lui Crin a fost determinant cum dealtfel a facut-o de atatea ori,a sters pe jos cu mru.Am castigat timp pretios pentru Romania,important e ca i-am anihilat pe pdl-istii care au stat ascunsi prin biroul robertei infractoarea.Coalitia asta mizera,care ne-au inabusit,acum este infranta,tare ma bucura ziua asta.Sa le vad fetele soioase cum ies si dau explicatii fasaite,sa o vad pe roberta cum a fost ciuruita,pe olteanu sau toader si alti cotoi,bocuta care canta prohodul partidului.

  12. Da! Da ! Da !Doamne nu m-am mai bucurat asa, de la Campionatul Mondial din ’89 cand am batut Anglia. Nu stiu ce naiba vor face Ponta si Antonescu ,dar ma bucur atat de tare cand le vad mutrele celor din PDL cat de socati sunt.Asta e… roata e rotunda.Cred ca Base e ciunga de “viski” la ora asta.Daaaaaaaaaaaaa!!!FOARTE TAREEEE!!Yhhhaaaaaaaa!!!!!!

  13. Alo,Basescu deschide poarta ca-ti vine cyborg-ul MRU facut zob de pitbull-ul Ponta! Vezi ca are hainele rupte pe el si scuipa pamant ca l-a tavalit bine Ponta,l-a tavalit de i-au iesit fandoselile lingvistice din cap.

  14. Apropos de Update : Infractoarea dovedita Anastase, aproape ca nu mai stia sa vorbeasca la anuntul oficial al rezultatului voturilor. I se inecau vorbele in gat(ul ma-sii).Spectrul puscariei e din ce in ce mai aproape. Cica sa nu te bucuri de raul altuia. Oooo, da ! Yessss. Mitica la brutarie si Anastase , ce sa vezi, direct la puscarie. 🙂 Traiasca speranta!

  15. teribila coincidenta : Ungureanu Demis , Guardiola a plecat de la Barcelona. Guardiola va fi propunerea surpriza a lui Basescu ? :))
    @ base muta repede : ii cheama la negocieri :))

  16. sunt de azi dimineata conectata pe ANTENA 3 LIVE, la birou binenteles m-am bucurat binenteles ca a cazut guvernul MRU, dar sa vedem ce v-a fi de acum inainte, sa nu ne bucuram ca fraierii.Va astept diseara cu parerile la cald.Pe ultima suta de metri, mru+gasca au fost penibili rau de tot in declaratii.Stima

  17. Astăzi s-a văzut diferenţa dintre Boc şi Ungureanu. Cel din urmă mai are o fărâmă de demnitate. Boc, deşi negru de supărare, ar fi încercat ( cum a făcut-o altă dată ) să pară indiferent şi ar fi afişat un rânjet tâmp. MRU era dărâmat psihic, în mod vizibil, şi n-a încercat să mascheze asta. Probabil pentru că n-a putut.

    Cât priveşte replica lui MRU la discursul lui Crin, a fost una ca de la nivelul unui mediocru din clasă la cel al olimpicului naţional la română şi istorie.

  18. Traiasca Mircea Badea! Cel mai tare ma bucur ca “telectualu” a ramas fara coledzi. Urat mi-a fost de fantosa asta increzuta! A propros, d-le Ciutacu, articolul de azi din Jurnalul national e de mare exceptie. Cred ca n-ati fost “croit” sa fiti inginer ci ganditor.

  19. sinistra asta de udrea e chintesenta basismului in cea mai pura forma a manifestarii sale

  20. Victorie.USL poate face un mare lucru(ce nu necesita bani) sa uneasca aceasta populatie din romania ,ca sa devenim de adevarat UN POPOR.Puterea actuala a facut un mare rau(mai rau ca taierea pensiilor si salariilor) prin conducere prin SANTAJ SI DEZBINARE.Presedintele si premierii ne-au dezbinat(om fi noi mamaligari dar nici asa sa ne calce pe grumaz 4 ani si noi sa acceptam IN TACERE) ne-au invrajbit unii contra celorlalti,sa poata sa ne subjuge mai usor si in aceelasi scop, au luat ca aliat UDMR , care a sustinut puterea,numai in interesul sau si in detrimentul populatiei majoritare(maghiarii au fost UNITI nu DEZBINATI ca romanii). UDMR a santajat tot timpul un guvern Boc slab,prost,corupt pentru a-si atinge anumite scopuri, nu intotdeauna corecte.Daca USL va prelua sloganul PIETEI UNIVERSITATI(sa nu o uitam fiindca a avut un merit f mare) si anume:UNITATE,UNITATE vom fi siguri ca poate soarta noastra se va schimba si viitorul mai optimist.

  21. Nu ştiu ce va urma, pentru că javra ordinară e…javră ordinară ( vezi chemările separate şi motivarea lor ), dar DA, mi-a plăcut enorm să le văd feţele fierte.

    Pe lângă discursul lui Crin, magistral, mi s-a părut că şi Ponta a fost foarte coerent şi, mai ales, la obiect.

