Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Pomana pisicului pe drumul Pekinului

Pomana pisicului pe drumul Pekinului

Tensiunea politică s-a risipit. Începută astă vară, lovitura de stat care a speriat Europa cu apă caldă la bloc a reuşit prin votul poporului suveran. În crucea nopţii, pe-o linişte de nu se auzea nici cucuveaua palatului, plagiatorul mitoman a căpătat încrederea tiranului. S-a băut aldămaşul coabitării, s-a înghiţit pisicu’ şi s-a făcut dreptate până la capăt. Dacă tot au luat oamenii dealu-n piept pe-o ninsoare de nu vedeai picior de doctor pe la televizor, au pus oamenii tocmeala şi pe hârtie, să rămână mărturie scrisă pentru manualele alternative de istorie. Dar nu ne arată papirusul, că-s oameni de onoare şi n-ar vrea să risipească vraja.

http://www.youtube.com/watch?v=vw0j5Y4_7FE

Cum s-a terminat campania electorală, un pic înaintea sfârşitului lumii, România a devenit puternică. Ştiau ei mayaşii ce ştiau, dar n-au vrut să ne spună, că ne-o luam în cap. Majoritatea iraţională şi abuzivă a călcat pe gât fragila opoziţie. Şi-a impus dictatura. Bruxelles-ul e departe, Washington-ul nici nu se zăreşte, Curtea Constituţională stă ascunsă pe facebook. Drumul către Pekin, pe relaţia Moscova, e larg deschis şi curăţat de nămeţi. Prin voia Divinului, ţărişoara are deja un (aproape) premier. Care-i tot cel antieuropean şi antiamerican de până acum, probabil în numele continuităţii deciziilor iresponsabile şi-n lumina falimentului economic. Conform consecventului care a organizat consultarea-n grup organizat şi a semnat decretul de nominalizare, soarta ne stă între copitele unui porc imatur, care, când nu ia banii înainte, face ca o maimuţică. (articolul integral, aici)

Anul Mâţei începe fără udemerişti la Palatul Victoria. E prima decizie raţională.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Pomana pisicului pe drumul Pekinului

  1. Apropo de crucea noptii, uite ca s-a dus naibii mitul basist/portocaliu potrivit caruia crin doarme ca lemnu’, recte bustean, haaaaaaat pana dupa cantatul cocosului. Eu zic ca acum e numa’ bun de prezident. Parerea mea! 🙂

  2. hai ba ca nu e rau. in fond nu s-a schimbat nimic. tot udmr,tot oprea,vine si chiuariu,sa vedem daca se lipeste si varujean la finante,fenechiu e pe fata acum nu prin interpusi,e fix ca in 2006-7 cand aveam cele mai mari salarii. cat de naspa poa’ sa fie? :))))

  3. De fapt, Ponta nu este deloc în postura lui O’ Malley. Nu trebuie să se gudure pe lângă nimeni!
    Articolul e genial şi amuzant, în ciuda lucrurilor extrem de serioase pe care le tratează.

  4. hai putin noroc cu pnl-ul, nu ca ar fi ei foarte luminati, dar parca tot nu se cufunda-n mocirla cu atata placere ca psd-ul.

  5. Deci, tradatorul de Oprea s-a instalat pe functie in noul Guvern. Hai repede si cu Borbely sau Kelemen si e echipa de tradatori completa 🙂

  6. Problema adevarata este falimentul economic al Romaniei ascuns sub pres.Au cateva solutii si alea paleative sa mai adoarma populatia cateva luni.Cand le va dicta Merkel conditiile fiindca aia cu banii pun conditii acum si nici bancile nu mai sunt proaste sa inghita orice fel de obligatiune ca s au ars cu Grecia politrucii romani aceleasi brigazi comuniste si neosecuriste propagate vreme de 20 de ani o vor da la intors cu 360 de grade si vor cauta finantari de acolo de unde vin banii.Relatia cu China nu este chiar rea poate ne cumpara la bucata treaba e ca astia pun biciul pe romani.Dar exista cu adevarat putine posibilitati realiste in momentul asta.In acest moment suntem cam in galeata .

  7. @Rory: inca nu s-a instalat nimeni, nu mai abera
    @victor2011: poate-mi explici si mie, geometric, cum poti s-o dai la intors cu 360 de grade

  8. Din toata afacerea singuru’ care a ramas in paguba e alegatorul si maestrul Bradisteanu

    Mare a fost Caragiale nenicule Ciutacu !

