Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Băi, poporule suveran, pe cine şi de ce?

Similar Posts

205 thoughts on “Băi, poporule suveran, pe cine şi de ce?

  1. Am votat cu Oprescu.Este singurul care-l poate bate pe Basescu intr-o confruntare directa la tv.O sa vedeti ca asimetricul chiar va refuza sa se prezinte la asa ceva.Sper ca Oprescu sa rezolve macar un singur lucru(sistemul sanitar-aici se pricepe) si tot este bine.Ceilalti nu au facut nimc zeci de ani.Hai doctore iti doresc sa-l operezi pe asimetric.Bafta multa, si tu Victore nu-l mai tachina pe doctor ca poate te imbolnavesti si atunci sa vezi.Am glumit Victore si parca vedeam imaginea,tu la consult si Oprescu cu mistoul pe tine.Haios! Sa-i sustii pe cine vrei tu Victore dar sa-l dam jos pe Basescu.

  2. Observ ca a prins foarte bine ideea lansata diversionist cum ca tatal lui Mircea Geoana ar fi fost ofiter de securitate. Spre stiinta marii prostimi care pune botul la toate canalele urat mirositoare: tatal lui Mircea Geoana a fost ofiter de cariera, apartinand M.Ap.N. si a fost seful Apararii Civile, asa ca mai lasati-o moale cu securitatea ca mai securist decat marineru` el lider massimo, nu prea avem prin politica actuala.
    PS. Nu votez cu Geoana, am postat doar pentru adevar.

  3. l-am votat pe Crin Antonescu . momentan este singurul candidat plauzibil la functia de om de stat in Romania

  4. Crin, pt. ca e “alt fel” !!!
    Crin, pt ca NU e comunist!
    Crin, pt. ca NU e ipocrit!
    Crin, pt. ca NU e incult!
    Crin, pt. ca NU e corupt!
    Crin, pt. ca NU e imoral!
    Crin, pt. ca NU e la fel cu toti ceilalti! Singura problema e ca nu stiu daca toate acestea ajuta in aceasta tara…..

  5. buna,
    nu este nici unul mai bun ca altul si oricare ” va avea bafta ” sa apuce Cotroceniul in nici un caz nu va fii meritul sau absolut , va fii aceeasi inversunare care l-a “uns” domnitor pe Constantinescu . Pentru cei mai tineri, si atunci pe fondul scarbei totale fata de Iliescu& Comp a iesit presedinte Costantinescu. Si totusi avand in vedere ce se intampla acum in Romania anului 2009, raman ferm la convingerea mea, referitor la clasa politica. In Romania de dupa “deranjul ” din decembrie 1989, au existat doar doi politicieni in adevaratul sens al acestui cuvant, mai este doar unul. Acestia au fost dl Coposu, si respectiv dl Iliescu. Restul…abureala si nici macar o abureala de calitate. Numai bine la toti.

  6. Eu l-as vota pe Geoana…in fond presedintele are rol diplomatic, si el e diplomat de cariera…ps:a se studia ce a reusit sa faca “jucatorul” de turca…

