Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Profesioniştilor, masturbarea nu orbeşte

Profesioniştilor, masturbarea nu orbeşte

 

Propagandiştii portocalii se fac că află acum, postcoitum, când îi răzbeşte fomica la maţe, că găştile acaparează politic resursele bugetare. Şi ce se mai jelesc! Băi, hoitarilor, n-aţi vrut voi condamnarea mineriadelor şi a comunismului, îndepărtarea ruşilor de la fruntarii, anticomunism şi salvarea cotei unice de hrăpăreţul Vanghelie? N-aţi făcut voi campanie pentru aceste obiective? Nu v-aţi pus voi ţinuta de luptă oranj la başcheţii scâlciaţi? Aţi învins, le aveţi pe toate, spălaţi-vă cu ele pe cap!

Nu i-aţi lins voi pantofii şi gimiciuurile lu’ Udrea? Gata, s-a terminat cu şmecheria, s-au oprit subvenţiile pe sub masă, nu v-a apucat rândul la împărţeala de caşcaval? Ce bine vă era-n campanie. Râgâiaţi satisfăcuţi şi sătui. Vă căzuse o ceaţă groaznică peste ochi. Nu vedeaţi că oamenii pe care-i alergaţi erau în proximitatea Supremului, a celui mai uninominal şi mai iubit dintre aleşii României. Peste tot în lume, serviciile se plătesc. Aşa face şi prea-cinstitul vostru idol. Viaţa-i curvă, copii. N-aveţi bani, n-o compostaţi! Da’ vă dau şi o veste bună: masturbarea nu orbeşte.

UPDATE: Unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi ai PD-L va fi femeie. Monica Macovei îşi doreşte poziţia, dar n-are loc. Elena Udrea îşi doreşte şi ea şi are loc. Bichonul maltez al Zeiţei Justiţiei, Dan Tapalagă, e ceva pe la Hotnews. Plesneala cu Ana-Maria Topoliceanu, prezentată ca act de mare disidenţă jurnalistică, se cheamă răfuială internă în PD-L. La care eu nu pun botul. Mai ales că s-ar putea să câştige Roberta Anastase.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Profesioniştilor, masturbarea nu orbeşte

  1. @andaa: pai nu tot ei, imbecilii, erau ingrijorati ca mi-ar fi facut Nutzy o oferta sa-i fiu consilier si vomitau pe bloguri a frustrare? 🙂

  2. @everybody: dacă n-aţi înţeles, ăsta nu-i un text despre binefacerile labei

  3. Cel mai probabil, citind titlul, multi dintre despre care se face vorbire se pot linisti. Chiar daca o sa se masturbeze si ma si, macar nu o sa se cunoasca!

  4. Poza este excelenta si graitoare. Ia uite ce fericiti sunt toti! Singura problema pe care o am eu este ca si daca iesea Geoana era exact la fel da pe dos….

  5. Da’ pe cine or vrut deontologii sa numeasca in functii? Pe tata? Pai nu! Ca pe tata l-or facut sa se retraga din functia de director de deconcentrata in cea de adjunct (liberalii), iar “curvernul” pdl-psd l-or facut sa se ceara la pensie anticipata. Si asta dupa ce a fost director mare timp de 16 ani (din ’92) fara sa fie membru al niciunui partid in toti anii astia si dupa ce a fost printre primii care au injurat pe constitutie cind a intrat in rindul functionarilor publici. (pe legitimatia lui scria Guvernul Romaniei).
    Asta-i dreptatea si competenta pe care o promoveaza portocalii! Cel mai bun exemplu e evenimentul de ieri cu bomba din aeroplan.
    Banzai!

  6. Politica de top fac portocaliii.Politica facuta cu pieptul la hotare , un zid de imagine aparat de amazoane una si una .
    PS : sunt intarziata la postarea ” Udrea presedinte ” , voiam sa spun doar ca m-ati facut mai nefericita decat sunt . Oribila ” tema pentru acasa ” 🙂

  7. Poate ca articolul ar fi trebuit sa atinga si marlania de ieri, cea din aula Universitatii din Iasi, daca tot vorbim de masturbare.

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Bravooo!
    De aceea va admir-imi place sinceritatea si inteligenta Dvs. ; va apreciez mult pentru asta.Viata e o MARE curva,asta este!
    Va doresc numai bine si o saptamana viitoare cum doriti Dvs.!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  9. Am citit si eu dimineata stirea pe net, ce sa zic ce zici tu mai sus e mai mult decat adevarat dar ce sa faca si astia tre sa mai dea si ei o stire contra lui basel si claca lui ca doar sunt echidistanti sau cum, sunt constienti si ei ca nu au descoperit miezul din dodoasca si mai tre sa dea si cate o stire contra portocaliilor ca e prea batator la ochi sa-i pupe in trei litere zi de zi

  10. In legatura cu Mircea Andrei explica Mircea Badea la el in emisiune aseara cum sta treba cu el(legaturi cu SOV)

  11. Victore esti mortal frate. Sa moara Cipilan. Unul dintre avantajele baietilor de baieti din Politehnica este ca: pot fi liberi si slobozi la minte si gura daca vor cu adevarat. Avem(inginerii), o usurinta in rationament foarte clara si simpla: ce se da si ce se cere.
    Rugamintea mea este sa continui si, sa fi in acelasi timp elegant. Mult succes si sa nu va transformati in radu moraru.

