Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Motto: “Asta-i o ţară care-a facut vedete din toate pipiţele” (Crin Antonescu)

Înainte de mult anunţata plecare aproape definitivă din ţara care n-o merită, după ce şi-a pus poalele-n cap cu tot ce-a întâlnit în cale şi a revenit în semnătură la numele Rădulescu (săptămâna trecută era Schwartzenberg, deja mă bulversează cadenţa asta), duduia Mihaela încearcă să se certe şi cu mine.

Dat fiind că am promis că nu mai vorbesc despre ea, iar eu sunt om de cuvânt, mă rezum la a-i ura drum bun şi trai liniştit pe banii “beţivului” şi “afemeiatului trăitor în orgii financiare” la Monte Carlo. Şi s-o sfătuiesc (pentru că are prea multe şi inutile cratime-n dotare, plus tz-urile de rigoare), ca de la novice la scriitor de succes, să ia cu ea în avion o carte de gramatică, da’ să n-o întoarcă de-a josu-n susulea, că se prinde lumea că doarme.

UPDATE: Despre “colegi”, numai de bine

Comentarii

comentarii

Similar Posts

245 thoughts on “Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

  1. LOOOL, este absolut amuzant articolul ei.

    “Când îţi iei o poşetă, mai multe femei care te admiră, şi-o cumpără. Când porţi mai multe brăţări pe mână, o combinaţie de cârpe şi diamante, tot mai multe poartă acelaşi set de brăţări.”

    Mda, intr-adevar a impactat profund mentalul colectiv. :))

  2. Eu zic ca viata ei particulara n-ar trebui sa intereseze pe nimeni, ci activitatea ei publica. Si fiind femeie si colega de trust cu voi, ar trebui tratata altfel. Nu pot sa uit emisiunea aia imbecila de pe A2 cu reclama mincinoasa la fumat. Aia chiar a fost de mare porc.

  3. S-a vrut o gluma, se pare ca nu mi-a reusit 🙁 Stiam ca ai scris bine…

  4. Victor, madame Rădulesco nu e în stare nici măcar să fie originală. După primele rânduri, eram sigură că fosta doamnă Schwartzenberg a tras un copy-paste după vreun text al lui Turcescu, însă, pe la jumătatea textului, m-am lămurit că executase operațiunea după ”opera” ăluilalt, ălă, micul lingău ratat Pătrășcănoiu, parcă. Zău așa, parcă nu era suficient că zi-lumină, Băsescu, Macovei, Liiceanu, etc se screm să ne dea lecții de viață și moralitate. Madame Rădulesco ot Moldavie mai lipsea să ne dea lumină.

    În naivitatea-mi de blondă vopsită, întreb și eu, de ce toate neterminatele (la capitolele educație și formare) simt brusc nevoia să arate, vorba ta, cât de culte în cap sunt ele și cât de pigmei, sunt ei, restul, norocoșii contemporani ai doamnelor în cauză?? ”Dacă recomanzi o carte, nişte mii o citesc, măcar de curiozitate….Întrebarea de pus pe gând: tu ce-ai făcut azi pentru România?…”
    Gata, s-a terminat cu șmecheria! :)) Dânsa dimpreună cu Badea Cârțan și cu Brâncuși! Și cu ”maestrul” ăluia de la fițuică, desigur. ”Maestrul” , ”Mihaela” , Brâncuși și Badea Cârțan, sublim! :))
    Oricum, e de apreciat doamna! 😉 A reușit să scrie corect Brâncuși. Mai acum vreo doi ani, o altă mare ”literată” din showbiz, scria ”Brâncuș”.

  5. Eu nu inteleg asta cu formatorul de opinie. Daca esti formator de opinie inseamna ca cei care te privesc si te asculta sunt cam prostanaci, daca ei nu sunt in stare sa-si formeze o parere singuri sau sa se imbrace dupa bunul lor plac si trebuie sa copieze formatorul de opinie. Sunt oameni fara personalitate, nu au argumente, opinii, ganduri si gusturi proprii. Si daca stau bine si ma uit la toate pitipoancele si gusterii libidinosi de Dorobanti imi dau seama ca avem niste formatori de opinie de cacao.

