Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Băi, poporule suveran, pe cine şi de ce?

Similar Posts

205 thoughts on “Băi, poporule suveran, pe cine şi de ce?

  1. Bai, gata, eu m-am sucit,
    tocmai l-am sunat pe Basea
    si am negociat transant ca-l votez,
    cu conditia ca dupa eventuala realegere
    sa accepte titlu’ onorific
    de His Holy Shitness.
    Zice ca-i place cum suna,
    desi nu stie bine ce-nseamna.

  2. mie nu imi vine sa cred ca sunt persoane care au/ar vota/t cu basescu. Voi astia care sunteti cu base cam cati “pumni in gura” vreti sa luati de la el pana sa va prindeti cum sta treaba ?

  3. Jur că sunt al naibii de nehotărât. Din principiu nu merg la vot, dar în ultima vreme mă bate (deocamdată încetişor) un gând să merg. În turul 2 cred că îl votez pe contracandidatul Jucătorului, doar ca acesta să nu fie Geoană (nu pot vota totuşi un prostănac pe care l-a fraierit de câte ori a vrut Băsecu’).

    În primul tur ori mă abţin şi las să se aleagă natural apele, ori merg şi îmi anulez votul doar pentru ca să nu fie folosit numele meu de pe lista de votanţi în scopul fraudării. Dar ca să pun ştampila din prima pe cineva, nu o voi face. Nu m-a convins nimeni că ar merita votul meu.

  4. http://www.youtube.com/watch?v=BDs9D2-mVlU&feature=player_embedded
    Daca BASESCU,BOC si BNR nu si-a propus sa scoata tara din criza.Atunci sa plece sa lase pe altii sa-si propuna si sa infaptuiasca.
    Acizele au crescut cu 15 %
    Basescu vede EURO intre 4 si 5 lei /EURO
    Sa fim seriosi am vrea noi euro la 4 lei,dar zice BASESCU ca nu-i bine pentru exportatori,care exportatori?
    Boc zice sa stea bugetarii acasa 10 zile,dar cand fac greva si stau o zi se sperie ca dracu de tamaie.Si ii roaga sa inceapa munca.
    Boc zice ca salariile nu vor scadea si are dreptate,VENITURILE salariatilor vor fi diminuate drastic.
    Si iar se imprumuta BOC sa ne fie mai bine,dar nimic nu se simte concret.
    Numai pentru aceste afirmatii ar trebui sa plece,dar sunt multe altele si mai grave.

  5. Da eu de ce nu sint trecut in sondaj ca candidat? Ca candidez si eu dupa cum puteti vedea pe saitu meu! Rusine! Ati mintit poporu cu calculatoru!

  6. Domnule Ciutacu,

    Va rog, sustineti-l pe Crin in turul 2. Poate campania electorala nu e punctul lui forte dar… Eu zic ca e cel mai bun din ce avem. Doctoru’ mi se pare la fel de razgandaci ca Base si la fel de jucator. M-am saturat de tipul asta de presedinte.

    Crin PRESIDENT!!!!!!! Haideti, domnule Ciutacu, ajutati-ne sa scapam de “asta”…

  7. Cand ma gandesc, cat de miseleste si-a anuntat Basescu candidatura, imbracand-o siretlic in haina ‘perocuparii’ lui de popor, acel popor care ii va judeca guvernarea lui, cand de fapt acest anunt a fost ultimul prilej inainte de marile miscari populare de azi, iomi vine sa-l mananc cu papuci cu tot.
    Oprescu si-a anuntat oficial candidatura fara fast, dar cu o determinare iesita din comun:”ne vom lupta fara frica impotriva acelora care au pregatit fraudarea alegerilor”.
    Hai, s-o facem.

  8. M-a convins “Maria Tanase de rezistenta”, cu cine sa votez…cu calul lu’ “Gingis Han”?!motiveaza cu sangele din “instalatie”?!Asa ca,”Un actor grabit” urmeaza… in lista lu’blue11dor?!

  9. Crin Antonescu pt ca alta otiune decenta nu vad in lista.
    Data trecuta am votat cu Basescu si m-am inselat.
    Nu pot decat sa sper ca de data asta nu ma voi insela in halul asta.

