Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

LATE UPDATE: După cum am intuit, Jucătorul e viu, respiră şi, ca să arate că-i pasă, merge la inundaţii. Iar nu i-a ieşit îngropăciunea lui Vadim. V-aţi calmat?

Ştiu că situaţia-i tragică, dar nu mă pot abţine. În timp ce Vadim revine la veche obsesie şi îl îngroapă de viu pe Băsescu, nişte meseriaşi i-au găsit lui Boc, lipsit de vinovatul de serviciu Vosganian, care ştim că a topit iresponsabil vistreria ţărişoarei, unul de nădejde pe care să-l facă de râs în faţa poporului suveran.

UPDATE: Mă întreabă deseori lumea de ce nu mă mai feresc să-mi exprim public dezgustul faţă de starea deplorabilă a presei. Azi am un exemplu contextualizat la îndemână. Pe 11 februarie, prezentam asta, în ziar şi la tv. Pe nimeni – presă ori guvern, dar bugetarii nu mă pasionează acum – n-a interesat invenţia, deşi era o ştire. Azi, după câteva zeci de morţi, omul e vedetă tv. Făcut de aceeaşi presă neinteresată până ieri. Guvernul oricum nu e pasionat. Fiindcă nu e portocaliu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

  1. =))

    pai sa inunde si palatul cotroceni si guvernul, cand mai vii nene Osama in romania ?

    Si foarte serios, Dumnezeu sa ii ajute pe oamenii aia. Mergeti si donati care puteti sa-i ajutam.

    Si un p.s. ai vazut cum i se zicea lu’ urvistina de udrea ? “doamna ministra” :))…in cativa ani o sa-i zicem doamna presedinta…de Ce a pe.

    Iar lui Tatulici ii ziceau “domnu presedinte” pana i-a zis babutei sa ii zica “Mihai”
    BAAAAAAA, astia au votataaaaaaat BAAAAA!!!

    Chears Victor.

  2. Crezi ca stiu aia cine-i Ben Laden? Nu stiu ce succes o sa aiba filmuletul asta…..da’ poate nu-s eu in target….

  3. Nu numai ca au votat dar sunt si majoritatea celor care au votat. Lui Tatulici i se mai zicea si Tata Lulici in PRO.

  4. @adi aia nu stiu cine-i presedintele si primul ministru al tarii asteia, crezi ca mai conteaza daca stiu cine-i Bin Laden sau nu ?, ideea este ca s-a gasit vinovatul si nu se afla in persoana niciunuia din cei mentionati mai sus.

  5. Este reusit filmuletul,în spiritul hazului de necaz care ne caracterizeză.Dar Osama nu este chiar un adversar pe măsura micului nostru prim ministru;dacă ar fi PNL-ist sau PSD-ist,treacă meargă,dar asa…Cât despre Vadim,se pare că,ciclic,revine la modă.

  6. Iosif Buble spune ca mai spun si altii ca Basescu e la spital, numai ca pe el il mai pacalesc din cand in cand sursele. Totusi, el nu e Vadim… Se poate sa fie o intoxicare cu scopul de a justifica absenta lui Basescu de pe sticla sau sa fie adevarat, desi nu prea cred.

  7. Aia cu masina capcana ridicata de firma lui Prigoana e tare de tot . Imi si imaginez scena : vrea teroristul sa faca un atentat cinstit , pune masina plina de explozibil in centru si vin baietii si i-o ridica . Apoi il pun pe terorist sa plateasca o amenda si o taxa . Dupa care , evident , i-o dau inapoi omului sa-si faca treaba cu ea . 🙂

  8. M-am dus cu gandul mai departe putin . Nici atentatorii sinucigasi , aia cu braul de dinamita in jurul soldului , n-au sanse in Bucuresti . Vin hotii de buzunare , ii fura dinamita , cainii vagabonzi ii fugaresc peste tot , sunt furati la cantar si “facuti” la piata de comercianti . Nu stiam de ce naibii la noi nu sunt atentate teroriste . Acum inteleg . 🙂

  9. Imi venea sa pling…. cind imi socoteam banutii pe care o sa ii iau… m-ai facut sa rid…cu lacrimi…. multumesc. Sa iti dea Dumnezeu sanatate, m-ai facut sa mai uit de alte alea.

  10. Adevarul e ca Vadim e la fel de dilimac sau mai rau decat Basescu. Zeus oricum e de necopiat.

  11. Daca este adevarat, imi pare rau.
    Daca nu este adevarat, imi pare rau.

    Si asta pentru ca acest om a facut atat de mult rau, constient sau inconstient, incat nu mai stiu daca pot sa fiu decent.