  6. Coane, da’ sa stii ca tot mai combati bine – cand vrei .
    Pacat numai de risipa de talent. 😀

  7. Bre nea Victore hai s-o lamurim o data pentru totdeauna: MIHAELA RADULESCU A FOST O TARFA SI ASA VA MURI, FARA SUPARARE PENTRU TOTI TALIBANII EI. A adus-o de la Moldova fostul consilier presidential Dan Iosif ca “secretara particulara”, a trecut prin paturile tuturor pana a dat de visul oricarei pitipoance -UN MILIONAR.
    Ce atatea valuri pentru o golanca?!
    Mihaela-n sus, Mihaela-n jos etc?!
    ESTE UN NIMENI SI ARE TATA O VORBA: DIN COCOS NU FACI GAINA, NICI DIN CURVA GOSPODINA.
    Calatorie fara intoarcere, parasuta fitoasa!

  8. Auzi dom’le… Sa ma exprim elegant… “Femeia independenta” e “femeie independenta” si-n ziua de Paste…
    Mai da-o-n … dimineata mea ! cu razvan si dani bineinteles… 🙂
    Daca tot se plange ca nu mai poate sa se ocupe de acte caritabile, sa-l roage p-ala de-i da banii de benzina, ca are vreo 2-3 fundatii.
    Mie, personal, nu mi-a placut niciodata doamna asta.
    Sa-i traiasca baietelu’ ala frumos !

  9. Off..Victore, ai dat in saraca femeie multi milionara, domiciliata in Monaco.

  10. Ciutacule,

    Din postul tau sa inteleg ca in Antene, daca nu faci rating te da afara Mogulul ?

    Fiara.

    PS: oricum, de apreciat ca ai publicat “dreptul la replica” sau cum ii zice textului respectiv. Asta fara sa inteleaga ca iti lustruiesc clantza.

  11. Ceea ce m-a impresionat la doamna Rădulescu este spuzenia de cuvinte pe care le-a folosit in vexarea unor persoane atât de puţin importante pentru dânsa. De ce să te oboseşti?
    Însă aceiaşi doamnă, se compară cu oameni de calibrul lui Cioran, Comaneci etc…care, dezgustaţi de această ţară mizerabilă, pleacă… undeva departe(vorba lui Bitman). Să fim serioşi!

  12. “Dragi bărbaţi care pălmuiţi femei doar ca să vă verificaţi potenţa, nu vă deranjează cumva când România e strigată pe nume pe stadioane, între două flegme şi nişte seminţe?”
    priceless

  13. eu sunt mai din topor : Tanti, ai pozat nud, semi-nud sau indecent, n-ai credibilitate! Simplu.:)) A ajutat romania din plin. Sa se lase de fumat, sa salveze copiii bolnavi. Putea sa stranga fonduri pt bombardarea Insulelor Virgine daca aparea ca in reclama campaniei anti-fumat.

  14. Fata asta daca n-avea “mijloace”,nu doar farmec nu mai avea ea de unde sa faca tot felul de actiuni umanitare;cata drama ,cat freamat,lipsa de modestie,nasol.Duduia se compara cu “inventatorul motorului cu reactie”,in timp ce ea ar vrea,repet ar vrea sa fie o “reactie cu motor”,dar nu e.Publicul este in mare parte tabloid.

  15. SPER CA NU TE STRESEZ CU INUTILITATI DAR VREAU SA ITI DAU CEVA…SI VREAU SA II TRANSMITI LUI BADEA CA BLOGUL LUI NU MERGE….VANTU NU ISI MAI PLATESTE ANGAJATII…REALITATEA NU ISI MAI PLATESTE ANGAJATII

  16. Mihaela are verb tare ascutit! Si mai are si vorbele la ea!
    Cred ca ar face o interesanta cariera de ziarist!

  17. Domne’ , ce pot eu sa spun e ca ti se umfla muschii in piept ca la un cocos . Si tie , si lui Badea , adevarati purtatori ai valorilor morale romanesti , care loviti cu sabia dreptatii in orice “curva” , doar pentru ca e femeie . Si felul in care s-a purtat fostul ei sot mi se pare exact in genul baietilor de cartier , aia care grohaie pe la intrarea in bloc . E bine ca sunteti cu totii masculi feroce , dar aveti multe idei fixe . Mai dati o fuga la baie , sa va linistiti . Mai ales Badea , ca la cat isi lauda fotomodela , fac pariu ca cam duce lipsa . De fapt , se si vede . Asta e critica unui fan , asa ca nu e cazul sa va enervati , doar sa va ganditi sa nu-i mai luati partea milionarului odios, ca nu traiti voi cu el . Decat daca poate , aveti nevoie de bani .

  18. Bravo ma Ciutacule,prea tare fraza de final,bine ca i-ai zis-o ipocritei

  19. ma intreb daca s-au uitat anii in care mihaela intretinea barbatii la palace

  20. Asta e Romania, o tara in care toate sugatoarele devin formatoare de opinie. Bine a spus marele Napoleon: “Toate femeile sunt curve, inafara de mama mea,….dar sa nu uitam ca si ea este femeie!”