  12. -cu multe pareri de rau si regrete va spun:
    -stiam eu!!
    -pentru acei care credeau ca Base 2,3 sau cat o mai fii o sa fie mai bun, o sa regerete de mama focului vazand cum Udrea si alte blondine ne vor cheltui banii fara folos pe nimicuri ministeriale,

    -va doresc un sincer :
    -LA MAI MARE!!, o meritam cu varf si indesat,
    o zi minunata, la fel ca restul care vor mai veni, sub oblanduirea marelui conducator.
    -traim in Romania, si regretam tot timpul!

  13. Am vazut ca mentionezi des filme cu Al Pacino. Il iubesc pe Al Pacino. E prietenul meu. Stii filmul Two bits? Cand ne nastem, D-zeu incepe sa ne faca o casa. Cand facem o fapta buna, ne mai pune-o caramida, cand facem o tampenie, ne mai ia una.E o replica din filmul asta.L-ai vazut?

  14. Ciudati mai sunt ‘propagandistii portocalii’!Pai, nu au vrut si nu vor sa acapareze politic resursele bugetare? Au ei vreun interes ca economia sa prospere, ca tara sa se dezvolte, ca poporul sa traisca bine? Interesul este concentrarea Puterii economice, politice in mana lui Basescu si a camarilei sale ca sa poata intretine ‘gastile oligarhice’ in jurul lui.

  15. Masturbarea consuma si ea un minim de energie si de unde? fara mancarica!
    Viata-i curva. In campanie au fost plini de viata, au avut de munca, acuma sunt plini de …. consecinte. S-au folosit de serviciile lor si apoi i-au slobozit sa se descurce in “economia de piata”. Cum zice Badea “Tu esti de dereapta mai, ciupalacule? Nu mai spune!”. Daca esti, atunci da-i cu dreapta, cine te opreste.

    Bravo Ciutacu, bine gandita!

  16. Mor de râs!!!(mă refer la umorul Explicit al textului) Tunurile pe ei, frate! Că nu mai e loc de-ntors. Mama lor de nesimţiţi!!! Toţi, de la Băse la Berceanu, până şi la Boc. Să nu mai aud de ei.

  17. Aham, ei inca nu au aflat ca “economia romaniei se afla in ultima faza” – este titlul unei stiri. Desi explica ei cu lux de amanunte eu totusi sunt mai taran si ma gandesc daca nu cumva ultima faza este aia a extinctiei …

  18. Ma-ntreb ce behaia ceea ce pare un ziarist din dreapta (cel cu mana la gura) *caugh* IDIOTS! *end caugh*.
    Sau aplauda si el ca sa se bage-n seama?

  19. aaaa, pai asa, bine: site-uri de milioane de euro, campanii electorale la fel, si alte cateva milioane, asa, ca bonus de la UE, pe mana…aaa..tot a lor. deja de pe vremea Dnei. Iova care a avut o experienta generoasa in spate in gestionarea PHARE, erau probleme grave in institutiile care ar trebui sa “ajute” beneficiarii sa implementeze acesti bani, dar acum cand vor fi gestionati de o barmanita… aaa, am uitat de “cadoul” facut de Dl. Boc, din banii: exact, tot ai nostri, Republicii Moldova, ca doar noi avem economie si ne permitem sa le scuipam alora 100 mil de euro. am o intrebare: pana cand???!?!?!

  20. M-am hotarat sa nu ma mai enervez, ca n-am de ce!
    Sa traiasca cu totii si fiecare sa-si duca crucea…
    PS
    Apropo de laba: Priviti-l pe Funeriu. Remarcati ceva cu laba, masturbarea; la unii lasa urme. Iar piticu idiot,nanoboc, cred io ca cu nevasta-sa in pat sunt cu paltoanele pe ei si cu lampa stinsa. Asta a aratat bolovanul la Iasi.Si astia reprezinta tarisoara…

  21. e chestiune de timp pana vor musca mana care nu-i mai hraneste. desi unii s-ar putea sa nu aiba nici macar atat farama de caracter

  22. Mie mi-e destul de clar ce necaz au baietii si fetele astea . Dupa tot ce-au facut pentru “cauza” se asteptau si ei la vreun os de ros . Nu-si imaginau ca locurile la masa sunt atat de limitate . Da’ vorba ta , se pot masturba linistiti privind la satisfactia altora . E chiar mai sanatos decat sa acumuleze frustrari .

