Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Responsabilitatea de cursă lungă

Responsabilitatea de cursă lungă

Motto: “Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susţine că este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată”

Anul trecut, Ponta era caracterizat de Băsescu, pe unde apuca, drept imatur şi iresponsabil. Era acel copilot pe mâna căruia preşedintele responsabil n-ar fi dat niciodată o ţară în vreme de criză. Anul ăsta, aflăm că imaturul iresponsabil de odinioară, care se bate nedemn cu femeile, ar fi refuzat, poate pentru că ar avea ceva pe conştiinţă, propunerea matură şi responsabilă de a fi premierul aceleiaşi ţări în aceleaşi vremuri de criză. Şi nici nu ştie iresponsabilul cărei oportunităţi de a intra în istorie a dat cu piciorul. Responsabilul în jantilică a mărturisit, în taifasul desfăşurat la umbra steagului, că era gata să-l ajute pe iresponsabil, în interes naţional, evident constituţional, să-şi facă şi majoritatea parlamentară necesară trecerii prin vot a Guvernului prin Parlament (articolul integral, aici).

UPDATE: Câte ceva despre succesul fără precedent al taifasului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Responsabilitatea de cursă lungă

  1. Nea baselule aveai matale tupeul sa lasi tara pe mana unui imatur si iresponasbil cum e dl ponta?:))) nu-mi vine sa cred,ma uimesti

  2. este doar o diversiune jeftina, faza cum ca Basescu i-ar fi oferit functia de premier. jalnic

  3. rapa pîn si pîrț pa imnul academiei base… pentru tinerii politicieni portocalii…

  4. Domnul președinte trăiește într-o lume care se va prăbuși curând. Abordările lui sunt iresponsabile. România are nevoie cât mai urgent de o schimbare. USL este soluția optimă.

  5. Este o minciuna grosolana, specifica unui presedinte mitoman si securist! N-a existat nicio astfel de propunere.

  6. Jenanti sunt pedelacii care toti, intr-un glas, spun acum ca “da, stiam evident de propunere, am fost chiar surprinsi sa aflam ca Ponta a refuzat”. Postacii lor spun “acum se vede cat de capabili sunt uslistii, care au refuzat sa…”.
    Ce poate fi mai minunat? Nu crezi totusi ca noi gresim continuand sa-i oferim lui Basescu prezumtia de buna-credinta, cand el e un mitoman de cea mai joasa speta, si lingailor lui prezumtia de inteligenta cand ei… ?
    Abia astept luna noiembrie. Sau macar iunie (sa vezi “ciocu’ mic” la portocaliii nostri). Sper sa nu mai apara vreun tradator gen Geoana&Co. Ar fi o tragedie.

  7. Este o minciuna grosolana, specifica unui presedinte mitoman si securist!

  8. E departe de a se fi terminat jocul.Nu iese fum fara foc.
    Poate se trezeste poporul suveran pana in vara………

  9. victore sa zici mersi ca nu-l copiaza pe putin intrutotul ca nu mai aveam unde sa scriem, btw cite commenturi(injuraturi) blochezi pe zi? numaibine!

  10. ,,MAESTRE”, las-o mai moale cu saritul ochilor cu ochelari cu tot ca s-ar putea sa nu mai vezi cinismul si aroganta care caracterizeaza propria-ti persoana(de bine)!
    Foarte buna ,,Academia lui Base”, dar hai sa-i ajutam sa-si faca o scoala pre sau postliceala ca la carte, nu ca la UMF Tg. Mures, adica sa respectam litera legii si sa parcurgem pasii necesari, astfel:
    – solicitam autorizarea provizorie prin depunerea unui dosar cu o mie de scan-uri;
    – pregatim toate cele necesare dar mai sumar pentru ei ca doar sunt la putere.
    Evaluarea vizeaza, in mod obisnuit, cele patru domenii:
    – capacitatea institutionala, avem experienta politica, priceperea, intelepciunea si taria de caracter a d-lui Base! Nu avem director, dar il bagam pe dansul repede in corpul expertilor in managementul unitatilo scolare, ca azi e ultima zi de depunere a dosarelor(e mult de lucru la dosar, dar intelegeti, il bagam fara dosar)
    – resurse umane si materiale, avem de la partide
    – relatia cu comunitatea, asigurata de Anastase, Udrea, Blaga, Toader, etc.
    Atat, ajunge! Ah am uitat, expertii evaluatori, CONTEMPORANII:
    CIUTACU VICTOR si ION CRISTOIU!
    Mai e ceva, superba emisiune, ati fost toti nr 1si fiecare in parte la fel!
    Si d-le Ciutacu, nu m-ai dezamagit insa am fost cat pe ce sa cred altceva despre dvs, daca nu stiam bine ca sunteti, inca, antibasist, cinic si arogant ca de obicei!
    FELICITARI SI ASTEPT NOI EPISOADE!

