Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Politică de cadre pe banii lui S.O. Vântu

Politică de cadre pe banii lui S.O. Vântu

Vântu pune, pe banii lui, un nou șef la Cotidianul, pe Cornel Nistorescu. În semn de bun-venit, facțiunea care simte pierderea influenței în ziar publică, în ziua instalării acestuia, un material din care reiese că unul dintre amicii săi, Petru Romoșan, ar fi fost turnător la Securitate. Material care stătea de-o bună bucată de vreme nepublicat și care, editorial vorbind, am mari dubii că ar fi reprezentat vreo urgență (Romoșan, personaj care personal mi-e antipatic, nu se pregătea să devină demnitar ori să candideze, iar nici un alt ziar nu concura Cotidianul pe acest subiect). Și pe care, deloc inspirat, proaspăt numitul decide să-l scoată de pe site. Dar băieții lucrează, îl ascund într-o secțiune mai greu accesibilă a site-ului și au grijă să trimită linkul cunoscuților, care încep să facă atmosferă pe bloguri.

Nemulțumiții amenință că demisionează (dar n-o fac), cei care au de plătit polițe istorice lui Nistorescu încearcă să-l execute în avans, sindicatul bloggerilor trişti îi cere demisia. Totul pe banii lui Vântu (de la FNI, de la Petromservice, din știucile prinse în Deltă și vândute, nici nu contează), care, de ani de zile, acoperă cu milioane de euro rezultatele financiare ale politicii editoriale mustind de deontologie a celor care azi urlă ca mușcați de șarpe. Adică le plătește lefurile și taxele către stat, fiindcă singuri nu au fost, nu sunt și nu vor fi în stare s-o facă.

Sorin Vântu e un tip bogat. Pe banii lui, mai exact pe o parte a surplusului său financiar, a ales să subvenţioneze editarea Cotidianului. Motivele (putere, influenţă politică, distracţie, pasiune etc.) acestei decizii de business îl privesc personal. La fel de bine, putea să facă orice altceva (să-i dea la orfani sau la curve, să-şi facă vile, să-şi aprindă trabucurile cu ei etc.) cu banii care-i prisosesc.

În această perioadă, l-a ales pe Cornel Nistorescu să-i cheltuie. Care ca om poate fi el oricum (arogant, acru, sfidător, bogat etc.), dar îmi place să sper că nici o vertebrată întreagă nu-i poate contesta uriaşul talent, calitatea scriturii şi iscusinţa de a face negociabil (inclusiv politic) şi, ulterior, vandabil orice produs media pe care-l păstoreşte. În ciorba asta, nu caracterul sau prieteniile primează.

Angajaţii Cotidianului (unii, profesionişti redutabili, cu palmares impresionant în presă, alţii, nişte potăi recunoscute-n agora doar pentru intensitatea şi volumul lătrăturii Trăiască Băsescu!) sunt liberi să aleagă dacă au chef (au ba) să lucreze cu el. Dar, într-o piaţă liberă (unde nu-i împiedică nimeni să-şi găsească refugiu) dintr-o ţară liberă, n-au dreptul să decidă pe ce şi cu cine îşi cheltuie banii un om.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “Politică de cadre pe banii lui S.O. Vântu

  1. foarte corect, vantu isi poate pune acolo ce om doreste. insa si noi putem decide daca mai citim sau nu un ziar condus de acest domn. si noi nu-l vom mai citi.

  2. Ciutacule,

    In sfarsit in totalitate de acord cu tine, dar se confirma hitul: “pe la spate, pe la spate…”. Daca disensiunile sunt de neinlaturat, apare divortul (ca si in casatorie). Nu faci si un poll daca se rupe Coalitia ?

    @ Irina: Nu cred ca o sa vedeti anticipate. Eu zic ca o sa tina pana in 2012 , indiferent cine iese bulibasa: Zeus / Floarea / Doctorul / Altetzul pt. simplul motiv ca pt. a ajunge in Parlament, costa. De ce sa platesc biletul de 2 ori cand pot plati doar o singura data ? Lasitate, curaj, deminitate, lipsa de caracter sunt doar bune intentii. Parerea mea….

    Fiara.