  9. Mda,bun articolul,pisicuta,pis,pis,pis,am avut azi-noapte-un vis,visul meu frumos era,peste land vom guverna,in laptic ne vom scalda si in cor vom mieuna,care matz vom coopta,ciucurei si smotocei cu gheruta dam in ei,fara de udmr-ei,sa treaca la soricei!

  10. Daca apare UDMR-ul in guvern sincer imi pare rau ca am fost la votare. Faptul ca Base e inca in functie e in urma boicotarii referendumului de catre maghiari, care au stat acasa. Incepe sa imi para rau ca am fost si la referendum.
    Cat despre Oprea numai de bine – oricine vine, oricine pleaca el ramane.

  11. @victor2011… Intradevar, relatia cu China nu este chiar rea, este CATASTROFALA !!! Din 2013 cand se schimba “gasca” de la Beijing o sa fie si mai si. Am foarte multe argumente care nu le vezi la TV dar nu stau sa-i umplu site-ul domnului Ciutacu cu treaba asta.

    @Ciutacu… E clar, nu poti s-o dai la intors, DAR, poti profita daca te duce capul, mai un Shenghen, mai fara vize in SUA, etc…

    Textul/Articolul de astazi este fenomenal. Mi-am sucit creierii !

    Numai bine si sanatate !

  12. 1. Oare de ce s-a votat ? Doar pentru a justifica un nou ciclu de furt si inconstienta de 4 ani ? Care sint de fapt reprezentantii “nostrii” si care sint ai “lor” rezultati dupa vot ?
    Cred ca devenim cu totii “cetateni turmentati” daca ne punem la mintea acestor “redistribuiti”.
    2.Este din ce in ce mai clar ca acesti indivizi nu reprezinta o optiune electorala sau politica,reprezentindu-se numai pe ei,sa fie cu totii intr-o mare familie a traitorilor pe banii statului.
    3.STATUL sintem noi si daca nu dam de pamint repede cu ei din nou patim ce am patit cu BOC.Perspectivele economice sint atit de proaste in 2013,incit cam pina la Paste mai rezista acesti pacalici,dar dupa aceea trebuie aplicat : La revedere !

  13. Bai frate vorbeste FIREA !!!!! pentru PSD acuma ????? Cand facea bascalie de Ponta si se certa cu el in direct cum era? A trecut ???

    Frate imi e scarba totala ! LEHAMITE !

  14. 1. UDMR nu va face parte din Guvern;
    2. Gabriel Oprea nu va fi ministru la Apărare, ci doar vicepremier fără portofoliu;
    3. Felicitări Antenei 3 şi PNL-ului! Lui Crin Antonescu, în mod special.

  15. @cristian_y: da-n numele cui sa vorbeasca, al udemereului? e aleasa pesedista si s-au reevaluat reciproc

  16. Gata cu ciorovaiala. Urmeaza investirea Guvernului si imediat “masurile dure dar necesare”. Conducatori auto, fiti pregatiti! Noua taxa auto – varianta Ponta.

  17. Eu zic ca incepe anul Putei, si ca nu mai conteaza cu cine sau fara cine incepe. Tot vom fi luati in respectiva zodie…..

  18. U.S.L.-ul a iesit perfect din situatia grea pe care si-o creasera(Ponta).Chiar daca luam scenariul pesimist(Basescu pana in 2014 si U.S.L.-ul destramat)Crin va castiga detasat alegerile prezidentiale,pentru ca nu are contracandidat. Orice s-ar spune are coloana vertebrala cea mai dreapta.Nu sunt super optimist in privinta guvernarii,dar oricum va fi altceva.TREBUIE!!!.Daca nu, o sa ne incaieram unii cu altii pe strada.

  19. Victore , bineinteles ca nu in numele UDMR-ului.UDMR-istii sunt la fel de nenorociti si de vinovati ca cei de la PDL….

    Da nu cumva a ars Firea niste “etape” ??? A alergat prin “cartier” cumva a faca platforma program a PSD-ului cunoscuta ???

    Vreau si io fratili meu cum ar zice Badea ! Vreau si eu senator ! Serios ca-s mai bun decat ea ! Dau test !

