Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Reforma statului are imn, dar oile dorm

Reforma statului are imn, dar oile dorm

Nici măcar eu n-aş fi putut rezuma cu atâta forţă şi clarviziune reforma statului…

UPDATE: Un text mişto pe care vi-l recomand călduros

Comentarii

comentarii

Similar Posts

203 thoughts on “Reforma statului are imn, dar oile dorm

  1. dorm adanc, chiar cei de pe forumul bug mafia sunt niste basisti pupincuristi de iti vine greata.

    “Mai bine beau oţet, mă jur, // Decât s-ascult ziarişti cum îi ling pe ăştia-n C.U.R,
    Decât s-ascult cum au pus-o ei de-un blat… // O parte din presă încă presează doar C***t…
    Bravadă în mass-media, guvernu’ face media, // Trăim bine, să mor eu, asta-i concluzia… ”

    i-am intrebat daca ei cred ca aceste versuri se refera la tine, antena3 sau moguli sau la hoara, evz, nasul… evident ca n-au inteles intrebarea…

  2. Cine e exact aceasta bestie, nu de alta dar sa stie oameni cand vor iesi in strada sa-i ia gatul, printre altii:-))

  3. Cred romanii ca “agenturili” ne mai pot veni in ajutor, inca o data, sa “refaca” mamaliga care – zice-se! – a explodat in ’89? Acum “agenturili” fumeaza cu frenezie BT, asa ca, in continuare, “mamaliga” se va exprima cu mai multa “surdina” decit a facut-o atunci. Si, in plus, crede cineva ca “Evenimentul Zilei” si “Romani Libera” poate lua locul “Europei Libere” si “Vocii Americi”?

  4. Stiti ce ne mai lipseste domnule Ciutacu? Ingradirea dreptului la exprimare libera si ne reintoarcem la ce a fost inainte de 1989.
    Degeaba am spus toti ca aici se va ajunge, oile au vorbit. Acum au inceput sa behaie ca nu li se mai da suficienta iarba.
    Poate Basescu a facut cea mai mare greseala din cariera lui politica.
    Sa nu uitam ca Ceausescu nu a picat pentru ca era un dictator ci pentru ca ” nu era mancare in alimentari”.

    Ei vor trece, tara ramane.

  5. La intrebarea retorica :”unde-s pumnalele, unde-s pistoalele…calul, pintenii…haiducilor?”etc. va dau un raspuns punctual: ele exista doar ca armele albe sunt in mainile presedintelui,iar caii cu pinteni sunt calariti de E. Udrea. Poporul suveran ramane doar cu pumnii stransi ridicati in semn de revolta, dar incetul cu incetul ele se lasa in jos a neputinta.

  6. Iar au facut sindicatele blat cu Basescu. Bai tata ce tara de cacaolu ciclet cremali:-))

  7. Piesa reflecta tot ceea ce se intampla in ziua de azi.
    Victore, daca vrei sa te amuzi si sa citesti niste opinii de pupinbasesti, intra pe bugmafia93.ro, in forum.O sa ramai “surprins” de cata idiotenie e in capul unora….si sunt multi asa…chiar prea multi, ar trebui sa scoatem pistoalele si pumnalele si sa ii mai imputinam:D
    Bafta!

