Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Premierul-surpriză şi oranj al lu’ Trăian

Premierul-surpriză şi oranj al lu’ Trăian

Dacă-l lasă iar nervii din creierii capului pe dragă Stolo, Serioja mi s-ar părea cel mai potrivit pentru balamucul de caini care a ajuns politica românească. La cum evoluează circoteca asta greţoasă, numită pe nedrept negocieri pentru guvernul de criză, dacă n-o sa ajungem noi să ne batem cu mâţele la tomberon (săr’na, Nicole!), să nu-mi daţi nici un ban. Deseară, la Vorbe grele, o să prestez cu Blonda & Sutu

UPDATE: Mi-a gasit Doctoru’, la dialogurile Oficinei, slujba. M-am linistit! Plus ca nici TRU nu mai sare de pe bloc, deci pe medie stam chiar bine; pe borduri 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Premierul-surpriză şi oranj al lu’ Trăian

  1. Uuufff! Ce usurare, credeam ca Blonda e tocma’ aia de la Cotroceni. La ora aia e handbal feminin, Romania-Ucraina, si n-o sa pot sa ma uit la toata emisiunea. Pe Sutu, l-am mai vazut? Zau nu stiu cine e, dar sper… ca stiu ca aduceti oameni faini in emisiune!

  2. Buna’i’seara la Tonomatu’
    1.Ce cauta Stolojan la Bruxelles? In ce calitate? Daca se retage PSD de la negocieri si ii trantesc dimpreuna cu PNL-ul guvernul in parlament? Nu ne facem de tot cacatul european?
    2. Care e rostul “premierului desemnat”? Nu cumva acela de a forma guvernul? Pai draga Stolo se da lovit pe la Bruxelles si sa intelegem ca va prelua o lista cu oameni pe care o sa ii conduca “pe noi culmi de progres cu civilizatie?”
    Salutare taica si noroc

  3. Insistati cu “balamucul” de caini!
    De ce jignim cainii?
    Oamenii sunt mult mai odiosi, tradatori si mincinosi decat cainii!

  4. Oprescu nu va candida la presedentie deoarece:
    1. daca va candida o va face doar din postura de presedinte PSD, ceea ce nu e exclus sa se intample dupa alegerile prezidentiale de la anu
    2. nu-i place sa piarda, ceea ce va fi foarte probabil cu un PSD la maxim 60% din marimea de acum.

    … de ce la maxim 60% ? …. putina rabdare va rog … si veti vedea aceeasi tactica aplicata de Baselu ca si cu PNL-ul. mai intai se va dezvolta o aripa in cadrul PSD care usor usor isi va lua zborul datorita intrigilor interne, ca apoi sa simta nevoia apartenentei la un partid cu putere …. normal PDL-ul

    daca miscarea e facuta cu cap, in trei ani de acum vom avea un mare partid PDL care v-a conduce detasat … dar sa dam un vot de incredere si prostiei romanesti si poate noul partid se va numi PD”S”L

    in ritmul asta o sa trebuiasca sa ne facem toti membri de partid …. suna cunoscut?

  5. D-nule Ciutacu, va rog invitati-l pe d-nul prim ministru in emisiune.Vrem sa stim ce program de guvernare are ( la “nasu'” era in ceata, nimic concret).Noi, astia de rand,avem o multime de intrebari sa-i punem.

  6. D-le Ciutacu, de ce sunteţi aşa de mirat de nomimalizarea lui Stolojan, doar nu vroiaţi lă îl numească pe Blaga sau pe Videanu, eu mă aştept ca în viitorul guvern să apară şi doamna Cocoş.

