Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > S-a dat dreptate (şi sânge) la tot cartierul

S-a dat dreptate (şi sânge) la tot cartierul

1. CNA l-a amendat pe Gâdea cu 150.000 lei fiindcă l-a făcut dobitoc pe Duţă. OK, oamenii supăraţi n-au avut portocale şi nici voturile necesare să ne suspende emisia, au apelat la amenda aproape maximă. E de discutat mult şi, evident, subiectiv despre cuantum, mai ales în contextul în care se divedeşte mai rentabil să-l faci pulă pe Antonescu decât dobitoc pe Duţă, dar las plăcerea asta aşa-zişilor analişti media care halesc de la concurenţă. nu de alta, dar să-şi merite şi ei banii.

2. Dan Grigore a demisionat din CNA pe motiv că l-ar fi jignit şi nu şi-a cerut scuze Crin Antonescu. Dincolo de faptul că e ca şi cum eu mi-aş da demisia din trustul familiei Voiculescu fiindcă m-a făcut premierul în exerciţiu Emil Boc derbedeu şi nu şi-a retras cuvintele, era momentul s-o facă. Audiovizualul s-a degradat cu el în CNA în ultimii 11 ani. Într-o ţară normală i-ar fi imputat salariul, că l-a luat degeaba.

3. De când şi-au luat-o grandios de la Antena 3 cu protestele din Piaţa Universităţii, vedetele celui mai probăsist (dar şi cel mai curvit profesional) post de pe piaţă au început să se promoveze deşănţat peste tot. Una se (semi)dezbracă la senectute, altul face pe moralul care a refuzat o megaşpagă. E emoţionant, dar tentativa de şpaga se refuză şi se denunţă la procuratură, nu se povesteşte prin ziare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “S-a dat dreptate (şi sânge) la tot cartierul

  1. cind aud ca protv-ul nu poate fi suspectat de
    pact cu puterea (acum portocalie), imi vine sa-mi
    pis ochii de emotie…
    apropo, cum il cheama pe nenea ala de la emisiunea
    “dupa 20 de ani” ? hostiuc parca, nu ?
    omg, ce-l iubesc pentru inaltul profesionalism si
    intrebarile ce-i incurca INTOTDEAUNA pe invitati :))
    sa n-o uitam pe d-na cu butonul si stirile mirobolante, pe
    domnii reporteri si in general, tonul critic la adresa puterii…
    doamne ce-i mai respect…

  2. 1.Pancarta spune tot.
    2.In loc sa vorbim despre un mare pianist,vorbim despre un mare pupincurist!
    3.PROteveu nu-l mai vaz de 6 ani,iar mita de 100000 de euro cred ca o pupa greu si unu ca Blejnar.

  3. In SUA Președintele Bush a fost făcut mai rau decât Gadea pe Duta-dacă nu gresesc Bush a fost numit idiot-si nu s/au mai inflamat “curvele virgine”.Oare in SUA exista CNA?

  4. Victore,ce s-a mai întâmplat in cazul incidentului dintre pustu tau si “oamenii legii?.Asta mi se pare o mare magarie.Dacă ai ceva cu cinema îți rezolvi pb cu respectivul- nu amesteci si alte persoane.Am o fetița de 2 ani si 10 luni si eu dacă era Patricia in locul baiatului tau făceam mare scandal

  5. Luati la puricat toate cv-urile celor de la pd,unpr,udmr..eu am vazut la dragoi,universitate in america..tufts..pe parte medicala..si asta e la economie..alta:boghicevici are o gramada de facultati incepute aproape in acelasi timp la vasile goldis..un fel de spiru haret..e scolita rau doamna..doar ca nimeni din mediul privat nu a angajat-o…pe dragoi l-au angajat la finante..in 2007 tariceanu l-a trimis acasa..dar s-a gasit loc repede..ghici? la primarie la videanu..pe parte economica…cum pleca tariceanu..adica in 2009 cum se gasi loc pentru dragoi la finante…tot respectivul zice in cv ca s-a ocupat de management in cadrul unor firme particulare..firme de telecomunicatii..desi nu are studii in domeniul respectiv…ciutacule cat o sa mai radem de prostia noastra?..avem minti luminate,care lucreaza afara..fiind recrutati pe bune..in urma unor teste foarte grele..si la noi apar pui de securisti la conducere..din 2009 a ajuns din nou PCR la fraiele tarii..

  6. Duta ar trebui arestat si condamnat pentru genocid la inchisoare pe viata… fara morfina.

  7. Domnule Ciutacu,

    Sigur că CNA-ul nu-și are rostul. Sigur că treaba asta se putea rezolva în instanță: dacă Duță s-a simțit lezat și i s-or fi adus prejudicii de imagine… atunci decide o instanță. Nu are rost ca cineva să să reglementeze treaba asta. Și Boc atunci când a fost dat la Antena1 putea să se adreseze intanței…

    Cu toate astea amintiți în continuare de faptul că Antonescu a fost numit carici… într-o emisiune de miștocăreală ieftină. Nu e același lucru cu ce a făcut Gâdea… Acolo era o glumă, reușită sau nereușită asta nu decid eu… era totuși o glumă. Mihai Gâdea l-a numit în față – pe bună dreptate – pe individ nesimțit. Nu era o glumă… nu era în același registru. Nu trebuie să arătăm tot timpul cu degetul că ăia au făcut așa… și pe dincolo. E treaba lor…

    Mi se pare că în acest mod chiar stricați momentul de indignare justă a lui Mihai Gâdea.