  7. Domnule Ciutacu,

    Va rog respectuos sa faceti lumina in cazul admiterii la INSTITUTUL NATIONAL DE MAGISTRATURA, devine din ce in ce mai greu, cu probe din ce in ce mai arbitrarii, probe in care subiectivismul are un rol hotarator.In prezent, examenul are loc in organizarea CSM si conta in trei probe: test grila de verficare a cunostintelor de drept – 75% din punctajul total, test de verificare a rationamentului logic – 120 de intrebari 15% din nota finala si interviu – 10% din nota finala. La prima vedere, un examen care testeaza corect aptitudinile candidatilor ( aproape 3000 in fiecare an). Dar, daca veti urmari pe site-ul CSM desfasurarea concursului pe mai multi ani in urma( sa zicem din 2005 pana in prezent) http://www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=1002 veti observa ca , in fiecare an FARA EXCEPTIE grilele sunt gresite- fapt dovedit chiar de contestatiile la barem aprobate- ca sa nu mai zicem de cele neaprobate, grile care nu sunt din tematica de examen, grile lasate eronate , chiar si dupa contestatii, grile care dau raspunsuri care contravin oricarei gandiri juridice , sau care au ca raspuns corect , nu ce se afla in lege ,ci ce se aplica in practica, de parca un candidat ar trebui sa stie ce se aplica in practica.
    Sa zicem ca, dupa un an de munca intensa (5 ore pe zi), reusesti sa treci de testul grila, cu toate greselile acestuia ( in fiecare an trec 250-300) si speri sa fii in cei 160-200 de candidati admisi, gandindu-te ca toti candidatii au sanse egale si ca examenul e corect ( desi sunt putini care nu au suspiciuni ).
    Ajungi la testul de logica… “o sa fie mai bine “ iti zici, ca stii cum e ca l-ai dat si anul trecut si ai obtinut un scor bun. Mai gandeste-te o data! Anul acesta au introdus o mica modificare: nu se mai dau 100 de intrebari ci 120, cu un timp mai mare de solutionare. ‘Foarte corect!’iti spui din nou. Mai incearca! Din cele 120 de intrebari 20 nu sunt punctate si, aici e aici, nu se stie care sunt cele 20 de intrebari nepunctate. Deci, daca faci corect 80 de grile si ai ghinion sa le faci si pe acelea 20 nepunctate , ai 60 de puncte, in loc de 80. Asta inseamna subiectivism si aleatoriu!!!!!
    Dar, in ciuda faptului ca ti se pot lua 20 de puncte din munca ta, ai avut noroc si ai luat 7 la logica , situandu-te in primii 100 de candidati dupa logica. Am intrat! Iti zici, plin de bucurie, dar poate ca te grabesti! Urmeaza interviul
    La interviu se dau 40 de note de 10 , o gramada de 9 si tu iei opt si cazi examenul, din cauza unui interviu. Bun, dar ce am gresit!?Ce a facut diferenta intre mine cu 8 si ceva si ala cu 10?Nu o sa stii niciodata ca la interviu nu ai voie sa contesti nota si iata cum cazi un examen pentru care te pregatesti de 4 ani din cauza unui alt act aleatoriu si subiectiv, pe care, culmea, nu il poti contesta.Poate ca nu ai raspuns corect la intrebari de tipul “ De ce ai ales meseria de magistrat?” , “ Iti place sa lucrezi in echipa?” sau poate ca nu am comentat cum trebuie maxima primita?sau poate m-au depunctat la limbajul trupului? Sau poate ca au avut nasul prea mare sau urechile ptrea mici? NISTE NESIMTITI CARE ISI BAT JOC DE CANDIDATI!
    Sa presupunem ca am trecut si de interviu si ca sunt intrat. Sunt in al noualea cer! Nu mai am decat examinarea medicala si testarea psihologica – niste formalitati! Gresit!!!!! In urma cu ceva ani o persoana a fost respinsa pentru ca avea cancer! FATA A CONTESTAT IN JUSTITIE SI A CASTIGAT!Dar daca nu contesta? Era respinsa?! Era!
    In octombrie 2009, 10 candidati a picat testul psihologic, deci au picat examenul! Dupa atatea probe luate, dupa un test de logica luat cu brio, au considerat psihologii ca esti dus cu pluta si ca nu corespunzi meseriei de magistrat!RUSINE!!! Judecatoarei care a condus beata i s-a facut testul???????
    Discutand cu cativa procurori tineri, acestia mi-au relatat ca cei care au intrat in magistratura in ultimii ani sunt foarte slab pregatiti! Cum asta, dupa teste asa de grele pe care 80% dintre magistratii actuali le-ar pica, nu sunt pregatiti?
    Poate sunt pilosi si au intrat pe pile?! Nu stiu ce sa cred, cert este ca sunt multe ‘manarii’ la acest examen. Se aude ca la interviu , notele se pun cu grilele de logica pe masa, dand astfel nastere la aranjamente si permutari.
    STIATI CA, IN ANUL CAND SEFUL CSM ERA GALCA, A INTRAT LA MAGISTRATURA, PRINEXAMEN FIUL ACESTUIA!!!! ACELASI LUCRU S-A INTAMPLAT SI IN CAZUL LUPASCU!!!!SUNT CONVINS CA AU INTRAT PE BUNE!!!
    STIATI CA LA EXAMENUL DIN 2009 TAINUIREA ESTE ACELASI LUCRU CU FAVORIZAREA INFRACTURULUI???
    FAC APEL LA DUMNEAVOASTRA PENTRU A FACE CEVA ( CE PUTETI SI VOI ) IN ACEASTA PRIVINTA, CACI ALTFEL, JUSTITIA LA NOI VA RAMANE OARBA!!!!!!!

