Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > România îşi strigă disperarea în stradă

România îşi strigă disperarea în stradă

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Situaţia explozivă din stradă impune, indiscutabil, o nouă amânare a primului interviu promis pentru 2012. Aşa că, dacă tot am revenit la ritmul dement de odinioară (speram să se întâmple cât mai târziu asta), deseară vă propun, de la ora 22, o nouă ediţie specială – cel puţin două ceasuri – dedicată Rebelionului. Au confirmat participarea persoane publice din diverse medii sociale: Marius Manole (actor Teatrul Naţional Bucureşti), Bogdan Naumovici (specialist în comunicare şi publicitate), Radu Mazăre (om politic, primarul Constanţei), Marius Nistor (profesor, lider sindical), Valentin Stan (profesor universitar, analist de politică externă, căruia-i mulţumesc pentru înţelegere şi colaborare). Vom avea, în măsură în care situaţia o va impune, corepondenţe speciale în direct din Cluj Napoca, din Piaţa Universităţii şi de oriunde o va mai impune desfăşurarea evenimentelor.

http://www.youtube.com/watch?v=VLM_aOvnB0M

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “România îşi strigă disperarea în stradă

  1. Il astept cu oarecare nerabdare (si nedumerire privind absenta sa) pe Bogdan Teodorescu. Mi-e greu sa gasesc un alt analist cu stiinta lui de a “traduce” in limba romana miscarile politice. Ai idee ce e cu el?

  2. da, Naumovici – Alba ca Zapada pe Facebook cu “Impreuna 2012” chiar are nevoie de ceva reclama, salutari lui Lazaroiu

  3. Q: exista tema (si teama) ca TB este sustinut de cancelariile UE pe motiv de impunerea austeritatii. USA s-a pronuntat deja, sa zic asa, 50%-50%, dar sustinerea lui TB a fost, cel putin pana acum, evidenta.

    Deci: sanse reale de schimbare ?

  4. Incepe din nou Vanatoarea de Dictatori pe Domeniul Poporului Roman !
    Pentru un succes cit mai deplin asteptam participarea unor cit mai multi Gonaci si Haitasi !

  5. Centurista Nutzi si Pestele ei Cocos ar trebui arestati inainte de a mai fi nevoie sa li se caute Conturile Bancare de prin strainatate cu banii furati din Romania , la fel ca si pe cele ale lui Ceausescu !
    Sleahta de Sobolani Portocalii de Rit Fanariot impreuna cu noul lor Caragea-Basescu cauta sa scape cu fuga de pedepsele pe care le merita !

  6. Noi aici in Romania nu avem un Mubarak ci mai degraba un Nero care incepe sa creada din ce in ce mai mult ca este noul Geniu al Carpatilor in care calitate sau in nebunia caruia nu ii mai este suficient sa reformeze Romania, dupa prostia, nebunia sau interesul lui, el a inceput deja sa-si imagineze ca a devenit strategul planetar al lumii intregi la fel ca si fostul “Geniu” Carpatin, N. Ceausescu, Mentorul sau !
    Este vremea ca acest Individ care este un Pericol Public pentru Romania, sa fie trimis ori la Balamuc ori la Puscarie !

  7. Apropo de Piata Universitatii , am impresia ca Alba ca Zapada este gravida si gata sa-si slobozeasca monstruletul . De cateva zile au aparut cativa pitici , care profitand de situatie , incearca sa impuna ideea ca totul e cah , ca avem nevoie de ceva nou …de EI ! Unde erau EI ,cat timp cel ce le platea sinecurile calca Constitutia si demnitatea oamenilor in picioare , nu intreaba nimeni ?
    Alba ca Zapada are sarcina toxica si trebuie urgent chiuretata !Dar asta va fi foarte greu , atata timp cat mesajele subliminale ale piticilor concubini si a moaselor de prin televiziuni par sa-si atinga scopul