  8. Cum sa nu il iubim pe Base, dar asa sa il dea si Dumnezeu lui cum face el cand le ia din banii pensionarilor, dar nu renunta la achizitile din ministere, primarii si prefecturi. Pixuri de 1 leu date al 100 lei bucata, o primarie dintr-un sat de prin zona a facut achizitie un blender de 65000 euro, siteuri de 500 000 000 euro, agrafe de birou la pret de 100 de ori mai mare, aici sunt banii dumneavoastra. Si mi se pare oribil cand vad ca oamenii stau asa ca in turma asteapta altii sa faca ceva pentru ei vor sa se revolte dar apare resemanrea rapid, asa de mioritic. Ma uitam la tv si vedeam unii lideri de sindicate cum spuneau nimic si faceau nimic, si cum de fapt sunt mana in mana cu base si joaca un teatru grotesc pentru prostit prostii. Si propaganda asta ieftina din doua rele am ales pe raul cel mai mic, e paguboasa pentru noi fraierii dar sigur nu exista si a 3-a solutie? Chiar dl Voinea a intrebat la Sinteza zilei “de ce nu se taie achizitile?”, pt ca firmele smecherilor care fac afaceri cu statul ar avea de suferit?, pun pariu ca nici cu taierile din pensii si salarii nici cu tva-ul ridicat din toamna-iarna ce va veni tot nu o sa rezolve nimic, capusele care sug banii devin din ce in ce mai lacome si vor vrea mai mult si mai mult si foarte foarte mult. Dar se trezeste cate un bou dinasta curlingist care zice ce e de “mana” dreapta si bine le-a facut la bugetari ca ii jumuleste de bani, dar ei nu au parinti, nu au copii la scoala – profesorii aia nu trebuie sa traiasca? , doctorii (astia de dreapta sa va fereasca Dumnezeu sa va imbolnaviti), lasa ca rezolva videanu e expert in “jmekerii” se concesioneaza terenu de la biserica romana ca sa nu plateasca impozit, la 5000mp cred ca ii venea mai mult de 111 euro pe an, iar concesionarul este scutit de taxe prin noul cod fiscal (potrivit articolului 15 din noul proiect de Cod Fiscal, cultele vor fi scutite de plata impozitelor pentru veniturile obţinute din producerea şi valorificarea obiectelor şi produselor necesare activităţii de cult, pentru venituri obţinute din chirii şi pentru cele realizate din înstrăinarea activelor).

  9. Mamaliga nu explodeaza iar mamaligarii traiesc vegetal intr-o tara in care toti le-o trag pe la spate. 50,33% dintre romani sunt Idioti say Retardati.
    Aceasta este Romania. In Grecia a iesit lumea in strada. In Romania cardasia dintre sindicate si Putere estopeaza orice urma de sindicalism, de Stanga sau de Dreapta.

  10. Juramantul Presedintelui Romaniei.

    INCALCAT SI BADJOCORIT DE TRAIAN BASESCU!

    “Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român.

    Sa respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor,

    Suveranitatea, Independenţa, Unitatea şi integritatea teritorială a României.

    Aşa să-mi ajute Dumnezeu! ”

    EEH ?

  11. Sa ne aducem aminte de asta: “După o carieră de 70 de ani, maestrul Ion Lucian s-a văzut nevoit să renunţe la pensie în favoarea salariului. De un tratament asemănător a avut parte şi soţia actorului, Paula Sorescu. În timpul discuţiilor din timpul emisiunii „Sinteza Zilei”, maestrul nu a mai rezistat şi a început să lăcrimeze.”

    Acum, astfel de oameni sunt pentru a doua oara loviti. Dupa ce i s-a “luat” pensia, lui Ion Lucian i se si amputeaza si salariul cu 25%.

  12. Dorm si proastele de la televiziuni.
    Atat cele de la antena 3 cat si cele de la realitatea.
    Astazi in timpul declaratiilor lui Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI de la sediul psd, declaratie de la care asteptam si noi niscai adevaruri despre situatia economica ascunsa cu atata grija de guvern, legatura a fost data brusc la Cotroceni, unde un grup de sindicalisti basinosi si betivi faceau ‘declaratii” dupa ce fusesera cu cacuiula in mana sa se milogeasca la voda si sa ceara “indicatii”.
    Unuia din leaderii opozitiei i s-a inchis gura, iar noi am fost lasati cu ochii in soare.
    Chiar nu se pot gasi doua trei muieri inteligente sa le inlocuiasca pe astea?

