Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Presidente, ia-ți pudelu’ de pe mine!

Presidente, ia-ți pudelu’ de pe mine!

Pudelul președintelui României a dezvoltat o obsesie maniacală la adresa mea. De vreo doi ani, o ține într-o furie demnă de o rezervă de spital cu vedere la parc. Îi răspund, prin tradiție, o dată pe an. Dacă s-ar fi rezumat la mizeriile săptămânale tradiționale în care-l felează pasional și aplicat pe idolul maneliștilor și nu m-ar fi băgat hodoronc-tronc în ciorba lui privată cu Teo și Mircea, n-o făceam nici acum.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Presidente, ia-ți pudelu’ de pe mine!

  1. Adevaru’ e ca si voua, celor de la trustul Intact, va cam plac scandalurile. Altfel ati ignora orice urma de samanta de scandal.

  2. Cel mai tare mi s-a parut faza referitoare la fizicul dvs. scisa azi pe blogul lui. Daca tot vrea sa faca misto, macar sa faca de unul mai urat ca el. Stiu ca e greu de gasit dar poate incearca…
    Crapa de ciuda ca s-a aflat care era problema lui cu banii si acum probabil s-a facut de cacao si in fata lui Gainusa.

    Asta se cearta ca o femeie.Daca iese cu bataie va zgarie si va trage de par.

    Bafta!

  3. Am o idee baiti: va mai aduceti aminte de caterinca facuta de Smarandescu cu Gainusa, cind mai ca l-a bagat (partial) ud in portbagajul masinii? Ei, ce ziceti, daca aranjam cu un alt luptator de K1 sa-i faca o “farsa” similara lu’ Cotcodac asta?

    PS. Farsa consta in faptul ca de data asta treaba ar fi pe bune, pin’la capat, iar portbagajul de … Treabant.

  4. noi treb sa fim ca ei.pt ca asa e bine sa fii..indrazneti,tupeisti-fara frica de nimica…
    parerea mea…
    Incearca sa fii putin mai egoist, lumea nu va pieri fara tine.

  5. nu vreau sa spun decat ca sunt dezamagita ca raspunzandu-i astfel, v-ati coborat la nivelul lui.

  6. “Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă! ”
    …din ciclul : romana, the final frontier

    Sursa

  7. Pentru Marius:
    Look who’s talking! Aren’t you the one Spielberg wants him in Addams Family 3?

  8. Mor de ras…am scris “cel mai tare mi s-a parut faza…”
    Si eram cea mai tare la gramatica!
    Scuze….eroare din greseala.
    Iar mancatul literelor e de la foame. Uite acum ca am luat pranzul parca-s mai bine.

  9. Scurt pe doi. Felicitari! 😉 Tineam sa iti spun ca nu merita niciun minimum de atentie (nici subiectul, nici emisiunea),dar a meritat raspunsul.

  10. Cum Dumnezeu sa te faca uratanie, zoso?
    Cat tupeu poate sa aiba:))El are un fizic demn de filmele horror, cu buget redus.

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ,in sfarsit,ca ati reactionat,dupa atata timp,in fata unui ingamfat si prost(pe bune!)Era si timpul.
    Eu nu-l agreez deloc-nici nu ma uit la Carcotasi,din cauza lui;Gainusa e un tip destept,are stofa,dar cred ca nu a gresit “potriveala”cu Huidu-ii pune lui in evidenta calitatile si Huidu da in gropi mereu;aici e istetimea lui Gainusa.
    Eu am fost,cu insistenta colegilor, la ultimul meu teambilding ,inainte de a ma opera( a doua zi am plecat la spital)la Sibiu in noiembrie 2007.Chiar atunci au venit carcotasii la MALL Sibiu,sa lanseze o carte;autori Huidu si Gainusa(de fapt cred ca el era autorul).La dorinta colegilor,ne-am dus acolo;dupa ce inceperea evenimentului a intarziat doua ore,timp in care s-au frunzarit toti in “organizarea” evenimentului,au aparut si Huidu si Gainusa.Un Huidu ingamfat,plin de el,arogant,”om important”-Gainusa ,om ca lumea.M-a scarbit asa de mult,incat am iesit afara din MALL si am asteptat colegii in autocar.
    Deci,bine ati facut!M-ati racorit ,sufleteste,si pe mine!

    Va doresc,cu tot sufletul,numai bine!
    IoanaP_

    P.S.Am vazut pe Mediafax un anunt ca in primele doua saptamani ale lunii februarie se asteapta un cutremur de cca 5 grade Richter in Vrancea.Poate acceptati propunerea sa invitati intr-o seara pe d-nii Primar dr.Oprescu si Director ing. Marmureanu,sa mai aflam cate ceva;sincer ma tem,ca am trait cutremurul din ’77 in Bucuresti-eram studenta in anul intai si nu uit niciodata ce am trait si am vazut.