  8. A trecut o săptămână,de când urmăresc protestele ,din toată ţara,prin televizor,şi prin wab cam uri(acolo unde acestea funcţionează). Este o întrebare ,că aceste web camuri de ce sunt oprite ,acolo unde se întâmplă evenimente???Cine şi de ce nu vrea să vedem ce se întâmplă acolo ,”nepreparat”.Din alt punct de vedere, televiziunile dau imagini preferenţal,e dreptul lor ,respect.Dar imaginile “tăiate”,şi comentariile predirecţionate,dau notă cel puţin de obţiuni nuanţate,chiar au iz de manipilare.Omul de rând ,trebuie să se înzestreze cu un “filtru” ca să aibă habar de adevăr.La sfârşitul fiecărei zi la piaţa Universităţii,se întâmplă acelaşi scenariu: pe la orele 23 parcă la comanda este evacuată piaţa. Sunt 2 scenarii. 1. Protestatarii pleacă paşnici de bună voie,şi câţiva se lasă reţinuţi…….2. Protestatarii nu au de gând să plece,atuci vin “băieţii cu diversiunea de provocare a jandarmilor” fapt care motiveză jandarmii să evacueze piaţa.Scena este parcă tăiată din “întâmplări la balul satului” la spargerea balului ,o bătaie zdravănă.Numitorul comun este ,că neapărat necesar pe la orele 24 piaţa trebuie să fie goală….poate pe acolo trece în drum spre casă băsescu(cu B mic)

  9. mi se par revoltatoare titlurile marilor publicatii internationale. insista ca astea sunt ‘banale’ manifestatii antiausteritate, cumva firesti in vreme de criza. Nu e nimeni sa le traduca jurnalistilor de la bbc ce scrie pe pancarte si ce striga oamenii? ”Jos tiranul!”, ”Basescu = Ceausescu”, ”Libertate!” . Ok. Uite propun si eu o lozinca: BBC = Evenimentul zilei.

  10. Violentele au fost facute clar de jandarmi si musterii lor,s-a vazut clar ca le place sa se harjoneasca.Rusine jandarmeria romana. Sunteti acolo sa protejati pana la ultimul cetatean care manifesta,atat timp cat doreste,aveti apucaturi sablon de intimidare si cotonogeala.Fetele voastre patrate si “fisetele” umblatoare nu pot opri Romania din mersul ei spre alegerile anticipate si de scaparea de basescu.Roberto,ai invatat sa numeri corect? Ebo,taticul tau nu vrea sa vorbeste.Suntem 20 milioane fara voi.Manipularile nu mai au nici un efect romanul stie ce vrea,JOS BASESCU.ALEGERI ANTICIPATE.

  11. Astept cu interes emisiunea.Doresc insa sa va spun si altceva. Cred ca stiu de ce Basescu si gasca lui nu vorbesc prea mult zilele acestea. Intrand pe site-ul Jurnalului National am constatat ca sunt cam toti acolo, la comentarii… Anti USL, pro Basescu.Cel putin la articolul privindu-l pe Crin Antonescu, e ceva… Zau ca astia, cel putin diminetile, posteaza (injura!) toti (Basescu, consilierii s.a), dupa-amiezele spre seara au part-time cu Jandarmeria.

  12. Tiranul nu va lasa puterea, pana nu va curge sange.
    Sunt deja 6 tineri, care nu se stie de soarta lor, in urma interventiilor brutale ale jandarmilor de aseara in Piata Universitatii.
    Chiar acum s-a terminat conferinta de presa a Jandarmeriei Romane. N-au spus mai nimic, cu acelasi limbaj de lemn, tipic securisto-comunist.
    Jurnalistii prezenti n-au pus nici macar O SINGURA INTREBARE INTELIGENTA!
    Fac apel catre Antena 3, sa trimita adevarati ziaristi la aceste conferinte de presa.

  13. Domnule Victor Ciutacu, printre ‘picaturi’ , as dori sa demontati la emisiunea voastra acea dezgustatoare diversiune a cuplului de ‘ultrasi’ pdisti, doisfertisti, unpristi, sau otvisti care tineau acea mizerie pe sus pe care scria cum ca ‘usl=pdl’ aceasi mafie.cum de doar ei si bezmeticii aia au ramas acolo imediat dupa ce un bezmetic a ars un steag/pancarta sau ce-o fi fost…cam ca la un semn!

  14. Fratioare, ma tot chinuie talentul si nu apreciaza nimeni… Zi si tu un “bravo, fata”, ca uite ce frumos zic:

    “Mai bine Ciumpalac, decat pedelist/ mai bine mort, decat maro basist”

  15. Hunta la putere i-a pus la treaba pe “baietii fini” gen Naumovici sa scoata manifeste & stuff….Probabil ca Naumovici se vede acum un veritabil think tank-er(a se citi RMGC wanker)
    Alaba asta ca Zapada e gravida bine.
    Sunt sigur ca n-ai sa ocolesti chestiunea.
    Numai de bine.

  16. Imi cer scuze pentru un mic off-topic, dar cred ca-i foarte important sa se aduca la cunostinta intregii tari cazul acesta. Presedintele CJ Cluj care e si finul lui Boc, Alin Tise, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina. Dupa cum se isterizeaza se pare ca individul e cu nervii la pamant. Cred ca motivul nu-i greu de dedus date fiind arestarile lui Radu Bica (vicepresedinte CJ) si Sorin Apostu (primar Cluj-Napoca).

