Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Olecuță de Maicăl face bine la feng shui

Similar Posts

50 thoughts on “Olecuță de Maicăl face bine la feng shui

  1. Se pare ca inveti mai multe in parnaie decat in scoli.Hai sa ne dam copiii la…puscarie,poate acolo sunt profi!

  2. Un mesaj off-topic: aseara la emisiunea Vorbe grele ati adus, la un moment dat, in discutie faptul ca exit-poll-ul de la B1 ar fi fost platit printr-un contract dat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale in valoare de 300 mii euro. A intrat publicitate si apoi nu ati mai reluat ideea. Despre ce contract era vorba? Si cine a beneficiat de el?

  3. Este absolut incredibil ce-au facut oamenii astia. Magic, pe cuvant.
    Multumim Victor Ciutacu pentru postare.

  4. Stii ce face bine la feng shui..si nu numai? Puterea ursului tata! Mai ales daca il bei dimineata :)) Nu vi se pare o reclama f tare? Pacat ca nu o vedem si la tv…

  5. am aruncat ieri in eter o “teorie a conspiratiei” (nu cu Mel Gibson)legata de INMH…
    dupa reactiile din media, legata de “situatia de urgenta” decretata de Videanu, tind sa cred ca totusi pentru noi, ca popor, e chiar mai indicat sistemul actual de avertizare…
    nici nu vreau sa-mi inchipui cum am fi reactionat daca s-ar fi declarat cod ROSU de ger…(desi, cred ca era justificat, nu mai revin)
    Oricum, si intr-o situatie si in alta, guvernantii nostrii sunt foarte iscusiti sa scoata maxim (maxim am spus :))) din orice situatie – vz achizitiile de combustibil ce se vor face fara licitatie in perioada urmatoare.
    deci, pana la urma, e doar inca o metoda de muls bugetul (care o fi ala?), nu stiu de ne mai agitam…
    miine o sa aprobe si proiectul Rosia Montana, cu argumente mincinoase referitor la aportul la bugetul statului (nespecificand ca, intre timp, “Gabitzu” si-a urmat interesu’ si a marit capitalul social, scazand astfel dramatic participatiunea statului).
    Ne “abureasc” cu cele 4 miliarde de dolari, cand guvernantii nostrii iubiti ne-au demonstrat cu varf si indesat, nu de putine ori, ca suma asta nu le-ajunge nici pentru o “masea” (vz fondurile de la FMI…daca le mai vz)…
    p.s. sunt reale zvonurile privind iminenta suspendare a lui Base’? (intr-un viitor cat mai apropiat)…sau e un subiect tabu, nu putem vb despre asta, sa nu ne stricam astora “smenu”??

  6. Astia sunt luptatorii lui Traian Basescu? Sau fac parete din cei 20% de homosexuali care pupa in madular pe Basescu?

  7. Multumesc, Victor! Multumesc, Michael!
    Pe frigurile astea (la propriu si la figurat) imi “incalduriti” ziua.
    Tot respectul si pentru cei ce au dansat!
    Un nimic ca asta iti poate schimba dispozitia; fericirea e alcatuita din lucruri tare simple.

  8. Si la noi, pe vremuri, la marile sarbatori, pe stadioane erau spectacole de astea.
    Poate vi se face dor de-o “Cantarea Romaniei”…
    La nord coreeni sunt inca la moda.
    Da de fain e fain.
    PS
    Apropo. Aia din Nord-Koreea i-au decorat pe niste marinari post-mortem, deoarece de pe un vas care se scufunda au scapat un tablou al
    “Marelui Conducator”. La noi nu mai exista nave; Mare Conducator am avea…

  9. prea mult portocaliu ! Cea de pe tricouri,sa fie sigla noului Partid Popular ? Oricum,superb !!!

  10. e frumos cand vezi atata lume ca se mobilizeaza in situatii grele,mai ales persoane de la care te astepti mai putin (detinutii)

  11. intradeavar superba postarea.
    dar degeaba incerc sa insinuez ca si lu base iar sta bine pt ca nu a aparut inca maical din strehaia sau maical minune.
    respect adevaratul maical!!!

