Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > “Pentru 50.000 nu mă dau jos din pat”

“Pentru 50.000 nu mă dau jos din pat”

…şi Boc nu ştie nimic, nu cunoaşte pe nimeni, nu e implicat. OK, sunt convins, aşa e. Nici Ceauşescu nu ştia că se trăieşte rău în România, nici Năstase nu ştia că sunt oameni care iau bani în numele lui. Şi, totuşi, au plătit. Doar Băsescu a aflat că Anghelescu făcea aşa ceva. Şi omului chiar i-a părut rău, aşa că a stins lumina. Nu-i nimic, ăla mic nu ştie de vorbă bună. S-a învăţat cu binele. Tuturor ne e greu să plecăm de la bine. Aşa şi cu Nichipercea. Şe ţine de scaun. Şi stau tehnocraţii din Trilaterală la coadă. Aşa că i se va împrospăta memoria Nichipercealui. Se va vorbi despre animăluţe de pluş, despre ANAF, despre locuri de joacă din Turcia, despre soţia unui fost avocat celebru, despre asistentul personal, despre kurzi. Doamne, câte subiecte stau pe butonul de publish şi iresponsabilul încă se agaţă de funcţie…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

53 thoughts on ““Pentru 50.000 nu mă dau jos din pat”

  1. Fiecare cu dosarele lui. Eu sunt convins ca si Sluga are material impotriva Chiorului, daca nu direct, macar cu atingere grava la Bagaboanta. Asa ca, se vor bate in dosare. Nu stiu, inca, cine are cu unul mai mult…

  2. D-le Ciutacu,

    Mie imi vine sa-l omor…la propriu;asa gandesc majoritatea oamenilor cu bun simt ai Romaniei si nu o fac pentru ca sunt OAMENI-el e diavolul in persoana.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  3. Mie nu-mi vine să cred că voi vă imaginaţi deja o bătălie între Băsescu şi Boc! 😎 🙂
    👿

  4. S-a sculat mai an badica Traian si-a pus papucii cu canafi si batand din palme isi chema sluga umila,maimutoiul cu pedale. Surprizaaa ca niciodata maimutoiul cu pedale la lasat cu ochii in soare i-a dat flit sultanului. Suparat sultanul a inceput sa suduie si sa strige lasa ca zic eu multe despre tine ca stiu eu de la servicii bla,bla,bla. De-aia nu mai poate Boc maimutoiul cu pedale de odinioara a devenit noul godfather. Poftim Basesc la pupat inelul.

  5. Nu-i asa, zi-mi tu ca daca o sa iasa ceva dosare impotriva Satanei sau a Bagaboantei n-o sa urlati si voi si toata media, mai putin “aia de dreapta”!
    Pot sa-mi imaginez ce va fi…:-)

  6. dar de ce sa plece boc ? adica daca vine altul ca el, dar exact ca el, sa plece boc!, altfel nu vreau sa plece boc, mie imi merge bine.

    Chiar am mancat cabanos cu cartofi prajiti la pranz, salata taiata cu toporul, snikers cu cola ca desert, cati din Romania se mai pot mandri cu asta?

    Sanatate Victor.

  7. Când i-a dat stăpânu-său foncție, a uitat să precizeze că e la cheremul propriilor său mușchi! Dacă îi zicea, poate-poate, da’ n-a știut că trebuie să-i spună direct nu prin intermediari, deși iată Dvs., coane Victor nu vă sfiiți de loc!

  8. Pentru ca intr-un sfarsit sa ne intrebam: “Cum dracu au ajuns astia din nou la putere”
    Oricum nimeni nu face nimic, si da, chiar daca scrii sau apari la TV, tot asta inseamna NIMIC

  9. nu pot sa cred ca Boc are atata sange prin anumite parti anatomice incat sa stea erect in fatza celui mai iubit dintre ei…
    altceva e in spate, inca nu-mi dau seama ce
    si se leaga de scdandalul Geoana..
    baietii stie (sic) 🙂

  10. daca handicapatul de ministrul de finanate merge la BNR sa-l invete guvernatorul ce si cum sa faca asa si imbecilul de pitic habar nu are de nimic in afara de instructiunile primite de la Cotroceni

  11. pai are dreptate , t trezesti d dimi , fumezi 3,4 tigarele , o cana mare d cafea , t mai duci p la buda ( tragi apa , spalat dinti , etc ) ,costurile cam astea sunt de 50.000. Sau tu t refereai la 50.000 de lei vechi? , banuiesc k nu t refereai la euroi , k nu t cred 🙂

  12. 50000 este o suma destul de mica. Se vehiculeaza sume mult mai mari despre care nu vrem sa stim nimic.
    Un alt comentariu ar fi ca traim intr-o tara din ce in ce mai corupta si noi, papagalii cinstiti, ne gasim locul foarte greu.