  20. Aud acum pe la toate tv ca meritul e al PNL-ului si a lu’ Antonescu,pentru necooptarea udmr-ului la guvernare.
    Eu zic ca meritul cel mai mare e al tuturor “dobitocilor” care nu au inteles anuntul premierului in seara alegerilor…si care pe buna dreptate s-au impotrivit.
    Daca PNL in frunte cu Antonescu nu mai aveau un rand de alegeri acum se vorbea la tv despre ce minister va primi udmr-ul…parerea mea.

    Foarte bun articolul.

  21. Imi cer scuze….. De ce i-am schimbat pe aia cu astia ???? Ce ar trebui sa se schimbe …. si eu nu vad ???

  22. cine nu avea de lucru ieri si-l asculta pe Cristoiu labeunu, ar fi avut o mare uimire.tov Ponta era nici mai mult nici mai putin ,,noua stea in politica”….era sa faca apoplexie Turcescu!!!
    acuma ca nu i-a iesit carlanului chestia cu maghiarii nu-i bai, are el cu ce sa-si dea in… vezi pe gen Izmana basca megaguvernul proportional cu megaparlamentul
    astept ca UDMR sa dea in gat tot trustul Intact la Consiliul discriminarii!!!

  23. traim intro tara vesela, marii nostri oameni de stat sunt niste pigmei, tradatori, mitomani, hoti si… probabil ca avem acei conducatori pe care ii meritam. o singura problema nu-mi da pace, cum dracu sa fiu in opozitie la actuala putere cand stiu bine cine este in prezent opozitia? si atunci? care este calea…doar opozitia din piata? atunci asa sa fie.

  24. Vai ce tare-n clanta a devenit domnu Crin….el nu da socoteala unor fraieri din popor,fraieri carora le-a cerut votul in genunchi….nu-i nimic ca,clar s-a ales prafu de visul lui maret de a deveni presedintele Romaniei…mai degraba votez un UDMR’ist la prezidentiale decat sa pun stampila pe asa caricatura aroganta!mi-e SCARBA!!!

  25. Buna seara d-le Ciutacu,

    Uuuff! Am scapat oarecum!Am avut niste emotii…
    Sa vedem ce va urma.

    Cu tot respectul perntru Dvs.,
    IoanaP

  26. Si cu ,,Jos Basescu”!! cum ramane? Gata? Asta a fost tot? pentru atata lucru ne-am agitat asta iarna? Asta vara? pe visco;u’ asta? Acu s-au vazut cu sacii in caruta si gata. s-au luat de manuta si hai la Cotroceni in creerii noptii pe sestache sa-si innoade cozile cu Base?. In loc de hai acu’ sa ne smardoim ca avem legitimitate s-au dus ca sa se milogeasca de Base sa-l unga pe ala micu’ la dregatorie. rusine!

  27. Sa vad eu ca, dupa sarbatori, cum se vehiculeaza ideea ca n-are importanta cine guverneaza, caci guverneaza conform FMI..sa vedeti atunci voi scandal!

    Poate , intre timp, daca aveti curaj si bun simt, mai puneti banda de la alegerile prezidentiale atat din 2004, cat si din 2009, din seara premergatoare anuntarii rezultatelor exit-poll-urilor, si vedeti o stire comuna ce mi-a ramas si acum pe creier: “ambii candidati se afla la ambasada SUA” – atat cu Nastase si Basescu, cat si cu Geoana si Basescu, precum domnitorii de pe vremuri veniti sa faca temenele sultanului de la Inalta Poarta.

    Poate, totodata, va amintiti si de “iepurii” de campanie Lucian Orasel din 2000 sau Lia Roberts din 2004 si de cine au fost trimisi in lupta.

    Poate asa veti vedea ce rol au ,de fapt, si baieti precum Taubman sau Gitenstein, ce rol au consultanti politici gen Chireac, si cam cat mai valoreaza suveranitatea, democratia si votul liber in aceasta tara.

    Dar nu-i nimic, fiti cuminti si nu iesiti cu molotoave si cu bate in strada, caci nu e civilizat, mon cher, noi suntem superiori grecilor, plus ca doar n-oti vrea s-o suparati pe madam Merkel, sa speriati FMI-ul sau sa faceti sa plece corporatiile tip Oracle, Microsoft sau alde McDonald’s si Coca-Cola.
    Pai ce dracu’, am vandut tara degeaba?

