Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > S-a dat dreptate (şi sânge) la tot cartierul

S-a dat dreptate (şi sânge) la tot cartierul

1. CNA l-a amendat pe Gâdea cu 150.000 lei fiindcă l-a făcut dobitoc pe Duţă. OK, oamenii supăraţi n-au avut portocale şi nici voturile necesare să ne suspende emisia, au apelat la amenda aproape maximă. E de discutat mult şi, evident, subiectiv despre cuantum, mai ales în contextul în care se divedeşte mai rentabil să-l faci pulă pe Antonescu decât dobitoc pe Duţă, dar las plăcerea asta aşa-zişilor analişti media care halesc de la concurenţă. nu de alta, dar să-şi merite şi ei banii.

2. Dan Grigore a demisionat din CNA pe motiv că l-ar fi jignit şi nu şi-a cerut scuze Crin Antonescu. Dincolo de faptul că e ca şi cum eu mi-aş da demisia din trustul familiei Voiculescu fiindcă m-a făcut premierul în exerciţiu Emil Boc derbedeu şi nu şi-a retras cuvintele, era momentul s-o facă. Audiovizualul s-a degradat cu el în CNA în ultimii 11 ani. Într-o ţară normală i-ar fi imputat salariul, că l-a luat degeaba.

3. De când şi-au luat-o grandios de la Antena 3 cu protestele din Piaţa Universităţii, vedetele celui mai probăsist (dar şi cel mai curvit profesional) post de pe piaţă au început să se promoveze deşănţat peste tot. Una se (semi)dezbracă la senectute, altul face pe moralul care a refuzat o megaşpagă. E emoţionant, dar tentativa de şpaga se refuză şi se denunţă la procuratură, nu se povesteşte prin ziare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “S-a dat dreptate (şi sânge) la tot cartierul

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu-mi vine sa cred!Suntem o tara cu conducatori aiurea!
    De ce nu l-ati amendat pe boc ca v-a facut derbedeu?!Ar trebui sa-l dati in judecata si pe el si CNA-ul!!!Ei sunt derbedeii!!!

    Cu mult respect pentru dvs.,pentru dl Gadea si pentru toti cei de la Antena3,

    Ioanap

  2. O s-o asteptam si pe prompterista basista NR 1 Andreea Esca sa ne spuna cum si ea a refuzat o mita de la Antonescu. Ce giugiuliti sunt astia de la Pro TV de catre o alta fituica basista, EVZ

  3. 1. Jumătatea plină a paharului e că n-au avut portocale. Dacă aveau portocale, aveau şi voturi, dar…
    2. … şobolanul părăseşte corabia. Probabil ştie ce se pregăteşte în încercarea de a elimina Antenele de pe piaţă şi nu e suficient de pupinbăsist încât să se expună în felul ăsta. Pentru că s-ar deschide cutia Pandorei. Şi da, trebuie să ai portocale pentru asta.
    3. N-am ce să comentez despre… NIMENI. O faceţi voi şi pentru noi, în deplină cunoştinţă de cauză. 🙂

  4. Eu zic ca institutia sa se numeasca CNA3. Si poate adaptez si o sigla, sa o pui pe ziar.

  5. Amenda e corecta in raport cu ce a primit celalalt post. Pai la ce audienta aveti voi nu putea sa va dea o amenda de doi lei. Sa ne bucuram ca valoarea isi spune cuvintul, nu?
    Dan Gregoire un pianist ratat, desi cred ca a studiat cu regretata Cela Delavrancea.
    Cit priveste pe cel cu mita, e cusuta cu ata alba, de unde sa dea cineva 100.000 euroi? Cu zece mii il cumpara pe termen lung si mai pupa si papucul.

  6. Excelent ai punctat !…
    Ei au tot dreptul din lume sa verse galeti cu zoaie peste toti , sa jigneasca sa injure , sa ameninte …
    N-au nici o treaba … Toate tunurile sunt puse pe Antena . Daca ar schimaba putin degetul de pe telecomanda , sa mai urmaresca si alte posturi , n-ar prididi cu amenzile , la cat de vulgar si de imputit se vorbeste ( inclusiv la TVR )…

    ENORMA amenda pentru un cuvant atat de mic …
    Lasa ca poate il aduce pe Turcescu in locul lui Grigore …
    Cine crezi ca poate veni ? …

  7. Poate vă mai amintiți când a bătut pe cel care-i acorda pianul. Violentul cu studii muzicale în URSS luptă cu violența de limbaj la CNA și este ANTICOMUNIST.

