Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Orice spui poate fi folosit împotriva ta”

“Orice spui poate fi folosit împotriva ta”

Nici n-a apucat SOV să iasă la televizor, că s-a şi dat drumul la stenograme. Ca să fiu exact, la o selecţie riguroasă, fără vreo legătură cu favorizarea infractorului, pentru care a şi fost trimis în judecată părintele FNI. Adică bucăţile alea din care să reiasă cât de mult ingera mogulul eolian în politica editorială a propriului trust, cum vorbea el numai cu opoziţia şi, în general, cât de servilă e presa românească. Da, băieţii cu ochi albaştri au învăţat ce importantă e mişcarea aparenţei de legalitate şi au aşteptat să ajungă dosarul în instanţă, astfel încât să fie justificată publicarea lor, dar, grijulii cum îi ştim, au uitat să scoată din text şi cum şi-a aranjat Vântu interviul cu Tapalagă pentru Hotnews, ca să-şi liniştească oştile şi să adoarmă piaţa.

UPDATE În cazul în care vă întrebaţi de ce trebuie discreditat cu atâta violenţă un trust de presă care până la un moment dat a fost profund favorabil preşedintelui, vă dau eu un mic indiciu din ultima apariţie televizată a mogului eolian. Şi, după aia, dacă vă face plăcere, putem să trecem

 Victor Ciutacu: Vindeţi trustul Realitatea, domnule Vîntu?

Sorin Ovidiu Vîntu: Presupunând că l-aş vinde, că aş vrea să-l vând, cine e atât de tâmpit să cumpere astăzi o televiziune precum Realitatea?

Victor Ciutacu: Trimişii domnului Băsescu, la care făceaţi referire că v-au presat să cedaţi controlul trustului Realitatea.

Sorin Ovidiu Vîntu: M-aţi întrebat de cumpărare.

Victor Ciutacu: Ei l-au vrut pe gratis?

Sorin Ovidiu Vîntu: Să trecem.

Victor Ciutacu: E o trecere continuă emisiunea asta, domnule Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu: Excelenţă. Asta e!

P.S. Citiţi-l şi pe Cătălin Tolontan, merită!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on ““Orice spui poate fi folosit împotriva ta”

  1. Revin acum, citesc pe noul meu site favorit de stiri ca cica “legea de procedura penala nu interzice depunerea tuturor stenogramelor, lasand la latitudinea procurorului de caz decizia care stenograma e utila si care nu”. Pai legea penala nici nu trebuie sa-i interzica procurorului depunerea la dosar si deci publicarea stenogramelor, ar mai fi si niste chestii numite dupa cum ziceam mai sus abuzul in serviciu, ca si procurorului tot poporul ii da de mancare, pe langa asta bunul simt, raspunderea civila delictuala si “cei 7 ani de-acasa”.
    Chiar oi fi traind pe Marte? Nu-mi vine efectiv sa cred, sunt nici macar 1.500 km pana la civilizatie, e o diferenta de necrezut fata de ceea ce se intampla in Romania.

  2. Bravo Victore pentru superba emisiune.Vantu a facut bine si oricine in locul lui ar fi facut la fel.In state toti spun pe fata nu ascultati ce au de spus si de facut impotriva celor pe care nu-i plac.Aici putibonzi si pupincuristii nu inteleg nimic.Da trebuia sa iasa pe sticla si el si Voiculescu si toti cei ce doreau ca Geoana sau Antonescu sa castige alegerile si atunci nu mai erau discutiile astea de cacat.Foarte bine a facut si pacat ca nu a reusit atunci dar timpul nu-i pierdut.
    In vest sau in state ii mancau pe astia care asculta telefoanele fara mandat si mai ies si in presa cu stenogramele.Imediat era o comusie parlamentara de ancheta sii lua la p… de nu se vedeau,puscariile erau pline 5-10 ani.

  3. @victor: am citit cele scrise de tolo si cel putin dintr-un punct de vedere bate campii, acolo unde face paralela intre otrava bagata in gogoasa si interventia patronului media. NU-TI CONVINE, TACI SAU TE CARI, el o tot freaca cu deontologia.

