Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Reţeta de succes a devenirii umane

Reţeta de succes a devenirii umane

Draga femeie, indiferent cum te-o chema…


Vreau sa te anunt, daca inca n-ai aflat, ca singura ta sansa de a te realiza in Romania e sa te faci curva de televizor. Poti sa-i spui, pentru uz public, asistenta tv, daca ti-e rusine sa recunosti din prima ca ti-o tragi pe bani si/sau produse. Nu incerca sa obtii emisiunea ta, necesita ceva creier si – ce oribil! – munca. Cheia succesului e sa taci ca un cuier in studio, sa te tiganesti prin tabloide, sa te-mbeti ca vaca prin cluburi si sa-ti arati fanta de lumina prin revistele desucheate.

Sigur te va remarca un interlop, o beizadea sau un fotbalist. Vei primi cheia unui apartament dintr-un bloc de 10 etaje poreclit ansamblu rezidential si a unei masini in leasing. Nu te va lua de nevasta, da’, cand il vei parasi pentru urmatorul platitor, fiindca statutul tau de actrita de telenovele nu-ti va mai permite sa te afisezi cu orice loser, vei declara ca era o bestie care te-a dorit doar fizic, iar tu esti sensibila pe partea de sintamant si vrei o mare familie. Daca ai facut in scaldatoare cand erai mica, s-ar putea sa te vada pe undeva Berlusconi. Nici ala nu te ia cu acte, da’ macar incasezi 7000 pe-o noapte de lesbi-show si, daca prestezi bine, iti face loc intr-o emisiune din trustul Mediaset. Unde te vei antrena pentru viitoarea postura de europarlamentar sau de ministru.

Da-le dracu’ de carte si de munca! Daca erau bune, le luau boierii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

201 thoughts on “Reţeta de succes a devenirii umane

  1. Pe mine ma lasa rece cine prin cine sau ce mijloace “se ajunge” atata vreme cat nu ma calca pe picior.In fond fiecare cu viata, mintea, conjuncturile lui. Fufele de la televizor, indiferent- feminine sau masculine sunt inexistente din punctul meu de vedere. Grav este insa cand persoane cu vid in cap ajung sa ia decizii pentru mine.La dracu, dupa ce tara asta ma suge ca un megatantar, ajung niste cretini sa se joace cu soarta mea si-a fiica-mii! O pizda ca Udrea, muza slinoasa a unui presedinte si mai slinos, pe care l-am urat din rarunchi de cand ne tinea pe toti de prosti cu:”aici sunt banii dvs”. O Ritzi ingramadita ,o Placinta cu moaca de hiena si altele, fonfaloanca tolomaca si agramata a lu’ taticu’ in parlamentul european. Toata viata am dat statului astuia tot ce mi-a cerut, si-acuma sa suport tot ce se intampla pentru ca niste cretini se vand pe 50 de lei la vot, si scursurile ii cumpara! Un singur gand ma consoleaza: Vreau s-ai vad pe toti cretinii care l-au votat pe chioru asta si pe toti cei care n-au fost la vot, tarandu-ma si pe mine in situatia asta,ca ajung sa-si faca zama din unghii de cina. Si asta-i un motiv pentru care raman in tara.Ii urasc cu fiecare celula!

  2. SUGESTIE:

    Ar fi drăguț dacă toate articolele tale ar fi scrise cu diacritice!

    În rest, toate cele bune!

  3. Femeia de succes Elena Udrea(asa o considera unii) se plangea ca mitingul de la Iasi a fost pus la cale de opozitie.Ei bine,astazi,pedelisti de succes care au fost dusi cu microbuzul la Iasi de catre directorul spitalului de la mine din oras au povestit ca au fost acolo,ca s-au dus ca sa nu isi piarda slujbele,ca ceea ce s-a vazut la televizor e nimic pe langa ce a fost in realitate,ca le-a fost frica sa strige pentru Basescu ca sa nu-i sfasie multimea.Si au recunoscut :oamenii de acolo erau obisnuiti ,nu aveau legatura cu partidele.Oamenii astia planuiti sa strige pentru Basescu s-au dus ca sa nu isi piarda slujbele din cauza directorului.Ti-am scris mesajul cu titlu informativ.Nu-i nevoie sa il afisezi,e o realitate prezentata de cei care trebuiau sa ii aduca osanale prezidentului.