  13. acum platim afisu ala pe care scria de ce va e frica nu scapati, un afis din care lu’ basexu ii lipseau obrazu’ si capu’, iar toti boii de “mana” dreapta care practica curlingul de performanta si propovaduiesc “din doua rele am ales cel mai mic rau” au luat in calcul si a 3-a solutie sa se taie achizitiile din ministere, primarii si prefecturi? unde un pix de 1 leu este luat cu 100 lei sau agrafe de birou tot de 100X mai scumpe, sau ce spun tot de omul de dreapta videanu care a concesionat de la biserica un teren de 5000mp pe malul lacului cu 111 euo pe an timp de 99 de ani si plateste impozit ZERO, pt ca biserica articolului 15 din noul proiect de Cod Fiscal nu plateste impozite

  14. @alex.dumitrascu: nu femeile alea decid cine intra in direct si cine iese, nu mai bate campii!

  15. Totusi, asa ne trebuie daca am neglijat atata vreme “oxiurii”. Acum, nu numai ca nu mor in chinuri, ba chiar traiesc foarte bine!

  16. @Victor Ciutacu
    Nu decid nici să traducă “This is one option” cu “Acesta este singura opțiune”, nici să înțeleagă cine-s mincinoșii din discursurile politice ale Guvernatorului, decid doar să fie deontoloage și să zâmbească sau să bocească, după caz. Nu e ironie, ci constatare ce am spus. Mă înșel?

  17. ce traduc gresit e una, ce ai vrea tu sa interpreteze e alta. nu-i problema lor, ca prezentatoare si/sau moderatoare pe diverse breaking news-uri, sa comenteze. d’aia cheama oameni in studio.

  18. Mah da nu se pot sincroniza tontalaii astia sa nu suprapuna conferintele de presa. Nu am putut asculta ce a zis Ponta pentru ca o cireada de sindicalisti se inghesuiau la micrifon ca mustele la ingrasamant sa spuna fiecare acelasi lucru. Mama lor la toti! Merci de piesa, ma simt mai racorit.

  19. Aforimul geniilor contestate Marx – Băsescu :
    (R) Munca l-a creat şi nemunca l-a descreierat pe OM.

  20. Ce-o fi cu milioanele de euroi dati republicii Moldova? o fi rest de plata de la alegeri???
    Cei 10000 de moldoveni care pot deveni cetateni romani in fiecare luna vor cere pensii si asigurari sociale de la noi ? desigur ca asa va fi.Nu trebuie facute demonstratii , sa mai asteptam sa creasca tensiunea .

  21. Nici nu am zis asta (că ele ar fi tradus), dar dacă ai în spate așa “profesionalism” nu știu cum se face că Emma tot acuză pe oricine vorbește de rău pe președinte că e demagog (mai mult sau mai puțin direct) mai ales după ce te acuză partidul lui de manipulare. Poate doar eu gândesc așa dar mi se pare o chestie de demnitate — dacă își mai permite cineva în România așa ceva. Părere personală. Chestia cu Isărescu era născută din ambiguitatea declarației, dar după tot filmul de joi, și un parameci își dădea seama ce a vrut să zică, nu mai era nevoie să dea Croitoru telefoane, să-și cheltuiască minutele acu’, pe criză.

  22. bine, Zeiceasca e plina de pareri. pe care statutul profesional si intelectual n-ar trebui sa i le elibereze-n eter

  23. Acum știm când s-a făcut grasă și îndatorarea. Surpriză, surpriză tot la Tăriceanu. Ce minte ăsta fraților.

  24. In caz ca n-ati stiut, baselu acuma ne iespliCA CA cintem in cacat din cauza inprumuturilor facute pina in 2008!
    Asa sa-i ajute Dumnezeu! (finalul juramintului presedintelui in fata poporului care l-a ales)
    Banzai!
    Sa traiesti bine ca morcovu’ basele! (adica in pamint!!!)

  25. Sesizeaza ce-a zis chioru, Comisie de criza la cotroceni, formata din sindicate, patronate si partide. Conduse de presedinte. Asta inseamna executiv mutat la cotroceni. Asta inseamn curte domneasca medievala. Asta inseamna reala stare de urgenta sau asediu. Asta inseamna reducerea drepturilor cetatenesti. Asta inseamna ziare si posturi tv inchise. Asta inseamna cetateni saltati si bagate la beci!!!! Acum se intampla !!!!! Daca nu-l opriti acum, veti muri si voi in chinuri, mai draga Victore. Macar familia scoate-o de acolo. Tu poti fi kamikaze, dar andeste-te si la ei.