  7. Personal, in ultimile doua-trei zile, am evitat sa mai comentez, juma’ din sila, juma’ din speranta vaga si jenata, ca totusi, in vreun fel, lucrurile vor lua o turnura mai onorabila. Am rosit umilit si neputincios la aparatiile penibile ale presedintelui de mare partid geoana, mi-am mancat unghiile si mi-am activat ulcerul la vederea lui boc, jalnic papagal pupinbasesc, suit acum in copac precum scroafa, de catre “flexibilitatea” mai sus pomenitului geoana. Grotesc, rusinos si degradant, acest circ politic m-a scarbit atat de rau de tot si toate, incat am refuzat sa mai discut chiar si cu apropiatii. Mai presus de toate, am avut o revelatie: in acest stat fara de pereche, poate fi posibil ca intr-o zi, oamenii care mai deschid gura ca sa critice la tv, sa fie obligati sa taca sau sa-si schimbe “orientarea”. Mi-a sunat intr-un fel faptul ca toti realizatorii, in ultimile zile, aruncau in incheierea emisiuniilor, cate un “daca voi mai avea emisiuni..”. In mintea mea optimista, am crezut ca expira contractele si-i un fel de rasfat din vorbe al celui ce se stie stapan pe situatie. Am inlemnit insa auzindu-l pe mircelu ca reducerea la tacere a unor cristoiu, badea, stan sau gadea, ar putea fi si chiar se pare ca este, motiv de negociere la numirea ministrilor! Deci incepe! Adica pana la urma, s-a ajuns si la asta! Si alianta psd-pc accepta, pt ca sunt flexibili si nu vor sa blocheze…bla, bla, bla! Ma gandesc ca daca se puneau aia de la pedele cu pulilii pe ei, acolo-n cabinetul de la parlament, geoana si compania stateau cuminti, ba se desfaceau si la curele, sa nu cumva sa blocheze bunatate de negocieri, caci despre flexibilitate, ce sa mai vorbim?! Spuneam ca mi-e sila?! Oh, e putin spus, in limba romana nu exista cuvant care exprime sila, scarba dusa la paroxism pe care o simt eu acum. Singura satisfactie, slabuta, e ca si pupicuristii adoratori ai marinarului vad cu cine au de-a face, ca si pe ei tre’ ca-i roade.

  8. Am crezut ca numai mie mi s-a parut Mircea plin de un altfel de naduf aseara…
    Daca parafrazez ceva de genul: “Impuscati-l pe baselu'”…se pune “de rau” si incitare???!

  9. Domnule Ciutacu,
    va felicit pentru tzinuta emisiunilor , indiferent de invitat. Am insa o rugaminte ; discutatzi (daca nu e riscant ) cu Mihai Gadea si incercatzi sa-l lamuritzi ca narcisismul exagerat strica. La fiecare inceput de emisiune vorbeste de unul singur 12-15 minute , se ajunge la si jumatate , invitatzii nu apuca sa zica nimic. Dupa ce mai da niste melodii de catre Stan , mai trec 10 minute si…..gata, s-a terminat emisiunea.
    Sper sa va continuatzi contractul , e singura emisiune care mai are substantza.
    Cu stima
    Klaus Steinberg.

  10. De tot risul(sau mai degraba, plinsul)pina unde se pot cobori unii,doar,doar vor apuca si ei o bucata din ciolanul Puterii!Ma gindesc la zvonul care circula destul de insistent prin presa(desi eu cred ca toata tarasenia asta nu e decit o intoxicare ca oricare alta pornita se stie de unde!) in legatura cu asa-zisa mazilire lui Cristoiu,Badea sau Gidea.De ce cred ca totul nu este decit apa de ploaie? Simplul: pentru ca nu-l vad nici in ruptul capului pe Traian Basescu acceptindu-l la guvernare pe unul dintre cei mai mari dusmani ai sai(poate chiar cel mai mare judecind dupa isteria care il apuca cind vine vorba depre el)Ce-i drept,a facut-o odata,dar acum prea ar fi de cacao sa o mai faca o data!Plus ca si “conditili” sunt acum mult schimbate,si chiar daca el pare oarecum la fel de strins cu usa ca si atunci,acum il are pe Geoana,un ins bolnav rau dupa functii si care nu este- si nu va fi niciodata-un Adrian Nastase!Dar,mai stii?Daca se poate guvern (cine ar fi crezut vreodata,nici un nebun!)PD-L-PSD,de ce nu ar putea ajunge si Dan Voiculescu ministru in guvernul Traian Basescu?Pardon,in guvernul Teodor Stolojan?!Este ?

  11. Mi-e si frica sa scriu; cred ca deja astia ne cam urmaresc….. LOL
    Am auzit de “pe surse” ca robocop ar fi epileptic???
    Cica ar avea si fisa la “9′( zice-se ca e cam de multisor)
    Daca un jurnalist gaseste fisa si o face si publica cam ce s-ar mai alege de desemnarea grandioasa?
    Tema de gandire for all
    In rest , e bine, Fereasca Dumnezeu de mai rau…

  12. @ozzy osbourne… “Daca se retage PSD de la negocieri si ii trantesc dimpreuna cu PNL-ul guvernul in parlament? Nu ne facem de tot cacatul european?”