  17. Am si eu o rugaminte Victor

    Poate ai acces la materialele inregistrate de A3 si nu cred ca ar fi o idee rea sa fie date pe site-ul postului si acele inregistrari cu scandarile fabuloase impotriva dictaturii ale tuturor protestatarilor din jurul orelor 9-10

    Tot ce am vazut la tv pana acum sunt doua trei scandari anemice si cateva persoane in varsta care se plang de nivelul de trai.

    Ma gandesc ca poate tara asta ar trebuii sa vada si atmosfera reala de aseara de acolo. Redau cu riscul de a ma repeta doua din cele mai bune scandari in opinia mea: Ole ole, Ole ola, Refuzam dicatatura | Sariti cu totii si strigati tare, ca Romania nu este de vanzare

    Iti multumesc

  18. deci avem:
    – oamenii de bine care contesta toata clasa politica
    – securistii adica diversionistii
    – s-au gasit droguri, va suna cunoscut?
    – propagandistii evenimentul zilei, romania libera, basescu 1 TV, TVR-urile,adevarul (mai actual ca niciodata) etc.
    – minerii adica jandarmii

    legea nu e respectata

    a inceput J A N D A R M E R I A D A

  19. Totul a fost misto aseara (lasand la o parte k tot spectacolul l-a facut galeria Stelei ), pana cand niste cacaciosi ( tot ai Stelei ), au strigat la spartul targului in jurul orei 22 catre toti cei din piata sa mearga toti la Piata Unirii.E clar k sunt manipulati unii dintre ei si s doreste haosul. Sunt curios daca unii suporteri nu mai vin diseara,daca s va mai ocupa Piata Universitatii.La un moment dat ma uitam cum unii dintre ei aruncau cu brikete si pet-uri in capetele jandarmilor.Acum nu le iau apararea k am mai luat si eu un baston d la ei , dar atata timp cat nu t deranjeaza , te-a lasat sa ocupi piata in mod pasnic , ce dracu ai cu ei?? tipa dracu acolo linistit pana iti arunci amigdalele afara , dar lasa-i dracu in pace pe testoasele ninja . Oricum am ajuns la concluzia k se provoaca unii pe altii .Le place bataia si haosul , niste masochisti.

  20. Unul din cei 6 tineri este iubitul prietenei mele. Ridicat ‘pentru ca atunci cand e suparat zici ca vrea sa omoare si musca’. Fratele lui – cu o fata de prostut, a fost lasat in pace, insa pe el l-au ridicat. L-au dus la sectia de Politie la Eroilor, l-au tinut pana la 5 dimineata pentru ‘proceduri de identificare’. Tanarul are 26 de ani, avea CI-ul la purtator, nu s-a dus cu ‘jos baselu’, nici cu chef de cearta, pur si simplu A PARTICIPAT la manifestatia din Pta Univ. Cand s-a dat ‘stingerea’, l-au dus impreuna cu ceilalti la sectie. N-a acceptat sa dea declaratii si nici sa fie amprentat. Apoi i-au dat drumul. Nu i-au facut nimic (fizic vorbind) insa motivul legitimarii pe motiv ca ‘ai fata de criminal’ e absurd. Zi buna.

  21. Domnule Ciutacu,sunt fiică de revoluționari care au luptat în ’89 împotriva regimului comunist!
    Vă rog insistent să precizați când veți avea ocazia pe post,că nici domnul Doru Mărieș și nici domnul George Costin NU REPREZINTĂ REVOLUȚIONARII!Prin urmare,NU AU NICI UN DREPT SĂ VORBEASCĂ ÎN NUMELE REVOLUȚIONARILOR!
    Țin să precizez că după tăierea indemnizațiilor de revoluționar (pe care STATUL S-A OFERIT SĂ LE DEA ACELOR CARE AU LUPTAT ÎN REVOLUȚIE),familia mea a rămas fără nici un venit!Apropo…de 10 ani îmi caut loc de muncă și nu-mi găsesc!
    RUȘINE DOMNILOR MĂRIEȘ ȘI COSTIN PENTRU CĂ VĂ BATEȚI JOC DE REVOLUȚIONARI ȘI DE IMAGINEA LOR!RUȘINE PDLIȘTILOR CARE ÎN CONTINUARE CRED CĂ LUMEA E A LOR!RUȘINE TRAIAN BĂSESCU PENTRU CĂ-ȚI BAȚI JOC DE ROMÂNI!
    JOS BĂSESCU!
    JOS GUVERNUL!