  26. D-le Ciutacu,
    Poate ca “stiristile” nu sunt vinovate de cine “intra pe sticla”, dar unele remarci facute de unii invitati permanenti ai anumitor talk-show-uri sunt cel putin tendentioase. Oare cum pot fi catalogate cele ale dlui Pieleanu care nu vede alti “dusmani” decit liberalii? Ce cauta la talk-show-ul dlui Gidea acea ziarista blonda(oare si d-l Gidea are “slabiciuni” la blonde?) care este lipsita de bun-simt si intrerupe pe fiecare invitat cu “interventii” in care, evident, cel mai vinovat pentru actuala situatie este Tariceanu? Cum catalogati dvs “remarcile” dnei Dana Grecu, realizatoare de emisiune, care mai are putin si “sare la beregata” unor persoane, incercind sa copieze o anume “Tina Marcu” din romanul “Maestro” al lui Stelian Tanase?

  27. Îmi imaginez! 10 miliarde în investiții = 40km de autostradă între nicăieri și nicăieri. Boul ăsta nu a înțeles că problema lui e că nu-i mai dă nimeni nici un cent, de unde 30 de miliarde. O, și cum o să se mai ducă economia asta consumeristă (apropo, cota unică și-a făcut treaba aici cu brio) în cap când o să taie salarii, și cum o să mărească atunci și fiscalitatea. Nici nu-i trece prin cap să le taie fondurile finanțatorilor campaniei lui. Știe el de ce. Știe el cum s-a servit masa la cantinele studențești (ce să vorbim de alte pături sociale), să fie sătui votanții, cum s-au împărțit pachete ca de Crăciun, cum s-au răsturnat 3 procente în 3 zile. Mă înmoaie solidaritatea lui Băsescu, auziți măh ce face ăsta?, își virează salariul să fie bine la popor. Câți proști o să creadă că lucrurile se împart în alb și negru, exact cum le zice ăsta? Nici nu vreau să mă gândesc.

  28. N-am sters nimic, da’ tocmai v-am banat. Sa aveti de ce striga

  29. Zice bine Tataee e vina noastra ca am asteptat prea mult sperand sa se schimbe ceva in tara asta…. suntem exact ca o turma de oi…Dupa 20 de ani de la revolutie “e de Kakat sa traiesti in Romania de fapt”… adevarat…

  30. Ma bucur ca ai promovat aceasta piesa, sper din suflet sa aiba un efect. Nu doar sa cantam, cineva trebuie sa dea tonul iesirii in strada. Daca incep macar cativa, porneste toata tara, sunt sigur de asta. Sper sincer sa se iasa in strada, e singura solutie momentan.

  31. nu mai este mult si bolovanii din curtea mea-si vor lua zborul ! Argentina , Grecia , venim !

  32. Ce prompt e Antonescu. Bravo! Adevărul e că creșterea cheltuielilor bugetare s-a făcut cu acordul și cu concursul (scuzați cacofonia) tuturor partidelor care au avut primari, președinți de consilii locale și județene, funcții care s-au ținut cu bani și cu influență. Poate, dumneavoastră domnule Ciutacu, puteți să explicați asta și să încercăm să demascăm minciunile astea, pentru binele tuturor. Scuzați numeroasele intervenții — m-am încins puțin ): — care se încheie acum.