  12. Vai ce-mi place titlul!
    Cu riscul ca voi scrie ceva care nu este pe placul tuturor, ma voi referi din nou la acest titlu, si-l voi traduce dupa gandirea mea.
    Adresarea „Presidente” vrea sa dovedeasca latinitatea noastra cu conotatii arhaice, doar provine din latinescul „praesidens”; de fapt domnul Ciutacu combina arhaicul cu mondenul.
    Adresarea „Presidente” de fapt este o solicitare imperativa, ceea ce confirma capacitatea d-lui Ciutacu de a folosi un stil care ne impinge la analiza, la un exercitiu al imaginatiei. Prin aceasta adresare dumnealuui dovedeste ancorarea in real si rearticuleaza EU-le.
    „Ia-ti pudelul” este o forma de apelare care vizeaza persoana lui Huidu, de data aceasta. Il felicit pentru transferul de sens pe care-l foloseste, intrucat „pudelul”, fiind o rasa de caine usor de dresat, da cuvantului o incarcatura de metafora socializanta.

  13. Recunosc ca de foarte mult timp nu ma mai uit la emisiunea celor doi. Inca mai au emisiune? 🙂
    Timpul meu este foarte pretios si nu imi permit sa il pierd aiurea.
    Cu respect

  14. Agramatul loveste din nou:”Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!”,mare dreptate ai avut domnule Ciutacu.

  15. Dupa parerea mea, sobolanii sunt draguti. Nu stiu ce e de facut ca Huidu sa fie multumit, mereu se plange de nimicuri. Ma gandesc ca lucrurile s-ar putea rezolva daca tu ti-ai cere iertare prin telefon sau in persoana pentru ca nu-l vad pe el sa-si ceara scuze vreodata.

  16. Serban Huidu este un personaj placut la TV, insa are o mica slabiciune pentru antenisti pe care si-o manifesta prin diferite atacuri la persoana.
    Nu cred ca este un om rau!

  17. Scandalurile aduc dupa sine audienta, acces direct este o emisiune care iubeste scandalurile.Dumneavoastra ar trebui sa va vedeti de treburi mai serioase si sa nu mai bagati in seama toti pamblicarii

  18. Pentru I.I. pe 28 January 2010 la 12:59 pm:

    Din nou analiza dumneavoastra are un iz … anal.

  19. ti-am citit “opinia” din Jurnalul National, sunt in asentimetul tau.
    aceasta caracteristica o avem setata in ADN, nu exista remediu…(de la aceasta premisa pleaca si guvernarea pdl)
    ce exemplu edificator ar trebui cand il avem alegerile prezidentiale…cand peste 5 mil. l-au votat pe b., in conditiile pe care le stim cu totii.
    deci, daca intreruperea Antenelor de aseara a fost un gest de suprimare, nu va asteptati sa va sarim in ajutor, sa iesim in strada. Nu putem. suntem handicapati.
    p.s. carcotelile huiduciste….no comment!!!

  20. Huidu ala e un mare dobitoc. Nu e vina lui, nici a celei care i-a dat nastere, e vina naturii. Problema e ca se da destept, asta e chestiunea cea mai de kko. Si mai e si urat; aici genele sunt de vina cred :)).

  21. bai cat pupincurism.Si cand te gandesti ca pleaca de la o cearta ca intre precupete lovite intens de menopauza.

  22. Pentru pelticus pe 28 January 2010 la 1:39 pm

    Ba pelticule, stai linistit ca ai si tu loc !

  23. Ironiile de prost gust din categoria obsesiei sexuale nu prea va fac cinste. Adevarul este ca un om decent, cu coloana vertebrala, nu se injoseste la astfel de ironii publice. Dar tot mai rar se vad in zilele astea pe la TV astfel de oameni.

    As mai adauga, off topic ca.. Simplul fapt ca arunci ironii impotriva altor oameni lipsit de bun simt nu te prea califica ca om decent si cu coloana vertebrala. In acest caz ma refer la emisiunea aceea de tocat presedintele. A nu fi inteles gresit. De cand e presedinte dl Basescu m-a convins ca e un om de nimic insa are marele talent de a scoate la lumina si alti oameni asemeni lui – fie ca sunt in tabara lui fie ca sunt in taberele “decentilor” ce il critica.

  24. Huidu nu este decat un golan !!!… Nu are pic de originalitate !…Tot ce face e sa imite pe altii sau sa-si bata joc de altii !
    Are succes pentru ca numarul de manelisti si cretini e in continua crestere !
    Nu te cobori in troaca porcilor . O fi avand vreun spor de fidelitate de la ” preacinstitul ” Basescu , pentru ca am vazut ca ii frecventeaza emisiunea aia de 2 bani !

  25. Victore, in 5 randuri pe care le-ai scris mai sus, i-ai dat clasa umflatului care, saracu’ de el, s-a chinuit sa scrie aproape o nuvela la el pe blog pe tema ” cat de jegosi sunt aia de la Antene”. Aaa, unde mai pui ca spune ca la voi nu se uita nimeni. In cazul asta la ei nu se uita nici cei care lucreaza acolo si aplaudacii din platou. Eu zic ca ar fi bine sa-l lasam pe huidu in prostia lui si sa va vedeti de treaba si tu si Mircea, ca asta nu cauta decat putina mediatizare. textele lor de la cronica carcotasilor (imi scuzi cacofonia) nu mai sunt cine stie ce, asa cum erau acum 5-6 ani si daca nu mai au ce spune acolo, macar sa apara prin ziarele de scandal ca lumea e mare consumatoare de asa ceva.