    Pice-l! Şi-apoi vedem noi cum o rezolvăm cu europenii… (eventual îl parfumăm…? ) 😉
    Dar nu-i dus pe-acolo. Se face că negociază, până apare SuZerAnus, nu?

  13. Din pacate, nu am vazut emisiunea dar maine o sa vad inregistrarea. Dupa zambetul larg de pe ecran, sunt convinsa ca a facut multe victime. Emisiunea, zic…

    Tineti-ma la curent daca voi avea un candidat la presedintie in familie:)

    ONM

  14. Ultima speranță a Ungureanului plin de ură amestecată cu slugărnicie libidinoasă: ”garda maghiară e obligatorie, pentru că permite guvernarea şi după un sabotaj PSD”.
    Ca orice ”supus fascist sadea” băiatu’ la disperare gândește în termeni de brută: Garda, Obligatoriu, Sabotaj.
    Mai este nevoie de vreun comentariu în afară de acela că s-a ținut de promisiunea de a se arunca de pe bloc asemeni lui băsescu de aia cu demisia în 5 minute?

  15. Pui pariu ca PSd nu intra la guvernare alaturi de PDl? daca PDl nu renunta la ideea cu UDMR atunci nici PSD-ul nu accepta O guvernare alaturi de ei.
    VREau Guvern PSD+PC si PNL.Doamne ajuta.CA nu am votat degeaba.

