Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

Motto: “Asta-i o ţară care-a facut vedete din toate pipiţele” (Crin Antonescu)

Înainte de mult anunţata plecare aproape definitivă din ţara care n-o merită, după ce şi-a pus poalele-n cap cu tot ce-a întâlnit în cale şi a revenit în semnătură la numele Rădulescu (săptămâna trecută era Schwartzenberg, deja mă bulversează cadenţa asta), duduia Mihaela încearcă să se certe şi cu mine.

Dat fiind că am promis că nu mai vorbesc despre ea, iar eu sunt om de cuvânt, mă rezum la a-i ura drum bun şi trai liniştit pe banii “beţivului” şi “afemeiatului trăitor în orgii financiare” la Monte Carlo. Şi s-o sfătuiesc (pentru că are prea multe şi inutile cratime-n dotare, plus tz-urile de rigoare), ca de la novice la scriitor de succes, să ia cu ea în avion o carte de gramatică, da’ să n-o întoarcă de-a josu-n susulea, că se prinde lumea că doarme.

UPDATE: Despre “colegi”, numai de bine

Comentarii

comentarii

Similar Posts

245 thoughts on “Olivoar pe Croazetă! Don’t forget to write

  1. Nu cred ca pleaca pe banii strumfului erotic. Ea e o femeie independenta care n-are nevoie de teledon pentru experienta monegasca.

  2. “Sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului…”-Mihaela a facut si mult bine in tara asta ,nimeni si nimic nu pune sub semnul indoielii faptele sale,dar tot asa stiu ca odata ce te duci in casa DOMNULUI ,ramai legat de el pe vecie.Mihaela se tot perinda prin biserici la intervale regulate cu un alt barbat.Se pare ca pentru ea “la bine si la greu pina cand moartea ne va desparti” devine “pina cind imi convine mie”.Peace Mihaela …te du’ si ne lasa moralisto.

  3. Vorba unui prieten: rau am mai ajuns daca ne uitam in gura asteia, gura tocita de kilometrii de acadele supte…

  4. Of, sunt dezolat, draga. Anul trecut marturisea ca i-ar placea sa locuiasca intr-o locuinta ieftina al primarului Mazare si acum pleaca la vreo maghernita din Principat? Trebuie musai sa-l rog pe primarele nostru sa-i dea femeii o mana de ajutor. Mi-e sfasiata inimioara …

  5. Am citit articolul ei si am simtit cum imi zuruie capul. Intrebare : feminismul e contagios? Pentru ca mi-e frica sa nu ma trezesc intr-o dimineata cu sentimentul ca as fi facut o mezalianta si ca barbatul meu ar fi vreun porc, ca, evident, toti ceilalti.
    O fi bine sa ai asa realizari marete de unul singur, fara contributie din afara?

  6. Pleaca? Vrei sa spui ca scapam de emisiunea aceea adormitoare in care invitatii si prezentatoarea se lauda intre ei mieros? Ura! Sper ca Antena sa dea filme pe intervalul acela si va fi super.

  7. Eu cred că Răduleasca – eterna şi nehotărâta studentă – se numeşte Nuţi în realitate, traducerea noului ei nume Judith (n-o luaţi ad literam), de care acum se dezminte…
    Nu s-a născut degeaba Ţiganu!
    Dacă ar fi fost vreo sfântă poate mai avea succes cu articolaşul ei, dar aşa… îi urăm şi noi drum bun şi cale bătucită!

  8. Tot nu inteleg ceva; Ce inseamna cuvantul flegma venit ,asa, din gurita ei imaculata? A repetata cuvantul acesta ca pe un refren. Cine stie ce refren canta doamna (cu D. mare). Pa…. !

  9. Daca incep s-o stearga ifositii, poate ca mai avem o sansa! Jumatea plina a paharului 1% gol.

  10. O singura adaugire:

    Maica, poti sa te muti si pe fundu’ Pacificului daca simti,
    insa copilu’ ala pe la vreo 13-14 anisori
    tot la fel va reactiona la internetu’ plin de asa ceva,
    te asigur de asta.
    This is how expressions like mother fucker
    suddenly make sense. Literally.
    Amin.