  3. Ai dreptate de la primul pînă la ultimul cuvânt. E dreptul lui Vântu să decidă cine îi conduce ziarul. Ce, trebuia să ceară încuviințare de la lătrăii frustrați (ITM, Pătrășconiu, Teodorescu, Ilie, Fumurescu, etc)?!!
    Pupinbăseștii ăștia știu doar să latre și împrăștie bale murdare. Sunt atât de ”demni” încât nu se vor simți să plece de acolo. Mizez pe faptul că Nistorescu le va trage șutul izbăvitor, în dosurile lor mari și nesimțite.

  4. mie imi place cand ii vad pe toti care comenteaza numai pe la spate lingand dupa aceea talpile. Ideea este ca daca nu vrei sa lucrezi cu cineva, nu o mai faci si gata, fara lamentari. Insa, inainte de toate, in presa fiecare lucreaza ptr el si dupa aceea cu altii, asa ca se pot evita, daca vor. Daca nu, sa se manance unii pe altii, la fel e peste tot.

  5. Ziare.com scrie că grețosul și penibilul Pătrășconiu tocmai a fost concediat. Finalmente!
    Deja lătrăii s-au dezlănțuit, spumegă furioși la adresa lui Nistorescu. Micuților le-a stat în gât explicația ”Pătrășconiu e incompatibil cu noua linie a ziarului”.

  6. Ok, se accepta argumentarea. Dar acum spune sincer ce te motiveaza pe tine sa scrii asta:
    1. Te-a palit brusc sa ii scoti pe Vantu si pe Nistorescu.
    2. Te-ai gandit sa mai pui niste sare pe rana unor “prieteni” de la Cotidianul.
    3. Ai considerat ca omenirea are nevoie de un comentariu pertinent pe aceasta tema.

  7. Nu pot sa nu comentez asa, ca fair-play: “…isi cheltuie banii un om”. Ai cui bani?…Si care OM ?…

    PS Mai avem un OM( de stat) care si-a uitat sotia intr-o expozitie.La cine se gandea?

  8. @bogdan: si asa erati cativa care-l citeati. nu din voi se hraneste.
    @Fiara: ma lasa rece soarta coalitiei.
    @Raluca: o decizie inteleapta. daca-i pasa de viitorul imediat al copilului de cateva saptamani si de subzistenta lui, se abtinea sa dea cu cacat in ventilator. las’ ca poate-l subventioneaza Udrea si pe el, ca si asa are destui pe statele de plata.
    @Nicolae Gimiga: scriu despre (si comentez) subiectele care ma inspira.
    @Ioana S: pana la proba contrarie, banii lui Vantu. care-i tot un om; rau si bandit, daca asta-ti face placere, da’ nu-i nici bursuc, nici marmota.

  9. Hai sa ne imaginam un blog sustinut de functionari ai statului:

    – Un mesaj/luna compus de biroul celor 14 cafetiste semnat de directorul general;

    – Postarea de catre cei 45 de angajati ai departamentului IT;

    – transmiterea comentariilor de catre departamentul de transmitere mesaje format din 17 functionari, catre ghiseele 2 sau 7, celelalte 8 fiind inchise, si doar intre orele 12-14, Miercuri inchis;

    – aprobarea comentariilor (in termen de doua saptamani) de catre Directia de aprobare comentarii, formata din 10 membrii plus seful comisiei, doar la ghiseul 4 si doar intre orele 13-15, Vineri inchis;

    Hai afara cu functionarii aia, ca nu degeaba s-a inventat internet banking-ul.

    Adio program lejer, cafele pe hol si felul 1&2 la 10 RON, bilete pe litoral la juma’ de pret si program scurt Vinerea.

  10. Bine ca ne-ai luminat, Ciutacule, taica, ca altfel nimeni nu mai intelegea nimica…
    Fii mai clar cu altceva: daca cineva (nu conteaza cine, sa zicem un prieten drag sufletului tau) iti ia banii devin cu adevarat banii lui? Daca iti fura masina chiar devine a lui? Chiar trebuie sa trambitezi prietenia cu hotul?
    Si sper sa nu ma iei cu “pagubitii sunt de vina, nu hotul”.
    Vezi ca roata se invarte… Nu-ti doresc nici macar tie , dar Prosta’ si Obama din Carpati nu stau prea bine iar viitorul prietenului tau s-ar putea sa fie cam intunecat… Iar pagubitii FNI cred ca asa ar fi corect!

