Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Responsabilitatea de cursă lungă

Responsabilitatea de cursă lungă

Motto: “Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susţine că este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată”

Anul trecut, Ponta era caracterizat de Băsescu, pe unde apuca, drept imatur şi iresponsabil. Era acel copilot pe mâna căruia preşedintele responsabil n-ar fi dat niciodată o ţară în vreme de criză. Anul ăsta, aflăm că imaturul iresponsabil de odinioară, care se bate nedemn cu femeile, ar fi refuzat, poate pentru că ar avea ceva pe conştiinţă, propunerea matură şi responsabilă de a fi premierul aceleiaşi ţări în aceleaşi vremuri de criză. Şi nici nu ştie iresponsabilul cărei oportunităţi de a intra în istorie a dat cu piciorul. Responsabilul în jantilică a mărturisit, în taifasul desfăşurat la umbra steagului, că era gata să-l ajute pe iresponsabil, în interes naţional, evident constituţional, să-şi facă şi majoritatea parlamentară necesară trecerii prin vot a Guvernului prin Parlament (articolul integral, aici).

UPDATE: Câte ceva despre succesul fără precedent al taifasului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Responsabilitatea de cursă lungă

  1. Este o noua diversiune securistica a barbugiului de la Cotroceni, pentru a arunca presei ceva de mestecat. Nu-i faceti jocul.

  2. Basescu, acest mincinos notoriu! Culmea, PDL-istii sunt prea indoctrinati pentru a nu-i crede orice rasuflare …

  3. Deja consider exagerat a numi această ieşire a lui Băsescu “diversiune securistică”. Mi se pare mai degrabă ceva penibil, fără logică. Băsescu o fi crezând în creierul lui obosit, că această chestiune are un sens, acela de a dezbina Opoziţia, dar totuşi (sic )… Mai poate crea nişte zarvă un telefon dat colo, în noapte ( deşi şi asta e o metodă fâsâită), dar ceva spus, la mişto sau nu, în gura mare şi faţă de TOŢI cei TREI lideri ai Opoziţiei, ce sens are că mie-mi scapă? 🙄

  4. Îmi pare rău, dar am citit după… A sărit şi coana Leana să zică nişte elucubraţii, de te doare mintea. Cică au fost anunţaţi de Băsescu cu o seară înainte, s-au mirat, dar au fost de acord, dovadă că toţi membrii PDL din guvern şi-au dat demisia după aceea. Halucinant! 😯

    Ăştia sunt de ceva vreme ca învârtiţi într-un carusel şi zici că de atâta ameţeală le ies pe gură numai tâmpenii. 😆

  5. E normal sa nu intelegem orice tine de presedintele lui Niels Schnecker. Ar trebui sa fim fericiti ca il avem si ca ne conduce (nu e treaba noastra unde). Dupa ce ca suntem tolerati in tara dumnealui, mai deschidem si gura fara rost. Vorba lui Cocosila: “Esti prost! Ala micu are lotul lui de la ma-sa!” Si Maria-Sa, Neabdicatorul, a primit tarlaua asta la o succesiune. Cred ca a si intabulat-o. Iar noi suntem niste nerecunoscatori, dar nu din rautate, doar din prostie.

  6. Este disperat basica,pentru ca se apropie cu pasi repezi confruntarea adevarata cu cetatenii,este constient de faptul ca portocalii lui,carora le-a fost locomotiva,acum transformat in drezina,la care impinge vartos roberta si udrea,secondate de alti nimici,blejnar si duta,sa-i acorde primul ajutor in caz de suprasolicitare psihica,nu mai au nici o sansa,probabil doar acolo unde le-a facut udrea piscine,gondole si alte alea,nimicuri pe bani solizi,cred ca nici acolo.Il racaie tocmai unitatea Usl si asta nu poate digera.Imaginea cu cristoiu la masa gavarind despre cum i-a propus el premieratul lui Ponta,m-a dus cu gandul la doua tzatze la sueta!Asta e basica,hahaiala,bascalie,golanie si marlanie,nimic demn.