  4. Tre’ să recunosc că e greu să împart eticheta de “femeie” cu astfel de creaturi, tre’ să recunosc că sunt nişte observaţii dureros de reale… mai puţin şi-mi încep orice reacţie cu “pe vremea mea nu era(u) aşa…” :)(de vizibil(e)).

  5. Un adevăr gol-goluţ. Adevărul este că femeile se vând. Vând corpul lor, inima lor, mintea lor…totul doar pentru câteva momente de faimă şi un portofel plin. Dar marea întrebare este: sunt ele împlinite? Asta e ceea ce visau când erau fetiţe? Cât mai puţine haine şi câţi mai mulţi bărbaţi?
    Totuşi eu încă sper că în această Românie se va putea ajunge departe şi fără astfel de lucruri, tocmai acesta este motivul pentru care sunt la facultate şi am ales drumul cel lung şi greu:)

  6. Dom’ Victor…cam astea sunt idealurile…Vârci, Sânziene, Adeline, Ogici, Monici, Dodei, Bombe Sexy, Simone, copii minune şi alte salamuri.

  7. daca intrebam asistentele tv de la antene de victor ciutacu , cu siguranta or sa spuna ca nu au auzit de el. cine e?

  8. Ciutakule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar atat de prosti suntem? Chiar in tara asta nu se mai intampla nimik bun de 15 ani? STII DECE?

    PENTRU CA NE LIPSESC PRINCIPIILE DE MARKETING SI AFACERI OCCIDENTALE SI ADAPTATE ROMANIEI. Adika specialisti scoliti in LONDRA, SUA.. si pusi sa dezvolte Romania.

    CIUTAKULE. MOR DE INIMA. Mentalitatea comentatorilor politici si a INTELIGHENTILOR DE LA TV este comunista de asta Basescu face ce vrea cu voi.

    iti dau 2 exemple:

    Mitul femeii blonde – el vrea sa darame prin mesaj emotional ca si femeile pot face cariera,astfel vizand acest target

    descurajarea violentei – mesaj tipik emotional – vezi acel batran militar luat cu forta de jandarmi…vezi expedierea lui vadim…

    bai dar voi astia de la televiziuni si truste :)))) de presa traiti in evul mediu – cititi bre despre inteligenta emotionala si gestionarea emotiilor maselor si indivizilor.

    nu va mai documentati NUMAI DE PE NET, FOLOSITI SI CARTILE noi!!!!!!!!!!!!!!

    ASTA FACE BASESCU ! fOLOSESTE ARTA EMOTIILOR PENTRU A LANSA MESAJE POLITICE, ECONOMICE SI A TINE POPORUL SUB PICIOR.

    COPIE MODELUL LUI OBAMA

    BAI, DAR NIMENI NU OBSERVA ASTA??? NIMENI

    VORBITI PE LA ANTENA SI ALTE TELEVIZIUNI DE 15 ANI INCONTINUU SI NU SE INTAMPLA NIMIK

    ERAM IN CLASA A 12 A , ACUM AM 26 DE ANI SI ROMANIA E VARZAAAA. O MARE VARZAAA

    ciutakule!!! TOTUL PLEAKA DE LA ATITUDINE SI SE TERMINA CU REZULTATE SI STIL DE VIATA

    INVATA DESPRE NOUL MARKETING SI iq, EQ

    tu nu vezi ca TOTI VORBESC FARA REZULTATE???

    SUNTETI NEPUTINCIOSI.

    dACA VREI SOLUTII DE A DESTABILIZA pdl-UL DA MI MAIL. MI SE PAR NISTE INCEPATORI …

    SUNTEM UN POPOR INVECHIT!

