Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Playboy: “A fost odată un tonomat…”

Playboy: “A fost odată un tonomat…”

PLAYBOY: Injuri urit, cind injuri?
CIUTACU: Foarte urit! Am un limbaj de carutas. Si pot sa-njur vreo douazeci de minute fara sa ma opresc. Am crescut, totusi, in cartierul muncitoresc al orasului Sinaia, pe buza stadionului. Dintr-o familie de parinti intelectuali, adevarat, dar din educatia carora eu mi-am luat ce mi-a convenit.

PLAYBOY: Mai sint politicienii bolnavi de aparut la televizor?
CIUTACU: Sint, sint. Noi din asta traim, din dileala politicianului roman de a aparea la televizor. Pentru televiziuni, e un mare avantaj, pentru ca au invitati buluc cu cheltuieli minime spre gratis.

Mai mult, aici

P.S. Revin şi cu preferinţele culinare ale tonomatului, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

44 thoughts on “Playboy: “A fost odată un tonomat…”

  1. Faza asta cu continuare in editia tiparita este foarte tare. Eu ce-ar trebui sa fac acum, sa-mi cumpar playboy?! =))

  2. Nu poţi tu înjura cât ar merita ei, şi oricum situaţia este depăşită, devereme ce s-au obişnuit cu înjurăturile, ba chiar şi cu ouăle.

  3. Trebuia sa te puna si pe tine sa pozezi precum Capatos. Eventual sa bagi fisa in vreo tonomata goala.

  4. Adevarul e ca nu devii vedeta implinita pana nu apari in Playboy . 🙂 Isi roade Badea unghiile de ciuda . Iar Gadea e in pragul sinuciderii . 🙂

    Imi place fraza de inceput , cu varsta revoltelor adolescentine la 40 de ani . Adevaru-i ca altfel nici nu poti ajunge ziarist . Daca te maturizezi prea repede , ai terminat-o cu meseria asta . Te obisnuiesti cu toate si nu mai vezi ce nu-i in regula in jurul tau . Ajungi ca Tatulici .

  5. De injurat ar trebui injurati zilnic. Facuta o lista si injurati de fiecare pana se racoreste. O solutie ar fi o noua editie tiparita in suficient de multe exemplare pentru a putea ajunge pe mana tuturor romanilor dornici de a trimite cate un exemplar fiecarui nenorocit de aici si nu numai, dedicatia fiind chiar volumul in sine.

  6. Victor!!!!

    Ştiu că ţii la CNA şi el la tine.

    Uită-te, te rog, peste asta şi explică-mi tu mai bine. Poate reuşeşti s-o promovezi mai departe prin mai ştiu ce studiori te duci. Noi am crezut că CSAT glumeşte. Acu mi-a pierit zâmbetul.

    Dacă n-ar fi tragic, ar fi ridicol. Sau se poate şi una şi alta.

  7. Cu riscul de-a părea pupinciutăcistă…
    Mi-a plăcut interviul, adică răspunsurile, şi Playboy poa’ să-ţi zică “Sărumâna, Conaşule!”

  8. Două precizări doar:
    1. Postul TV în cauză e un fel de Antena 3 local.
    2. Invitatul din emisiune e şi patronul acesteia. Şi e consilier municipal PSD.

    Eu însă mă minunez la exprimările din comunicatul CNA. Adică “radiodifuzorul a transmis un mesaj politic negativ la adresa autorităţilor publice locale”, mi se pare dincolo de sublim.

    Petruţ – Tgv

  9. Nu faci un concurs de injuraturi cu Badea?! Imaginatia si varietatea injuraturilor/imprecatiilor folosite reflecta si ele cultura si inteligenta unui om, nu? Vreau sa vad care e nivelul, poate as putea participa si eu pe viitor… I-l dedicam cu Tiran Basecu’?!

  10. Mamaaaa ce haine ai de ” peste ” !!! daca o aveai si pe udrea langa tine chiar ca te impusca un lunetist !

  11. “Noi din asta traim, din dileala politicianului roman de a aparea la televizor”

    Pai voi l-ati dilit ca sa aveti din ce trai.
    Prima mecla care a aparut la televizor in 89′ a fost a unui diliu ilustru.
    Revolutia continua, diliu dupa diliu.

  12. Macar de dragul umorului:

    A fost o data un tonomat
    Care presta de zor la Vuvuzela 2;
    Euro-i bagai, si scoteai automat
    Injuraturi, si altele si mai de soi.

