Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Presidente, ia-ți pudelu’ de pe mine!

Presidente, ia-ți pudelu’ de pe mine!

Pudelul președintelui României a dezvoltat o obsesie maniacală la adresa mea. De vreo doi ani, o ține într-o furie demnă de o rezervă de spital cu vedere la parc. Îi răspund, prin tradiție, o dată pe an. Dacă s-ar fi rezumat la mizeriile săptămânale tradiționale în care-l felează pasional și aplicat pe idolul maneliștilor și nu m-ar fi băgat hodoronc-tronc în ciorba lui privată cu Teo și Mircea, n-o făceam nici acum.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Presidente, ia-ți pudelu’ de pe mine!

  1. Buna seara domnul meu,agramat sunt si eu si imi cer scuze daca va deranjez.Problema mea este alta…am inteles ca dumneavoastra,printre multi altii.doriti o Rromanie mai buna,curata,inteligenta si civilizata dar v-a ciondaniti ca la usa cortului pe sticla.Intrebarea mea fireasca este de ce?De ce intrati si dumneavoastra si va citez:In troaca asta?Ok v-a jicnit dar daca nu-i raspundeati era mult mai bine,prostul se ataca mai mult cand nu e bagat in seama.Imi cer scuze daca am ratat virgule si alte cele.Numai bine.

  2. Domnule Ciutacu care e problema dumneavoastra cu prefacutul asta? Va intreb asta ca nu sunt la curent, dar sunt curios. Cum a inceput totul? Multumesc

  3. Mda…e al doilea an de criza, lumea e din ce in ce mai disperata, persoanele publice se agita si ele sa se tina de…ce au, asadar as vrea sa stiu care varianta e valabila:
    1. sunteti stupizii perfecti si v-ati hotarit s-o demonstrati toti odata
    2. v-ati vorbit intre voi (toti protagonistii “scandalului”) sa v-o ridicati la plasa cit tine…

  4. Ce poti cere de la un om care e chiar agramat?
    Dl Ciutacu el trebuie sa iasa din amonimat cu declaratii pompoase sa mai prinda si el un val de rating si cum poate sa iasa mai bine decat atacand oameni care chiar mai auc ceva puncte de rating? Credeti ca aia de la zuzuloi le-a mai bagat o colega ca le mergea f bine in formatul cu cei doi clovni? Iar pentru a putea practica pupincurismu basescian trebuie sa dai in adversari lu marinelu.

  5. Cu ocazia asta și-au mai făcut și ei puțină reclamă.
    Intervenția telefonică a fost magistrală! 🙂
    Huidu este un nimeni agățat de picul de talent al lui Găinușă.

  6. Genială replică dată râd şi acum cu lacrimi în timp ce scriu asta …”unul care pune virgula între subiect şi predicat şi scrie miau ca pisica”

  7. Huidu face valuri, face demersuri sa se transfere la televiziunea poporului, ZEROTV. In functie de prestatie va fi luat de Patapievici la ICR si pus intr-o vitrina cu un falus in “oral”. Ce jeg este Huidu asta! Ce rating TV are ratatul?

  8. Deja cred ca i-ai facut un mare bine,i-a mai crescut poate un pic tupeul,doar se vorbeste despre el,nu?Stilul lui clasic de bascalie basesciana si de aruncat cu noroi in Teo,este deja clasicul proverb cu strugurii si vulpea.Din punctul meu de vedere cand te iei de cineva,te uiti daca te poti compara in vreun fel cu el /in cazul rating-urilor este ceva de basm pt. el.Nu va ajunge niciodata la nivelul pe care Teo l-a avut pe piata,ani de zile.Tipic romanesc,sa dam in ala care ne-a batut la cur ani de zile dar care acum nu mai e…Deplorabila atitudine si lipsita de un minim bun simt cand vorbesti ca barbat despre o femeie.Deh,da-i omului putina atentie si i se urca la cap.De fapt,asa cum ai spus si tu este diferenta de caracter si de niste ani de scoala plus un socru cu dosare la DNA.