  12. ehe taica ! unde ne sunt puscariile alea adevarate de altadata ?!!! Cu reeducari, demascari,taiat de stuf…Unde slagarul era “La Chilia-n port” si intre doua sedinte de reeducare puteau sa invete si cadrele, de la alde Tutea,Coposu si compania,alfabetul si numaratoarea pana la 1000.

  13. au si aia un numar impresionant de puscariasi…cat despre arta…hm.pai,difera de la gust la gust,sa nu zic de la culoare la…mda.daca va place….

  14. Toate ca toate nea Ciutacu dar de ce l-ai bagat matale pe Maical la categoria ” Ce-mi provoaca bleah ” ? Ei ?

  15. Cred ca directorul inchisorii e pasionat de muzica lui Michael. Daca ar face si pe la noi prin puscarii coregrafii de-astea, poate ar face-o pe muzica lui Guta. Pai ce? El nu e tot VIP?

  16. Misto ce se intampla acolo numai ca eu nu cred ca sunt puscariasi. Sunt dansatori profesionisti adusi intr-o inchisoare pentru a sensibiliza probabil opinia publica. Nu am vazut nici un tatuat printre ei, nici un burtos, parca toti aratau unu si unu si numai moace de criminali nu aveau. Imi si imaginez pe unul de a dat in cap sau a implantat cutitul in cineva dansand ca Maical….Hi hi hi, dragutz.

  17. Ce reprezinta semnul din min 3:57? apare si pe tricoul lui MJ din “they don`t care about us”.

  18. abia acum mi-am dat seama:cand nea base l-a pocnit in fata pe pusti a aparut nu o lumina albastra, ci una VIOLETA.Ceea ce explica tot.Iar pixelii au fost tot violeti.

  19. Impresionant! Mi s-a facut pielea gainii de emotie. Cred ca semnul e flower-power(semn al pacii)

  20. Iarna…pe Podul Calicilor

    Luna Ianuarie aduce melancolie,regret,tristete sau poate bucurie pentru anul ramas in urma la fel cum iarna provoaca,zoreste,inunda cu albul ei imaculat suflete nevinovate,murdare,tremurande poate si petrece deopotriva ochi manjiti,oase neputincioase,copaci dezgoliti.
    Numai zambetul copiilor abunda de bucurie sincera,de nerabdare iflacarata ce se cristalizeaza in fulgi-un simbol al veseliei,imbratisati in cer sub forma de nor,iar pe pamant asternuti in nameti.Grija nu se ascunde in nicio minte de prichindel imbujorat,adolescent infrigurat sau a vreunor parinti vesnic preocupati,responsabili.Toti cauta sa cresteze,sa sparga si sa umple linistea tomnatica inconjuratoare.

    Nadejdea nu sufera niciun fel de scimbare si nu e limitata de timp si spatiu precum sunt toate energiile pamantului supuse metamorfozei;ea doar se reimprospateaza,reapare,se recalibreaza in contururi,tuse,margini mai groase si poate imblanzi o bruta nascuta neajutorata,frageda,impleticita .Sangele ,maduva,seva ce umple fiinta sunt inghetate la extremitati,dar clocotesc in mijlocul ei asa cum mocneste in centrul “universului nostru” ,soarele.”Fierbinteala” universitara isi implineste intocmai livrescul necesar impinsa,purtata,condusa de aerul monocolor al anotimpului nordic.

    Strazile colbuite mai deunazi s-arata pline de zapada cu vazduhuri goale,fara sunet,amutite,amorfe.Numai muntii-si pastreaza crestele cu plete sure neprihanite si n-ai cum sa ramai nepasator nealaturandu-te spectacolului,tabloului,peisajului feeric al iernii.Sclipiri zburdalnice viscolesc in valuri prin visuri prefacute in praf de stele,ganduri si umbre purtate pe bratele puternice ale firii;iar covorul imens de omat ramane presarat,din departare,de o forfota ce se risipeste ca niste vapai de focuri turburi.

    Luciu cristalin al zorilor nu poate fi atins la fel ca spiritele plapande ce se cern de frig,boala si zloata….