  8. Tot ce tine de pro (radio sau tv) e tembel.Ei tot incearca sa fie cetateni respectabili,dar le iese aiurea.Culmea e ca ,din dorinta de a fi credibili,se chinuie sa para impartiali.

  9. Te-a deconspirat deontologu’ campeanu; esti terorist mediatic, instigator, agent provocateur, pucist, dusman al democratiei si orchestratoru’ protestelor minerilor.
    Master-mindu’, cum s-ar zice. :)))
    N-ai vrea sa incluzi in out-fit, la viitoarea emisiune, una bucata casca de ortac dotata regulamentar cu lampas? :))

    PS Oare cei de la fituica deontologului au propria lor fibra optica??

  10. Grigore cred ca vroia sa intre in politica si nu avea scuza. Si-a gasit-o acum. Dupa discursul anti opozitie, anti clasa politica pe care l-a avut, cred ca e numai bun pentru miscarea populara. Om nu caracter, nu alta.

  11. Stimate D-le Ciutacu

    1. Aceasta amenda este doar inceputul “operatiei
    payback” va continua.
    2.Doar nu credeti “refuzul de megaspaga”, doar niste naivi ar crede asa ceva

  12. Ma bucur ca ne aduci vesti bune, in sensul ca e mai bine amenda ( super-exagerata ) decat intrerupera emisiei. N-am vazut niciun Breaking News care alteori abunda de stiri cum ca Bianca lui Bote si-a schimbat chilotii, de exemplu.

  13. Daca tot is ,,lideri de audienta“, de ce n-au fost premiati ca emisiunea lui Carmen Avram, de exemplu?
    Si daca tot is asa grozavi reporteri si au umblat prin noroaie, de ce n-au filmat cu camera ascunsa episodul asa-zisei mite? Ca sa-i credem.

  14. Pai solutia e clara, a fost data de CNA: decat sa-l faci dobitoc pe unu, mai bine il faci carici de 7 ori, de aceeasi bani.

  15. Domnule Ciutacu stiu ca va scriu iar pe langa subiect, dar am o nelamurire… Care e faza cu armele de foc si cu inasprirea legii?! Chiar nu exista nimeni in toata Antena 3 care sa aiba habar despre arme si despre cum se obtin armele in Romania fata de alte tari din Europa sau din lume?!?! Cum se poate spune pe post ca sunt prea multe arme de foc “pe mana populatiei” sau ca “nu au ce face romanii cu armele!” 😐 Mai vine si fostul sef de la SRI (“minunatul” Georgescu) si spune ca Romania e o tara sigura si linistita si nu vede de ce ar avea romanii nevoie de arme si, drept urmare, sa nu se mai dea arme! Pe urma, vine Iosif Buble si prezinta o statistica cum ca “sunt 80.000 de arme de foc pe mana romanilor”, iar concluzia: “sunt PREA MULTE arme si se obtin FOARTE USOR!” :|. Cum sa spui asa ceva?!?! Cat despre amenda primita de Antena 3 de la CNA, sper sa-i dati in judecata si sa cereti si daune! Ar fi o idee buna si un miting in fata CNA-ului, cum ati facut dumneavoastra impreuna cu Mircea Badea, pt. ca sunt convins ca vor veni cel putin 10.000 de oameni!

  16. Le-a fost teamă să suspende emisia Antenei3. Dădeau încă un motiv oamenilor să iasă în stradă.
    Să fiţi sănătoşi şi la fel de oneşti şi combativi, că tare multă nevoie avem de voi !

  17. Ciutacule,

    “A3 a luat 150.000, amenda aproape maxima”. Cat e plafonul ?

    Vespasian.

  18. 1.Gadea a gresit(s-a ambalat in timpul serviciului-din pacate devenim tot mai mult roboti)
    2.CNA-ul s-a c___t de frica.
    3.Cred ca in tagma jurnalistilor(din pacate)e cea mai mare aglomeratie de javre/mp.

  19. SA DEMISIONEZE TOTI DE LA CNA CARORA LI SE PARE CA E MAI GRAV CUVANTUL “DOBITOC” DECAT CUVANTUL…CELALALT!
    dati-i in judecata pt abuz in serviciu!

  20. Sper ca mihai gadea sa conteste suma imensa.
    Daca grigore s-a retras, abia asta e o veste buna, cu ultimile urme de bun simt, si-a facut un tardiv si zadarnic mea culpa. In rest, sa nu ne facem sperante, curvasareala si pupincurismul devin brenduri de constiinta. Dar sa ne amintim zambetul senin si rasul copilaresc patologic, al conducatorului iubit: i-a mers vreodata atat de bine patriei?