  9. Victor, cred ca Huidu incearca sa faca audienta pe spatele tau. Emisiunea lui cred ca este in scadere de audienta si oricum partea cea mai inteligenta din cuplul lor este reprezentata de Gainusa. Lasa-l in pace ca nu merita atentie

  10. Domnule Victor Ciutacu, (va iau cu domnule pentru ca va respect si nici n-am baut impreuna si nici varsta nu e potrivita) voi sunteti promoterii prostului gust si al nesimtirii. Voi n-aveti pic de bun simt, si tu, si Mircea Badea. Serban Huidu n-a facut decat sa-si spuna parerea despre ceva ce i se pare in neregula, nu v-a atacat in vreun fel, cat despre dvs. nu pot spune acelasi lucru.

    Sunt absolut convins ca nu-mi veti lasa comentariul, din simplul fapt ca dvs. lasati aici doar comentatorii care va ridica in slavi chiar si atunci cand gresesti. E grav, domnule, daca ati ajuns sa vorbiti despre agramaticalitati, cand dvs. invitati in emisiunea pe care o aveti acest gen de persoanaje, gen EBA si alti necunoscuti dubiosi. Chiar nu pot sa inteleg de unde ati scos-o pe asta cu sexualitatea? Omul (Huidu) face o emisiune de divertisment la un post tv rival, care-i problema? Ca va ia la suturi in emisiune inseamna ca are si un motive sa faca asta. Voi iti dati motive, prin ceea ce faceti voi!

    Un telespectator realist.

  11. huidu are o buba mare.banii.totzi vrem acelasi lucru,dar macar avem bunul simtz si mascam pe aici-colo.dar,el n-ar fii prost destul daca nu ar fii fudul.dezgustator.

  12. Dl Ciuatcu faceti-i ceva lui Huidu sa nu mai latre…a devenit penibil…acum se ia de toti de la antene

  13. Despre Huidu : “Prostul daca nu-i fudul,nu-i prost destul”!Asa au unii norocul sa se lipeasca profesional de cate unul cu mai mult talent dar cu obraz mai subtire si ajung la un moment dat sa se confunde cu cel care-l propulseaza.Oare se recunoaste in asta?

  14. Am citit, am ascultat si nu-mi vine in minte decat o veche reclama la un suc de portocale 100% chimic: “La ce bun atata munca cand e gata preparat?”
    E atat de mare criza de stiri pe piata incat sa-ti pierzi timpul cu omul asta?

  15. Da, scrii corect gramatical. A cunoaste limba romana este un lucru normal, nu este un lucru extraordinar. Nu poti sa feliciti pe nimeni pentru acest lucru.

  16. Eu cred că se bagă singur în seamă, în lipsă de atenţie acordată. Cu Mircea treaba e mai veche. Cred că totul porneşte de la invidia pe care v-o poartă amândurora. E suficient de deştept ca să-şi dea seama de tipul de public pe care îl aveţi amândoi şi vrea şi el. Şi el şi Găinuşă sunt conştienţi că au picat pe locul doi, de mult. Cât despre blog, e clar că ar vrea oleacă de trafic în plus, dacă se poate şi de calitate, să zic aşa.

    Dacă se scrie sau se vorbeşte despre persoane foarte privite, ascultate şi citite în spaţiul public sau privat, rezultatul va fi materializat în multe comentarii atât pro cât şi contra. Uite că eu nu voi intra pe blogul lui!

    Şi încă un lucru: bănuiesc faptul că se obişnuise să fie pe un loc fruntaş la capitolul trafic, cu toate discuţiile legate de moartea colegului său (Dumnezeu să-l odihnească!) şi mai vrea. Am presupus că ajunsese după Mircea din motivul mai sus menţionat. Că de intrat, n-am intrat pe blogul lui.

  17. Off topic. Am citit pe un alt blog despre intamplarea lui Gadea cu omul beat “plantat” in spatele masinii lui.
    Imi cer scuze doamnei care a facut un gest nobil salvand doua vieti, dar totusi simt nevoia sa spun ceva (probabil mizerabil) legat de acel incident. Sansele sunt foarte mari ca a fost mana securitatii sa-i insceneze un dosar penal lui Gadea, dar mai e si o sansa minuscula ca tot securitatea sa incerce sa-i “planteze” un prieten de suflet lui Gadea. Adica doamna aceea sa fi fost parte din inscenare sa ii castige increderea lui Gadea. In vremurile de azi, cu SRIul criminal out off control, cand pot face cele mai mizerabile crime fara sa raspunda pentru ele, orice este posibil. Pot fi chiar si eu, un securist care incerc sa o compromit pe doamna aceea…(nu e cazul, nu am fost si nu sunt securist… ). In Romania este o situatie anormala in care fiecare poate fi erou sau criminal peste noapte. Singura cale sa iesim din nebunia asta este desfiintarea SRI si pedepsirea ticalosilor ascunsi acolo. Nu debarcarea lui basescu este solutia. Ticalosii din SRI vor gasi alta paiata in locul lui.