  28. Habemus Ponta! În grdina de trandafiri, la extinderea căreia a avut o mare contribuţie, dl Traian Băsescu a obţinut o nouă victorie după ce a analizat “intersul naţional”, “Constituţia”, “coştiinţa proprie” “sinceritatea candidatului” “Pactul coabitării” şi tot ce ne-a mai spus că intră în calcul pentru desemnarea prim-ministrului apoi a hotărât alesul: Victor-Viorel Ponta!
    Never say never că înghiţi şi porcul şi pisicuţul şi ce-o mai fi fost în gândul lui … beeep! 🙂

  29. acu’ as vrea sa-l vad la puscarie pe ungurul ala care taie padurile patriei, stiti despre cine vorbesc, nu?

  30. ha ha!! ma uit la sinteza zilei si e olguta vasilescu care zice ca prezenta lui oprea in guvern e “doar onorifica”!! deci a folosit oprea si onoare in aceeasi propozitie. tare de tot.

  31. Care este diferenta intre Geoana care s-a dus la Vantu si Ponta-Antonescu care s-au dus la Basescu ? Diferenta mi se pare in favoarea lui Geoana…
    Cat despre Ponta-Antonescu, ei nu lupta impotriva lui Basescu, vor doar sa-i ia locul de sluga a americanilor si a Bruxelles-ului. Este evident. Concurenta mare pe postul de slugoi si tradator de neam !

  32. Sa revedem filmul evenimentelor:

    – Crin si Ponta se intalnesc la ceas de seara cu Basescu, marele dusman, Raul Suprem. In regula. Asa au hotarat, decizia si responsabilitatea lor.

    – ajunge stirea in presa: Ponta nu comenteaza (iarasi corect, decat sa bata campii, ca si persoana publica, este mai bine: no comment). Crin insa, se da relaxat, volubil, spune ca nu are nimic de ascuns si recunoaste. In acealasi timp da asigurari ca nu s-a semnat nici un document, nu s-a negociat etc

    – TB le da niste documente alora de la UE. Crin il ia la bascalie, rade de el (corect, TB arata ca naiba cu hartiile, ziceai ca le da citatii:)) si spune ca stie ce contineau documentele dar nu ne spune. Ne-a facut curiosi si…atat. Parca suntem copii…stiu un secret dar nu iti spun…:)

    – limbarita, boala grea la Crin, ca atat are, datul din gura, il impinge si zice pe urma ca a glumit, ca habar nu are ce contin hartiile…deci, si vorbaret, si cinstit si glumet…adevarat profil de Presedinte (daca mai joaca si geamparale si este ticalos incepe se semene bine cu cineva cunoscut noua:)).

    – un baiat de la UE spune astazi ce continea documentul iar Ponta ne da chiar detalii.

    Si uite asa, ceea ce unul nu comenta si celalalt mintea senin ca stie, ca nu stie, ca nu s-a semnat…este pana la urma o hartie semnata si de Ponta si de Basescu iar Crin si Dragnea au fost martori.

    Finalul acestei comedii – Ponta este prim ministru desemnat si noi, milioane de votanti pro USL, putem spune linistiti: Fratilor, am infrant! I-am adus pe ai nostrii la Putere si acum fac misto de noi! Victorie!

  33. Eu cred ca UDMR a fost folosit pe post de idiot util pentru a forta mana lui Baselu’. A fost un teatru din care a castiga doar Ponta. Fiindca cred ca miscarea cu UDMR e cu bataie lunga si ca in preajma alegerilor prezidentiale USL se va topi. Vom avea un guvern PSD + UDMR si un candidat PSD la prezidentiale. Ce zici Victore?

  34. Ajutor! Poate ma lumineaza cineva in legatura cu situatia lui Adrian Sobaru. In SRTV se desfasoara un fel de proces de selectie a personalului la care a participat si Adrian Sobaru. Nu stiu care este povestea din spatele punctajului mic pe care l-a obtinut si care cred ca ii pune in pericol locul de munca. Sigur nu are nevoie de probleme in plus. Nu ar putea fi ajutat sa depaseasca orice fel de sechele aparute din cauza traumelor suferite?

  35. Genial articolul!

    Despre ipoteza de mai sus, aia cu PSD cu candidat propriu la președenție – e clar că așa e… Un liberal la MApN a făcut o grămadă de dearanj – nu riscă FSN-ul un liberal la Cotroceni!