  13. Schimbare de macaz? Mai ca nu-mi vine sa cred!”Tonomatul” nr. 1 al Romaniei nu poate fi intrecut de nimeni si de nici o alta orientare profesionala. Ca “tonomat” este perfectiunea intruchipata. Povestea tonomatului continua.Va asteptam. Concediu placut.

  14. ESTE STIUT CA AVEM PARTE DE INJURATURI CU CARU’IN LIMBA ROMANA,MAJORITATEA DINTRE ELE NEFIIND TRADUSE IN ALTE LIMBI.NE MANDRIM SI NOI CU CEVA.
    DIN PCT-UL MEU DE VEDERE,DE MULTE ORI E O REFULARE,DE ALTE ORI O OBISNUINTA,MAI ALES LA VOLAN SAU LA TV.FOARTE TARE POZA…BRAVO

    Am si eu o mare rugaminte:in comuna Chiajna,sat Rosu,de 2 saptamani nu s-a ridicat gunoiul,desi oamenii au platit contractul cu firma lui prigoana.Se pare ca sunt niste bani neplatiti de primarul nostru catre firma.Probabil ca n-a mai avut sa dea,la cate investitii N-A FACUT in comuna.Toate curtile stau cu sacii in poarta,doar doar or veni.Insa nu vin decat sutele de caini care rup sacii si imprastie gunoiul.O sa incerc sa scriu si pe adresa A1,A2,A3,poate cineva da macar un tel la primarie sa vedem ce naiba se intampla.

    Cu multumiri

  15. Micii sfaraie , berea curge , romanii petrec ,se uita la curul lui Udrea si -l voteaza pe Basescu !!!
    ASTA-I ROMANIA !!!… ASTA -I ROMANUL !!!
    MAI TERMINATI CU PROSTIA ASTA DE ” BUNATATE A ROMANILOR ” CA NU EXISTA !!!
    DE UNDE DRACU ATI SCOS-O ???

  16. Nu am inteles titlul A fost odata un tonomat…, cine e tonomatul, dvs ?
    Nu stiu, intreb; daca dvs., atunci e nashpa aduce putin cu o striparita, bagi banu, iti arata/auzi ce vrei.
    Dvs., dl Gadea, dl. Mircea Badea ma enervatii teribil si foarte tare cand apareti in trio la Sinteza zilei, pe dl Stan il consider program plus (era o emisiune la televiziune iugoslava) si cu toate aste ca un sado-maso continui sa ma uit la ea poate mai invat ceva, slabe sperante ! 😀
    Sper sa nu vina cineva sa-mi zica iarasi sa ma iau de mana si sa va caut pe afara !

  17. Off topic
    Ce mai zici de Argentina? Da´ de Messi? Da´ de Deutschland? Merita sa ajunga in finala? Dar sa devina campioana a lumii?

  18. Victore,cu injuraturile astea e de de analizat. Romanasii au interpretat criticile voastre la adresa lui basescu, inainte de alegeri, drept injuraturi si uite ce-a iesit, ne-am procopsit cu marinarul inca 5 ani, ceea ce nu este usor deloc pentru acest popor naiv.

  19. Nu e nevoie sa coborati la injuraturi,nici tu nici Mircea ,avem deja mult prea multi “manelisti”,pastrarea nivelului de plutire peste mocirla celorlalti e dovada de civilizatie si IQ…sincer ma bucur ca existati,verticalitatea si de ce nu barbatia cu care va exprimati imi da speranta ca nu e totul pierdut…si ca intre noi “inginerii” iti si va urez LA MAI MARE

  20. E de notorietate ca rezista la tavaleala. Era interesant daca vei fi constatat ca n-ar rezista la tavaleala!

  21. Shuuuuu, ce-am visat azi noapte!! Trebuia sa concepem un fel de proiect socio-regizoral( probabil ca ar fi foarte interesant in cadrul unei facultati de regie, in vis era un concurs pentru ceva televiziune). Si era in felul urmator: Trebuia vreo 15 indivizi sa stabilim o tema de lucru sau o poveste,( era ceva legat de jaful une banci) si trebuia cu totii sa ne intalnim pe parcursul proiectului si sa impartasim viziunea personala asupra povestii, jucand in acelasi timp un rol, si fiecare conversatie urma sa fie filmata. NIMENI nu stia sfarsitul povestii pentru ca fiecare avea propria viziune asupra finalului si fiecare putea( si probabil dorea ) sa-l pacaleasca pe celalalt. In felul acesta toti deveneau suspiciosi si isi reconstruiau povestea din mers in functie de ceea ce impartaseau ceilalti concurenti/participanti. In final cel care reusea sa-si impuna sfarsitul ( deci acela care reusea sa-i socheze pe ceilalti cu ceva total imprevizibil si super inteligent tinand cont ca era vorba de jaful unei banci si ai nevoie de ceva imaginatie) castiga marele premiu. Nu-i interesant? :))))

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Imi place foarte mult interviul-nu pot sa spun altceva.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP
    P.s. Am vazut adineauri vizita lui basescu la Saucesti jud.Bacau;mi-a facut sila,pur si simplu…Pe langa atitudinea lui fata de amaratii oameni de acolo,a mai adaugat un:”ba,ba” la adresa jurnalistilor…Mi-e sila.