  11. Cu aceste vorbe grele , parca este titlul emisiunii dumneavoastra, Mihaela se autodesfiinteaza , a cata oara,ca personalitate si sterge tot ceea ce a facut bine pana acum. Nu are nici un drept sa-i judece pe cei din tara si nici sa-i justifice pe cei ce traiesc in afara granitelor. Nimeni nu i-a cerut si nici nu i-a dat dreptul de a se alatura numelor lor.
    Nici sa nu gandeasca ca acolo in strainatate va fi tratata precum Nadia sau Alexandra Nichita.
    Va fi totdeauna tratata doar pentru ceea ce este:fosta sotie a lui Elan, care se incapataneaza sa se numeasca Mihaela Scwartzenberg, fosta Tiganu, candva cu numele de scena Radulescu . Cum ramane cu respectul si grija invocata pentru parintii sai?Pana si Basesca mica isi doreste sa-si pastreze numele chiar si dupa casatorie.
    Oricum bine face ca-si pastreaza numele fostului sot, pe care de altfel monegastii nu-l traduc.Ce ar fi fost daca din “mandrie si respect fata de parinti” pentru care , prin comportamentul ei si-ar fi pastrat numele de fata? Oare cum ar fi alintat-o prietenii din Monte Carlo, Michelle la Gitane?
    Rai suntem, dar porcului trebuie sa-i vorbesti pe limba lui ca-ci altfel nu intelege.

  12. scuza-ma, victore, sunt off-topic, da’ ceva mai frumos (asta ca sa nu zic cretinel…) n-am citit de mult: cica mamica lui badea i-a trimis un sms baiatului in care afirma ca MAI RESPONSABILI SUNT CEI CE NU SE DUC LA VOT, pentru ca astfel dau o palma intregii clase politice.
    stimata doamna si dulce copil, pe politicieni II DOARE TAMAN IN C… daca mergem sau nu la vot, oricum unii dintre ei vor fi alesi, INDIFERENT DE PREZENTA. daca chiar nu stiti cu cine sa votati, macar ii taiati pe toti. asta ar insemna insa un drum pana acolo, iar lenea pute. la fel, stimata doamna si dulce copil infantil, CINE NU VOTEAZA IN PRINCIPIU AR TREBUI SA TACA.

    multumiri si mii de scuze.

  13. Domnule Ciutacu,
    Dupa cum vad sunteti catalogat cu aroganta drept Buricul pamantului ca v-ati permis a accepta un interviu cu fiica presedintelui “fara conditii”.Maine poimaine o sa fiti acuzat ca aveati prune in gura cand ati intebat-o pe duduia despre legalizarea marihuanei.Va mai aduceti aminte cand fatuca asta a fost intrebata de o ziarista ce parere are despre Euro League? Fara a cere repetarea intrebarii a si inceput sa debiteze prostii si sa bata campii raspunzand la cu totul altceva.Apoi a doua zi, cand s-a trezit, nu a avut mai mult de spus decat ca ” aia vorbea cu prune in gura”.Oricum trebuie sa ne scoatem din cap ca nici tacsu nici fiisa nu sunt Gheorghe dracu in Romania.Numai ca acestia nu uita sa ne reaminteasca in orice imprejurare ca ” Ceea ce ii se permite stapanului nu ii se permite slugii”.

  14. am citit textul ei. penibil!!! un editorial poate critica sau acuza dar cu argumente; la raduleasca nu e text jurnalistic ci un fel de sorcova plina de frustrari si insulte; un red sef care privea textul doar profesional (fara sa tina cont de numele semnatarului sau de alte argumente) trebuia sa-l expedieze – imediat – la cos. sau poate l-a publicat doar ca sa arate ca o persoana care acuza tablodizarea presei confunda genul editorial cu scrisori pt tanti mitza.

    p.s.
    cred ca e evident ca nu ma sinucid ca pleaca aceasta doamna sa munceasca din greu pe meleaguri ataaaat de vitreeege… dar dati-mi voie sa nu fiu de acord cu anumite abordari semnate exclusiv de persoane crescute in mareata capitala care, una-doua, lipesc langa mihaela eticheta “din provincie”; nu cred ca ar avea rost sa amintesc nume mari date acestui neam si din parlita de provincie dar nu pot sa nu le reamintesc acestora ca si capitala isi are propria norma de faliti (cocalari, pitipoance, dobitoci si dobitoace); si eu cunosc cativa bucuresteni batuti in cap dar nu pot spune acelasi lucru despre toti care stau in bucuresti

    p.s. 2 – da, in provincial; chiar din orasul unde s-a nascut si aceasta copie a arcului de trimf (mihaela), p . neamt