  16. Stolojan este un nebun, nimic mai mult. In timpul campaniei electorale pentru functia de presedinte, aceasta panarama a sarit la mine la bataie, in casa mea. L-am primit pe acest mutant in studioul meu de televiziune, Tele M Iasi, unde eram actionar majoritar, 100%, sa-si faca publicitate. A venit impreuna cu dl. avocat Adrian Mogos (PNL), dl. Relu Fenechiu (PNL), alti cativa demnitari, dar si cu doua fofeze vopsite blonde, consilierele robocap-ului. I-am dat o ora de emisiune, gratuit,in prime time si fara nici un fel de alta publicitate introdusa in transmisie, dar am servit tot personalul PNL, inclusiv pe acest nesimtit cu apa minerala, sucuri, cafele, ca orice gazda cu bun simt. Deci, nici un fel de beneficiu de la aceasta loaza, dimpotriva am scos o emisiune din grila de programe, pentru ca acest nebun sa-si faca reclama electorala la functia de presedinte. Imi era rusine de prietenul meu Adrian Mogos, asa ca am cedat in favoarea lui Stolojan, cu riscul de a fi amendat de CNA, pentru ca am schimbat emisiunea din grila de programe. Stolojan a intrat in emisiune cu Adrian Mogos si directorul de programe. Echipa masculina si feminina a candidatului Stolojan a fost invitata in sala de protocol pentru a urmari emisiunea. Cele doua fofeze blonde au vrut sa intre in studiou, langa camerele de luat vederi. Politicos, le-am explicat ca nu pot sta in studiou, pentru simplu motiv, ca nu este loc si pot deranja emisia si pe operatori,dar nu sunt nici scaune.Individele s-au suparat tare, ridicand vocile ca niste tate in piata. Le-am spus ca este spre binele dlui Stolojan sa-l urmareasca din sala de protocol, unde au tot confortul in acest sens. Cele doua “consiliere” m-au gratulat cu destule cuvinte urate, dar nu le-am pus la suflet, eram totusi gazda. S-au plictisit repede de emisiune, numai dupa cinci minute, iesind in curtea studioului, dar au revenit in sala de protocol. Eram uimit ca nu dadeau nici o importanta programului prezentat de Stolojan iesenilor pe ecran. Nervoase foc, au cerut o scrumiera de la portarul studioului. Acesta a refuzat politicos comanda fufelor, spunandu-le ca nu se fumeaza in cladirea televiziunii, datorita faptului ca toate incaperile sunt dotate cu alarme de foc, care pot declansa sistemul cu semnalizari sonore ce pot deranja emisia. Dar individele nu l-au crezut pe angajatul studioului, mai mult l-au facut nesimtit. Acesta a venit in biroul meu si mi-a spus ca cele doua femei vor sa fumeze, el nu le-a dat voie si ca fac mare scandal la usa studioului de transmisie. Am iesit din birou si le-am explicat politicos ca nu se poate fuma in studiou din cauza alarmei care se poate declansa. Individele mi-au intors spatele, dar mai intai m-au amenintat ca o sa am de-a face cu ele si cu Stolojan. Nu am dat importanta la amenintarea lor; moldovenii sunt mai domoli si mai educati, asa ca, nu am pus la inima. Dupa terminarea emisiunii, cele doua toape s-au repezit la Stolojan, spunandu-i ca nu le-am dat voie in studioul de emisie si sa fumeze, aratand cu degetele spre mine. De fata erau Adrian Mogos, Relu Fenechiu, directorul de programe, sotia mea, fiul meu si multe alte persoane. Stolojan, fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a repezit pur si simplu la mine, cu ochii rataciti in cap, setat, cu siguranta, sa ma pocneasca peste fata. Norocul meu, sau poate al acestui nebun, cu numele de Theodor Stolojan, a fost Adrian Mogos, care s-a interpus intre mine si mutant. Eu, Ticu Isari, gazda, am ramas perplex, nu mai aveam nici un fel de cuvinte, atitudine, reactie la atacul mujicului Stolojan. Invectivele candidatului la presedentia, Stolojan, Romaniei au continuat sa se reveres aspura mea si cu mai mare intensitate. Adrian Mogos si Relu Fenechiu incercau sa-l calmeze pe nebun, dar in zadar. Dupa ce si-a aratat toata barbatia asupra mea, spre satisfactia celor doua fufe, a plecat furios din studioul care i-a dat o ora de emisie gratuita. Relu Fenechiu s-a intors si m-a felicitat pentru calmul de care am dat dovada, spunandu-mi ca am facut foarte bine ca nu le-am dat voie sa fumeze, in studiou, celor doua blonde, consilierele lui Stolojan, care i-au mancat plamanii lui si organizatiei de la Iasi (PNL) cu mofturile si comportamentul lor. Iata, domnule Ciutacu, acesta este Stolojan, prim ministrul Romaniei. De un singur lucru imi pare astazi tare rau: ca nu i-am raspuns la provocarea cand a incercat sa ma loveasca, astfel aceasta panarama de papugai nu ar mai fi fost propus premier astazi; ar fi crapat, cu siguranta, pentru ca in raspunsul meu ar fi fost toata ura adunata impotriva comunistilor si securistilor de teapa lui care au nenorocit Romania. Sunt fiu de detinut politic si cunosc amarul pe de-a-ntregul.
    Ticu Isari
    Jurnalist Canada

  17. l.Am fost fericita purtatoare a unui carnet PCr timp de 12 ani, dar, credeti-ma, ce ni se pregateste acum il muta pe Ceausescu la gradinita!
    2.Capitalismul e plin de fisuri, pot spune ca e facut chiar ferfelita, iar dupa aceasta criza mondiala, evident provocata, dracu mai crede in ei.
    3.De ce ne privim viata ca pe un spectacol al altora, dragii mei?
    4.Stolo e bolnav cu creierii capului, la propriu.

  18. pentru d-l STAN : presedintele poate desemna un premier cind vrea muschii, sau mintea lui . in 10 zile trebuie sa depuna cererea de investire .in 15 zile se discuta . trebuie sa fie publicata hotarirea de constituire a parlamentului , numai din acea zi e valabila cererea .daca se face dupa 19 dec. desemnarea a picat si trebuie alta . poate fi aceeasi , dar trebuie un alt decret . de ce a facut-o acum .pentru a da un semnal ca numai cu pdl se pot crea majoritati …..in PARLAMENT . se urmaresc posturile la camere si in special la camera deputatilor.cu aceasta strategie ,si cu amagirea prostanacilor , acest post e sigur si, mult mai sigur , cel de la senat . asa iese votul secret . dupa constituire , daca e pina pe 18 , stolojan cere investirea si pica sigur .daca e dupa , se da acelasi decret si la termenul legal stolojan pica .(aici pot fi mici …hibe , de asta se cere votul, imperativ , pe 22 ). la a doua nominalizare se face o alta majoritate si aproape sigur trece .conducerile camerelor sunt cele de la prima si chichitele de aminare , care puteau duce votul in MAI cind alesii sunt siguri ca nu pot fi dizolvati , nu vor fi folosite . PROSTANACI DIN TOATE PARTIDELE , TREZITI-VA !

