Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Purtătoare de tăcere mută sau emotivă?

Purtătoare de tăcere mută sau emotivă?

Guvernul Udrea (poreclit pe nedrept Boc) şi-a angajat o purtătoare de cuvânt mută doar fiindcă e din Cluj? N-am avut plăcerea s-o aud grăind, în numele Cabinetului, la televizor, pe duduiţa Muntean. Şi, dacă fiinţa şatenuţă nu vorbeşte, ce altceva – păcatele mele! – mai poate să prevadă fişa postului ei? Hai, iepuraş, dacă a reuşit el Turcan să demonstreze după doi ani că are darul vorbirii, trebuie să poţi şi tu!

P.S. Întrucât rezonez plenar la grija pentru modul de cheltuire a banilor publici care-l macină până la disperare şi pe preşedintele Băsescu, aş dori să fiu informat cu ce se ocupă, pe banii mei şi ai voştri, prin Palatul Victoria, doamna din poză.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Purtătoare de tăcere mută sau emotivă?

  1. pe bune, deocamdata, in loc de betivul manelist asta macar arata cumva. dar sigur o vom taxa dupa prima cuvintare. da sigur ambalajul vinde marfa.

  2. @mirko: cam de cate luni ar avea nevoie doamna sa graiasca?
    @johnson: n-are curaj Boc si vine asta mica 🙂

  3. Poate au crezut ca este suficient sa fii frumusica si sa nu spui nimic…lucru omniprezent in ziua de astazi in Romania(in toate domaniile).

  4. In numele cabinetului graieste multiubitul si stimatul marinar, duduita o avea alte sarcini, poate se pune pres, sa calce piticul penibil si sa para un picut mai ‘naltut! Ei, si care-i problema?! Apropo, propun aceste cuvinte intrebacioase drept motto al partidului prezidential si-al campaniei iubitului sau conducator! Pe fond portocaliu, cu italice negre si oarece trandafiri rasfirati didesupt! O sa votam in draci!

  5. …cred ca am vazut-o la stiri, ca prezentatoare, foarte probabil la pro tv…

  6. “Iepurasul” a facut psihologie, e din Cluj si a lucrat in Pro, deci era cea mai potrivita pentru postul cu pricina! Si voi astia, carcotasii, mai taceti domle din gura ce dracu, nu mai poate fata sa ia un ban cinstit facand nimic, ca gata, sariti voi repede ca niste golani ce sunteti, sa luati in baza un copil nevinovat si timid, rautaciosilor!…

  7. bv ally..ma cazneam sa-mi amintesc de unde o stiu..acolo facea o treaba decenta…cred ca este vorba mai degraba de sindromul napoleon de care sufera boc..simte nevoia sa fie peste tot..si bun la toate

  8. ps:domnul ciutacu,daca blonda lui stolojan(nu retin numele) a venit,poate vine si satena lui boc

  9. Un pont..
    Boc zice:
    Raportul actual maxim este de 1 la 80 – deci salariul maxim in sistemul bugetar este de 600 ron (salariul minim pe economie) înmulțit cu 80 = 48000 ron
    Cine are salariu in Romania 480.000.000 lei vechi? tata mare?

  10. Ea numai poarta cuvantul,
    nu-l si transmite, cel putin nu vocal.
    E insamantata cu intelepciunea cuvantului,
    insa numai pe cai tantrice te poti impartasi
    cu bogatia spirituala a ceea ce a stat la baza facerii lumii:
    cuvantul.

    Clujeni, cap.2, versetele 10-14,
    Evanghelia pe dupa casa nanasului

  11. Cohortele de SPP-işti care au însoţit familia prezidenţială pe perioada sărbătorilor pascale în Bucovina au luat măsuri exagerate de siguranţă. “Bodygarzii” lui Traian Băsescu au fost agresivi şi au adresat cuvinte jignitoare jurnaliştilor (i-au “sechestrat” ore bune in tarcuri )))

  12. Victore, ce te bagi si tu ca musca tovarase? Nu stii ca mutele “fu.e” pamantul? Las-o o tzara, poate-si da drumul din copac odata, cine stie? Asa, la prima vedere, e frumoasa. Sper sa nu fie si proasta, proasta dracului. Vorba lu Antract…

  13. Au si fatucile astea dumnezeul lor…cred ca sintem singura tara din lume in care Premierul turuie cu 20 cuvinte/sec fraze si nonsensuri iar purtatorul de cuvand vorbeste apasat din priviri.
    Hai ca n-arata rau !

