Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > România îşi strigă disperarea în stradă

România îşi strigă disperarea în stradă

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Situaţia explozivă din stradă impune, indiscutabil, o nouă amânare a primului interviu promis pentru 2012. Aşa că, dacă tot am revenit la ritmul dement de odinioară (speram să se întâmple cât mai târziu asta), deseară vă propun, de la ora 22, o nouă ediţie specială – cel puţin două ceasuri – dedicată Rebelionului. Au confirmat participarea persoane publice din diverse medii sociale: Marius Manole (actor Teatrul Naţional Bucureşti), Bogdan Naumovici (specialist în comunicare şi publicitate), Radu Mazăre (om politic, primarul Constanţei), Marius Nistor (profesor, lider sindical), Valentin Stan (profesor universitar, analist de politică externă, căruia-i mulţumesc pentru înţelegere şi colaborare). Vom avea, în măsură în care situaţia o va impune, corepondenţe speciale în direct din Cluj Napoca, din Piaţa Universităţii şi de oriunde o va mai impune desfăşurarea evenimentelor.

http://www.youtube.com/watch?v=VLM_aOvnB0M

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “România îşi strigă disperarea în stradă

  1. Am vazut ca brusc s-au gasit bani grei pentru jandarmi. Asta inseamna DISPERARE, trag cu dintii de ultimul sprijin in care se mai tin: forta, jandarmeria.

    Banii aia inseamna ori disperare crunta, ori au mirosit ca se clatina ceva prin interiorul jandarmeriei si incearca sa mai puna o proptea sa nu se prabuseasca.

  2. Astept cu nerabdare emisiunea d-voastra din aceasta seara.Sper sa iasa super, succes !

  3. in legatura cu Naumovici: mediul este mesajul (McLuhan), asa ca simpla lui aparitie la televizor in momentul asta se constituie intr-un plus de imagine, ca sa nu zic manipulare, in favoarea RMGC

  4. @Invectiva.ro: ma doare-n cur de cazul Rosia Montana si de cine si ce-si inchipuie. altul e subiectul.
    @FuXi: nu, n-as fi de acord. ma intereseaza opiniile, nu contractele invitatilor.

  5. Domnule Ciutacu, dragi protestatari,
    in seara asta, incepand cu orele 19:00 (18:00, ora Germaniei) vor avea loc proteste si in fata ambasadei Romaniei din Berlin. Ma bucur ca s-au trezit romanii intr-un final!
    S’auzim de’anticipate!

  6. As dori foarte mult sa stiu parerea lui Marius Manole despre ce se petrece la Opera, Teatrul NAtional din Iasi!Cu siguranta are idee de ce se petrece acolo! Poate a auzit despre “macelarirea”salariatilor,modul in care sunt fortati sa demisioneze sau pur si simplu sunt dati afara!!! De catre cine? De catre superbul om de cultura, membru al juriului maretului concurs Dansez pentru tine,Beatrice Rancea!!! Sunt desfiintate functii,pentru ca Cruela cu oamenii, Dumnezeu cu cateii, prefera colaborarile, cu mult mai profitabile, care pornesc de la 10.000 euro in sus! Fireste, nu cu fraieri de moldoveni,ci cu nume sonore ale scenei si culturii europene!!! Oamenii de acolo traiesc in teroare, cei care au mai ramas si nu au fost dati afara!!!

  7. Pedelimea cred că a dat cod roşu la postaci şi propagandişti pe net. Pe orice site te duci găseşti cel puţin 20-30 de postaci băsişti. Probabil că dacă cineva din diaspora care e rupt de România, ar intra zilele astea pe forumurile româneşti, ar crede că lumea a ieşit în stradă să-l dea jos pe Ponta de la putere.
    Incredil câţi agitatori remuneraţi din bani publici poate să aibă regimul ăsta.
    Şi se mai mirau unii cum a rezistat Ceauşescu 25 de ani la putere. Păi cum dracu să nu reziste când la fiecare colţ se găseşte cât-un român gata să-l pupe în cur pe Tătuc, oricât de odios ar fi, pentru câţiva firfirei.