  7. Deci, barbugiul n-a avut ce face duminica, s-a dus si a aruncat o bashina la B1, nu inainte de a-si instrui toate slugile “sa o tzina langa” pe aceeasi tema, cel putin o saptamana, pe toate canalele.

  8. E lesne de remarcat efortul disperat al lui Basescu de a-si imbunatati imaginea, observand ca pierde teren.
    Dar problema este ca opozitia n-ar trebui sa se culce pe o ureche pt ca, asa cum zicea si Badea aseara, Basescu stie carui segment de public se adreseaza si s-ar putea sa prinda strategia, pt ca acest segment e unul mare…
    Mai ales ca multe ziare si televiziuni chiar iau in serios declaratia presedintelui…

  9. Si tot atunci chiorul a promis ca nu va creste TV-ul ,ca nu se va atinge de salariile bugetarilor si de pensii,ca profesorii isi vor primii marirea de salariu de 50%,ca va inapoia casa din Mihaileanu ……+infinit:D
    Ca sa vezi….totul a fost o minciuna.

  10. Lui Base i s-a cam terminat munitia, si acuma da cu pietre si cu bete ca-n paleolitic. “L-as fi pus prim ministru pe Ponta, dar n-a vrut ca are ceva de ascuns!” Uau, ce lovitura! Urmatoarea care e? “Ponta si Antonescu sunt rai ca nu papa tot” ?

  11. Apropos de oferte de (ne)refuzat, era pe vremuri un banc cu un amarastean ce spargea o ceapa linga o slana pe un ziar soios pe o banca in parc linga o cuconita aranjata lux. Cind o imbie cu slana, ceapa si chiar cu un chistoc de charpantier fara filtru si e refuzat constant dar politicos, amarasteanu conclude presupunind nu-i asa ca de f… se pare ca nici nu poa te fi vorba. Tare sau ce?

  12. Cum sa crezi pe cineva care n-a spus un adevar in ultimii 4 ani?.Cum sa ai incredere in cineva care nu a adus nimic bun,a manipulat,a trisat,a jucat manele cu romii,a reevaluat pe toti coruptii(aprecierea lui personala),a taiat pensii si salari si a adus in sapa de lemn milioane de oameni.

  13. eu zic ca e bine. campania de azi a “greilor” pdl-isti ma face capat speranta in debarcarea marinerului.

  14. oare cati bani ar fi dispus sa investeasca Base in Antena 3 ca astfel de articole sa dispara?Nu de alta,dar cred ca este al naibii de ofticat,ca indiferent de combinatia incercata,apare unul dintre voi si-i bubuie cate una in freza de mai mare dragul…Spor !

  15. Faza cea mai tare e ca basescu ii distruge psihic pe ai lui pupincuristi! :)) Pt. ca e greu sa ti pasul cu aberatiile lui basescu, care azi il injura pe Ponta, maine il lauda si il propune pt. functia de premier! :)) Pupincuristii basisti, drept urmare, ba il critica pe Ponta, ba il recunosc drept singurul “om de bine” din opozitie, ceea ce e superb! E minunat sa te uiti la cei de la evz, labeunu, adevarul, tvr etc. cum isi schimba opinia despre Ponta aproape zilnic! =))

  16. Bun, Traian Basescu a incercat o noua tentativa de destabilizare a USL-ului, asta ne-am dat seama, dar eu altceva am observat: omu’ cred ca a dat-o pe etnobotanice. Aseara era in delir

  17. O incercare esuata a presedintelui-premier Basescu de a invrajbi partidele din USL. La fel cu a incercat si Ungureanu cu faimosul lui telefon.