  21. E bine ca nu v-a dat si 10 minute ca sa creeze un precedent.
    Cu banii e ca si cum n-ar fi. Ati mai castigat vreo cateva in instanta si aveti de primit bani inapoi, asa ca nu-i problem.
    La fel de bine este si ca v-au sanctionat. Daca ramanea doar Karici sanctionat ar fi vuit presa puterii ca voi suntenti de neatins si s-ar fi victimizat ei.
    In situatia asta aveti si amenta mai mare si nici n-ati ramas nesanctionati. Cu alte cuvinte, exista si hrana pentru propriul public fanatic care o sa fie revoltat de marimea amenzii, dar le inchideti gura si dusmanilor atata timp cat pedeapsa-i primita, in asa fel incat n-or sa mai aiba ce sa spuna.

  22. E bine c-aţi luat amendă şi nu întrerupere. Banii de amendă vi puteţi recupera în instanţă (aşa cum aţi mai făcut în trecut.

  23. In primul rand vroiam sa ii adresez doamnei dvs. LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii din partea lui Vladut, cat despre nesimtitii de la CNA v-au dat amenda ca le era frica sa va suspende, crezi ca ei sunt prosti cand vad cata lume va sustine si va apreciaza? am vazut ca si cei cu problemele de sanatate pe care le-ati dezbatut atata au fost alaturi de voi, sa va de-a dumnezeu sanatate si putere de munca.Vroiam sa iti spun ca printr-un concurs de imprejurari aseara am fost invitata la un anumit club, unde sponsor principal era musiu ontanu, care a si venit, a urcat pe scena si sincer m-am intors cu spatele la swcena ca sa nu ii vad mutra, si am zis tare ca sa ma auda angajatele lui din primarie( care se sculasera in picioare, sa il primeasca pe zeus) ma intorc ca mi-e scarba sa ii vad fata.A-ti inchis cumva blogul vechi, pentru ca nu mai pot intra ca si pana acuma. Stima

  24. S-a aplicat legea discretionar,ca in toate domeniile-cum se fac dosarele la DNA,cum se retrogadeaza echipe de fotbal,tot asa se sanctioneaza si la CNA.
    Acum,ma uit labe 1 cum s-a transformat Bichir dintr-un ziarist cu oarecare charisma intr-un basist feroce,sare de 8 martie la gitul dnei Campeanu ca de ce i-a spus Antonescu lui Grigore ca n-are onoare.Si-au incoltit-o pe biata femeie de parca ea si-ar fi luat casa in Mihaileanu.
    Pro TV s-a adaptat cel mai repede la sistemul mafiot,le da prostilor doar ce merita.Si asta din plin.Aia,cu butonul futut a devenit sexi la 45 de ani.Au innebunit cu totii!

  25. pana acum, n-am recuperat nici un ban platit la CNA. pentru ca amenzile se fac venit la bugetul statului. iar Finantele refuza sa-i inapoieze. cel mult te poti compensa cu ei pe plati viitoare

  26. Eu daca as fi directorul A3 le-as da o satisfactie portocaliilor – adica timp de 10 minute, la ora de audienta maxima as intrerupe emisia postului.
    Timp de 10 minute, pe un fundal negru si o muzica sobra as cere scris, telespectatorilor, pastrarea a cate unui minut de reculegere pentru
    – cei care au murit in urma ninsorilor
    – cei care au murit de cancer sau in spitale din lipsa medicamentelor, din cauza desfintarii spitalelor
    – a copiilor lipsiti de mijloace de supravietuire
    – a batranilor aflati la limita subzistentei, etc
    Ar fi inca o dovada ca pentru A3 nu conteaza banii, din reclame, ci soarta celor care sufera din cauza puterii actuale.
    Nu este posibil ca intr-o tara membra UE sa moara peste 80 de oameni si nimeni sa nu raspunda, ca bolnavii sa ramana fara medicamente si sa isi astepte moartea in chinuri.
    Daca era batut un caine zeci de ONG-uri manifestau pe strada !!!
    Oare in tara asta cainii sunt mai pretuiti decat
    oamenii ?
    Hotararea CNA este doar o exprimare a dispretului celor de la putere fata de oamenii de rand.
    Pentru ei, cuvinte precum sinistrati, cancer, bolnavi, morti, infirmi, medicamente, durere, pensionari, inseamna instigare contra ordinii publice si probabil in curand o sa primit sanctiuni si pentru ele.
    Folositi – ciumpalaci, viermi, betivi sau gaozari.