  12. Lucrez in cercetare și știu bine ce se întâmplă. Dacă ai ghinionul să fi ajuns la un rezultat aplicabil în practică EȘTI MÂNCAT de cohortele conduse de vicari intelecto-sinecuriști sau de indiferența autoritaților. Dacă nu ești tare cu nervii ajungi să fii scos de nebun. Iar dacă aplicația ține de pixul vreunui portocaliu ți se cere șpagă și pentru a i-o prezenta cu propunerea de cesiune către el.

  13. Am vazut mai inainte o poza tare, cu Lenuta in cizme de cauciuc.Oare isi va mari productia firma producatoare? Cizme ca la prim-ministra!!!!
    Ce vremuri! Bunica-mea sper ca nu s-a rasucit in mormant,daca le-a simtit astora energiile prin Dorohoi! Din locurile alea a fost, o femeie de nota 10.Ce pitoresc vorbea de Basescu!Si se “sfadea” cu vecinii, sa nu-l voteze:”Asta-i mai rau ca impuscatu…il vad eu!Doamne,Maica Precista, ce o sa faca…”.Asa spunea!Era cu cititul in cafea…nici eu nu am crezut-o, pe atunci.Ca va fi asa rau!

  14. This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    victor-la-ciutacu-punct-ro
    SMTP error from remote mail server after RCPT TO::
    host mail.ciutacu.ro [205.186.187.80]: 550 Unrouteable address

  15. Nu pot sa nu imi ascund indignarea, deci cat de nesimtit sa fii sa vina un nene si sa iti dea ceva moca, iar tu sa te faci ca nu vezi. Probabil nu le iese nimica, deaia se fac ca nu vad. Si in plus probleme cu inundatii sunt de vreo cativa ani cam tot in aceleasi locuri asa ca nici nu le trebuie prea multa minte ca sa isi dea seama ce sa repare, sau sa construiasca. Oricat m-as inflama eu tot incompetenti raman. Ma mira faptul ca la cat de incompetenti sunt pot sa fure si sa nu sa minta ca ei au facut-o.

  16. Ma gandeam acum daca nu cumva e rost de procese de ucidere din culpa ,in care vinovat sa fie statul roman,prin prefect-reprezentantul sau in teritoriu.Si tot acesta sa fie obligat la despagubiri.E cam cazul.Cat despre Elena Udrea,l-a facut de tot rahatul pe Boc.Contesta careva ca e adevarata “prim-ministra “a Romaniei?Eu nu.Ca doar ea decide unde se duce grosul banilor in tara asta.

  17. Vadim nu prea are spor deloc la “ingropatul de viu” pe Tiran Basescu! Gunoiul ala uman care a distrus pe tot ce a pus mana (de la vapoarele din Anvers la bruma de civilizatie si demnitate umana care parca se mai infiripase in mizeria asta de tara) e un BLESTEM! Nimic si nimeni nu poate sa-l opreasca, tot ce a vrut i-a mers din plin intotdeauna! E plamadit anume ca sa fie “om de succes” si supravietuitor in societatea asta infecta! Nu stiu ce-o fi cu Vadim (pana la urma, sa nu uitam ca prin partidul lui a intrat viermele ala purulent de William Branza in parlament!), dar l-as prefera oricand lu’ Tiran Basescu, chiar si in tandem cu Gigi Becali! Basescu e MOARTEA, Basescu e DRACU’! Vadim, respectiv Gigi, pot sa fie deplasati, dar nu-i vad capabili sa faca cu intentie ceea ce au facut scarnavia de Basescu si gunoaiele umane aciuate in jurul lui!

    Si mai cred ca povestea cu digurile e o prostie: poti sa ai cele mai performante tehnologii hidrografice, daca n-ai si oameni capabili care sa planifice unde pot fi contruite asezarile umane, cum sa fie acestea sistematizate, etc, totul e doar o risipa de resurse. Pana la urma ar trebui ca asemenea inventii, daca sunt intr-adevar viabile, sa fie exploatate in tarile civilizate, nu in mizeria asta! Romania nu merita sa fie protejata, Romania nu merita sa existe! Idiotii care isi lasa cainii legati in lant (ati remarcat ca toti taranoii infecti isi leaga cainele cu lant de 1m lungime?!), gainile inchise si vaca incuiata in staul si o iau la sanatoasa sa-si scape propria lor piele care, in sine, nu valoreaza nici 1 ban, nu trebuie sa se “propaseasca”! M-am saturat de prostia lor ingalata! M-am saturat!