  18. ceea ce a facut aseara presedintele jucator nu poate fi catalogat decat ca o barfa mica cu lenuta,de data aceasta inlocuita de acest cristoiu, care a fost reevaluat si care isi schimba opiniile dupa cum bate vantu: nu merita sa mai comentam ce zice chioru: pe zi ce trece este tot mai jalnic prin ceea ce face si spune

  19. Hai sa nu-l mai victimizam atat pe ” micul Titulescu ” …
    E si asta un pui de lele … Joaca la doua capete si testeaza ” terenul ” … Ba ii lauda , ba ii injura , ba face pe ofensatul !!!!!!!!
    Asa cum multa lume , foarte multa lume regreta ca PNL -ul s-a asociat cu PSD -ul , asa si eu nu vad bine deloc alianta asta anormala !
    Iar ” ala micu’ ” , Constantin , e si el de umplutura !

  20. Dle. Ciutacu scuze pentru offtopic dar cred ca lumea ar trebui sa afla inca o data cat tupeu jegos are Nutzi si evident ” responsabilii ministri care si-au sacrificat voturile ” pentru a face “ceea ce trebuia facut “.
    Cu privire la sueta de aseara cu ” fostul dumneavoastra coleg ” , ma bucur nespus ca Intaiul Machitor a dat publicitatii stenogramele . Asta arata un lucru – ori e disperat la culme ca nu poate dezbina USL , ori a ” servit fara gheata” .
    Sa ma explic : mai tine cineva minte faptul ca pe 6 februarie au fost invitate separat PSD , PNL , PC ?
    Tocmai asta era scopul .In speranta nefiind Crin prin preajma (care-i da cu flit de fiecare data ) , poate il prosteste pe Ponta si “pune botu’ ” la functie . Evident urmand ca in Parlament sa-i pice orice guvern ar fi format “micul Titulescu”.
    Asadar metode securistice pe linie – MRU la Sinteza , Machitorul la Geac , Nutzi pe blog , Machtorul diseara la TVR .
    Incearca astia cu disperare si nu le iese nimic . Felicit conducatori USL ca stau uniti si “nu pleaca dupa fenta ” cum ar zice un clasic in viata .
    o zi buna .

  21. Mai exista oameni care sa ia drept adevaruri absolute ‘minciunile in fals ‘ [cum preabine
    glasuia nea Nicu ] ale victimei de la Cotroceni ?
    Spun victima [care la randul ei a produs milioane de victime inocente ] deoarece Baseala nu e decat o biata creatie secu de care ‘baietii’ s-au folosit in plan economic si urmeaza sa plateasca [impreuna cu familia ca si raposatu ] oalele sparte in plan politic !

  22. Nu stiam ca oamenii se maturizeaza atat de repede dar ce sa vezi basescu stie mai bine.Basescu lumina noastra nu vrei sa luminezi tu ocna?

  23. In cazul in care propunerea a fost facuta, fie si in gluma – consemnata totusi in stenograme, ramane totusi o intrebare: De ce n-au facut-o publica pana acum liderii USL? Ar fi putut s-o faca in aceeasi nota de ‘caterinca’ in care probabil a si fost exprimata de insusi Basescu.
    Nu cred ca Basescu a facut oferta, sau daca a facut-o, a fost cu siguranta o vrajeala de 2 lei asa cum face el cand vorbeste cu cineva la misto. Insa daca stenogramele vor arata altceva (si presupun ca in curand urmeaza sa le vedem aparand pe surse), Basescu isi atinge iar scopul. Acela de a arunca inca o urma de intrebare cu privire la abordarile si reactiile publice ale liderilor USL.

    Mi se pare cat se poate de clar faptul ca se lucreaza doar la forma. Fondul le este totalmente imputabil asa ca nu-l abordeaza. Ungureanu lasa impresie buna la Gadea, chiar daca nu spune nimic concret. In acelasi timp baga soparla cu telefonul, zgandarind subiectul ‘Ponta abordabilul’, iar Basescu forjeaza si el tot pe aceeasi idee. Tot aparatul de propaganda PDL merge doar pe sustinerea si formarea unor senzatii si sentimente contradictorii, tocmai pentru ca realitatea concreta ii defavorizeaza complet.