  11. @victor ciutacu: nu-s naiv sa cred ca un ziar traieste din ce platesc cititorii. pe noi ne interesa altceva la ziarul ala, ceva care s-a pierdut. si nu odata cu numirea lu nistorescu, ci de 1 an incoace.
    noroc ca presa de opinie se muta pe net, de acolo nu are nimeni cum sa te dea afara. iar noi ne putem alege pe cine sa citim si pe cine nu

  12. despre ….aghiotantul lui FELIX..

    Am impresia, fara a fi malitios ca, BASESCU e insasi ratiunea TA de a fi ca gazetar. La inceput ai fost simpatic, acum ai inceput sa devii anost, incearca sa performezi si in stiri non-basescu altminteri vei fi precum unii actori mediocri, tributari unor roluri episodice/pseudo-emblematice.Pregateste-te pt. perioada post basescu si incearca sa speli cat mai poti din imaginea de mercenar de serviciu din ariegarda lui FELIX..Personal cred ca esti un ziarist bun dar iti lipseste scanteia sau verbul unor Cristoiu sau CT Popescu. Cred ca trebuie sa te reformezi/reinventezi si tu.. nu numai basescu.

  13. @xorin: daca-mi explici si mie ce legatura are subiectul asta cu Basescu, Felix, Cristoiu sau CTP, o sa-ti raman recunoscator pe vecie. cat despre reinventare, las-o-n seama mea. am mai facut-o de cateva ori, mi-o mai iesi inca o data. daca nu, nu, ai si tu o satisfactie.
    @Dan Stoica: si tu ai pierdut bani la FNI? nasol moment, misto coliva.

  14. Omu’ cat citeste invata. Aflu ca in media exista si stiri non Basescu. Adica stiri Basescu si stiri non basescu. 50% probabil.
    Stire non basescu: “dupa vara vine toamna”.
    Stire Basescu: “Elena Udrea a sictirit parlamentul”

  15. Si daca povestea cu cenzura este doar un exercitiu de PR. Care vrea sa demonstreze ca ziarul Cotidianul apartine lui Nistorescu, care taie si spanzura? Incearca Vantu o reintoarcere la presa de autor?
    Am scris despre asta.

  16. Ramane de vazut, daca politica de cadre a d-lui Vantu ii va asigura heaps of money, daca intradevar va putea face ‘vandabil orice produs media pe care-l pastoreste’. Scuzati-mi rezerva!
    Imi aduc aminte de un talk-show al dumnealui, care nu prea avea audienta.
    Daca convingerea Dvs.se confirma, ca de obicei, imi retrag cele de mai sus, cu scuzele in rigoare. Oare toti ‘mogulii’ duc o politica de cadre buna? Ma gandesc la R.Cazan, la R.Mircea, etc.

  17. …te citez voluptos!!

    “”Angajaţii Cotidianului (unii, profesionişti redutabili, cu palmares impresionant în presă, alţii, nişte potăi recunoscute-n agora doar pentru intensitatea şi volumul lătrăturii Trăiască Băsescu!) sunt liberi să aleagă dacă au chef (au ba) să lucreze cu el””

    POTAI, LATRATURA…si totul culmina apoteotic cu..cu cine crezi???…cu BASESCU??? care a devenit OBSESIA intregii media….daca nu e un basescu in TOTI si in TOATE…NU SE POATE!!!….de aici si LICENTA cu stiri basescu si non basescu…!!! E doar o opinie…unii pot achiesa la ea ..altii NU…!!!
    Cred ca poti mai mult si ALTCEVA decat sa devii prizonierul propriei tale fobii/antipatii fata de basescu..incepi sa devii ostatecul unor clisee eclectice care-l au in context si subtext pe miraculosul basescu…Apropos, o mare parte din ascensiunea ta gazetaresca stii cui se datoreaza….??? EVIDENT si …lui BASESCU…Involuntar Basescu genereaza energii noi…negative si pozitive……poate de aceea degaja asemenea energii, furtuni, patimi, dezamagiri si sperante. Cred ca in forul tau interior esti mai corect cu personajul care ti-a marcat cariera…Pana la urma ..TOT la basescu am ajuns… TREBUIE sa recunosti ca e fascinant personajul…ITI urez o cariera debordanta dar fara sa-l ai ca PRETEXT…pe traian..