  10. pai eu m-am luat dupa poza si am votat fix invers. adica daca titlul e “pe cine” si poza e aceea, eu am inteles in consecinta si l-am “votat” pe Basescu…

    daca vrei de fapt sa faci un fel de survey, as fi votat cu Crin..

  11. Am votat Crin ptr ca in 2004 am avut de ales intre 2 fosti comunisti si cu ce ne-am pricopsit? Am votat Crin dar cred ca marea bucurie a lui basoiu ar fi ca in turul 2 sa “nimereasca ” cu Geoana.Am votat Oprescu la primarie si ne paraseste si el pentru o functie mai inalta in stat .Oprescu a avut un discurs bun, convingator dar,…. nu stiu poate prea inflacarata fost si el politician acum independent dar cred ca D-ul Crin e curat, cinstit si nu nici pe departe corupt . Oricum turul 2 trebuie sa fie categoric IMPOTRIVA lui Basescu . BAFTA!!!!!!!

  12. Pe Crin, bre! Pentru ca are gulerul mai curat, si ochi mai frumosi. Pentru ca nu e populist, ipocrit, demagog si abject. Si nici nu bea Chivas cu trei cuburi, n-arunca cu scrumiera, nu l-a injurat de mama pe Plesu si nu stie sa plinga la comanda. N-a baut cu Becali, n-a tuns oile si nici n-a facut pe mascariciul cu clopul impanat, nu e cabotin. Nu si-a pricopsit neamurile servindu-le ponturi in afaceri, n-a “salvat” ziaristi, nu l-a eliberat pe Hayssam, n-a dat foc la vapoare si nici nu le-a vindut. Nu adora toapele blonde, n-a fost pupat in cur de TRU si intervievat de Nasu’. Vorbeste fluent limba materna, nu foloseste limbajul de plastic. Nu face crize de isterie, e calm, echilibrat si are discernamint…

  13. Ups! Victore! A iesit asa cum trebuie… poate prea cum trebuie, zau!

    O concluzie n-ar trebui sa trag eu, ci ar trebui sa tragi tu! Ar trebui sa tragi tu in legatura cu audienta ta, in legatura cu ce asteptati au, cu ce doresc cei care te apreciaza…

    Ai o adresabilitate inalta, omule… Intelegi chestia asta?

    Sa stii ca nu m-am asteptat sa iti iasa audienta asa… Desi eu am votat precum cei care au votat cu primul clasat.

    Esti, cum sa zic… un blogger…quality! :))

  14. pana acum, concluzia este ca nu voi vota. dupa cum spune si Mircea Badea. de ce si pe cine? inteleg ca vorbim de presedinte acum. dar daca la parlamentari, care sunt puterea legislativa, ca om corect si cinstit, nu ai cui da votul .. faptul ca acum, cand vorbim de indivizi, nu gasesc unul convingator .. mi se pare ca suntem intr-o criza de identitate .. ca popor, ca ni se ridica doar niste zgarciuri, ca intr-o ciorba sau fiertura, dar niciodata nu ni se ridica “ciolanul” acela pe care poate toti am incerca sa il alegem …

    e trist.

  15. Desi mi-as dori sa nu iasa Bashescu cred ca totusi poll-ul asta nu va reprezenta fidel realitatea – in sensul ca ca pe blogul tau intra preponderent persoane care nu il simpatizeaza pe oligofren si implicit rezultatul sa fie un pic viciat (esantionul sa nu fie reprezentativ)

