Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Motto: “Asta-i o ţară care-a facut vedete din toate pipiţele” (Crin Antonescu)

Înainte de mult anunţata plecare aproape definitivă din ţara care n-o merită, după ce şi-a pus poalele-n cap cu tot ce-a întâlnit în cale şi a revenit în semnătură la numele Rădulescu (săptămâna trecută era Schwartzenberg, deja mă bulversează cadenţa asta), duduia Mihaela încearcă să se certe şi cu mine.

Dat fiind că am promis că nu mai vorbesc despre ea, iar eu sunt om de cuvânt, mă rezum la a-i ura drum bun şi trai liniştit pe banii “beţivului” şi “afemeiatului trăitor în orgii financiare” la Monte Carlo. Şi s-o sfătuiesc (pentru că are prea multe şi inutile cratime-n dotare, plus tz-urile de rigoare), ca de la novice la scriitor de succes, să ia cu ea în avion o carte de gramatică, da’ să n-o întoarcă de-a josu-n susulea, că se prinde lumea că doarme.

UPDATE: Despre “colegi”, numai de bine

Comentarii

comentarii

Similar Posts

245 thoughts on “Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

  1. @ anca
    Nu se bucură nimeni de necazurile sau de semnificaţia numelui divei, doar comentăm!

  2. Da, intr-adevar “asta-i tara care a facut vedete din toate pipitele” – Crin Antonescu dixit….
    Dar, hai sa nu uitam ca Raduleasca (chiar daca enerveaza al naibii de tare) a strans ceva bani pentru Romania in campaniile ei umanitare. A strans, printre altele, niste bani pentru un spital in care oricare dintre noi ar putea ajunge sa-si duca intr-o zi copilul.
    Prea multa valva printre jurnalisti pentru plecarea unui om din tara. Poate ar trebui sa va folositi energia in alte scopuri. Noi, prostimea publica asteptam de la Jurnalisti sa nu mai arunce cu laturi in cei care chiar au facut ceva pentru Romania (a se vedea toate campaniile umanitare ale Mihaelei, toti banii stransi si folositi pentru Romania si pentru cei care traiesc in ea, indiferent de pedigree-ul lor) si sa ia atitudine impotriva celor care fac tot posibilul sa demonstreze ca suntem un neam de dobitoci, un popor porno intr-o sexy-romanie…..(includ aici si Consiliul National al Audiovizualului).

  3. @anca
    in sfarsit am inteles!!!! astea sunt pipitzele cu care vrea sa “lupte” crin antonescu.
    marfa!!!
    @victor
    ce e cu “pisi” din raspunsul tau catre judy? bleah!

  4. @everybody: ma lasa rece cu cine s-a tinut diva de-a lungul istoriei recente. eu ma refer strict la comportamentul ei de mahalagioaica de acum.

  5. Off Mihaela, ca să te destresezi ( ce cuvînt 🙂 ) îţi recomand să spargi nişte bile. Nu, nu vorbesc prostii, e un joc online foarte mişto, de multe ori îl foloses, adică îl joc şi eu. 🙂

  6. adevarat. cu tot acest scandal la vedere din ultimele luni nu a reusit decat sa intre in fauna sexi brailencelor, roxi manelistelor, ciumacelor, nikitelor etc. a cazut sub cota zero de la o oarecare inaltime pe care i-o daduse statutul de dna schwartzenberg.

  7. Gata Victor te-ai racorit, bine i-ai zis, prea se umfla toate patachinele astea “vedetilii lu sange la tava” , toate fiind la baza niste taranci cu calcaiele crapate vezi(Monica Gabor,Mihaela Tiganus,etc.etc.etc) care au supt de la miliardari mai mult sau mai putin in etate si care astazi isi dau aere de mari femei de cariera!! Sa se duca dreaq sa ne lase ca ne-au plictisit, pacat de pustiu ala Dani Otil l-a lasat “mama” cu buza umflata , gata acuma ii zice papa Mihaelei si se intoarce la veche lui prietena Razvan!!

  8. mie mi-a placut! scrie foarte bine, nu te supara!nu comentez viata ei, incepand de la dan iosif- las-o-n sange!

  9. eu nu inteleg cum cineva isi poate face public problemele cele mai intime in romane “editorialiste”,femeia asta iubeste sa se victimizeze,probabil ca asta a invatat de la Oprah, excelent aticolul d-nul ciutacu

  10. Dar sa plece mai repede ca am ajuns la saturatie. ,,Femeia frumoasa si desteapta,, palmuita…
    Si sper sa dispara de tot din peisaj, sa nu mai trimita scrisori kilometrice la Jurnalul, prietenului Tuca.