  36. Avem fosti securisti in Parlament dar mai nou dl Prim Ministru Ponta ne anunta ca vom avea si ministii penali! nu zic pnl ci penali! da MINISTRI CU DOSARE PENALE! Acu intreb si eu: chiar nu se puteau gasi doi confrati fara dosare penale?? chiar guvernul asta mega votat sta in dosarele alea penale? adica un CV curat nu se gasesste dle in toata tara asta care a votat cum a votat? Pana unde putem cobori Ciutacu? Spune tu limita…

  37. @francezu: deocamdata nu ma-ntreaba nimeni cum trebuie sa arate cabinetul. si-i mai bine asa

  38. Vol VII din “Guvernarile post-decembriste”

    Capitolul I: “Coabitarea”

    E o dimineata rece de decembrie si sta de veghe in turnuletul dinspre
    sud scrutind bulevardul cu binoclul.
    Se simte aproape ca pe una dintre navele de odinioara.
    Din cind in cind, aude in spatele sau un fosgait jenant de picioare
    inghetate si o tuse nervoasa: “‘tu-i plaminii ei de viata, gata, ma las
    de fumat”.
    Se intoarce si-i arunca o cautatura piezisa consilierului sau:
    “- Da-o-n aia ma-sii, Sebi, ti-am zis sa-ti lasi azi pantofii acasa,
    n-aveai si tu niste gumari, ce dracu’ ma, va platesc in nasturi ?!”.
    “- Ce sa fac sefu’, nu pot veni ca muncitorii la birou, p-orma mai am de
    facut niste drumuri si ma ride lumea.”
    “- Lasa ma, ca si-asa te ride… (zimbeste cu toti dintii) glumesc ma,
    faceam biza de tine !”
    “- Gata, sefu, credeati ca m-am suparat asa de usor ?
    “- Tu de cine faci misto, ba ?! (gindi consilierul) Las’ ca mai
    ai 2 ani de mandat si p-orma nu te mai saluta nici dracu'”.
    “- Gicaaaaaaaaaaaa”, urla impacientat gusterul nostru, “se vede ma vreo
    masina prin perimetru ?”
    “- ‘Traiti, permiteti sa raportez, nimic, n-au ajuns. Dau prin statie
    alora de la noi sa vad pe unde sint.”
    “- Nu ma, lasa. Sa nu zica ca-i zorim. Si-asa n-am chef de ei.”
    “- Dracu m-a pus”, monologa el in continuare in sine, “trebuia sa-i las
    p-aia 3 sa faca gesturi d-astea. Ma, parca m-am timpit de cind sint
    singur… Emil a plecat la Cluj, Nuti s-a dus in teritoriu, aia mica
    e la casa ei… Mai bine inchid usile, il pun pe Gica sa raporteze ca
    sint bolnav cu stomacu’ si ma dau la fund macar o saptamina. Lasa-i sa
    fiarba in suc propriu. Ce, nu se pricep sa conduca si in lipsa mea ?!
    I-am facut de cacao, i-am umilit, iar fraierii, tot la mine se intorc”.
    Jos, la baza zidului, 3 pustani faceau un grafitti pe zid “Javra o are
    mica”.
    “- Bueeeeeeeeeeei (tipa el), care p…le ma-tii faci nasoale pe zidul
    meu ? Ai dracu’ bagabonti, mai aveti ma bani de spray-uri, dupa ce le-am
    taiat babacilor salariile ?”
    “- Da ce, bre, e zidul matale ? L-ai adus d-acasa ?!
    “- Nu fi obraznic ca acu-i chem pe aia sa vina si sa va ia cu duba !”
    “- Cine sa vina, pai nu v-au dat cu sapca de pamint acum vreo 2 ani ?”
    “- Gata, nu mai pot, aveti un tupeu mai mare ca al Robertei ! Gicaaaaaa,
    vezi ma ca avem 3 potentiale amenintari linga gard, aia din copaci ce
    fac ?”
    “- Dar sint 3 mucosi, sefu ! Lasati ca-l pun pe Nelu sa vopseasca azi
    si nu se mai cunoaste.”
    “- Bai Gica, tu nu intelegi, ma p..s pe el de gard, nu gardu’ e problema
    ci atitudinea.
    Daca toti s-ar apuca sa ma ponegreasca si sa-mi ceara sa plec, ce s-ar
    alege de tarisoara ? Trebuie sa dau un exemplu, nu merge asa !”
    “- Sefu, sefu (se precipita un al doilea gealat), vad coloana, vine.”
    “- Esti sigur ?”
    “- Ei sint !”
    2 minute mai tirziu. Paznicii sint la poarta, observatorii din copaci
    la locurile lor, consilierul undeva la bucatarie infulecind un sendvis,
    iar omul nostru in birou, plimbindu-se cu miinile la spate si uitindu-se
    la virfurile pantofilor.
    Dinspre usa se aud pasi si zgreptanaturi:
    “- Sefule, deschideti, va rugam, usa !”
    “- Da’ ce, ma, n-aveti miini (tipa el nervos) ?”
    “- Ba da, sefu, numai ca sint ocupate !”
    “- Atunci, scoateti-le din c..r !”
    Usa fu deschisa din cealalta parte in cele din urma, iar cel mai inalt
    dintre cei trei musafiri intra in incapere.
    Paznicii din urma lui purtau pe umeri o tava pe care se afla un porc
    “cu de toate”.
    Usa se inchide usor, cortina cade, iar eroul nostru ofteaza si-si scoate
    din sertarul biroului niste tacimuri de argint si o bavetica cu Donald
    Duck: “- Eh, daca-i vorba de coabitare, atunci sa-i dam drumul.”