  16. am votat crinul… cu inima indoita, totusi. I-am scris pe blog urmatoarele, poate modereaza cineva si taie, asa ca postez si aici:
    “Slabe sanse sa dati jos guvernul! Sunteti la sula PSD care nu au cum sa de curs initiativei PNL pentru ca sunt in egala masura vizati de nerealizarile ultimelor luni de guvernare comuna! Asa ca murim cu boc…anila de gat pana dupa alegerile din iarna…. a gest electoral, initiativa e OK, raspunsul populatiei, insa, in conditiile in care vine iarna si e frig in casa, hrana e scumpa, intretinerea – nu mai zic – va fi minim, daca nu total nul! Toata criza asta politica de cacao va apartine in totalitate voua, politicienilor! Criza VOASTRA politica NU are nicio legatura cu agenda cetateanului, cu pregatirea de iarna, cu prezisele concedieri in prag de sarbatori, cu grevele sindicatelor (alti inregimentati politic, agatati de criza politica si nu de cea economica si de greutatile oamenilor!!!) cu tot ce se intampla pe plan european si, mai larg, pe plan mondial…. Suntem o natiune departe de lume, atat ca manifestari, spirit, civilizatie… sa nu mai vorbesc de infrastructura, de drepturile (cele reale!!!) ale cetatenilor platitori de taxe la nivel european, de preturi la nivel european (si peste!!!!) si cu venituri de africa… Lasati politica sterila, luptele de facut rating la televiziunile mogulilor si treceti la treaba! In slujba Romaniei si a romanilor, nu doar a unora dintre ei, eventual mai putin romani…. Iesirea din cria economica, din recesiune e principala grija a oamenilor! Nu manifestarile isteroide si electorale ale clasei politice rezolva problemele romanilor! Guvernul de tehocrti e o himera in RO, toti “specialistii” sunt platiti, intr-un fel sau altul, de cei ce sponsorizeaza toata clasa politica – miliardarii de carton ce si-au construit imperiile vampirizand bugetul de stat – adica tot contributia celor multi si cu dreptul doar de plata, fara returul civilizat din partea statului…”
    la tema zilei, cu schimbarea guvernului…

  17. D-le Ciutacu,

    L-am votat pe dl dr.Oprescu si sper ca in turul 2 sa ajunga cu dl Crin Antonescu;atunci voi reflecta mai mult si vad cu care votez.Depinde de dumnealor si sper sa percep si sa judec corect situatia.Riscul oricum poate mi-l asum-poate o sa fiu multumita ulterior sau dezamagita;vom vedea.

    Va doresc o buna saptamana,cu acelasi respect,
    IoanaP

  18. remus cernea in primul tur, crin antonescu in turul 2.l-as fi votat din primul dar felul cum a reactionat la fraudarea evidenta a alegerilor europarlamentere plus cateva alte lucruri ma determina sa fiu mai rezervat

  19. Sincer, ma inspaimanta gandul ca, indiferent ce contracandidat al “spontanului” as iesi presedinte, spectrul lui Base’ s-ar materializa, sub o forma sau alta, la conducerea cine stie carui minister sau, mai grav, chiar a guvernului. Istoria sta marturie… Cine si-ar fi imaginat vreodata ca “dusmanii de moarte” (PD si PSD) vor fi deveni frati intru fericirea si propasirea natiei?! Cu toate acestea, CRIN ANTONESCU este, dupa parerea mea, cel mai abilitat sa reprezinte interesele Romaniei in Europa si in lumea larga, conform Constitutiei. Guvernarea este treaba guvernului, nu a presedintelui. Daca Antonescu intelege acest lucru elementar si il si respecta, are toate sansele sa fie primul Presedinte European al Romaniei.

  20. “Pretexte se vor găsi aşa dar pentru a acoperi o cauză nedreaptă căci pretextele bune pentru cauze rele sunt foarte ieftine în lumea aceasta”( extras dintr-un articol publicat de d-l Eminescu în ziarul Timpul din 1879).
    ………………………………………………………..
    „Tot românul plânsu-mi-s’a”

    Scrierile politice ale lui Mihail Eminescu au fost şi sunt trecute sub ceaţa intereselor politice meschine, printr-o făcătură uşor de inţeles, ele fiind de o actulitate zdrobitoare (inclusiv problemele evreieşti).
    Pretextele bune ale lui Băsescu-Boc pentru cauza rea a datoriei de 70 miliarde euro de care n-o să scăpăm până la Marea Revenire, nu le-ar fi acceptat Titanul. Sigur ar fi fost catalogat „puiuţ de comunist” tânărul Eminescu dacă la Sân Nicolaul Mare i-ar fi recitat în public lui TB, Împărat şi proletar. Ce să mai zic de cele două categorii: smintiţi şi mişei; matale TB în care te autoîncadrezi ? Tu Dârdală de te aflai faţă-n faţă cu Baiazid, te scăpai mărunt în izmană, zbughind-o cu elicopterul, uitând să-ţi mai aperi „sărăcia şi nevoile şi neamul”…Dacă, în plen, la autolansare ar fi prezentat „Ce-ţi doresc eu ţie dulce Românie”, i-ai fi sugerat s-o lase moartă că e criză şi nu se poate face nimic de Preşedinte şi Guvern. Vai mama Lui dacă ar fi îndrăznit să ponegrească pe cineva cu…mintea scurtă.
    Eminescu pune capac la toate când îndrăzneşte să v-o spună de la obraz:
    « Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
    Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii ! “

    PS Hai că mai vorbim noi…pe chei !