    Asta e motivul pentru care devine din ce in ce mai asemanatoare abordarea actuala, cu cea din 2009. PDL-ul a mers doar pe senzatii si impresii artistice, in timp ce restu’ lumii a punctat doar evidentele si realitatile. Oricat de incredibil ar putea parea, pacalelile create pe termen scurt prin stimularile paranoide ale dorintei de scenarita a poporului alegator, par sa fie mai importante si mai decisive decat explicarea si aratarea realitatii inconjuratoare.
    Cu alte cuvinte, nea’ Ion moare de foame, frig si umilinta ani de-a randu’, iar in timpul campaniei electorale afla 2 opinii din 2 tabere diametral opuse:
    1) Ba boule, vezi ca mori de foame si ca ti-au furat astia tot ce ai. Voteaza naibii cu ailaNtzi!;
    2) Draga Romane, daca nu votezi cu mine, la putere vine Iliescu impreuna cu minerii, alaturi de Vantu care fura Posta si Voiculescu pus pa ciordit sarea. Ai chef de comunisti dragul meu votant?
    Asa ca nea’ Ion alege varianta 2) pentru ca e imbracata frumos, il gadila la vintre cand se gandeste la ea pentru ca-l face sa creada ca el chiar conteaza in decizia politica, si in acelasi timp are si doza de scenarita necesara pentru a-l stimula in vederea deplasarii la urne.
    Bineinteles ca dupa ce voteaza si mai trec inca 2 luni de acomodare, se trezeste brusc, vede ce-a facut, si incepe sa-l urasca pe Basescu si sa-si blesteme zilele pentru ce-a votat. Dar asta e…”ti-a fost mila?…ti-am luat banu’!”(D-zeu sa-l ierte pe maestru Dinica!)

    Asa ca vin si eu cu vreo 2 intrebari pentru voi. Sunteti siguri ca vreti sa faceti acelasi lucru si in campania de anul asta? Ii lasati doar pe ei sa umble la la efecte speciale in timp ce voi ramaneti la stadiul aratarii si demascarii nemerniciilor?
    Imi place ca Oana Stancu vine cu tot felul de hartii, dovezi, misculatiuni imobiliare, imbarligaturi si increngaturi demne de o Agatha Christie Romneasca. Nu ma indoiesc ca-s adevarate. Asa si? Ce reuseste cu ele? In afara de indignatii de serviciu cu care face A3 rating, pe cine mai convinge in plus? Voi nu incercati sa va adresati si altui gen de public? Daca se uita 300 mii pana la 1 mil. oameni la voi, aia inteleg ce zice Oana Stancu. Restul?… Daca nu va infigeti si voi incepand sa regizati niste imbarligaciuni d’astea, tare ma tem ca o sa murim iar cu dovezile de gat.
    Oana Stancu vine cu dovezi, Dumitrescu rosteste de 546 de ori pe emisiune “Stau si ma’ntreb…”, Stan o baga cu nemtenii la rupere, Badea e cu “Jos Basescu!” si cu logica-n gura non stop, Gadea tipa la oricine dar tace exact cand nu trebuie, Grecu/Petrescu/Stoicescu pastreaza aceeasi limitare data de prezentarea realitatii, iar tu si cu Radu faceti doar una pe saptamana.
    Daca n-o sa veniti si voi cu vorbe aruncate’n vant care sa destabilizeze macar la impresia artisitica PDL-ul, se va repeta 2009. Ei cu forma, voi cu fondul.
    Sunteti precum copilul ala mic si sfrijit de la scoala caruia ii face ma-sa un sandwich cand pleaca de acasa, iar el se gandeste la pachetel si la cum il mananca pana cand vine recreatia mare, si cand il scoate din ghiozdan apare batausu’ clasei, i-l insfaca, ii altoieste si doua bucati dupa ceafa si-l lasa plangand cu buza umflata.
    USL-ul nu va putea castiga ceva fara smecheria PDL-ista. Asta-i valabil si pentru propaganda. Cea a PDL-ului ii imita miscarile si abordarile. Vad ca cea a USL-ului, din pacate n-are ce imita. Pentru ca USL-ul e varza la capitolul ‘soparle’. Poate ca ar trebui sa initiati voi trend-ul asta. Stiu, stiu…nu aveti contract cu opozitia. Ziceam si eu asa…daca tot trageti tare impotriva lu’ Basescu de ani de zile…