  11. Buna ziua domnu’ Ciutacu,
    Sunt in asentimentu’ multora de aici, ca o atacati contraproductiv pe Mihaela Radulescu. Cum puteti uita cate emisiuni minunate a facut pe A1 (pe A2 nu stiu sa fi fost, iar de A3 ce sa zic…), care au atras atentia atator oameni simpli si de bine. A invitat atatea personalitati, care sunt impotriva dreptei si a restauratiei capitaliste (V.c Tudor, A. Nastase, I. Iliescu, profesorul universitar dr. (mi se pare ca are chiar doua doctorate si un masterat) D. Voiculescu etc. Totusi, acele emisiuni au adus voturi stangii din Romanica.
    In al doilea rand, regret sa va spun, dar nu mi se pare intelept sa se vada dihonia care domneste in Trustu’ Intact. Sute, poate mii, de oameni va viziteaza blogu’ sa vada cum luptati impotriva lu’ Dictatoru’. Or, dumneavoastra va consumati energia si munitia pe apropiati (Cristoiu, Mihaela samd). Nu zic, poate au gresit si ei, dar acum importanta este infrangerea lu’ Basescu. Imi lasati impresia ca nu va prea mai intereseaza…
    In sfarsit, imi permit sa va fac o propunere. Dupa 7 iunie i-ati putea invita pe A2 pe cativa dintre combatantii de pe blog, sa-i cunoastem si noi ceilalti, din popor. Mie-mi plac mult Ozzy, Mordechai, Plano, Johnson, Raluca, Mihaela si Ioana P. (pacat ca nu mai scrie la dumneavoastra Loda, ca le zicea bine). Ordinea este aleatorie. Oricum, daca oameni ca ei ar fi avut, in 1990, posibilitatea sa-si spuna influentele opinii, probabil ca multi tineri, m-am numarat si eu intre ei atunci, nu s-ar fi lasat tentati de otravurile taranisto-liberale ale lu’ alde Copusu, Ratiu, Campeanu etc.
    Sa aveti o zi buna!

  12. @ costin tanasescu
    zici ca mihaela radulescu a fost adusa la bucuresti de dan iosif…
    nuanta: nu a adus-o; ca a promovat-o e altceva, dar a gasit-o in bucuresti unde era studenta, ca nu cred ca il vede cineva pe dan iosif (fie-i tarana usoara) drept cautator de tinere talente prin moldova, oltenia sau ardeal

  13. apropo de “privit romania in ochi”, de autovictimizare etc

    PARANÓIA s.f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuţiei, prin halucinaţii etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia.

    PARANÓIA f. Stare patologică constând în afectarea psihicului, care se manifestă prin delir sistematic (de grandoare, de persecuţie, de gelozie etc.), decurgând fără halucinaţii şi schimbări pronunţate ale personalităţii. /<fr. paranoïa

  14. sa plece, sa-si creasca copilul in minunatul regat.
    Dar am si eu o intrebare:

    Eu, cu cine votez?

  15. O singura curiozitate am pe subiectul asta. De fapt, doua ! Prima: dupa ce pleaca la Monte Carlo va continua sa scrie asemenea articole si sa le publice in Jurnalul National ? Si a doua: nu redactorul sef da “bun de tipar” la un ziar ?

  16. Sa plece mai Victore, drum bun si sanatate multa.
    Ce nu inteleg eu, de ce mai e necesar tot acest circ cu plecarea ei? Probabil, pentru ca asa ati invatat-o (voi activistii din media), sa-i acordati atentie (tu de ce scrii de taspe mii de ori pe acest subiect?).
    Traiesc cu speranta ca dupa ce pleaca, nu ne mai trimite scrisori si din Monte Carlo.
    weekend fain
    ps

    Victore, daca-ti trimit o scrisoare de scarba din Buzau, mi-o publici?

  17. Simtea nevoia sa se plaseze langa Nadia, Margareta Paslaru…(adica foarte meritoasa)numai ca nu vrea sa faca diferenta.Ce au in spate cele doua (profesional,moral,activitate), adica ce au facut acestea pentru tara si ce a facut ea.Bine ca pleaca.In mentalul comun va ramane cu eticheta de curvistina,parvenita,ipocrita,fitoasa.Mai sunt destule care au sarit dintr-un pat in altul
    dar nu-si aroga merite.Se crede foarte pretioasa si importanta. Isi va da seama ca va fi uitata cat de curand daca se dau jos banerele cu fundul ei gol .