  4. Mai mult sau mai putin legat de subiect; Conform Cartei jurnalistilor francezi (cod deontologic) din 1918 presa nu este o afacere. Asta nu inseamna ca presa nu trebuie sa faca bani, faza e sa nu scrie pentru publicitate.
    Rolul presei, pe langa cel de divertisment, este acela de a informa, educa, forma si uneori de a mania opinia publica.
    Articolul 2 din aceasta carta stipuleaza “judecata confratilor”, nu judecata nu stiu carei agentii guvernamentale pe care o viseaza Prigoana, care pe vremuri era baiat de treaba, si-acuma peste noapte s-a transformat in Thomas de Torquemada inchizitorul.
    “Deosebirea intre fapte si opnii; Sa nu devi politist, sa nu se traga concluzia ca mijlocul de informare e una cu opinia publica, sau ca trebuie sa inlocuiasca rolul institutiilor legale aferente.”
    Mie unu’ mi-ar fi placut ca in Romania sa se aplice modelul AFP, francezii sunt platiti din buget ca sa-si faca meseria lor atat de importanta pentru o societate civilizata, meserie ce e protejata de constitutie si alte documente internationale ratificate. Nu trebuie sa scrii pentru publicitate, sa obtii probe cu care sa-l santajezi pe unu’ si pe altu’ ca sa-ti dea niste contracte de publicitate si apoi sa inchizi dosarul in sertar si sa pui cheia bine.
    Bun la noi nu se poate, nu avem competenta si dragostea de tara ca sa avem sanatate, cai ferate, drumuri, educatie si justitie, daramite sa sustinem modelul AFP, atunci sa mergem pe modelul AP… Dar cum dracu’ sa fie jurnalistu’ obiectiv, cand detinatoru/detinatorii de trust isi iau bani de la stat printr-o forma, sau alta, prin diferite mijloace. Sistemele sunt simple, iti dau banu public sa critici in mod cored (daca pupi in cur, nu te citeste nici dracu si-ti pierzi publicatia ca nu te mai califici sa faci presa), sau nu-ti dau ban public, te finantezi numai din bani privati, colaborezi cu alte institutii de presa si-ti faci treaba. Pe sistemu’ AP, Nasu impreuna cu Pora ar da faliment, “judecata confratilor” i-ar delimita din ceea ce inseamna presa.
    Chestia cu a IV-a putere in stat e un banc. Atata timp cat majoritatea parlamentarilor reprezinta interesele autocarelor partidelor si nu a cetatenilor, nu se va schimba nimic, indiferent de eforturile presei si de asa zisele eforturi ale opozitiei. Altfel se comporta un parlamentar care a fost votat in intregime, sau in cea mai mare parte de electori liberi, fata de altu’ care a ajuns acolo numai prin voturi frauduloase obtinute de partid. E o mare diferenta intre democratie (dictatura majoritatii) si domnia legii (republica).
    O greseala ce se face des pe la TV este sa fie prezentat UDMR-ul ca si cand ar fi la opozitie. Pe langa invitatii de la opozitie, ia sa nu mai fie invitati PD-Listi, ci UDMR-isti, sa-i lasam pe ei sa faca apologia guvernului Basescu-Boc. Principalul vinovat pentru nenorocirea asta de austeritate shachtiana (de sorginte nazista) este UDMR-ul!
    Ierati-ma Dle Ciutacu pentru off topic, o sa inchei imediat cu un citat din Marc Aureliu, “Scopul vietii nu este acela de a fi de partea majoritatii, ci acela de a scapa din rangurile celor nebuni.”.

  5. Domnule Ciutacu , la antene tot asa se procedeaza ? ca si la realitatea ?

    Chiar va suna Voiculescu si va da tonul ?