    Dar probabil ca eu ma insel, iar voi sunteti interesati numai de rating si de cei aproximativ 500 de mii de omenasi care urmaresc constant A3, si nu va intereseaza sa atingeti si alt gen de public care are nevoie de alt tip de abordare. Caz in care nu-mi ramane decat sa astept lansarea ‘Diablo3’ pe 15 Mai, sa caut magazinul in care se gaseste berea cea mai amara si sa tin in alt/tab A3/Realitatea/B1 ca sa ‘ma rad’ si eu la alegerile de anu’ asta, al caror rezultat deja il prevad.

    P.S.: Recomand privirea concomitenta a celor 3 posturi tv. Este o sursa constanta de amuzament observarea diferentelor de titluri/subiecte/abordare/invitati. Pana si reclamele sunt diferite in functie de post. Sunt sigur ca nu rating-ul le face sa fie diferite. Companiile isi aleg singure publicul. Asta arata cel mai bine ce fel de oameni se uita pe un anumit post tv. Pentru ca marile corporatii nu mint. Stiu ei foarte bine cui se adreseaza.
    Cand o sa vad o avalansa de reclamele la bere ieftina si margarina ranceda pe A3 iar la B1 spam cu masini scumpe si creme fine prezentate de dive Hollywood-iene (Realitatea aflandu-se la mijloc), inseamna ca ati inceput si voi sa vorbiti pe graiul basist plin de soparlici, iar talpa tarii baga geana si la voi. 🙂

  24. Faci un MARE serviciu lui Base , comentand interviu lui de la postu co nume de… vorba lui Mircea Badea pentru ca daca nu ati pomeni ninic de acel interviu nu ar sti si nu ar avea impact decat la max 0,03-0,01% din telespectatori cati se uita la acel post , si apoi nu trebuie comentate toate aberatiile care le spune Base si cui ziaristului pentru care gaina naste pui -cat de credul poate sa fie acel “ziarist” (e jenant sa-i ponenesc numele)

  25. Basescu nu e constient de faptul ca s-au prins de escrocherie inclusiv fraierii care l-au votat la ultimele alegeri…

    In barbut si alba-neagra exista o regula de aur. Cand au inceput sa se prinda pana si fraierii de escrocherie, iti iei masuta si pleci in alta parte.

  26. Catalin,

    cei trei lideri ai Opoziţiei au fost împreună la Cotroceni atunci. Nu ştiu dacă au fost invitaţi separat, dar au mers împreună şi îmi amintesc că au ieşit de acolo cam sideraţi; au dat toţi trei declaraţii şi am simţit că nu vor să spună cât de mult îl desconsideră pe Băsescu. Au spus ceva de genul că n-au avut cu cine să vorbească.

  27. A mai reevaluat omul inca o data, ce-i asa mare…scofala!
    Doar reevaluarile sunt specialitatea lui,nu?

  28. Daca paine nu prea are de unde sa le dea romanilor, Basescu le asigura portia de circ, pe post de “varietati” sau “surprize, surprize”, intr-o seara de duminica, sa-l concureze pe Bendeac….In puii lui!!!
    Lasand gluma la o parte, NICIO STENOGRAMA NU PREZINTA MOT-A-MOT o discutie (dialog etc.), nemaivorbind de tonul discutiei, rasete, tuse sau sughit, etc. Sunt de meserie (scoala veche) si va pot spune ca nici stenografele, nici stenoretele (aparate) nu au capacitatea sa prinda/sa redea o convorbire asa cum a fost. Din acest motiv s-a si renuntat la acest gen de inregistrare, mergandu-se pe metodele audio/video, dupa care se poate face preluare si redare hard-copy. Deci, despre ce vorbim?!! Stenografia si stenogramele au fost in voga (oarecum) pana prin anii 2000… Hasta la vista, baby!!!