  22. Mi-as dori sa dati unui interpret sau chiar unui surdo-mut clipul cu placinta si udrea…

  23. MARE BRANZA !!!… COHORTA DE PDL-isti SI_AU VOTAT VIITORUL SI IN USL !!!!
    CUM SPUNEA ION CREANGA : ” A CAZUT GUVERNUL ? BUCURIA NEBUNILOR ‘ !!!!…

  24. Hai n-o mai întoarce ca la Ploieşti. Ai spus că nu va trece moţiunea, las-o aşa, nu mai revizui istoria.

  25. Bine zis Victor!Totusi, nu am inteles ceva.Vrei sa spui ca daca Ponta ar deveni acum premier, acest lucru ar avea efecte negative asupra USL?Te intreb pentru ca am auzit multe pareri in acest sens,dar nu inteleg de ce s-ar intampla asta din moment ce guvernul condus de Ponta ar fi unul competent care ar face ceea ce trebuie in acest moment pentru Romania?

  26. @Valentin: daca te-ai fi uitat la tv in loc sa-ti inchipui, ai fi auzit ca am spus, intr-adevar, ca nu cred ca trece motiunea si ca unicul semn de intrebare privind deznodamantul mi-a fost ridicat de acceptul imediat al lui Hrebe de a veni la Vorbe grele
    @Shanty: suntem chiar nenorociti. nu rezonam cu spaima Almei ca ramane fara carnat 🙂

  27. Ungureanu încă “ameninţă”. Cică nu şi-a spus ultimul cuvânt. La cât a vorbit înainte de votare, credeam că şi-a dat şi el seama că alea vor fi ultimele lui cuvinte în funcţia pe care o deţinea.
    Mi-ar plăcea să urmeze şi “abdicarea” dictatorului.

  28. hai sa-i vedem si pe astia la guvernare. cat mai repede cu atat la bine pentru economie. deja leul o ia la vale si agentiile de rating pot sa ne friga rau daca ne cacaim mult

  29. E gata cu Base!USL-ul are majoritatea cade de cate ori vrea orice fel de guvern al marinarului!Ponta si Antonescu ar trebui sa organizeze cat mai repede alegerile, de preferinta parlamentarele si localele in iunie si prezidentialele in noiembrie!In amintirea lui Ungureanu o sa beau o bere!Noroc!

  30. @Victor: “Un cîrnaţ, un cîrnaţ… locul meu din cdep pentru un cîrnaţ !”

    @cezar prusac: e un singur regim, regimul Basescu
    (indiferent de cei ce-l servesc in Parlament ori Guvern).

    BTW: am eu impresia, sau asta e guvernul post-revolutionar cu durata
    de viata cea mai scurta de la investire (2 luni si ceva) ?

    Placinta parca evolua la “Dansez pentru tine”,
    “plingind de sarea camasa de pe ea, siereaca” :))

    Azi cind i-am vazut pe Boc si pe Ungureanu vorbind despre
    principii, stabilitate, demnitate si alte lucruri ghiduse,
    m-am intrebat daca nu cumva e o farsa a la Dan Negru.

  31. Orice s-ar intampla de acum incolo e vointa Americii. Basescu pe scaun pana la finalul mandatului, Ponta – premier astfel incat sa se asigure o “continuitate valoroasa” la serviciile secrete si in relatie cu camatarii de la FMI.

    Nu m-ar mira ca MRU sa re-ajunga la SIE dupa alegeri, daca e vointa Americii.

    Caderea unui guvern, prin motiune de cenzura, cat timp delegatia FMI e la Bucuresti alata clar ca ceea ce se petrece e cu girul Americii.

  32. Parca a mai trecut gustul amar lasat dupa intrarile lichelelor pdl-iste in usl,datorita acestei motiuni care a trecut.Indiferent ce va face primul “consumator al tarii”…a meritat sa le vad fetele crispate si sa le aud discursurile la care ar rade probabil si un babuin, al celor din coalitia lu’ peste.

    Ar fi superb acum sa il suspende pe basel acuma…si sa organizeze referendumul exact in ziua alegerilor parlamentare(la fel cum a facut chioru’…si a castigat foarte multe voturi datorita imbecililor care au pus botu’ la aia cu 300…nu filmu’ 300).Cat de tare ar fi asta…sa fie batut cu propriile arme.
    Nu ma prea pricep…nush daca se poate…da’ ar fi prea frumos…si in plus ar scoate lumea la vot in ziua alegerilor in numar record…cred…

  33. Bucurie mare ,bravo ,bravo si multumesc d-le Ciutacu ptr. umarul pus la reusita atit d-stra cit si A3 in totalitate.
    Va urmaresc cu drag la Vorbe Grele ,succes ,totul v-a fi f. bine .Oare ce-o sa ne spuna oracolul de Hrebe ? Dar ce fac ficatii lui basescu ,udrea ,cotoi, roberta ? Probabil ce au facut ficatii nostri sub guvernarea lor -rau ,rau de tot.Se mai schimba roata ,vine rindul si maidanezului .