    In aceasta zi sa clarificat pentru totdeauna treaba cu mogulii si angajatii lor deontologi

    Dar chiar in halul asta sa ajunga niste oameni , doar pentru niste bani ….. nu ma intereseaza ce face lumea pentru a castiga bani …. pot sa fure , pot sa insele …. asta e , lumea contine tot felul de specimene

    Dar ….. cand ajungi sa faci rau deliberat , ma refer la tonomatele noastre indragite , zi de zi , de dimineata pana seara , stiind foarte bine ca esti formator de opinie si bizoni pun botul la ceea ce zici tu ….. mi se pare prea mult

    In viata platesti pentru tot , daca faci bani platesti cumva , daca esti norocos … iarasi platesti , daca esti prost …. platesti …

    Ma intreb in ce fel o sa plateasca tonomatele pentru tot raul care la-u facut

  6. Pentru toate mimozele oripilate: dacă vă uitaţi la televizor pentru a vă umple golurile dintre circumvoluţiuni cu idei pre-mestecate, nouă, celorlalti, nu ne rămâne decât să ne rugăm să nimeriti pe canalele potrivite pentru că toţi avem (din pacate, pare-se) drepturi egale în a ne alege conducătorii, pritre altele. Într-altă ordine de idei, o gandire logică v-ar fi reveleat până în prezent că unii dintre cei mai feroci “denigratori” ai Tătucului (care greu vă vine să credeţi că nu v-ar vrea binele — muhahahha –, aşa cu efect, lovind in mogulii răi) dvs., fie si-a facut o obişnuintă din a vorbi mult despre relatia cordiala pe care o are cu învinuitul de favorizarea infractorului Popa Nicolae (buna inspiraţie aţia avut domnule Ciutacu) fie nu au avut relaţii cu SOV defel (Badea spre exemplu a prezentat chiar şi episoadele în care a fost “curtat” de “omul de afaceri” şi l-a refuyat politicos, cum dealtfel cred că e şi potrivit sa-l refuzi pe Vantul — daca nu vrei sa risti sa te cheme Vlas). Apropo in fraza de mai sus mă refer la veterani în meseria asta de denigratori ai “Praeşedintălui”, nu pupincurişti care s-au sucit împotriva Reformatorului în precampanie, carevasazică la ordin (spre de osebire de Încrucişător care se suceşte după “reevaluări” — să păstrăm totuşi reverenţa faţă de Unul cu standarde înalte de moralitate).

  7. Am totusi o intrebare: de ce atata liniste pe RTv si A3? Este absolut penibil sa ocolesti un subiect care face valuri pe internet si in media. Macar o reactie de negare, sa spuna cineva ca sunt trucate … nimic!
    Relevanta pentru dosar cred ca are la configurarea profilului personajului,recte inculpatu’.
    Ce razbate din stenograme este totusi o relatie vinovata si dezgustatoare dintre media, politica si unii profitori ai tranzitiei.
    Suna patetic dar asta este. 🙁

  8. S.O.VÂNTU: Cred că cea mai mare tâmpenie care a făcut-o imbecilul ăsta este că m-a ales pe mine ţintă, încă de acum un an de zile. Era băiat deştept, venea la supt p…, îmi sugea p… frumos, spunea sărut mâna pentru masă şi cu asta basta. Că loviturile mari, boul dracu’, nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinaţii şi de joc.

    tzzz… traiasca Sorinacheeee !!! ii pune pe toti pe labeeeee….:-)
    Imi vine sa dau un chiot, Victore !

  9. Cert e ca angajatii lui nu dau 2 bani pe el, dupa cum se vede la Buscu si la madam Dragotescu. Si nu inteleg ce ma icauta Pora si Dragoteasca la el in emisiuni. De fapt, nu inteleg ce cauta madam Dragotescu nici la Antena 3, dar asta e deja alta poveste. Si nu inteleg de ce posturile mogulilor rai ii acorda spatiu de emisie lui Basescu, mai mare decit la TVR, LABE 1 TV, Taraf TV, Etno, etc.

  10. Pentru toţi cretinii şi/sau căcănarii din presă care se arată „deranjaţi”, „îngrijoraţi”, „oripilaţi”, de stenogramele convorbirilor dintre Mogul şi mercenarii din dotare: posibilitatea ca un magnat media să dărâme puterea politică fără a încălca legile în vigoare, este o trăsătură obligatorie şi definitorie a oricărei democraţii autentice. Includerea acestor stenograme într-un dosar penal este cea mai bună dovadă a faptului că, în România, Parchetul face poliţie politică motivând că libertatea presei e o glumă bună la adresa „siguranţei naţionale”.