  18. Basescu e paralizat,asta e adevarat si se vede cu ochiul liber , nu tre sa fi mare specialist..doar ca paralizia e de bun simt si logica

    cat despre Diguri, am inteles ca era gratis..si pentru gratis cat e comisionul ??

  19. Acu’ nu stiu…au luat apele si salile de sport construite de Udrea?
    Este tara in care se fac diguri dupa ce navalesc apele, unde se defriseaza cu aprobarea tacita a reprezentantilor guvernului, unde sistematizarea terenurilor este numai pe hartie , “administrata” pe bani multi de functionari publici portocalii, unde seful guvernului cheama televiziunea sa-l filmeze cum umple saci, unde d-na Udrea nu se prezinta din bun simt unui cetatean care nu stie cu cine sta de vorba, unde statul nu mai invoca art.53 din Constitutie, pentru ca n-are interes.

  20. Domnule Ciutacu,
    Am accesat site/ul Patriarhiei sa aflu ce face biserica (nu cu “B”!) pentru compatriotii mei loviti de ape. Am aflat ca trebuie sa ne rugam si sa donam intr/un cont al (evident!!) Patriarhiei. A, si daca ne mai ducem prin parohia proprie, probabil ca ni se radiaza cateva pacate daca ducem o plasa cu cate ceva!!! Acesti satrapi de popi care nu se mai satura nu au atat bun simt sa ia si ei 80 de copii si sa/i cazeze in tabara de la tismana pe care au obtinut/o (“cinstit” si in detrimentul copiilor, da’ asta/i viata…) in instanta??? ca la “hotelul” manastirii nu indraznesc sa ma gandesc… rusine sa le fie!!! sa fi luat batranii si copiii si sa/i protejeze pana trece furia apelor! sunt atatea manastiri si sunt atatea posibilitati de a nu/i lasa pe copiii aia traumatizati! eu as putea lua 2 copii la mine acasa (unde mai am 2 bucati!), ca la salariul meu de bugetar, mai mic decat ajutorul de somaj, nu mi/as permite mai multi… Faceti, va rog, un apel (flegmatic!) catre cuviosii harpareti sa lase catedrala megalomaniei si sa/si merite credinta!
    cu respect si speranta,
    multumesc!
    adriana

  21. Sunt cu urechile la emisiunea ta de la tv si ochii pe blogul tau. Ideea cu digurile modulare metalice e destul de interesanta. Imi face impresia ca seamana cu batardourile facute in Lousiana dupa “Catrina” – mai exact in New Orleans. Da si tu pe blogul tau ceva specificatii tehnice sa vad exact despre ce este vorba – sunt mai multi factori – e vorba de debitul de apa, presiune si etc – a fost verificat pentru riuri ca Siretul si Prutul – apropos am vazut mai deunazi Siretul la Sendreni linga Galati si la Mircesti – judetul Iasi , am vazut deasemea riul Moldova in apropiere de Hanul Ancutei – era cit Siretul – de 4 ori mai mare decit normal. Daca aceste diguri modulare sunt in regula din punct de vedere al rezistentelor atunci sa se foloseasca la scara larga – sunt bune si pentru conditii de Dunare – la Fetesti s-a rupt al doilea dig de protectie!

  22. Daca cineva din ministerul de finante cum e Dan Bittman vine si spune “POPORUL E O MASA DE MANEVRA” – si asta nu are 2 urmari 1) O masina neagra il calca pe trecerea de pietoni sau 2) Un scandal de presa international care sa duca la o revolta – suntem un neam de condamnati imbecili, de oi capabile sa care un tva de 50% si impozite de minim 25 % si ne meritam soarta.

  23. @Victor de ce ar avea guvernul asta, sau oricare, nevoie de un BARAJ ? Stii si tu ca odata cu viitura, vine si reconstructia. Acolo este un potential de afacere. Hai sa gandim ca ei, fara suflet, pentru ca despre asta este vorba: de ce sa oprim viitura cand defapt putem profita de pe urma ei.

    Misto emisiunea, de unde il vedeam pe Mugur ca pe un show man si atat (desi eu nu ma uitam la el) acum ii vad o fata care imi place, chiar m-a surprins cu gandirea lui. Dan Bitman: eu vreau sa ma apuc sa invat chineza si sa emigrez in comunismul galben ce va domina lumea, apropo de ce spunea el.

    cu respect,
    o seara placuta.