    Va trimit un mail pe care va rog sa il cititi.
    multumesc anticipat.

  23. Victor, Gadea e in vacanta? De ce nu a avut emisiune nici joi si nu are nici azi? Ce se intampla?

  24. hahahaha, cat de amuzanta e faza cu “iti place tzarane, iti place?” :)))) mi`l imaginez pe fiu`tu spunandu`ti asta, cred ca e adorabil, sa-ti traiasca !!!!

  25. Ba mie imi place de tine asa scelerat cum esti sau vrei sa pari a fi. Tre’ sa fie unu’ ca tine cum tre sa fie si un maimutoi ca Badea. Aveti locul vostru in societatea asta. Vezi ca te dezici de motto-ul blogului cand zici ca injuri 20 de minute fara sa te opresti, poate vroiai sa zici ca genial cum esti ;), fara sa te repeti poate.

  26. Acolo am stat acum cand am fost la Sinaia, chiar langa stadionul ala. De injurat 20 min nu-i o problema zic eu, treaba-i sa nu te repeti in astea 20 min.
    offtopic
    Ce naiba-ti juca Argentina cu Germania?! Am zis eu ca nu-i simplu cu nemtii… Oricum din cate meciuri am vazut singura care a aratat ca are echipa a fost Germania. Da asa cum am spus nu am vazut toate meciurile…
    Nu m-ai invita politiceni, zic si eu acum asa, stiu ca nu se poate, da ce frumos ar fi…

  27. Victore,stiu ca esti sef la JN..ai incercat sa-l citesti pe net?nu poti,e reclama aia tampita jos cu carpat air..pe langa asta,nici rubrica “contact” nu exista sa le spui asta

  28. Ce nu imi place la tine: te legi foarte grosolan de Elena Udrea! Nu da bine pe “sticla” sa te bati tu cu femei ! Lasa femeile sa se paruiasca, tu da cu “pumnii” in barbati ! pentru ca ea intr-adevar e si frumoasa si desteapta , atat doar ca face parte din PDL, de aceea provoaca sila ,nu?

  29. Ca poti sa injuri ca un catutas 20 de minute nu e un record. Esentialul e sa nu te repeti 🙂

    O fosta colega (da, da ai citit bine, colega), contabila sefa a unei prestigioasa agentii de publicitate, in momentul in care ajungea la limita, injura ca in satra, vreo 5-6 minute fara sa se repete ! Trecea prin arborele genealogic al victimei (de regula de mult plecata din birou ), prin lenjeria intima, prin oale, sfinti si sfarsea, intotdeauna, razand de prostiile pe care le-a spus.

    Pentru Plano10 – felicitari pentru “gaselnita” Playcows 🙂

    Pentru Golan Trevize – superba poezia ta, te sfatuiesc sa o prezinti Academiei, poate ti-o publica si-ti dau si-un premiu pentru asasinarea ritmului poetic.

  30. Avand in vedere ca tu esti uman si chiar comunici cu noi, as vrea sa inteleg ce s-a intamplat cu Gadea si Sinteza Zilei. Nimeni nu a spus nimic, a disparut fara urma, ca si cand nici nu ar fi fost.
    Inteleg vacanta, probleme, orice….mai putin lipsa de respect vis a vis de privitori…si sunt multi.
    Multumesc.

  31. Este greu sa nu gasesti motive de injurat la noi.Eu sunt din Galati si tocmai ce vine apa peste mine…..funny nu?

  32. N-as vrea sa Va…fac concurenta, dar eu sunt o Lady de romania si ….Va asigur ca Va depasesc la capitolul injuraturi daca situatia conjuncturala e de asa natura abjecta incat…pot sa injur fara sa ma repet 24 de ore din 24…As putea intra in Guiness Book of Records daca 24 de ore mi-as scrie injuraturile sau,mai bine, daca mi le-as spune la telefon…?

  33. Si io am un mare talent la injurat. . .pot deveni vriun analist ,ceva….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.