  18. Spunea cineva prin comentariile pe marginea acestui articol ca vorbesti prea mul de Base.
    Habarnistul nu intelege urmatoarele:
    – tu faci parte din presa care nu linge mana puterii ;
    – Basescu a dezamagit profund electoratul (sau o parte din ele)prin prestatia sa, asemanator unei femei care iti jura iubire si in noapte nuntii s-o pune cu nasul.

  19. “La fel de bine, putea să facă orice altceva (să-i dea la orfani sau la curve, să-şi facă vile, să-şi aprindă trabucurile cu ei etc.) cu banii care-i prisosesc.”
    N-ar fi mai bine să-i returneze celor pe care i-a tâlhărit? Dacă tot îi prisosesc!
    Bine că nu i-a venit în minte să-şi cumpere şi-un loc în Rai, altfel ne trezeam (iar!) cu biserici care iau foc din senin şi ard până-n temelii. (Iar m-or apucat furiile… Şi nici măcar nu mă număr printre păgubiţii fondurilor. 😉 )

  20. @Dan Stoica:
    ” viitorul prietenului tau s-ar putea sa fie cam intunecat” – esti amuzant rau! Pe asta se si bazeaza marinaru’, vine el a doua oara si rezolva tot!

    @Ciutacu:
    Mie-mi place de Morar, el este deontologul suprem, i-a inchis telefonul in nas lui Nistorescu… insa despre udrea, ridzi etc tace chitic!

  21. @Emigrati bre!: i-a inchis ca-l sunase ala sa-i zica sa-si caute alta slujba 🙂

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Bravo d-lui Cornel Nistorescu!O fi avut macar un merit sa primeasca functia.Dar sa vedeti ce urmeaza:o sa-l manace viu,mort-copt cum va fi, si vechii dusmanii si cei care apar acum,ca ciupercile!Ca asa e la noi,cum scoti capul sau ti-l ridica cineva,apare balaurul cu multe capete si harsti,pierzi daca nu esti prea istet.
    Mereu invatam cate ceva si cand murim,tot zicem ca am trait degeaba si n-am invatat ce trebuia.
    Va doresc,din tot sufletul,o zi buna !

    IoanaP

  23. Cel mai probabil, luand in considerare limba catifelata a d-lui Morar fata de basescu si aspra fata de restul, sigur este “incompatibil cu noua linie a ziarului”!

  24. Ce diferenta este intre PUTIN si UDREA ?
    UDREA, vazand niste pestisori: -“Uite niste pestisori, mai tarziu o sa-i mancam!
    PUTIN, mangaind o balena: -“O sa ma manance?
    MORALA: SE POATE APLICA SI LA POPOR.
    N.R.: UDREA: – Mai tarziu ii vom manca!
    PUTIN: – Trebuie sa am grija, sa nu fiu mancat.

    AI GRIJA DE TINE! GOD BLESS YOU! AMIN.

  25. Pana la urma si la urma,in ziaristica asta a voastra,dragi jurnalisti,tot despre lovele e vorba.Nu-i asa,Victore?

  26. Unde crezi ca ar mai gasi de munca piticul atomic-Ioan T Morar si Cristian Patrasconiu?
    Poate doar la Cotroceni, sa linga direct de la susrsa.
    Mercenarii. Afara cu ei.
    Sa-i lase Vintu saraci, someri si homeles-i. :))

  27. Ciutacule,

    La ceas de seara m-am razgandit si te intreb ceva: Am un stabiliment sau o gazeta. Muncitorii sau gaoazarii (dupa caz) au dreptate sa se desolidarizeze si sa faca urat daca eu cu buna stiinta duc gazeta / stabilimentul de rapa. Pt. simplul motiv, ca desi sunt finantator NU sunt Voda pe felie. Daca imi duc propria firma cu buna stiinta in faliment e cam nasol, nu ? si din cate stiu eu e si ilegal. Asta pt. ca stabilimentul nu e al meu, e al actionarilor, fie ele si casutele postale. Adevarat / Fals?