  18. Nu am urmarit emisiunile ei dar cred ca ce a facut a facut pentru binele unor oameni amarati din Romanica. aAsta e de laudat . Dar e greu de digerat de trepadusii presei de azi. Toti vreti sa deveniti vedete doar batand din gura si criticand pe toti, fapte ……ioc. Sunteti ridicoli.

  19. este bine ca cineva o pune la punct. nu stiu de ce, dar o sa vina inapoi dupa o perioada de facut spagatul printre milionarii de acolo.

  20. Io văz că diva se bagă-n aceeaşi oală cu …a artiştilor de primă mărime pe care-i pomeniţi vulgar şi libidinos… (n-am pus toată fraza că nu prea are înţeles), i-am văzut teama că s-ar putea să confundăm paranoia cu matematica 🙂 şi toate astea spuse cu nişte “cuvinte crocante” de mamă-mamă!
    Şi lămureşte-mă frate, că văz că tot pleacă de f’o lună, iar azi aflăm că tot mai are două emisiuni: când putem tocmi bocitoarele pentru enorma pierdere?

  21. Ne place,intr-adevar,sa facem pe lupii moralisti,sa emitem opinii izvorate dintr-o adanca metafizica…Pe dracu!Daca Raduleasca simte ca asta trebuie sa zica,sa zica atunci.Si nu vad de ce e atat de important numarul barbatilor din viata ei.Ea a putut.Altele de ce nu pot?:))Dar tavaleala asta media imi da o greata de nedescris.Tara arde,baba isi numara ce nu mai are.Si o face cu manusi de box,ca sa fie mai interesanta numaratoarea!Haideti sa ne vedem propriul rahat, propriul pai din ochi,sa nu dam cu pietre pt ca,so far,nu ne-a canonizat nimeni,sa ne preocupam de chestii reale,importante.Raduleasca pleaca,vine alta,vedete pe banda,o sa aveti mereu subiecte d-astea ‘mondene’ de trei lei.Ciutacule,esti destept,dar din cate stiu,inteligenta da bine si cand te abtii de la unele comentarii.Parerea mea.

  22. “Simt ceva mortal aici, in regiunea fiintei mele”( Marin Sorescu) este versul care, poate exprima cel mai bine ce simt in momentul cand citesc cele scrise de doamana Mihaela Radulescu( articolul de ieri este “fara comentarii”).

    “Mandria merge inaintea caderii”( cu si fara greseli de gramatica)

    PS Au rodit rasadurile din plasa Agafiei Copacinschi, femeia din gara Balti…de acolo am gogonelele( DARE THE TRAIN( Gandul)

  23. Nu-i urmăresc emisiunile. Am auzit de actele de caritate la care a fost co-participantă sau iniţiatoare. Nu o plac în mod deosebit dar nici nu-mi displace. Mi-e absolut indiferentă. Opţiunea ei (din păcate, din ce în ce mai mulţi regretă că nu au ales-o) nu o înţeleg. De s-ar încerca să mă scoată cu forţa, tot m-aş ţine cu dinţii de graniţa ţării.
    A alege să-ţi părăseşti (definitiv?!) ţinuturile natale, să-ţi creşti copilul (nevinovat!) printre străini, nu este o soluţie. Mai ales când ai o motivaţie de-a dreptul copilărească. Gura lumii este slobodă, curând se vor stinge ecourile. Nu este nici prima nici ultima care se confruntă cu lucrurile astea lumeşti. Fiind o persoană publică, şi le-a asumat. O femeie puternică (aşa cum se consideră) n-ar avea printre opţiuni, fuga.

  24. sincer dupa cum vorbiti toti acum……………………………………………………..

  25. mihaela ‘ti scarba de tara de ziaristi si alti comentatorii?
    dar nu ‘ti e putina scarba si de tine cand umblai alaturi de otil cu penisul tatuat pe blg.
    radeai ca muta la ****

  26. Titlul “editorialului” spune totul despre tupeul Mihaelei. Despre continut…ce sa mai zic.
    Normal ca se cearta cu V.Ciutacu! Altfel, cine ar mai fi citit bazaconia aia de scriitură?

  27. @kiky: bsnuiesc ca da. le poate trimite pe mail. asta daca n-o apuca amocu’ si la adresa ziarului in care se rafuieste cu toata lumea. redactorul sef n-are apucaturi de cenzor. toate textele de opinie ale colaboratorilor (unii autointitulati editorialisti) intra asa cum sunt trimise.