  14. Mai s-au mai luat purtatoare de cuvant din mass media .nu ar fi prima data.ca tace si nu se prea vede asta e,da boculetz se vede ca doar “divinul”face si desface cu madam udrea.aia se plimbareste cu bicicleta pe trotuarele patriei ca de drumuri vai de mama lor,iar asta din poza poate plimba trotineta pe culoarele guvernului cine stie.Macar in alte vremuri o alta purtatoare de cuvant a avut ceva in cap si are si acum.si uite asa traim intr-o “Grotesca Comedia”ca sa parafrazez o opera celebra

  15. eu nu am auzit-o si nu am vazut-o pe duduie niciodata la tv dupa ce a plecat din pro,desi ma uit destul de des la tv.chiar n-are debit verbal sau o dai in rautacisme ca hagi?

  16. parca Ioana Muntean a fost angajata abia luni…nici n-a avut timp sa-si dreaga glasul. si, fiind sarbatoare, cam ce treaba a facut guvernul intr-atat incat sa necesite purtatoare de cuvant?
    Victore, esti o tzara rautacios

  17. Don’soara n-are nici facultatea terminată. Poate după ce trece de licenţă devine şi cuvântătoare.

  18. Domnule Ciutacu,
    Cred ca sigurul ei merit este ca are buletin de Cluj la fel ca aproape toti consilierii Boc-ului.
    Faptul ca este un post de purtator de cuvant al guvernului,se datoreaza organigramei.
    Dar ce poate spune aceasta tacuta domnisoara cat timp deciziile se iau la Cotroceni , iar purtatorul de cuvant al Presedintelui este micutul Boc?
    Ce poate sa ne mai transmita acesta duduie cat timp guvernul Boc conduce cu ordonante de urgenta si ne pune, pe toti, in fata faptului implinit? Chiar credeti ca-i va desfiinta postul pentru lipsa de activitate si economie la buget sau o va tranfera la ministerul turismului s-o consilieze pe doamna Udrea cum sa promoveze turismul ecumenic cu caruta, pe carari de munte precum Calistrat Hogas odinioara?
    Ce-i drept e drept.Suntem o tara a tuturor posibilitatilor.De la “Eterna Romanie”,apoi “Romania-The land of choice” ,la “Impreuna cu Udrea,Basescu si Boc la munte si la mare in bramburita Romanie”, mai este un pic.
    Mare-i gradina ta Doamne!

  19. Purtator de cuvant nu inseamna neaparat sa poarte cuvintele de colo colo pe cale bucala, adica sa vorbeasca.
    Poate sa le scrie si sa poarte hartiile intr-o mapa sau ghiozdan, sau le poate plimba de colo colo pe un stick sau cd.

  20. @anca
    deja am aruncat cu pietre, hai s-o lasam sa poarte ce vrea ea, da ma intreb ce zice nevasta bocului?

  21. Pai daca au ales-o pedeleii nu e de mirare. Si purtatorul de cuvant al patidului e mut. Mut dar… rupe pamantul cu borduri supraetajate in sectorul 3. 🙂

  22. @alex.dumitrascu
    daca tot spuneai ca nu poti sa emiti pareri proprii, ca de aia n-ai blog,lasa-i pe astia s-o faca. cu tot respectul.