    Bafta!

  26. Cand am vazut noul subiect de interes national,extins la angajatii Antenei 3, mi-am dat seama ca trebuia sa mai apara o problema.Si am intuit si culoarea lui nea Huidu. Ar trebui sa le dam si noi idei, sa tina ocupata mintea romanului, care intre doua navete cumpara fituicile astea ordinare de la taraba. As dori sa mai aflu si cand au facut sex prima data sex nu stiu, habar n-am, ce trairi intense au avut la primul sarut, sa mai vad niste sosete rupte, un nasture sarit de la camasa, pun pariu ca pana in 2011 va scartai si casnicia lui Udrea, se va lansa si serial la OTV “Divort in familia Udrea?” si…se va termina totul cu bine.Popoul(sau poporul, o consoana, nu e mare diferenta!) va vota intru perpetuarea casniciei udrene. Si ,normal, va ma plati si bani popoul pe SMS.Si va bate, normal, si serialul Elodia,iar, in noaptea dintre ani, se va da, fireste, la T.V-ul popoului, secvente semnificative din serial. Invitati? Tot partidul, martori, parintii, se mai imbolnaveste vreunul,apar si dispar amanti, amante.. etc. Eu zic ca nu-i rea ideea.

  27. Sa ma bata cucul, ce limbaj neconventional, cu “complicaciuni” de toata frumusetea (pudelul dezvolta o obsesie maniacala, feleaza pasional mizerii saptamanale) si baga hodoronc-tronc in ciorba privata a cuiva, ghici pe cine?

  28. Din toata emisiunea aia, eu le-as pastra pe dansatoare si echipa tehnica (probabil, nu m-am uitat niciodata la ei mai mult de cateva secunde, cat treceam de pe un canal pe altul). Intr-adevar, conducerea Prima e de rahat daca remunereaza un ginerica si o oratanie.

    Nu iese nimeni in strada cand moare de foame/frig in case, prefera sa crape in liniste doar sa nu fie calcat in picioare de organele statului opresor. De cand s-a infiintat statul roman, caracterul sau terorist este evident. Nici macar legionarii lui Codreanu, cat de multi si agresivi erau ei, n-au reprezentat o problema pentru potentatii zilei. Dupa 60 de ani de comunism crunt, va mai imaginati ca exista vreo resursa pentru opozitie contra abuzurilor, de orice fel ar fi ele? Asa ca in Romania orice abuz e posibil, daca victima nu e suficient de puternica sa-si prejudicieze atacatorul suficient de grav incat acesta sa considere ca nu merita efortul. Iar intreruperea unor emisiuni e doar o “amabilitate” din partea stapanirii (nu sunt “conducatori”, ci doar niste stapani handicapati si degenerati).

  29. Pana la urma, a inteles cineva ce vrea huidu? De ce a inceput acest scandal idiot si inutil? Are el vreun interes sau e doar prostia lui in actiune?

  30. Raman la ideea ca pudelul, caniche-ul, de!-, e un catel inteligent, credincios, nobil si viteaz, deci da-l in ma-sa pe huidu, don ciutacu!

  31. Ca bine le zice Puya( nu sunt fan!) referitor la “vedetele” puse pe scandal. Din punctul meu de vedere, Huidu probabil ca avea nevoie de publicitate si s-a gandit ca n-ar fi rau sa comenteze la adresa unora. Partea proasta este ca s-a luat de persoane mult superioare lui si care nici nu se cred “vedete” asa cum se crede el. Umbla o vorba prin “sat” : ” daca prostia ar durea, multi s-ar tavali de durere “.

  32. Frustrarile lui Huidu au iesit la suprafata de cand a ajuns la putere supremul “El Presedinte”, unicul, cu sleahta lui, care taie si spanzura in tota tara, (vai de noi cei marunti), pentru ca acum se crede la fel ca si ei, invincibil!! Improasca cu noroi cu o rautate feroce, om marunt ca si colegii lui din supremul PDL, partidul unic, suprem impreuna cu presedintele lor, pentru ca nici intr-un caz al tuturor!! Si apropo, pudel e prea frumos pentru el, jignim rasa!! Daca ai sti ce se intampla in tara lui Base, ce teroare au instalat, in ce hal am ajuns sa nu ai curajul la o opinie sau un comentariu ca esti amenintat, este mai rau decat Ceausescu!! Si mai avem inca multi ani de suportat!!

  33. N-ajunge pentru Basescu haita intreaga de catei care il inconjoara, asa zisii stoloboci; are nevoie si de pudeli din media, drept agenti de propaganda. Si pentru ca acestia au si emisiuni la televizor, cu siguranta ca vor ajunge sa fie priviti doar de fanii inflacarati ai lui Base, care fac scut in jurul lui.

  34. sa inteleg :deci ,daca nu te dai in vant dupa antene (si ale lor programe)trebuie musai sa fi pudelul ‘presidentului’?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.