  21. domnule ciutacu,de ce stergi mesajele care nu iti sunt favorabile. adica dumneata poti ataca o persoana care nu ti-a facut nimic insa cand ea reactioneaza si iti da replica te comporti ca o pipita ofensata .te-ai gandit ca l-ai injuratdestul pe basescu si ai trecut la mihaela. vrei putina publicitate pe spatele ei.

  22. Vaaai, tze dragutz scrie această Mihaelă…dar de ce nu pune în discuție și cum ar fi fost dacă nu ar fi avut vreo căs’cioară pe la Croazetă, unde să se refugieze de acești oameni atât de răi care dau cu flegme în stânga și-n dreapta? Și-ar fi făcut vreun bordei sau cum?

  23. Raduleasca ii o tampita, nu stiu ce naiba se crede. Isi da prea multa importanta aiurea si este foarte ipocrita si mincinoasa. Cat critica ea persoanele care apar in presa cu scanadaluri, cand de fapt si ea face exact acelasi lucru. EA care-i o femeie independenta si cu multa demnitate, acuma pleaca la Monte Carlo “scarbita de tara ei” ( care desigur nu o merita :)) si unde o sa traiasaca din banii celui pe care l-a facut in toate felurile pe la televizor si prin ziare.

  24. Si tu iti bati capul cu ea? Cred ca puteai sa te limitezi la poza pe care ai dat-o (foaaarte buna!) + “NO COMENT” + link la Jurnalul. Si pentru ca am scris de Jurnalul, “miros” ca si lui Marius ii cam vine sa-si dea cu tesla dupa ce i-a promis “femeii” ca-i da voie sa scrie la ziar…

  25. “O tara in care toate pipitele au ajuns vedete…” -vobe spune de un filozof in viata…se potrivesc de minune. Drum bun, cale batuta ! Si lasa-neeeee !

  26. pana sa-i citesc articolul, n-as fi crezut ca mihaela e o femeie frustrata. se pare ca m-am inselat. daca tot zice ca pleaca din tara si n-o mai intereseaza nimic, ce tot asteapta? vrea sa vina poporu la ea la usa sa o roage in genunchi sa nu plece? sa-i zica ‘mihaela, nu pleca, tara se va duce de rapa fara tine, neamul romanesc nu va mai fi acelasi!’. cam ipocrita doamna radulescu/scwartzenberg/tiganu sau cum s-o intitula acum, parca acu ceva timp zicea ca in momentul in care optezi sa devii personalitate publica tre sa-ti asumi toate riscurile aferente.
    dar, cine stie, poate asa am reactiona majoritatea daca n-am mai face fata vremurilor si am ajunge sa fim dati afara

  27. ciutacu le chiar nu iti inteleg rautatea . nu inteleg de ce ai atacat-o inla acces direct. nu mai poti tu de grija mihaelei. nu inteleg ce te intereseaza pe tin e viata mihaelei. e urat ca fiind in acelasi trust sa arunci cu noroi in ea .atata timp cat mihaela sa comportat frumos cu tin e,,nu te-a jignit,te-achemat in emisiunea ta cand nu erai atat de vizibil., ti-a luat apararea in emisiune atunci cand te-a jignit basescu iar ti ce ai favut? ai atacat-o fara motiv iar acum cand ea si-a spus parerea din nou o ataci.repet ce te fute pe tine viata ei personala . insinuarile ca ar trai pe bani lui elan sunt de prost gust. de unde sti tu? crezi ca mihaela nu castiga foarte mult di tv, firma ,contracte etc. stai linistit castiga foarte bine , te-ar putea intretine si pe tine. nu pot sa nu vad ca pt . purina publicitate si rayting ai aruncat cu noroi in mihaela si te-ai bagat singur in mocirla lui madalin ionescu.

  28. Mi se pare atat de josnic sa te iei de numele de familie al unui om..ahh, cum jubileaza unii ca o chema ca domnisoara Tiganu! Da, uite, s-a dovedit ca e tiganca, ei o stiau asta mai de mult, acum n-a c-a dat-o in vileag!
    p.s.Pt cei care se bucura ca o cheama Tiganu:daca va nasteati intr-o familie care se numea familia Bou, va simteati boi?