  8. Doua probleme am :
    a. Din cauza unui post al lui Mircea Badea am intrat si am citit din greseala un articol scris de un Nesimtit si nu mai pot de nervi… Astia chiar au impresia ca noi suntem un popor de idioti??? Ca daca ei se lasa manipulati ( a se citi remunerati cu bani portocalii ) noi suntem la fel de slabi de inger? Noi, un intreg popor ne-am lasa antrenati intr-o lupta fara nici un scop de jurnalistii antenei 3??? Va rog pe toti cei care urmariti acest blog sa intrati si
    pe linkul de mai sus si sa-i comunicati acestui nesimtiit ca nu suntem in strada pt ca ne-a trimis Dl Ciutacu sau Dl Voiculescu
    acolo ci pentru ca ne dorim din suflet ca peste 5 ani, in cadrul unui alt guvern si sub conducerea altui presedinte sa-i vedem
    pe toti acesti Iluminati in mijlocul aceleasi Piete a Universitatii protestand impotriva faptului ca mor de
    foame de cand nu mai e Base la putere !

    b. In ultima interventie in direct din Piata Universitatii dl invitat Naumovici s-a referit cu privire la protestatarii ce afisau o pancarta cu “Salvati
    ROsia Montana” ca la o mana de patetici care au venit in Piata ca sa se vada si ei la televizor , pentru ca oricum, “ei apar pe oriunde se strange o mana
    de oameni ” ; te rog cu toata stima dle Ciutacu ca din respect fata de miile de romani care sustin actiunea acelor tineri,
    sa nu permiti astfel de remarci in emisiunea de diseara, mai ales ca dupa cum ai mentionat subiectul
    nu face parte din temele de discutie anuntate…

  9. domnule Victor Ciutacu,
    va rog ca la emisiunea, pe care o veti modera asta seara de la ora 22, sa treceti pe scrol pentru persoanele agresate de jandarmi adresa Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, str.George Georgescu nr 3 sector 4,
    Telefon: 021/315.07.70
    Fax: 021/315.07.70
    va multumesc….

  10. Mi-e dor de Felix Tătaru! Şi de un mare miting de susţinere a lui Traian Băsescu.

  11. Al doilea filmulet pe care l-ati postat mi-a intarit convingerea ca jandarmii isi merita pe deplin pietrele primite in cap! Pacat ca nici un jandarm nu a fost prins de vreun grup de “huligani” sa fie batut exemplar si pe urma tarat pe strada in fata colegilor lui! Pt. ca asta merita! Oamenii astia sunt mai rai decat asa-zisii huligani, pt. ca ei se folosesc de lege, sunt mascati mereu si nu pot fi identificati in niciun fel, iar atunci cand bat oameni spun ca se apara sau ca sunt “acoperiti” de lege! Jandarmeria e o mizerie! Punct! Dupa seara de duminica, unii jurnalisti s-au grabit sa le ia apararea si sa spuna: “Saracii, isi fac si ei meseria! Ce vina au ei???”. Pai au! Pt. ca daca in seara de sambata nu incepeau sa loveasca oameni nevinovati si sa-i ridice de pe strada aiurea, nu se ajungea la ce s-a ajuns duminica seara! Repet: jandarmii isi merita pe deplin toate pietrele primite in cap, desi daca ma gandesc mai bine, cred ca au primit prea putine!

  12. Reduta pdl-ista cade bucata cu bucata,obisnuitii trompetisti,cantareti ai partidului se dezic de ei si fug mancand pamantul,membrii de partid isi ard carnetele in piata iar purtatorii lor de cuvant au inceput sa-i injure. Mai este putin pana cand machitorul de la cotroceni va iesi cu steagul alb infipt in chelie si se va preda.

  13. La Cluj-Napoca, la scurt timp dupa ce s-a stabilit ziua si ora la care va avea loc mitingul cadrelor didactice, cativa directori pupincuristi, care tremura sa nu-si piarda scaunele, au hotarat sa convoace in scoli exact in acea zi si la aceeasi ora (adica luni, 23.ian. , ora 15 )Consilii Profesorale, la care prezenta este obligatorie.
    Intrebarea este daca au facut-o de capul lor, ca sa arate cat sunt de lingai, sau au facut-o la indicatiile pretioase venite de la inspectorat sau de la minister.
    Marian Nistor a auzit deja de asemenea practici?
    Il puteti intreba pe post pe ministrul nostru funest daca ordinul a venit de la el?