  21. Am votat pe Sorin Oprescu. Pentru cele 22 milioane de motive, care l-au determinat sa iasa in fata romanilor si a le aminti ca au sperat, au crezut, in adevarata libertate castigata in noaptea de Craciun 1989.

  22. Unul dintre cei mai mari sponsori ai campaniei electorale basesciene, primarul orasului Piatra Neamt, traseistul pedelist Gheorghe Ştefan zis Pinalti, arunca sute de dolari la lautari, in timp ce in Romania, in fiecare zi, foarte multi romani ingroasa randul oamenilor falimentari si saraci!
    http://www.antena3.ro/stiri/romania/gheorghe-stefan-pinalti-chef-cu-lautari-cei-fara-ochi-sunt-in-guvern-n-au-cum-sa-vada-acest-infern_81864.html
    Pe de alta parte, Traian Basescu si guvernul Boc II recunoaste ca ne minte cu nerusinare! Pana cand?!
    http://www.youtube.com/watch?v=BDs9D2-mVlU
    PENTRU TOATE ASTEA SI PENTRU INCA 22 DE MILIOANE DE MOTIVE, IMI DORTESC MAI MULT CA ORICE PE ACEASTA LUME, CA ACEST JALNIC PERSONAJ, SA NU MAI CASTIGE INCA UN MANDAT LA COTROCENI. ACEST LUCRU ESTE CEL MAI IMPORTANT ROMANI: MERGETI LA VOT SI HAIDETI SA-L DAM JOS PE TIRAN!

  23. Mda, eu imi voi anula votul. Nu pot sa nu-i iubesc pe toti la fel. Sunt marinimoasa si ii dau fiecaruia cate putin tus. Initial imi trecuse prin cap sa il votez pe Antonescu, dar de la o vreme m-am sictirit rau. Vorba lui badea: “Eu cu stampila in mana am fata de prost”…

  24. eu nu inteleg ce cauta dl. Piperea acolo…lumea politicii se preteaza totusi pentru avocati. oricum dl Antonescu ar fi un candidat cu sufletul curat dar cu prea putine sanse. Basescu are parghiile lui prin care sa-si asigure domnia in continuare

  25. As fi votat cu Oprescu dar are o fire usor mercantila si e posibil sa intoarca “caruta” in drum pentru vreo intelegere cu Base , oricum ma astept la asta macar nu il votez pe El Presidente – aka dictator.

  26. se pare ca singurul DOCTOR care este in masura vindece ROMANIA sa-i dea peste bot marinarului!

  27. Vad ca foarte multi il votati pe Crin Antonescu!Prim Ministru pe cine pune Crin?Pe Tariceanu din nou?Ati uitat-o pe aia cu insula Serpilor?Mi-e mila de voi.Oricum dintre toti mutantii astia genetici,care candideaza la presedentie niciunul nu merita votat,drept pentru care o sa-mi anulez buletinul de vot.

  28. eu propun sa iasa toti candidatii castigatori, si sa faca, cu schimbul la manetele tarii, mai exact cate o luna fiecare. oricum toti sunt o apa si-un pamant 😛

  29. Seara buna! Ciudat este ca din aprox 1500 voturi 840 sunt pentru Crin Antonescu.Tianad cont ca in sondajele oficiale Crin se afla pe oricare loc, dar in niciun caz locul 1. In orice caz… pana si Oprescu ar fi mai bun ca Basescu… Dar sa fin seriosi, credeti ca va ajunge Crin in turul 2? Daca nu va ajunge, cui dati votul in turul 2?

  30. In legatura cu o anumita afirmatie a lui Alin Teodorescu, de la tine din emisiune, spune’i ca, de la o anumita varsta, oamenii nu se schimba niciodata !!!