  19. bibliografie pentru cele de mai sus : replierile de ultima ora ale lui ungureanu ,pipidi ,lupea , patrasconiu ,…liiceanu . cartarescu nu stie , nu e socotit de incredere .

  20. Victor stiu ca locuiesti in Rahova.
    Si eu tot pe acolo mai precis pe Novaci 7.
    Vad ca dl primar general iti mai raspunde ba chiar iti ofera si joburi pline de provocari.
    Vreau sa-l intrebi tu pe dl primar general (pentru ca pe prima(r)tul de sector e inutil…) daca RADET-ul e capabil sa furnizeze apa calda si caldura acolo unde locuiesc eu.
    Atit am eu ca simplu cetatean al acestui glorios oras.
    In rest de guvern….dar pina nu se rezolva cu apa calda nu ma pot concentra pe problema formarii guvernului…

  21. Ca și alien, m-am tot abținut să comentez, pentru ca mi-e tare silă, iar lamentările noastre nu au nici un efect. Din păcate, sîntem în situația “cîinii latră, caravana trece”, unde noi sîntem cîinii…

  22. nimic de bataia de joc din saptamana aceasta legata de taxa auto??? nimic???? sunteti toti preocupati de aliante politice si ati stat toata presa impasibili la jocul pervers al guvernului!!! ma asteptam sa ziceti ceva despre atatea razgandeli!!!!!!!!!!!

  23. Apropo, de ce domnul primar general, simte nevoia “catapultärii” în jiltul prezidential !… Cu personaliatea sa “flegmaticä’,sigur, ar aduce beneficii imense pe plan international si nu numai!. Astept, în credulitatea mea, demararea lucrärilor la autostrada suspendatä (în fapt), cât despre “mochetarea” pasajului Universitätii este “de exceptie”, exact ceea ce lipsea unei capitale…cu pretentii europene!.

  24. Toata lumea isi bate capul cu negocierile cu robocop si cu guvernul. E pierdere de vreme, astia n-au nici o putere, cel putin in Romania.
    Cand o sa-si ia cineva degetul de pe butonul asta:
    http://www.ktd.ro/fin/forex_cotatii.php
    o sa vedeti ca v-ati pierdut timpul.
    Si mai sunt unii la o adica, care s-ar putea supara si pune de o greva fiscala. Da ce, sunteti de capu’ vostru?

  25. Eu nu inteleg. Nu poate si TRU sa vina sa spuna simplu: “Am fost un prost” sau “Am fost naiv” sau “Imi vine sa imi dau doua palme”, samd. in loc sa tot caute tot felul de explicatii si scarpinaturi intelectuale si scos acid in apa plata pe post de filozofia lui Peste Prajit si calcule machiavelice post-coitum trase din condei pentru a explica nimic-ul.

  26. de unde stie TRU ca voturile albe si cele anulate ar fi mers TOATE la pdl?
    e cumva ruda cu mama omida?
    si daca nu exista votul alb era
    varianta de a pune pe buletine 4-5 stiu ca anuleaza votul… asa ca ce balmajeste asta ???

  27. Daniela Popa, fost deputat FSN, PDSR, PSD+PUR, este preşedintele Partidului Conservator, veşnic participant la alegeri în dreapta semnului „+“ ce-l leagă de PSD. Potrivit acestui principiu al magnetismului, putem avea PNL+PC, PTTR+PC sau AGVPS+PC, aşa cum „burtierele“ de la „Sinteza Zilei“ se confecţionează după metoda: „Scriem Băsescu, apoi vedem ce adăugăm“.
    (evz)

  28. O intrebare sincera: Care a fost secretul reusitei Oanei N.Mizil? O campanie bine organizata, Vanghelie sau amandoua la un loc? Nu asi fi crezut ca o doamna tanara,fara notorietate, cu un trecut familial la fel de atacabil ca al d-nului Oprescu,sa-l “darame” pe Jiji.