    UN ANONIM CARE A FOST CANDIDAT LA MAGISTRATURA

  8. Sper din tot sufletul ca viitorul presedinte al tarisoarei noastre sa fie Crin Antonescu. De ce?
    -pentru ca nu e comunist
    -pentru ca are coloana vertebrala
    -pentru ca a dovedit ca e uman
    -pentru ca stie sa vorbeasca (chiar daca nu are prea multa treaba cu limbile vestice, dar asta se poate repara)
    -pentru ca politicos
    -pentru ca arata bine
    -pentru ca il are alaturi de Dinu Patriciu-omul care a facut un imperiu dintr-o afacere (daca ma intrebati pe mine l-as pune pe Patriciu prim-ministru fara sa ma gandesc. Daca a reusit sa faca ce a facut din acea afacere, va gestiona sigur economia tarii foarte bine)
    -pentru ca nu e corupt

  9. Singurul care n-a promis ceva, orice, pt a se suci apoi, e crin. Nu zic ca n-ar putea pe viitor, dar acum asta e. Mai are si alte calitati, desigur. Oare savantii, nu aia de renume mondial, n-ar putea clona cate-un pic de la baietii astia si sa ne daruiasca un candidat nou-nout, modern, demn, sincer, bine intentionat, patriot, curajos, educat, inteligent, cultivat, elegant, frumos, spiritual?! Un candidat pe care sa-l respectam si sa-l iubim si cu care sa ne mandrim ca ne reprezinta in lumea larga.
    Eh, bateam si eu campii, deocamdata l-am votat aici pe crin.

  10. Buna Ciutacule. Am aflat ca dupa un viol, victima isi blocheaza amintirile intr-un colt indepartat al subconstientului si ca doar prin hipnoza sau multumita unui soc puternic ajunge sa retraiasca senzatiile avute in acele momente traumatice. Prin analogie pot spune acelasi lucru despre Poporul Roman. Oare de cate sedinte de terapie sau de cate socuri puternice avem nevoie pentru a putea constientiza pericolul ce ne pandeste in aceste vremuri? ‘Mama’ Europa este prea ocupata cu propriile probleme si nu realizeaza ce face ‘copilul teribil’ Basescu in camera alaturata. Pai, ce face? Pune bazele unei dinastii semi-comuniste asemanatoare celor de dupa razboi. Alaturi de el se afla o masinarie lipsita de coloana vertebrala care-l slujeste fara cracnet: PDL. Aceasta formatiune nu are doctrina, nu are convingeri politice, nu are o aparenta orientare… Are ca scop unic impingerea lui Basescu in fata noastra si promovarea acestuia pe post de campion absolut al democratiei. In schimbul obedientei PDL primeste papica, bani de-o terasa in Monaco, tu-tuu-ri nostime si lucioase, hainute de firma si acoperisuri in zone bune din Paris, Londra sau Viena. Alaturi de PDL s-au alaturat si cei mai periculosi dintre exponentii zilelor noastre, oameni la care nu ne-am fi asteptat, formatori de opinie precum Gabriel Liiceanu sau Patapievici & Co. Ceea ce ma-ntristeaza este ca am mai auzit de intelectuali raliati politic insa cum am mai spus, daca PDL nu are doctrina, la ce s-au raliat dinsii? Eu cred ca dinsii s-au spurcat la leasing-uri scumpe, calatorii exotice si in general, la cam tot ceea ce pimesc membrii PDL pentru slugarnicia lor. Cam asa s-ar putea explica cataracta de care dau dovada si asta ii face si mai periculosi decat ne-am imagina. Noi insa, stam linistiti pe marginea abisului si contemplam cu seninatate imbecila cerul in timp ce Basescu si PDL se pregatesc sa ne faca vant. Romani, TREZITI-VA! Votati un candidat CE POATE FI INLOCUIT DEMOCRATIC daca nu ne mai reprezinta!