  29. Fernando de la Caransebes, se stie!, mi se pare mult mai putin penibil pe langa aceasta doamna de-a dreptul de kkt (a, nu, nu, inca nu am luat premiul Nobel si nici nu am terminat Oxford, sunt doar sincer:-)). Inca nu prea inteleg eu bine de ce sunt promovate astfel de personaje …

  30. motto: “du-te Dica, du-te, du-teeeee….!!!”

    mihaelo, du-te invartindu-te!
    ia-l si pe otil cu tine, macar sa scapam si de articolele din tabloide cu voi
    daca ai mai lua si cateva nikite, sexy brailence si ciumace… ar mai avea si Romania asta pe care o iubesti tu atat de mult o sansa.
    oricum, fara tine nu stiu daca o sa ii fie mai bine, dar sigur va supravietui. tu du-te, nu te gandi la noi ca suferim dupa tine.

  31. Prietene!! Ai pus şi tu o poză de ni se scoală idei. 🙂
    Foarte bine! Şi ce-ai tu cu ea?! Dacă e “femeie (intreţinută) de succes” şi a ştiut să-şi dezvolte cariera cu gura…
    PS: Un ascultător întreabă Radio Erevan: Care distanţă este mai mare? Numărul de kilometrii de la Bucureşti la Monte Carlo sau numărul de kilometrii de la Piatra Neamţ la statutul de «divă»? 😀

  32. Am citit, din nefericire, aricolul cu pricina.
    1. I-au murit lăudătorii.
    2. Maica Tereza şi Lady Diana combinate ca detergentu’ doi în unu’ scot mai puţine pete ca duduia asta.
    3. Numele tău a ajuns să fie adjectivizat sau transformat în substantiv comun(ciutaci); noi mai învăţam prin şcoală d-astea cu “eminescian”, dar dacă zice duduia şi “ciutacian” înseamnă că ai valoare.
    4. Remarcăm cu uşurinţă unde se uită ea la fotbalişti când se intonează imnul. Ruşine…
    5. Când cineva te face prost spunei lu’ ăla mare şi feroce, care n-a fost atent, că şi el a fost numit prost şi lasă-l să se bată în locul tău. Pe sistemul astă: “Ia uite tu mândră ţară, bărbaţii aştia nenorociţi se iau de tine”.
    6. Şi eu m-aş vârâ în aceeaşi propoziţie cu Cioran ca să-mi legitimez discursul. Da ea e mai jenibilă decât T. Paleologu şi tovaraşul său Machiavelli.
    7. Ba ne deranjează anumite poveşti, dar nu ne deranjează că pleci, iar compararea diverselor situaţii cu situaţia ta e nefericită, grotescă şi demnă de milă.
    8. Observ CĂ CUnoşti despre “ejacularea precoce”. Spune-mi şi mie cum e, că n-am de unde ştii. Ţi se întâmplă des dragă Mufaela? Cred că ar trebui să cosulţi un doctor sau ceva…
    9. Te deranjează când cineva îţi slobozeşte flegme pe obraz? Curios! Credeam că te-ai obişnuit cu slobozirea… spiritului. Nu mă referam la poluţia de mai devreme, ci la o ejaculare complet matură, erudită chiar, bineînţeles tot a spiritului.
    10. Mai avea puţin să spună că nu striveşte corloa de minuni.
    11. Când mai încerci să te adresezi în registru vulgar unui golan de Rahova şi ultraşilor lui pregăteşte-te niţel mai bine.
    12. Eu, pentru România, am scris azi comentariul ăsta şi pot spune că mă simt implinit. Puţinii care-l vor citii vor fii cu un gram mai deştepţi şi d-aia o să dorm eu liniştit la noapte. 😉
    13. Eu sunt unul dintre ăia de care vorbeşti tu, adică olimpic. Şi mănânci căcat!
    14. Şi mie-mi provoacă scârbă!

  33. niciodata nu am inteles care e faza cu tipa asta, ce o se da asa mare inteleapta si lumea pare ca e de partea ei. Din pct meu de vedere mereu a fost o varza si o usuratica. In primul rand si-a facut operatie estetica, daca Dumnezeu te face intr-un fel nu ai dreptul sa te schimbi doar asa ca sa te cuplezi cu barbati. Apoi era cu tipul ala cu nume compicat si se dadea mare familista, apoi s-a despartit de el si era cu copilul ala de la emisiunea de dimineata. Pai asta e viata de om normal??? Asta e viata de usuratica, revin niciodata nu am inteles de ce toti erau de partea ei, cand pt mine era asa evident ce fel de femeiusca e

  34. Am incercat sa citesc articolul duduii. Pe langa plictiseala presanta ce m-a incercat inca de la primele randuri, incep sa am impresia ca Raduleasca vrea statuie. Intr-adevar, co-regionala mea, moldoveanca din spita musatinilor, se considera miezul din dodoasca, mai ceva decat mama lui Stefan cel Mare. Autovictimizarea si supraestimarea e gretoasa, mai ales din partea unei individe careia nu ii ajungi nici cu prajina la nas (nu numai din motive anatomice). De-as putea sa o salut pe aceasta diva urata si nasoasa, i-as spune: Hai, pa, ‘te-n Monte Carolu-ul ma-tii!