  13. Si totusi insist, poate nevenindu-mi sa cred realitatea pe care o descrii tu de doua zile. Boc, sluga perfecta care stie de “aport!”, “sezi!”, “roll over!” etc., nu stie exact cea mai importanta porunca?:”mars!”. Pare oarecum ireal, dar ar fi genial asa ceva. Acum vreo 1 an jumate am comentat aproape la misto ca ar fi senzational ca Boc la un moment dat sa se transforme intr-un fel de Tariceanu. Chestia asta ar fi buna si de un banc din genul asta: “sa impingi o baba pe scari si s-o intrebi de ce se grabeste”. Bancul ar putea sa sune cam asa: “sa-ti pui sluga Prim Ministru si el sa refuze sa plece cand i-o ceri tu”. Foarte tare Boc! Daca situatia chiar sta asa, iar Boc se lasa scos de acolo cu forcepsul, dupa un scandal monstru care sa faca ‘scandalul biletelul’ sa para un joc de copii, devin fan Boc. Cat de tare ar fi sa-l vedem pa Piticot cum se da Superman? 🙂 Ce iarna? Ce criza, sau foamete? Asta ar fi cel mai bun scenariu de divertisment care sa distraga atentia de la orice grija cotidiana intemeiata. 🙂

  14. Fara indoiala, s-a comandat o zeghe portocalie pentru Emil Boc. Dar cred că se pregateste una si pentru Basescu, cam la fel ca la Kiev. In penitenciarele din Ucraina si România, culoarea la moda pentru 2012 si pentru multi ani dupa este portocaliul!

  15. lucrurile sunt hotarate de mult mai sus decat base sau boc. m-am plictisit de cand tot aud ca tanasescu cel trilateral e cel mai potrivit premier. ungaria a cerut sprijinul fmi dupa ce le daduse o clanta asa direct.se parea ca noua ordine mondiala face pasi repezi

  16. Va ascult la 100 minute dar vreau intre timp sa va semnalez ororile vazute in promotia REALului pentru 17 11..24 12 2011 :in loc de catelusi de plus sunt PAPUSA STEFFI cu BEBELUS,masinute CREATURI si bomboana pe coliva educatiei pruncutilor nostri:lego TRANSPORT de PRIZONIERI.

  17. ioanaP sa nu te alegi cu o I.U.P. daca iti iau securistii I.P-ul :). Astia sunt in stare de orice….Despre subiect….chiorul se debabraseaza de pitic,schimba fraierul adica,vin altfel de vremuri…

  18. cu cit cazi mai de sus (din pat), cu atit te
    lovesti mai rau. micimea nu e un avantaj.
    apropo, oare nichipercea o fi avind palpitatii ?
    cind era pe cai mari, ii dadea mina sa vorbeasca
    de derbedei si de ordinele care se executa si
    nu se discuta. acum se pare ca nu mai e folositor…
    push the publishing button ! 😀

  19. Eu sper sa se omoare intre ei, 😛 vreau sa moara toti,tot clanu cu nuti,branconaj,funeriu….si restu,toti pe sistemu polonez,in romania si acuma era inca,chef …..

  20. @Victor
    Lui Băsescu i-ar conveni o despărţire la cuţite. Pentru a se lamenta cât de orb şi de naiv a fost şi guvernul ce va urma să poată blama “greaua moştenire”. A ţinut o dată, de ce n-ar mai ţine şi-a doua oară? Poporul are memorie scurtă, vorba lu’ Badea.
    Off-topic: Tolontan promite mare deranj la Sinteza referitor la viageră. Te bagi? 🙂

  21. “… Boc nu ştie nimic, nu cunoaşte pe nimeni, nu e implicat.”

    1. Sint convins ca habar nu are de nimic!
    2. Ar fi recomandat sa inceapa cu un … avocat bun, unu’chiar foarte bun!
    3, Mda, asa zic toti papagii!

    PS. Pentru cine nu a dedus inca ce e un papagiu – e un papagal labagiu (excuse my french, please)

  22. n-are sange-n poc boc sa se certe cu taticu lui.sper doar intr-o degringolada pdl datorata iminentei infrangeri…tu cum zici Victor?