  11. Jenanta meseria asta! Nu ajuta publicul larg cu nimic, doar isi bate joc de el, manipulandu-l!
    Atata timp cat nu vreti sa va reglementati o data si bine, sa va organizati intr-un sindicat,organizatie cu patalama, n-o sa aveti niciodata credibilitate. A
    sa, doar cu trasu’ matei de coada n-o sa ajuneti nicaieri! Presa scrisa are mai multe drepturi decat cea audio-vizuala, nimic nu este transparent, reglementat, categorisit, la fel ca-n Occident. Acolo, trusturile de presa isi declara pe fata orientarea, pe prima pagina chiar: liberal, social, conservator, laburist, nationalist, etc. Numai aici singura consecventa e ca unii sunt mereu cu Puterea, oricare ar fi ea. Numai aici vad astrologi la stiri, dandu-si cu parerea despre medicina si boli. Numai aici vad jurnalisti ce se freaca cu politicieni. Numai aici nimic nu e ceea ce se pretinde a fi. Totu-i o varza si o manea.
    Ne meritam soarta.

  12. Hmmmmm … Am eu impresia sau Basescu si baietii cu ochi albastrii au inceput sa aiba un anumit … tremur , vis-a-vis de SOV ?! 🙄
    Sper ca genialitatea si tenacitatea (chiar si diabolica , dupa spusele unora – in cazul de fata chiar nu ma deranjeaza 😉 ) al lui SOV sa nu fie simple basme ; SPER ca incrancenarea lui Basescu si a gastii impotriva lui SOV sa-si gaseasca o replica pe masura din partea acestuia … ! Altfel chiar ajung la concluzia ca suntem o natie de eunuci … ❗

  13. Cateva lucruri mi-au sarit in ochi dupa stenogramele alea! Bine, si ceea ce a spus in emisiune, legat de vanzarea trustului, a fost foarte interesant!
    Dar, sa ma intorc la stenograme!
    1. Relatia la fel de deschisa, care reiese din discutiile lui, cu Crin Antonescu.

    2. Pe data de 9 Dec, intr-o convorbire cu Gusa, SOV spune ca a fost sa-si rezolve niste probleme cu dosarte, urmariri penale, chestii din astea. Ma intreb, cine ii putea rezolva aceste probleme??? Sa fie oare cel care a castigat alagerile prezidentiale?

  14. Victor,ai certat-o pe Genoveva ,cearta-ma si pe mine!De logat ,m-am logat,problema e ca nu reusesc sa trimit nici un mesaj.Nu stiu ce ati facut voi acolo,dar e greu acum sa accesezi site-ul antena 3,sa scrii un mesaj,sa il trimiti.Nu ma supar daca primesc indicatii chiar pe site.V-ati complicat inutil,era mai simplu inainte.Parerea mea.

  15. Ultima stenograma aparuta astazi.Discutia de ieri dintre Boc si Basescu. Boc:-sa traiti sefu,plecaciuni pana-n pamant mariei tale,avem o problema se rascoala astia,aia din finante,profesori,politisti cica nu au bani si nu pot trai. Basescu:-ma astia nu sunt ai dracu auzi au rezistat pe vremea lui Ceausescu vre-o 10 ani rupti de foame si acum cu mine nu vor sa faca foamea auzi se rascoala intra in greva foamei in care oricum ii aruncasem eu.Bine mai Boc dute acum ca sunt tare suparat dute ca ma gandesc eu la o minciuna si ii mai vrajesc eu p-astia.

  16. Pana una alta, c-o fi nelegala, aranjata, directionata, baietii care ling scuipatul lui Vantu fac pe lupii moralisti si lumea pune botu la vrajeala lor de la televizor.

  17. In emisiunea dvs. a ales formula politicoasa “sa trecem “. Nici in stenograme nu zice mare lucru…decat ca le-ar trage-o unora si altora…dar asta e o chestiune de gust si de posibilitate. Probabil ca la noi, in Rahova, ar zice mult mai urat si in mult mai multe cuvinte. Sincer? Suna mult mai nasol cand ii povestesc eu prietenei mele ce i-as face lui Base si lui Boc pentru ca mint ca 2 nesimtiti. Ce atata caz? Si lume inflamata pentru ca ala vrea sa i-o traga altuia???