  29. Ieri mi-a fost scarba ca fac parte din natia asta de imbecili,azi mi-e mai scarba decat ieri,maine imi va fi si mai scarba…
    VOI SUNTETI “LAMAIA” CARE MA FACE SA MAI REZIST INCA!!

  30. Mai arunca si presedintele ceva prin presa care ii este sub control, poate poate or sa mai vorbeasca astia despre ceva vreo 2 luni pana la campanie

  31. Apropo, ce leafa duce acasa Basescu? Parca in urma cu ceva timp declara ca el isi doneaza salariul …

  32. penibil marinarul,iar la ceas de noapte hop si Nutzi cu chilotii pe piept sa recunoasca orice
    sa nu-si supere seful chiar daca acesta a facut-o in aceeasi seara incapabila(in politica)

  33. cand azi contrazici ce ai spus ieri si nu numai o data, cum crezi ca mai poti fi crezut? este o mare prostie sa mai crezi ce zice un om ca presedintele basescu, dar la fel de mare prostie este sa promovezi pe toate posturile TV minciunile puerile spuse de un astfel de personaj. si cea mai buna gluma, individul vrea cand se va retrage sa devina un fel de profesor de politologie… si stau si ma gandesc oare care ar putea fi invataturile unui om care a distrus tot ce a atins?… dar mai ales tara!…

  34. @cetateanu gogu La ce scoala Rahova,Aiud sau la “fabrica de chibrituri”Gherla?.

  35. vorba lui Crin: o incercare de manipulare tipic securstica. I-o fi dat ceva lectii cei de la “servicii”, dar s-a cam incurcat in detalii.

  36. Eu cred totusi ca vorbea serios si chiar i-a propus lui ponta sa fie prim ministru. Au confirmat femei grele: nutzi, flutur…Viitoarele stenograme vor revela faptul ca a facut nu doar aceasta propunere, ci a plusat cu demisia sa in mai putin de 5 minute (NWR) si predarea sa la sediul PG, personal in atentia doamnei procuror general CK.
    PS Vorbind serios (drace, s-a demonetizat si expresia asta) cred ca aveti dreptate. Mie mi-a displacut noul stil al lui ponta, incepand cu discursul de la investitura nechezolului. Acuma (parca) m-am mai linistit.

  37. in stenokilograme ni se descrie cum basecu facea propunerea , cautand dupa sticloanta de whiskey pe sub masa?

  38. Dl. Ciutacu, revin cu rugamintea sa scoateti poza de la descriere unde sunteti alaturi de Cristoiu.
    Chiar nu mai e potrivita. Omul este in alta poveste acum.

  39. De unde se vede ca nu avem habar(cel putin eu)pana unde sunt dispusi sa mearga acesti maestri ai diversiunii pentru a ramane la butoane.Daca nu ar fi periculos pentru noi toti,ar fi interesant de studiat aceasta„arta”a diversiunii,bine impanata cu dispret la adresa celor care nu sunt cu ei(si ca ei).

  40. Ehe, ce va ziceam eu apropo de vietuitul in permanentul
    anotimp al reevaluarii ?!

    Well, am un apendice pentru motto:

    “…care susţine că este posibil să apuci
    o bucată de căcat de partea curată”
    FARA SA TE MINJESTI LA GURA ORI MORAL.