  23. O să-i pară rău lui Băsescu după Boc. Nu cred că va găsi ușor un tip atât de servil, de pupincurist și de mic (la propriu dar mai ales la figurat).

  24. Io cred că nici Băsescu nu știe o groază de chestii. Cred că nu mai știe nici că are o casă în Mihaileanu și nici cum s-au făcut banii de campanie din 2009 pentru EBA si EL.
    A aflat numai acum că șmecherii au furat și din ăia o halcă bună? De aia-i oare TURBAT?

  25. nu cred ca supremul chior a stiut mare lucru de interceptarile de la cluj pana nu a fost deja pus in fatza faptului implinit. chestia cu ‘stiam de 6 luni, si stia si boc’ e la plezneala, ca sa nu credem ca jupanul e neinformat (cum naiba, cu morar din cluj, cu maior din cluj,boc de acolo si alti dromaderi tot de acolo, cineva s-a putut preta la asa golanie cu filaje si interceptari :D). cred ca acum se dumireste care e licuriciul important pe care l-a suparat, si se reorienteaza rapid, din mers. ciudat ca e mai prost ca ceausescu, nu stie ca in servicii nu poti avea incredere.. acuma incearca sa vada daca isi poate salva curul cu ajutorul capului lui motoc …

  26. @Catalin I: ce-i asa greu de priceput ca sluga perfecta nu are unde se duce (nu-i parlamentar si primaria e ocupata, cel putin deocamdata) si, mai mult, ca a inceput si sa se simta bine in functie?

  27. @Victor Ciutacu: Inseamna ca e frate de cruce cu Geoana la faza asta. 🙂 Sa-si faca amandoi un partid si sa-i spune PAZP (Partidul lui Alba ca Zapada si al lui Piticot).

  28. Vazand cum conversau baietii aia, iti faci o idee despre cam cum discuta intre ei toti ticalosii astia care au facut din tara, mosie proprie, si din popor, masa de manevra. Lasa ca si poporu-i inert si imbecil, dar daca nu ti-a murit mintea de tot, poti macar sa-ti imaginezi cam care-i smecheria in tara asta si ce proportii are marsavia, furaciunea si regresul!

  29. Nu ar fi prima data in istorie cand sluga se face ca uita de stapanul care l-a pus acolo,ba daca se enerveaza rau de tot ii mai zice stapanului si una de dulce.Pana la urma indiferent de micimea caracterului sau cu cat caracterul este mai slab,cu atat frustrarea se accentueaza.Cunoscand psihologia comandantului de nava “romanesc”cred ca in particular fata de Boc Basescu isi permitea libertati verbale mult mai contondente,la urma urmei ca toate caracterele infecte si lase Basescu adora sa-i terorizeze pe cei slabi.Numai ca cei slabi au dobandit putere.Ne place au ba Boc are acces la borcanul cu miere si Basescu nu are ce sa-i faca.Cred ca mesajul lui Boc la tignalele sefului este “lasa-ne tataica!”.Este simplu la urma urmei,Basescu nu mai poate candida si nici nu este chiar atat de smintit incat sa forteze un nou mandat.Nu pentru ca nu ar vrea ci pentru ca Boc&friends ar da cu el de pamant.La urma urmei o data cu mierea si-a fi pus si Boc niscai dosarele deoparte.Si,ca maine te trezesti cu Vir Boc in pozitie de Brutus numai ca de data asta fara Marcus Antonius si Casca,cu mi ti-l injunghie pe Traianus Imperator de-i merg fulgii.Iar boboru’ o sa puie boticul cald dupa ce ochii-i se vor umezi de dragul fostului si de madrie pentru viitorul care se arata atat de rioz.Basescu zice ca ncic un slaraiu nu se mareste,Boc o tine pe-a lui,ca sunt sanse!Iar Opozitia,ei bine Opozitia asteapta caderea in sondaje…si pierdereea alegerilor!

  30. Eu zic ca si @John Doe, e si gandul meu.As mai adauga ca la ei toti stiu cate ceva despre impricinati. Nu au trust de presa dar au cunostinte pe la alte trusturi, asa ca vom afla.Sper. Sa se bata si in filmulete.

  31. Marturisire off topic:
    Imi cer 1.000.000 scuze fata de toata lumea ce posteaza sincer pe acest blog, unic in felul lui, si in special fata de propeietarul acestui exceptional spatiu virtual de comunicatie, lume ce protesteaza impotriva unei stari de fapt ce frizeaza inclusiv imaginatia diabolica a unui personj din Dostoiesvski care afirma: “daca Dumnezeu nu exista, atunci totul e permis”!