  24. De ce nu se cumpără, în primă fază, digurile modulare cu banii strânși? Important e acum ca următoarele ploi să nu mai facă alte victime, nu?

    Vacanță liniștit de plăcută!

  25. Buna seara d-le Ciutacu,

    Poate Vadim e demential,cum spune cineva,dar se aude ca in iarna ,basescu,cand nu a aparut doua luni,si-ar fi facut un transplant de ficat.Poate o fi adevarat,mai stim ce e adevarat in tara asta?!
    …Adevarat e ca ne termina si ploile si inundatiile si mi-e mila de cei care au parte de aceste dezastre-mai ales cei din Moldova…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  26. A paralizat basescu :)) de la bautura poate si-o luat somn si a fost dus la dezalcoolizare.
    Stare pacientului: simptome de greta si oboseala iar ca tratament :lamaie

  27. Va atrag cu respect atentia ca majoritatea spuselor lui Vadim s-au cam confirmat. Puteti, retrospectiv, sa faceti o recapitulare, ca sa va convingeti…

  28. Domnule Ciutacu,

    Stiu ca e off topic, dar vreau sa va intreb ceva daca nu va suparati.

    Am vazut intr-o seara la antena ca Dl Razvan Dumitrecu de la Realitatea era la Dl Gidea. Lucreaza cumva la Antena? Ar fi fost o achizitie buna banuiesc.

    Merci

  29. Oricum am da-o ceva totusi nu e in regula cu Romania si ‘capetele ei”.
    Eu nu inteleg, cine de ce si cum reuseste sa pastreze nealterat monumentul ala monstruos din Parcul Carol, numit mausoleu.
    Monstruozitatea a fost conceputa si construita in conditii ciudate, pentru inmormantarea dictatorilor. Locul ar fi trebuit sa fie folosit pana acum, avand in vedere vechimea lui, ar fi trebuit sa fie deja “plin”, ocupat.
    In realitate, Gheorghiu Dej a fost luat de acolo, iar Ceausescu este la Ghencea.
    DE ATUNCI NU A MAI MURIT NICI UN CAP AL STATULUI.
    Logic ar fi sa nu se pastreze un ciudat si oarecum macabru “mormant gol” in plin centrul orasului.
    Cand s-a pus problema demolarii a aparut din senin “liber cugetatorul” la comanda Marius Cernea. Surprinzatoare aparitie actiune si manifestare in sprijinul conservarii unei piramide pustii, invocand scopuri …ecologice.
    Locul in sine pe care se afla monumentul are semnificatii spirituale profunde. Pe locul fostei manastiri Filaret, marcat de ctitoria Vacaresti, legata cu blestem a nu fi demolata,
    de “locurile” catolice de pe Viilor(unde pe vremea lui Carol locuia un preot catolic vizitat adesea de suveran), Popesti Leordeni, loc de refugiu pentru un episcop catolic bulgar si credinciosii sai, de sinagoga de pe Viilor, si de geamia de la Serban Voda.
    In teologia crestina, exista un capitol aparte al cristologiei, care trateaza despre “teologia mormantului gol”.
    Intradevar, despre Invierea lui Isus nu exista marturie directa, ci numai indirecta prin aflarea mormantului gol de catre ucenici.
    Cum s-ar zice, simbolul crestin al mormantului gol, inseamna Invierea, speranta, trecerea la o lume noua mai buna(imparatia), renasterea spirituala si materiala.
    Ca antisimbol, anticrestin si antispiritual, mormantul gol din parcul Carol poate fi inteles prin reversul Invierii. Adica prin moarte spirituala, lipsa sperantei, degradare, evolutia spre rau, spre …moarte in definitiv.
    Eu cred ca pastrarea total stranie si de neexplicat a acestui edificiu in plin centrul orasului ne adanceste in starea de fapt pe care o simbolizeaza.
    Ce-ar trebui facut?
    Avem doua alternative:
    – sau ii dam mormantului gol ceea ce cere si ceea ce asteapta, adica un dictator
    – sau demolam edificiul, aram locul cu plugul si lasam iarba sa creasca.