  9. Dar totusi majoritatea curvelor sunt promovate prin intermediul Antena1, Antena2…nu cred ca va obliga cineva sa aduceti in platou tot ce apare in cancan..click…sau alte dracii de tabloide…tot colegi de ai vostri sunt vinovati pentru ce se intampla…dar ce sa-i faci pentru rating si banii…orice e posibil.
    Stiu ca acest comentariu nu va aparea pe blogul tau…dar totusi mi am spus parerea…
    Sa auzim de bine!

  10. @EU: inteleg ca tu esti genial si noi stupizi, da’ de ce tipi la mine cu caps lock?
    @octav: sunt devastat de trista veste 🙂
    @George: stii prost, nu bine, da’ trecem peste micul amanunt daca-mi spui cand le-ai vazut pe duduile respective in emisiunea mea

  11. ar trebui sa se simta cu maslinara aia de e sef peste nush cate ministere
    e tipic romaniei si nu numai,doar ca aici mama curvelor a fost mereu gravida,da..probabil precum doamna cu copiii de ordinul zecilor care cerea gratiere ultimilor 3 presenditi ai acestui islaz pentr-un sac de cartofi jmanglit.
    si da..cred c-ar trebui sa’i reamintim povestea asta si lu’ nenea base,dar probabil ca ne va raspunde ca i-a placut prea mult dragostea la viata ei.de aia a avut atatia copii.

  12. “nu raspunsul este rusinos,ci intrebarea”….pt cine intelege…….in concluzie femeile raspund la propunerile barbatilor….

  13. De ce cheltuiesc banii VCP ? De geaba
    Alegerile parlamentare din 2012, nu are rost sã ne amãgim, vor fi câştigate cu o probabilitate de 90%, (cu toatã cheltuiala lui Voiculescu, Patriciu şi Vîntu), ce PDL+UNPR, fiincã :
    – Antenele şi Realitatea ori nu ajung la ţarã, ori nu sunt urmãrite ),fiind prefrate emisiunile “distractive”-gen “Fata de la Ţarã”- şi telenovelele. În plus, dacã ţaţa Gherghina se duce la dispensar pe asfaltul “pus” de primarul PDL ,eventual fost PSD, care i-a “tras şi gaze”.În plus, la ţarã nu sunt pensii de sute de milioane, deci în “mediu rural”, Alianţa de Centru-Dreapta-Stânga (ca FSN),n-are şanse, oricâte gãleţi, ar da (PDL-80-85%)
    – La oraş pensionarii cu pensii sub 740 lei , care se uitã la Ştiri, merg pe principiu “Rãu cu rãu, dar mai rãu fãrã rãu”, intelectualii “la privat” şi tinerii ori nu se duc la vot,ori voteazã contra pensiilor şi salariilor bugetare uriaşe
    – În Ardeal, PSD e “ciumat” (pe bunã dreptate), iar PNL (preponderent liberal) s-a aliat cu “solutia imoralã”, aşa cãããã…
    – “Alianţa” va fi votatã de funcţionarii publici, de “gradele superioare”, de profesori, de membri de partid, şi…
    Deci, dupã alegeri, va fi Bãsescu , Boc “n+1”, Guvern PDL-UNPR-UDMR.
    În schimb, la Preşedenţie, PDL n-are candidat.Singurele “soluţii” pentru ei ar fi sprijin pentru Sorin Oprescu, Cristian Diaconescu, Adrian Severin sau Johanes, caz în care Ponta şi Antonescu n-ar avea şanse nici dacã ar da faliment Voiculescu,Vîntu şi Patriciu, la un loc.
    Aşa cã Analize Politice, Talk Show-uri,…=timp pierdut .

  14. Buna dimineata, domnule Ciutacu si-mi pare rau ca nu comentez despre subiectul mai sus mentionat, vreau insa sa spun doar atat: DE IERI, 26 IANUARIE 2011, POSTUL ANTENA 3 A FOST SCOS DIN GRILA DE PROGRAME DE CATRE COMPANIA DE CABLU DIN DROBETA TR.SEVERIN (RTS/RCS-COMPANIA DOAMNEI STANISOARA,SOTIA BINECUNOSCUTULUI DOMN STANISOARA)!!!!!!CE-I DE FACUT?PROBABIL E DOAR INCEPUTUL!
    Un grup de “nemultumiti”!