    Va rog sa ma credeti prieteni, am al dracului de multa imaginatie, imi plac surprizele, in special cele intelectuale, dar ceea ce se intimpla in Patria Muma ma lasa in off-side. Nu prea se intelege mare lucru. Motiv pentru care de cite ori scriu cite ceva ce mie mi se pare “de bun simt”, am senzatia ca nu relationez cu marea majoritate a celor care sint nemultimiti de ceea ce se intimpla in societate, si tin sa mentionez ca admir sincer viteza si eficienta cu care Victor ii miroase si ii trimite in spam pe toti cei care nu se pot ridica mai sus decit cele doua baterii de inteligenta dorsala ale marelui Don Chiorleone.

    Oare 20 de ani petrecuti departe de casa m-au schimbat atit de mult? Eu unul am sperat, in toti acesti 20 de ani, ca acea banda de frecventa in care puteam rezona cu toti cei pe care ii vedeam in jurul meu va fi un invariant chiar daca soarta m-a impins sa-mi cistig piinea cu vreo 2000 de km mai departe de unde “am fost repartizat in 1989”. Ar putea cineva sa ma lamureasca ce dracu’ s-a intimplat si de ce nimeni nu a facut nimic sa schimbe cursul faptelor? De ce lumea se “complace” si/sau accepta prin pasivitate, (sau pupin…) starea dezastruoasa actuala care in mod clar duce la o mizerie de nedescris in unica viata pe care in mod cert cineva o poate avea?

  32. Ce-mi place dialogul dintre doi monstri sacri
    ai cinematografiei romanesti si cit de bine
    se potriveste in contextul actual. 🙂

    “- Spune Bastos ! Te-am ingrijit ca pe fratele
    meu, te-am spalat, ti-am dat sa maninci atunci
    cind eu flaminzeam, ca sa povestesti, ca sa
    poti spune tuturor: mamei tale care te-a nascut
    intre durere si bucurie.
    Cum a fost la Sarmizegetusa ? Povesteste Bastos !

    – In nemernicia mea…
    – Hai, Bastos !
    – … eu am aratat romanilor cum sa sparga conducta
    care aduce apa in cetate. Eu le-am spus unde ascunde
    Decebal tezaurul…
    Eu i-am dus pe urmele lui Decebal si eram acolo, am
    fost acolo cind i-au taiat capul si mina dreapta…
    – Nu asa, spune cum mi-ai spus mie pe drum !
    – In nemernicia mea, ca un ciine turbat…
    – Cu lacrimi !
    – In nemernicia mea, ca un ciine turbat, am muscat mina
    care m-a crescut si care m-a hranit, si-am privit rizind
    cum ai mei se stingeau de sete pe ziduri…
    Opriti-va ! E robul meu.”

  33. Pentru mult,mult mai putin(cu referire la titlul tabletei)vor fi fiind persoane care s-ar…baga in pat si vor fi si facut-o probabil cand erau…mai mici.

  34. @ソリン pe 17 November 2011 la 22:27
    “Opriti-va ! E robul meu”.

    Mda, o afirmatie foarte omeneasca, foarte ticalos de omeneasca, din pacate, dar daca, tot din pacate, oamenii nu mai au nimic sfint, nici macar ce ar fi trebuit sa invete in primii 7 ani “de acasa”, la ce ar mai trebui sa ne asteptam de la actualii ateisti democrati si liberali – sau uselisti, ce dracu ar mai putea sa ne surprinda? Precum ziceam in mesajul off topic, imi pac surprizele!

  35. @Victor: scuze ca-ti umplu podu’ cu scuze vis-a-vis de “chat”.