    Fiara.

  28. Poate Nistorescu este trimis de Zeus sa se mai impace cu Vantu via Luxten. Prietenii stie prietenia ce-i leaga!

  29. zici ca unii de la cotidianul ar fi ok. pot indrazni sa sper ca ne vei spune trei nume de acolo pe care le ai lua si maine la Jn, daca ai putea decide asta?

  30. Despre DEPENDENTII si Independentii de basescu

    CITEZ dintr-un clasic …..

    “Spunea cineva prin comentariile pe marginea acestui articol ca vorbesti prea mul de Base.
    Habarnistul nu intelege urmatoarele:
    – tu faci parte din presa care nu linge mana puterii ;
    – Basescu a dezamagit profund electoratul (sau o parte din ele)prin prestatia sa, asemanator unei femei care iti jura iubire si in noapte nuntii s-o pune cu nasul.””

    “”De alegatorul pe 3 August 2009 la 3:44 pm””

    Incep sa cred ca lait motivul/titularul blogului Nu e Vectorul de Mesaj “Von Ciutacu”, ci mai degraba frustrarile si “dezamagirile” eternului, fascinantului si maleficului personaj- basescu….
    Victore, uneori laudele si osanalele iti pot face mai mult rau decat bine…
    Raman la parerea ca POTI mai MULT si ALTCEVA. Am impresia ca in aceasta etapa profesionala basescu da SENS existentei tale…PAna la urma tot de basescu am vorbit..astept sa “vorbim” si despre CIUTACU, se pare ca personajul ciutacu e in umbra MARETULUI lider..traian…

    ar fi vremea sa treci de la “succesuri” gazetaresti la performante jurnalistice…TE ASTEPT sa confirmi sperantele ” unor altor tip de sustinatori decat cei anti-base” ..pur si simplu “simpli si subiectiv-obiectiv cititori”

    UN OM de BINE…..

  31. E trist cu acuzatiile astea despre cine apartine cui… si pe cit… Si asta tocmai in acceste momente de glorie jurnalistica cind s-a dovedit, in sfirsit, ca jurnalistii au invatat, dupa 20 de ani, sa citeasca si sa inteleaga o factura.

    Mai vrem capete de ministrii dar vrem sa se faca o treaba frumoasa?

    Cum e cu facturile celorlalti ministrii? Si cei dinaintea lor?

  32. IPOCRIZIA puterii si IPOCRIZIA opozitiei !!!

    “”Spunea cineva prin comentariile pe marginea acestui articol ca vorbesti prea mul de Base.
    Habarnistul nu intelege urmatoarele:
    – tu faci parte din presa care nu linge mana puterii ;”””

    “”De alegatorul pe 3 August 2009 la 3:44 pm “”(#)

    ..cei din PSD-PC chiar te considera un amfitrion ( in emisiunile TV) cu certe veleitati pro GEOANA sau PRO HREBE…PRO PSD

    OARE EI SUNT LA PUTERE ???

    .chiar sunt curios..unde incepe puterea ? ..unde se sfarseste ??..unde incepe opozitia…??? delimitarea mi se pare cam ipocrita….

  33. “…şi de tupeul de borfaş, rămâne tăcerea jenantă a breslei şi a societăţii civile de pe statele guvernamentale şi private de plată. Băi, ticăloşilor, v-au cumpărat chiar pe toţi?”

    evident, ipocrizie si ranjet si cu acest post.

  34. @victor: deontologii lu’ peste de la gsP nu mai dau imagini in miscare pe site-ul lor decat daca le cotizezi ceva banuti, si nu chiar putini. stii cumva daca ii paste asa rau falimentu’ sau doar sufera de NESIMTIRE CRUNTA? asta mostenita pe undeva de la deontologu’-sef tolo, care-si publica pe blog doar ce-l gadila la pasarica.

    ps:merci de gazduire,scuze de limbaj, il pup pe Badea ca i-a porcait pe papitoi.