  34. Victore, invata-le domnule, pe admiratoarele tale ca se scrie “va fi”, nu “v-a fi”.
    Sunt cam multe si toate lucreaza prin birouri.
    Cam ca Olguta noastra. :))

  35. L-au lasat pe Basescu serviciile si parchetul general? Altfel nu-mi explic cum de au lasat sa treaca motiunea, nu cred ca exista vreun parlamentar din orice partid ar fi care nu aibe vreun dosar la sertar! Oricum ma bucur ca a picat carturarul, dar nu sper ca Basescu va sta fara sa pregateasca ceva in stilul lui caracteristic….

  36. E ciudat ca Tanti Fufi se comporta de parca pardidul de infractori n-ar fi pierdut puterea. E cat se poate de calma si relaxata. Parca n-ar astepta-o duba Puscariei.

  37. Deci …
    Un prim-pas mic , dar al-naibii de important s-a facut … ; pas care poate fi insa cu dus-si-ntors …! 🙄
    Sper ca acum e clar si pt. “puritanisti” de ce sunt cateodata acceptabili si tradatorii ; SPER INSA , ca incepand DIN ACEST MOMENT , USILE SA SE INCHIDA pt. urmatorii alti doritori !!! 👿

    Ceva ma face sa cred ca Basescu il va nominaliza pe Ponta , din urmatoarele motive:
    – sa lase impresia de revenirea la un comportament constitutional din partea sa, in speranta ca , fara sa le ofere o motivatie concreta , va scapa de procedura de suspendare (avand in vedere mutitudinea de probleme pe care USL-ul le va avea de rezolvat dupa dezastrul lasat de actuala Putere);
    – probabil ca il va schimba pe Boc cu Ungureanu la conducerea PDL , si-l va lasa pe acesta sa prinda putere in opozitie , pana la alegerile generale;
    – stiind dezastrul lasat de PDL-isti si multimea de indivizi infiltrati in posturi-cheie , Basescu probabil spera ca USL-ul sa “se sinucida” pana la alegerile generale , iar Ungureanu , CU TUPEUL INIMAGINABIL pe care-l poseda (demn de cel al lui Basescu si Boc) , va avea grija sa le contorizeze toate nereusitele (inclusiv cele ale caror artizan a fost chiar el si PDL-ul) , mimand postura unuia care “nici usturoi n-a mancat , nici gura nu-i miroase!”
    – practic , cred ca Basescu va arunca “starvul” economiei romanesti in curtea USL-ului , sperand ca acestia sa nu-l mai poata resuscita. Sper din tot sufletul ca USL-ul sa-i dea peste bot si sa-i insele asteptarile ! 😉

    Sa vedem si sa speram in bine … ! 😛

  38. Aia cu “nu mi-am spus inca ultimul cuvant, veti mai auzi de mine” a lui Ungureanu seamana leit cu ce spune personajul negativ infrant, la sfarsitul unui film in mai multe episoade.

  39. Succes pentru deseara.Poate aflam si lucruri de culise ,ca nenea hrebe este specialistul no.1(cu exceptia alegerilor din 2009 cand a fost de nerecunoscut).Apropo daca PDL-isti ar avea sange in instalatie nu ar astepta “pronuntarile din justitie care vor dura mult” si ar lua masuri radicale cu cei care i-au nenorocit cel mai tare, adica:BUBA.

  40. Discurs de mare efect al d-lui Crin Antonescu!!!

    O intrebare: a mai auzit cineva vocea reporterului ironic, care, dupa ce tunsu’ de la SIE declarase ca nu si-a spus ultimul cuvant,l-a intrebat :”You’ll be back??”. 🙂

    Chiaaar asa, ba, nene? … Esti shmekereinen la SIE, esti shmekereinen in studio cu Gadea, servindu-i lectii de logica formala elementara, vorbesti engleza britanica parca ai fi de-al locului (pfiu, deocheatule!), te iubeste femeile (Simona Gherghe, for instance) si te ia un reporter in ras?

  41. VREAU SA DISPARA SI CRAPE PE VECI UDMR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NUMAI EI AU TINUT MIZERIA ASTA DE GUVERN !!!!!!!!!!

  42. Declaratia lui Ontanu mi-a placut mult: “Boc sa nu vorbeasca de tradare. Guvernarea PDL a tradat populatia.” Unde naiba am fost eu in ultimii 2 ani si jumatate?

  43. Bietul Boc, de când cu plecarea lui Frunzăverde la Opoziție, numai „traseiști” are în gură.
    Atunci când a ținut „conferința” de presă, la fel și azi, a făcut o propoziție din patru cuvinte(din prima numărătoare): Traseiști, traseiști, traseiști…traseiști.
    Aidoma cum odinioară Lenin rostea celebra frază cu învățatul, Boc va fi amintit peste generații în revistele tabloide cum se congugă verbul„a traversa”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.