  15. @judy: cred ca ea de mine, pisi. da-i cam purie pentru gustul meu 🙂

  16. Ati observat cu cine incepe lista femeilor frumoase si destepte plecate din tara? Cu Monica Barladeanu si Ramona Badescu. Vreau sa cred ca ordinea e intamplatoare, nu dupa merite. Am un cumnat italian si, acum vreo 15 ani, imi povestea siderat ca, invitata la o emisiune de divertisment, Ramona Badescu sustinea ca printre traditiile romanesti se numara si ghicitul in talpa. Iaca, na, poftim de vezi!

  17. Trebuie sa fiu circotas.
    Are tot atata drept sa spuna ce crede cat ai si tu, Victor Ciutacu. Si tu ai dreptul sa nu fii de acord cu ea, dar sa te ataci asa tare ca te-a enumerat printre criticii nedrepti nu ma asteptam.
    Sigur ca pe blogul tau esti pe deplin stapan si dictator absolut, de-aia il ai, dar daca scrii pe Net si nu la tine intr-un caiet cred ca o faci ca sa te citesca si altii, si sa comenteze.
    O sa fiu in dezacord cu tine si cu restul suparatilor pe Mihaela si o sa-i dau in mare parte dreptate. As putea sa-ti explic de exemplu ca tu nu te-ai obosit sa ii sari in gat vreunei fufe gen Monica Columbeanu sau mai rau Sexi “Nu stiu cum” pentru ca ele chiar nu conteaza. Castana pe care te grabesti sa i-o dai Mihaelei abia ca ii confirma spusele. Te-ai repezit la ea pentru ca ea conteaza, nu era o oarecare asa cum se straduiesc sa acrediteze prietenii tai pe care i-ai validat aici la comentarii.
    Si chiar daca nu ma cunosti, si comentariul meu s-ar putea sa te enerveze, eu iti sunt in mod paradoxal un prieten care te citeste constant pe blog iar acum se enerveaza ca te vede atat de obtuz imediat ce ai simtit o bruma de accent critic la adresa ta. Daca nu suporti criticile nu te astepta te ia lumea in seama cand ii critici pe altii. Te-ai repezit inca de data trecuta la ea fara rost. Era de asteptat sa reactioneze.

  18. Domnule Ciutacu,
    Imi cer scuze pentru ultimul mesaj plasat din greseala la acest subiect.El are ca subiect al dumneavoastra “ombilico del mondo”

  19. carcotas si eu subscriu la cele scrise de tine!
    e treaba ei ce face si treaba voastra ca va spalati colegial rufele in public (dimineata cristoiu, dupa masa raduleasca) cum e si treaba noastra ca va citim sau cascam ochii la voi.
    uite eu m-am gandit asa. Pt dl ciutacu EBA e simpatica si merita nasita, raduleasca e antipatica.
    Daca pun la fiecare in fata plusuri si minusuri eu cred ca are mai multe plusuri raduleasca. Dar e parerea mea!

  20. @carcotas & mmm: voi sunteti in stare sa apasati pe chestiile alea verzi (care-n termenii populari ai Net-ului se cheama linkuri) sau e nevoie sa desenez si sa pun sagetele explicative?

  21. De Sexy Braileanca ..Nikita ..nu zici nimic ?
    Astea sunt “vedetele” care ne raman ..in frunte ce “celebra” ta invitata de Eba
    Nu ma mir ca una ca A Marin, Radulescu ..au decis sa se retraga !!
    La asa tara asa vedete si ziaristi !!

  22. Ce sclifosita e femeia asta! Asa vorbeste de parca ea ar fi Maica Tereza. Asa ma enerveaza oamenii astia…pai daca esti asa un om bun si minunat de ce simti nevoia sa o spui? nu-ti ajunge ca stii tu asta? Ma agaseaza prefacatoria asta ieftina. Ea merge la Monte Carlo saracuta… Doamne da sa plece o data si sa-si vada de treaba ei. Nu stiu de ce tot simte nevoia sa mai zica ceva….da sa plece naibii o data!!!