  11. Barbugiul a dat-o de gard, rau de tot, la modul penibil la TVR, seara trecuta. S-a incurcat jenant in propria logica de escroc, a incurcat piesele de alba-neagra in fata clientului, furnizand o argumentatie indoielnica si ridicola. Portocalii ar trebui sa paraseasca cat mai pot corabia condusa de Basescu, inainte ca aceasta sa ajunga pe fundul oceanului.

  12. …si chiar asa sa se fi intamplat, sa zicem ca s-a oferit postul de prim ministru d.lui Ponta…sa zicem!

    Daca ar fi acceptat, ii oferea guvernul din ministri care erau tot nr. 2 ? Sa conduca Ponta acest simulacru de guvern… pt. a pierde capital politic.. atat el cat si cei din USL…?

    Avea planuri ucigase acest Prim Portocaliu – Presedintele…ultima lor reduta fiind demolarea celor 50 %…

    BINE CA NU A FOST LUAT IN SEAMA…ATAT MERITA !!!

  13. IN PRIMUL RAND, DE CE DRACU’ NU AU SPUS CEI DIN USL DUPA CE AU IESIT DE LA DISCUTIA CU basescu DE ACEA PROPUNERE LA MISTO A PRESEDINTELUI??????

    Basescu joaca la cacealma. Se vede de la o posta ca e disperat si ca ar face orice sa destrame opozitia. E drept ca si opozitia ii ofera posibilitatea sa aplice lovituri.
    Desi nu imi place sa recunosc, USL-ul are destul de multe puncte slabe. Si Basescu profita. Ex: greva parlamentara (maniera la care e aplicata), celebrul discurs al lui Ponta din Parlament etc.

  14. Si care-i problema??!! Isi face si omul mana ca viitor profesor in scoala pentru tinerii politicieni pe spinarea noastra. Ne invata si pe noi cum se face politica: dezbina, manipuleaza, praf in ochi ca sa atragi atentia de la lucrurile/actiunile importante…..
    Este mai important sa fim atenti cum marseaza PDL-ul la santajul UDMR in legatura cu Medicina din Tg Mures.
    A inceput spectacolul si campania pentru alegeri asa ca va trebui sa avem nervi tari ca sa rezistam bombardamentelor de stiri/aparitii tv manipulatoare.

  15. La LABE 1, a fost delir prezidential. La TVR, a fost disperare prezidentiala – unicameral, tip garsoniera, o noua Constitutie si demisia sa. Normal, Incrucisatorul ar vrea sa-si reinoiasca mandatele intr-o noua Constitutie! Toate “nazuintele” prezidentiale cad in desuet la refuzul J.O. de-a preyenta stenogramele intalnirii cu celelalte partide, precum, si inregistrarile audio! Jalnic Basescule, esti pa!!!

  16. Cine mai pune botul sa asculte nebuniile lui basescu? am stat doar un pic aseara sa vad ce ii mai debiteaza minte la postul lui preferat tvr, la blonduta aceea de s-a dezbracat prin reviste.Ce mai vorbea ca o moara stricata si numai minciuni, poate pentru amaratii aia de muncesc cu sapa la tara, ca acolo se uita la tvr.Excelenta emisiunea de aseara de la Sinteza zilei, erati relaxati cu zambetul pe buze, si a-ti facut o bascalie cu ce v-a face baselu dupa ce termina mandatul.BRAVO pentru echipa pe care o aveti la ANTENA 3.