  30. Cand am vrut sa vad si eu digul …: “This video has been removed by the user.” 🙄 Why ?

  31. De “n”ori s-au adeverit spusele Dvs., de “n” ori ati batut toba prin ‘sat’ cu cate o stire, si tot de atatea ori ati dat de urechi surde, pentru ca nici macar o inventie ca “digul modular antiinundatii” nu-i entuziasmeaza pe guvernanti, de invidie ca nu oamenii lor le-au inventat. Mai bine lasa ca tara sa moara. Rusine!

  32. Avem o ţară în declin, unde nici măcar absurdul nu mai poate fi atât de stârnitor către tragic; avem o naţiune dusă spre inexorabila stare a delabrării dar mai ales o „clasă politică” într un delir „al nesimţirii împreună” prin al cărui cinism se reflectă decadenţa în imperturbabila ineficienţă antinaţională;

    azi mai ostentativ ca oricând fiecare vine cu declaraţii, astfel decât doar cu apă rece adică ne menţin ca naţiune în sfera letargică a lui „nici aşa nici altminteri” tocmai spre încuibarea cât mai lentă dar teribil de eficientă a ordinelor amăgitoare ale „unităţii în diversitate” sub observaţia ocultelor săvârşite publice pentru ducerea în ispita dualităţii bir-robiei naţiunea română;

    deloc ciudat este cum românii prin măsurile care se dictează indirect dinspre mijlocirea fmi sau comisiei europene ( care mai dictează sancţiuni pentru măsurile drastice dar este şi de acord cu acestea, astfel că aceasta nu mai este făţărnicie ci ferocitatea celei mai cinice ticăloşii) sunt aduşi la starea de revoltă care oricând poate să erupă, ceea ce evident poate că şi aşteaptă reprimatorii ca să i reactiveze pe anarhiştii de job care să spargă şi să săvârşască îmbulzeală desfigurantă a naţiunii române prin latura violenţei…

    probabil că după experienţa celor 45 de ani ai demoralizării – dezbinării, prin criză acum se vrea testul verificării consecinţei extreme; se vizează rezistenţa şi îndelunga răbdare a naţiunii române la trinitatea satanică adică la bir, ticăloşie, înrobire…

    suntem în vremurile birului, când „clasa politică” huzureşte uneori cu şampania pe buze lipitoreşti, alteori cu declaraţii berceniene înjositoare către naţiune, de cele mai multe ori cu soluţii atât de iluzorii încât îţi vine să închizi tv şi să cauţi un loc monastic întocmai spre a ţi pregăţi mucenicia, fiindcă aceasta se pare că va fi soarta naţiunii române…

    niciodată zona maramureşului nu a fost iubită de lideri cu atât mai mult cu cât oferă soluţii spre binele naţiunii dar gratis şi nu în ecoul fad al spiritului întunecat al vremilor; dar în spiritul iulminaţilor guvernanţi sau iluminatei „clase politice” poate că se inventează curând un cost şi pentru gratuitate şi când îl vor inventa atunci vor apela şi la diguri gratuite; însă în acest moment apele se pare că trebuiesc lăsate să izbeliştească ţinuturile moldave iar birul trebuieşte lăsat să înrobească naţiunea încât până dintr atâta gâtuială să accepte înrobirea adică o soluţie de aia de a iluminaţilor guvernanţi inspirată de „unitatea în diversitate”…

    Atâtea plăgi, Doamne Dumnezeule pentru o înrobire care la o singură adiere a mâinii Tale are să se cutremure şi are să piară;

    Şi atâta vânzoleală spre răul naţiunii acesteia mult încercată şi mai singură ca oricând fără de nalţi ierarhi care au ales tăcerea pilaţială şi făţărnicia fariseică în loc să aline durerea naţiunii prin Cuvinte potrivite şi la vreme Rostite (mulţumim Lui Dumnezeu că există Părintele Iustin Pârvu sau Danion ori Savatie Baştovoi şi mulţi alţii care s au rugat şi se roagă şi au ştiut curajul şi au grăit Harul către naţiunea română prin cuvinte de încurajare şi întărire duhovnicească în aceste vremuri premergătoare ale celui rău), cu o „clasă politică” metehnită şi dospită iliesciot, ocultă public şi săvârşită după reciprocităţi de rocadă spre incuibarea întru interes personal, cu o societate civilă fără vlaga mijlocirii dialogale între naţiune şi ilegitimii care o duc la pierzanie, cu sindicalişti reduşi la avere şi pierduţi luptei celor ce sunt sub bir şi duşi la robie;
    Ne mai lipseşte un singur accesoriu, precum acela pus la animale pentru identificarea în caz de pierdere, adică ne mai lipseşte o încipare exemplară în consuetudine cu o soluţie mesianică naintea căreia se ne închinăm cu drag şi spor…