  14. mi-as dorii ca radu mazare sa ajunga primar in bucuresti,ca nu cred ca e chiar la nivelul lui oprescu din punct de vedere al ciordelii.

  15. Un filmulet care demonstreaza inscenarea de aseara! Jandarmi in civili se dau drept ultrasi, pentru ca apoi jandarmeria sa poate interveni.

  16. Da berceanu telefoane,fo 10000,or fi iphone4?udrea in carnataria ei ramane,i-a fugit calul de era livida si spasita! Care arogante?Si ajungem la usturoi,nici unul n-a mancat.Ma intreb ce mai citeste basescu acum,oare Proclamatia de la Timisoara sau Gramatica Limbii Romane,ca sa-si scrie discursul catre tara?!. Sa-i dam noi un branci sa-si faca curaj?!Nesimtirea astora e nemarginita.

  17. @ Adolf Vissarionovici Basescu :

    Ai perfecta dreptate !!!… VA FI UN MARE FAS !!!
    DIN PACATE !!!…

  18. Pt. “anti sistem actual” :

    Nice try, baby, nice try!

    O mică problemă ar fi, totuşi: lumea de pe aici e mai inteligentă decât cei ce pun botul la textele referitoare la “ciocoi” ale omului cu Rolls Royce şi avion particular, mare iubitor de “bobor”.
    Crede-mă, e de toată jena!

    👿

  19. n-am prins momentul, iar peste comentarii nu mi-am aruncat ochii. am fost croit sa arat! 🙂

  20. Victore,lamureste-i,tata,odata:se poate face analogie cu decembrie `89 dar acum exista televiziuni,net,telefonie mobila,lumea e cu ochii direct pe noi si jhavrele nu mai pot interveni in forta.Pai ce mame de bataie ar fi luat actualii protestatari daca nu erau televiziunile…Nu vede toata lumea cu ce oftica vorbesc aia de la jandarmi,ce mierosi sunt pdlistii,isi musca mainile ca nu pot duce la indeplinire “ordinele” Monstrului de la Cotroceni.De-aia in mintzile multora evenimentele de acum nu au,sanchi,amploarea celor din `89.Stai sa comande americanii”over” si sa vezi cum se supune jmekerashul de basescu.Problema lui este insa udrea,fiindca putoarea nu se da plecata si o sa-l santajeze pe pirat.O sa vedem circul “Globus” si pe Brandusa intr-un numar de dresura de cai.

  21. Succes,mult succes asta-seara si o multumire sufleteasca deplina,in spiritul caracterului Dvs.!

    Cu acelasi respect,continuu,
    Ioanap

  22. @ Victor Multumesc de raspuns … asa speram si eu sa aflu daca Niels a semnat ceva la aceeasi firmă cu Pieleanu. Miros a Blaga de mi s-a intors deja nasul!

  23. Te intreb retoric, cei care nu si-au primit pensiile marite, din lipsa de bani, cei care nu isi primesc sporurile de conditii speciale, din acelasi motiv,profesorii, medicii, etc. sa se alature jandarmilor, poate, poate? Dar musai cu bulan si spray paralizant.

  24. Domnule Ciutacu, as avea si eu o observatie daca imi este permis. In primul rand, in cazul in care se va demara proiectul minier de la Rosia Montana nu o sa va “mai doara in cur” de el (mi-am permis sa va citez) intrucat consecintele sunt atat de dezastruoase si au o amploare atat de mare incat in mod clar va vor afecta si pe dumneavoastra (precum stim, poluarea nu ramane doar in zona de contaminare initiala, ci se raspandeste). Atunci cand ai un lac care se intinde pe 600 ha cu apa cianurata, apa care este foarte probabil sa ajunga pana la urma si in Dunare, apoi in Delta Dunarii, e greu de imaginat ca pe dumneavoastra personal va va ocoli. Este adevarat ca oamenii din zona sunt in primul rand afectati si nu cei din Bucuresti, dar sa nu credeti ca veti scapa. Toti vom plati demararea proiectului intr-un fel sau altul.
    De asemenea, sa inviti un om ca Naumovici in emisiune, persoana care este asociata de foarte multi cu campania RMGC, este ca si cum l-ai invita pe Basescu la tine in emisiune sa discuti retete culinare si sa afirmi in acelasi timp ca nu faci politica. Chiar daca tu nu faci politica, el face si o face si prin intermediul celor care il invita in emisiuni. Prin analogie, si dumneavoastra deveniti complice la actiunile lui Naumovici avandu-l ca invitat si contribuind la capitalul sau de imagine. Stiu ca va cer poate prea mult, dar v-as ruga sa cititi care sunt consecintele demararii acestui proiect in viziunea celor care se opun (le puteti gasi pe site-ul ong-ului Alburnus Maior). Naumovici este genul de om care, din punctul meu de vedere, ar vinde-o si pe mama lui pentru bani. Nu avem nevoie de astfel de oameni la televizor.