    @purcelix: bre, sint 1000 de realitati, fiecare
    vede intr-un fel ce se intimpla; acum, poti
    desparti apele precum Moise si zice: astia-s
    atinsi de morbul politicii (au un interes
    in-/direct imediat/de perspectiva) iar astialalti
    sint oameni simpli. Toti astia au r/w pe blog.
    Mai sint si alte categorii “read only” (politicienii,
    “baietii”, spammerii, voyeuristii, etc).
    S-au schimbat o gramada, dar nu in bine, e o involutie.
    Abrutizare, animalizare, retragere in cochilie ori
    shrinkin’. Cred ca ne-am cistigat dreptul colectiv
    de a ne lasa pe tinjeala si a deveni o colectivitate
    de individualitati, un popor prea comod in a-si mai
    cere drepturile. E drept ca la asta au contribuit
    si guvernarile. Toate. Au fost 6 rinduri de alegeri
    si am votat in buna masura raul cel mai mic, cu o
    singura exceptie ce s-a dovedit o dezamagire.
    Au fost si ani mai ok, dar dupa cum stii, o minune
    nu tine prea mult. Acuma nu stiu cit de bine/mult
    esti ancorat in realitatile romanesti, da’ singurul
    raspuns pentru ceea ce traim azi e lipsa sperantei
    si abandonul, frica inoculata majoritatii,
    folosirea punctelor slabe, lasitate, etc.
    Ce se intimpla ? Nimic, o s-o ducem mult si bine in
    propria mizerie amagindu-ne ca se va ridica un nou
    suflu si vom trai ca-n Occident, cu demnitate si decent
    bla bla. Se intimpla ceea ce am spus acum mai bine
    de un an cuiva ce-l respect mult si care a retransmis
    mesajul: “disolutia, pe bune” (a intregii societati).
    Oameni care spun “mergem inainte, ne descurcam; lasa
    ma ca tot astia ies; nu schimbam nimic”.
    In mare e adevarat, dar pina nu incerci sa faci ceva,
    n-ai de unde sti. Ok, toti viseaza la un tsunami care
    sa ia mizeria, dar de la gind la fapta e cale lunga.
    Prietenii din afara imi spun ca asa ceva nu se poate,
    sint incapabili sa inteleaga, ca sintem o natie
    “contra naturii”.
    E mult de zis, da’ ne trimite Victor in privat 🙂

  36. Sa fi venit ziua dreptatii ,ziaua mare a libertatii pt multi romani.Poate pleaca Piticul , Chiorul si Blondina.Cind pleaca sa-i ia si pe Baconschi si pe ceilalti golano-ministrii .

  37. Te salut Victore. Vad ca JN si voi toti v-ati conformat “invataturilor” lui Bogdan Teodorescu. O fi bine, o fi rau? Eu cred ca USL acum trebuie “spalat” si jmirgluit bine, ca altfel la anu e prea tarziu.
    Acu povestea cu Boc eu cred ca sta cam asa. El a invatat de la Tariceanu, ca daca NU vrea sa plece, Base nu are ce-i face.
    Cateii din jurul lui ii sustin aceasta decizie pentru ca se tem ca prin plecarea lui Boc isi pierd accesul la tzutzuroiu cu bani atat din fondurile guvernamentale, UE, cat si cele la dispozitia primului ministru.
    Tacit, partidul se opune schimbarii lui Boc. Ca daca PDL ar vrea sa scape de Boc l-ar putea determina sa-si dea demisia, dar portocalii stiu ca Base nu mai are ce le face. El nu mai este un motor pentru portocalii, ba cred ca acu e cam un fel de lest. PDL stie ca fara sprijinul lor, Base isi pierde jiltul de prezidente.
    Acum intre PDL si Basescu este un fel de SANTAJ reciproc. Cred ca povestea de la Cluj este o incercare a lui Base de a puncta in fata unui partid care NU i se mai supune orbeste.
    Base este in situatia de a arata pisica celor din PDL, in speranta ca astia se vor speria si vor reveni la supusenia oarba. Nu stiu daca PDLeii se vor speria pentru ca Base trebuie sa-i ajute sa falsifice alegerile de anul viitor daca vrea sa ramana presedinte pana in 2014. Ei stiu ca daca Base nu-i ajuta prin servicii si ministerul de externe sa castige alegerile, isi pierde scaunul de presedinte.
    Deci eu cred ca asistam in spatele cortinei la un dans al sabiilor (insotit de minunata muzica a lui Haciaturian) intre PDL cel neascultator si Basescu.
    Nu cred ca Base va invige….si sa-l vad plecat pe Boc…
    De fapt asa zisa relatie de parteneriat dintre PDL si Base s-a transformat intr-o relatie de SANTAJ reciproc, folosindu-se expresia “ba pe-a matii, ca eu nu plec”!

  38. Eu nu cred asta cu debarcarea lui Boc,e un spectacol pus in scena prost. Toti sunt legati ombilical in cazurile de coruptie,nu sa.r sapa unu pe altu de frica sa nu se sparga buboiul pe undeva. Eu un spectacol prost,cum am mai spus,pt a arata ca nu sunt iertatori cu proprii alesi si a avea apa la moara in alegeri.