  18. Dupa umila mea parere, tolo (pe care de obicei nu il agreez pentru atitudinile sale din discutiile politice) a reusit sa fie mult mai la obiect si mai concentrat in articolul de pe blogul sau. Pentru ca a atacat in mod corect ambele probleme : 1.Cretinismul celor care au facut o ciorba de idei prin publicarea acelor fracturi de stenograme (in speranta ca vor prosti cat mai multi prosti)2. Viziunea lui Vantu asupra industriei mass-media in general si a meseriei de jurnalist in particular. Despre aceasta viziune, de exemplu, tu nu ai spus nici un cuvintel. E drept ca in repetate randuri ai spus ca Vantu nu e f’un mesia, ci un negustor, dar ma asteptam sa atingi acu si tu acest “amanunt”, in loc sa arati numai “pisica” (prostia) opozantilor.

  19. 1. Vintu e un excroc fara indoiala, dar un excroc infinitezimal comparabil cu basescu@securvistii de la putere. Un excroc cu principii ceea ce i-a determinat pe mega-excrocii de la putere sa il victimizeze.
    Aveau nevoie de o victima de aruncat la caini/pulimea flamanda (la propriu)iar Vintu este victima perfecta. E excrocul cu principii. Nu e ca ei. In clica securistilor de la putere un om cu principii nu este un om de INCREDERE deci no use for him.
    2. stenogramele NU AU NIMIC DE A FACE CU CAPETELE DE ACUZARE DIN DOSAR! E timpul ca justitia romana aservita cercurilor securiste sa plateasca pentru astfel de aberatii!
    SOV trebuie sa se trezeasca din amorteala in care este dupa loviturile primite recent si sa realizeze ca are toate atuurile:
    -are media pe care o poate folosi impotriva criminalilor
    -are un proces penal pe rol aberant! Fara dovezi pe care il poate intoarce usor impotriva celor care il ataca.
    -nu basescu e dusmanul lui. Nu poti castiga o lupta in care habar nu ai cine iti e dusmanul. Basescu e o jigodie criminala care face ce i se spune atat timp cat stapanii lui ii asigura imunitatea. Stapanii lui basescu sunt dusmanii lui SOV… cine sunt ei? Asta trebuie sa afle SOV…

    Stenogramele nu spun nimic! Sunt doar un amestec de idei grandomane de ale lui SOV…
    trebuie sa fi nebun sa crezi ca O SINGURA persoana poate instrumenta o suspendare a presedintelui… lol
    Da, o persoana poate canaliza fortele anti-basescu si sa se ajunga la suspendarea lui… dar fara aceste forte anti-basescu o persoana face doar buru-buru!
    Afacerea “Vantu” e doar o distractie de la corul national al matzelor care chioraie.
    Vintu trebuie sa inteleaga ca s-a cladit un razboi impotriva lui deci nu se mai poate eschiva! La lupta Vintule si lasa deoparte “sa trecem peste asta”…. ca dusmanul nu trece peste nimic!

  20. Fratilor, daca Securitatea este acuzata ca facea politie politica doar pentru ca ii inregistra pe unii, dar atunci stiau numai ei continutul discutiilor,si acum le stiu si altii daca le scoate pe piata CNSAS, cum se numeste avalansa de stenograme intocmite de Serviciile secrete sau de DNA, in care viata privata a celor urmariti este pusa pe tava in toata mass media?
    Va spun eu ca e infractiune pedepsita cu inchisoare de la 2-7 ani, potrivit Legii Sigurantei Nationale, inca in vigoare.

  21. Victor,
    nu cred ca subiectul vantu e relevant. Eu m-am saturat sa gasesc pe blogu tau aproape zilnic referiri la el.
    Sa revenim la oile noastre si cum scapam de Basescu……ma doare in cot de vantu si cred ca nu sunt singurul

  22. L-am citit și pe Tolontan. Era perfect dacă ar fi zis că lui, nici o dată, nu i s-a întâmplat de la Voiculești ce i s-a întâmplat lui Bușcu de la Vântu. Dar, complexul lui GDS-ist probabil că-l reține.

    Probabi la fel vorbea Vântu cu ai lui și în 2004-2007

  23. Victore, ia in calcul urmatoarea ipoteza>

    – stenogramele au ajuns in presa prin efortul lui SOV.