    P.S.: Respectele noastre!

  15. superb!!!!! traiesc in italia; ar trebui tradus si publicat aici. e consolant ca mai e cate “un ochi” care vede bine

  16. Probabil voi fi catalogat drept misogin, porc sau cum vor mai dori in netarmurita inteligenta sa ma perceapa anumite dudui, fie ele de “succesuri”, fie altele de “insuccesuri”, dar care au si ele idoli care se pliaza pe standardul asta, insa o s-o zic asa, golaneste: vina exclusiva e a purtatorilor de neuron la nivel de testicol care dau pe astea mai mult de 20 de lei cat e tariful pentru o muie pe centura. Cu tot cu impozitul si TVA-ul platit la peste. Stiu, am vorbit urat, imi asum, insa mi-era ca sinonimia de felatie scapa unor categorii.

  17. Si inca o chestie, chit ca agasez. Mai tii minte, prin anii ’90, toate botoasele astea erau studente la drept. Acum, sunt actrite, asistente si vedete. Cine stie, poate peste vreo 10 ani, asa, le vom auzi ca studiaza agronomia ….

  18. Au si ele rostul lor.Macar fac mai interesanta o emisiune de doi bani.Te holbezi la “fanta” si nu mai esti atent la realizatorul emisiunii care bate cimpii.Vezi ca sint “bune” la ceva? Si la propriu si la figurat.Ce important om este Capatos cu doua “bunaciuni” in emisiune,chiar daca ele sint pe post de cuier.

  19. O alta fateta a manelismului Carpato-Dunarean,
    ce este mai rau, e ca aproape toate adolsecentele
    viseaza sa ajunga într-o zi la fel ca ele.
    Stim bine cum se duc îmbracate/dezbracate la scoala.Ce carte ,ce cultura,ce educatie??? Temele si-le fac
    copiind de pe internet, nici macar nu citesc continutul.Pentru tot dezastrul asta, sunt vinovati parintii în primul rând, dar si scoala.Apoi intra pe piata de “consum” si aici
    la noroc – cum ai zis si tu- cine s-a ca…t în scaldatoare apuca vreun grangur dar cine nu,ajuta la ridicarea centurii la grad de “autostrada”.

  20. @santinela: Capatos este, la baza, un bun ziarist, dar asta se doreste de la el si asta ofera ca sa ramana-n grila. sigur ca se poate discuta la nesfarsit daca esti dispus sa faci asa ceva, dar e, pana la urma, chestie de optiune personala.
    @mike: am mari dubii…
    @DIANA: merci, am auzit de ieri. au bagat A3 inapoi in grila, da’ 20 de canale mai incolo

  21. Scuze, Victor, dar:

    @ “socrate”:

    Îţi înţeleg dezamăgirea şi pesimismul, având la bază fapte reale. Dar mă gândesc că va răsări soarele şi pe strada noastră, cât de curând, cu ajutorul lui Dumnezeu. Şi aş mai paria că toţi cei enumeraţi de tine mai sus, luaţi la un loc,
    ar lua bătaie la popou foarte usturător de la CRIN ANTONESCU. Nu numai datorită oratoriei şi logicii sale. 😉
    Din diferite motive l-aş scoate, totuşi, din grupul respectiv, pe Iohannis.