  11. Eu numerg sa pun stampila, daca aparea Mircea Badea pe acolo mai ziceam.. dar asa.. no way :).

    Toata stima.. >:D<

  12. Base se pregateste sa fuga din tara.Cu vaporul.Dute draga!! Dute!!!
    Ia-o si pe blonda cu tine stimabile.
    Sigur gasesti unde sa o vinzi.
    Ia-l si pe micut si instaleaza-l in varful catargului.Tot aveai nevoie de un papagal.
    Parca nu mai am rabdare sa vina ziua votului.
    Ar fi bomba secolului ca Baselu sa nu intre in turul doi.

  13. Victore trece pe Mircea badea acolo in sondaj si sa vezi ca in 2 zile e primu cu 45 % din voturi!!

  14. L-am votat pe Crin Antonescu,deoarece desi nu este bogat a reusit sa se mentina in politica,a perseverat,a avut rabdare si si-a spus punctul de vedere chiar daca nu a fost prea sustinut de conducerea partidului.Ca nu este in gasca celor bogati si puternici se vede,dar este puternic prin tenacitate si dorinta de a schimba mentalitati.Eu asa il percep,un baiat de intelectual roman,fara fite,el insusi un intelectual,fin si onest,dar nu molatic si slugarnic.Este pt mine modelul de luat in seama pentru insanatosirea generatiilor tinere.Crin Antonescu a reusit ,intr-o lume nebuna de a se imbogati material,sa-si pastreze niste valori pt care au luptat inaintasi intelectuali.Ma simt om cand privesc evolutia lui Crin Antonescu,ma bucur ca si noi,cei saraci,avem semeni de vaza.

  15. Crin, dar cu ochii inchisi, ca nu cerd c-o sa faca nimic. SPER doar sa n-o mai vad pe blonda decat in ziarele de scandal, cand le ia Badea la puricat.

  16. Nenea Ciutacu, oricat as vrea sa nu-i dau dreptate noului candidat la presedentie, sunt scarbit. Dar nu inseamna ca o sa-l si votez. Din pacate, nu prea avem ce sa alegem. Mai e si chestia cu referendumul, asa ca la tara, toata lumea o sa zica, ia uite si buimacii astia s-au buhait destul, hai mai putini, fara sa inteleaga treaba cu parlamentul bicameral sau unicameral.
    Daca vaporeanul iese din nou comandant la carma Romaniei, nu prea vad decat o dictatura prezidentiala mai rea decat cele cate au fost pana acum pe aici. Omul e razbunator si nu prea are el jena de straini, UE, NATO si altii, ONU, UNICEF, FMI, BERD, etc,etc,etc, asa ca primul lucru pe care o sa-l faca, o sa calce in si pe picioare presa, acest boomerang minunat, care in ultima vreme l-a cam lovit acolo unde-l doare mai tare: imaginea de incoruptibil si de luptator-jucator cu valurile marii.Pardon, valurile vremii. Eu, cel putin, nu lucrez in acest domeniu, asa ca mi-am luat ratia de libertate in Romania si s-ar putea din pacate sa zic EU-RO-PA!!! Nu m-am gandit pana acum sa fac acest pas, dar vad ca altfel nu se mai poate si nu sunt unul chiar tinerel sa o iau de la capat pe alte meleaguri, unde nu umbla cainii cu covrigi in coada. Va sustin in lupta pe care o duceti cu acest tsunami.