  23. @viss: le-au retras televiziunile care nu le-au mai prelungit contractele 🙂

  24. Eu nu cred ca mai pleaca. O sa ramana sa replice fiecarui detractor. Se pare ca nu suporta sa nu aiba ultimul cuvant.

    Eu m-am oprit din lecturarea textului ei la a doua fraza, care contine nefericita exprimare “[…] când îţi povesteşti vacanţa, familia sau prietenii, obiceiurile sau pasiunile.” Sunt curios cum se pot povesti familia, prietenii, obiceiurile si pasiunile. :-/

  25. @ Victor Ciutacu
    Esti prea ermetic pentru mine. La ce link te referi? Am citit articolul. Si incercam sa-ti spun ca te-ai enervat fara rost, pe de o parte, si ca prin reactia ta ai validat ceea ce spunea ea despre ea. Adica Mihaela nu este o oarecare (asta spune si ea in esenta in acel articol despre ea insasi). Si ca are dreptul sa-si spuna parerea despre tara ei asa cum ai si tu cum am si eu si oricare alt roman. Diferenta intre noi este ca in gura unora se uita mai multi in altora mai putini si in a majoritatii dintre noi nu se uita decat cel mult vecinul de bloc. La Mihaela numarul este cu cifre multe chiar daca pe unii ii enerveaza asta. Si nici nu mi se pare chiar asa de grav. In corul asta de voci fara creier din spatiul public romanesc Raduleasca suna de la Academie.

  26. si inca ceva. tu nu erai redactor sef pe la ziarul in care s-a publicat “editorialul”?

  27. Din raspunsul @viss sa inteleg ca nici Raduleascai nu i s-a prelungit contractul?

  28. @Homo scelerosus: inca sunt. asta face ziarul (si, prin extensie, tot trustul) atat de fascinant. ne-njuram intre noi in vazul lumii cu mare aplicatie.
    @carcotas: face rating in jur de 2% pe A 1, d-aia se retrage. nu i se va mai…

  29. “da’ să n-o întoarcă de-a josu-n susulea, că se prinde lumea că doarme.”
    Atat maestre! =))

  30. Da, deci care va sa zica o patira si Nadia Comaneci si Angela Gheorghiu! O tempora! In sfarsit ajunsera Nadia si Angela Gheorghiu langa M.Radulescu! Fugi Miiaiela, gloria e pe urmele tale!

  31. @ Victor
    Am si eu o reactie de ilustru particular anonim, daca vrei sa o vezi!
    P.S. Nu’i nevoie sa lasi link’ul, vroiam doar sa citesti. Multumesc!

  32. Hai,ma, lasati Diva in pace, dimineata poate ma mai impresiona subiectu, da cand Supremu plange din nou…Sunt trista, si-mi plang si eu durerea: nashpa tara, nashpa conducator !

  33. “din ţara care n-o merită”
    Si dumneavoastra, domnule Ciutacu?!… Corect e “pe care”. Acuzativul asta… 🙂

    Si acum voi cita din materialul pe care ni l-ati indicat:
    “Dragi bărbaţi care pălmuiţi femei doar ca să vă verificaţi potenţa”
    “mâncători de rahat care nu au avut în viaţa lor decât talentul de a-i umili pe alţii”
    “domni care scriu mizerii sau ejaculează precoce nişte păreri atât de îndoielnice ”

    Sa inteleg ca o DOAMNA (indiferent cum s-o numi astazi)a scris aceste cuvinte “mai putin pretioase”?!… Si poate ca are pretentia sa fie tratata ca atare de cei carora vrea sa le verifice “gradul de rezistenta la jigniri”. Mda… ce sa zic… eu n-as rezista si i-as raspunde fix in acelasi registru. Dar poate ca dumneavoastra sunteti mai “tabacit”. Sau mai intelept…

  34. Domnule Ciutacu,
    Corolarul la cele două postări de astăzi este:SUNTEȚI PREA PUȚINI OAMENI VALOROȘI,ÎN ȚARA ASTA, AȘA CĂ E PĂCAT SĂ VĂ CERTAȚI ÎNTRE VOI. Scuzați-mi, vă rog, lipsa de originalitate…dar și ironia.