  28. Duduia Mihaela ar face bine sa ne povesteasca inainte sa dispara in neant unde s-au dus banii aia alocati de guvern pt. campania antifumat.eu inca astept scrisoarea asta.
    adica in conturile cui au intrat.
    ca nu stiu cum, mie de la inceput mi-a mirosit ca toate “scandalurile” astea sunt diversiuni si au inceput EXACT in momentul in care unii au inceput sa intrebe…
    nu m-ar mira ca peste 1 an cand nu o sa-si mai aminteasca nimeni de cei 800000 euro(parca atata a inghitit “campania”,nu?) talentata doamna M. o sa se reintoarca la sot,la televiziune si o sa mai faca o campanie anticeva….
    poate de o valoare mai mare,ca asta a reusit:)
    ma mira ca nimeni nu a cerut socoteala(ce rezultate concrete a avut “campania”, ce a facut cu banii)

    toata lumea pedaleaza pe temele pe care ni le seveste ea.
    de aici se vede cat de usor poate fi lumea dusa de nas. sa nu ne mai miram de altele….

  29. Nashpa situatie,d-le Ciutacu…Raduleasca e o tuta,o tzatza,asta e clar,dar e “cam”a voastra.La Antene “formeaza”ea opinii la greu,in JN delireaza ea “privind cu demnitate in ochii tarii ei”,la voi e angajat ciudatelul ala cu fes cu care e in iubiri nebune…Nu tupeul ei ma surprinde,ci faptul ca JN il gazduieste.Acolo unde tu esti redactor sef adjunct,nu?Acuma voi ce vreti,sa vindeti mai bine ziarul,publicandu-i asteia elucubratiile,sau sa fiti deontologi,oferindu-i teren liber sa-si plateasca politele?Oricum,tipa ma calca pe nervi.Scrie deja in JN mai mult decat Cristoiu,Tudor Octavian sau Marian Nazat.Gata,ajunge,ignorati-o,cenzurati-o,faceti ceva dar scutiti-ne de lamentarile ei veninoase.Si duca-se mai repede!

  30. Problema “divei” ii ca la Monte Carlo viata ii scumpa, acolo nu o angajaza nici un mogul sa discute cu Mazare in timpul cursei de F1, (vezi Romanian Class One). Deci trebe cumva sa faca rost de ceva simpatie si ceva banuti pana pleaca, de aia face atata scandal. Daca era cu adevarat o doamna dupa ce termian sezonu pleca si nu mai intra in grila si scapa de taraboiu asta.

  31. A fost si ea nervoasa cand a spus despre sotul ei ca este cum este. Poate ca era speriata si incerca sa-l indeparteze. Vreau sa-ti spun ca are voie sa se laude, sunt lucruri frumoase pe care le spune. Eu unul vreau sa mai aud si asa ceva, nu numai porno si sex piticesc.
    Sunt lucruri frumoase care mai trebuie evidentiate uneori. Pentru ca nu strica sa fii un exemplu.
    Poate ca a trecut prin multe paturi , pana a devenit cunoscuta, dar a trecut si prin viata pana la varsta pe care o are si a reusit sa se cizeleze si sa creasca . s-a cultiva si audientele le face prin munca si sudoare. Nu e simplu . Este femeie si in lumea misoginismului este greu sa reusesti. Lasa omul sa spuna ce vrea.
    Da, recunosc a folosit cred numele tau in articol pentru a face si putina publicitate , a reusit sa te atraga in joc , tu ai picat in plasa si uita-te acum comentandu-i vorbele.
    Pe langa faptul ca este o femeie frumoasa , este si o femeie inteligenta si puternica. Bravo ei.

  32. foarte bine ca pleaca! paguba-n ciuperci pt. o tara minunata k a noastra! mie nu mi-a placut niciodata Rihaela Madulescu. mi s-a parut o inchipuita de o ipocrizie infioratoare & agresiva. genul acela de ipocrizie reprezentativa pt. tara noastra,ipocrizie ridicata la nivel de brand de tara,k sa ma exprim & io k snobii care imbratiseaza cultul iudaic doar pt. bani.

  33. “Dragi bărbaţi care pălmuiţi femei doar ca să vă verificaţi potenţa, nu vă deranjează cumva când România e strigată pe nume pe stadioane, între două flegme şi nişte seminţe?”

    Foarte interesanta replica… cu mici tente de feminism, insa in mare are dreptate. As dori atunci sa sa citez un gamer pocnit care nu lucreaza in televiziune, ci la o firma multinationala si e student la ASE :

    “Dragi femei care pe langa faptul ca sunteti ipocrite si va credeti “miezu din Fanta” (copyright Badea), mai aveti si tupeu sa apareti la televizor cu posete si haine de mii de euro si sa promovati prostia, sfatul meu pentru voi este sa : procedati ca Mihaela Radulescu.”