    Scoala de bune maniere Basescu colt cu Urban, colt cu
    Baconski, colt cu Cotoi, colt cu inca vreo doua strazi
    cu nume de politicieni portocalii (deci un soi de sens
    giratoriu in care tragi sosonul cu sfoara dupa tine
    [vorba lui purcelix] si cinti ca nenea asta).

    Apropo: excelent promo-ul la Sinteza de azi.

    Am urmarit si eu zilele astea pentru comparatie, desi stiam
    la ce sa ma astept, emisiunile de la be1, realitatea si tvr.
    Trebuie sa:
    a) ai intelectul redus;
    b) ai nervii foarte tari;
    c) bei foarte multa cafea (ca sa nu adormi si)
    ca sa urmaresti emisiunile de larga respiratie si angajament.

    Experimentul s-a incheiat in conditii normale (fara degete
    virite pe git si dat la boboci, fara enervat si fara sforait),
    si pina cind situatia o va impune (alt regim politic, alt
    management, alta politica editoriala, alti realizatori),
    nimeni si nimic nu ma va obliga sa ma mai uit la… hm,
    creatiile respective.

  41. Basescu trebuie sa faca un consult, e nebun.
    Nu stie ce sa faca e distrus.
    Vede ca USL-ul creste si nu stie ce sa faca.

  42. Adica sa comentam aberatiile absolut patologice ale marinarului, ca si cum am crede o iota? Ca si cum am avea tema de comentat, altfel decat medical?! Adica sa mai punem botu’ la aiurelile si fantasmagoriile marinaresti, ca si cum ne-ar pasa? Ca si cum ar conta? Cum ar veni, sa ma fac ca-i vad si sa-i si laud uniforma de amiral, cand el e in pula goala si poarta pe crestet tricornul napoleonian? Sa fim seriosi, s-or mai petrece in tara asta si cu poporul asta, si chestii normale si demne de analizat! Sa ne revenim, totusi.

  43. Eu iarasi ma intreb:daca Base se da cu capul de pereti,astia de la pd ies si ei si se dau cu capul de pereti?Eu zic ca mai degraba a bagat in sperieti pe cei de la pd ,cu ceva de genul:”Na ca era sa va iau guvernarea,lua-v-ar dracu de prosti!Incepeti sa cotizati pentru campanie!Si poate si candidati totusi la locale!”

  44. Am uitat:mi-a placut aia cu scoala de politicieni.:)))))))))Base si scoala…

  45. Nu stiu de ce il bagam in seama pe Base.
    El nu vorbeste pentru aia cu neuronii acasa, vorbeste pentru manelistii si trogloditii, ce nu stiu pe ce lume traiesc si creierul le e neted, de patineaza musca.
    De cadavre politice nu vreau sa mai vorbesc.

  46. @alien
    Comentariu jos palaria…sau tricornul. :). De mult nu m-am distrat atat de tare. Esti mortal. Cuvantul ala din comentariul tau mai merge in expresia ”beat…”. Echivalentul de la celebra ”sub influenta bauturilor alcoolice”. Chiar, ”propunerea” o fi fost facuta in stare de ”trezie”?
    Va multumesc si dvs., domnule ciutacu, ca ati dat drumul comentariului lui alien.

  47. Iar a iesit Base?Isi da demisia numai sa faca el agenda,sa nu se mai vorbeasca de mariri salariale,pe care le-a propus el(?!),sa nu mai vorbeasca lumea despre hotiile guvernantilor.Sa vorbeasca lumea despre Constitutie ,sa fac referendum,ca doar alta treaba n-are.Daca se schimba Constitutia ,o sa candideze din nou pe noua Constitutie.Deci ,Base,hai pa!Altadata…Mi s-a acrit de Base.Gata.

  48. Basescu draga..chiar nu ai ce face?Nu te-ai saturat de atata prostie ce e in jurul tau?

  49. Atentie, barbugiul de Basescu face joc de glezne pe TVR cum ca n-a mintit ca porcul in treaba aia cu Ponta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.