  35. Doamne, Dumnezeule mare, nu mai termina?! Chiar tre’ sa aiba ultimul cuvant de fiecare data, intotdeauna si mereu?! Ditamai ego-ul si multe, foarte multe, inspaimantator de multe, mult prea multe cuvinte! Gata, madam, am priceput, esti unica si pura, esti frumoasa si talentata, esti cuminte si inteligenta, esti incomparabila, incomensurabila, inexpugnabila, indubitabila si in-tot-ce-vrei, dar LASA-NE si pleaca odata! Doamne, ce nenorocire pe capul omului sa-si faca de lucru cu o asemenea muiere! Vai de bietul nefericit care-si petrece ore din viata alaturi de melita asta, la care frustrarea si complexele devin patologice! Va imaginati? Oricum, un lucru e limpede: duduia ne face despartirea extrem de agreabila! Asa sa ne ajute Dumnezeu, ca nu se mai poate, frate!

  36. Simt ca disper cand vad lista lunga de realizari a doamnei.chiar nu poti sa te abtii, femeie, din a te lauda atat? chiar trebuie sa enumerezi tot ce ai facut tu pentru tara asta si oamenii ei? de ce nu-ti enumeri si lista de barbati care au trecut prin patul tau , ca sa fie meniul complet. pana acum spuneai ca esti femeie independenta si ca te poti intretine singura, apoi ai dat-o la intors ca nu ai pus bani pt zile negre pentru ca aveai, doar ,sot milionar.acum iar sunt buni banii milionarului? marturisesc ca nu am intalnit in viata mea o persoana care sa se suceasca atat in credinta.mi-e scarba de intretinutele cu pretentii de diva …

  37. Foarte tare urarea pe care io facusi !
    Daca zilele astea te-a apucat sughitul , stii de unde ti s-a tras .
    E foarte bine ca ai subliniat ca se duce sa traiasca la Monte Carlo pe ” banii beţivului” şi “afemeiatului trăitor în orgii financiare” .

    Eu cred ca cel mai tare a deranjat-o ca ai spus despre ea ca nu este ziarist , pentru ca in articolul pe care-l scrisa pentru Jurnalul National mentiona subtil ca ar fi formator de opinie .

    Sa intelegem ca atunci cand se plimba cu Dani de mana era ” formator de opinie ” ? 😛

  38. am si eu o nelamurire. De cand scrie duduia asta la ziar? Parca plictisea doamnele la menopauza duminica. Cate “alaturari inedite de cuvinte”, cata cultura…sigur lua 10 la romana in liceu. Problema este ca pe mine ma intereseaza deloc ceea ce are ea de spus. Pe langa faptul ca re-mesteca si re-digera niste idei gandite de muuuuult de altii, are impresia ca macar le reproduce intr-un mod nou. Nu. Indignarea din tonul ei nu ma convinge. Tara asta intr-adevar celebreaza nulitatile, iar daca esti constient de asta, nu te lauzi domne ca esti printre aceia proslaviti!
    O fi stiind meserie si ea, ca doar nu oricine poate presta live cateva ore la o emisiune de orice gen. Insa, pentru numele lui Dumnezeu, nu transforma asta in apogeul aspiratiilor umane de peste timpuri. Din vedeta locala in martir, cand se va opri oare? Bine ar fi sa-si dea seama ca asemenea spectacol numai la ROmanica se poate. LOOOL ne da o lectie de viata, cum sa ajungi in varf prin candoare, virtute, demnitate, credinta, puritate etc. Dumnezeule, pot sa vars?

  39. Râde ciob de oală spartă. Mă refer la Bahmunţeanca… Boborul ăsta suferă de sindromul lupului moralist.

  40. …”Conform acestor domni care scriu mizerii sau ejaculează precoce nişte păreri atât de îndoielnice (special folosesc cuvinte mai puţin preţioase, căci vreau să le verific gradul de rezistenţă la jigniri…)”…
    Te-a facut!
    Hai pa!

  41. Uf! A fost, bine ca s-a dus! Da’, pe chestia asta cu plecatu’, tre’ sa si plang?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.