  22. curiosu’:

    Sau poate că sunt doar manipulaţi sau servesc cu bună ştiinţă anumite interese. Cum ar fi cele ale lui Băsescu. Înţeleg că Becali “pupă” iar Ghencea, nu? Parcă e şi mai contondent în declaraţii, mai sigur pe el…

  23. Cea mai de succes scandare in opinia noastra de televizionisti este “iesi afara javra ordinara”. Din recunostinta pentru aceasta strigatura va rog sa modificati toate bancurile cu militieni – scuzati, politisti, ei e destepti. Ultrasii au si ei farmecul lor daca sant autentici. Oare?

  24. Ma uit, neaparat, diseara, la emisiune!
    De abia astept sa-l revad pe Marius Manole! Sa-i spuna EBA lu tata ca moldovenii nu este prosti!

  25. Aprob si eu parerea ca cei aflati pe scaune acum nu vor sa plece.Ma intreb-si va intreb si pe dumneavoastra-poate ca stiti mai bine decat mine:exista o alta putere in acest stat care ar putea sa se implice in aceste situatii??Stiu ca exista posibilitatea ca parlamentarii opozitiei sa demisioneze si astfel sa se forteze organizarea de alegeri anticipate?Stie cineva?

  26. Am vazut ca se striga din nou ‘Jos guvernul’ si am o sugestie:
    JOS GUVERNUL BOC este mult mai energic si cu efect sonor devastator !
    La fel ca JOS BASESCU !

  27. Transmisiunile directe de la faţa locului, emisiunile de dezbateri şi evidenţiere ale exceselor Puterii au făcut aceste mişcări de protest mai puţin periculoase pentru protestatari. Dacă nu eraţi voi, sunt absolut sigură că ALTA ERA SITUAŢIA. Aşa, opinia publică de pretutindeni vede ce se întâmplă la noi, oamenii importanţi ai planetei sunt cu ochii pe Puterea de la Bucureşti. Categoric, Băsescu e legat de mâini şi de picioare. Riposta lui e cea legată de diversiunile securistice şi de prostirea proştilor cu partidul clovnului otevist.

    Eu chiar vă mulţumesc.

  28. P.S. ADEVĂRAȚII REVOLUȚIONARI SUNT ÎN STRADĂ ALĂTURI DE POPULAȚIE!

  29. N-am inteles ce cauta umflatul de Naumovici… Sa ne explice ce bun si convenabil e pentru tara proiectul Rosia Montana?

  30. @violet
    becali nu ” pupa” ghencea deoarece nu castiga bani acolo fata d Arena National , o sa vezi , iar la faptul k e mai sigur p el hai sa fim seriosi, stim cu totii k ii tremura kilotii cand aude d kior, normal k ii ia apararea.
    In alta ordine d idei , vorbeam aseara cu un preten de-al meu care este gabor ( militian adica ) , si imi spunea k sefii jandarmilor ii tin in dubele alea albastre d dimineata iar seara cand apar violentele le da drumul.Pai si atunci ne miram k ne ia la omor. 🙂 tine un caine in lant o buna bucata d timp si dupa aceea da-i drumul. C va face? va sta langa tine sau va alerga d nebun??? si sa mai fie si pittbul :), asa si jandarmii.Vai mama lor , cat creier sa ai sa t faci jandarm ?
    Vorba pietii :
    CEEEEEA MAI PROASTA MESERIEEEEE
    ESTEEEE LA JANDARMERIEEEE
    CEA MAI PROASTA MESERIE
    ESTE LA JANDARMERIE
    ALE ALE ALE ALE ALE O
    recunosc , tin cu Steaua , si ma ” suporta” p blog un dinamovist . Pana la urma n dorim amandoi acelasi lucru , indiferent daca suntem suporteri , saraci , bogati , etc.In rest:

    AI AI SE EU TE PEGO BASE

  31. Buna ziua d-le Ciutacu,

    As dori si eu, ca si “Cetateanul Popescu”,sa il aveti invitat si pe dl prof.Bogdan Teodorescu-daca e in tara si daca doriti Dvs.,bineinteles.
    Succes si numai bine!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    ioanaP

  32. Sobolanii incep sa paraseasca corabia marinarului-derbedeu.Unul isi pune cenusa in cap cum ca el de un an si jumatate zice ca basescu trebuia sa demisioneze,altul spune ca ceea ce vor demonstrantii este corect,altii cred ca pdl-ul si taticul lor s-au indepartat de popor etc.
    Multi sunt disperati,daca se duce dracu basescu si pdl-ul ei vor muri de foame,sunt pe statul de plata al actualei puteri.Vor fi nevoiti sa pupe alte cururi.Cristoiu spre exemplu.