  25. @Daniela Chiriac: va rog eu frumos, pastrati-va argumentele emotionale pentru cand s-o dezbate aici problema exploatarii de la Rosia Montana. sau nu va e clar despre ce discutam pe acest topic?

  26. Sunt alta Mihaela, nu cea de la comentariul de la 14.13, dar cu aceleasi nelamuriri.
    Si altele la care poate gasesc raspuns in emisiunea de diseara.
    Daca puterea nu-si da demisia (si nu cred ca o sa si-o dea dupa declaratiile facute de unii ministrii) ce se poate face pentru ai forta sa o faca?
    Ma intreb cat o sa mai reziste oamenii din Bucuresti si din celelalte orase de la manifestatii in frig. Oare si la asta se gandeste puterea ca acestia vor renunta la un moment dat si ei vor fi bine mersi in continuare?
    Cu sindicatele ce se intampla? Nu ar fi fost normal sa organizeze si ei mitinguri de protest in aceasta perioada? Unde sunt marii lideri de sindicat ai tarii? In afara de cel de la invatamant eu nu am mai vazut pe nici unul la tv. Poate nu am vazut eu?
    Cine ii sustine pe cei care merg in Piata Universitatii, pentru ca daca nu au un sprijin mai puternic in spate (opozitia sau sindicatele) nu cred ca se vor rezolva cele cerute de ei si de aproape toata tara . Chiar daca nu putem participa la demonstratii noi suntem alaturi de ei!

  27. claudiu gogu baiatu de la popota a facut de cacat imaginea jandarmeriei. nu stiu cum? sef al structurii de cercetare documentare a jandarmeriei baiatul cu polonicu s-a dus la sediul pdl (modrogan?)aratand clar legatura cu factorii de decizie politca. si atunci de ce sa ne miram ca desi existau informatii duminica seara s-a actionat dezlinat numai cu scopul de a ajuta escaladarea violentei cu singurul scop de discredita manifestatia de protest din piata universitatii…chiar si plata unor drepturi restante la ordinul de hrana si a drepturilor de echipare este un mod caraghios de rasplatire a batausilor din jandarmerie…ca nu-i asa fara sprijinul acestora regimul basescu se duce pulit de suflet…