  33. BOC e o hartie de sters la cur !!!!!!!!!!!!
    Pardon : hartie igienica , mai academic !!!

  34. Sta in puterea noastra sa nu ne lasam calcati in picioare.
    Proclamaţia de la Padeş-Tudor Vladimirescu
    Şarpele cand îţi iasă înainte, dai cu ciomagul să-l loveşti, ca să-ţi aperi viaţa, care mai de multe ori ni se primejduieşte din muşcarea lui.
    Dar pe balaurii care ne înghit de vii, căpeteniile noastre, zic, atât cele bisericeşti, cât şi cele politiceşti, până când să-i suferim a ne suge sângele din noi? Până cand să le fim robi? Veniti dar, fraţilor, cu toţii, cu rău să pierdem pe cei răi, ca sa ne fie nouă bine!
    Nu vă leneviţi, ci siliţi dă veniţi în grabă cu toţii; care veţi avea arme, cu arme, iar care nu veţi avea arme, cu furci de fier şi lănci; să vă faceţi de grabă şi să veniţi unde veţi auzi că se află adunarea cea orânduită pentru binele şi folosul a toată ţara.
    Cat de actual este indemnul, din pacate.
    Depinde doar de noi.
    Hai ca se poate!

  35. Ceausescu a fost impuscat pentru mai putin de atat. :))
    Nu-i asa ca e distractiv? Daca n-ar fi vorba de viata noastra.

  36. Update-urile lui D-l Ciutacu nu te lasa sa stai linistit si sa urmaresti vreo emisiune de divertisment la “tembelizor”. Si cand vine acest update care ne rascoleste pana la la ultima noastra celula? Tocmai cand El Presidente ne informeaza ca ar fi nedrept ca poporul sa acuze FMI-ul de ceva rau; Romania a avut 2 programe alternative, si daca careva din aceste programe va rezulta in esec NU!!! FMI-ul ci Guvernul, autoritatile si noi toti vom fi de vina.
    Cine ne prezinta adevarul gol -golut? Petre Tiganu’ care a fost martor la prabusirea Argentinei sub jugul FMI, omul care a povestit pentru JN “cum s-a vazut din interiorul magazinelor pradate prabusirea celei mai promitatoare economii sud-americane sub jugul FMI,cum au fost batuti oamenii pana la lesin de “pulanele gaborilor” calare, cum s-a tras asupra lor din dube cu automate pentru ca in 19-20 decembrie 200l oamenii nu au mai tinut cont nici de ploia de pulane si au iesit in strada ne mai putand suporta colapsul economiei sub povara a 150 miliarde de dolari datorie fata de FMI.
    Din articolul scris de Monalise Hihn aflam ca aceasta si-adus aminte de intamplarea cu Petre Tiganu’stand de vorba “cu Victor Ciutacu despre FMI, Argentina si Romania. El REPETA de ceva luni ca SITUATIA din Romania incepe SA SEMENE IZBITOR cu cea din Argentina. IMI PARE RAU CA TREBUIE SA II DAU DREPTATE”- conchide dansa.
    Se dovedeste din nou ca tot ce se intampla in Romania este adus la cunostinta noastra a tuturora in semn de alarma, chiar momentul desfasurarii ei. Iuteala fulgerului. Pai ne mai arde de ‘divertisment’ cand aflam ce se intampla cu noi chiar sub ochii nostri. Multumim.

  37. Hai ma Victore, tara merita chiar mai bine de atat; ARGENTINA MORI DE CIUDA, NOI TE VOM INTRECE!

  38. Si-acum se cearta sindicalistii intre ei. I-a reusit Marlaniei sale…
    Si cu imn si fara imn, prafu´s-a ales de tot.Si stati o tara ca mai urmeaza.
    PS
    Mi se pare mie sau toata lumea – inclusiv aici-
    este nervoasa?

  39. Cineva intreba de ce se dau 100 de mil de euro catre moldovenii aia imputiti.Scuza-ti-ma ca vorbesc asa, dar am avut de-a face cu moldoveni de peste Prut si stiu ce le poate capul.Nici limba romana nu sunt in stare sa o vorbeasca, ei stiu rusa si cam atat…si se dau romani cu noi?Pai sa se dea cu rusii.Noi nu avem bani pt noi si sa le dam altora?De ce?Pai, trebuia si carmaciul sa isi plateasca ajutorul dat in campanie nu?Ca doar in Moldova s-a votat 99% pro-Base, le era frica sa nu vina rusii probabil.Deci de-aia pleaca spre ei 100 de mil nerambursabili.Las ca avem de unde da…fara numar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.