  17. Mai exista cineva (care are macar o circumvolutiune – ca sa-l citez pe Mircea Bada)care crede ce spune Basescu (inca presedintele tarii)?!
    Personal imi este mila de cei care stau cu ochii pe televizor numai pe posturile basiste (pentru ca ANTENELE nici nu le au in grila de programe….)deoarece se tampesc cu totul.
    Culmea este ca eu nu l-am vazut pe presedinte “evoluand” nici labe1 nici la tvr-abonament, insa am vazut ” sinteza zilei”
    si evident “in gura presei” si m-am prins ca iar ni s-a adresat presedintele…. =)))))))))))))))
    Am mai spus-o pe aici si o mai repet eu nu-l mai spuport pe acest individ (presedintele RO)
    si gasca lui. A aruncat tara in cea mai adanca negura atat pe plan intern cat si pe plan extern.
    Mi-a placut aseara in mod deosebit sinteza zilei, sunt convinsa ca Basescu si singurul lui prieten Johnnie Plimbaretul (Walker) stateau in fata televizorului uitandu-se la antena 3 si isi inecau amarul pentru ca oamenii “mogulului securist” ii “patau”
    iar imaginea …. =))

  18. a murit Păunescu şi a rămas vadim.
    a plecat Octavian Paler şi a rămas giac.

  19. Salut, Victore!
    Cred ca aseară ati spart plafonul de rating al lui Gâdea. Critică suficientă şi orientată pe “subiect”, distracţie, pe măsură. Aţi fost de milioane, iar Gâdea a făcut ceea ce trebuia: v-a lăsat să vă “desfăşuraţi”.
    PS Vezi că trebuie să mergi la oftalmolog. După cum priveai ecranul mobilului, sigur nu-ţi mai sunt bune dioptriile.

  20. @Ica St. O. Victor: nici chiar asa, da’ un varf de peste 5 nu-i deloc de neglijat.
    P.S. Am niste dipotrii mai bizare si ochelari cu lentile progresive. Care nu-mi sunt extrem de prietenoase la apropiere

  21. cand mananci cacat la greu, faptul de a apuca o bucata de cacat de partea curata, chiar si cu gura cred ca nu mai poate fi decat un exercitiu firesc…in politica damboviteana…

  22. Explicatia regizarii de la B 1 TV a fost explicata de insusi presedintele:Exista ceva in politica ,sa nu-mi treaca mie prin cap?.Cand te plictisesti la cotroceni,poti regiza tot ce doresti….doar,doar tine la manelisti/cei saraci cu caputul PARTA, PARTA,DGDA DA,DGDA DA,DGDA DA…

  23. Pedele-ii is toti de balamuc,frate!Si mai nou,inteleg,ca ai nevoie de academie ca sa fi mincinos,hot si prost crescut.UAU!!!!!!

  24. Prea il luati in seama pe Basescu,cu petardele lui pe la Antena3 si faceti referire prea mult la posturile alea de televiziune la care nu se uita nimeni.Nu fac ei rating dar ii ajutati voi. Mi-a placut abordarea de aseara de la Sinteza Zilei. La bascalie nu poti raspunde intr-un mod serios.Ori nu iei in seama bascalia facuta ori raspunzi in aceeasi maniera.Eu nu cred ca s-au scrantit toti romanii.

  25. Cat s-a saturat lumea de Traian Basescu si slugile lui, vom vedea pe 10 iunie 2012.
    In acea zi, sper sa mearga la vot cat mai multi romani, pentru a-i arata Tiranului ca nu suntem un popor de handicapati, viermi, ciumpalaci, lenesi etc, asa cum ne crede inculpatul presedinte.

  26. Si chiar nimeni nu vrede ca Basescu e bolnav?
    Are lipsa cateva “surubele”, e nebun lume!!!
    Un mincinos si un hot mai mare ca Basescu nu cred ca exista in Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.