  17. Haha. Si eu sper ca atunci cand va fi sa votam, internautii lui Crin sa nu ramana aici, pe net. Sa iasa la vot. Era bun votul online pentru el. 🙂

  18. “Am votat aici cu Crin. Cum facem sa nu mearga la vot toti tiganii, ciobanii si taranii si sa dea totul peste cap?

    De unuplusnoua”

    Mi-a placut mult comentariul acesta. 🙂

  19. Daca este ceva in tara asta care imi provoca o scarba teribila,sunt aceste maimutoaie smechere care se cred politicieni(vise taica,vise….asa cum spune un banc).Ma intreb de foarte multe ori daca suntem un popor naiv sau tampit, sa inghitim tot ce ne servesc acesti politicieni jalnici,(pntru ca sunt total paraleli cu asa ceva)dar foarte destepti si cu mana lunga cand este vb de bani.Voi alege sa votez cu Crin,cel putin pana in momentul de fata el este cat de cat un personaj politic mai normal si mai de bun simt decat ce este pe scena politica romaneasca.

  20. pfff…am tot stat si m-am gandit…antonescu sau oprescu? fiind un om care l-a votat pe basescu atunci cand a candidat…iti poti imagina ca acu imi dau cu pumnii in gura singura…si mai ca nu-mi vine sa ma duc la vot,de teama sa nu fac alta tampenie contribuind -din nou- la ceea ce ar putea fi distrugerea tarii.dar,romanca fiind,o sa ma duc si o sa-l votez pe oprescu.deocamdata mi se pare cea mai buna solutie,desi e un vot anti…TOT.Oprescu are avantajul de a nu fi sustinut(inca) de nici un partid.Bafta lui.Om vedea ce-o iesi si de data asta.

  21. Bunul simtz a lu’ Crin, asta E, asta-mi trebuie, putin respect.Simt ca ma respecta ca om.
    M-am saturat de basinile lui A TOT PUTERNICU’ BASE ! care te face prost in fata.
    Da bai, alegatorule, omule, individule, esti un prost cat mai trebuie sa “mirosi” basinile lui BASE ?

  22. INTREBARE. Exista pericolul ca oricare dintre urmasii spanului sa beneficieze de “averea’ adunata cu grija, adica controlul tuturor serviciilor si subordonarea justitziei. Cat ar mai fi pana la inlocuirea lui El Maximo cu El Maximo 2? O fi oare frustrat Crin Antonescu ca sta inca la bloc? O fi oare adevarat ca Oprescu e sincer? Marinelul e doar un smecher ieftin si diabolic, dar oare va plati politzele neonorate la timp? Cine va trata romanica de virusii implantatzi de bashinescu in organele vitale? (Inculta de EBA, Nutzi Spaima…, Boc Molusca, etc, etc, etc)Credetzi ca a venit momentul sa traim si bine?

  23. In primul tur, am zis Crin Antonescu. In al 2-lea, pe oricine, mai putin pe Basescu sau Geoana, chiar si pe, vorba lui Badea, Nati Meir…

  24. Mai baieti lasati-l pe Antonescu,ca am mai avut unul in trecut ce se numea asa si stiti ce a patit.
    Votati Oprescu ca are boase cum zice nea’Victoru’si mai are si un ,,bisturiu,, sa-i lase pa altii fara ele,daca se baga in treaba lui.V-am pupat.