  29. @barbu: inteleg c-o propui premier pe Daniela Popa? sau pe Gadea?
    @Ioana S: va poate raspunde ea.
    @carmen: cand o sa am nevoie de subiecte de la dvs, o sa va contactez.
    @Cosmin: unde-mi raspunde mie? vad ca raspunde unora care-mi cauta slujba fara sa ma-ntrebe daca am nevoie. altfel, eu nu l-am sustinut pe Sorin Oprescu in schimbul apei calde si al caldurii. sau, ma rog, sper sa le asigure pentru toti bucurestenii, dar nu-mi permit sa-l si invat cum sa faca asta. daca stiam, ma faceam eu primar in locul lui.

  30. Domnule Ciutacu,
    O minima cunoastere a manierelor elegante, v-ar fi dictat, in calitate de gazda, sa motivati printr-o formula conventionala, refuzul de a publica comentariul meu pe blog-ul Dvs. Observ ca va lipseste acest exercitiu! Pacat !
    fara stima
    marcus

  31. @marcus: v-am mai spus o data si n-ati inteles. daca vreti sa faceti literatura, ori va faceti blog, ori scoateti o carte. blogul meu nu e si nici nu va deveni o platforma de promovare a talentelor autohtone.

  32. Numai ministrul justitiei sa nu ajungi,ca o sa aiba Base cosmaruri cu tonomate si o sa rada tot ce e Sedatif PC prin farmacii.

  33. Domnule Victor,
    Va multumesc pentru raspunsul franc, cu toate ca eu in niciun caz nu incercam, prin postarea respectiva, sa-mi “auto-promovez talentul literar autohton” pe o jmecherie virtuala autohtona. Pur si simplu am considerat ca cititorii blog-ului dvs. sint dotati cu simtul umorului. Punct.
    Imi cer scuze pentru incovenientul de imagine si intruziunea de inteligenta intr-un blog care nu asteapta decit adulatiuni adresate jupinului si va doresc sincer,
    Sa fiti iubit si Sarbatori Fericite,
    marcus

  34. v-ati mai retras inca o data, astept revenirea urmatoare. da’ fara texte-fluviu.

  35. Domnule Victor,
    Dvs, chiar nu intelegeti ca eu nu scru pentru a intra in Istoria lIteraturii Romane a lu’ Liiceanu, ci pur si simplu ca forma de opozitioe civica fata dee ceea ce se intimpla acum in Romania. Domnule Victor, chit ca sint comandant de nava, am 54 de ani, m-am plimbat prin toata lumea, nu pot ramine indiferent fata de faptul ca am ajuns din nou la nivelul anilor “80, cind sotia imi spunea sa nu ramin la New Orleans, CA EA SI COPII NU MA VOR URMA. Dvs., sa va dea Dumnezeu sanatate, comentati, cistigati bine, dar nu va ginditi cum scuipam noi televizoarele. Cit este Opozitia in noua formula: mai mare decit a lui Hitler, inainte de a incendia Rechstagul? Eu cred ca pe undeva aproape de cifra respectiva. Domnule Victor, poporul roman este un poppor care stie sa rida si sa aleaga, dovada bancurile ceausiste si zidul de la Tirgoviste.
    Dar n’are rost.
    Oricum daca nu mi-ar fi placut de dvs., as fi facut pe dracu’n patru, si tot v-as fi injurat personal sau eventuasl scuipat.
    pacat ca n-ati inteles nimic!
    Sarbatori fericite
    marcus

  36. Eu v-am spus ca Stolo e cam dus. Din aranjamentul ,,monstruoasei coalitii” singura mea satisfactie este ca toti ,,elitistii”inchinati lui Basescu nu mai stiu cum s-o mai dea la intors, sunt total ,,mototoliti”, le-a disparut ,,obiectul muncii”.

  37. Pana nu vine Baselu nu se face nici un guvern!Acum depinde cat….inghite pe drum!Sigur o sa mai arunce vreo fumigena,sa-si bata joc de P.S.D.!
    Daca ramane la guvernare in ori conditii,licuriciul Geoana va mai pupa la guvernare , cand mi-oi vedea eu ceafa!

  38. Cu neuronii-n pioneze, vom avea noi un premier de criza! Scuzati ca am devenit poetic, da’ nu vi se pare ca noul slogan este: “Sa va crizati bine!”, urmat bine-nteles de un ha, ha, ha!!!