  21. Aşa, ca fapt divers, e posibil ca oamenii de acolo, conducerea acelui penitenciar, să fi dorit să obţină anumite lucruri de la…şeful statului. Sau cine era în portretul care a fost purtat cu mândrie şi evident respect. Iar protagoniştii, locuitorii instituţiei, să beneficieze şi ei de potenţialele avantaje.

    Sau poate am eu imaginaţia prea bogată. 🙂

  22. D-le Ciutacu,
    Am trimis postarea de azi dimineata, acum 2 minute, din nou mi-a aparut textul:”duplicate comment detected”, poate o fi flacara violeta de vina cum ati raspuns unui comentator.

  23. Frumos!!! Dar mai tare este cantecul lui “AXINTE”la petrecerea cu”PINALTI”

  24. Buna seara d-le Ciutacu,

    Multumesc pentru ceea ce ati postat!
    Va doresc o seara frumoasa si numai bine,asa cum imi doresc mie!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  25. Ma facui client fidel la site-ul geniului.Le ai si cu muzicile, sper ca nu te pregatesti de vreo reforma asa cum le zice “amicul” Lovin…

  26. Ultima stire: tiganul de la zeroTV l-a facut pe Baselu colaborator cu forta si neretribuit. Ieri, in timpul unei emisiune transmise in reluare, pe manseta au defilat tot felul de mesaje care anuntau ca basescu urmeaza sa faca si sa dreaga. Intrebat de cand se procedeaza in halul asta si mai ales pe seama unui prezidel, tiganul infractor a raspuns:

    “Pur şi simplu a fost o mişcare de-a mea. De-aia mi-am făcut televiziune, să fac ce vreau”.

    Asadar, pe vreme de criza, e bine sa folosesti chiar si prezidelul pe post de momeala. Tupeul tiganului este nelimitat. Probabil considera ca doar cu ajutorul lui Baselu a castigat alegerile, si deci isi poate permite si asemenea magarii. Daca o sa ma intrebati pe mine o sa va spun ca baselu si-a luat ceea ce merita. Cine se amesteca in tarate il mananca porcii! Acu nu stiu cine pe cine a mancat, porcul de Diaconescu pe Baselu sau invers? Hahahaha!!!

  27. Fara suparare, dar uneori imi pari atat pe cat de arogant, pe atat de bun. aveam si eu o curiozitate. In schimb asta e parerea mea pe care am mai exprimat-o pe blogul meu. 🙂

  28. Am postat a treia oara la ora 4:44 am un comentariu, poate cea mai buna varianta. Tot asa mi-a aparut nota Duplicate comment detected. E drept ca are o extindere mai mare ca de alte dati, dar nu nu stiu de ce o postare mai scurta intra si acesta nu? Poate pentru ca textul a fost luat de pe internet?

  29. Era clipul cu puscariasii?
    Astia de la Sony mai fac si altceva in afara de a vana tot ce e Michael si apare pe net?! Nu-i destul ca se imbogatesc pe zi ce trece pe seama lui ?!

  30. Vad ca cea mai mare problema este macadamul de la Arcul de Triumf. Ce dracu, doar acu vreo 30-40 de ani singurele drumuri mai ca lumea erau cu macadam. Si erau bine puse.
    De ce nu merge Dr. Oprescu in Paris, sa vada cum arata arcul de Triumf al lor inconjurat de macadam si asisderea Champs Elysee. La fel, in Stockholm, Copenhaga, etc.
    Am ajuns sa aiurim cu asfalt Piata din jurul Arcului de Triumf numai pentru ca, comunistii, in prostia lor, au pus asfalt peste macadam??!!
    Maine o sa auzim ca trebuie daramat tot Bucurestii vechi, ca in vremea comunsitilor. Daca ati vedea ce case si ce strazi pastreaza danezii in Copenhaga-cu ziduri si acoperise ondulate si cu ferestre mici, ca acum 200 de ani, dar, evident, consolidate.
    Cand o sa intelegem ca nu ne putem bate joc de istoria noastra numai pentru ca niste constructori incompetenti nu stiu sa faca un drum de macadam ??!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.