  25. P.S.
    Apropos de Crin,mai copii bunul simt nu are ce cauta in politica,daca ai de ala fa-te profesor nu,etc,etc.

  26. M-am oprit la dnul Crin Antonescu deoarece restul…no comment.Sper din tot sufletul sa nu castige Basescu.PSD,PDL…este unul si acelasi.Nu au facut nimic in cei 20 ani de guvernare.Sper ca dnul Antonescu sa ne reprezinte pe noi cei de rand.Nici unul din ceilalti candidati nu cred ca merita postul de la Cotroceni

  27. Sincer, poza nu numai ca nu ma inspira, dar e si cea mai proasta gluma pe care am avut neplacerea sa o vad azi.

  28. Acum 5 ani cand era Alianta DA, l-am votat pe Basescul din toata inima, pentru ca am crezut intr-o schimbare.
    Azi sunt total nemultumit de faptul ca este un TRADATOR, timp de cinci ani a facut numai mizerie atat el cat si oamenii pe care ia promovat, daca nu era PNL-ul NU MAI PUPA EL COTROCENIUL cu toate lacrimile lui de crocodil.
    Sa ne lase si sa se duca pe barca lui, doar acolo este el capitan.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  29. Eu zic ca nu putem vorbi decat de crin Antonescu. Nu e perfect, mai are mult pana la a deveni liderul perfect, dar cred ca are un fond bun si ne-corupt ca restul. Timpul va arata daca e adevarat. Oricum, sper din tot sufletul sa nu mai castige Basescu, desi l-am votat cu surle si trambite data trecuta (si in continuare fata de Nastase, cred ca a fost alternativa corecta), dar din pacate si-a batut joc de aceasta sansa, de oamenii tineri care l-au votat, si la fel ca si Nastase, a dezvoltat un cult al personalitatii care e mai presus de orice, de popor, de promisiuni, de ce e important.

  30. Te felicit pentru prestatia de asera de la Sinteza zilei.Avramesu este un tip plin de sine ,increzut,lipsit de educatie,de bun simt.Asa ni s-a parut mie>

  31. Crin în turul I şi II. Simt că este ceea ce vreau şi doresc pentru România. Bun simţ şi decenţă

  32. buna seara.eu votez crin pentru ca reprezinta altceva pentru politica romaneasca.reprezinta tineri cu studii, o alta atitudine, o alta fata a politici romanesti.avem nevoie de un om stabilizator si diplomatic.o seara buna !

  33. Crin. Si incepe sa-si arate coltii 😀 prin atitudine, expresie, etc. Dar … tot uman ramane. Turul 2? daca intra base in 2, contra lui. Daca nu…..eh, crin cu oricare: crin; alte variante …. dau cu banu sau neprezentare (pe ideea ca “bine ca a plecat base”)

  34. Eu votez Kelemen Hunor in primul tur, desi nu sunt de etnie maghiara. Dar mi se pare singurul om cat de cat de bun simt. Daca americanii au un presedinte de culoare, si uite ca e bine, de ce sa nu avem si noi unul ungur? Tara nu ne-o vindem, pentru ca nu mai avem ce vinde din ea, ca daca am avea, n-ar mai fi atata tam tam.
    Ii sustin in general pe liberali si politica lor, dar nu tura asta, pentru ca eu nu cred in Crin, care s-a trezit peste noapte salvatorul Romaniei si ne spune noua ca este integru si capabil. Il vad la televizor in diverse functii de cand eram mica. Daca e asa de bun, de ce nu a facut toti anii astia ceva?
    In turul doi, intrucat n-o sa mai am candidat, din pacate, voi vota anti-Basescu, sau voi anula votul, in cazul in care trebuie sa aleg intre Basescu-Geoana sau Basescu-Oprescu pentru ca, nu-mi pot asuma raspunderea morala ca unul dintre ei sa iasa presedinte pe votul meu. Romania, the land of choice…ma gandesc tot mai serios la alegerea de a pleca definitiv.

  35. Crin, nu sunt votant PNL dar cred ca este cel mai curat, sper sa ajunga “VODA”

  36. Presupun ca doctorul lucreaza pentru a repara ceva nu sa strice totul precum “marinelu” dragutul de el.Desigur ca nu are sanse dar va incurca mult de tot.