  39. voi va dati seama ce masuri economice contondente urmeaza daca n-au vrut astia sa-si puie lumea-n cap din prima? ca doar nu din politete or fi renuntat ei asa usor…

  40. Prin gura voastra (a ta, a lui Badea, Radu Tudor, Chirieac, Ciuvica) a prins lumea curaj si a vorbit, deci uite ca se poate daca nu dormim in izmene cum spune Badea! La mai mare!

  41. Victore, din puzderia de comentarii deduc că şi tu coabitezi pe-aici cu nişte băsişti. E drept, inşii încearcă să-şi camufleze simpatiile pentru Înghiţitorul-de-Broscuţe-Porci-Pisici-Etc, dar zelul cu care fac pe deranjaţii le trădează opţiunea pro-cotrocenistă.

    După ce s-a mai răcorit atmosfera post-alegeri, eu constat că în acest moment există doi coabitanţi pe tărâm politic: Preşedintele-Injurios (vă reamintesc, aflat ÎNCĂ în stare de suspendare) şi Premierul-Porc-Ţepos. Cu această ocazie, le urez casă de piatră! Pe Crin îl scot din această idilă, fie şi pentru că – se pare – Dumnezeu i-a dat mintea de pe urmă, ca oricărui român cu toate ţiglele pe casă.

  42. In tara asta nimic nu se mai schimba, cel putin nu in bine. A devenit inutila orice luare de pozitie impotriva politicienilor. Cred ca romanii sunt ori masochisti, ori poponari, ca prea le place sa-si ia teapa. O sa se schimbe ceva la noi doar cand vom incepe sa-i tragem pe astia in teapa!

  43. @sparr: eu coabitez cu oricine-i in stare sa-si sustina civilizat si cu argumente punctul de vedere

  44. Bun articol Victore. Eu nu cred in PSD si vom vedea foarte repede unde ne ducem : nici spre China nici spre Rusia-FALIMENT scrie pe noi. Sunt ferm convinsa. Eu personal nu am crezut ca Ponta este un mincinos dar este sigur. Prima a fost ” NOAPTEA LA PORTITA CINE BATE” deci eu nu cred in acest OM. A spus ca la Parlament este AUSTERITATE? CUM 22 ministere si 26 ministeri. Sa nu uite ca daca nu era PNL+PC nu vota lumea- te rog sa spui mai departe si acest popor nu ar mai fi votat PSD-ul. A inceput in minciuna-miercuri noapte prima si vor urma foarte multe alte. Gazele sunt sigura, Rosia Montana sigur deci ce ne-au facut PSL dar vom vedea.

  45. O fi incepand fara udemeristi, dar se pare ca il avem pe mon general. Onorific, cica. Caruia, dupa re-re-re-reevaluare, i-a iesit onoarea la suprafata ca untul din lapte, cel putin asa ne explica aceeasi Olguta care acu’ ceva vreme ii punea aceluiasi personaj crucea si coroana deasupra, dupa expresia dumisale. Eu unul ma simt deja onorat, si nici nu mai intreb in cati centimetri de bani se masoara onoarea la stat …. degeaba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.