  22. offtopic
    Vad ca in ultima vreme este un nou scandal pe pretul combustibilului.
    Pretul la petrol a crescut din Jan 2010 pana in Jan 2011 de la ~$70 la ~$85 (+21.5%). RON-ul s-a devalorizat de la 2.95 la 3.11 (+5.5%). TVA-ul a crescut de la 19% la 24% (+26%). In total, cresterea pretului petrolului in RON (inclusiv TVA) a fost de 33.42%.
    Din ce am citit in ZF, inteleg ca benzina a crescut de la putin peste RON 4 la putin sub RON 5, adica +25%. Prin urmare, cred ca investigatia nu va gasi nimic.
    Pentru papagalii care se plang ca este benzina scumpa sa se duca in Germania sa cumpere de acolo cu EUR 1.5. Pentru papagalii care spun ca salariile in Romania sunt prea mici si nu pot sa-si permita preturi asa mari la benzina am doua sfaturi: (i) vindeti-va masinile sau (ii) produceti mai mult pentru ca sa primiti salarii mai mari.

  23. nu ar exista astfel de vedete fara publicul care il au. Indiferent ce zic barbatii care se vor mai inteligenti ca acei fotbalisti si interlopi, tot aceste femei sunt idolatrizate, admirate si dorite.

  24. Mai e varianta „stylish”..de obicei intalnita in viata politica, sau in anturajul oamenilor influenti. Conditiile de acces sunt simple si pot fi demonstrate mai jos:
    1-Cat mai putina carte- „succesurile” educationale n-au ce cauta, atat timp cat esti inconjurata de oameni „docti”, cu doctorarul luat inainte de promovarea bacalaureatului; nu de alta dar risti sa nu fii inteleasa atunci cand de exemplu ai incerca sa explici ca 1+1=2; mai bine iei lectii de la „savanti de renume mondial”, si calculand viteza celui de-al doilea 1 care se alatura primului (neaparat in km/h) sa iti dea infinit, pentru ca precum stim de la faimosul joc de „societate” bambilici infinit bate orice…chiar si logica.
    2-Sa pupi totdeauna mana cea mai influenta, nu neaparat cea mai curata, deoarece mai bine faci o enterocolita decat sa risti sa ramai flamanda…mai ales pe foamea asta.
    3-Sa fii „aratoasa”- un titlu de „miss” aduce mai multe beneficii decat o diploma la Sorbona; si adevarul chiar asta este, ce sa faci cu o astfel de „fituica” in Romania de azi, pe cand un corp rubensian si un zambet larg iti pot aduce multe „avantaje”..profesionale desigur.
    4-Sa minti frumos…iar acest lucru poate fi facut doar daca si tu crezi in minciunile tale..in acest sens capacitatea intelectuala prezentata mai sus te va ajuta intotdeauna.
    5-Sa sustii intotdeauna teza feminista..cu toate ca in spatele ascensiunii tale stau barbatii…dar si aici ai un motiv bun: teza „prin noi insine” are alta culoare politica deci nu poate fi aplicata si la tine.
    Q.E.D

  25. Ataci doar oferta, de parca ar fi generatie spontanee si probabil ca aceste fete sunt numai inceputul.

  26. Draga Victore,ai pus bine problema si cred ca noi ar fi fost bine sa continuam si sa mergem pana la capatul problemei.Asa deci,cred ca vina este cumva impartita.O parte din vina apartine chiar televiziunilor,care ofera locuri de munca unor astfel de fete,singurul criteriu probabil, fiind maximizarea acestui gen de expunere.Daca “asistenta” ar avea alt rol decat cel de fataiala si prosteala,sigur-sigur si cerintele la angajare ar fi altele.Al doilea aspect ar fi acela ca,marea majoritate pe cat sunt de tampite,atat de multe scoli au terminat,cateodata cate doua in paralel.Aici a cui ar fi vina?Si nu in ultimul rand as aminti parintii unor astfel de personaje: adica fie asa au fost educate,fie sunt scapate de sub control de la inceputul adolescentei,fie acestia nu exista in sensul adevarat.Aici as specifica si tagma parintilor care au impresia ca daca au bani,fetele lor stupide pot termina si scoli,pot face si “cariere”bine platite,necontand cum fac asta,cu ce pret.Si la sfarsit,as intreba cum se face ca aceste fete au vesnic pretendenti cu bani,tineri sau batrani,cu expunere publica,politica de multe ori,care sunt ahtiati sa apara cu asemenea partenere?As lansa o tema de discutie,poate cum facem sa scapam de asemenea personaje…idei,propuneri?Cred ca ar fi interesant,nu?

