Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Hai succesuri! Cu Eminescuri :)) Atat!

Similar Posts

73 thoughts on “Hai succesuri! Cu Eminescuri :)) Atat!

  1. “Times goes by, times comes along”. “Timpurile trece, timpurile vine”. Dupa ce a dat gata pluralul substantivelor, a trecut -NORMAL, NU?-la conjugarea verbelor si acordul subiectului cu predicatul.Urmeaza grade de comparatie pentru “perfect” si “sublim” -nu de alta, dar adjectivele obisnuite (or should I say “obiJnuite”?) sunt prea sarace pentru a o descrie pe EBA, fie ele si la superlativul absolut.

  2. Elena Basescu MEP ma face sa scotocesc printre citatele celebre stocate in bila mea care se potriveste cu situatia in care se afla acest personaj. A. Plesu: “Evolutia unui individ depinde de persoana si momentul cu care se intersecteaza individul, la un moment dat” ceea ce cred ca este discutabil si cere interpretare subiectiva in persoana domnisoarei parlamentar.

  3. Vreme trece? Vreme sau vremeA? Nu era “Vremea trece, vremea vine, toate-s vechi bla bla”? Eu am fost “olimpic” la română dar parcă aşa ţin minte că era.

    Afişul e chiar pe bune?

  4. fatuca asta parca avea studii prin USA? sau imi imaginez eu prost? :))) dar poate totusi nu ea o gandit toata faza asta si atunci hai sa n-o condamnam pe nedrept:D inca o demonstrare a capabilitatilor reprezentantilor poporului (pfff…ce elevat ma exprim):)))

  5. @Arsulici:PLATON nu, însă Tryon Edwards despre PLATON în ‘A Dictionary of Thoughts’ (1908), DA.
    And, by the way:I)”Τῆς δὲ ζημίας μεγίστη τὸ ὑπὸ πονηροτέρου ἄρχεσθαι ἐὰν μὴ αὐτὸς ἐθέλη ἄρχειν” (“The greatest punishment is to be ruled by more foolish men if he does not want to rule himself.”)
    ~ PLATO – The Republic

    II)”Οἱ σοφοὶ ἄρα μανθάνουσιν ἀλλ’ οὐχ οἱ ἀμαθεῖς (“So the wise learn but not the ignorant”).
    ~ Euthydemus 276c
    *
    Q.E.D.

  6. Dati-mi voie sa va spun ca nu-mi vine sa cred! Serios! Elevii mei de gimnaziu, cu 5 la engleza, ar fi sesizat greselile astea… DOAAMNEEEEEE in ce tara de 2 bani traim!!!!!!!

    Nu stiu de ce, dar traducerea versurilor cred ca e inspirata din refrenul Madonnei, ala cu “time goes by so slowly”…

  7. @De just me pe 19 March 2010 la 6:51 pm
    “va ganditi ca poate nu e vina ei?!?!?! ”

    Numa la asta ma gandesc de doua nopti “albe”:
    -poate nu e vina ei ca e eba. rusine Dinu Patriciu!
    – 8000 euro pe luna salar de MEP
    -copilas ars in incubator ca o fost nevoie de concediu fara plata la asistente in decembrie si o ramas o asistenta pe tura
    -Ramona Caciu n’o rezistat crizei cum rezista EBA
    -boc se lupta cu criza taind surcele
    -pumn in masa, de ce nu? doar asa o crescut.
    -1 miliard euro o costat anu trecut “urechile” din telefoane/SRI ca sa putem sa-i dam NUP lu’ Voicu. Amu de unde bani pentru incubatoare? Ha?
    -doi intr-un incubator.Selectia naturala. Darwin.
    ……..t..a…r…g…o….v…i…s…t..e…

  8. Precursoare, cu ale ei “succesuri”
    Eba, garamatica cu noim-o schimba,
    Caci un partid cu-atatea “interesuri”,
    Firesc sa aiba propria lui limba!
    Detalii in efemeride.org

  9. @I.I.
    Ba io cred ca pe tebeu il doare fix in cur de prostiile lu’ fi-sa. Ba mai cred ca se si distreaza de cit se frasuie lumea pe chestia asta!
    Banzai!

  10. Aschia nu sare departe de tulpina !

    Penibili cei care i-au votat!

    Efectele distrugerii scolii se vad in incultura afisata cu nonsalanta si in absenta bunului simt ! Ceea ce se inatmpla acum e cu bataie lunga: un chimist ratat, dat afara din cercetare de peste tot, fara o minima experienta in invatamant, avand alaturi o fosta ziarista, formata in comunism, distrug ultimele urme ale traditiilor si cutumelor stabilite din vremea lui Spiru Haret! Condusi de un fost marinar (de 12 ani) ale carui amintiri din scoala sunt legate doar de fumatul pe ascuns prin varii WC-uri si de utecist care “a sta pe bara” un an dupa terminarea liceului, timp in care a invatat strangand paie la CAP, dupa care s-a dus sa dea admitere fara a sti care sunt disciplinele de admitere, drept pentru care a reusit sa intre la fara frecventa-si asta se vede!

  11. Oameni buni,tanara asta este “proasta rau”.
    Nu cred ca merita atata atentie,i se urca la cap.Deja se crede o mare “scula”.Vorbeste ca o “utecista”abia venita de la tara si intrata in “paine” de curand.Cand apare la TV schimb programul de jena sa nu mai aud cine stie ce idiotenie spusa din gura ei(imi este jena si nu stiu de ce,poate pentru ca este fiica Presedintelui Romaniei?).

  12. Pe Dumitru Grumazescu il stiam intreg la minte…probabil ca, odata cu inaintarea in virsta, s-a dilit si el…Coane Mitica!!!! iti strici firma daca o mai asociezi cu asemenea personaje…

  13. Cam tot ce atinge cosa-Basinescu ,minjeste.
    Totusi ,luati laba de pe Ro si de pe Eminescu , hahalelelor.

  14. Daca ma auzea profa de engleaza zicand “times comes” as fi scris cu nasul comentariul asta.

  15. titlul acestui post decat ca este incomplet. ar fi trebuit sa sune asa: “Hai succesuri! Cu Eminescuri :)) Decat atat!”

    decat…

  16. e tradus atat de “bine” incat nici nu ai zice ca textul e in engleza 😀

  17. “Masti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic;
    Dumnezeul nostru: umbra, patria noastra: o fraza;
    În noi totul e spoiala, totu-i lustru fara baza;”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.