    Ce castiga SOV:

    – asociaza definitiv eticheta de politice politica de persoana lui Traian Basescu. Acum exista si “dovada”. Convorbiri de genul celor cu Stelica, Fenechiu, Rusanu si chiar de fapt toate nu au legatura cu dosarele penale.

    – discrediteaza DNA si justitia. Teoretic, se poate spune ca stenogramele au iesit din dosarul aflat la tribunal. Si se stie, la grefa foarte greu iti vezi tu, ala care ai un proces, propriul dosar. Oficial dosarele nu se dau primului venit. Din nou punct ochit, punct lovit. Cand va fi la bara, SOV va avea posibilitatea sa acuze procurori, tribunal etc. Dovada – aparitia stenogramelor.

    PS

    Acum 10 zile SOV spunea ca va da publicitatii un supliment de stenograme, inclusiv unele care nu sunt la dosar. Ei, ce zici, ipoteza mea sta in picioare?

  24. Toate broderiile pe tema “stenogramelor” ne arata cu exactitate unde ne aflam noi, din punctul de vedere al perceptiei valorilor democratice, si unde se afla o tara catre care priveam, sau inca privim foarte multi:
    In SUA, caci despre ea este vorba, un presedinte a fost obligat sa demisioneze, ptr. lucruri mult mai putin grave, fata de repetatele incalcari ale drepturilor omului, ale regimului Basescu…
    In SUA presa,(cu adevarat paznicul democratiei)a facut front comun si i-a spus presedintelui, Gata! Pana aici! Ce ai facut tu, este inadmisibil iar singura optiune pe care o ai, este demisia!
    In Romania, caci si despre ea este vorba, presa, jurnalistii, societatea in ansamblul ei, in loc sa se coalizeze impotriva inamicului lor nr. 1, ce face?
    Se canibalizeaza si se devoreaza pana la anihilarea lor si nu a adversarului lor…
    Acest lucru este repetabil la orice nivel si in orice segment al societatii…
    Cred ca suntem irecuperabili si fara de speranta..

  25. Adica miscarea e simpla : Basescu si Udrea nu vor sa cumpere realitatea , vor sa o ia pe degeaba .
    Nu m-ar mira ca Vantu sa fie asasinat , pentru ca disperarea este mare in tabara pedelista .

  26. Ideea cu Vantu, prin tiparirea stenogramelor, este ca, in cazul in care s-ar ajunge la initierea de suspendare a lu` marinarul prim, trebuie discreditata din start ca sa poate urla toti orangerii ca in spatele acelui act sta Vantu`, marele desfacator de conspiratii antiprezidentiale…
    Eu spun ca, daca nu ne scapam de astia in 2012 vor castiga alegerile cu numarul de parlamentari necesari schimbarii constitutiei, iar primul lucru care se va schimba in constitutie v-a fi numarul de mandate prezidentiale si uite asa v-om m-ai avea o noua dictatura luminata de vasnicul marinar care n-a parasit vasul chiar daca flota a bagat-o la apa…

  27. @dan

    esti dus baiete cu ipotezele tale.oricine face o cerere are acces la dosar .E PUBLIC !

  28. SOV nu e decat un carnatar…un bisnitar care a prostit o multime de pensionari galeti.Genul de pensionari carora le dai o galeata si vine cu tot neamul sa te voteze.Daca poate avea la mana diferiti politicieni este pentru ca indivizii sunt prea debili si prea santajabili si prea slugoi.Cat as vrea sa-i vad la parnaie si pe SOV si pe Bashit.Doamne ajuta!

  29. Mi se pare mie sau Vantu deranjeaza pe multi, se scot la iveala stenograme ca sa ce?!Sa se demonstreze,mai abitir,ca au profitat toti de o anumita conjunctura si ca le-a fost bine la caldurica.Orice spui este si cu acordul tau ca nimeni nu-ti baga vorbele in gura,trec prin filtrul mintii asta in cazul ca ai,daca nu… pasarelele zboara.Daca ti-ai bagat nasul unde nu-ti fierbe oala cand ea da in clocot nu te mira ca e rosu!!!Chiar cred ei ca stenogramele inlocuiesc foamea si haosul in care impotentii astia ne-au aruncat?