  27. @ANDA: evident ca televiziunile-s responsabile, ca nu intra alea cu forta-n studiouri. mizeriile alea de emisiuni fac rating, deci bani. nu scapam pana nu trece moda lor.

  28. E si asta o piata. Pai manelistu’ pe ce sa-si dea si el banii decat pe p!$#a si pe masini? Ca doar nu si-o lua calculatoare!
    Asa ca fetele doar trebuie sa arate bine si sa presteze… E si asta o munca, dac-o faci de nevoie. Ca doar n-or face-o din placere…

  29. Ultima “parasuta” pe lista cu voia dumneavoastra – cosmin (cozmin) gusa. Irelevant daca e cu s sau z si nici nu pierd timpul cautand.

    Pe cand preconizati reevaluarea prezidentiala a gusei pe principiile folosite in cazul oprea?

  30. Uitandu-ma dimineata asta la fotografie (pentru ca de ieri am avut un sentiment ciudat privind-o de la glezne in sus), nu vi se pare ca este de fapt figurat semnul cu degetul mijlociu aratat trumfator?

  31. Din cauza televiziunilor s-a ajuns aici, pentru ca daca nu ar scoate asemenea “job-uri” nu ar mai exista asistentele astea. Sunt si ele puse de umplutura la o emisiune, sa mai faca niste rating cu ele.

  32. Off topic daca imi permiti :

    Avocatii de la procesul de la Nurnberg au vrut sa stie daca acei calai din lagare au fost MONSTRII sau OAMENI . Au primit un raspuns excelent :
    AU FOST OAMENI SI ASTA NE FACE SA INCERCAM SA-I INTELEGEM !!!

  33. Felicitari dle Ciutacu, ma bucur de tot ceace scrieti si comentati alaturi de colegii si buni prieteni ai dvs dar si ai nostrii, telespectatorii, dl Gadea, Badea,Ciuvica, dl prof. Stan.
    Va multumim, succes pe mai departe, ca de curaj aveti cu totii si nu ma indoiesc de asta mai ales ca sunt ani decand va urmaresc la tv.
    Am 55 ani si de fiecare data imi pun speranta in tineretea dvs si a prietenilor dela Antena 3

  34. Ce misto!Pacat ca nu s-au prins,deh,ai bagat-o pe aia cu tv,si gata,s-au aruncat toti la telenovele,emisiuni,show-uri.
    Blonda de la drept -titlul unui film-cu sotul care vindea blugi…superb.

  35. @ bigradu

    Ai dreptate , am verificat si eu . Cifrele sunt putin diferite . Barilul Brent a crescut de la cca 78 $ la 98.63 $ acum (vezi http://www.theice.com) , dolarul de la 2.93 la 3.11 (vezi bnr.ro) , TVA de la 19% la 24% . Cresterea reala e chiar mai mare decat ai zis tu , e 39% . Pretul motorinei (o pot verifica usor , urmarind costurile noastre la acelasi furnizor) a crescut cu 26.6 % (de la 3.91 la 4.95 in aceeasi perioada , 27.01.2010 la 27.01.2011) . Procentele sunt aceleasi peste tot , chiar daca pretul difera in functie de locatie . In plus , de la 01.01. s-a majorat (nu mult , dar s-a majorat) acciza . Atentie : acciza intra in pretul net , nu la cel brut . Deci orice majorare de acciza apare in pret mai mare decat se spune pentru ca TVA-ul i se aplica si acesteia .
    Azi am auzit ca Finantele au “descoperit” o crestere nejustificata a pretului combustibililor practicata de benzinari . Are dreptate bigradu , Victore : e o minciuna ! Inca una a guvernului . Ce usor au aruncat totul pe altii . Nu ca le-as plange de mila , ca nu-i suport , dar cifrele sunt imbatabile , pot fi verificate .