    Odată cu inundaţiile şobolanii roşii travestiţi în albastru de ieuropa mişună prin biata noastră patrie România dar ciudat este că lipseşte măreţul marinel pe care Vadim îl vede deja într un cadru liric bacovian cu influienţe clare de ciuruială de târgovişte… om supravieţui şi om vedea…

    Până una sau alta să nu uităm de acel Doamne ai milă de ţara noastră, că tare s au întunericit vremile cu iluminaţi de o şchioapă dar vuvuzelari ai birului şi robiei nevoie mare…

  33. f.nostim filmuletul….
    aseara nu m-am putut uita la emisiunea ta…ai avut invitati un actor lipsit de talent(cu accente maneliste)si un chansonetist tot lipsit de talent (cu acente de vedeta si vuvuzel de sevici la ministerul finantelor)
    mai lipsea talentata teo trandafir….

  34. Ce mai tura – vura !!!
    Avem o ” prim -ministra ” ??? … Dormiti linistiti , oameni buni , ea va veghea !!!
    Si-a lasat Q7 acasa , si-a pus cizmele de cauciuc , saraca nici fardata nu era , si statea in noroiul ala !!!
    Pe mine m-a miscat enorm acest gest !!! O VREAU DIRECT PRESEDINTA !!!
    Dupa o saptamana de tacere se impuneau niste sedinte foto cu sinistratii !!!

  35. Victore excelent dar traducerea are “mici” scapari.In rest OK!Ah,ai grija.Servicilii te iau in lucru.Se vede de la o posta ca tu sti unde este teroristul.

  36. Ce titlu misto ati dat articolului din JN!
    Dar este trist ca ‘imbecilitatea’ a ajuns sa fie ‘sacra’ la un popor cu ceva ‘in capatina’, dar care a fost, este si va fi orbit inca de ‘stralucirea cenusie’ a ‘celui mai mare imbecil’, urmat de toti acolitii lui in sir indian. Mare pacat.

  37. Sunt mai multe firme care ofera diguri modulare, gonflabile etc…
    Ceea ce nu inteleg eu e de ce pana acum. nu s-au achizitionat pentru fiecare primarie 1-2km de astfel de diguri… N-au fost bani? Dar pentru sali de sport si patinoare au fost nu? Sa le puna pe astea in calea apelor atunci…Daca nu cumva sunt inundate deja si trebuie refacute… ghici de catre cine si pe banii cui…

  38. Cand este jalea asta prin Moldova, in Brasov primarul Scripcaru mai da un tun: Acum o saptamana, consiliul local, ultramjoritar PDL, a votat o hotarare prin care se aloca 2 milioane de euro pentru renovarea unui liceu. Asta in conditiile in care pentru 68 de unitati de invatamant au dat doar 1 milion de euro. Graba cu care dau tunul asta este justifacat de acea ordonanta a lui Vladescu prin care scolile trec in subordinea Guvernului iar constructiile se vor face doar cu fonduri de la Centru. Asa ii ajuta pdl-istii pe oameni, tunuri cat mai multe.
    Mai multe aici

  39. Nu e interesant ca intr-o tara “stapanita” (ca astia asta fac, “stapanesc” ca niste satrapi scelerati din Evul Mediu! Ce-au vazut la Ceausescu fac si ei, pe sistemul “ce face omu’, face si maimutza”, manca-i-ar …utza!) de atatia ani fie de un hidrolog (nea Iliescu), fie de un marinar (scarba de Basescu), n-a fost nimeni capabil sa organizeze o gestionare acceptabila a sistemului hidrografic?! Nu stiu (ca n-am vocatia balacelii ca profesie, n-o sa ajung niciodata “presedinte”), sa mute satele alea pe dealuri (am vazut ca mereu satu’ inundat e asezat la poalele dealului, fix dupa un cot al raului, ca sa-l ia si inundatia prin surprindere, eventual din ambele parti), sa sistematizeze albiile, sa planteze paduri, sa faca irigatii si sisteme de drenaj, sa faca in mortii ma-sii ceva, nu doar s-o frece (tara) in lung si-n lat, in convoaie oficiale si sa se dea huta-n elicoptere intre doua escapade prin restaurante si alte spelunci!

    @alex.dumitrascu: sa lasam iarba sa creasca! Nu stii cantecul ala, “Mai avem nevoie si de iarba”?! :-]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.