  35. Daca m-ar intreba duduia in direct ce parere am despre caracterul ei navalnic precum apa scapata de sub control de la barajul Belcesti care matura totul in cale pana la echilibrare si apoi iar adoarme pana la o noua ploaie, i-as spune: Poti sa fugi pe cea mai indepartata insula fata de tara noastra, trecutul te va insoti iar fiul tau de care faci atata tam-tam ( ca daca te-ai fi gandit cu adevarat la el, te-aui fi purtat ca o mama si nu ca o …, puteai sa iei exemplul de la dusmanca ta pe fata, Andreea). Ce e rau e ca spune ca pleaca dar inca nu pleaca. Mai scapam si noi de un spin pe care l-am purtat in Calcaiul lui Ahile! Dar nu trebuie sa punem la inima chiar si fara vrere, pentru ca amprentele ne otravesc organismul si fizic si mental si nu e bine! Parerea mea personala: un mar otravit din prea multa incredere de sine, dar va veni ziua cand toate acestea se vor intoarce impotriva ei iar regretele nu vor fi ale noastre!

  36. D-le Ciutacu,
    In tinerete, printe prieteni, aveam o vorba cand se pomenea de cineva mai putin “placut”.
    Trateaza-l ca pe un teren viran. Va recomand aceeasi atitudine fata de “personajul” in cauza si altii asemenea.
    La buna auzire si citire,
    Dan Vasilescu

  37. Transcriu comentariul pe care l-as fi folosit daca se putea adauga unu pe situ respectiv (nu a avut curajul sa lase optiunea asta)

    “Ia hai marsh D’acilea” am citat din vecinu’ meu Dl. Bebe

  38. Doamne, pleaca din tv mihaela radulescuuuu? uraa!!!

    ce n-as da sa fi facut asta la timp si cristian topescu, sa nu-l mai aud comentand roland garros? e ultima mea dorinta despre tv, inainte sa mor!

    el a comentat 100 de ani si alte sporturi la care nu se pricepe cum ar fi gimnastica si patinaj artistic (eeeii, sunt rea… ne spunea demult culoarea rochitelelor…)

  39. Fiecare cu ce-l doare…De unde zvonurile astea cu renuntarea lui Crin Antonescu de a mai candida la presedintie?Nu mai are alt subiect presa?

  40. ceea ce nu itenlege mihaela si nici redactia ziarului sau oficios (ca altfel nu pot sa ii spun) este ca exista f multi cetateni (de bine, sic!) care NU erau si NU vor fi interesati de emisiunile mihaelei; daca ea considera ca trebuie sa faca prost, incult si tembel tot poporul roman daor pentru ca nu ne da pe spate cum ii da pe fostii si actualii barbati din viata sa, eu pot de asemenea sa il intreb pe domnul redactor sef al oficiosului ziar (nu dau nume) de ce nu se permtie drept la replica; da, ale omului simplu; adica nu sunt permise comentarii; probabil ca fata noastra desteapta, curajoasa, fara teama si fara prihana, aparatoarea tututor oropsitilor si salvarea romaniei ar pelca in antarctica daca ar vedea ca de fapt oameniic arora li se adreseaza se simt jugniti prin absolut toate scriiturile ei infatuate

  41. in sfirsit, se duce !duca-s-ar linistita ! n-o vom regreta decit maximum trei zile, dupa asta mintea colectiva va avea alte subiecte de forfecat.

  42. de aceea i-am dat si continui sa-i dau dreptate lui Crin Antonescu.Fara a fi misogin nu pot totusi accepta ca toate incalzitoarele de cearsafuri(apropo 1 cine era prin anii 90 tiitoarea lui Dan Iosif????)sa se erijeze acum in deontoloage,formatoare de opinie,etcHai sictir fufelor unde va este locul(aprop[o 2 nu vi se pare ca s-au cam golit parcarile in ultimul timp?)Si inchei cu un exemplu concludent:celebra doamna Puwack,speranta PSD – ului mai acum citiva ani cum ne invata sa ne integram ce cocuri sexi ne arata ce teorii,ce texte,ce programe totul pentru a masca suteala la greu din euroii de la UE.

  43. @anca
    Daca va numeati “buca” si va casatoreati insemna ca intregeati “curul” ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.