    Scuze de off-topic .

  36. Ca sa completez : sigur ca OMV sunt smecheri ca ei la productia interna platesc redevente de 6 ori mai mici decat preturile de pe piata internationala , dar asta se intampla si anul trecut si acum doi ani , dar nimeni n-a zis nimic . Acum , daca s-a suparat populatia , pedeleii o dau pe populism si arata cu degetul unde trebuia aratat de multa vreme (e drept , inca de pe vremea altora) . Dar asta e alta poveste . Daca i-ar fi interesat subiectul cu adevarat , s-ar fi vazut de mult .

  37. Femeia…indiferent cum o cheamă…Poate o cheamă mă-sa la masă,care-i problema ?

  38. Mai dragilor…. in special andrei si bogdan ,cei dintai :)) ,cine v-a mintit ? Cine spune ca- ele- femeile nu or intelege ce e scris in post? Sau ca ele nu citesc? Hmmm dragii mei va-nselati amarnic. Uite eu sunt femeie si citesc. Ca mi se pare destul de dizgratios mesajul e alta poveste.Eu nu sunt de acord cu ce a scris el,si cred ca saracu om are o problema cu femeile…si in special cu draga lui mama ,ca nu de aia da cand ai probleme cu femeile de la mama ti e trage 😀

  39. cat de adevarat!…si cat de bine pus in cuvinte!….nu stiu de ce imi vine in minte bianca dragusanu!!!(sau poate stiu… ma rog).Sunteti genial domnule Ciutacu,dar asta o stiti deja!!!keep up the good work!!!:-)

  40. Excelent, avem nevoie de cat mai multi barbati care sa recunoasca chestiile astea, in timp de damele de tot soiul se plang ca nu au atatea drepturi ca si noi, barbatii, eu zic ca e invers, oric *zda care se vinde , ajunge star cand si unde doreste. Femeia de azi are doar drepturi, si nu are deloc obligatii. Daca nu schimbam mentalitatea asta proasta, ca orice qur *tabil cu 2 bete faine valoreaza mai mult ca orice stiinta, capacitate, sau intelepciune, in curand, vom ajunge sa fim noi barbatii sclavi, iar ele, vor conduce lumea

  41. Motto : i-o bag şi io p-asta

    Compensare prezidenţială şi guvernamentală

    Seniorii mioritici –milioane – le cer lui Preş. şi Boc
    ca pielea să le-o tragă spre abdomen (ce vesel troc!),
    cu două deşte, drept compensare pentru cassul eronat ;
    Atenţie Băsescu şi tu Emile!… s-o faceţi cât mai delicat.

  42. Asta e adevarul gol-golut a panaramelor mondene gen Pestritu,Cruda,Plasticata de Bianca.Alea ard un ochi in tigaie frate si o mai dau in familism si stabilitate si sunt lovite de insensibili care le ranesc adanc in firea lor nevionavata….of Doamneeeee….astea o dau in virgine cu noi publicul cum o da Basescu ca face bine la tara asta.Aceeasi speta!Respect Victor!

  43. Lucrati si dvs la o televiziune, de ce televiziunile le promoveaza? Carte si munca, unde?
    Ar mai putea fi femeia geniala, dar cred ca si aici s-ar realiza prin afara.

  44. Super articolul yo una am facut o facultate la stat acum ma chinui cu masterul tot la stat sa-l termin si nu gasesc un job bun si altele chiar se nasc in scaldatoare

  45. o mama catre fiul ei: La fotbal nu esti bun, manele nu sti sa canti, in spania nu ai vrut sa te duci. bin ca teai inscris la facultate sa fim sa rasul blocului!

  46. Foarte trist si adevarat ca se pot eticheta in acest fel foarte multe dintre femei. Eu studiez jurnalismul la Milano si mereu ma lovesc de acest cliseu dar spre fericirea mea, ador studiul si jurnalismul facut intr-un mod cat se poate de profesionist.
    Complimentele mele d-le Ciutacu pt contributul adus jurnalismului romanesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.