    Imi aduc aminte cand am vazut primul afis cu “Fumatul este singura ta placere?” si cu Mihaela Radulesc in chiloti mai jos. Eram in autobuz, si am inceput sa rad isteric. Lumea se uita ciudat la mine. Insa a meritat. True story.

  34. Textul Mihaelei, jurnalistic vorbind, e prost scris. Pe deasupra, e sexist. Care redactor-sef ar trece asa ceva? Nu cumva fix ala pe care il ataca textul?
    Esti nebun total, Victor, de-aia te iubim!

  35. Am un baiat care scrie destul de bine…I-a trimis lui M. Tuca un interviu interesant, pe care l-a realizat, la indemnul acestuia, fara sa mai fi primit, ulterior, vreun raspus. N-a contat…sau n-a fost la nivelul jurnalului, mi-am zis…sau, orice…Ei, dar acum nu pot sa nu ma intreb, cum se poate ca aceasta persoana semidocta, nesimtita, infatuata, mahaloagioaica, si altele care, practic, nu mai conteaza, fata de faptul ca a ajuns sa-si scoata copilul in fata spre a obtine cee ce vrea, ma intreb, deci, cum se poate sa beneficieze, intr-un ziar care parea de o oarecare tinuta, de atat de mult spatiu, adica de oricate ‘semne’?! Femeia asta sau ce o fi fiind, e asa cum e, dar de ce oare am ajuns noi sa o cunoastem? E un scenariu repetabil…sau, ca sa zic asa, e vechi pacatul si nu e prima vinovata; si nici singura.

  36. Asta intampla de obicei cand dai importanta unor “pipitze” devenite ve-de-te .
    Lasati pasaricile sa-si ia limbile-n gura pe limba lor .
    Maestrul Cristoiu are un loc rezervat la scoala de fete imature de la B1,B6 si B12. Poate-si regenereaza putin sistemul care l-a consacrat.

  37. se crede “prea Mihaela Radulescu”, prea i s-a urcat divenia la moalele capului, de fapt este doar un produs ieftin intr-un ambalaj scump…

  38. nu este nevoie de scoala pentru a deveni tarfa. te nasti cu asa ceva si toata viata te slefuiesti. poate din cauza asta ne este noua greu, barbatilor, ca s-o intelegem

  39. cum??pleaca miaela???trebe sa fiu desperat-distrus??antena 1 isi revine!!! oare copiii trustului,sint educati numai cu astfel de emisiuni?? trist o fi…

  40. ” Inainte de mult anunţata plecare aproape definitivă din ţara PE CARE* n-o merită. “

  41. prea a crezut ca o iubeste toata lumea, prea le cerea (insistent) telespectatorilor sa nu mai cumpere tabloidele care au facut-o MARE=DIVA si acum au pus-o la pamant…
    si infond ce face ea pentru romania mai mult ca noi ceilalti, ce aduce ea “plus valoare” pentru tara asta??? a revolutionat diva vreun domeniu? nu, doar a produs multi bani pentru mogul cum facem toti pentru ca toti avem un mogulas fie el mai mare sau mai mic

    sa se duca la monte carlo unde ii e locu si sa ne lase pe noi in durerea (din 3 litere) noastra

  42. Domne,revin si intreb.Cine suntem noi sa ne dam cu parerea asupra competentei profesionale sau a integritatii morale a unui om?Om pe care il vedem la tv si despre care avem informatii din presa.Iar presa noastra este foarte OBIECTIVA si reflecta mereu ADEVARUL!!!Aici nu este vorba de a tine partea cuiva,sau de a blama.Este vorba de o chestiune de elemantar bun-simt.Fiecare face ce vrea cu viata lui,se tavaleste prin cate paturi vrea,e o chestiune de alegere,liberul arbitru.Pentru mine,Raduleasca e o femeie care a reusit.Si peste ani,multi nu vor fi interesati de ce metode a folosit,vor lua drept etalon succesul.Si ce daca s-a culcat cu 1000 de barbati?A facut in dormitorul vreunuia dintre noi?In fata copiilor,pe strada???Care e probleme???Atata inversunare.Succesul si faima creeaza frustrari,cand nu le ai.Hai sa o dam dracu de ‘vrajeala’ si sa admitem ca mai toti gandesc asa:’ a dracu,dupa ce a fost vedeta la tv,a vut bani si alea alea,acu se muta la Monte Carlo si o duce boiereste pe banii jidanului!’
    Si inca o data spun,de ce sa nu o faca,daca poate???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.