  31. Sorin Oprescu!Iar cei mai ingrijorati de intrarea acestuia in cursa sunt Gioana si Bashila…ambii fiindca i-au dat peste mana(de comun acord,fireste) atunci cand a vrut sa preia psd-ul!!!Ca principiu de acolo isi va trage seva(a se citi VOTURILE) Sorin OPrescu!Singurul favorizat de miscare e Antonescu!Care nici el nu-i atat de toxic pentru Romania,dar cu onestitate trebuie sa afirmam ca NU ARE IMPETUOZITATEA DOCTORULUI!!!Si situatia e clara:ROAMANIA,BOLNAVA FIIND<ARE MARE NEVOIE DE DOCTOR!!!

  32. In primul tur cu Crin , datorita ascensiunii politice fara prostitutie, si a felului lui de a fi, ce imi garanteaza macar un presedinte de bun simt.
    In al doilea tur votez si cu foca de la circ daca o sa candideze impotriva lui Basescu.

  33. Vivat Crin!
    Vote with Crin !
    Nu inteleg de ce multa lume il considera pe Antonescu incapabil in dezvolatarea unei unei coerente.Si am dat intrebat si eu de o perioada incoa lumea…argumentul lor…Antonescu e prost!Serios ?!
    Mie mi se pare genial.
    Nu am iluzii ca va face mare lucru in tara asta ,dar cu siguranta o sa fie un presedinte mai bun ca Basescu.
    Domnule Ciutacu….sa inteleg ca dumneavoastra il preferati pe Sorin Oprescu(lucru foarte ok)?
    Adica de pe sticla am inteles ca sunteti prieten cu crin si oprescu.Daca trebuie sa alegeti intre cei doi….pe cine preferati?(luati-o ca pe un fetis electoral)

  34. Sorin Oprescu va injumatati electoratul marinerului alcoolic si al emanatului laboratoarelor.Cat priveste pe bucuresteni,consider ca pericolul unui Lukashenko este extrem de mare,asa ca e de preferat un sacrificiu mic pentru un ideal major:salvarea tarii de hoardele portocalii!!Iar legat de suspendata,am vazut ca s-a inceput deja lucrul pentru aceasta .

  35. Oprescu.

    Am citit mai sus ca multi il vor pe Crin ca se vad reflectati in domnia sa. Ei. Dar poporul?
    Poporul ala pe care il doare in cot de finete, ochii frumosi si voce blanda, guler curat si minim bun simt… poporul ala ce vrea?
    Unii il mai vor pe Basescu ca nu pot gandi cu capul lor si se lasa dusi de val ca oile la stana.
    Altii il vor pe Geona. De ce? Dumnezeu stie.
    Altii se vad in Crin. Si le-ar da nasul la presedentie.
    Eu il vreau pe Oprescu. Ca e doctor, si ca nu-i va fi indiferent sistemul sanitar si sistemul de invatamant si piata muncii. Ca e Mitica si-mi place. Ca stie ce sa spuna. Ca stie ce vrea. Ca va incerca sa poata. Si ca are aerul ala de “pune-te cu mine” si de “hai sictir”. Si mai ales pentru ca este singurul care se poate lua in gura cu Basescu.

  36. @alex (5 October 2009 la 11:28 pm )
    Nu e ciudat deloc. Gandeste-te la “calitatea” oamenilor de pe aici. Majoritatea gandesc. Daca e vreun sondaj de genul asta pe vreun site brainwashed…aaaa… portocaliu, vei vedea ca Basescu iese din turul -1.
    Referitor la Sorin Oprescu, prefer sa ma abtin. Un alt tip de Basescu. Din multe puncte de vedere… De aia are si sanse.

  37. Crin…. pentru ca are in spate un partid care s-a descurcat binisor. Si nu pare smecheras.

  38. Am votat cu Crin. Oprescu nu! pentru ca desi nu traiesc in Bucuresti, totul e la fel, de unde stiu? Ma uit la
    Badea. Crin saracu e criticat ca are multe absente, dar cand ai o fetita pe care trebuie sa o cresti singur … e mai important sa fii alaturi de ea decat alaturi de ciolan!!!

  39. Eu rpopun sa nu mearga nimeni, prezenta 0 sau foarte mica, asa poate mai dam un semnal, ar fi frumos sa nu mearga nimeni nimeni la vot pe 22…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.