  28. Propunere de slogan: “Pentru ca nu a terminat Levantul, Cartarescu vrea demisia lui Basescu!”

  29. He he, de cind a inceput, am tot spus ca Romania nu e vreo zona de
    “indignados” europeni; la noi e un caz particular de ciordeala
    dimboviteana si nenorocire a populatiei sistematica.
    Cind am zis ca astia si-au bagat coada de la inceput si ca am o
    teorie a agitatorilor si provocatorilor, lumea a strimbat din nas.
    Ie-te pe A3 – Gogu de la Jandarmerie iesind din cladirea PDL !
    De luni de zile imi toc gura cu “iesitul masiv”; daca s-ar intimpla
    asta – adica opozitia + sindicatele (greva generala) + majoritatea
    oamenilor de peste 18 ani ar iesi din casa afara si ar protesta,
    atunci totul ar fi cistigat definitiv si astia ar demisiona rapid
    in fata evidentelor, oamenii lor tradindu-i imediat si alaturindu-se
    opozitiei populare.
    Dar asa totul nu e decit un protest fragmentat, astia “netinind seama”
    de el, intinzind coarda si asteptind ca oamenii sa se sature ori sa faca
    “nefacute” ca sa le dea lor prilejul sa-i ia justificat la bastoane.
    Care sefi ai dispozitivelor din Piata si si Jandarmeriei, care ministru
    al internelor si care prim ministru n-ar demisiona intr-o tara normala
    la cap dupa tot ce s-a intimplat ? Da’ la noi nu, nene !
    La noi vine “licuriciul de la vest” si ne spune cum sa ne comportam.
    Mai lipseste sa zica ceva si “Ivan, ursul siberian”.
    Domnii de la UDMR incep sa ciriie si ei ca “vai, parca nu e buna aceasta
    guvernare” la care au participat bagati pina-n git; ceea ce fac ei se
    numeste joc dublu + permanenta mizerie iredentista a pasilor marunti.
    Concetatenii etnici maghiari daca-si iubesc tara, adica Romania, vor fi
    alaturi de restul romanilor in strada.
    Mai nou, Udrea organizeaza contra-manifestatii.
    Eu zic sa fiti cu camerele video/foto pe ei.
    Toti cei ce-au pactizat cu Basescu de cind a venit la putere si cu cei
    din arcul guvernamental din 2009 incoace, sa nu mai aiba prilejul vreodata
    sa schimbe tabara si sa pozeze in disidenti si sa stea cu curul in 2 luntri.
    Au avut nenumarate prilejuri in care puteau sa se opuna si sa sufere ca restul.
    Imi doresc ca vremea sa nu se inrautateasca, pentru ca totul va cadea in
    derizoriu pina la primavara, iar astia vor avea nenumarate metode de a-i
    dezbina si “dispersa” pe protestatari si a induce reaua stare de teama.
    Astept cu interes si incintare emisiunea de diseara ce vai fi una remarcabila,
    alaturi de dom’ profesor Valentin Stan, pe care-l salut cu deosebit respect.

  30. Stim cu totii ca tot politicieni vor veni, dar este bine ca politicienii sa invete ca este mult mai umilitor sa pleci cu “uraturi” din piata, decat prin demisie sau infrant la alegeri! Sper ca exercitiul meu de democratie din acest an sa-l inchei cu pancarta: CIOCU’ MIC,ATI FOST LA GUVERNARE!
    Miine, pe pancarta pe care o schimb zilnic, va scrie: UDREA,VREI DOAR GUCCI,NOI ITI DAM PAPUCII! Si cu dedicatie pentru Prigoana care considera ca legea sanatatii n-o poate face “oricine”pe strada ci doar ei in cabinete, si face un stindard din faptul ca strange gunoiul dupa toti: PRIGOANA,CE-AI MANCA TU,DACA N-AR FI GUNOIUL ROMANILOR???

  31. Am o intrebare.Cum scoti in strada 5 milioane de romani? Adica asa a spus domnul presedinte Basescu ca isi da demisia in momentul in care in strada sunt 5 milioane de romania, numar considerat reprezentativ pentru esecul politiciilor guvernului. Oricum cifra este absurda . Apoi de unde stim ca peste cateva luni la alegerile pe care guvernul actual detinand puterea si nedorind sa isi piarda aceasta putere le va dori comasate nu isi vor aduce propriile intariri cum ar fi: se duce la nenea X ulescu presedinte de organizatie locala a partidului X si primar in acelasi timp si vor spune uite iti dam asta si asta facem cateva lucruri pentru ca tampitul de la carciuma sa voteze cu noi dar vii de partea noastra si aduci si voturile cetatenilor din satul X .
    De exemplu se stie ca isi fac combinatiile impreuna fie ca sint ai PDLULUI Pnlului Psdului etc. Banul nu are culoare nici miros mai ales politic.
    Un exemplu pe care il stiu foarte bine. Primarul din Giurgiu numitul Lucian Iliescu un om corupt pana in maduva inimii care este de neinlaturat de acolo fiindca actioneaza prin santaj stiind lucrurile care il leaga de ceilalti. Daca lui i se intampla ceva automat cad piesele dominoului . Am participat la discutii in interiorul unui restaurant cu un reprezentant al primarului care venea cu imputernicire din partea lui si un grup sa spunem de oameni de afaceri. Dupa plata de rigoare facuta in anumite conturi care nu erau legate de numele lui am fost trimisi la un anume domn director de institutie publica de pe raza judetului . Sa va mai spun ca licitatia respectiva a fost adjudecata de noi!!

  32. Astia la mine in oras ,au iesit si ei,maine seara cred ca protestez si eu.Vad ca sunt din ce in ce mai multi.Am impresia ca in weekend vor iesi mai multi.