  27. Mda, misto peisaju’, s-a trecut de la categoria curvelor virgine la cea de tipul “iubitule, tu esti al doilea din viata mea, celalalt era un ticolos cu p…. mica!”. Pe tema asta tare multi vor avea nevoie de penicilina post-electorala. Aviz amatorilor de injectii, tratamentul dureaza de la 4 in sus!

  28. Va aduc la cunostinta un exemplu de autoritati care isi bat joc de oameni care iubesc fotbalul. Stiu ca nu are legatura cu articolul dumneavoastra dar doar astfel poate il luati in seama si cei care iubesc fotbalul vor fi sprijiniti iar cei care isi bat joc de el vor fi aratati spre rusinea lor.

    Numai bine!

  29. #1 Orice vorbe-s de prisos. Eu stiu ca Mihai Gadea are dreptate sa-l faca pe Duta dobitoc (asta ca sa nu continui cu replica cvasi-intuitiva de la mine de pe strada “ca ma-sa l-a facut dobitoc, nu Gadea”). A zis bine Bogdan Chirieac ca e cea mai neagra pasa capitalista a Romaniei…

    #2 Dan Grigore imi provoaca repugna ;)…Ma lasa indiferent demisia lui…

    #3 Mai e ceva de adaugat? 🙂

  30. Domnule Ciutacu Limbajul folosit in emisiuni trebuie sa fie adecvat. Nu dati prilejul lichelelor sa va judece, chiar daca aceste rabufniri sunt justificate. Daca ii injurati dvs, noua ce ne mai ramane? Va implor! Lasati-ne pe noi sa-i injuram!

  31. @Victor Ciutacu:

    Pai e perfect atunci. Inseamna ca dintr-un miliard jumate asta, se “poceste” ce trebuia sa primiti din trecut. Stiu ca erau vreo 2 sau 3 amenzi de cate 100-200 milioane fiecare. Sau si mai bine, o contestati si pe asta ca-i contestabila fiind incredibil de mare, si mai adaugati inca o suma enorma de recuperat de la stat. Presupun ca trebuie s-o platiti intai si apoi s-o contestati, ca doar suntem in Romania…

  32. am vrut sa-l intreb pe domnul Grigore ceva, dar nu are sens. ceva de monarhie. dar, gandindu-ma ca basecu a tot venit (caciulindu-se la GRIVCO) sa faca guverne, banuiesc ca e tot mai putin basist.

  33. Referitor la prima poza, e clar ce vrem noi. Sa vorbiti, sa continuati sa faceti asta, va rugam chiar.
    No comment pt coperta de maine din Jurnalul. Exact ce as spune si eu.

  34. 1. Dubla masura, ipocrizie.
    2. Musiu Gregoar degeaba s-a intepat. Nu impresioneaza pe nimeni.
    3. Nu mai ma uit la postul tv respectiv de ani de zile.

    Off-topic:
    A. La multi ani doamnelor si domnisoarelor.
    B. Desfiintarea CNA si jos labele de pe A3.
    C. Observati similitudinile intre domnul asta
    de mai jos si ardeleanul cinstit pe nume Boc ?

  35. Dan Grigore a facut inca un serviciu actualei puteri, pentru care ar trebui recompensat (poate a si fost deja). Locul sau in CNA e “al guvernului”, deci ACTUALUL GUVERN isi va pune omul care il va inlocui, pe o perioada de sase ani. Daca nu demisiona si isi termina la termen mandatul, exista riscul ca in locul sau fie pus unul de, sa zicem, Ponta, adica de viitorul guvern.

  36. Adica de ce si-a luat-o Gidea frate? Pentru ca a facut dobitocul, DOBITOC? Citi prosti are oare Romania la ora asta? Pentru macelul pe care la facut dobitocul in rindul persoanelor suferinde, Gidea ia amenda? Cind spun persoane suferinde nu ma refer la o buba sau la o durere de cap. Unde-i dreptatea? sau mai bine spus cind a fost dreptate in Romania ca sa fie si acum? Amaru’ mami ei de viata!

  37. iertata sa-mi fie interventia, dar ce a cautat sa foloseasca astfel de cuvinte pe post?
    care mai este diferenta atunci ?
    lumea vrea sa-l schimbe pe marinar si pt ca este vulgar. Acum si opozitia apeleaza la acest gen de abordare.
    Mie unul nu mi se pare exagerata amenda dar in schimb mi se pare exagerat vocabularul comentatorilor.