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    O fi(a)mutit-o responsabilitatea…sau altceva.
    Multi nu realizeaza ce responsabilitati au sau nu vor sa le aiba;principala e functia,scaunul pe care stau.Restul,mai conteaza?!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  24. Domnu’ Ciutacu da-o încolo de tuta sau de muta. Azi la sinteza ai greşit si eu sunt sensibil!!
    Ai spus ca Baselu’ seamănă cu un Ris ca animal!!
    Nu bre! ca animal el seamănă cu “rasul si plânsul”.
    Asta este animal pe cale de dispariţie si sper sa scăpam cat mai repede de el.
    In alta ordine de idei. Ce ai cu necuvântătoarea guvernului, animalele sunt necuvântătoare îndeobşte. Cine se aseamănă se aduna, ai văzut ce cuvântează EBA. Dupa ce termina juna cu guvernul o mutam la Parlamentul Ieuro cu EBA.

  25. mirko , nu se poate comenta la tine pe blog..trebuie sa te loghezi? unde anume trebuie sa fiu logat.. ca nu ma logheaza.. asa ca rezolva problema cu logatul si fa mai usoare modalitatile de a comenta.. ca se satura omul sa incerce pana rezolva problema..daca se rezolva..
    Frumoasa fata..ii iert orice..la frumusete..nu mai conteaza nimic.

  26. @everybody: chiar trebuie sa opresc chat-ul si o voi face extrem de direct

  27. Alege Noul ROMAN. Alege o Noua Romanie.

    Avem alegeri anul acesta.

    Avem patru candidati mari si tari.

    Traian Basescu, Mircea Geoana, Crin Antonescu, Principele Radu.

    Unul singur reprezinta romanul de azi, Traian Basescu, dar romanul vrea cu toata fiinta lui sa se schimbe, pentru ca Psihologul Obama a reusit sa-l faca sa gandeasca altfel.

    Trei oameni puternici se bat pentru rolul de Noul Roman, Mircea Geoana , Crin Antonescu, Principele Radu. Ei mizeaza pe schimbarea pe care poporul si-o doreste.

    Problema este ca cei trei ne vand cam aceeasi imagine: un bun diplomat, un patriot cu discurs sublim si care gadila placut urechile, cu o aura morala desavarsita demna de medalia de aur.

    Sunt trei. Romanul trebuie sa aleaga din cei trei unul singur, astfel votul se disperseaza in trei directii, al patrulea candidat absorbind astfel o majoritate de voturi confortabila.

    Ce imi da mie speranta? Putinii oameni care o sa se prezinte la vot.

    In concluzie, vom avea un tur 2 in care Traian Basescu se va bate cu invingatorul dintre cei trei candidati.

    Cel care va castiga apoi, este Noul Roman.
    Alege ce vrei sa fi. Omul evolueaza. Asa ca am incredere in tine. Alege-te !

  28. mi-a venit o idee,daca purtator de cuvant inseamna sa excelezi prin tacere cred ca o sa-mi iau o purtatoare de cuvant in casa…nu,n-am pretentia sa arate asa ca domnisoara dar macar sa fie tacuta.

  29. Satenutza corespunde criteriului principal de selectie al lui base…craci lungi si desfacuti, minte putina…boagiu, mantale, udrea, ridzi, anastase etc …asha ca sa nu ne miram ca soricutza nu da semne de activitate cerebrala

  30. @horya: lasa-l, bre, pe tiran, ca are multe defecte, da’ ma-ndoiesc ca el a pus-o tacatoare de cuvant a guvernului pe biata conita!

  31. nu comentez nimic la adresa domnisoarei..poate inca are trac..o sa-si dea ea drumul..mai asteapta putin.. spune-i si tu sarumana ca sa o incurajezi..

  32. @ Victor
    N-o fi pus-o tiranozaurul … dar poate ca nu poate vorbi pana nu trece si proba de microfon! Pentru purtatorii de cuvant nu e suficienta mapa profesionala.

  33. @horya
    bine primit esti peste tot, da cu donsoara, hai ca ne mai lamurim ca si cu alalalt, iar dupa aia om mai vb.

  34. madam udrea este doar perdeaua de fum , dupa care se ascunde SEFUL LUI BASESCU = DORIN COCOS …tare as vrea sa aud ceva despre acest personaj implicat i mai toate activitatile economice din tara asta …ce stiti despre dorin cocos?….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.