  33. Stimate domn,

    Va salut si va felicit pe dv. si pe colegii dv. pentru tot ceea ce scrieti si ceea ce ne redati pe ecranele televizorului. Nu prea ma pricep la chestiile astea (bloguri,web-uri etc),dar citesc ce pot si ori de cate ori pot. M-am tot gandit cum sa va scriu dv. sau unuia din colegii dv. si vad ca se poate asa (sper, sa vad ce-o iesi)!

    Precizez ca nu am nici o legatura cu mult mai tanara dv. colega care are acelas nume cu al meu.

    Sunt o pensionara “inepta”,o “ciumpalaca” pensionata legal,aticipat, platitoare de taxe si impozite, votanta, care doresc sa va mai spun cate ceva despre felul in care acest guvern mai “tepuieste” zi de zi romanul.
    As dori sa va spun ca art. 52 din ultima lege a pensiilor, prevede urmatoarele:” Pensia anticipata ori pensia anticipate partiala se transforma din oficiu in pensie pentru limita de varsta,care se acorda incepand cu data indeplinirii conditiilor privind varsta standard de pensionare sau varsta redusa, potrivit prevederilor legale pentru acordarea unei pensii pentru limita de varsta”.Un articol similar cred ca exista si pentru pensionatii pe caz de boala, insa nu-l stiu.
    V-am redat in citat articolul mentionat, pentru ca , dupa parerea mea, “transformarea din oficiu” a pensiei anticipate, presupune existenta in evidentele caselor de pensii a datelor tuturor pensionarilor si a unor programe computerizate care sa permita transformarea automata a pensiilor anticipate in pensii pt. limita de varsta, fara alte formalitati din partea pensionarului.
    Cu toate acestea nici o casa de pensii nu calculeaza si nu reactualizeaza aceste pensii; recalcularea se face in continuare pe baza unei cereri de mana ( nu exista un formular tipizat,intrucat legea nu prevede asa ceva), iar recalcularea se face cand iti vine randul si, am inteles de la alti pensionari ca nu se plateste retroactiv decat o perioada de 12 luni in urma (acest lucru nu l-am verificat insa).
    Va imaginati cati pensionari necunoscatori, sau care pur si simplu nu se pot deplasa din diverse motive (boala ,lipsa de bani, unii nu stiu sa scrie etc.) la casele de pensii nu-si pot intra in drepturi!

    Si acum as mai vrea sa va spun ceva amuzant, tot pe marginea unor asa zise drepturi ale pensionarilor: pana anul trecut pensionarii beneficiau de niste tichete gratuite de calatorie,de care fie vorba intre noi se foloseau prea putini.

    Au stat ei, guvernantii si s-au gandit cum sa le anuleze sau macar sa le mai amane acest drept, ca sa nu zic , ca, dupa parerea mea , un ‘baiat destept’ a simtit ca poate face si el un ban din asta, asa incat au dibuit pe unii care , cica isi vindeau tichetele de calatorie, adica evazionau statul; niste mosi si babe infractori, dom’le! Asa ceva e de neconceput, pana si mosii si babele fura statul!

    Las’ ca va aratam noi; nu va mai dam tichete de calatorie.Reformam sistemul si va facem carduri individualizate ( si tichetele erau individuale, adica aveau nume si cod numeric personal). Asa se face ca pentru anul acesta tichetele intr-adevar nu au mai fost date, dar nici carduri. Caci cardurile inseamna sa creezi un sistem: carduri (poate poze fata, profil si – le-as sugera eu si din spate- , amprente etc),cititoare de carduri, niste controlori specializati, nu?!
    Deci au dat ei intai o hotarare a guvernului pt. carduri… (aiureli) , apoi o ordonanta de urgenta care, ce credeti ca prevede ? N-o sa ghiciti si nici eu nu stiam, dar am aflat azi de la casa de pensii a sectorului 2 : potrivit acestei ordonante (credeti-ma ca n-am retinut numerele nici ale H.G nici a O.G.), termenul de aplicare a prevederilor H.G a fost “prorogat” pana la 31.12.2012.
    Sa mai zica cineva ca nu avem specialisti scoliti, ca nu stiu limbi straine!

    N-am avut timp , dar mi-ar fi placut sa vad vreun smecher de mos, vanzator de tichete care citeste anuntul din geamul respectiv si o sterge usor , rusinat si speriat sa nu fie si el “prorogat” de cineva!