  30. Cine dracu e Vantu asta totusi , de se vorbeste atat despre el ???… E un alt multimilionar pe care il doare in cur de poporul care sta si se uita la el !!!
    A reusit securitatea asta sa intoarca , pentru cata oara ? , privirea de la GRAVELE PROBLEME !!!
    Anastase , hoata , se plimba nestingherita pe holurile Parlamentului , iarna vine crancen iar lumea va crapa de frig si foame , se anunta alte disponibilizari …
    ASTEA AR FI PROBLEME PENTRU O MINTE INTREAGA … nu ce a vorbit Vantu cu toti smecherii lui !
    Faptul ca suntem ascultati o sa se rezolve , pentru ca in curand n-o sa mai avem bani de telefoane … Se va rezolva de la sine !

  31. Normal update-ul nu trebuia să fie necesar, dar s-a dovedit că e. Bun. Cu părere de rău văd însă că încă nu e de ajuns. 🙁
    Avem treabă multă, că nu se ştie când va ieşi lumea la urne!

  32. A comenta continutul acelor stenograme reprezinta o complicitate la metodele securiste utilizate de regimul basescu. Se bucura prostimea si mai uita de foame.

  33. Mda, ai dreptate. Ai grija cu cine vorbesti pentru ca cineva acolo, te asculta. Ma intreb totusi, unde este marea Societate Civila? Unde sunt organismele non guvernamentale si indendente cand ai nevoie de ele? Ne simtit neprotejati, nu?

  34. VANTU:”S-a terminat cu glumele de genul independenta editoriala, sa imi pot face eu smenurile”
    Deoarece “misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului” , dupa parerea ta, Realitatea ar mai trebui sa aiba licenta?
    Legea audiovizualului: ART. 6
    (1) Cenzura de orice fel asupra comunicării audiovizuale este interzisă.
    (2) Independenţa editorială a furnizorilor de servicii media audiovizuale este recunoscută şi garantată de prezenta lege.
    (3) Sunt interzise ingerinţe de orice fel în conţinutul, forma sau modalităţile de prezentare a elementelor serviciilor media audiovizuale, din partea autorităţilor publice sau a oricăror persoane fizice sau juridice, române ori străine.

  35. Eu astept stenogramele cu SOV si Basescu din 2004, cand acesta l-a sustinut la prezidentiale. Acum, SOV e cah, atunci era mmmm!

  36. E o mare mizerie. Cel mai tare ma deranjeaza insa oamenii care stigmatizeaza ziaristi si politicieni dupa ce au citit acele convorbiri. In loc sa ia foc pentru ca securitatea ceausista e mai activa ca niciodata, ei sar la gatul unor oameni care ” au comis marele pacat” de a vorbi cu Vantu. Din nefericire, natia romana e mult mai preocupata de scenarite si cancanuri, in loc sa analizeze evidenta de zi cu zi. E mult mai palpitant sa vezi in culise decat sa fii atent la ce se joaca pe scena. De-aia a ajuns primul securist al tarii sa ia atatea voturi.

  37. Interesanta miscare cu stenogramele si interesanta obedienta crancena a unor personaje numite “jurnalisti”. Am citit si replica CTP-ului pe aceasta tema.
    M-au facut sa zambesc formulele lui Vantu: “tati”, “prietenul meu drag” etc. + diminutive de prenume. Nu m-a facut sa zambesc insa paragraful despre Mugur Isarescu. Business sau nu,mi se pare foarte josnic sa te legi de unul din putinele simboluri de profesionalism si inteligenta ale acestei tari. (ca deh,oameni ca Patapievici nu mai sunt demult…asta daca erau vreodata)

    Vantu stie sa joace bine jocul si recunosc ca este mult peste intelegerea mea,ca simplu cetatean. Ce nu-mi convine insa este jocul de-a securitatea. Insa sunt mult prea neinsemnat ca sa se “chinuie” cineva cu mine vreodata. Si optiunea mea impotriva acestui stat militienesc este…sa-l parasesc. Cine naiba ar avea puterea sa-l reformeze?