  39. Si dac-as avea banii lu’ Jiji, as baga slujbe la toate bisericile, inclusiv in constructie, fie sa nu le iasa astora alianta, fie sa se duca tara asta de rapa cu totul, ca sa nu mai vad, aud, inghit, atata kkt!

  40. Corecta observatia ta Victor!
    Nu ti-a raspuns tie primarul general.
    Problema mea e ca incep sa ma satur de mistocareala de TV a domnului primar.
    Daca de la un agramat (Vanghelie) nu am nicio asteptare de la dl primar general ma asteptam la mult mai mult.Deocamdata nu am vazut decit piete volante (mare realizare ce sa zic!) si glume care incep sa semene din ce in ce mai mult cu ale lui Basescu.
    Mai am rabdare, e inca devreme, nu a avut timp.As vrea sa aiba o strategie pentru traficul asta de cosmar, chiar si imprumutata, furata nu ma intereseaza dar sa zica “uite asta e strategia mea si sigur se va circula mai bine cind o sa devina realitate”.
    Mai am o chestie legata tot de primarie pentru ca politica “macro” nu prea ma pasioneaza.
    Crezi ca am succes daca fac o plingere la ADP sector 5 impotriva celor care blocheaza domeniul public cu tarusi pentru parcare?
    Multi dintre vecinii mei “baieti destepti” s-au improprietarit in fata blocului cu locuri de parcare batind cite un tarus.Ma dispera tupeul si nesimtirea multora din concetatenii nostri.
    Imi vine sa fug undeva unde nu exista oameni…
    Am constatat ca nu mai am niciun fel de compasiune pentru suferinta umana.Imi pare rau de animalele aflate in suferinta (cai,pisici,caini etc)dar pentru oameni nu simt nimic!!!
    Intr-o seara am vazut la stiri un Audi A nu stiu cit incolacit dupa un copac, soferul evident mortaciune si nu am simtit nimic…
    E posibil sa fiu un mare nesimtit fata de suferinta umana dar oamenii din jurul meu m-au facut asa!

  41. Tocmai ce am descoperit acest blog. D-le Ciutacu, daca v-ati facut blog pentru ca sunteti vedeta, ati gresit. Eu habar n-am de dumneavoastra. Asa ca nu pot sa spun nici daca v-am iertat, nici daca nu v-am iertat ca sunteti cel mai bun!

  42. ESTI TARE NEA CIUTACU.BAGA MARE,NU TE UITA LA ASTIA CARE TE FAC TONOMAT.
    DAR FIICELE LUI BASESCU NU SUNT TONOMATE?
    DAR NOI TOTI ASTIA CARE MUNCIM CA PROSTII NU SUNTEM TONOMATE?
    DAR BASESCU NU E TONOMAT CA ”DADEA PE GUSA”
    TOTI PRIETENII SI COLEGII DE ECHIPAJ CIND NAVIGA? BASESCU NU A MAI AVUT CURAJ SA NAVIGE IN CLIPA CIND NU A MAI AVUT SECURITATEA IN SPATE SA-L SCOATA DIN TOATE CACATURILE IN CARE SE BAGA CA PROSTU.
    A MANCAT BATAIE IN INSTITUT DE NENUMARATE ORI CA-SI ”DADEA IN PRIMIRE ” COLEGII.
    A AJUNS PRESEDINTE CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE SI TOT ELE IL VOR ZBURA DE ACOLO.
    E UN TIP FRICOS,LABIL CU UN CAMELEONISM INASCUT.PACAT CA ROMANIA E CONDUSA DE ASTFEL DE OAMENI.

  43. Graţie laşităţii şi duplicităţii pe care au jucat-o diriguitorii maselor, România, astăzi suferă grav. Solidaritatea de clan şi organizarea de tip mafiot, la toate nivelele, unesc partidele politice în acţiuni malefice care se vor răsfrânge mai târziu asupra întregii populaţii… Trezite din somnul letargic, anumite partide par să nu mai ţină cont de doctrine, idealuri etc. Când e vorba de guvernare îşi dau frăţeşte mâna şi-şi bagă picioarele în ea istorie. Tare mi-e teamă ca românii să nu se trezească cu un soi de mutanţi ai tranziţiei, mai lacomi şi mai indiferenţi. Fără onoare, ruşine sau sentiment al datoriei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.