Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > N-ai cu cine, frate…

N-ai cu cine, frate…

În ultimele zile, i-am tot văzut năvălind pe televizoare pe marii actori ai luptei pentru putere (dacă aşa se poate numi obişnuinţa de a sta-n opoziţie) din PSD. Sigur, nu stăteam eu în nevoia de a mă holba la ei. Îi cunosc suficient pe toţi, dar am vrut să văd dacă măcar în al n-şpelea ceas s-a trezit vreun fior revoluţionar pe partea stângă. Geoană se agaţă disperat de scaun. Nu cred că-l mână-n luptă cel mai tare dorinţa de a fi şeful pesediştilor lăsaţi fără slujbe de pedelişti. La ce i-ar folosi capitalizarea împotriva sa a mâniei unor oameni pentru care accesul la putere/resurse tinde să devină o utopie?

Omul s-a dedulcit rău de tot la dregătoria de şef al Senatului, i se umple gura când spune că-i al doilea om din stat şi se teme să nu-l gâtuie ai lui. Aşa că se comportă ireal. A pierdut lamentabil şase rânduri de alegeri, dar grăieşte de parcă le-ar fi câştigat glorios. Demisia nu şi-o dă, las-o dracu’ de onoare, că el de fapt a câştigat şi nu ne prindem noi. L-au furat securiştii lui Băsescu şi el n-ar vrea să-i legitimeze pe lotrii voturilor. Mă frecam la ochi, urmărindu-l la Gâdea-n emisiune, şi mă întrebam dacă, după obiceiul patentat când s-a repezit în poarta lui Vântu, n-o cârmeşte la plecare spre Cotroceni. Culmea-i că maşinaţiunile interne de partid şi dorinţa de autoconservare a camarilei tot îl plasează-n postura de principal favorit.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “N-ai cu cine, frate…

  1. Na,ca sa vezi,de ce-ar fi uni(PSD) mai ‘breji’ ca altii (PDL) ? V-ati lamurit intr-un final (ca sunt toti o apa si-un pamant)?

  2. Decimare scrie pe ei. Am votat de 2 ori cu PSD-ul de nevoie si nu mai pot! Cate speranta, cate energii consumate! Chiar daca Geoana starneste acum mila, nu pot sa-l iert, daca era atat de “emotiv” de ce nu l-a lasat pe Crin, ca el ar fi reusit sa nu se duca la Vantu…
    Ce mai conteaza – Nastase, Diaconescu,Geoana – tot o apa si un pamant. Cu amaraciune o spun, dar istoria se razbuna: se fa alege praful, la fel ca de PNT-CD! Bravo, d-le Geoana! Intr-un fel, ati pus si dvs. umarul la faurirea noii republici latino-americane Romania!

  3. Acum cateva secole,asiaticii au implementat pentru prima data in lume, Meritocratia.Chinezii avansau persoanele in functii dupa un concurs.
    Noi, inca n-am ajuns acolo.

  4. abia astept sa vad ce va zice geonica cand o va lua iar pe cocoasa si la “localele” din partid: cine l-a furat, cine l-a parlit cu raza verde, cine l-a degenergizat (!), …

  5. Ce siret este A. Nastase cand afirma ca acordarea unor competente sporite pentru conducerea PSD trebuie sa fie contrabalansata de introducerea unor criterii de performanta si de responsabilitate, respectiv pierderea alegerilor…trebuie sa fie urmata de demisia automata a conducerii partidului, cand el stie ca el insusi are probleme cu sustinerea colegilor intrucat a ramas cu eticheta de “corupt”.

  6. Mai ziceti ca M.Mitrea este papusar dupa ce l-a crticat pe Basescu? Si mai ziceti ca este abil in conditiile in care Nastase declara ca “am dat un mesaj destul de clar” privind candidatura lui la functia suprema in PSD, si M. Mitrea, se face ca nu a auzit, nu a vazut negru pe alb aceasta declaratie, si il invita public sa mearga cu el intr-o echipa redutabila pentru reconstructia partidului; sa formeze o echipa care sa-i duca la guvernare.
    Si mai ziceti ca numai Geoana vrea jiltul inalt?

  7. bine ca are bani Basescu ptr.Moldova,iar noi nu avem curent electric,desi locuim la oras,dar trebuie sa platim ptr. ca nu sint fondurisi ne costa cca 20000 ron.

  8. M-am intors recent de la Falticeni unde am aflat ca doamna Berceanu a concesionat, incepand cu data de 1 martie 2010 calea ferata Dolhasca-Falticeni (25 km)iar ca sa aiba calatori, se va retrage licenta de transport operatorului de transport auto pe traseul Falticeni-Dolhasca.
    Stiti de ce a fost desfiintata Agentia de Sanatate Publica din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, de catre domnul ministru Berceanu?! pentru ca inspectorii sanitari a aplicat sanctiuni sefilor de unitati la care este administrator doamna Berceanu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.