  39. Dupa aceasta arestare si dupa interventiile presedintelui la TVR si RRA, probabil toti cei ce au savarsit acte de coruptie se intreaba: L-am deranjat cu ceva?, nu i-am dat cat trebuie?, mai trebuie?, bineinteles PDL-ului.
    Vor urma si altii?
    Sau cei “patati” se vor imbulzi la poarta inscrierii in UNPR?( partidul coruptilor si al tuturor hotilor si securistilor tradatori) Vom vedea.

  40. Vreau sa vad materiale cu Boc si cu dsoara si,daca Boc are singe in el,ceva cu Clopotel+amantul turmentat!Ar fi haios!
    Si,bineinteles,dupa aia la pirnaie toti!

  41. Pare din ce în ce mai limpede că Băsescu vrea să scape de Boc iar ăsta se ţine de scaun, profitând de faptul că soarta lui Băsescu depinde de PDL. Un fel de şantaj reciproc între Băsescu şi pedelaci, care nu-l vor pe Boc dus de la Guvern. Acum văd că a început şi “nebunia” asta de la Braşov cu Scripcaru, ceea ce înseamnă, în opinia mea, că Băsescu forţează nota. Pedelacii însă, pot să-l trădeze pe Băsescu la demersul Opoziţiei de demitere a Preşedintelui. E “meciul” dracului între Băsescu-PDL. Dacă Băsescu scapă teafăr din toată drăcovenia asta plecată din ordinul său, în 2012 (mai aproape de alegeri) mă aştept la arestări spectaculoase în rândul Opoziţiei – primii vizaţi : Năstase şi Dragnea.

  42. Scandalul in Romania a trecut de la muschi tiganesc si Bercea Mondialul la cazul Apostu si palinca PDLista lasata de Boc in urma in orasul care la consacrat.Ma intreb unde se va muta in viitor acest lant al desertaciunilor, jocul puterii da oricum in derizoriu.Multa lume s-a cam saturat de acesti protagonisti pereni ai cotidianului romanesc. De cate ori omul normal priveste televizorul se sperie, realitatea subtila produce psihoze. Plesu semneaza un articol impotriva lui Mihai Gadea incercand sa-l minimalizeze, din nefericire pentru dansul nu reiese decat o diferenta de marime a aspectului fizic .Domnul Plesu mucegaieste in cuvinte pline de ipocrizia specifica unei clase de teologi infantili si ipocriti, o combinatie dezastruoasa.Verestoy plateste cu piciorul prea putin pentru padurile taiate din inima Transilvaniei pe care viseaza de un timp indelungat sa o jupuiasca de vie si sa o arda asa cum au procedat “luminatii” sai stramosi cu Baba Novac, trimis sol tot la Cluj(!!!!) pentru a purta tratative cu “nobilii” unguri si care a avut o soarta crunta si nedreapta.Kelemen Hunor se intoarce din China unde a incercat fara succes sa obtina un statut de minoritate pentru coruptii din partid , statut pierdut odata cu aparitia Marelui Zid si stoparea invaziilor.Din pacate au ajuns la noi.Va veni o zi si hoardele UDMeriste vor plati mai mult decat cu un picior de sperietoare fascista pierduta.Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

  43. In orice tara civilizata Boc isi dadea de mult demisia, impreuna cu toata gasca lui de incompetenti, iar presedintele era demis de Curtea Constitutionala pentru imixtiuni in treburile justitiei! Invatamantul romanesc e in colaps si acest fapt reduce orice posibilitate de redresare viitoare a tarii. In alta ordine de idei, colega D-voastra Dana Grecu este in afara problemelor in problema medicamentelor. Nici un medicament nu este un panaceu – el e in egala masura o otrava. Face bine intr-o parte a organismului si rau in alta. Chiar banala aspirina, ca sa nu mai vorbim de paracetamol! Daca nu stie care e drumul unui medicament de la descoperirea lui pana la intrarea in clinica, daca n-are ideea de generic, daca nu se poate informa la specialistii in domeniu, atunci poate poza in fata nestiutorilor, dar e lamentabila pentru (putinii, e adevarat) profesionisti. Manelistii o vor aproba !

  44. Cam cite capete are “Motzoc”-ul lui Basescu inafara de cele ale lui Apostu si Scripcaru ?
    Cam tot atitea cite are si “Hydra” din Cotroceni !
    Care dintre acestea este cel care trebuie ars cu foc ca sa piara “Hydra” ?
    Aceasta este intrebarea care trebuie pusa pentru a rezolva cazul Hydrei !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.