  35. hi-hi-hi…toata chestia asta imi aminteste de Expres.Va mai amintiti?
    Statea dl.Nistorescu pe scari la Universitate si urlind in gura mare vindea revista.
    Ii doresc multa bafta.

  36. Dle Ciutacu,
    placerere am sa va atrag atentia ca sunteti in oroare . Si desi error comunis fecit jus , nu aveti dreptate !
    Vacselu este sfeul statului. Insa in Romania seful statului se cheama momentan Presedinte .
    Cf teroriei staului si dreptuui – si nitel a celei constitutionale – cel care detine functia reprezenativa intr-un stat este numit tehnic ca fiind sef sau cap al statului . Insa numele oficial al functiei este cea prevazuta de constitutie : fie presedinte ( al statului, al Parlamentulu, al Consiliului de stat ) , fie de rege, oimparat, print sau duce in cazul monarhiilor (observati si aici e o denumire tehnica : monarh, adica singur conducator , insa si el are o denumirre specifica) In statele de tip fascist numele sefului 9capului) statului este de Conducator – Fuhrer, Duce, Caudillo .
    Insa obsesia lu Avramescu de a folosi termenul tehnic generic arata si necunosterea terminologiei si o tendinta spre autoritarism. Vacselu nu este unic sef al statului , sefi au fost si Constantinescu, Iliescu si de ce nu si C.I. Parhon, primul cap al statului republican (Presedinte al Prezidiului Marii Adunari Nationale ). Este cam asa – si sula este un dispozitiv de perforare manula , insa tot sula ii zicem ca sa o deosebim de pleducea . Sau este un instrument ( arma ) intepatoare , dar tot sula se cheama .
    Asa sa ma distrez. Alta denumire tehnica . Privilegii regaliene (adica ale regelui ) au fost si in RPR si RSR – dreptul la stema, imn, sigiliu (pecete) , drapel si derptul de a bate moneda. Ma rog azi si in Anglia privilegiile regaliene sunt apanajul statului si nu a monarhului. Sau , orice presedinte aflat pe teritoriul altui stat se bucura de “imunitatile suveranului” , fiindca el reprezinat suveranitatea statului sau.

    A sa nu uit. In mod traditional seful (capuk) statului mai este considerat ca fiind comandantul suprem al fortelor armate . SI aceatsta nu este o functie separata ci un apanaj si o datorie implicta a functiei de sef (cap) al statului. Dar repet aceasta este o denumire tehnica iar public se foloseste cea definita in Constitutie. Asa ca daca mai aveti “placerea” de a conversa cu varamescu spuneti-i ca are tendinte totalitar fasciste !!

  37. Victore,strasnica infierare azi la emisiunea dnei Firea!Cam ca la aia ce demascau dusmanul de clasa.Madam Firea va punea un filmulet tematic,dupa care tu,analistu’si cu investigatoru’ va asteptati cuminti randul la combatut.Cel mai spumos,de departe,tu!Cel mai tern,de departe,investigatoru’!
    Din pacate,atat de previzibil totul…

  38. LINGAUL de Ioan Te Morar isi da demisia doar din gura.

    Imi face sila piticul pupincurist.

  39. Ciutacule,

    Felicitari. L-ai pus in genunchi pe R. Tudor. 1-0 pt. tine azi. E drept, R. Tudor pierde prin neprezentare :).

    Fiara.

  40. victore, faze din astea au loc peste tot, chiar si la voi, dar la un nivel mai coborat. de ex, eu ma intreb si acum cine naibii a angajat-o pe tipa aia de la voi de la hr care triaza posibilii angajati cu intrebari la care ea nu stie raspunsul, de ex: “Ce e aia semiotica:D???”