  18. O veche zicala suna cam asa ” ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”… Ca veni vorba despre obsesii, cred ca fiecare are obsesia lui… Mai mare sau mai mica…
    Diferenta e ca voi ziaristii vi le puteti exprima public in fata unui auditoriu mai larg …

    Pana la urma si injuraturile reciproce sunt o politica de PR, nu ?!

  19. ma mai uit si prin tabloide si vad ca stirile cele mai accesate si comentate prezentate pe prima pagina sunt cele cu scandaluri ieftine (de genul asta), inmormantari, curve, hoti etc. cele cu olimpici, sportivi si reusite sunt uitate si ne mai plangem ipocrit ca suntem un neam de ratati.

  20. D-le Ciutacu, trebuie sa apreciati ca Serban Huidu vrand nevrand recunoaste cel putin o calitate a Dvs.care marcheaza pregnant diferenta intre Dvs. si el:”…cult”, iar dumnealui:”…cat de prost sunt eu” (de pe blogul lui).
    Sper sa-si tina promisiunea:”…sunt o piatra tare greu de spart si am inca mijloace de a lupta…CHIAR DACA MA UMPLU DE NOROI”(tot de pe blogul lui Huidu).
    Pai, este in noroi pana peste cap deja, dar poate daca mai pune strat peste strat de noroi pana la urma va fi inghitit de acesta!!!

  21. Victore n-ai tu treaba cu C.A.P-ul shi pisicile orfane….da-l in masa! Aveam o impresie mai buna despre carcotasi…ce a mai ramas bun la ei sunt gagicile in rest vorba cetateanului roman de etnie rroma:ALES BULES!

  22. @everybody: nu incercati sa dati amploare si sa transformati in marele conflict un singur raspuns la o serie de atacuri obsesive care dureaza de doi ani. luati raspunsul meu ca atare si gata.

  23. Un lucru important: ceea nu pricepe Huidu sau, dimpotrivă, pricepe, e că publicul, atunci când se uită la Ciutacu şi la Badea, vede dincolo de formatul emisiunii. Evident, formatul emisiunii e cel care îl aduce în prim plan pe realizator/moderator/participant, dar, până la urmă, în cazul anumitor oameni, ajungi să te uiţi la orice tip de emisiune care îi conţine ( 🙂 ). Aşa ceva Huidu n-are.

    P.S. Eu n-am făcut peste 200 km cu maşina personală cu noaptea în cap, că n-aveam parc în care să alerg. Cam despre asta vorbeam.

  24. Da Robert TGV, chiar esti agramat, se observa cu ochiul liber – Jignit si nu Jicnit.
    Huidu are probleme cu bibilica in ceea ce priveste afirmarea sa. Domnu fie cu el!

  25. stii de ce imi pare rau mie?
    ca din cauza acestei “dispute” am ajuns sa intru pe blogul lui …
    si (cum era de asteptat) in articolul in care va infiereaza in corpore, nu s-a putut abtine sa greseasca (din cauza vitezei, va pretinde). a comis-o grav chiar (si) in punctul culminant al adresarii catre tine.
    vezi ce fac nervii din om?

  26. Dar cum dracu se intampla ..ca de fiecare data cand sta sa isi inceapa amarata aia de de la prima ..isi face scandal singur, vorbeste de unul singur, urla de unul singur ..intr-un sezon e cu Becali , in altul cu Zavoranu, in celelalte cu Badea ..Teo sau Ciutacu ..
    asa se face marketing si PR in ziua de azi ..prin scandaluri ??? PENIBIL om !! De caracter nu mai vorbesc ca e ZERO

  27. Pai cum sa nu fie catelus atunci cand socrul sau, Matei Vintila, e membru PD-L si gurile rele spun ca ar fi primit ajutor de la PD-L pt. ca nu o prea ducea asa bine ca inainte. De … e criza si afacerile nu mai merg asa bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.