  33. Vad ca jandarmeria prin tovarasii ce o conduc a renuntat la a turna filme prin piata universitatii mai ales ca a inceput presa internationala sa stea cu geana pe noi. Totusi mai au de lucrat in afara de capitolul bataie la cel legal drepturile omului etc la care stau foarte prost. Oricum nu le cer prea mult ministrul lor este agramat asa ca ….cum e turcu-i si pistolul. Reamintesc Bas-ului si pdl ca atunci cand ai peste 90% populatie impotriva nu conduci cu democratie ci cu dictatura. Predati-va si plecati vremea dialogului a trecut,cand noi doream sa va vorbim voi erati surzi,acum va ramas doar demisia. Ultimele zile au aratat pe deplin puroiul Romanesc,jandarmi securisti,pdl-isti nazisti,incalcarea drepturilor omului,manipulare,dezinformare toate venite de la o caracatita securista ce conduce[inca] Romania. Base demisia,Boc si tot pdl-ul demisia altfel dupa cum se lauda in duba un personaj cu inscriptia pe tricou jandarm ,,noi va batem de placere,, noi o tinem in haos pana scapam de voi!

  34. prezenta lui Naumovici n-are nici o legatura cu Rosia Montana, nu facem filosofia resurselor naturale ale solului.

  35. Un proverb pentru putere:,,Cu prostul nescolarizat/Te lupti putin si ai scapat/Dar cu prostul care are scoala/Duci o lupta colosala”

  36. GHICI GHICITOAREA MEA:PE UNUL L-AM NIMERIT. CINE MAI VREA CIURUIT?

    NU SUNTEM PREA MULTI..SUNTEM DOAR 1000 PUTEM PROTESTA LA FII-TA IN SUFRAGERIE.

  37. Vreau si eu sa inteleg, printre altele, cum de jandarmii sunt pusi sa intre in zona saturata de gaze lacrimogene fara masti de gaze (care stau in gramezi in masini!). Poate ca sa fie explicabil faptul ca “dau ca chiorii”?!

  38. O persoana care protesteaza la Universitate are o lozinca inpotriva ta .:) Ce i-ai facut ?

  39. Ce parere aveti de Orban care nu intelege nimic din politica asta si continua sa se bage in seama cu protestatarii? In schimb remarc atitudinea lui Ponta, se vede mana lui Nastase in actiunile lui din ultima perioada

  40. Victore,

    Ai fi de acord să se adopte ca regulă de transparență în jurnalism declararea dreptului (legitim în numele publicului) și chiar a obligației profesionale a moderatorilor de emisiuni de a întreba invitații dacă au un contract de consultanță sau de ”purtător/vehicul de mesaj” cu vreo firmă de PR sau echivalenul unei asemenea firme beneficiară a promovării mesajului respectiv?

  41. Bogdan Naumovici administreaza un “eveniment” pe FB si anume “Impreuna 2012” …Cateva idei :

    – Trebuie să ne organizăm şi să îi înlocuim pe actualii politicieni. Să ne învingem sila de politică.
    – După douăzeci de ani de înjurat in faţa televizorului, sau de răguşit inutil in stradă, doar pentru a fi dezamăgiţi de aceiaşi politicieni care s-au plimbat pe la toate partidele, e limpede că nu mai avem ce aştepta de la ei
    – Sila noastră de politică este singura lor şansă, de aceea ne-o cultivă continuu

    Mai pe scurt ei se pare ca flutura acele afise inteligente cu PDL=USL=Mizerie

    De fapt spera sa mai pacaleasca pe careva prin aceasta metoda de pactizare cu nazuintele si asteptarile oamenilor…Truc vechi,l-au exersat toate partidele mai ales cele de stanga tovarase Naumovici ! Mai ia o pauza.

  42. Deja pedeleprele si-au facut filmulet cu banii dati la meetingul de ieri. Probabil maine urmeaza drogurile si armele.

  43. IA FOC BUCURESTIUL !!!… LA FIGURAT !!!…
    NENOROCITUL ASTA NU SE LASA ASA USOR DE ALUNGAT !!!

    PUNETI MANA PE UDREA PANA NU FUGE IN MIAMI CU VALIZELE CU PENSII ALE POPORULUI !!!

  44. Bogdan Teodorescu in emisiune te rog Victor, e unul dintre putinii oameni care pot sa exprime clar o idee, nu e singurul spre binele nostru

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.