  37. Proverbele reprezinta sinteza experientei unui popor, acumulata in veacuri. Am ales doua exemple: “Vorba multa, saracia omului” si “Unde este vorba multa, acolo e treba scurta”.
    Se poate deduce ca se pot obtine rezultate mai bune folosind mai putine cuvinte. Am observat ca oamenii nu mai au timp si rabdare sa asculte cuvantari lungi si plicticoase, din care nu retin mai nimic, mai ales acum, in campania electorala. Sunt convins ca Crin ar avea mult de castigat folosind un tip de mesaje concrete, comprimate, el fiind si un orator deosebit. Scurt si cuprinzator!
    Cu prietenie, Cristi Avramescu, 9 oct. 2009

  38. o sa-i stampilez pe toti,sa nu se supere niciunul! O sa ne ia dracul cu oricare din jegosii astia instalat in fotoliul prezidential de la Cotroceni!!

  39. Este din punctul meu de vedere cel mai sincer si realist dintre toti candidatii. PNL a dovedit prin fosta guvernare ca are cei mai buni specialisti pe domenii( comparativ cu celalalte partide).Dle.Antonescu,fiti mai agresiv ! dar nu in stilul smecher al lui Oprescu sau grobian al lui Basescu ci in stilul de gentleman ce va caracterizeaza !

  40. -in primul tur il voi vota pe crin, cu toate ca parca si-a mai pierdut alea 17 kg de acid din discurul anti-partzescu cu care ma obisnuise, adica cele cu care facea diferenta fata de alti candidati,pastrandu-si in acelasi timp bunul simt cu care-i inzestrat din plin.
    -cu geoana, nooo. omul asta, de cate ori il zaresc pe sticla, imi evoca o ejaculare precoce. se da el invartosat nevoie-mare, da’ cand trebuie sa inscrie se dezumfla ante portas.
    daca era coios isi tinea partidul in opozitie, musca si sfasia jugulare, provoca niste hemoragii mortale, si nu-mi intra cu gollum de mana in laturile guvernarii.
    -cu sorin, deocamdata, nu. poate in turul doi, daca nu trece crin. anumite asemanari cu promisiunile facute si neonorate, precum ale actualului “ctitor” cotrocenist la vremea cand se juca de-a edilu’-debilu’ prin bucale, imi impun un soi de rezerva pe care nu mi-as fi dorit-o, zau. ce sa-ti fac sorine, oi fi tu un bon vivant/bon viveur poleit si istetel, da’ acum suflu si-n frigider cand il deschid.
    -de restul,ce sa zic? toti o apa si-un pamant, cu marele fecaloid in frunte, cadea-i-ar clopotu’ ala nou de la cotroceni in moalele calvitiei prezidentiale sa-i cada…

  41. Antonescu
    Macar e mai domn si ar putea exersa minciuna mai putin decat ceilalti (cu un pic …)

  42. Victor, felicitari petru tot ce faci! Da`mi voie sa inveselesc putin atmosfera 🙂

    Deasupra`ti cerul se inalta
    Dar tu privesti tacut in jos
    Si milioanele de oameni te admira
    Cum iesi “pa pa” pe usa cea din dos.

    Iar dupa ani de prada in tarisoara noastra,
    Te`ntorci din nou la PDL`ul tau blegit,
    Si iti doresc ca sa te`astepte
    Paine uscata, ceapa si un Boc prajit.

    Acuma tara e pustie si cernita
    Si cam miroase`a cimitir.
    Cand vistieria`i inca proaspat ravasita
    De Udrea, Pogea si Berceanu
    Imi mai doresc un singur lucru!
    Sa nu ne mai vedem la anu`!

  43. Il sustin pe Crin Antonescu ,pentru ca e net superior celorlalti ca si Iohnes Klaus pe care nu-lvreau doar ca prim-ministru,ci ca presedinte in buna traditie a inaintasilio sai,stiut fiind ca “iada sare casa “nu doar masa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.