  23. Culmea e ca , fiind cascavalul subtire , chiar si cei carora locul la masa le parea asigurat maraie unii la altii . Primaru’ de Valcea si ala de Craiova sunt patiti . Si mai stiu si alte cazuri asemanatoare , dar de notorietate locala . Ma intreb insa daca nu tocmai de-aici li se va trage portocaliilor . Eu , sa fiu in locul “colectorilor” pusi prin functii prin diverse institutii , m-as gandi de 15 ori inainte de a trece la actiune . Ca Base n-are mama , n-are tata – are doar tovarasi de drum de care se poate lipsi la o adica , oricand gaseste altii .

  24. He he…mă întreb aşa…pofticios…o fi luat-o parteneră…şi cînd….îşi cîştiga favorurile lu vodă ? :))

  25. Deci, domnu’, greşiţi. Sunt, carevasăzică, nişte reguli. Care este.Adică că cum ar veni un fel dă înţelegere tacită. Că oamenii îl pupă în cur, dar şi el e băiat salon şi nu se cacă pe botul lor chiar în momentul ăla. Acu’ dacă el şi-a slobozit maţu’, au şi ei voie să zică: câh! Şi să mestece.

  26. Se spune ca, in timpul Potopului,la Noe strigau toti cei care lucrasera la Arca sa-i ia si pe ei, ca doar ei o lucrasera;stiti ce le-a raspuns Noe? ca pentru cat au lucrat au fost platiti.Si nu a luat pe nimeni in afara perechilor care urmau sa se inmulteasca ulterior.La asta sa se astepte laudatorii din campania electorala a portocaliilor….

  27. Nu orbeste,dar produce depresie(dezamagire la prosti)si…apleaca de spate(adica ii reintoarce la conditia de milogi pe fraierii care au pus botu’).Adicatelea cum e mai rau:masturbare fara “finalizare”.

  28. “Profesionisti?”Cine? Pupincuristii lui Basescu si lingaii lui Udrea? Nu cumva v-ati molipsit de vreo molima? Cum sa fie ‘profesionisti’ in adevaratul sens al cuvantului, daca nu au fost in stare sa ajunga la cascaval?Dar le-am gasit o scuza; o pacoste mare a cazut ca traznetul peste ei; li s-a tulburat vederea si nu au vazut, in goana dupa cascaval, ca de fapt “oamenii pe care-i alergau erau in proximitatea Supremului”. Poate daca si-ar fi putut tine ochii bine deschisi nu-i razbea acum
    ‘fomica la mate’

  29. D-le Ciutacu,
    mai bine cu trei cite odata,decit de trei ori cu una.Uneori, o laba buna nu e rea !

  30. Aveti un site la JN…intepenit ca economia tarii.Am vrut sa stiu cu ce a aparut azi
    (ma refer la carte),n-a fost chip!

  31. victore,m-am tinut de burta de ras.n-ai nici o sansa sa te insanatosesti!ultima fraza te face insa vulnerabil.

  32. Adevarul e ca putin imi pasa de ce “deziluzii” vor avea cretinii care l-au pupat in dos pe Basescu! Imi pasa ca noi, ceilalti, ne-am nenorocit pentru inca 5 ani datorita prostiei si jegosismului unora (MULTI! Prosti, da’multi, nu?) si daca ma gandesc bine, cred ca astora – lichelelor – pana la urma tot bine le va fi… Ca asa e viata de lichea! M-am saturat pana peste cap de tot ceea ce e in jurul nostru!

  33. un sondaj de opinie nu mai fce nimeni?
    parca ma incearca un dor …sa mai aflam starea natiunii!!!
    institutele de sondaj (profesionisti si ei)nu mai au de lucru?sau sint incercati de lucrul manual al economiei de piata dimboviteano-clujene

  34. Care n-are loc, sa treaca la supt.Se zice ca face bine la ten.Au stiut care e politica licuriciului.Cu masturbarea e mai greu,ca stresul e mare.

  35. Nota Zece!

    Sa vezi porcaiala cand va apune Traian.

    O rugaminte mare pentru trustul vostru de presa: nu-l mai chemati fratilor pe Hoara si Urban in emisiuni ca nu-mi permit sa spag televizorul!

    Mai bine dati muzica,bancuri,horoscop,stiri vechi,orice.

  36. Calul întoarce capul să vadă ce gioarsă ţine hăţurile

    Cam te-n limbă-npiedici, fără « permisuri » micuţule. Ca cioplitor eşti cam necioplit, coane, pe bune ! Azi o-npupistraşi din punct de vedere universitar. Noroc cu greva notelor !

  37. Ei, vrajeala. Tot ziceti, ba unul, ba altul, ca lingaii lui Partz si-au luat-o-n freza si i-a ajuns amarul. Ei, as. Sperando cacando. Mimeaza deontologia.

  38. Cit e dreapta la putere
    N-ai nevoie de muiere
    Caci laba la vremea ei
    Face cit zece femei!

    Si mai e treaba, pe o femeie o mai pacalesti cu un deget, dar ca sa faci laba iti trebuie p… nene!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.