  41. Cutacule,
    terminati sa ii amintiti numele ,nu stiu de ce simt ca voi sunteti cei platiti sa il bagati in fata,altfel ar fi apa de ploaie !voi nu ati invatat ca ccea mai tare arma e ignoranta…se duce singur la fund nu trebuie sa il criticati,atata ii de bandit incat va provoaca si voi muscati…sunteti fraieri ca ii acordati atentie,faceti ce nu ii place lui?spunetii ca era un elev slab s.a.m.d.! altfel nu musca ata ii pescar de mare voi sunteti de pamant,faceti ceva daca sunteti in stare daca nu,dati-va la o parte si aduceti ajutoare care pot sa il execute!nu sunt rau dar dca vorbiti mult veti fi analizati ca si el!salutari

  42. Morar isi da demisia in 5 minute. Dupa metoda invatata de la seful lui.

  43. Stau si uitandu ma la poza, gandesc la o schimbare, conjuncturala, Nistorescu sa ia mustata de la mogulu vantu si tot Nistorescu sa i imprumute ochelarii lu mogulu vantu, cam asa sta conjectura.

    Cat despre banii lu vantu, oare vor mai ajunge la poporul romanesc de pretutindeni sau mogulu poate sa vina amu si sa recunoasca, faptul iremediabil al banilor pierduti DAR sa ne zica, noua, astia obisnuiti ca banii i a reinvestit si apoi uite ne da ziare, ne da librsarie, ne da tv, ne da Nistorescu, de toate ne da, numai banii de la fni nu, de acolo a ramas sa ramanem noi linistiti si eventual sa traim bine sau sa votem bine, dupa context…

    Nimic mai gretos decat scheunatorii la marinel si laudatoprii a la Udrea ori Arpi via Placinta sau odinioara Ridzi( ati vazut, minunea cu ultima, nu mai scrie nimeni, de aia a iesit ea razand de la ministeriat, voalul justitiei lucreaza nu gluma) sau furajatii geoanisti ori lingaii nastasieni si cred ca lista ii asa de lunga incat din Ardeal de aici unde aspectele sunt incete si foarte incete tot m as plicti…

    Cat despre editorialism, il suport pe al Domnilor Badea si Gadea.

    Asta nu inseamna ca nu mi plac inciziile DVS, Domnule Ciutacu.

    Si totusi as vrea sa prind si eu ziua aia cand online apare un jurnalism fara frontiere si patronat, unul dezinteresat, unul in care expresia sa fie totala…

    era sa uit, nu cred ca a exista vreodata in lume asa ceva, nici macar in clandestinitate

  44. Pe cand Ciutacu la Cotidianu!? Se zvonea acum niste luni ca pleci la Realitatea … uite ca se creaza terenul propice Ciutacului pentru a activa, precum e la Antene, doar ca pe mai multi bani! 🙂

  45. D-l Ciutacu autointitulat ” tonomatul de serviciu” ne face tuturor un servivciu: acela de a ne arata fara constrangeri CEEA CE CREDE. Este dreptul lui absolut de cetatean si DREPTUL LUI CONSTITUTIONAL la opinie libera, in calitate de jurnalist. Menirea presei si a societatii civile, in DEMOCRATIE, este aceea de a pandi derapajele aleselor nostri ( indiferent in care dintre puterile statului). Iar cum d-l presedinte Traian Basescu invoca in permanenta calitatea sa de ALES ABSOLUT AL NATIEI, d-l Ciutacu nu face decat sa isi exprime deschis parerea sa. iar voi cei care nu sunteti de acord cu el( asa cum nici eu nu sunt intotdeauna ) scrieti-va OPINIA si nu il insultati pe Ciutacu. Maine, fara unul ca el ar putea sa va fie muuuuul mai rau. . Iar privitor la serviciile noastre de supraveghere, ar putea sa isi gaseasca altceva mai bun de facut pentru tara, decat sa citeasca blogurile ziaristilor “neagreati” in Olimpul din Dealul Cotrocenilor si sa scrie prostii sub diverse pseudonime. Scuze d-l Ciutacu de off-topic, cum ar veni. Referitor la articolul dvs, dati-mi voie sa acord si d-lui Cornel Nistorescu prezumtia de “ziarist”. Cred ca are dreptul la OPINIE in egala masura cu dvs., chiar daca opinia lui nu va convine. Nici mie nu imi convine ca Traian basescu este presedintele Romaniei, si daca vreau sa nu mai fie imi permit sa incerc sa conving pe cei ce il voteaza ca au tendinte sinucigase- iar asta-i pribveste- dar si tendinte criminale fata de noi ceilalti, si asta ne priveste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.