  38. Prea multa atentie se acorda stenogramelor.Este TOTAL neinteresant ce face SOV sau ce zice SOV.Realitatea e foarte GRAVA in Romania.Se traieste foarte rau sau greu! Saracia e gramada pe FOARTE MULTI ROMANI. Se da cale libera multor boli care vin la pachet cu saracia si care au fost eradicate candva.Basescu e presedintele bucurestenilor nu al romanilor.Cum poate sa fie ata de nemernic si sa spune ca romanii nu vor sa munceasca?Sau ca isi pot lua mai multe joburi?.Eu cred ca aplica dictonul”dupa mine potopul”.Dictatorul este cel mai antiroman care se pute inventa.In Targoviste daca vrei sa lucrezi chiar esti o persoana care doar vrea.Nene Basescu nu avem unde sa lucram.Ce sa mai aberezi cu al doilea job.???Eu imi doersc ca mafiotii care sunt acum la putere sa traiasca doar o singura luna cu 600lei lunar. In mod sigur dupa asemenea experienta ar merge cu totii la psihiatrie sau la psihoterapie…
    Romania este in stare de colaps.Trebuie sa imbunam cumva forta divina sa ne dea o mana de ajutor ca scapam de ciuma care ne guverneaza acum.In special de Basescu.Cel mai mare securist in viata si cel mai mare uator de neam romanesc.Cat de usor ne da liber la plecat afara,la strans de curea etc.Oare de ce nu pleaca el pe mare si sa isi ia gloata de basisti cu el??

  39. daca si acum ii mai plingeti pe toti hotii din tara acesta intre care sov are loc de frunte…inseamna ne meritam soarta ca popor.
    d-le ciutacu, sper ca undeva in adincul sufletului aveti un regret ca i-ati luat acel interviu. era o alta manevra a lui stiind sau banuind ce va urma, la fel ca si internarea sa subita. ar trebui ca nimeni sa nu ii mai vorbeasca ca sa dispara in besna din care s-a nascut.

  40. Dar daca si Vantu da drumul pe toate canalele la ce stie el?
    Credeti ca stie mult mai multe si mai grave decat ce reiese din stenogramele ciopartite si ambalate frumos pentru prosti?
    Cine si-a permis sa de-a drumul la aceste mizerii? Si de ce? Cui prodest?
    Vantu nu este nici el cazut in bot si am impresia ca marlanu´ stie asta. Sa nu fie doar un joc de doi…
    De urmarit…
    PS
    Asta nu schimba cu o iota situatia dezastroasa
    a tarii; economica, sociala sau politica.
    Iesirea din marasm este problema acum si nu porcariile din stenogame…

  41. mda, am uitat ca suntem ultimii in Europa, iar acum vin buruienile pdliste sa ne intoxice cu diversiuni.decat cu un betivan diversionist securist ‘fara viziune'(poate doar la ‘sonor’ mai lucreaza) mai bine un mogul de presa.
    suntem ULTIMII IN EUROPA , dar pe noi ne fte grija de ce a facut Vantu in campania electorala?
    o intrebare pt. jeg.urile portocalii:chiar sunteti mandri cu betivul asta in fruntea tzarii,sunteti mandri ca SINGURA lui activitate tradeaza originea lui de securist,credeti ca LABE1TV-NASU,A.PUORA SI ALTI ACTIVISTI JURNALISTI PUPINCURISTI SCRIU SI VORBESC LIBERI?

  42. E foarte greu sa comentezi rational lucruri de genul asta, atata timp cat nu vedem tabloul general. As vrea sa vad si ceva stenograme de pana-n 2007 in care sa apara si politicieni de la putere, abia atunci mi-as putea face o parere.
    Ceea ce stiu, insa, foarte sigur, este ca avem enorm de mult putregai in toata societatea. Avem un melanj mafiot intre politicieni, oameni de afaceri, patroni de presa, ziaristi, servicii secrete, brokeri de putere s.a.
    O cloaca in care foarte putini n-au intrat, dar pe aia nu-i mai vede nimeni…

  43. @Cetateanul Turmentat: stiu unde bati si cunosc si intentiile puterii de a ridica licentele Realitatea TV si Antena 3, dar e cale lunga pana acolo. ingerinta trebuie probata. din stenograme – care, repet, n-au nici o legatura cu favorizarea infractorului Nicolae Popa – reiese, cel mult, intentia, nu si fapta.

  44. Cate ineptii intr-un singur loc! De ce nu iesiti cu totii in strada sa-l aparati? Faceti miting la Procuratura si la SRI!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.