  38. N-or sa inchida nici un post.Le-a ajuns cu Arafat.Ies oamenii in strada si nu le convine.Se stropsesc ca sa arate ca pot.Sincer mi-a displacut Gidea.Nu atit folosirea cuvintului cit faptul ca a exagerat cu mina de om ofuscat.Il urmaresc de mult si nu pot sa nu observ ca are o gestica si o atitudine prea vehementa in raport cu cu felul lui de a fi si cu unele subiecte dezbatute.Aduce putin a interpretare de telenovela.Prea se mira si prea se stropsete.E o parere cu care puteti fi sau nu de acord.Oricum subscriu la ce a spus “descultii europei” mai sus.

  39. Daca ANTENA 3 a fost amendata cu aceasta suma (imensa)pt. cuvantul ce-l caracteriza pe Duta, bolnavii de cancer nu mai au dureri si nu mai mor in groaznice chinuri?…sau tocmai aceasta intervenie a Antenei 3, a salvat mii de oameni! Ca nu prea inteleg!…
    Dar daca a plecat (prin demisie)dl. Dan Grigore (in urma adevarurilor rostite pe post de dl. Antonescu) nu tot INUTILITATE ramane un serviciu (CNA) aservit puterii politice?
    Iar ca sa fie domniile lor -cei de la CNA- macar o singura data drepti, nu ar trebui pt. jignirea d.lui Antonescu timp de o saptamana – sa dea acea amenda pt. fiecare zi din acea saptamana?…Ca doar o data a fost Duta DOBITOC…iar dl. Antonescu p..s de cateva ori!!!

  40. Eu cred ca daca ar inchide antena3 emisia pentru o saptamana, in forma de protest pentru decizia CNA romanii ar iesi in strada.

  41. Poate ma inseala memoria, dar acest greoi la vorba Dan Grigore nu a fost cumva acuzat de ilustra Cella Delavrancea in ultimii ei ani de viata?
    O asemenea stare de anomie sociala, un asemenea haos moral si legislativ nu cred ca a mai existat vreodata in Romania.Ati ramas atat de putini jurnalisti care va luptati cu nemernicia regismului basist, va respect foarte mult si am aderat fara ezitare la grupuri de sustinere a Antenei 3, pe FB.

  42. Atata va ofticati ca mai sunt si altii in stare sa faca emisiuni bune. Voua va place sa va laudati toata ziua cu audientele (facute pe bune, nimic de zis), cu emisiunile de mare succes si calitate, precum ”In premiera”, ”Exces de putere”etc…care sunt chiar bune. Dar, culmea mai sunt si altii care fac emisiuni bune, putini e adevarat, dar mai sunt.
    Si asta va roade vad. Invatati sa acceptati concurenta d-le Ciutacu, atacurile astea nu prea va fac cinste. In cazul asta nu atacati nici politicieni, nici functionari platiti din bani publici, si nici macar alti asa zis jurnalisti (basisti) care pot fi suspectati ca isi iau banii tot din surse basiste. Sunt pur si simplu alti oameni de televiziune din privat care isi fac banii pe bune si au si succes!
    Antena3 e buna, dar nu e buricul pamantului!
    Probabil o sa vi se para exagerat cuvantul ”atac”. Ok, atunci ati avaut o opinie. Insa aveti multe opinii de acest gen, si dv. si MB, si frecvent comentati critic, dispretuitor si fara rost despre diverse emisiuni sau persoane din alte televiziuni, sau hai sa ma refer numai la PRO Tv, care ma repet nu prea poate fi suspectata de basism si care nu am vazut sa faca la fel.

  43. @Mirela C: n-am inteles care-s emisiunile alea a caror calitate o contestam eu si Badea si, mai ales, unde exact o facem. altfel, e emotionant ca Pro TV nu poate fi suspectat de basism 🙂

  44. @bibi Perfect adevarat cu un singur amendament:in institutiile statului supramaretia/conducerea Zeusului s-a bazat mai mult pe santaj(hotii/coruptii au fost promovati,fiindca au fost executantii perfecti=daca Hotii/coruptii erau ascunsi la rahova deveneau inutili).”Tepe in Piata victoriei “a fost doar o manipulare pentru prosti.La jurnalisti n-a mers cu santajarea/CRED/ si s-a recurs la STIMULAREA/CUMPARAREA LOR(cu banii nostri de la buget).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.