  34. Buna Victor, am aproximativ 16 ani si sunt ingrijorat de ceea ce vad in acasta tara in care viermii si ciumpalacii sunt nevoiti sa iasa in strada ca sa doboare un tiran.Admir emisiunea ta si admir si emisiunea lui Mircea Badea, deoarece sunt singurele emisiuni care ma pot invata ce trebuie sa fac mai departa cand probabil acest tiran nu o sa mai fie capabil chiar deloc sa na mai “conduca”.De aceea trebuie sa strigam si noi adolescentii, chiar daca suntem minori:Premierul Boc o sa faca poc!

  35. Propunerea cu scoaterea scaunelor din parlament si aducerea lor imi aduce aminte de ’89 cand,la Botosani revolutionarii furau si ei ce se putea,cel de la administrativ tipa cat il tine gura ca sa nu mai fure ca o sa iasa lipsa la inventar.Dupa aceea a furat el cea fost mai de valoare.Asa ca atentie,ramanem si fara tara.

  36. Dacă pînă acum mă încerca un sentiment de aprobare , oarecum, față de domnul Radu Mazăre, în aceste momente mă simt jignit de atitudinea dumnealui în legătură cu Jandarmeria Română. În acest sens aș supune atenției dumneavoastră câteva întrebări:
    1. Dacă bugetul alocat sistemului de ordine și siguranță publică este de 2,7 mld. euro din care cea mai mare parte este acordat jandarmeriei cum își explică apariția la proteste și în altfel de acțiuni cu mașini (acele regine de care vorbea și un lider de sindicat al agenților de poliție) care, majoritatea , au un an de fabricație undeva în anii 1991-1994 ?
    2. Cum explică faptul că mijloacele de protecție, spray-urile iritant lacrimogene, cătușele , bastoanele , scuturile , căștile sunt suficiente doar pentru aproximativ 25-30% din efective?
    3. Cum explicați că nivelul salarial în cadrul forțelor din cadrul jandarmeriei se situează în jurul sumei de 1400-1600 lei și dacă acesta i se pare suficient în raport cu riscurile asumate în desfășurarea misiunilor?
    Aceste întrebăru vă sunt adresate de către unul din cei aproximativ 25000 de jandarmi existenți la nivelul întregii țări. Aș dori să primesc un răspuns de la dumneavoastră în această seară pentru a nu fi obligat să-mi schimb părerea despre obiectivitatea postului dumneavoastră de televiziune. Și noi jandarmii suntem în asentimentul protestatarilor dar suntem obligați de valoarea jurământului depus să apărăm valorile democrației și să apărăm cetățenii acestei țări aplicând legislația bună sau rea , așa cum este . Un jandarm mâhnit de afirmațiile josnice lansate la adresa unei arme din care cu mândrie fac parte.

  37. Domnule Ciutacu, va rog intrebati-l pe domnul profesor Valentin Stan, in eventualitatea demisiei actualului presedinte Basescu, ce crede, vor ramane in cadrul aliantei USL PSD, PC si PNL?

  38. Bine că Stan apare mai rar! E obsedat numai și numai de dreptatea lui profesional-idologică

    (eu nu consider istoria chiar o știință, în afara zonei ei de cercetare, ci o consider un bagaj de cunoștințe despre trecut care uneori te poate duce la fund în viitor)

  39. Nu mai este nicio indoiala ca acei “ultrasi” au fost fabricati de Jandarmeria Romana. Da, este novoie de schimbarea guvernului dar in acelas timp mai trebuiesc facute si alte schimbari. Spre exemplu citeam un articol pe blogul lui Marian Petrache care propune alegeri la doi ani. Cred ca asta ar putea fi o metoda mai eficienta de ai controla pe alesi.

  40. Are dreptate domnul Nistor.Si picatura chinezeasca ucide, dar nu prin greutatea ei ci, prin perseverenta cu care cade.Punct ochit, punct lovit si poate ca o luna de zile va insemna ceva.

  41. O idee pare sa prinda contur: Partidul Libertății ca emanație a Pieței Universității, născut din spuma laptelui, mai alb și mai neprihănit decât zăpada. Este oare cel așteptat de toți, inclusiv de d-l Băsescu, ca să înlocuiască toată această clasă politică coruptă și astfel sa se împlinească profeția d-lui Lazarescu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.