  8. felicitari Mirela C. pentru comentarii sunt de acord cu tot ce ai spus.Felicitari si d-lui Ciutacu pentru faptul ca a acceptat astfel de comentariu care sebate cap in cap cu al domniei sale

  9. 1.Care sunt acele emisiuni ”contestate” de dv sau MB si unde o faceti mai exact: Cum ma uit mai intotdeauna la Badea nu am cum sa nu remarc ca de multe ori, hodoronc-tronc 🙂 comenteaza diverse emisiuni sau persoane de la Pro(Maruta, Esca), cat de plictisitoare era emisiunea X, cum nu intelege de ce e atat de urmarita emisiunea Y, etc, si daca nu ma insel ultimul comentariu de acest gen a plecat de la un articol de-al dv. de pe blog sau din Jurnal, in care va indignati ca o multime de oameni au ales sa se uite cum o baba dizgratioasa (posibil ca descrierea sa-mi apartina) facea striptease, la Romanii au talent. Categoric nimeni nu a agreat momentul cu pricina, insa in emisiunea cu pricina sunt atat momente penibile ca acela cat si momente bune, cu oameni care au un talent deosebit si fac ceva frumos. Asta este formatul emisiunii, si nu numai in Romania. Am urmarit ultima editie a aceleiasi emisiuni in Germania, si m-am crucit ce am vazut. Iar nemtii nu se opresc doar la atat. Cu astfel de penibili care vin sa se faca de ras singuri, fac emisiuni separate de show-ul propiu-zis, doar cu astfel de momente, in care ii ironizeaza la maxim, isi bat joc de ei pe romaneste.
    In fine, am comentat prea mult la acest subiect, scuze.
    2. ProTv – post basist sau nu: dupa modul in care presteaza poate e sau nu, e relativ, nu sunt in masura sa apreciez, deoarece nu ma uit niciodata la stirile sau emisiunile politice (nici nu prea au multe) de pe acest post. Insa asa cum m-am exprimat si in comentariul anterior, apreciez ca nu poate fi suspecat ca il pupa pe Baselu pentru a beneficia de sustinere financiara (cum poate fi de necontestat in cazul B1 sau Realitatea lui Ghita). Pana una alta, ProTv inca are in mod evident audienta cat sa-si asigure cheltuielile.
    3. Intampin o problema in a viziona comentariile de pe blogul dvs. si as fi curioasa sa stiu daca mai au si altii dificultati sau este doar problema mea. Comentariile apar cu scrisul desfasurat pe verticala in partea dreapta si nu pe orizontala cum este normal, ceea ce le face imposibil de citit.
    Multumesc.

  10. Cei de laq CNA sunt la randul lor niste inepti. Nu Antena3 l-a facut pe Duta DOBITOC, ci mama NATURA. Asa s-a nascut individul.

    Aia de la CNA ar fi trebuit sa faca un sondaj cu intrebare unica “Este Duta un dobitoc?” si daca raspunsul majoritar ar fi fost negativ, atunci ar fi putut amenda Antena 3.
    Sa dai amenda numai pe impresia a 5-6 persoane, fara sa-i intrebi pe cei care suporta dobitocenia si hotia unui individ ca Duta, mi se pare abominabil.
    Indivizii astia din CNA se bazeaza pe faptul ca la nivelul lor de PCR (pile, relatii, cunostinte) vor ajunge usor la cei mai buni medici, la cele mai bune sspitale, ba chiar vor avea acces pe banii nostri la spitale din strainatate.
    Celor din CNA nu le pasa de bolnavii de cancer, ei stiu ca nu vor trebui sa astepte ani de zile (uneori mor) mfara sa li se aprobe citostaticele.
    Este firesc ca intr-o boala cum este cancerul, unde fiecare zi de intarziere a tratamentului inseamna agravarea exponentiala a boli, sa astepti o APROBARE pentru tratament?
    Este firesc ca unui pacient peste 60 de ani aprobarea pentru un tratament anticanceros sa dureze ani si sa se dea (cand se da) dupa ani, uneori pacientul fiind deja mort sau in faza terminala, cand tratamentul nu mai ajuta la nimic? Asta nu este CRIMA?

  11. @Mirela C.

    Deci nu sti daca postul Pro Tv este basist, nu te uiti la emisunile sale, dar spui ca nu are beneficii pentru pupaturile la funduletul Basescului.
    De ce vorbesti daca nu sti?
    Ultimul contract incheiat cu madam udrea este de – 2 MILIOANE euro.
    Am o rugaminte domnisoara – atunci cand faci o afirmatie, verifica-i corectitudinea.
    E adevarat ca nu esti jurnalist, dar daca tot aduci acuzatii, faci afirmatii, macar incearca sa te documentezi, altfel o sa pari “mincinoasa” si eu cred ca nu esti decat “dezinformata”.

  12. nu mai pot cu babuinii din trafic, astazi eram in trafic cand vad ca o cioara iese din masina si se duce si il pocneste pe un pusti care conducea o duba, dupa care se urca in masina si pleaca, mai mult ca sigur tipul era la munca nu ca cioroiul care isi castiga existenta din alocatia copiilor sau pensia soacrei
    Jegu era cu o nova alba cu nr “IF 12 TUD”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.